Hello Csajok,
itt az éjszakai bagoly

!
Szóval, lehet, hogy én maradok utoljára a gratulációban, de
Pocak, tényleg veled örülök én is

! Annyira aranyosan írtad, hogy semmi másra nem bírtál koncentrálni , csak a fütyire

!
A szavaidból baromira érezhető a boldogság, annyira jó ilyet hallani, még meg is könnyeztelek...mondjuk, én ilyen dinnye érzelgős vagyok amúgy is, és most még a hormonok is rátesznek

.
Szóval szívből gratulálok a kis Ricsikédhez

!
Bibar,
sajnos sejtettem a korábbi levelezéseinkből, hogy valahol sorstársak vagyunk... A recept pedig, örülök, hogy tetszik! Tényleg finom is, majd próbáld ki! Most egyébként én is kedvet kaptam hozzá, lehet, hogy holnap megfűzöm a párom, hogy szerezzen be egy kis brokkolit

!
Edi,
nagyon szuper a hordozó, és tényleg nagyon jól használható, hogy "egykezes"! Te mindig olyan jókat veszel, ügyi vagy, és nekem is bejön a színe

!
Lehet, hogy butaság, amit kérdezek, de egy ilyen hordozó beköthető autósülésként is? Én valami olyasmit szeretnék, ami igen, vagy olyat, amit Mia is küldött, hogy babakocsira applikálható.
Szóval mindenképp 2 in 1-t szeretnék, mert olyan soknak tűnik, hogy kellene hordozó, autósülés, és babakocsi is

, nem?
Emma,
vásárlással kapcsolatban ne aggódj, lesz időnk még rá! És ha vigasztal, én sem vettem még a melltartón kívül semmit

!
Sellőke,
üdv itt nálunk

!
Amúgy ha jól emlékszem, ma 3 csatlakozó kismamit is üdvözölhettünk? Nem semmi termékeny, és sikeres napunk volt

!
Emi,
akkor ezek szerint te vagy a következő, akinek drukkolhatunk

!
Kívánom, hogy neked is teljesüljön a vágyad

!
Jó éjt mindenkinek, pussz!