A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Naaaaa mi van már????????????? Én itt rohanok a teregetéssel, hogy mire visszaérek tutttti jóóó sokat írtok aztán nem is.... Kép
vikiviktor

Hipp nagyon drága, nálunk kb 215 Ft. Itt meg több mint 300-ra jön ki

Kép
kata05

Manó,Viki a 06-40-48-48-48-as számon lehet szlát nyitni,vagy legalábbis alszámlát tuti,a rafi honlapján fent van hogy melyik menűpontban ,én is úgy nyitogatok!!!

sutimano76

[quote="vikiviktor"]J írta:vikiviktoraaa és Babcika... nem kell visszaolvas... de akkor hogy leszel képbe????? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

úgy, hogy átfutottam, de választ nem írok érted :wink:

Kép
babcika

szerintem nem kell hipp kajákkal tömni a gyereket,nem nagy kuncst csinálni a kaját,megfőzöd,összeturmix,oszt kész!!!jó persze az őszibarackos kakiláshoz,most nem oldható meg,de a többi ami hozzátápihoz kell igen!vagy rosszul tudom???????????????

sutimano76

bár pillanatnyilag nem fúrnak,de berni elaludt cicin,így most még mosogatni se merek,nehogy felkeltsen..... :(

sutimano76

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="vikiviktor"]J írta:vikiviktoraaa és Babcika... nem kell visszaolvas... de akkor hogy leszel képbe????? Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

úgy, hogy átfutottam, de választ nem írok érted :wink:

Értem.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Nagyon "hallgatag" vagy ma Babcika... mi van veled????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Velem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]N írta:vikiviktoragyon "hallgatag" vagy ma Babcika... mi van veled????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

kussba vagyok mert végre alszik :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

nekem is mosogatni kellene, de .... :roll: , lehet kikapi lesz :?

Kép
babcika

nem vettem fel büfizni, mert akkor felkel, így most félek telibe hányja magát, ezért nem merek kimenni :?

Kép
babcika

[quote="vikiviktor"]N írta:vikiviktoragyon "hallgatag" vagy ma Babcika... mi van veled????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

kussba vagyok mert végre alszik :lol: :lol: :lol:

Nem kell beszélj nnna... én úgyse hallom.... de azért írhatnál.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]V írta:vikiviktorelem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép Velem lesz tele az oldal.... Kép

vagy velem :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

kattog a nyomi billentyűzetem :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="babcika"]n írta:babcikaem vettem fel büfizni, mert akkor felkel, így most félek telibe hányja magát, ezért nem merek kimenni :?

Akkor ne menj ki.... Kép kint úgyis hideg van.... Kép
vikiviktor

[/b]Astrid:gratula Dórinak a fogacskához.Remélem mindegyik ilyen óvatosan fog előbújni.

Manó:gratula a telekhez. :D

Viki:én is láttam a tegnapi széfet,hát amit az a nő leművelt...komolyan mondom rendesen elkezdett viszketni a tenyerem.Szerintem szánalmas volt.Bár annak örülök,hogy arra a kezelésre költik a lóvét,hogy lehessen gyerekük.Bár így utólag belegondolva,már ewlőre sajnálom azt a gyereket,hogy ilyen anyja lesz. :D :D Jaj de gonosz vagyok. :lol:

Dorkinak mennek a drukkok minden nap,remélem mostmár mielőbb meggyógyul!!!!+++++++

Ja és végre sikerült egy mosolyt elkapnom!!

Kép

Kép
Vendég

Andi utaltam, a címemet meg majd megírom ,ha aktuális lesz :wink: előre is köszi :!:

Kép
babcika

Olyan lasssssssssssssssssú a netem, hogy az már nevetséges.... :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

És már megint nem jól vastagítottam...(hajtépősszmájli)

Aki tud angolul,annak ajánlom a lányom pólóján található feliratot. :D :D :D

Aki meg nem: It's not easy being gorgeous=Nem könnyű elbűvölőnek lenni! :D :D
Vendég

Lina!! Nagyon szép a lánykád!!!!

Viki, vállcsáll szógáltatótt :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Andi... én utalnék... de ez a ........................nyomdafestéketnemtűrőleírás....................... net nem hozza be a netbankomat..... áááááááááááááááááááááááááááá utalni fogok.... :wink: :wink:

Jaaaaaaaaaaaj micsudi szép mosolya van Vikinek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Húúúúúúúú igen én is arra gondoltam, hogy nem kéne ez a (nő) szaporodjon... húúúú de gonosz vagyok!!!! Kép
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]O írta:vikiviktorlyan lasssssssssssssssssú a netem, hogy az már nevetséges.... :lol: :lol: :lol: :lol: :? :? :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de neki könnyűűű, most is az, csak úgy spontán :D

Kép
babcika

Nem lehet ezt a széfet visszanézni valahol???? :roll:

Kép
babcika

Babcika... nem válltok... még azért sem... toporgósszájli.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Lina ...
ezt Neked.. Kép meg Kriszti Neked is..... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Lányom ma lefikázta a zenei ízlésemet, bekapcsoltam a forgóját, 3 mici-maci dallamot játszik, és mire elértem a gépig fogta és átkapcsolta egy másik dallamra én meg :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Nyah nemsokára (ismét) itthon apika.... :wink:
vikiviktor

Nálunk csak 1 szolgáltató van, de hát pöpec a net, komolyan, szerintem nincs korlátozva, és ha csak én vagyok fent, ugye nem ér rá mindenki egész nap netezni, akkor hasít mint állat. Ahol melóztam is volt így, hogy a fiúk elfelejtették beállítani a sebesség korlátot, és aztán meg gyütt Bélu, oszt verte az asztalt, hogy hogye van má ez, hogy eddig ment mint a güzü, oszt most meg szar, hát mondtam neki,hogy most kapja azt amiért fizet :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="babcika"]L írta:babcikaányom ma lefikázta a zenei ízlésemet, bekapcsoltam a forgóját, 3 mici-maci dallamot játszik, és mire elértem a gépig fogta és átkapcsolta egy másik dallamra én meg :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

de ügyes!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Még most nézem micsodi kis aktja lett itt Dóri cicának, és milyen szép kis kerek popója van :D :D :D

Kép
babcika

Húúúúúúúúúúú Kép sikerült Dórit vissza csüssssssssssssssögni..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma überc@r napom van... DE próbálom programozni magam... hogy hűűűűűűűű dejó nekem, mert:
- van egy csodálatos családom, férjem és tündérbabóm
- van fedél a fejem felett...
- melegben vagyok...
- van mit egyek...
- Ti is itt vagytok.... Kép
- és még egy csomó jó dolog....
Panaszra egyáltalán nincs okom.... csak" azért, mert alig aludtam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="babcika"]M írta:babcikaég most nézem micsodi kis aktja lett itt Dóri cicának, és milyen szép kis kerek popója van :D :D :D

ugyeugye?! tegnap este Kép a kiságyast meg ma.... :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Most kaptam meg a tesco akciós újságját jan 15-21ig.
Egyet fizet kettőt kap bodyk 700,- Ft .Sztem inkább csajosak a kép alapján,de nekem tecc.Budapeste,Börs,kecskemét,miskolc,fehérvár,flórián,szentpéteri kapu.Ezekre az áruházakra vonatkozik.

Süti,mosogass nyugodtan,mert nem szokja meg Berni soha a házimunka zaját,hiszen ő is nőből van,jobb ilyenkor megbarátkoznia a tényekkel :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Babcika... nekünk is jó a net.... nem is szokott sz@r lenni... csak a netbank lassú ma valamiért.... :( :( :(

Nnnnnna lépek.... mindenkinek csodaszép babaalvós éjszakát kívánok!!!!!! Legyen olyan az éjszakátok amilyent szeretnétek!!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

csüssssssssssssssögni. ez nagyon jó.... Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Köszi a frizurás oldal tippeket, majd nézegetek :wink:

Kép
babcika

a lányom tutul az asztalnál, már vagy 1 órája, mert nem akarja megenni a gulyás levest Kép /köszi Viki/ most ott fog ülni fürdésig az qrva élet. bakker, megvadulok.

vicger

Kriszti,de mé kell neki megenni,ha nem akarja???

Kép
v.andi

Kriszti,sajnálom,mi a baja vele???

sutimano76

sajnálom csajok,de smileylopásra kell fanyalodnom,mert hiába ,rosszul írtam ki cd-re és az újratelepítés során elvesztek!!

sutimano76

Andi, ez az ebéd, ja, meg még rakott zsemle. s azért kell megennie, mert:
1: ez az ebéd
2: nem árt neki, ha eszik normális kaját is, sőőőőőőőt
Süti:
miért nemeszi meg? mert van benne zöldség, meg hús. mert ő nem szereti egyiket sem. bezzeg a tészták....

vicger

Linavalami nem stimm a vonalzóddal 8 hónapos és 4 napos rajta Puszedli???????????????????????????

sutimano76

akkor lopj, teszek párat, és ha tetszik lopd el Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
babcika

isten ments hogy védjem,mert persze meg kéne enni,de azt vesszük hogy én is Vica,és én pl.:a répát egészen 2 évig ezelőttig csak vadasban ettem meg,ott is csak azért mert nem tudtam hogy abból készül :oops: ,gombát a mai napig nemigazán,de ha a bolongaiba bele van keverve kis darabokba és nem veszem észre akkor ott is megeszem.lecsót is kb 3 évvel ezelőttig nem ettem :oops: ......van még kérés????Majd ha felnő megeszi,addig meg adj olyan zöldséget,húsit amit megeszik,mégha kicsit egyoldalú lesz a táplálkozása is!de persze ez csak az én vélemény,ha te másként csinálod ,akkor úgy lesz jó!!

sutimano76

köszi Babcika!!! Kép

sutimano76

[quote="sutimano76"][ írta:sutimano76b]Linavalami nem stimm a vonalzóddal 8 hónapos és 4 napos rajta Puszedli???????????????????????????

Lehet car az angol tudásom, de ez a vonalzó visszafele számol, tehát 8 hónap és 4 nap van az 1. szülinapjáig, szerintem :oops:

Kép
babcika

[quote="sutimano76"]k írta:sutimano76öszi Babcika!!! Kép

szívesen, ráértem, gyerekem bealudt cucin 3-kor, és még nyomja, de közben már csak megküzdöttem a mosatlannal :D

Kép
babcika

Kriszti, hát :? én már elrontottam ezt, ezért nem is eszik meg mindent a gyerekem, jelzem csak itthon, oviba minden megy :evil:

Kép
babcika

[quote="sutimano76"][ írta:sutimano76b]Linavalami nem stimm a vonalzóddal 8 hónapos és 4 napos rajta Puszedli???????????????????????????

Lehet car az angol tudásom, de ez a vonalzó visszafele számol, tehát 8 hónap és 4 nap van az 1. szülinapjáig, szerintem :oops:

jaa,bocsi,én nem beszélni angol :oops: :oops: :oops:

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76

jaa,bocsi,én nem beszélni angol :oops: :oops: :oops:

Hát beszélni én sem, azt túlzás, érettségiztem csak belőle, de az until, ha jól emlékszem ilyen kötő izé, -ig, amíg a jelentése, vagy nem :oops:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: