Na én is megvagyok
Évi pihenj sokat és feküdj, lehet csak nyúlnak a szállak odabenn a legjobb ha fekszel, míg nem erős a fájdalom és nem vérzel semmi gond, nincs ott baj
vanilla a story nekem is jöhet
Én jól vagyok, hasam nem rendetlenkedik érzem de gondolom az ülés miatt. Hétfőn bejöttem dolgozni, nem lehet csak otthon dögleni mint én tettem a munkámat nem csinálja még senki. Bár haladás nem nagyon van de a fontos dolgokat azért sikerült elintéznem és a halom papírt is elraktam már, mert lassan elöntötte az asztalomat
Hálapénz ajaj itt is van, de hát másként nem lehet. Itt még az is nagyon menő, hogy mindenki magánba jár dokihoz, ott is perkál jó sokat így nem olcsó a szülés. Én holnap 5-kor megyek uh-ra. Itteni dokinál még nem voltam így megyek lássam milyen vizsgálatokat kérnek nálunk. Barátnőm ajánlott egy másik dokit, akinek 3d uh-ja van, mert ennek csak 2d-s de előre be kell jelentkezni jó sokan járnak hozzá, mert ő a környéken a legjobb és ha időpontod is van, ami nélkül persze nem fogad, számítsak arra, hogy akár 2-3 órát is várnom kell. Hát ennyit nem birok ki, a férjem meg főleg nem! Ő is akar jönni, na és eléggé drága ( olyan 15.000 ft körül, na nem tudom nálatok mennyi de én sokalom). Azt mondta nem a pénzt sajnálja hanem az idejét, így végül csak az én dokimhoz kértem időpontot. Végül is még csak 9 hetes vagyok nagy dolgokat nem fog látni, csak azt akarom tudni, hogy a pici él-e és a korának megfelelő-e. Aztán majd 12. hét után csak elmegyek a másik dokihoz is csak, hogy nézzem, meg a picinek megvan mindene. Aztán még legfeljebb elmegyek ha tetszik később is. Ha ennyire elfoglalt nem akarom, hogy ő legyen az orvosom, mert ha baj van ki tudja tudna-e fogadni. Lehet a legjobb ha éppen akkor amikor kell nem elérhető. Szülni meg úgysem itt szülők, remélem.
Az én dokim jó orvos csak van egy fixe kényelmes és ahogy lehet mindenkit vág, ezért is sokan már nem mennek hozzá. Erre a hálapénz is függ attól, hogy normál szülés vagy császár. Nekünk is majd meg kell nézni mennyit adunk, anya ha ott van nehogy szégyenben maradjon.......de legalább nekem lesz kivel traccsolni utána. Rengeteg kolléganőjét ismerem kicsi korom óta, meg van még takarítónő is aki régi motoros. Kicsi koromban mindig tettek nekem félre barack kompótot ha tudták megyek arra