Odaadom neki a bundazsákunkat is, nehogy már vegyen március végére egyet, lehet hogy már akkor se fog kelleni, de ha pár alkalomra kell is, akkor se éri meg újat venni!
azt én is tudok adni.....van 3 is:)))))))))
most mossa a gép a kismama rucikat:))))))....jó őket újra látni...figyi amik nem kellenek rucik a barinődnek és a miénk azt tedd el magadnak....jó lesz a tesónak......)))))
3 bundazsák!? Köszi, szerintem elég lesz neki egy is bőven, meg szerintem tuti, hogy nem kell sokszor feladni a babára! Már majdnem tavasz lesz!
Mondtam is a barinőmnek,hogy adom a kismamarucikat, de lehet hogy hamar visszakérem, mert nekem is kell!
Most mindennap nosztalgiázom, de vártam már tavaly ilyenkor Bebét! Nézegettem ma a kórházas képeket, én el se hiszem, hogy olyan picike volt, már olyan távolinak tűnik!
Akkor mikor tud jönni Zoli, holnap vagy holnapután?
Ja, és ha elfogadod? van egy bontatlan Humana 2es tápszerem, nekünk már nem kell, volt itthon tartalékba, de én már nem adok Bebének tápszert, ha már eddig nem kellett most nem akarom már elkezdeni! Tejpépet kap, az fedezi a szükségleteit!
Ok, akkor írd meg!
Jaj ne viccelj már, dehogy kell kifizetni! Szerintem volt amúgy is közte foltos, mert Bebe is fostos volt kiskorába! Akkor berakom a tápszert is!
Na gondolkodtam egy kicsit, most már nyugodtabb vagyok, nem kezdek vad fogyókúrába a szoptatás miatt, Bebe reggel-este még szopizik! Csak ezentúl ásványvizet fogok inni, semmi cukrosat, és tiltólistás lett a csoki és a cukor!