A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok!

Én is újra..

Dia, szerintem nem kell még elkeseredned, a beszoktatásnál sem kell rögtön első alkalommal, egyedül hagynod, pont az a lényeg, hogy sokat játszotok majd együtt, aztán amikor majd már megszokta a helyet és az embereket, akkor kell csak egyedül hagynod, szerintem adj még neki időt!
Az apával alvás nálunk sem működik, mi most odáig jutottunk, hogy apa bent van, ezt most már követeli, és a következő lépés lesz majd, hogy apa próbálja elaltatni, szerintem idő kell ezekhez a dolgokhoz, főleg azoknak akik sokáig szopiznak!

Apró, nagyon sok orvos csinálja ezt a külföldi ügyeletet, lehet, hogy érdemes lenne megpróbálnotok! Azért ez, amit most csinál Peti, ez sem életbiztosítás, itt is ugyanúgy túl hajszolja magát, Angliában meg legalább kicsit össze tudnátok szedni magatokat, persze, ha már ennyit kell dolgozni, legalább érje is meg! Te meg így is úgy is egyedül vagy! Legalább addig lehetne talán, míg ketteske a pocakban van.

Csenge, nagyon szuperek a képek, annyira szeretnék ott lenni már :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Sniky, Barnus nagyon édes lehet, és olyan büszkeség ez egy anyának :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz,
Egy kicsit megnyugtattál, lehet, hogy túl sok volt neki egyszerre az új környezet meg emberek. De valamiért tényleg azt hittem, hogy az a sok játék lefoglalja. Hát akkor majd talán később menni fog ez. Ami az apás altatást illeti, ti mióta próbálkoztok vele? Ma nekünk ez volt a 3. nap, de nagyon nem megy még mindig. Sőt az evést sem akarja apával, csak a fürdetést+öltöztetést, de a többihez már csak én vagyok jó. Szegény apa szomorú ettől, ez amolyan kudarc neki. Bár az is igaz, hogy sajnos egyszer sem etette meg fektette este ezelőtt (mióta Virág nem szopik, persze), nem is kérte sosem, hogy hadd csinálja ő, ez most lehet, hogy visszaüt. Napközben elvan apával, de ha én is jelen vagyok, akkor inkább csak engem mászik meg meg velem akar játszani, apjához nem nagyon megy. Ez számára nagyon elszomorító, és én sem tudom mit tegyek. Próbálom azt, hogy ha itthon van, kettesben hagyni őket stb. De egy idő után azt hallom, hogy "anya, anya." Nem tudom, hogy ez most a korához illő szeparációs szorongás, vagy ez azért van, mert apa idáig nem foglalkozott vele olyan intenzíven, mint lehet, hogy kellet volna, sok mindent rám hagyott. Szerintetek?

Kép
Kép
dia123

sziasztok!

Sziszka, sajnálom a fotókat! :( DVD-re sem írtátok ki!? :( mi azt bizonyos időközönként elszoktuk követni... na, nem okoskodok, gondolom, hogy, ha eszetekbe jutott volna akkor, most nem lenne gond! sajnálom tényleg nagyon!

Dia, szerintem ne légy ilyen "türelmetlen", már bocsi, hogy ezt a szót használom. eddig Virág 17 hónapon keresztül a Te gondjaidra volt bízva, Te etetted, altattad, stb., nem hiszem, hogy egyik napról a másikra sikerülhet ezen változtatni! szóval ne add fel! hidd el, minden okés lesz, csak idő és türelem kérdése!

Aproo, apa egyik barátja is jár ki Angliába, persze ő még független, de degeszre keresi magát... érdemes lenne tényleg talán meglépni ezt az ügyeletes dolgot! tapasztalat szempontjából is nagyon hasznos! ;)
majd csörizz! holnap hívom a dokimat, hogy mi legyen...

Kata, holnap jön Barbi egyik ismerősének ismerőse a ruhákért! szóval szerintem akkor már nem megy vissza a motyó Pestre...

Niki, nagyon ügyes Barnus! Beni is sokmindent mondd már, de csak szavakat, és csak is azt, amit akar! :) de majd idővel!

cumizás nálunk is megy ezerrel! picinek egyáltalán nem szerette, sőt, öklendezett tőle, stb. most meg, alváshoz, nyügizéshez, mindenhez kell. mászkál a lakásban, talál egy cumit, már is a szájába tömi, de én azért próbálom kivenni a szájából, ha nem alszik, vagy nem sír éppen... szóval próbálom úgy intézni, hogy ne lógjon egész nap a szájában a pipa :)

Andaka, nagyon sajnálom, ami a rokonotoknál történt! :( szörnyű lehet... átnézem, hogy mik vannak talonban, és jelentkezem!!!

Mecsi, jobbulást nektek! amúgy nem a Te dokid ez a Zsolt!? lehet, hogy full keverem...

sophie27

Sziszka, a szerda jobb lenne, ha Nektek mindegy!! Egyébként Eni emlegeti Málnust, néztünk képeket és megismerte, mutatta és mondta hogy Mánus :wink: :lol:

Dia, az én lányom meg inkább Apás. ha itthon van, mindig rajta lóg...
főleg hogy mostanában sokat itthon volt, mióta újra dolgozik, egész nap emlegeti... Nálunk evés, alvás is megy Apával, igaz, mióta nem szopizik (8 és fél hónapos kora óta), azóta gyakran ő altatja, és azért így ő hamar megszokta.
De szerintem is csak idő kell Virágnak, biztos meg fog oldódni a dolog. A bölcsiig meg még van időtök azért...

yuyu79

Andaka!
Borzalmas volt olvasni amit írtál! Részvétem unokatestvérednek! Jó, hogy van segítsége! Pici ruhák, játékok nálunk is rokonoknál egyenlőre, na meg Kistesót is akarunk hamarosan. De ha megadod a paramétereket, mint pl. mekkora pelenka kell a picinek, vagy melyik tápszer a befutó, akkor küldenék egy csomagot ilyesmi fogyóeszközökkel összeálltva. Helyileg hol vannak, hova kellene küldeni, vagy hogy tudnám eljuttatni innen Pécsről?

Apró!
Engem hirtelen felháborított amit írtál, hogy a rádiós mit mondott az orvosokról. Azért ez nagyon durva általánosítás! Ráadásul ebben a hálapénz dologban nem is az orvosok a hibásak, hanem ez az egész rendszer amit egészségügynek hívnak. És ez nem az ott dolgozók hibája, hanem a kormányé. Nem csak a mostanié, mindegyiké, aki az utolsó 15 évben hatalmon volt. Persze sajnos vannak orvosok, akik átesnek a ló túlsó oldalára és csak a pénzt látják, de szerencsére még inkább azok vannak többségben, akik elhivatottak.
Szisszel egyébként egyetértek kinti munkát illetően.

Zsóf!
Sajnálom, ami történt! Nagyon jó, hogy így álltok a helyzethez, tényleg biztos megvolt az oka, hogy miért nem maradt a kis lélek veletek. És még mindig jobb, hogy így az elején, mint ha esetleg kiderül később hogy gond van, vagy beteg a baba... Barátnőméknél is volt nemrég vetélés, ők is próbálkozhattak tovább, nem kellett várni, mert természetes úton zajlott minden.
Igyekezz rendbetenni a szervezetedet, hogy az újabb pocaklakó mihamarabb beköltözhessen!

Dia! Szerintem is korai az aggódásod! Az biztos sok volt neki hogy idegen környezet, idegen gyerekek. MAjd meglátod, hogy pár alkalom után is már mennyit változik a helyzet. (na mintha tudnám, de hiszem!). Addig meg támogasd, ha kell legyél ott, hidd el,beleszokik, ráérez hogy jó az neki, hogy játszhat a többi gyerekkel.
Én mostanság érzem azt, hogy RÉkának is kelleni fog a bölcsi. Pedig nem akartam beadni. Nagyon érdeklődik a gyerektársaság iránt, és néha azt érzem, hogy nincs türelmem már ahhoz a fajta játékhoz, amit ő játszani akar. Mert jó dolog Legozni, minden nap felépítjük többször is az állatkertet, Eljátszok egy-két szitut a figurákkal, de azért elegem lesz, mikor még ugyanazt akarja ötödjére is. Azt hiszem a képzelete, most kezd szárnyalgatni, és ehhez a gyerekek jobb partnerek, mint én. Én most kezdek majd nézelődni Veresen bölcsi után...

Apás altatás: Nálunk eddig azt hiszem kétszer fektetett Apa: egyszer még nagyon pici volt Réka, én meg lázasan fetrengtem, meg augusztusban, mikor osztálytalim volt. SZóval elég élesben ment a dolog. De mindkettő sikeres volt.
Mi most azt csináljuk, hogy végigmegy az esti procedúra, megkapja a sinlacot, összebújunk, lefektetem,kimegyek, persze jön az Aja aja aja aja aja aja aja.... kiabálás full hangerővel, egyszer visszamegyek hozzá, kicsit simizem, elköszönök, kimegyek, Ajaajaajaajaajaaja.... És akkor már Apa megy be hozzá. Ez eddig kétszer bejött, mondjuk sírással indított, de alvással zárult.... PErsze rossz volt hallgatni, de az segített, hogy tudom, hogy elrontom az egészet azzal, ha bemegyek. Persze ha 10 percnél tovább küzdenek, akkor boztos nem bírom megállni...
Azt hiszem két verzió van: Egyik amit Sziszék csinálnak, hogy szoktatják fokozatosan Apához, másik, hogy élesben megy: vagyis hogy anya elmegy otthonról.
HA tudja RÉka, hogy hogy én is ott vagyok, akkor nálunk sem jó Apa, csak Anya. GOndolom ez van nálatok is, DIa! Próbáld meg, hogy délután mikor még nem nyűgös Virág, te elmégy otthonról, és APa maradjon otthon Virággal, játszanak, etesse meg, stb.. Ha nagyon nagyon gáz van, még mindig hazamehetsz, de higgy benne, hogy meg tudja oldani a férjed is a helyzetet!

Cumi: RÉkának is kell az alváshoz, meg autóba, ha már nyűgös. Napközben ha megtalálja és kicsit már fáradt, biztos bekapja, de ezt kérésre ide is adja. Próbálok rá figyelni, hogy ne legyen szem előtt napközben. De én se aggódok a leszokás miatt. Majd kialakul.

Na most elküldöm, mert már így is brutált írtam....

panna1

jajj de rám férne a jobbulás nem látok kettőig se a sok trutyitól a fejembe. Lehajolok és már csöpög a nozim , viszket és ég az orrom :twisted: :twisted: stb......

Panna írj Andinak a megadott emailcímre arra biztosan válaszolni fog, mert ide nem nagyon jön. De majd azért én szólok neki.

Zsófi ez a Zsolt nem az én dokim , nekem egy idős orvosom volt aki már nincs is a kórházba sajnos. Ezért is kértem a lányokat hogy ajánljanak orvost másikat.

Dia hát én most őszinte leszek és nem akarlak megbántani, de sztem ez kicsit, igen, apa hibája is. Virág csak hozzád, téged szokott meg a te szoktatásodat érezte idáig , apa meg persze nem te vagy és nem is úgy csinálja ahogy te szoktad. Többet kell apának vele lenni és próbálkozni továbbra is . Persze a szopizás miatt nehezebb ez eddig nehezebb volt. De apukának is kell hogy ő maga azt mondja , na anya menj majd mi elleszünk, és türelem ahogy Zsófi is írta.
Nálunk sokszor volt hogy apával együtt raktuk le aludni, vagy együtt mentünk be és én hamarabb elköszöntem. Van hogy addig nem alszik el most már,míg apa be nem megy hozzá, mert én nem vagyok elég.
Bölcsi pedig nem 1napos művelet ez 1-2-3 hetes szoktatás lesz szépen lassan. Előbb megszokja a társaságot a te jelenlétedben aztán apránként félrevonulsz. Sztem ez egy nagyon nem könnyű dolog. Engem már most a tudat kicsit megvisel, hogy majd elszakadunk még jobban,de ha önző vagyok örülök is.

Niki milyen ügyes Barnus! Apa szép kis csomagot adott a babának :D

Én felvettem múlthéten miket tudunk mondani,azaz csak úgy ha utánoz, persze ezeket a szavakat érti is már tudja mi micsoda.
ha van kedvetek nézzétek meg
http://picasaweb.google.hu/vmmelinda/17 ... 2868550866

Cumizás akkor nem vagyunk egyedül , nekem ez megnyugtató.:lol:

Mostanában mi elég sokat fürdünk együtt a manóval és mindig mutatja nekem hol van anya cicije és bujik rám. Annyira édes olyan jó érzés! Mintha emlékezne rá hogy régen onnan hamizott.

Na megyek lefekszem kezdem érezni a gyogyi hatását. Jóéjt mindenkinek!
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Niki! Gyerekszáj :lol: Tényleg jegyzetelj! Most irigykedek kicsit, már várom, hogy Réka is ossz az észt, ne csak szótagokban...

Boni! Traki mostanság bejön, de változó. Amikor megkapta, kb egy hónapig egyáltalán nem érdekelte, gondolkodtam is rajta, hogy továbbadom. Aztán rákattant, most is kb kétnaponta előkerül. De azért most a Lego, és az építés a favorit. Na meg hogy felöltöztetjök a Pandát csizmába, sálba, és Réka sétáltatja :D Majd fotózok, teszek képet, mert már ígértem amúgy is.

Még annyi az apás dolgohoz, hogy baromira érezhető ám RÉkán is, ha apa sokáig távol van. Akkor sokkal tartózkodóbb vele. Most hoyg hazajött 2 nap után, pl úgy kellett noszogatni, hogy menjen puszit adni neki. Ha meg sokat van itthon apa, tud is vele foglalkozni, kicsit jtszani, akkor ha este hazjön, Réka szalad és a nyakába ugrik, úgy adja a puszit... Szóval ennyire számít...

Lányom mostanság két dologgal tesz tönkre: egyik, hogy állok (mosogatok, főzök, stb), és fúrja át magát a lábam között, közben meg hajtogatja, hogy bububu (értsd: Bújj bújj :lol: ) Főzésnél persze borány van, mert nem engedem neki, elzavarom, mert félek hogy vmi forró ráfröccsen vagy ilyesmi...
Másik, hogy ha rosszat csinál, rászólok, megint csinálja, mondom hogy " Dádá lesz a kezedre", akkor abbahagyja, és tartja oda, a kezét, hogy pusziljam meg. Persze ennek az az előzménye, hogy ha beüti vmilyét, akkor puszit kap rá, illetve hogy amikor rosszat csinál, többedik felszóltásra, és rácsaptam a kezére, utána tartotta szintén puszira. PErsze ilyenkor senkitől nem kapott. Ráütni már legutóbb vicces erősségűt is elég volt, de most már arra sincs íg szükség. Csak arra kell figyelni, hogy ne röhögjem el magam...

panna1

Köszi Mecsi, akkor emailen próbálkozok...
Jobbulást neked!

Lányok! Kinél mit kap a Manó reggelire meg vacsira? Úgy értve, hogy közvetlen ébredés után és lefekvés előtt?
RÉka még mindig cumisüvegből kap reggel tejes tápit (1-1,5 dl) este fürcsi előtt 1 decit, majd fürcsi után bő 2 deci Sinlacot. Úgy terveztem, hogy míg tejet nem ihat, addig marad így a tápi, legfeljebb később amikor már stabilan iszik pohárból (mert most még azért előfordul, hogy mellé is megy), majd abból kapja.
A sinlacot meg szeretnm még megtartani, legfeljebb sűrítem, gyümölcsözöm, mert nagyon szereti,és laktat rendesen. Csak akkor kanállal kell enni, az meg elég macerás, mert egyedül összekeni magát, az meg nem jó, hogy csak én etetem, ő akarja. Ja, és f7 körül ő vacsizik szilárdat, úgy értve vmilyen kenyeret vagy virslit, ilyesmit .
NA szóval csak azt akarom kideríteni, hogy mennyire gáz, hogy mi még cumisüvegezünk??? Ki használja még?

panna1

Na még valami, aztán elteszem magam:
Bilizés, ilyesmi: már elég régen nem volt bilibe kakilás RÉkánál, mert nehéz elcsípni, de szól amikor kakilt, hogy "kaka".... LEhet, hogy ez az első lépés a szobatisztaság felé? Tapasztalt anyucik, hogy megy ez?

panna1

Szép jó reggelt mindenkinek ! ki kér a különleges kávémból?

Kép

Visszatértem a hétköznapokba. mától apa ismét dolgozik :cry: olyan jó volt hogy itthon volt.
szerencsére azért elég rugalmas a munkahelye,így nekünk sem kell sokat nélkülöznünk őt.
elég sok minden történt ebben a két hétben is, főleg Zsiga Csigát érték kisebb balesetek, ágyról leesés, szánkóval borulás, lépcső második fokáról leborulás,kisszékkel székkel hátraesés.. fürdőkádban elcsúszás.. és ezek mind egy másodperc töredéke alatt.. komolyan mondom.. a kis zsivány vonzza a bajt...ráadásul még az a szerencse hogy azért minden esetben ott vagyunk mellette, így nem történik komolyabb baj.. de nem lehet egy pillanatra sem szem elől veszíteni.. elég fárasztó..de hát fiú.. a szeme sem áll jól..

jelenleg 15 szót tud mondani.. nem nagyon ismételget. rengeteget segít a a házimunkában, mostanában ha nekiállok sütni ő már fenn is áll a széken és a sodrófát fogja..

iszonyat barátságos lett mindenkivel, eddig ez nem volt jellemző , most meg ha köszönök valakinek már dobja a puszit, kacsingat a lányoknak.. szóval hódit ezerrel...

éjszakákat átalussza általában, úgy hogy 3/4 20kor beájul, majd hajnali 5kor viszem neki a tápit megissza és 7-8 körül kel. majd ebéd 11.20kor és 12től alvás 1,5 és 2,30 óra között.

MÁR iszunk tejet, kakaót 2 hónapja,nagyon szereti, van amikor az enyémet is megissza bögrémből ha nem figyelek

:roll:

egy héten 3 szor főznöm kell valami jó kis levest, mert az a kedvence, illetve főzelék(spenót, sóska nem jön be neki, minden más igen! )pörkölt nokedlivel is a kedvence, másfajta húst nem mindig van kedve megenni, de azzal szoktam csalni, mert ledarálom neki...vacsira 6 körül szokta kapni az aznapi ebéd maradékát, vagy friss kiflit( csakis kizárólag azt eszi meg, kenyeret néha vajjal megkenve pirítva ) felvágottakat nem nagyon komálja, a párizsit megeszi, illetve imádja a medve sajtokat, boci sajtot, májkrémet na és a buktát, pogit,amiket anya süt...

lefekvés előtt pedig egy 1,5- 2 dl tápit, attól függően evett e előtte rendesen.

összességében mindent megeszik, csak néha csalni kell.

egyedül eszik kanállal, villával mindent,.. de előfordul néha, hogy azt igényli hogy anya etesse...de ez ritka.

ha szeretnék valamit csinálni, akkor Füles mackót bekapcsolom neki és akkor akár addig ott feküdne az óriásmacin amíg vége nincs a Dvdnek..
:P ugyanilyen kedvenc Vitéz László is.. (sajnos nem tudtam A toldd a cucc odra feltölteni)

Panna cumisüvegből issza reggel és este a tápit.. kakaót kisbögréből.

bili nálunk ruhában nagy kedvenc, de ha lekerül pelus kb 1 mp... nem értünk még meg rá..

fogat is mosunk, imádnivaló ahogy tartja a száját utána meg köpi ki a maradék fogkrémet amit nem nyelt le :lol: jelenleg 12 fogunk van

Dia: apa nálunk sosem altat ez így maradt. amikor kipróbáltuk itthon voltam sosem aludt el vele..

aztán amikor elmentem színházba barátnőmmel, úgy voltunk vele na egyszer fennt lesz amíg nem érek haza.. de már kell a kikapcs akkor aggódtam, szünetben hívtam apát és mondta hogy a gyerek minden zokszó nélkül lefeküdt...fél 20kor. lehet nálatok is így lenne.. :lol:

na gyorsan elküldöm....
Vendég

mecsi megnéztem..annyira ügyike..na az én fiammal ezt nem lehet eljátszani, mert ő ha kérem csak azért se mondja :lol: :lol: :lol:

ja és az hogy saját maga öntözi a buksit, :lol: Zsiga visít ha hajat mosunk :twisted: :?
Vendég

Szisz képeket külön sajnálom :cry: ez olyan bosszantó
Vendég

Boni, kávét kérek!!! Csak nem tudok csinálni addig, amíg fel nem kell a család, mert olyan hangos a gép :( be kellene szereznem egy másikat. Zsombi is hasonlókat csinál: puszikat dob, amikor búcsuzunk, mindenben "segít" Hozza a kisszékét, feláll az asztal, pult mellé és pakol, rámol ezerrel, ruhát tereget, mondjuk nem mindig a szárítóra, ahova sikerül, kidobja a szemetet, visszaviszi a poharat, tányért a mosogatóhoz pedig nem kérjük egyikre sem :)

Zsófi, nagyon sajnálom. De ha már így alakult, akkor talán tényleg a saját egészségeddel kellene foglalkoznod szerinte is előbb, és utána nem lesz semmi gond.

Andaka, szörnyű amit írtál :( szeretnék segíteni. Küldenék valamit a kicsinek szívesen, légyszi keress meg majd, hogyan tudjuk megoldani az eljuttatást.

Minimanó, jó hogy írtál. Örülök, hogy jól vagytok, gyere máskor is.

Dia, a sóbánya sajnos elég messze, Parajdon van. De ha jártok Székelyföldön akkor mindenképp menjetek el. A büdös buszok ellenére megéri :wink: Apadolog :) nálunk is értem sír a kölök, ha meglát. Szombaton elmentem bulizni és elég ideges voltam, mert míg készülődtem addig folyton rajtam akart lógni, ha meg apjával a másik szobában voltak akkor hisztizett, hogy bejöhessen hozzám. És láss csodát: amint elmentem otthonról megszűnt a hiszti, párom tudósítása szerint egy nagyon kellemes estét töltöttek el hármasban a fiúkkal és nem volt semmi gond az altatással sem. Annak ellenére sem, hogy Zsombi még elég sokat szopizik. Igaz, nálunk úgy megy az altatás, ha más csinálja vagy napközben nálam is, hogy kézben elaltatjuk és letesszük az ágyba. Szerencsére ha fáradt akkor alig pár percig kell hordozni a 12.5 kg-os popóját :D

Mecsi jobbulást neked!

Panna, Zsombi szopiztik, cumisüveget nem is használtunk. Reggelei: darált gyümi vagy kenyér valamivel és víz. Szobatisztaság, nagyon változó melyik gyerek mikor érik meg rá. Zéti elég későn érett meg rá, alig sikerült az ovikezdésig. Zsombi már most szokott a bilibe pisilni fürdés előtt, de napközben nem próbálkozok vele. Ráér még szerintem.
Vendég

Csenge nekünk ilyen van, anyóséknak is már évek óta, imádjuk és nem hangos.. Kép :lol: csak sajna pl most láttam tescoban vagy auchanban 10e pinz
Vendég

Sziszka!

Éjjel, hogy felriadok valami rossz álom miatt és nem tudok visszaaludni, elgondolkozom a világ dolgain. Ma éjjel a te vinyód foglalkoztatott. Nem értem, hogy mi az, hogy eladták, ha egyszer tönkre volt menve és nem volt törölve? Mi volt rajta a képeken kívül? Üzleti ill. privát ügyek? Banki hozzáférés, telefonszámok, stb.? Ha eladták, annak is nyoma kell, hogy lennie, mert mifelénk rá szokták írni a számlára a típust és a szériaszámot, annak alapján vissza lehet keresni, hogy kinél landolt, ha eladták. Mi volt a hiba? Hogy viselkedett a gép? Elözmény, fura hangok, valami? Nem kapcsolt be, vagy nem töltötte végig a rendszert vagy mi volt? Tudod nálunk rengeteg számítógép megfordult, a páromnak nagyon sok volt, sok szerverünk is volt, nem egy megpusztult a nyári melegben, így némi elképzelése mindkettönknek van a hiba forrásáról ill. annak megszüntetéséröl vagy az adatok visszanyerésének lehetséges módjáról. Volt pl. egy gépünk, ami nem töltötte a rendszert, mert a bios-ban kimúlt az elem és nem tudta a gép, hogy melyik év melyik napja van. Anélkül meg nem tölti a rendszert... Minden bekapcsolásnál manuálisan meg kellett neki mondani, hogy mi a dörgés (elemet nem akart venni bele a párom, mert túl drága lett volna és a gépnek azért más baja is volt). Egy darabig ment így még és le lehetett még menteni az adatokat.
Szóval én ezeken gondolkoztam, meg azon, hogy én bizony leverném a nagyhisztit, hogy kerítsék elö a vinyót, mert szerelni vitted, nem eladni, nem? Vérszemet kapnék, ha a gyerekekröl minden képem odalenne!

Puszi: én
Vendég

Dia! A beszoktatás nem megy egyik napról a másikra, fontos a szoktatás is. A mi esetünkbe a második bölcsis napon dörömbölt az ajtón, hogy engedjék be. Jövőhéten már egész nap nélkülünk lesz ott.
Nálunk apa sokat volt/van vele. Régebben is sokszor vigyázott rá egyedül, ha suliba voltam, reggel pl. hogy én aludhassak őő játszik/eteti meg ez a progi 1-2 óra szokott lenni. Kristóf nagyon szereti, esténként várja az ajtóba, nyomja neki is a puszikat és van amivel csak együtt játszanak. Néha le is vagyok ejtve.

Altatni is szokta, mondjuk mi régebben is együtt fektettük le.

A másik, hogy tesóméknál is az volt, hogy apa nem foglalkozik vele és igazából most 3 éves és le...ja, amit mond, csak az anya van, mostanság talán változni fog a helyzet mert megszületett kistesó és apa foglalkozik vele többet, mert anya a kicsivel van, meglátjuk. SOkmindenben visszafejlődött. A kiskádba akar fürdeni nem a nagykádba, ügyetlenebbül eszik, már nem mondja, hogy légyszi-köszi,... szóval reméljük, hogy helyreáll náluk.

De ne légy csalódott, hagyj nekik időt. Egyébként apa erőlködjön többet és ne szomorkodjon. Próbáljon a gyerköc kedvébe járni.
Vendég

SOS: Lányok,Csandi!

Még Karácsony előtt kaptam innen egy cikket, az Egyenlő Bánásmód Hatóságról szólt és detto arról, ami most velem van. Csandi, Te tetted föl.
Most kérdezi a Hatóság a pontos megtalálási helyét, de a cikken csak az látszik, hogy ki írta, hogy vmilyen magazin, de semmi egyéb.
Nagyon sürgősen kéne a megjelenés helye, dátuma, vagy legalább a Magazin neve, ők bizti archiválták......

JA, és a tököm kivan ezzel az egésszel már most...bocsi
:evil: :evil: :evil:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

aproo,várj keresem!!
Vendég

Gyors kérdés! Mennyi Gyedet kaptatok decemberre? Mert én kb egy 10-essel kevesebbet, mint szoktam, de miért??

Meg egy kérdés a kismamikhoz: Vettem még októberben magamnak egy kismama-harisnyanadrágot pamutból, barna színű.
aztán nemrég kiderült hogy jó kicsi, pedig L-es méret. Igaz hogy 180 centi vagyok, de a sógornőm csak 170 és neki is kicsi :shock: Szóval ha van köztetek valaki, aki viszonylag alacsony, és tudná használni, akkor postaköltségért az övé. Vagy megbeszéljük, hátha el tudjuk juttatni máshogy is...

yuyu79

Anyák lapja volt, de nem tudom melyik szám, mert kitéptem a scan-hez mert csengi szétcincálta az újságot...nézem a neten
...
Vendég

Szerkesztőség: 1138 Budapest, Váci út 168/C
Postacím: 1550 Budapest, Pf. 30.
Telefon: 238-0386
Fax: 450-1069

szerintem hívd fel őket.
Anyák lapja-nemtudjuk melyik szám, de 106.oldalon-A JOG ASZTALÁNÁL:
Győzött a kismama!-című cikk.írta Dr Drávucz Péter
Vendég

Lányok,
Köszi a sok sok hasznos hozzászólást a kérdéseimre/gondjaimra. Igen, lehet, hogy tényleg türelmetlen vagyok, vagyis nem igazán tudtam, mire számítsak, meg nem gondoltam volna, hogy Virág ennyire kötődik hozzám, ennyire fontos lenne a jelenlétem. De most már tudom, és igyekszem ezt megérteni és figyelembe venni.
Hát igen, ezen az apás dolgom is dolgoznunk kell, és Mecsi, egyetértek veled, hogy ez valahol apa hibája is. Finom utaltam erre neki, de semmiképpen sem akarom megbántani vagy elvenni a kedvét az egésztől. Most inkább biztatom meg mondom neki, hogy csináljuk együtt, és előbb-utóbb sikerülni fog. Több időt fognak kettesben tölteni stb. Viszont azt sem akarom, hogy mindig ha megjelenik apa, én elvonuljak, mert Virág lehet, hogy apa jelenlétét az én eltűnésemmel fogja párosítani, ami szintén nem jó dolog. Szóval meg kell találnunk az egyensúlyt. Na meg olvastam még, hogy ilyenkor ha nagyon anyás, azt érzi, hogy "őriznie" kell a szeretteit, ilyenkor van a csüngés stb. Elvileg ilyenkor egy kicsit be kell keményíteni, és szeretetteljesen egy kicsit odébb állni, hogy megtanulja az önállóságot.

Kép
Kép
dia123

Azt akartam még kérdezni, hogy nálatok mennyit játszanak önállóan?

Kép
Kép
dia123

Barbi, voltak a cuccokért!!! elvitte a pasi a két doboznyi rucit! kicsit nem volt képbe, hogy ki vagyok, meg mi van! azt hitte a tesód vagyok :D

Kata, akkor nem megyek a rokonaidhoz, mert Barbi visszaviteti a rucikat! gratula a bölcsis Kristófnak!

Dia, hááát, Beni nem igazán van el magában. szóval nálunk nem nagyon játszik el, max. olyamivel, amivel nem lenne szabad... szóval azt mondom, hogy napi 1/2-1 óra a max. egyedül játszás...

Panna, mi is cumisüvegezünk még mindig... Beni abban issza a kakaót, vagy a teát. Amúgy mi már nem tápizunk egy ideje. Azóta szerencsére elfogadja a kakaót, sőőőt, imádja! napi 1x kap, azért nem akarunk ezzel sem túlzásba esni, de akkor 3dl simán lecsúszik!

és akkor rólunk néhány szót...

reggel hívtam a dokit, aki a SOTEn van. nagy vonalakban elmondtam neki, hogy mi a helyzet, erre ő, hogy miért nem oda mentünk vasárnap is, meg, hogy minden ügynek pontot kell tenni a végére, így holnap reggelre vár, megcsinálják a küretet...

nagyon fosok. tök szarul viselem az egészet! nem tudom, hogy kell-e nekem ez a műtét!? miért mondta a másik doki, hogy jó lesz így, magától kitisztul, és kész. ez a doki meg azt mondja, hogy kell a műtét... apa holnapra szabit vesz ki, eljön velem! nem is nagyon szeretnék egyedül menni, meg jó lenne, ha ott lenne, mikor megbeszéljük a dolgokat! elvileg holnap túl is lennék rajta, de nem tudom. mondom. nagyon félek tőle!

az a legnagyobb gondom, hogy ez a doki, akihez most járogatok a SOTEn, szóval nem érzem úgy orvosomnak. eddig 3x voltam nála. még 1x sem vizsgált meg. eddig csak vérvételek miatt mentem... szóval nem tudom, de valahogy tanácstalan vagyok!

kérlek titeket, hogy próbáljatok nem nagyon kiborulni, de, ha tudnátok segíteni! mi a szöszt csináljak!?

sophie27

Huú Zsófi nem tudok mit mondani,szorítok hogy minden rendben legyen.Lehet hogy ha ő megvizsgál akkor ő se akar mütétet,csak látatlanban igy gondolja.(a saját nőgyogyászoddal nem beszéltél?)
vera
l.veronika

Sziasztok, rég nem jelentkeztem, mert dolgozgatok, meg rengeteg egyéb összejött. Emma jól van, most esett túl a 3 napos lázon, bár csak 1 éjszaka volt lázas. Most kiütéses, de már múlik.

Zsófi - nekem volt olyan barátnőm, akinek elment a babája az 1. hónapban, és nem kellett műtét. Szerintem először alaposan ki kell hogy vizsgáljanak, hogy egyáltalán szükséges-e, és csak utána lehet szó komolyabb beavatkozásról. Ha úgy érzed, ebben ez az orvos nem partner, szerintem ne bízd rá magad. A régi orvosodhoz nem tudsz visszamenni? Vagy egyéb lehetőség? Ha nincs más ötleted, az én orvosomat nagyon tudom ajánlani, ő nagyon alapos és türelmes, abszolút bízom benne, és csak jót hallottam eddig róla. Nem az a pénzéhes típus.

Sziszka - gáz, ami a vinyóddal történt. Nekem megvannak a paksi képek, amikor találkoztunk. Már nem emlékszem, hogy Yuyu képei vagy a tiéd, de szívesen elküldöm.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sushy 2010.01.11 15:51-kor.

sushy

Zsófi, hát nem tudom, de ez elég furcsa hogy így látatlanban megmondja, hogy kell a küret... Bár én nem értek ehhez, de szerintem ne vedd készpénznek, amit mond ez a doki. De tanácsot nem tudok adni, remélem tud valaki... Nem tud valaki ott a közelben egy bevált dokit ajánlani???

yuyu79

Sziasztok!

Kicsit megnyugodtam, hogy ezek szerint nem mi vagyunk az egyedüli másfél éves cumisüvegesek :-))

Zsóf! Ez tök furcsa, hogy ilyet mondd a doki. Mármint hogy mindenképpen kell a küret. Én is úgy tudom, hogy tisztul magától. Persze rám ne hallgass, én nem vagyok nőgyógyász, de szerintem próbálj pár dokival beszélni, vagy olyan hozzáértővel, akiben bízol. Ha nincs szükség orvosilag műtétre, akkor inkább ne nyúlkáljanak oda be, nehogy elcsesszenek valamit!
Ilyenkor UH-val vagy akár 4D-vel nem lehet megállapítani, hogy kitisztult-e teljesen?

panna1

Na látom, míg írtam, két hasonló javaslat érkezett Zsófinak:-))

panna1

Zsófi! Szerintem hallgassátok meg, hogy mit mond és miért javasolja, márha holnap a vizsgálat után is még javasolja a küretet.

Az orvossal kapcsolatban meg szerintem addig keress számodra megfelelő orvost, amíg nem lesz újra pocaklakó, mert a 9 hónapot újra bizalommal kéne kezelni. És az a legfontosabb, mert ha nem bízol benne és nem értesz egyet a hozzáállásával, akkor nehéz ügy lesz a babavárás. Neki kell Téged bíztatnia, megnyugtatnia és vizsgálnia, elvégre az egyik legfontosabb eseménynél lesz jelen.

Szóval, ha tudsz menj el más orvosokhoz is, hátha találsz "jobbat", kedvesebbet, segítőkészebbet, hozzáértöbbet.

Fel a fejjel!
Vendég

köszi lányok az eddigi javaslatokat is! csak tudjátok az én esetem azért nem olyan egyszerű :( gondoltam, hogy olyan orvost választok, aki nőgyógyász, átérzi, ha az ember babát akar, és egyben endokrinológus is, aki a fennálló bajaimat is kezelni tudja, szóval, hogy nem külön dokikhoz rohangálok, mert egy belgyógyász sosem lesz elhivatott baba témában annyira, mint egy nőgyógyász. legalábbis ez a tapasztalatom!

holnap mindenképpen kifaggatom!

sajnos nincs konkrét orvosom, szóval nem is nagyon tudok senkihez visszamenni. illetve lenne olyan, de az most szabin van, stb. meg a másik, hogy vérzek is, szóval jó lenne, ha valaki záros határidőn belül rám nézni, nehogy nagyobb legyen a gond! persze lehet, hogy csak én parázom túl a dolgot!

reggel majd megbeszélem a dokival a teendőket, apa is ott lesz, segít nekem, nehogy valamit kihagyjunk! szóval eddig ezek vannak. nem tudom, majd csak este tudok jelentkezni, hogy mi volt. azért abban bízom, hogy talán a Klinikákon jó helyen vagyok, minden tekintetben...

Dia, neked a dokid ott van, nem? vagy neked sem volt választottad, az ügyeletessel szültél? ki szült még itt a Klinikákon? Ies női, Baross utca...

sophie27

Aproo, esetleg a Te sógorod nem véleményezné a dolgot!? persze tudom, hogy ők nem szeretik egymás véleményét, javaslatát felülbírálni, de hátha! ő mégiscsak nőgyógyász... már, ha ráérsz esetleg ezzel foglalkozni. köszi előre is!

Sushy, Te a ÁEKben szültél? vagy hol is? priviben elküldöd a dokid elérhetőségét esetleg? köszi!!!

sophie27

Sziasztok!

Látom, amit írtam elszállt....

Csandi,köszi nagyon!

Zsófi, sztem mindenképp menj be, beszéljétek át, de tutter fog vizsgálatot csinálni, anélkül nem műt, látatlanba. És ha a vizsgálat után is kitart az álláspontja mellett, annak azért oka lehet.
Kitartást Nektek!!!

Majd még jövök, de most jön apa, és egy óra múlva megy is. Úgyhogy kihasználjuk a pici közös időnket...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Aproo, igazad van!

bocsi, de úgy össze vagyok zavarodva! :(

köszi a sok-sok választ!!!

sophie27

Zsófi, most olvasom csak, ne haragudj!
Sógorom tudom mit mondana: nem ismeri az előzményt, ugye az összes egyéb gondod leleteit és így felelőtlenség lenne bármit mondania. Félre ne értsd, nem hárítok, csak ismerem, hogy milyen doki, és látatlanban nekem sem mond soha semmit. Hiába kérdeztem én bármiről még Levivel, csak azt mondta, hogy ott a saját dokim. Nem bántásból, csak akkor néha szarul esett, de megértem az álláspontját.

Na, engem meg most hívott fel a polgi személyesen...majd mesélek, csak most mennem kell törvényt bújni!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Zsófi!

Nagyon köszi! Ha egyszerübb neked, megfogadlak tesónak! :)
Ami a dokit illtei: gondolom nem hentes, nem áll neki csak úgy a véres húsnak (ezt tényleg hús és hentes viszonylat, nem te vagy ez képletesen, nehogy félreértés legyen belöle!) és nem nézi meg az összefüggéseket? Vagyis gondolom elöbb tüzetesen megvizsgál és
utána mérlegeli a mütét szükségességét. De. én is azt javaslom, amit a többiek, ha a vizsgálat során is az az érzésed, hogy nincs benne bizodalmad, akkor inkábj kérj türelmet és menj máshoz, ne rizikózz!

Fel a fejjel, szorítunk neked holnap!

Itt szakad a hó és szerdától még több várható.

Barbi
Vendég

Zsófi!
Én Mikut is a Klinikán szültem csak más orvosnál.Hidd el "feleslegesen" nem fogják megcsinálni,biztosan csak látni szeretne hogy minden rendben van-e.
vera
l.veronika

Kép

na folyt.köv...csak peluscsere csenginél...3.napja fosizik és tegnap óta csokikúrán van.
most a 4szemfog összejátszik a már egy hónapja kifelébújó felső két örlővel , szerintem ez okozza a gondot...

aproo, meglett a cikk?segítenek az újságnál?
egyébként befenyítheted őket azzal is (mármint a polgármestert meg a hírnevét így választás elött...), hogy kapkodnak az újságok az ilyen sztorikért, ám!!
elküldhetem e-mailbe, ha a cikk is kell.ezt elfelejtettem megkérdezni, mert gondoltam biztosan lementetted.
Vendég

zsófi, szerintem se fog feltétlenül megpiszkálni.telefonban úgyis csak azt mondja ami a rutin meg a legvalószínübb.nekik elég alaposan el kell számolniuk ám mindennel a tb-felé.szóval ő sem erölteti ami nem szükséges.biztosan a lehető legjobbat akarja neked!!
esetleg fogalmazd meg magadnak miaza mit vársz egy nődokitól és így keresgélj, ha mindenképpen váltanál.megértelek, mert én se nagyon bízok senkiben aki odanyúl csak az uramban...ez egy ilyen dolog, de most úgy érzem a sokadik dokim akinél csengi "véletlenül"született, most véégleges választás lett!!
ha kell megadom az elérhetőségeit.holnap megyek hozzá be is ajánlhatlak.4d-és gépe van a magánrendelésen és mindennap a szülőszobán dolgozik és csak 15% a csaszi aránya!!!!fiatal és rendkívűl kommunkiatív.fontos számára a jól tájékoztatott kismama vagy beteg, mert hisz ennek is a gyógyító erejében.ja és ma vagyok 24 hetes terhes és csak egyszer nyulkált azt is a citológi amiatt.lehet holnap azért megnéz már.szerintem ez is fontos.nála azért lehet ez így, mert az ő gépével mindent lát.a méhszájat is!!legutobb a bab szemlencséjét is megmutatta...na eldugulok...mert ez már szinte ömlengés :oops:
Vendég

El vagyok kenődve, mert sajna számomra nem túl jól végződött a mai jogszabály hajkurászás.
Szóval jövő hétfőn megyek be melóhelyre, segíteni szeretnének, hiszen nem hívott volna személyesen a polgi, de egyenlőre az a helyzet, se munkaviszony, se gyed....én meg nem akarok támadni, mert akkor két szék közé a padlóra. De így meg nem tudom mi lesz, mert lehetne munkaviszonyom máshol, de az nem olyan jó, mint itt, itt viszont várnom kéne, kihúzni pár hónapot, de addig miből és eleve ígéretre alapozni, hogy majd csak lesz valahogy akkor. Hát, ez így rizikós.
Nem tudom abszolút mit tegyek, egyenlőre várok hétfőig, csak úgy utálom, hogy állandóan sík ideg vagyok emiatt (is). Azt hittem a második babavárás már gondtalanabb, tudom mire számítsak, nem kell rohanni ezer felé, lehet jobban befelé figyelni, erre minden összejön most.

Csandi, köszi, megvan a cikk, meg minden, de egyenlőre kivárnék. A jószándék megvan és az veszne el, ha elkezdek fejetlenül harciaskodni.
Csenginek jobbulást.

Nos, és az előzményekre tekintettel én is megválok pár babacucctól, ami nem lényeges, mert most minden számít.
Egyenlőre a bergon xspr babakocsit szeretném elpasszolni, szóval szóljatok, ha vkit ismertek, aki ilyenre vágyik!

Na, lépek, mert szokás szerint kifuttattam a tejet és iszonyú büdös van. :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Barbikám, nagyon jól esik, hogy álmatlan éjszakáidon is én jutok eszembe :) Azoknak a vincsesztereknek, amiket kivettek a gépünkből nem volt az ég világon semmi baja, legalábbis annak nem, amin a képek voltak. Nagyon lassú volt a gépünk, mert túl sok kis méretű vincseszter volt benne, és ezeket kivették belőle, beleszámították egy nagy vinyó árába, és a sok kicsit helyett beletettek egy nagyot, és elméletileg minden kicsit felmásoltak a nagyra...igazából ha meglenne a vincseszter, akkor a képek, Lackó bement a héten még egyszer reklamálni, kíváncsi leszek lesz-e eredménye...de Lackó már teljesen feladta :( A havat küldted erre!

Csandi, Nagyon édes Csengi ezen a képen!!! És hogy megnőtt a haja!!!!

Vera, ma jutottam be végül a boltba, megnéztem, de csak állatos volt, nem is emlékezett az eladó, hogy szokott-e lenni más is!

Julcsi, akkor szerdán délután jövünk, kíváncsi leszek Málnus is emlékszik-e Enire!

Zsófi, remélem minden rendben lesz holnap, sok jó tanácsot kaptál, így én csak várni fogom, hogy gyere a hírekkel!

Anna, a képeknek nagyon örülnék, és köszi! Nagyon jól esett!!! Jó hallani rólatok, mikor jártok felénk?

Mecsi, gyógyulgass! Remélem hamar túl leszel rajta!

Boni, üdv újra a klubban, én is ittam reggel a kávédból, csak túl kómás voltam reagálni :) Megint lett egy rágó fogunk az éjszaka :shock:

Vera, mi az apás altatással kb. 2 hónapja próbálkozunk, azóta lett Málnus apásabb, amióta minden este hatalmasat hancúroznak a fürdőkádban, de van, hogy 3/4 órát :D Olyan édesek :)
Egyébként ő egyedül nem hiszem, hogy el tudná altatni, mert Málna az alváshoz és éjszaka még szopizik!

Panna, neked akartam még írni, hogy van egy 2 éves "barátnője" Málnusnak, aki szintén mindent csak cumisüvegből akar meginni!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Apró, sajnálom, remélem jól alakulnak a dolgok!
1000 Ft-ért vettem az Eletroword-ben dupla falú tejforraló edényt, vizet kell tenni az alsó felébe, felülre pedig e tejet, azóta SOHA nem futott ki :D Szerintem nagyon szuper!

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Mecsi,
Jobbulást nektek! Szedsz valamit? Nekem a Coldrex Maxigrip mindig bevállik! Kúráld magad!! Mennek a +++-ok!

Zsóf,
Sajnálom, nem lehet valami jó érzés ez. De szerintem sem fogják megcsinálni feleslegesen. Én Dr. Silhavy Mihálynál szültem volna, de pont szabira ment így még a szabija előtt átadott Dr. Bőze Tamásnak. Mind kettő nagyon benne van a szakmában, nagyon tudják, mit csinálnak, nagyon jó a hírnevük. Esetleg a kettő közül az egyik volt az, akivel beszéltél? Mindenesetre szerintem menj el, és adj egy esélyt arra, hogy megnézzen a doki ott, és ha úgy dönt hogy mégis kell a műtét, akkor biztosan alátudja támasztani egy jó indokkal. Tuti, hogy feleslegesen nem fog csinálni semmit, túlságosan túl vannak terhelve a dokik ahhoz. Majd kérünk beszámolót, és mennek a drukkok!!

Aproo,
Sajnálom!Ez azért felháborító, hogy így bánnak egy munkatársukkal, egy kismamával. Azért hátha még van remény, érted is szorítok!!

Kép
Kép
dia123

Virágnak ma reggel adtam tejet tápszer helyet, nagyon ízlett neki! Egyenlőre Mizo UHT tejet kapott, dobozosat. Ezt fel kell forralni mielőtt odaadjuk nekik? Akik már adnak tejet, hogy csináljátok?

Kép
Kép
dia123

Dia
1000-es c-vitamint szedek és neocitránt, és mézes tea, talán most kicsit jobb már nem csöpögök :lol: :lol:
Én úgy tudom minden tejet fel kell forralni, de ha van a közeletekbe piac nézd meg hátha van friss termelői tej. Azért az mégis jobb mint a dobozos, bár az sem olcsóbb mert kb 1l 260ft körül van. A Garay piacon és a Cédrusházban lehet kapni az tudom a többi piacról nincs infom még. Ja és nagyon finom :D

CSandi de cuki Csenge jó látni már őt is!

Aproo én vagy nagyon lemaradtam vagy nem tudok olvasni de kezdem nem érteni ezt a kálváriádat a munkahellye! Mi az hogy nincs munkahely se gyed se semmi ????

Sziszka sajnálom a képeket videókat , de egyszerűbb lett volna otthon mindent kiírni dvd-re!!!!
Én mindig csinálok ilyen biztonsági mentéseket aztán törlök a vinyóról ami mentve lett.
Sosem lehet tudni mikor éri a gépet valami car vírus.

Zsófi bocsi délután lekellett lépnem, persze semmit nem pihentem mert mire lefeküdtem Áron felkelt :evil: Szóval drukkolok a holnapért és egyetértek nem feltétlen hogy lesz műtét.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Aproo hű remélem megoldják..

ZSóf
i szerintem sem lesz ok nélkül, de jobb ha megnéznek..

:roll:

CSand
i CSenge nagyon édi!

Dia én úgy adtam 3,5 % os tejcit, hogy 1/4 tej, többi víz arányban, aztán lehet növelni később. én melegítettem, de nem forraltam.

Szisz ezek a fogak mán csak illen kis sunyik :lol:
Vendég

cumisüveg nálunk is megy , reggel este abból kap tápit, napközbe meg 3féle itatóból iszik : cumisü, szívószálas és csőrös.

Dia még valami , ma azt mondta a védőnönk Andimnak hogy napi 5dl körül kapjon csak tejet a gyerek mert eléggé laktató és elveheti az étvágyát mármint nem eszik majd rendesen ebédet akár.
Meg azt olvastam hogy a veseműködésnek se tesz jót ha sokat isznak egy nap.

MÁlnus iszonyat belehúzott a fogzásba, hát ezért volt ez a nagy csend idáig! Szegénykém. Őt nem viseli meg napközben nagyon ?

Elteszem magam holnapra , Áron egész napos nyüszögése ma kikészített.
Jó éjszakát mindenkinek.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Boni, tudtam, hogy akartam még valamit írni, nekünk nem jön a szívó szálás pohárból, ha csak simán állva próbálom szívni, Müllerbe vettük, 2000 Ft volt, már arra is gondoltam, hogy visszaviszem, de kb, ennyi az üzemanyag is :( Nagyon mérges vagyok, hogy potyára vettük, szinte használhatatlan... :evil: Járt még valaki így vele?

Mecsi, így utólag sajnos ez már veszett fejsze nyele, legközelebb biztos kiírjuk, de ennek akkor is lőttek. Egyébként van olyan nap, amikor nyűgösebb napközben is, bár a homeó bogyik sokat segítenek, nekünk általában az éjjel a rosszabb, amikor nagyon nagy gáz van, toljuk bele a panadolt, neki sem jó, ha nem alszik eleget, és nekünk sem sajnos. Nektek mennyi fogatok van? MI most tartunk 8-nál. Ebből négy egy hét alatt.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Oké, Sziszka, akkor majd gyertek!! :D :D

Zsófi, szorítok hogy minden rendben legyen!!

Aproo, Neked is, hogy legyen valami megoldás!!!

Más nem kapott kevesebb gyedet, csak én??

Na szép álmokat!! :wink:

yuyu79

Julcsi, én csak 2000 Ft-al, fogalmam sincs miért...

<
sziszka78
Tolna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: