A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kata: valami kis átmeneti gyengeség lehetett csak :)
tegnapod :D megfázás :( Anna csodagyógykeveréke? többeknek bejött :wink:
Mogyoró is imádja a kádat, és mi is ... Julcsinak is ilyen volt, csak fehérben, pont kádas képet raktam fel mindkét csajról valamelyik nap :) szval nekünk már akkor is nagyon bejött :wink:

KépKép
KépKép
madar

Szép jó napot mindenkinek!

Tegnap olyan fini kaját csináltam zöldség-napra... majd feldobom a blogra a receptet... Padlizsános-paradicsomos rakott krumpli... ;)
Ma megint pestos tétta lesz ebédre, vacsira meg kuglóf és délután gyártok holnapra gyümilevest... még csak elképzeléseim vannak hogy milyet, de majd beszámolok róla.

Míg fől a tésztám visszaolvasok...

Kép Kép
manósziget

Hát szép napot!

Furcsa minnyá ebéddel kezdeni a napot :lol: :lol: :lol: ,de ma erőt vettem magamon és aludtam mostanáig.Persze Barni alszik fél 5 óta.CSak enni és pelus cserére kelt fel.

Köszönöm a sok sok tanácsot.Gyakorlatilag szinte minden kimerítettem már.Egyébként Barnival "nincs baj".Alszik ő eleget,mert nem az a baj,hogy éjjel nem alszik.Nappal alszik bőven,és éjjel éjfél és 5 között valamikor fenn van egy hosszabbat.Tegnap fél2től fél 5 ig.
Általában a puki kelti fel.Fogzik,ez is tuti,mert az ökle a szájában,úgy ordít.Szóval passz.Tanácsot már kértem,folyamatban van,szakembertől.Chamomillát is kapott.
4 kor még dani ipod-ján kisvakond rajzfilmeket néztünk a franciaágyban,mert esze ágában nem volt aludni,vihorászott :lol: Utána fél 5 körül megetettem.Cicin bealudt,mint a tej.Hopp mondom gyorsan babakocsiba hasra,kicsi popsi rázás,és talán alszunk.Hát nem.Letettem,elkezdett magozni.Mondom nem szivatom szegényt,kiveszem,a kezemben elringatom.Megfordítottam,kezembe vettem,és ilyen feje volt : D.
Úgy elkezdtem röhögni,hogy kínomban potyogtak a könnyeim.Na de aztán legyűrtem valahogy.SZóval most én is aludtam negyed 12ig vele együtt.Szerintem még visszafekszem.

Madar,örülök,hogy jól vagy.Biztos bekavarhatott hogy kialvatlan vagy,meg a diéta együtt.Lehet sok volt.Azért te is próbálj pihenni.

Bex,sajnálom hogy nálatok is hasonló a helyzet.Ilyenkor lenne jó együtt lenni,és közben társasozni,vagy kártyázni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elütni valahogy az időt.

Kata,neked is jobbulást.

Zsalyam,sokat gondolkodtam én már azokon,amiket írtál.Várandósság,alvási szokások ,stb.Tudod az a fura,hogy korábban voltak normális éjszakáink,tehát tud ő rendesen is aludni.Ha elalszik,akkor mindegy neki hova teszem.A puki vagy a foga úgyis felkelti,bárhol is alszik.Attól készülök ki inkább,hogy lefektetem,mert elalszik a kezemben,és nem telik el egy óra sem,és ébred.Ezt csinálta este 8 tól.Próbáltam kis vizet itatni vele,cumi a szájába,de nem alszik vissza.EGyszer át tudom vágni,de kétszer nem.CIci kell neki.A cumit 10ből 8 szor kiköpi.Ma éjjel teljes sötétben próbáltunk,de ezek szerint az sem segített.

Kép
v.andi

http://velvet.hu/poronty/2010/01/09/elv ... uzsokiban/

Rita,Süti,minket nem érintaett ennyire tragikusan az átépítés,ha jól emlékszem.Az tény,hogy ami itt le van írva,az igaz.

Kép
v.andi

Süti, Viki: Köszi, lehet igazatok van, de ez a január 9 meg a karácsonyhoz van olyan közel. Év eleje, mindenki kiköltekezett, a nagyszülőknek meg nem mondhatom hogy ne vegyenek semmit, az úgyse megy. Jönnek a nagy számlák is ilyenkor. Áreemlés stb. Szóval ezért godoltuk, hogy inkább augusztus. A névnap 14-én a szüli 30-án. ha már nagyobb mehet külön is :lol:

Kata: Jobbulást!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="madar"][ írta:madarb]zsalyam: nekem becsúszott 1 lityi paradicsomlé ... tényleg mennyei volt :)
nem ismertem, linket kösz :)

bex: Neked is nagy-nagy simi ... olyan rossz, hogy nem tudunk Nektek segíteni :(

scoop: Neked ma van fehérje nap? sztem én azt szeressem a legjobban :)

Kriszti: én meg azt vettem észre, hogy már a t..öm tele a gyümölcsökkel, én mindig szépen, rendesen reggeliztem ... már nem is kívánom a gyümölcsöt reggelire ...de nem nyafogok, majd csak beáll ez .. talán nem kellene annyit agyalnom ezen is, hogy milyen nap van, mit ettem tegnap, mit fogok ma, holnap stb. csak csinálni lazán (ez persze nem azt jelenti, hogy a szabályok felrúgásával) ..:wink: ... még agyamat kicsit át kell programozni :)

t-pk: jaj, bébiőr :twisted: nem rég még én is azon agyaltam, hogy vaterán bárhol lövök egyet, de aztán vettem újat, ezt úgyis használni fogom sokáig jelszóval ... sajnálom,hogy így jártatok, és tartok tőle, hogy nem fogsz eredményt elérni, még azzal se, ha bepanaszolod, úgy van, ahogy Süti is írta :? :(

keményítő napom van :wink:

KépKép
Kép
scooper

Nagyon jó az idézet...(már nem tudom ki írta :cry: )

Andi!

Sajnálom anem-alvást :cry:

Én is ajánlok két dolgot, mindekettő a novemberi kismamából van:

- egy könyv férfiaknak-férfiakról férfi-stílusban: Padraig O'Morain: Férfiaknak-kalauz az érzelmekhez (sok tipp van benne többek között párkapcsolati problémákra is)És ami lényeg, hogy nagyon gyakorlatias, nem elmélkedős(szóval férfistílusú).
Még nem olvastam, de hátha jó....

-egy mese a rendtündér látogatásáról(ez azoknak, akiknek van nagyobb gyereke és gond van a rendrakással(kinek nem?)
Szóval aranyos, kedves mese....és nem hosszú.

Na léptem...

Kép
arvaerika

Kata nem, másra nem tudok gondolni csak amit itt olvastam, hogy a szopizás vérbőséget okoz, ettől jobban fáj neki. Ha már nagyon éhes, akkor szív 2-3-at, de ordítva kiköpi. De szívás közben is csukott szájjal "sír". Cumisüvegből is nehezen fogadja el ilyenkor.
Jobbulást, Anna-módszer. :wink:

Andi jó lenne. Szomszédok lennénk egyszerűbb lenne kicsit. Valamelyik éjjel is gondoltam Rád, de nem mertem üzenni, mert nem tudom éjjelre lenémítod-e a telefont és nem akartam, hogy frászt kapj. :wink:

Kriszta, Madar, Zsalyam, Scooper én nem tudok a fogyihoz hozzászólni... :( :(
bex13

Manó nem sok időd van visszaolvasni. :lol: Bár hétvégén nem sok minden történt itt. Nem is mondtam még... a karácsonyi képeket együtt néztük Kisnyuszival és amikor meglátta fiadat, dumált neki. Valamiért visszalapoztam és akkor megint.

Erika, jó, hogy vagy. Még meg se dícsértem lánykád, milyen ügyesen "kutyázik". :lol:

Kata mosolygós képet is!!! Utolsón tényleg nagyon komoly volt. Szeret fürdeni?
bex13

Bex... sajnálom az éjszakáitokat... és a szopit.... :? :? :? :roll: :roll: :roll: lövésem sincs mitől lehet... lehet tényleg a fogzás miatti vérbőség.... :? :? :? :? szegény kicsi Tomika.... nagy simi Nektek!!!!! Kép

Kata...
tényleg próbáld ki az Anna-féle kúrát... 3* egy gerezd fokhagyma kicsi mézzel... :wink: :wink: nem mondom, hogy isteni... de hatásos... :wink: :wink: :wink: és mennek a gyógymanók.... Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Tara, nálunk az igazi Lőrinc nap szeptemberben van, de van egy másik augusztusban, szóval nagy választás nincs! :wink: :D

Képzeljétek ma kenguruztunk, úgy élvezte a drágám hogy bealudt rajtam!! Egy ilyenben volt Lőrinc, és megkapjuk míg tudjuk használni! :D
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=1951

Kép
kata05

Kriszti, köszi a választ. végül úgy oldottam meg, hogy ettem kis leveskét és csak 15 dkg másodikat.

Viki, ejnye-bejnye!!! Nekem idáig nagyon tecc a 90 napos, mivel sztem sokkal változatosabban étkezem és ennyi zöldet meg gyümit tuti nem ennék meg enélkül. És úgy vettem észre még a tejcire is jó hatással van, mivel szinte egyfolytában cicidurr van :roll: :lol:

Kata, gratula a minuszokhoz. :lol: Én majd csak 1 hét múlva méreckedem, de már most érzem a változást... kíváncsi vagyok így első köben mennyi megy le.
6 hétre :? múltkor nekem 7 hétre jött meg végül....
Rossz éjszakák miatt simi neked.

Megtakarítás, dugi pénz... Én anno az új 500-asokat raktam el... de valahogy mindig hozzányúltam. Olvastam többen vagytok Rafisok... van ott most ez a megtakarítási számla...holnap nyitok egyet valszeg... minden kártyahasználat után átvezet a saját szládról 500-at ide... bármikor leteh rátenni szabadon, lehet kivenni... ha x ideig nem veszel ki róla kapsz vmennyi bónuszt rá... nézzétek meg sztem.

Zsú, áááááá simi-simi.

Süti, egyik bartnőm kislánya is iszonyat rossz alvó volt... rengetegszer kelt éjjel, ők ezért is döntöttek úgy hogy minél előbb jöjjön a kistesó, mert akkor 4 év nem alvásból csak max. 3 lesz. ;) De sajna tippet adni én se nem tudok. nekem még Ákos is Mírához képest rossz alvónak minősíthető, mert Míra 4-5 hetes kora óta végigaludta az éjszakákat (persze voltak kivételek, de csak ritkán)... Vele inkáb most vannak gondok, hogy többször fel-fel ébred és ugyan csak egy takarás vagy max. inni erejéig... de kel. :?

Bex, én is sokkal kívánósabb vagyok, mint terhesség alatt. Nekem meg épp ezért lesz jó ez a diéta, mert kipróbálok új ízeket, új recepteket... mondom ezt a 7.napon. ;)
Éjszaka miatt neked is simi... Hát az 1-6 az nem olyan rossz... csak jobb lenne, ha ezt emberi időben kezdené el..

Ó, de szépek Zsófi-babákok!!!

Lina, jók a képek. Kedvenc a 3. :lol: olyan jól áll neki az a kötött sapi.

Móni, remélem most már jobban vagy. Mozit sajnálom... énis kíváncsi vagyok milyen lehet az Avatar. Tegnap brigantyztunk... nekem tecc... érdekes lett a vége... és hát nagyon Tarantinora vall.
Erre gondoltál? http://www.hagiasophia.hu/indexu4.html?act=cms&cid=28

Barni képek nagyon tecc. Főleg a szétcsúszós nagyon jó! :lol:

Babcika, apikának mennek a gyógymanók és remélem nem kapja el tőle az egész család.

Erika, mijaza mese a rendtündér látogatásáról? érdekelne

Kép Kép
manósziget

Manó... padlizsános-paradicsomos rakott krumpli... hmmmmm nyamnyam dejól hangzik... engem nagyon érdekel a recept.... :) :) :) :)

Én már nem is merek "panaszkodni"... mert amikor akarok... akkor mindig eszembe jut Andi... és az én helyzetem hűűűűűűűűűűűűűűűűdeszuper kategória .... de ma übernyügi nap van... az előbb (kb másfél órán keresztül...) alig tudtam elaltatni Dórit... "nem tudom mi van vele"... ráadásul üvölt... de torka szakadtából... evett, pelus tiszta, nincs melege... nem fázik... akkor mért üvölt... van egy tippem... :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: szerintem "felborítottam" a kicsi rendjét, hogy reggel felébresztettem és hurcibáltam magammal.... :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: tutti....
vikiviktor

Bex, imád fürdeni!! Van mosolygós is, csak most a szivacs nagy favorit nála, és mindig tömködi a szájába.

Köszönöm a gyógykommandókat, azért eddig nem olyan vészes a helyzet, de nem akarom h elhatalmasodjon!

Kép
kata05

Manó... figyelek a 90 naposra most is... mert így könnyebb főzni is... :wink: de a gyüminap "betett" Dórinak is.... szegénykém egész nap f@s@tt mint a pelikán.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: én egyébként is sok zöldséget gyümit eszem... (ettem...) mert húsit nem igazán szeressem.... :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll:
Nnnno én most úgy vagyok vele... hogy ha nem fogyok 2 naponta 2 kilót az sem baj.... :wink: :wink: :wink: tudod.... érted.... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Kata... hogy ne hatalmasodjon el... vesd be a fokhagymát.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: és pihi pihi pihi.... Kép
vikiviktor

[quote="manósziget"][ írta:manószigetb]Kriszti, köszi a választ. végül úgy oldottam meg, hogy ettem kis leveskét és csak 15 dkg másodikat.

Viki, ejnye-bejnye!!! Nekem idáig nagyon tecc a 90 napos, mivel sztem sokkal változatosabban étkezem és ennyi zöldet meg gyümit tuti nem ennék meg enélkül. És úgy vettem észre még a tejcire is jó hatással van, mivel szinte egyfolytában cicidurr van :roll: :lol:

Kata, gratula a minuszokhoz. :lol: Én majd csak 1 hét múlva méreckedem, de már most érzem a változást... kíváncsi vagyok így első köben mennyi megy le.
6 hétre :? múltkor nekem 7 hétre jött meg végül....
Rossz éjszakák miatt simi neked.

Megtakarítás, dugi pénz... Én anno az új 500-asokat raktam el... de valahogy mindig hozzányúltam. Olvastam többen vagytok Rafisok... van ott most ez a megtakarítási számla...holnap nyitok egyet valszeg... minden kártyahasználat után átvezet a saját szládról 500-at ide... bármikor leteh rátenni szabadon, lehet kivenni... ha x ideig nem veszel ki róla kapsz vmennyi bónuszt rá... nézzétek meg sztem.

Zsú, áááááá simi-simi.

Süti, egyik bartnőm kislánya is iszonyat rossz alvó volt... rengetegszer kelt éjjel, ők ezért is döntöttek úgy hogy minél előbb jöjjön a kistesó, mert akkor 4 év nem alvásból csak max. 3 lesz. ;) De sajna tippet adni én se nem tudok. nekem még Ákos is Mírához képest rossz alvónak minősíthető, mert Míra 4-5 hetes kora óta végigaludta az éjszakákat (persze voltak kivételek, de csak ritkán)... Vele inkáb most vannak gondok, hogy többször fel-fel ébred és ugyan csak egy takarás vagy max. inni erejéig... de kel. :?

Bex, én is sokkal kívánósabb vagyok, mint terhesség alatt. Nekem meg épp ezért lesz jó ez a diéta, mert kipróbálok új ízeket, új recepteket... mondom ezt a 7.napon. ;)
Éjszaka miatt neked is simi... Hát az 1-6 az nem olyan rossz... csak jobb lenne, ha ezt emberi időben kezdené el..

Ó, de szépek Zsófi-babákok!!!

Lina, jók a képek. Kedvenc a 3. :lol: olyan jól áll neki az a kötött sapi.

Móni, remélem most már jobban vagy. Mozit sajnálom... énis kíváncsi vagyok milyen lehet az Avatar. Tegnap brigantyztunk... nekem tecc... érdekes lett a vége... és hát nagyon Tarantinora vall.
Erre gondoltál? http://www.hagiasophia.hu/indexu4.html?act=cms&cid=28

Barni képek nagyon tecc. Főleg a szétcsúszós nagyon jó! :lol:

Babcika, apikának mennek a gyógymanók és remélem nem kapja el tőle az egész család.

Erika, mijaza mese a rendtündér látogatásáról? érdekelne

ugyehogyugye??? :):):):)

vicger

Kata, én is csak ajánlani tudom a fokhagymásmézet! tényleg nagyon tuti :)

Manó, kíváncsian várom a recit, a padlizsánt amúgy is szeressem! :):)

Süti is hol van? s mindenki? Babcika?

vicger

Manó... ez a recept nagyon jóóóóóól hangzik... asszem legközelebb meg is csinálom.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Jaaaa meg Rita sincs.... :cry: :cry: :cry:

Babcika lehet ápolja az urát.... :wink: :wink: :lol: :lol:
vikiviktor

Manó!

olyan mese, ami segít abban, hogy a lurkók kedvet kapjanak a rendrakáshoz. Nekem csak könyvári pld. a novemberi kismama újság, most jutott csak el hozzám, de majd lefénymásolom és elteszem, mert nagyon édes

Kép
arvaerika

Bescannelni nem tudnád? Vagy fotózni?

Kép Kép
manósziget

Kriszti, nem ma voltatok Egerben?

Kép Kép
manósziget

Képzeljétek ma vettem egy felsőt az aldiban Dórinak... 74/80-as... és most nézem, hogy ezt már csak úgy tudjuk hordani ha a legfelső gomb nincs begombolva.... mert úgy tuttti kicsi.... :? :? :? :? Kép
én hüle... ennyi erővel nyugiban vehettem volna neki 62/68-ast... mert azt sem tudnánk begombolni... de legalább az ujját nem kéne annyiszor feltűrni.... :? :? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Manó... a kék felsőt is asszem ma adtam rá utoljára... :? :? mert már alig ment bele a feje... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: és már nem is tudom begombolni hátul.... :? :? :? :? enyim gyereknek "bika-nyaka" lesz vagy mi a csuda.... :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Kép ez már egy hónapos kép.... :wink: :wink:
vikiviktor

Móni... örülök, hogy jobban vagy.... :wink:

nooo jól el dumálgatok itt magamban.... :? :? :? :? megyek Kép .... :wink:
vikiviktor

)0 naposozóknak gratula a kitartáshoz.....ügyesek vagytok!

Én is fogytam 2-3 kilót, kezdek optimistább lenni, már magas sarkúban mentem sétálni agyerekekkel, egész más érzés, mint trottyosan szabadidőruciban...és remélem hogy a még hozzám erőteljesen ragaszkodó hájacska is kedvet kap és szalad ( na jó, sétál)az előőrs utá

mostanában új esti családi program van nálunk, a pókvadászat. a karácsonyfával együtt kaptunk pár kis pókicát is amik mostanra bújtak elő, estére a plafonon szaladgálnak. Mindenki kap feladatot:
-Balázs feltérképezi, megszámolja, mennyi is van pontosan
- Fanni hozza a kellékeket(pohár, papírzsepi(mert állatbarátok vagyunk)
-apa elkapja óket, több kevesebb sikerrel.... :lol:
- én nyitom gyorsan az ablakot
- Viki sikít(mert ő fél tőlük)

Másnap aaz előző napról megmaradtak jönnek, de mindig vannak újabbak...de hétvégén leszadjük afát, így új játék után kell néznünk! :lol:

Kép
arvaerika

)9= 90

Manó: most nem,, de megpróbálom később...
Viviktor: hát jó gyorsan nőnek a lurkók, így már én is jártam!

Kép
arvaerika

[quote="taranee"][ írta:taraneeb]Süti, Viki: Köszi, lehet igazatok van, de ez a január 9 meg a karácsonyhoz van olyan közel. Év eleje, mindenki kiköltekezett, a nagyszülőknek meg nem mondhatom hogy ne vegyenek semmit, az úgyse megy. Jönnek a nagy számlák is ilyenkor. Áreemlés stb. Szóval ezért godoltuk, hogy inkább augusztus. A névnap 14-én a szüli 30-án. ha már nagyobb mehet külön is :lol:

Kata: Jobbulást!!!!!!!!!

ja úgy végülis nem olyan gáz!!!de egy idő után tényleg figyeljetek a különszedésre,mert engem ez nagyon bántott,és sztem a legtöbb gyereket bántaná!!!

Andi,uzsokis cikk,hát igen én is mehettem volna a tarcsaiba ami felújított,csúcsnak kinéző,de én is inkább a doki után mentem ez van,de azért sztem ennyire nem volt gázos a helyzet,az ilyeneknek nem kéne annyi vészhelyzetet meg egyéb amerikai kórházas filmet nézni,mert ahhoz akarják viszonyítani a magyar eü-t!

sutimano76

De jó Erika ez a pókvadászat!
én a kaszáspókokat
kézbe viszem ki....
de más fajtát már nem mernék :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Manó,pont tegnap néztem és is a megtakarításit,és sztem meg nemjó,mert ha félre akrasz tenni hát tegyél,de az hogy a saját bankszládról leemelnek 500 ft vásárlásonként,a reklámja meg ennek fejébe még nagyon blődség,hisz rakjon el egy hónapban 5000 egy másik bankszlára és akkor nem kell kiborítania a pénztáros csajszit :wink: ,mondjuk én imádom azt a reklámot,mert a pénztáros csajszi nagyot alakít a fejvágásaival,folyton szétröhögöm magam......én most azt gondoltam,hogy nyitok még egy alszámlát és megpróbálok havi 5000-t,átrakni,hogy jövő karira ne kelljen spórolgatni,meg egyebek,akkora már lehet Berninek is tök jó ajcsikat venni,ay hát meglátjuk hogy a szláhalom alól mikor tudok ennyit félretenni!

sutimano76

Viki, hááát akko elég jól meg lesztek lőve felsőileg. Ákos is elég vastagnyakú, nálunk se lehet egy csomó mindent begombolni :lol:

Erikam pókvadászat! :lol: Asszem én csak Vikinek tudnék segíteni mert undorodom a pókoktól....:?

Kép Kép
manósziget

Vagyok Kriszti,ari vagy hogy hiányolsz,de kivételesen 9-ig aludtunk,apika itthon,ügyvédet kerestünk/hívtunk,majd reggeli(11 körül),aztán babónak kaja és irány sétálni,mert a comcédba megint kútfúrnak és nagy a zaj!aztán haza ebéd,babóval járszás,és most hogy nemsokára ideérnek nagyiék már megint alszik,mert most nemjött össze 12-15-ig alvás :( ,sajnálom ha jöttek volna gész napra több esélyük lenne,de ez van!!!

sutimano76

Erika... kilók.... Kép huss huss a többi után.... Kép milyen jó, hogy sűrűbben tudsz jönni!!!!!!!! :) :) :) :) :) Pókvadászat jó!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: (én nem szoktam kivinni.... Kép )
vikiviktor

Dóra az előbb ismét üvöltve ébredt.... Kép evett... s most megint alszik....
vikiviktor

Manó, nem , úgy volt, h tegnap megyünk, de besz.rt a csaptelep a fürdőben, s azt kellett megszerelni, mert Atesz ma szolgálatban. Úgyhogy marad februárra.
Tényleg jól hangzik ez a padlizsános krumpli :)

Tegnap azon elmélkedtünk Atesszal, h lehet még sem építkezésbe kellene beleölnünk a fölös pénzünket, azt a sokat, hanem egy lakóautót kellene vennünk, s irány a nagyvilág :D:D:D:D:D:D
szponzorok jelentkezését várjuk ;)

utálom ezt a napot 8)
továbbá,
tényleg a leghosszabb hónap a január.....

vicger

Erika ügyi vagy nagyon! tuti kedvet kap a maradék fölös is :wink:
pók: :shock: :shock: :shock: :shock: úúúúúúúúúúúúúúúúúúútálom őket

vicger

Viki, hatalmas lányod van ! aki nem mellesleg csodaszép :)

vicger

Kriszti... köszi... Kép ... és nehéz.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Lassan megyek... mára ennyi volt.... minnyá jön haza apika.... :wink: minden babó alukáljon éjjel... anyukák pedig pihenjetek!!!!! Sziasztok!!!!!!
vikiviktor

ha most abban a helyzetben lennék, hogy nincs gyerekem, nagy valószínűség szerint nem is lenne.
és elképzelni nem tudom, hogy hogyan lesz egy édes ici pici gőgicsélő csomagból egy pofátlan, szemtelen tenyérbemászó kamasz. s ha valaki azt gondolja, h jaj de nehéz egy 4 hónapos gyerekkel, akkor téved.
S ha azt gondolja, hogy micsoda szuper anya, akkor majd kíváncsi leszek mit gondol erről 10 év múlva.

egyébként mi van itt, hogy senki nincs? :shock:

vicger

Estét,
jelentem én itt.
Gyakorlatilag átaludtuk az egész napot.Kisfiam,üde,mosolygós,nyugodt és kipihent.És végre,én is aludtam.Tojtam a konyhára,a mosnivalóra.Majd megcsinálom éjjel :lol: :lol: Nehogymá egy majdnem 4 hónapos túl járjon az eszemen :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Kriszti én itt ülök,és várom a feldobott témát,de sehol senki!!!

Vica???mit csinált?????sztem lesz ez még rosszabb is 14 évesen :wink:

Andi,hátnemtom a fiúk mit fognak szólni a msosógépzajhoz éjjel :roll:

sutimano76

Jelentem Dórinak kibújt az első fogacskája! :):) (Hát nem okozott nagyobb gondot neki, nyáladzott meg rágott ugyan, de más tünet, nyűgösség, nem alvás nem volt, meglepődtem rendesen, mikor most megéreztem a kicsi fogcsücsköt.)

Bocsi, hogy nem reagálok semmire... :oops:

Astrid

Kép
astrid

Gratula Dórinak!!!!hurrrááááá

sutimano76

Dórinak gratula! :):):):):)
Andi :) na, kíváncsi leszek :):):):)

Süti, nem Vica, most Gergő.

vicger

Krsizti,Mmi csi,amin így kiakadtál???

sutimano76

Jipíííí,éljen az első topi fogacska Kép

Kép
v.andi

Épp tegnap gondolkodtam azon, hogy vajon melyik babának bújik ki először a foga :wink: És nagyon jó, hogy minden különösebb gond nélkül!

Én 11 után keltem fel, mert zűrös volt az éjszakánk. Most is fáradt vagyok.
Szerintem a 13 éves kor a leggázabb, de Attila bármikor ki tud úgy akasztani, hogy úgy érzem, menten megüt a guta...Lehet, hogy mire kamasz lesz, megszokom (még csak 8 éves :wink: )

Lina, nem is lehet eldönteni, hogy rád vagy az apjára hasonlít jobban :D

Madar, én tavalyelőtt, amikor Samuka után akartam lefogyni, akkor egy kétnapos póréhagymaleves kúrával akartam kezdeni. Olyan rosszul lettem az éhségtől első éjszaka, hogy azt hittem ottveszek. Figyelj oda, hogy akármilyen nap van, azért egyél eleget!
Én úgy látom Mogyoró az aki jobban rád hasonlít :wink:

Lőrinc és Barni is nagyon édesek :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

keményítőnapra javaslom a tócsit,sztem a liszt és tojás kihagyható belőle,attól még megsül,az olaj meg lehet egy csepp is egy jó teflonos lábasba és kész is!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: