Katy,
láthatatlan porszemek
Dettó én is ugyanezt csináltam ma, Apa már megőrült tőlem, és ijedt szemekkel várta, hogy éppen milyen feladatot rovok rá a karácsonyfaleszedésen és felmosáson kívül... délután meg közölte hogy mostmáraztán higgadjak le és rakjam le a fenekem a kanapéra kicsit
Hendegabi,
drukkolok hogy ne legyen nagyobb gond Nócival!
Képek

Hogy mennyire hasonlítanak a csajok egymásra
Bucus,
jóóóóóóóóóóóóóóóó utat!!!!!!!!!!
Bond,
tejfagyasztás: igeeeen

jóvanna, mostanában 200-300 között per nap (reggel egy cicibő jóllakik, a másikból 200at le tudok fejni, + este ami lefekvés előtt még van, azt is lefejem.) Pedig volt egy hét, amikor durva gyógyszert szedtem a derekamra, akkor csak fejtem, amikor Nimródot Apa cumiztatta, merthogy én megmozdulni sem tudtam - szörnyű volt, paráztam hogy elapad a tejem... meg lelkileg, nagyon hiányzott a Picur... brrrrrrrrrr nagyon rossz volt
Mivel a mélyhűtő már fullon van apukámnál is, kitaláltam hogy tejadó leszek, szerdán intézem a dolgokat hozzá (tüdőszűrés, AIDS teszt, stb) - legalább tudok valakiken segíteni

))
Ennek az egésznek azért örülök, mert 2 hónapos koráig nem volt elég tejem, ki kellett egészíteni tápszerrel. Minden sz..t bevetettem: fejés, édesköménytea, urtica urens 5CH, alkoholmentes sör stb, és 2-3 hónapos kora óta már csak anyatejes a kis Drágám.
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy Okosapa a 3óránkénti etetés híve volt az elején, és a halálba stresszelt, hogy 2 óra után ne tegyem cicire Nimródot... inkább ölben sétált vele 20 percet... aztán annyira elegem lett egy idő után, hogy 2 napot akkor etettem amikor úgy éreztem, hogy kell, és szerintem ez használt igazán

)
Pedig nem vagyok elvakult egyáltalán, és úgy voltam vele hogy ma már tök jó tápszerek vannak, és nem fogok görcsölni a szoptatáson, ha nem adatik meg, akkor nem és kész, csak igyekszem mindent megtenni az ügy érdekében.
(hozzáteszem, amit Boo pl és még jónéhányan végigcsináltak, nem biztos hogy bírtam volna)
Bertina,
forduláshoz gratulál, gratulál
Nálunk is pár napja megy a forgás, végre!
Hendegabi,
köszi a kádsztorit
Jóóóóócccakát

))
(vasi kifejezések: "cepedlizik" a kedvencem - hmmm egyik exem volt vasi, és mindíg olyan jókat derülök magamban, amikor olvasom a hsz-aidat, egy csomó olyan szót használsz, mint ő, a legutóbbi pl az "elnövi" volt)
Banán, hozzátápi és egyebek:
Nimród még mindíg csak anyatejet eszik, tízóraira kap almalevet és kicsi almapürét...