Itt vagyok megint
Délután voltunk kinn az udvaron egy csomót, aztán elmentünk triciklizni, toltam sokáig Rugót, végül talicskával fát tologatott.
Most leült végre, dvd-zik, meg Gáborral uzsonnáznak.
Viranka, G. szeretné eladni egy részét. Na jó, nagy részét. De nem tudom, veszik-e majd.
Errefelé rettenetes borokat készítenek, sokszor olyan fajtákból amik direkt termők, szóval egyedül nem is lehetne belőle bor, csak keverékként, mert enyhén mérgező
A szőlőt Nagyrédéről hozta, szóval tényleg jó amúgy, de nem vagyok benne biztos, hogy igényes bort el lehet passzolni errefelé. De meglátjuk majd.
Mírának jó a humorérzéke akkor:)
Ágica, ügyesek vagytok a hajmosással, mi még nem jöttünk rá a nyitjára. Mindig sír egy kicsit
Sense, rákeresek majd a youtube-on, biztos fenn vannak
Tényleg nagyon belelendültél
LÁnyos játékok: Rugónak itthon nincsen kimondottan csajos játéka. De alapból nincs neki sok, ő ugye a használati tárgyakkal szeret játszani jobban.
Ha elmegyünk az unokatesókhoz, akkor viszont vadul tologatja a babakocsit, sőt, van egy cumisüvege a benne lévő babának, meg is eteti vele. És van egy főzősarok, hát ott kotyvaszt sokat, de ezt nem tőlem látta
Rugó etalon kabalája egy nyuszó lett (három van neki, de most egyikük kiütötte a többit a nyeregből). Ez fénylik, tehát este a rituálé része (miután elköszönt a halaktól, lecsukta a notebook tetejét, elköszönt a kályhától), hogy feltölti nyuszót a lámpánál. Még hajnalban is fénylik
Képzeljétek, ma nagyon házias leszek, csinálok tejfölös tésztát pirított szalonnával
Lángosért már nem megyünk ki
Netezgetek még