A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

orsi777! :)

Most fejeztem be az 528. oldalt. Most egy kis pihi jön, gyermek etetésének álcázva. :lol: :lol: :lol: :lol: Az következő oldalon a te hozzászólásod a negyedik. Tehát még van rá esély, hogy ma sorra kerülj. De addig is maraggynyugtonneugrájjá!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Tessék szépen beállni a sorba! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Dodi: gratula a vizsgádhoz, ügyi vagy. Persze, az a lényeg, hogy görbüljön :wink: .

Szisz: Így utólag is Boldog Névnapot Törpinek :wink: .

Boo: gratula Zsiri fogacskáihoz :wink: .

Bond: szuper a szeretgetős kép :P , bealvós kép nagyon cuki.

Sillia: nagyon édes Lóci :P . Milyen nagyfiú már.

Conversano: Jézus isten, nagyon nagyon sajnálom a barátaidat :cry: :cry: :cry: :cry: .

Kispocok: nagyon cuki, ahogy Nimród szunyál, és tiszta apja ez a gyerek :P .

Orsi: Boldog féléves szülinapot Odettnek :P .

Katy: szerintem nagyon jó az a kép Rólad :wink: , csak úgy ragyogsz.

Bucus: gratula a fogicához :wink: .

Hendegabi: Vicusnak is boldog 6. hónapot :wink: .Dokinál volt magas 161/95 asszem, most itthon mérem , de ennyire nem volt magas, de a 140-eket veri. Voltam vérvételen, majd szerdán megyek újra dokihoz. Amúgy az én vérnyomim is120 körül szokott lenni. Neked kell gyógyszert szedni?

Az elmúlt napokban megaszarul voltunk, 3 napig hangom se volt, iszonyat mennyire fájt a torkom :? , Dominak dettó :? , úgy hogy alvás nuku. Még jó, hogy Apa itthon volt a héten és főzte nekünk a teát, ápolt minket :wink: , ma talán már egy kicsivel jobb. De minek adnak antibiotikumot ha nem használ :twisted: , majd szerdán meg is mondom szépen a dokinéninek. Szerintem többet ért a neo-angin amit szopogattam, mint a antibiotikum.
Nekem Apa nem szólt még sohasem, hogy miért netezek, vagy minek ülök a gép előtt, sőt inkább szokta mondani, ha valamiben bizonytalan vagyok kérdezzem meg a babaneten :wink: .
marietta1982

iszonyat le vagyok maradva :roll: visszaolvasok,és jövök,de közben Lottitaltatok,többiek alszanak már :D
Vendég

conversano:nagyon sajnálom a barátnődéket :(

lotti útleve: :x mi tavasszal úgy mentünk ki ausztriába,hogy semmi papírja nem volt a Lilinek :oops: .sopronban voltunk,lotti még pocakban,volt tb-je,adókártyája a lilinek,de meg sem állítottak...én is féltem,mi van,ha nem engedik haza?

lóci jó nagy már

boo:jó,hogy kibújt a fogacska gond nélkül :P

folyt
Vendég

HGabi,Orsi,Kispiskóta:Boldog 6 hót a gyerekeknek :D
Vendég

Csináltam Hugi mutatványos videókat, majd felteszem. Hacsak meg nem őrülök addig, hogy ez a hülye digitális fényképezőgép zabálja az elemeket. :x :x :x :x A tietek is ilyen? :evil: :evil: :evil:

Tegnap beszéltünk Apával az Avatarról. Alapból szerette volna megnézni, de aztán azt hallotta, hogy a sztori nagy valami nagy durranás. És hogy nem csak 3D-ben, hanem 2-ben is nyomatják, csak úgy nem annyira látványos. De állítólag a legtutibb az Aréna Plázás IMAX mozi, amiben eleve csak ilyen filmeket nyomatnak.
Kinek milyen tapasztalat erről? :?:

Kép
Kép
200907?

Bond:Én "simában" láttam,és nagyon tetszett,szerintem jó a sztori!
Talán egy kicsit sok benne h az egész egy teljesen új világ,nagyon sok benne a szájenssz fiksön. :lol:
Szerintem a története jó,sőt szép.Egy kicsit elszomorító is ,mert gyanítom h ha az életben ez megtörténne,akkor is így reagálnánk mi emberek.Mindent leigázni!!!!!! :evil:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Marieta:Mielőbbi jobbulást Nektek!!!!!!!

tímea83
Ajka

HGabi:Tegnap nekem is erős fejgörcsöm volt,este mondtam apának,hogy addig ne menjen dolgozni,amíg meg nem fürdetjük a 2 gyereket,mert,akkor tuti behányok. :? Végül nem hánytam,de alig bírtam megállni.Tudom,miről beszélsz,sajnos.De mi egyébként is klónok vagyunk. :lol: :lol: :lol:
(azt nem is írom,hogy rajtam van a szapora 2 napja...) :twisted:

na,ez az oldal jön...
Vendég

Megint elkezdtem érezni a problemás fogamat. :? Asszem jövő héten megejtem a telefont. :roll:

Használ valaki mosáshoz színfogót?

Kép
Kép
200907?

Bond

Én már leírtam a tapasztalataimat az Avatar-ról csak szerintem még nem tartasz ott :roll:

A sztori szerintem is jó, de önmagában azért nem durranna ekkorát. A látvánnyal együtt viszont...beleszerettem!

Mi szeretnénk mégegyszer megnézni. Majd, ha összespóroljuk a jegyrevalót :?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.09 17:28-kor.
Vendég

Marietta:Sajnálom,hogy betegek vagytok,gyógyuljatok meg hamar!Mi most vagyunk jól,4 hétig voltunk betegek,torokkal.Én 1 hónapon belül 2-szer kaptam antibiotikumot,Maripen Extrát.Az első kör nem volt sikeres,de most a 2. már igen.A héten fogyott el.Nem is részletezem,hogy a 4 hét betegség 15000 Ft-ban volt,csak gyógyszerügyileg... :twisted:

Bond:Nem volt spangli benne. :lol: Nem tudok úgy főzni,ahogy anyum,ő zsírosabban főz,meg édesebben,de mikor nála eszünk,a gyerekkorom ízei jönnek elő,tök jó.
Cipő nekem nem lesz,most már tuti,mert megtudtam az árát. :twisted: De,ha többünknek 41-es a lába,beszállok a közös cipő bizniszbe,csak ne szandisat vegyünk,mert valaki hülyén nézne ki benne télen. :lol: :lol: :lol: (dejólmegaszontam :lol: )

Rólunk:
Elmúlt a haragom,visszatértem a normál kerékvágásba,az idő ugye mindent megold...néha betelik a pohár,nem bírom,és azt hittem,hogy nektek elmondhatom,de levontam a konzekvenciát.Azt hiszem nem megértést,hanem inkább fejrekoppintást kaptam,ami nem baj,lehet,hogy ez kellett.És elgondolkodtam,van,amiben hibás vagyok,és sokan láttátok máshogy a helyzetet,lehet,hogy bennem volt a hiba,majd kiderül.Mint mondtam,itthon nincs hangoskodás,vagy késdobálás,ilyesmik,magamban szoktam dúlni-fúlni,és apával vagyok flegma,beszólós.Nos,legközelebb azt hiszem ismét magamban duzzogok. :lol: :oops:

Lotti áttért a napi 2 alvásra sajnos.Elmúlt az "én édes-illatos újszülött babácskám" korszakunk,aki csak evett-aludt. :( Nagyon jó kislány volt,és most is az,nagyon hálás vagyok neki.Most már de. alszik egy nagyon,kb 2 órát,és du. egy nagyot,kb 1 órát.Közben jól elvan,nagyon sokat eszik :lol: (fogalmam sincs kire ütött ez a gyerek? :lol: :lol: :lol: ),játszik,és végre direkt forog,amint leteszem,már gurul is hasra.Nevet egész nap,Lilivel incselkedik.Jól eljátszanak.

Lili:Vinnem kell oviba,voltam tegnap az oviban,és 18-án vinnem kell,vagy kirakják,kell a hely másnak. :shock: Orvosi igazolással,kérvénnyel lehet élni,hogy márc. végéig ne menjen,és azt vagy elbírálja + a kp-i vezetőség,vagy nem.Ezt kihagyjuk,így még a jövő 7en itthon lesz,utána megy.Pont 18-án,amikortól anyum itt lesz.Mindegy,ő majd vigyáz a Lottira,és meg megyek szoliba,sétálni,könyvesboltba,amire most nincs időm.Meg nézelődöm majd a boltokban,mert kéne 2 felső,1 szoknya,de fogalmam sincs mi a divat,4 éve itthon vagyok melegítőben,pólóban,farmerban...Segítsen,aki tud,és csiniben nyomja.(na nem nagyon drágában :roll: )
Vendég

Marietta

Irgumburgum, gyorsan gyógyuljatok mostmár!!
Vendég

Lilisgabi

A Maripen még létezik??

Azt hittem az kiveszett a dínókkal együtt :roll:

Néha a fejrekoppintás hasznosabb.. még akkor is ha nem esik jól az embernek.
Vendég

Bond:Én használok,imádom,de spórolósra vettem,kétszer is használok egyet :oops: ,persze,ha nem lehet.A koppintását is kipróbáltam,nem az igazi,kettő kell belőle,hogy ugyanolyan hatékony legyen.Én nem az oxigénest használom,hanem a simát.Lehet kérni ingyenes próbát a neten,kérj te is!

klotyóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :twisted:
Vendég

én mentem,éjjel lehet,h benézek,10 felé :roll:
Vendég

Na, akkor gyorsban erre az oldalra. :oops:

marietta1982! :)

Nanananana! Csak semmi betegeskedés!!!! Abba hagyni, de gyorsan! :twisted: :(

Mire fel a magas vérnyomás? :o :?: :(

tímea83! :)

Bevallom, lövésem sincs, hogy mi a sztori. De egyrészt régen voltunk kettesben Apával, másrészt meg szeretem a kicsit "mesés" dolgokat (sci-fi kilőve :twisted: ), és érdekelni a 3D is, mi tagadás. :roll: :lol:
(Vannak benne sárkányok is? Apának azok a gyengéi. Még itthon is tart belőle egyet. :roll: :roll: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

lilisgabi! :)

Az időjárás készített ki? (Apa 11-kor ment el itthonról. Még egész sok hó volt a kertben. Most? Semennyi. :shock: Ez se normális. :roll: )

Cipő: 37-es be szállnék bele, hogy beleszálljak. :roll: :lol: :lol:

Ovi: bevallom, még most sem világos, hogy miért nem szeretnéd vinni. :roll: :oops: (Vagy lemaradtam valamiről? :roll: :roll: )

Éééés végül, de nem utolsó sorban:

"Rólunk:
Elmúlt a haragom,visszatértem a normál kerékvágásba,az idő ugye mindent megold..."

Szigorúan magánvélemény: szerintem nem. :roll: :roll: :roll:

"néha betelik a pohár,nem bírom,és azt hittem,hogy nektek elmondhatom,de levontam a konzekvenciát."
IGEN, elmondhatod! :!: :!: :!:

"Azt hiszem nem megértést,hanem inkább fejrekoppintást kaptam,ami nem baj,lehet,hogy ez kellett."
Egyszer láttam a Zamecsnyik Péterrel egy riportot. (Az Alföldi Róbertnek a műsorában volt. Én nagyon szerettem kár, hogy az sincs már. :?) Ő az egyik sztárügyvéd, és azt kérdezték tőle, hogy hogyan tud nyugodt lelkiismerettel védeni egy esetlegesen többszörös gyilkost, illetve elhiszi neki-e, hogy ártatlan.
Eddig sem voltak rózsaszín elképzeléseim az "igazságszolgáltatást" illetően. De amit válaszolt, attól még annyira sem lettek, viszont be kell ismerjem, hogy igaza volt. Azt mondta:
- Ha Ön bemegy egy kórházba, hogy doktor segítsen rajtam, mert beteg vagyok, akkor Ön mit vár el? Azt, hogy Önnel együtt siránkozzon az orvos, vagy hogy meggyógyítsa? :roll:
Szóval, a buksi simogatás jó dolog, de azért néha bizony tükörbe kell, hogy nézzen az ember. A legjobb, ha ezt ő tartja maga elé, de ha más teszi, akkor ugyanúgy meg kell tenni.
Ha valóban segíteni akarnak, akkor nyugodtan belenézhetsz a tükörbe, nem kell attól tartanod, hogy csúfságot látsz benne, mint az Elvarázsolt Kastélyban. :wink:

"És elgondolkodtam,van,amiben hibás vagyok,és sokan láttátok máshogy a helyzetet,lehet,hogy bennem volt a hiba,majd kiderül."
Lásd feljebb. :wink:
Olyan nincs, hogy lehet, egy kapcsolat megromlásához, ellaposodásához ketten kellenek. :!: (Ha másban nem is, annyiban legalább mindenképpen tehet róla az a fél is, aki nem ismerte fel időben, hogy rossz párt válsztott magának. :roll: :lol: )

Mint mondtam,itthon nincs hangoskodás,vagy késdobálás,ilyesmik,magamban szoktam dúlni-fúlni,és apával vagyok flegma,beszólós.Nos,legközelebb azt hiszem ismét magamban duzzogok
És az miért is jó...? :?: :?: :?:

Tulajdonképpen úgy is összefoglahatnám a dolgot, hogy ha beteg vagy, akkor egy keserű, de hatásos gyógyszer többet ér, mint egy édesített, de hatástalan - feltéve, hogy gyógyulni akarsz. (Utóbbit egyébként hívják cukornak is. :lol: :lol: :lol: )

De mondok egy jobbat.
Ha elmész a Csernus magánrendelésére, akkor szerinted mit fog mondani?
"- Jöjjön asszonyom, hajtsa a vállamra a fejecskéjét!"? Nem hiszem. Inkább jól kioszt, mint egy pakli kártyát.Nem ezért mert te tehetsz mindenről, hanem mert ilyen a stílusa

sillia! :)

Én ott tartok, hogy tetszett neked. :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Bond vannak benne sárkányok! :lol:

tímea83
Ajka

tímea83! :)

Húúúú, hát akkor tényleg meg kell nézni. :lol: :lol: :lol:

Nem is újságoltam nektek.
Levágtam Hugi körmeit anélkül, hogy vérfürdőbe tokollt volna a dolog. 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Csajok!!!!
Ha szeretnétek egy aranyos darab nagyszerű eladását látni, akkor ezt KÖTELEZŐ megnézetek ma este:

http://port.hu/csiky_gergely:_a_nagymama/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=11841504&i_where=1&i_where_tv=1

Tolnay Klári jutalom játéka, tényleg ne hagyjátok ki!!!
Ha eddig bejött nektek a "Bond ajánlásával", akkor most sem fogtok csalódni. :wink:

Kép
Kép
200907?

Szia Bond! Látom, pótolsz. Nekem is ez volt a szándékom, de ma még nem jött össze, talán holnap.
Tenkes kapitánya: egyik kedvenc filmem.
A felsoroláshoz még:
Liliomfi: Darvas Iván

Lilisgabi: hozzád hasonlóan én is gyakran duzzogtam. Semmire sem mentem vele (illetve volt egy idő, mikor a nembeszélgetéshanemduzzogásra majdnem ráment a házasságunk)
Magunkkal kell megbékélni, és az okos enged elven továbblépni.
Fejfájás után nekem is kellet 1-2-szer szaladnom :oops:

Orsi: tze önként teszed a fejed a guillotin alá??? :roll:

Kép
Kép]
hendegabi

Hogy görcs álljon abba a hülye fényképezőgépbe!!! :x Richtig nem tudtam lekapni, amit Hugi csinál. :( Így jobb híján gabi1 képét nyúltam el, remélem nem haragszik meg érte. :roll:

Szóval most ez a helyzet:
Kép

Csak még nem mászik előre, hanem "ugrik". :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond. amíg csak a képet láttam, azt hittem, gyereket cseréltetek! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Telefonnal csináltam és elég sötét a felvétel, de azért megmutizom nektek :)

http://www.youtube.com/watch?v=ab3ye3rNmmk
Vendég

Sillia

Lóci nagyon aranyosn sikongat :P , reméltem, hogy hallani fogom a hangodat :wink: .

Bond

Odett is elkezdett kúszni, nagyon lassan. Lent van a feje, mellkasa a földön, popsi az egekben, és úgy tolja magát előre :shock: :P . Nagyon cuki.
Anyum ma mondta, hogy ő 8 hónaposan már járt :shock: , nem tudom Odett mit örököl tőle :roll: :P .

Hozzátápi ügyileg elég jól haladunk, ízlik neki az alma, ma sütőtököt kóstolta, azt is befalta :P .

Kép
Kép
orsi777

Bond,
Ez a Húgi féle „ugrás” érdekelne…:) Most már nem képet, hanem videót kérünk róla! :)
Én használok színfogó kendőt, és szeretem.

Még a pelenkákra visszatérve…én korábban Pampers-t használtam, de aztán nekem is az lett a negatív tapasztalatom, mint ha jól emlékszem Silliának is, hogy nagyon erős pisi szagoz kezdett árasztani…és két csomag nem volt egyforma minőségű, amin eléggé elcsodálkoztam. Nekem korábban nem jött be a Libero, de az új szimpatikus, most ezt használjuk. Pampers-ből csak a prémium a jó, de az meg nem valami olcsó…

Míra ma 200 napos! :)

Tegnap volt a Nicsak, ki beszél!, ami már jó régi film, sokszor láttam is, de most egészen más szemmel néztem és nagyon jól szórakoztam. :)

Míra már ügyesen visszateszi a szájába a cumit, igaz csak játszik vele, ha felébredt. :) Most már tudatosan helyváltoztatásra használja a hátról hasra és visszafordulást, így jut közelebb a kiszemelt tárgyhoz! :) A mászás még nem megy, a popsiját már tologatja felfelé, de a kezei még nem elég erősek, szerintem. A kanalazásba nagyon belejött, szépen eszik, nem is mászik bele a szájába vagy a kanálba. :) Viszont a cumisüvegből ivás (víz a főzelékek után) nem igazán a kedvence.

Én mostanában szédülök időnként…? Biztosan nem a kaja hiányától, talán a vérnyomásom lehet, ami mindig is alacsony volt.

Én már a GYED-t kapom... :(

Ancsurti?????
Ennyivel rosszabb Hangival a helyzet, mint telelés előtt...? :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.01.11 21:07-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Bond:
Félreérthető voltam lakodalom-terhesség ügyben. :( Szóval...augusztusban férjhez megy a sógornőm, a lakodalom Sopronban lesz. Sopron-Kalocsa 320km. Annyira nem sürgős ez a ketteske project, hogy bevállaljak ekkora utat, egész estés topogást 8-9 hónapos terhesen egy éves gyerekkel. Nem akarok izgulni, hogy a baba esetleg a soproni Erzsébet Kórházban jön-e világra. :D Bááár...a férjem biztos értékelné. :roll: :D :D Nos ezért döntöttem úgy, hogy inkább tavasztól próbálkozunk, az az 1-2 hónap igazán nem számít. Persze, az sem biztos, hogy elsőre összejön...de ha mégis....

Színfogó kendőt használok és nagyon jó.

lilisgabi:
Még létezik Maripen????? :shock: :D

merion:
Nicsak ki beszél…én is pont ezt gondoltam tegnap, miközben néztem. :D

bertina

a
Vendég

Sziasztok! :)

sillia!

Felvétel: :D :D :D :D

orsi777!

Ha Odett már kúszik, és anyukád 8 hónaposan jársz, akkor alighanem nem árt, ha mostantól ekkora szemekkel figyelsz: :shock: :shock: :shock:, különben amikor holnap kimész a konyhába, hogy megkenj egy vajaskenyeret, egyszercsak azt fogod észre venni, hogy a gyerek lélekszkadva rohan utánad, hogy ő is kér egy kis tápit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

merion!

Színfogóból több márka is van? De ami fontosabb: tényleg használ?

Sok boldog további napot az öreglánynak :lol: :lol: :lol: , és ennek örömére később is kérünk róla képeket. :wink:

Vér(nem)nomyást mérd meg, és vigyázz magadra. :!: (Micsoda okos tanács, mi? :roll: :roll: :oops: :lol: :lol: )

bertina!

Lehet, hogy félreérthető voltam? Egy darab rosszalás nem volt a betűm között, csak nem értettem. Most már igen. :)

Kép
Kép
200907?

Három dolog töténhetett lilisgabival:
- most az ő nickjével van gond
- megsértődött és törölte magát
- megsértődött, és törölte magát a válaszával együtt (erre csak az "a"-betűből következtetek, mert ő azért intelligensebb csaj ennél).
Attól tartok, hogy az utóbbi :roll: . Kár. :( :( :( :( :( :( :( :( Biztos, hogy még visszanéz ide, úgyhogy leírom:
soha, senkit nem volt szándékomban megsérteni, és sajnálom, hogy így érezte. ÖRÜLNÉK, HA VISSZAJÖNNÉL! (Mivel ezt a nicket már nem lehet feléleszteni, lehetnél esetleg "lilislottisgabi" , hm? :wink:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:40-kor.
Vendég

Mi történt Lilisgabival?Lemaradtam valamiről? Valamit írt, és utána kitöröltette magát :shock: ?
Bond, én nem olvastam semmi sértőt, abban , amit írtál: :roll: .

Bertina

Ha már itt vagy.
Képzeld múltkor meséltem a szomszéd barátnőnek, hogy milyen jókat szoktunk itt kacarászni, nézzen be, ha van kedve, és olvasson.
Mondja, hogy szerinte Bertinát ismeri :shock: , te kalocsai lehetsz, és egy utcában laksz az ő szüleivel :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondtam neki, hogy igaza van, te tényleg kalocsai vagy.
Ő is kalocsai volt, Kecskemétre járt suliba, a férje is, most itt élnek ők is Ballószögön. Nem tudom rá ismersze e ennyi információból :wink:Nevét azért priviben írd le, ha megfejtetted kiről van szó.

Kép
Kép
orsi777

Bond:
Tuuudom, hogy nem akartál rosszat, viszont azt is, hogy szoktam félreérthetően írni, sőt, sajnos beszélni is. :roll: :wink: :D

Orsi:
Igen, pontosan tudom, hogy kikről van szó. :) Láttam már az iwiw-en, hogy vannak közös ismerőseink. :) Kicsi a világ. :D

bertina

Merion

Mirának gyönyörű szemei vannak :) :)

Olyan kutyafejes rugit mi is akaruuunk...!!!

Mi történt Lilisgabival?
Olvasgattam vissza hátha lemaradtam valamiről, de nem.
Én is írtam neki hogy a fejrekoppintás néha hasznosabb. Bár icipici betűkkel írtam, lehet, nem kellett volna? :(
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

De hát mi történt :roll: ?

Lilisgabi!!! Ne hagyj itt minket!!!!
marietta1982

Sillia,

Köszönjük! :D

A Tesco-ban vettük a rugit és Míra is nagyon szereti rajta a kutyust :) (elvileg ez fiúknak való, de vettem neki lányos rózsaszínt is, azon nem kutyus van, volt vagy 4-5 féle). Érdekes, mert bele volt varrva a Cherokee címke, de iszonyúan el volt méretezve...ez, ami Mírán is van, ez szerintük 80-as...még szerencse, hogy a szemmértékem jó, és ezt vettem meg neki. Ja, a nyakánál meg vasalható matricával leragasztották az eredeti márkáját...ilyet még nem is láttam... :roll:

Amikor Lilisgabi azt írta, hogy levonta a konzekvenciát, nekem már akkor gyanús volt, hogy itt többet nem fog véleményt nyilvánítani... :roll: Sajnálom, ha törölte magát... :cry:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Sziasztok

Csak gyorsn belestem,mert mi mar nagy lazban vagyunk, hogy megyunk haza es rengeteg dolgom van meg.

Lilisgabi:
Kerlek ne tunj el!!! Ha valamivel en bantottalak meg, igazan nagyon sajnalom. Nem volt szandekomban. :cry: Gyere vissza kozenk. Ugy szerettem olvasni a hszolasaidat. Szuksegunk van a tapasztalataidra.
Remelem csak a rendszer szorakozik es nem Te torolted magad. Nagy kar lenne. :cry:

Este majd jovok meg, talan elkeszulok addig mindennel...

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok

Míra nagyon édes ! :) Lócinak meg pont úgy jár keze-lába,mint Marcipánnak :)

Ma itt volt a barátnőm és belebújtam az mbt -jébe.Azt hittem,hogy nehéz lesz benne menni,de nem.Olyan,mintha rugókon járnék.Tetszett. Azt mondta,hogy mindenképp akkorát szabad venni,amiben csontra végig ér a lábunk(vagy egy mérettel kisebbet),mert csökkeni fog a lábméretünk.

Na elaludt a Töki,megyek tekerek pár km-t.
Vendég

Sziasztok!

Sillia: Lóci baromi édes! Vicusnak este fürdetés előtti vetkőzéskor jár a keze lába, de az semmi a fiadhoz képest. Öltözni viszont utálunk, visít, rúg, harap....

Lilisgabi? :?

az 535. oldalt sikerült lereagálnom, megosztom veletek:

Katy: nálunk pépek közül csak a köleses megy, a többitől hányik. Ezt viszont néha megbolondítom neki egy kis banánnal.

Sillia: Vicus jó alvó (igaz Nóci nem), mégsem kell mindkét kezem a számlálgatáshoz…..
Hurrá Lóci éjjeli alvása!
Másik műtétet tudod már mikor lesz?
….és végigolvastam minden betüdet.

Ikoka: jó hogy jöttél. Zsombi elromlása 

Tike: fülbevaló: én ezért rakattam be neki viszonylag hamar a fülbevalót, hogy tuti ne piszkálja.

Bond: akkor ez most jó irányú változás Hugi-Manó területén?
Puncipuszi: :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Nem hiszem, hogy Lilisgabi szándékosan törölte volna magát. Szerintem senki nem írt olyan bántó dolgot, ami miatt ezt tenné. Én inkább technikai zűrre gyanakszom. :roll: :roll: :roll:

Conversano!
Azért még messze vagyunk az összetöpörödéstől! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Anyum 59 éves és még mindig 36-os a lába) :D

Bond!
A terhes képemen nem az alakom a deformált! Az természetes, hogy nagy a hasam meg mindenem. A fejemre írtam, mert tényleg nagyon be volt dagadva az arcom. Nekem hirtelen sokkoló volt, amikor megláttam magam. :lol:

Nézte tegnap este valaki az Átjáró a halálba c. filmet (lehet, hogy nem ez volt a címe, de a mexikói sztorira gondolok, ami a TV2-n volt). Hát én még mindig a hatása alatt vagyok. Nekem nagyon tetszett (bár én szeretem az igaz történeteket, még ha megdöbbentő és sokkoló is).

Tegnap este összerogytam már a fáradtságtól, egész nap annyira ültem le, mikor etettem a gyereket. Elhatároztam, hogy ma az ebéd elkészítésén kívül semmit nem csinálok.
Erre felkeltem, és megint rám tört a takarítási láz, úgyhogy most ültem le először. Apa szerint nem vagyok normális, szerinte folyton takarítok, láthatatlan porszemeket vélek látni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Merion!
Míra nagyon aranyos a képeken! És jó, hogy egy napon születtek Petrával, legalább tudom, hogy ma 200 napos az én lányom is! :lol: :lol: :lol:

Sillia!
Lóci nagyon édes! Szerintem sztrájkol, mert már nem érzi magát hátulgombolósnak! :lol: :lol:

Tesco-s rugik: nem vettétek észre, hogy sokkal keskenyebbre vannak szabva a láb részen, mint a többi rugi? Petrára most jó a 6-9 hónap, pedig pl. C&A-s rugiból szinte nagy a 68-as.

Kép
katy76

Gyerekek, én most nagyon elkeseredtem, hogy Lilisgabi nincs velünk. :cry:
Remélem tényleg nem haragból távozott, és ha lesz néha ideje, bekukkant, hírt ad magáról, Liliről és Lottiról.

Rólunk pár szót:
Nóci délelőtt enyhe fulladásos tüneteket produkált :evil: . Az a szint volt, mikoris beszéd közben felét nem érted a mondatának, mert közben "harapja" a levegőt. Kivittük levegőzni, jól kiszellőztettünk, apa visszavette a fűtést. Egyelőre nem adtam sem kúpot, sem Ventolint (apa azt mondta, várjunk, mert ha gyakran kap, hozzászokik a szervezet), és úgy tűnik a jó levegő használt is, de elég csúnyán köhög megint. Félek az éjszakától.... :(
Virágom-Virágom pedig rekordot döntött az elmúlt két nap folyamán a nappali NEM alvásban. Szerintem megzavarta, hogy apa itthon van. Nagyon örül apának mindig, és annyira figyeli....
Viszont éjjel egész jól aludt mindig, úgyhogy szavam nem lehet. :oops:

Köszönjük a 6 hós köszöntéseket. Igazán figyelmesek vagytok. Én szégyenlem is, de nem bírom követni.
:oops:
6 hós paramétereink.
67 cm és 7890 gramm. (tehát több mint fél kilót hízott egy hónap alatt, pedig beteg is volt.
Nóci ennyi idősen: 7520 gr. és szintén 67 cm volt
Még valamit akartam írni, de már elfeledtem. Na mindegy, majd ha beugrik, leírom.

Kép
Kép]
hendegabi

H.Gabi!
Én valamelyik nap beleraktam a pépjébe a maradék Frutta Pura-t, ami reggelről maradt (alma-banán), de nem ette meg. Ő az anyatejjel kevert verziót szereti csak. (Amíg van, addig nincs is gond. :wink: )

A banán önállóan neki is ízlik, ma már 40 g-ot megevett belőle délelőtt! :wink:

Egyébként mióta hozzátáplálunk, azóta talán mintha jobban aludna éjjel. Kevesebbszer ébred legalábbis. Ma éjjel pl. csak egyszer kért enni, de utána 1 órán keresztül dumált-nyüszögött-forgolódott-csuklott az ágyában, tehát én sem aludtam.

Kép
katy76

Katy: rákerestem a profiljára: a felhasználó nem található....
(bár ettől még lehet technikai malőr)
Tescos rugik tényleg kisebbek....

Filmről jut eszembe. Boo: oszd meg velem légyszi, mi lett a vége a múltkor a Denzel Washington filmnek, mert közben Nócit altattam, és ott maradt nekem félbe a dolog, hogy a feleségének azt mondták, ok, felvették a donorlistára, az meg hívta nagy örömmel (de ha jól rémlik, csak blöff volt?)

Kép
Kép]
hendegabi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:41-kor.
Vendég

536. oldal kész. :D

Hozzászólásaim csatolom:

Katy: én a DM-ben rendeltem képeket, és jó minőséget kaptam…
Dodi: gratula a vizsgákhoz. Szerintem a lényeg, hogy megvan, kit érdekel, hogy hányas.
Csoporttársak meg csesszék meg, hogy nem tudtak szólni időben.
Sillia: nálunk a smarnit porozinkónak hívják, de a császármorzsa is használatos.
Anyám mesélte, hogy egyszer sírva fogadtam még ovis koromban, és mikor kérdezte, hogy mi a baj, akkor mondtam, hogy az óvónéni azt mondta, császármorzsát kapunk, pedig csak porozinkó volt….
Utoljára szülés után pont anyám csinált (az enyém sosem sikerül olyan jól, pedig ugyanúgy csinálom).

Bucus: képeket igyekszem rakni. Mindjárt kicsinyítek is.
Bond: jól valagba kéne rúgni a bérszámfejtőtöket. Őszintén, fogalmam sincs, hogy ilyenkor mi van, de szerintem nem kaphatsz arra az időre TGYÁST, de lehet, hogy egyszerűbb lenne a munkáltatónál korrigálni a dolgot (tehát „visszabérszámfejteni”).
Fizetés nélküli szabit GYES idejére külön kellett kérni, úgy rémlik. (szóval 3 év, de külön nekifutásból)
Gyerkőcök a képeken nagyon aranyosak (főleg az alvós kép tetszik nagyon)

Boo: gratula a fogacskákhoz. Nálunk még mindig semmi.
Viszont a mozgása sokat változott az elmúlt napokban. Többször tettem le játszani a szőnyegre, és láthatóan élvezi: többször átfordul, ha nem sikerül elsőre, visít. Ma reggelre az ágyában is átfordult. (na, ennek kevésbé örülök)

És az igért képek:

Drágáim:
Kép

Reggel az ágyunkban:
Kép

Nóci és a hóember:
Kép

Nóci és Bogi játszik:
Kép

Vica és a hóember (Nóci fényképezte):
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi

A sterilizációs műtét jelenleg meggondolás tárgyát képezi :roll:

Egyre jobban úgy érzem, mégsem szeretném. De nem azért mert zavarna a végeredmény. Ha ezt mondjuk egy injekcióval el lehetne érni, már mennék is.

Csak belegondoltam, hogy akkor márciusban megint EKG, altatóorvos, 3 nap kórház, altatás, műtét...Akármilyen pici műtét, de műtét.

Megint itthagyni a kicsikémet napokra :(

A méhszájműtét az egy szükséges rossz volt, azt sajnos nem lehetett kikerülni.

De ez most szerintem ennyire nem fontos. Márciusig még van időm gondolkodni. Bár úgy érzem, magamban már eldöntöttem hogy nem akarom...

Apa felajánlotta hogy elkötteti magát ő, mert az mégsem hasműtét, de szerintem az olyan férfiatlan dolog :oops:

A tablettát már nem sokáig írják fel nekem, és más megoldásunk nem lesz mint az óvszer. Amitől mindketten viszolygunk egy picit.

De a műtétet akkor sem akarom!
Vendég

Na, az 537-538-as hsz-eim:

Boo: beszélgetés apával: szuper. Tegnap én is próbáltam az enyémmel… kisebb sikerrel… szerintem azt hitte, csak szexelni akarok….
én benne vagyok akkor a fogyis dologban, de jobban örülnék a te eredeti verziódnak, miszerint is neked küldjük bizonyos időnként a testsúlyt (illetve ha úgy egyezünk meg, akkor egyéb paramétereket is), és te osztályozod, hogy ki hányadik helyezést érte el. Írom is priviben a tömegem, a többit meg akkor, ha megmondjátok, hogy mit mérjek. (és azt hogy kell mérni)
büfi: :lol:
Bond: görgőfelhő: csak nézek, hogy ilyen is van….
Szivacs :lol:
Revalid: még megboldogult lánykoromban szedtem: körmeim szépek lettek, hajam továbbra is hullott.
Sillia: fej-fül arány: én úgy tudom, hogy 2 testrészünk, az orrunk és a fülünk életünk végéig nő! (innen a mondás, hogy…, füled érjen bokádig, illetve a népmesék öregasszonyának (öregemberének), aki útba igazítja a „jófiút”, azért van, hogy olyan öreg volt, hogy az orra a térdét verte…)
Conversano: úristen, most láttam a tűzesetről a képet. Irtózatos. Remélem, nem lett bajuk, és sikerül talpra állniuk. Szegény kutyik.
Bucus: útlevél: úúúúúúúútálom a bürokráciát
kispocok: Nimród is édi a képeken..

Szisz: Attikának utólag boldog névnapot kívánok

Kép
Kép]
hendegabi

Sillia: bevallom, ez a sterilizációs dolog rémesen hangzik mindenképp. Meg eleve az, hogy műtét, ami nem muszáj....
szóval anélkül hogy befolyásolni akarnálak (nem mintha ebben a helyzetben bármit számítana a véleményem), örülnék ha nem tennéd. (és ezt azért írom, mert kedvellek)

Kép
Kép]
hendegabi

merion! :)

A képekről jut eszembe. Mírának ez még az eredeti haja, vagy már lett vágva neki?

bucus80! :)

Esküszöm, hogy én is izgulok azon, hogy te izgulsz a hazajövetel miatt. :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

conversano! :)

Akkor már van egy szavazat a hinta-palinta mellett? Hányas lábad van? :lol:

hendegabi! :)

Nem tudom, hogy pontosan mire írtad a jó irányú kapcsolatfejlődést Hugi és Manó között, de köztük minden rendben van. Manó rudosása és hasonlók azok nekem szóltak, hogy: "Hééééééé, én is itt vagyok!" Ezt eddig is tudtam, de így, hogy őt veszem kicsit(!) előre, így már ez sincs. Hugit nem bántja, de persze néha azért kipróbálja, hogy vajon ki tudja-e vinni a fülét a másik helyiségbe. :? :twisted: :lol: :lol: :lol: Dehát, ez a dolga. :wink: Majd mindig megjegyzi, hogy: "Hugi nem sííír". Ugyanis tényleg nem sír, hanem tűri, vagy max. néz. :shock: :shock: :lol: :lol: Szép dolog a békés, türelmes természet, de néha nem ártana egy kis vérmes mentalitás sem. :twisted: :lol: :lol:
(Más tészta, csak Manó szövegéről jut eszembe.
Megjöttek a nagyapjával. Manó levetkőzött jönne befele. A nagyapja kérdi, hogy megmutatja-e a Katicát. Manó: "Vedd le a cipőt. Vedd már le. Vedd le, na!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "

Fulladás: jaj! :( :( :(

Még 6 hónap, és azt írhatjuk, hogy boldog szülinapot Virágnak! :wink: :o :D

Ovi: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Őszintén, fogalmam sincs, hogy ilyenkor mi van, de szerintem nem kaphatsz arra az időre TGYÁST, de lehet, hogy egyszerűbb lenne a munkáltatónál korrigálni a dolgot (tehát „visszabérszámfejteni”). "
Hát, ez az. Elmétileg vissza kell fizetni. Csak akárhogy kutakodtam, nem világos, hogy a munkáltatónak vagy nekem. De még inkább: ha nekem, akkor az adott havit, vagy az összeset? Mert ha utóbbi, akkor az ultra nagy szívás lenne.
(Többek között ezért is gondolkodom azon, hogy idén is az APEH-hel csináltassam az adóbevallásom, ami egyébkéne semmiről nem szól, vagy én csináljam... Ááááááááááááááááááááá................!!!!!!!!!!! :x :x :x :x :x

Képek: :) :) :) :)

"Tegnap én is próbáltam az enyémmel… kisebb sikerrel… szerintem azt hitte, csak szexelni akarok…. "
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Orr-fül: pontosabban nem növekszik, hanem nyúlik (a bőrrel együtt)

katy76! :)

Szerintem a fejed sem volt deformált. :wink:

"Apa szerint nem vagyok normális, szerinte folyton takarítok, láthatatlan porszemeket vélek látni."
Csatlakozhatom...? :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

"A banán önállóan neki is ízlik, ma már 40 g-ot megevett belőle délelőtt! "
Te hogy adod neki a banánt? Hugi már egy étkezésre benyomat egy 1/4-et. :) (És érdekes módon megfogta a hasát, de nem szenvedett tőle :o , pedig láthatóan nem termelt annyit.)

Kép
Kép
200907?

Bond!

Inkább hányas lábam lesz! :D

Bucus!
Jó utat! :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: