A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

Én ugyan nem érzem magam betegnek, bár még mindig köhögök és fáj a torkom, de már úgy megszoktam 5 hét alatt, hogy már nem is meglepő... egyszer csak emúlik.
Viszont ma én is görcsöltem eléggé... az a tipikus mindjárt megjön érzés. Volt az enyhe rózsazsínes folyás, hááát nem voltam túl boldog, de megnyugtattam magam, hogy tegnap nézték minden a legnagyobb rendben volt. Egészséges, így baja nem lehet. A rózsaszín vagy hormontól volt vagy a vizsgálattól már megint, de most hosszabban kicsit... a görcs meg azért, mert nő a kis drágám :) Legalábbis ezzel megbírtam nyugtatani magam... Remélem nem jön vissza... :S

Most már jobb, már nem görcsölget...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem tudok lépést tartani veletek. Sikerült jan. 5-től visszaolvasnom, de így is kimaradtam egy csomó mindenből. Ráadásul valamit elnyomtam a dolgozós gépemen és nincs ,,elküld gomb" úgyhogy bent csak olvasni tudok, ha van egy kis időm.

Nagyon szépek a pocak fotók és főleg a baba fotók! Edi szerintem az biza fütyi! A mi képünkön is ilyen látszik!
Edi: megírnád priviben, hogy ki az apukád???? Megöl a kíváncsiság :oops:

Nálam a babával minden rendben, sajnos csak a 18. heti UH-n láthatom legközelebb. Én nagyon szerencsés vagyok, mert teljesen elmúlt a rosszullétem, most már 1 hónapja. Már nagyon várom hogy megmozduljon.

Edi: én is elmondtam a munkahelyemen, illetve lebuktam, mert már olyan nagy a pocim, hogy nem tudtam takargatni. Nagyon örültek neki, és nagy meglepi volt hogy a kollégám az apuka :lol:

Megpróbálok most már lépést tartani veletek és akkor tudok reagálni is az írásokra, most kavarog a fejem a rengeteg infótól amit írtatok.

Gabi
Kép Kép

2D 03.09
sakura1974

Edi
ne izgulj,nem lesz baj,csak nő az a kisfiú :lol: :lol: no meg a méhed is :wink: :wink: pihizzél csak!!

Sakura
nem tudom irtad e de a Barnusnak is a kollegád az apukája??örülök hogy minden oké a babával,jaj 4 hét az nagyon hosszú,de akkor majd gyönyörködsz a manóban :wink: :wink: tök jó hogy már nincs rosszulléted,nekem sem hála az égnek

Pocak
na az jó ha a baba rendben,remélem te is hamar jobban leszel :oops: :oops: 2 virus,atyaisten :shock: :shock: szegénykém,jól bekaptad :oops: :oops:

bibar

Sziasztook!

Hess-hess vírusok és rosszullétek!!!

Mindenkinek gyógyulást, pihenjetek sokat!! Szép hétvégét!

Kép
Kép
csipetnyusza

Maki: remelem alakulsz, es nem fogsz ugy kidolni, mint en. Most jutottam el oda, hogy kezdodik a kohoges is, azaz a natha utolso szakaszaba kezdek lepni. Eddig javulast meg nem latok. Fejem faj, es ki sem latok belole. Szoritok Neked, hogy nalad gyorsan lemenjen.

Csajok, koszi mindenkinek a sok sok gyogypuszit, a kisbabam neveben is.

Edi: ne aggodj, pihenj egy kicsit, az sokat segit. Minden rendben lesz, meglasd. A kisfutyis igazi kis terepkatona lesz, Anyukaja szeme fenye.

Sakura: orulok, hogy mar nalad is tudjak a melohelyen, igy mar nincs min izgulni.

Tovabbi szep estet Nektek!
pocaklako

Sziasztok!

Edi! Azta! Akkor mégis kisfiú? :D Csak valóra vált a kívánságod ;)

Csipetnyusza! Virágos rét, babakacaj – ez jó :D kipróbálom majd ;)
Ha nagyon ki vagy merülve, akkor azért húzd be a féket szerintem :? Én is próbáltam mindent úgy csinálni mintha nem is lennék terhes, de hát nem ment :?
Szóval csak óvatosan! ;)

Vasalás – az mi? :oops: Én nem vasalok :oops: Csak a férfi ingeket szoktuk egyébként is, azt meg Gábor magának vasalja minden reggel frissen :roll:

Csíkok ellen engem is érdekelne vmi tuti szer :roll: Bár tartok tőle, hogy ez alkati kérdés :( Emmával nagyon repedtem, de most azért minimalizálnám amennyire lehet :?

Poci, jobban vagy??? :( Mielőbbi jobbulást!!!
Maki, neked is gyors javulást!!

Éééééés képzeljétek, ma egy hirtelen jött ötlettől vezérelve elmentünk babamozizni :D Emma már jó ideje mondogatja, hogy ő is szeretné látni a tesót, úgyhogy most ez a pillanat is elérkezett :P Végignéztük tetőtől talpig, minden a legnagyobb rendben :D És tutira kisfiú!!! :D Annyira boldogok vagyunk Gáborral, erre vágytunk mindketten :P Nem lehet levakarni a vigyort az arcomról :D Dobok is egy képet Zalánról ;)

Kép

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Barbuss:
Nagyon nagyon orulok, hogy kicsi Zalanotok lesz! Akkor ez mar tuti..de jo...
Vasalas: nalunk is az uram vasal, abban nagyon profi, en csak akkor ha mar nagyon nagyon ra vagyok kenyszerulve. Van amikor a ferjem egy egesz delelottot elvasalgat :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Barbuuussss!! Nagyon-nagyon édes a kisfiad!! Hogy integet! :) Örülök, hogy minden rendben !!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!

Poci: Jobbulást Neked Te szegény! Ne aggódj, a Babócának semmi baja nem lesz. A lényeg, hogy pihizz és sok folyadék! Jól tetted, hogy azért elmentél dokihoz! Lehet, hogy múltkor kaptad el mindkettő vírust, amikor várakoznod kellett. Gyógyulj meg hamar!!! Sok-sok gyógypuszi!

Maki: jajj, Te is beteg lettél? Neked is hatalmas gyógypuszi! Te is igyál sok folyadékot! Az fontos nagyon!
Ha feszül a pocid, akkor vegyél be magnéziumot!! Én nem a magne B6-ot használom, mert nekem az nem vált be. A lányomnál ajánlotta a védőnőm a magnesium citricumot, mert az hamarabb felszívódik. Én is hasfeszülős voltam. És most is már az elején elkezdtem szedni, ahogy az első feszülést éreztem. De ha nem okoz gondot Nálad, akkor a Magne B6 is jó. A lényeg, hogy ha ilyet tapasztalsz, akkor szükséges.

Edi: A rózsaszín sok mindentől lehet. Valóban lehet a hüvelyi UH-tól vagy hogy esetleg most esedékes a mezesz, illetve akár még akkor is ha elpattan egy hajszálér. A fájdogálás a méh növekedésétől van, ahogy írtad is. Örülök, hogy így végig gondoltad aggódás helyett, mert tényleg ezektől lehet. Pihizz még a hétvégén, az ilyenkor a legjobb módszer. És vigyázz a Te kis Pasidra! Nem lesz baja!!!

Barbuss: nagy gratula Neked Zalánhoz!!! Szuper, hogy így láttatok már mindent. Emma mit szólt, hogy kisfiú érkezik? És élvezte az UH-ot Ő is, ugye?
Most amikor mi voltunk, Nóri le sem vette a monitorról a szemét, kommentálta végig mit lát. És amikor hadonászott a Kistesó a kezével, akkor nagyon büszke volt, hogy biza neki integetett :D Jah és természetesen kislány tesókát szeretett volna az elejétől fogva és pár napja mindenkinek meséli, pedig mondtuk, hogy azért még nem 100%.
Mégegyszer gratu a fiúcskához! Édi-bédi a fotó is Róla!

Én meg ma úgy elfáradtam, hogy csak na. Elmentünk az élelmiszer készleteinket kicsit feltölteni, mert sok dolog elfogyott, illetve ajándékot is keresgéltünk a kis születésnaposomnak. Jövő héten lesz 3 éves Nóri és fejlesztő társasjátékot szerettünk volna, valami jót, ami a gyereket leköti ennyi idősen. Nem kaptunk, de helyette mindenféle mást igen. Mindent el tudtunk rejteni előle, de a hullahopp karikát azt nem. Már ezért nyúzott minket egy ideje. Egyszer, kb. másfél évesen látott egy bemutatót, ahol 6-7 évesek karikáztak. Azóta mutogatta, nézegette. Most kapott egyet. Ki sem jött a szobájából, elpakolt szépen mindent, hogy le ne verjen valamit, aztán neki is fogott. :)) Persze nem nagyon tud még, de ha ennyire tetszik neki, remélem, hamar megtanulja. A másik kérése a görkori volt, de azt majd húsvétra :) Azt pedig a Decathlonban szokta felhúzni (cipőre felvehető kezdő kori) és akkor fogja a kezünk és vidámkodik benne. Remélem, sportot kedvelő csajszi lesz belőle, ha nagyobb lesz, akkor is.
Tehát ma elfáradtam jól, így mindenkinek jó éjt! Betegeknek jobbulást mégegyszer!

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Jó reggelt lányok...

Alig aludtam... éjjel 3-kor kimentem pisilni, és a wc papír rózsaszínes-barnás véres volt :( Krémes állagú, de akkor sem örültem neki. Utána néztem még, és még mindig :(
Semmi görcsöm nem volt, most sincs, de ez éjszaka mikor nem tudok annyira nyugtató lenni saját magamra, hát vert a víz nagyon.

Így a 12. hét után mi a fenétől lehet ez???

Most figyelem, hogy van-e még... ha lesz írány a Margit, ha nem akkor csak holnap a doki, de valamelyik muszáj, mert így begolyózok az tuti:( Most már a vizsgálatra sem tudom fogni, hisz az már jó pár napja volt. A Menzeszem elvileg 15. körül jönne meg, tehát nagyjból etájt, de még van pár nap azért....

Vélemény???? :(
Vendég

Szia Edi!

Tobb volt most a veres-barnas mint eddig? Azaz tegnap es tegnapelotthoz kepest?
En a sajat megnyugtatasod vegett bemennek meg ma, az a legbiztosabb, igy csak orlod magad otthon. Ma vasarnap van, talan nincs is annyi ember, menj egyenesen a korhazba. Csinalnak nalad egy vizsgalatot es megmondjak, hogy a mehszaj zarva es megnyugszol. Ami szerintem most nagyon fontos lenne, hogy igy ne menj dolgozni semmikepp holnap. Ha ilyen van tudod a pihenes a legfontosabb, a melohelyen mar tudjak, igy nem lehet nekik meglepi.
Szoval, ez az en velemenyem. Latod amilyen paras vagyok en is ebementem tegnap, mivel gorcsoltem pentek ejszaka. Aztan kiderult, hogy nem a babo gorcsoltetett, de igy a biztos.
Puszi es nagy szoritas nektek!!!
pocaklako

Pocak

Igen, ez erőteljesebb volt sokkal. Olyan majdnem barna-rózsazsínnel keverve. De ez má erőteljesebb volt.
Azóta most nincs semmi, de figyelem. Igen, lehet kórház lesz belőle ma... Sőt tuti, mert így aggódok eléggé.

Holnap nem megyek dolgozni semmiképpen....

Köszi Pocak
Puszi
Vendég

Persze menj be mindenkepp, ezen ne is gondolkozz. Az a jo ha a sajat fuleddel hallod, hogy a mehszaj zarva, a kiskrapek odabent jol van es biztonsagban.
Biztos fognak neked adni ra valamit, es sok sok fekvest. Latod Barbussnak is az segitett es hala a Joistennek, jol vannak.
Igaz nalam elso tapasztalat, de akkor lesz igazi megnyugvas, ha mar babak potyognak juliusban az egbol. Addig valahol mindenkiben ott az aggodalom.
Na hogy lasd milyen paras vagyok, mivel tegnap az ugyeletes doki nem mondta meg a baba meretet most azon aggodok, hogy tuti nem fejlodik ugy ahogy kellene. Ezert a ferjem este felhivta a korhazban az en dokinomet, o volt az ugyeletes, es o is megerositette, hogy ilyenkor csak azt nezik, hogy legyen szivhang es nem mericskelnek. De persze az en agyam mar megint kombinal...sajnos...de Te nehogy ilyen legyel..MOndjuk nem is vagy, Te vagy a legoptimistabb koztunk, es maradj is mindig ilyen!!!
pocaklako

Pocak
emiatt nem kell aggódni. Egyébként teljesen változó ütemben nőnek a manók. Szerintem semmi baj, az ügyeletes dokik nem feltétlen kedvesek itt sem, ha berohansz, hogy baj van :?

Még várok kicsit, mert most nincs semmi. Felhívom a dokit, hogy szerinte bemenjek-e megmutatni ügyeletre, vagy megnéz Ő holnap reggel....csak várni akarok még, mert mégis csak vasárnap van. Attól tartok, hogy az ügyeletes doki itt is elég tuflák lesz, hogy mit jajgatok, így csak akkor megyek, ha muszáj....

Ha a méhszáj nyílna, görcsölnék az tuti.... (emlékeim szerint, legalábbis szülésnél kijöttek a szemeim olya görcseim voltak, mikor nyílt a méhszáj)

várok....várok..... remélem tényleg csak megerőltettem magam....
Vendég

edi...menj be!!!!!!

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Edi, az jo otlet ha felhivod a dokid, o biztos tud okosat mondani Neked! majd szolj azert napkozben hogy mi ujsag..aggodok erted!
:wink:
pocaklako

Na, felhívtam a dokit, mert nem bírtam tovább....

Azt mondta, nem kell mennem sehova. Ez belefér. Amíg nem görcsölök és nem vér, rendes vér jön belőlem, addíg semmi baj nem lehet. Ez lehet a hormoningadozások miatt inkább. Szerinte figyelgessem, és ha erőssödik akkor menjek be a Margitba.

No, ennyit tudtam meg. Egyenlőre nincs semmi.... :roll:
Vendég

Jol van, orulok nagyon. Egy picit megnyugodtal?
pocaklako

Pocak
igen... fogjuk rá. Meg azóta végülis nincs semmi. Anyukám készenlétben van, mert mondta, hogy ahogy megint előjön, Őt nem érdekli, megyünk a kórházba és kész. Szerinte semmi baj nem lesz, csak ne stresszeljek. Ő 3 hónapot végig vérzett velünk, de úgy rendesen...
Beszéltem a nagynénémmel is, aki szülésznő, Ő azt mondta ennyi belefér, ne aggódjak. Neki is volt (most 1,5 éves a Míra) a 4. hónap elején, Ő is trenkolta magát, de csak a hormonok miatt volt.

Szóval most nem stresszelek, pláne, hogy Pénteken a legnagyobb rendben találtak mindent, nem lehet baja a manófejnek....

Figyelőállásponton vagyok....
Vendég

Lányok...

Az uh leleten mi a fene az, hogy C=31000 (ezt a jókora férfi ökölnyi grav.uterus után írta)

Lehet én vagyok butaaaa, de fogalmam nincs mi a fene ez.... :roll:
Vendég

Edi, a nagynened nem tudja veletlenul? Sajna fogalmam sincs, megprobalom a neten megnezni. :shock:
pocaklako

Edi
jaj szegény,ennyi izgalom :oops: :oops: pihizzél sokat!!!és nyugi :wink: :wink: én sem tudom mit jelent ez :shock: :shock:

Barbuss
édes a kisfiad nagyon :wink: :wink: :wink: gratulálok :wink: :wink:

Pocak
hogy vagy???

megyek fini karfiol levest és tarhonás husit enni :wink: :wink: vettem gyönygyhagymát hozzá,imááádom :lol: :lol:

bibar

Pocak
még Őt nem kérdeztem, holnap találkozom vele, úgy is megnézi a leletem.... csak azt hittem, hogy másnál is írtak ilyet.... Nem tudom mi lehet, nem a méhszáj az biztos, mert ott kevesebb a szám, de mi a fene lehet ez.... :roll:
Vendég

Fűűűű, de felidegesített ez a hülye picsa a Margitban....

Felhívtam a Margit kórházat, hogy beszéljek az ügyeletes orvossal, hogy Ő mit javasol menjek-e be megmutatni magam vagy sem.

Nagyon nagyon minimális, csak ha megtörlöm akkor látszik, de van egy kis barna. És így kicsit félek belevágni az éjszakának....

No, de felhívtam, és annyira köcsögök. Azt mondja, hogy mégis mit várok mi a fenét mondjon. Ha csak minimális barnás-véres cucc van, és csak akkor veszem észre, ha megtörlöm magam, akkor mit aggódok, az hormon. Pláne, ha pénteken nézték a babát. De ő így telefonon nem tud mit mondani.
Erre megkérdeztem, hogy akkor bemennék megmutatni, merre van, hova menjek?
Erre azt mondja, szerinte felesleges, de ha ennyire akarom, hát menjek, a neten fenn van a cím. (mind ezt iszonyat flegmán)
Ezek után nem tudom menjek-e, mert ki tudja hogy fog megvizsgálni a köcsög :twisted:
Vendég

Szép napot mindenkinek!!
Poci: Jobbulást!!!!
Edi: Sztem se aggódj, pihizz picit többet mint szoktál...és nem lesz gond!!!A c=-vel kapcsolatban, nekem most nincs ilyen a leleteimen, de az első terhességemnél a méhszáj zártságát jelölték így. De lehet azóta változott!

Barbuss:Hatalmas gratula a fütyköshöz!!!:) Nekem sajnos a 14 hetesen nem látta még a doki, hogy milyen nemű a drágám:( De talán a 16 hetesen....ott jobb a gép is. Bízunk benne, hogy nekünk is fütykösünk lesz!:)

Tehát:
Edi, Barbuss KÉK színt kap, Manorka pedig rózsaszínt:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: Máshová nem tudsz menni? Másik kórház nincs a közelben? Vagy a dokidhoz nem tudsz ilyenkor menni? Ehhez a tapló köcsöghöz én sem mernék bemenni...:(

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
nem sajnos... a saját dokim otthon van, nem dolgozik ma. Ő is az ügyeletet javasolta, ha erőssödne. Persze nem erőssödik, mert még a betéten sincs, csak wc-nél a papíron, de persze nem örülök neki....
Nagynéném szerint hormon, mert mostantájt áll át a méhlepényre vagy mi :roll: de akkor sem dob fel túlságosan.... :(

Viszont ehhez a köcsöghöz csak akkor megyek, ha nagyon nagyon muszáj.....

Tanácstalan vagyok :roll:
Vendég

Meme
A méhszáj zártságát 4számmal jelölik, ez meg 5 :roll: vagy lehet elírta a doki?!

Viszont akkor 3100, és erre ezt írja
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt.

viszont akkor megint parázni kezdenék, hogy mi van nyitva meg hogy.... gondolom szólt volna a doki, ha baj van.....

óóóóó de kezdek besokalni :roll:
Vendég

Ed! Igaza lehet a nenédnek! Anno az én dokim is azt mondta, hogy 12-14 hét között veszi át a méhlepény a sárgatest hormontermelését. Nekem azért kellett 14. hétig az utro. Sztem bízz a rokonodban,ő tuti nem akar neked rosszat!! Feküdj sokat, pihizz!! Holnap meg maradj otthon!( ha rám, meg Pocira hallgatsz!)

Jobbulást minden kis betegünknek!!Gyógyuljatok hamar!!! Mindenkinek küldöm a gyógypusszancsokat!!!!! Cupppppp!!!!

Menyünk vásárolni apával...hátha megesik rajtam a szíve, és veszünk valamit a babónak. (nem híve az előre vásárlásnak, meg van egy csomó cucc amit kapunk...de hátha most ráveszem) :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi!! ne parázz!!!!!!Nyugi...inkább aludj, ne filózz!!! (tapasztalat) Sokat gondolkozol, csak rosszabb lesz!! Vagy hívd fel a nenéd, és kérdezdd meg, hogy mi az a szám! Biztos segít!!! Te meg legalább megnyugszol!!
Tudod!! Csak optimistán!!! Te vagy a példakép!! :wink:

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: A c3000 teljesen zárt méhszáj, normál hosszúságú méhnyakat jelent! NYUGI!!

¤mia¤
Vendég

Sziasztok!

Szerintem nyugi!! Amíg tényleg nincs görcs, nem vérzel, addig nincs gond. Viszont feküdj, amennyit csak tudsz!! Ilyenkor az a legjobb.
Persze, megnyugtatás képpen jó, a lát egy doki ilyenkor, csak nem egy bunkó, aki félvállról vesz.
A C3100 az a külső és belső méhszáj zártságát vagy nyitottságát jelenti. A C3100 teljesen normális! De ha azt írta, hogy C31000, akkor egy számmal elírta, vagy az 1-es vagy egy 0 felesleges.

Pontosan ezt jelentik a számok:

3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi
2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi
1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi
3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső méhszáj, a középső és belső méhszáj még zárt
3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külső és középső méhszáj, a belső méhszáj még zárt
3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj
1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj

Ne aggódj, rendben lesz minden!!! És holnap inkább maradj otthon pihizni. A méhlepény valóban most kezdi átvenni a szerepet, tehát hormonoktól lehetséges!
Ha nagyon nem vagy nyugodt, akkor hívj fel egy másik kórházat, szerintem nem fognak elküldeni.

Sok-sok tente!

Manorka

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok lányok!

Nekem is nehéz veletek tartani a tempót, sajnos sok időm nincs netezni 3 fiú mellett, a legkisebb ugye most másfél éves és dackorszakban van......majd megtudjátok ti is, akinek még nincs..:)

Múlt héten voltam vérvételen, és most kedden megyek uh-ra. Már alig várom. Képet biztos nem kapok majd, mert tuti nem a dokim lesz benn, de majd két hét múlva megyek magánba, akkor kapok úgyis.

A hányingerem még tart, sőt, az édeset egyenesen kihányom, úgyhogy meg lettem dícsérve a védőnő által, hogy nem híztam még semmit. Így nem nehéz......A karácsonyi menüből is ki kellett hagynom az édességeket.

Én is szeretnék a listán lenni:
Henriett74
4. gyermek
neme: ?
Név:?
Nagykanizsa

Heni
Kép
henriett74

Ja, kihagytam:
35 éves
Nagykanizsai Dorottya kórház
2010.07.17.

Heni
Kép
henriett74

Heni!
Feltettelek a táblára!

Edi: Hogy vagy? Meg tudtál nyugodni kicsit?

És íme itt van, a kezdődő színes táblicsku:)

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Opsz!
Barbuss: Szonja nevet törölhetem?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Kismamik!

Csak most néztem be, és olvastam vissza.

Aranyosak vagytok, mindenkinek köszi a "gyógypuszikat" :) ! Remélem hamarosan hatnak, mert sajnos továbbra sem vagyok fényesen: a torkom egy fokkal jobb, viszont iszonyúan folyik az orrom, tüsszögök, rossz a közérzetem, és sajnos van egy kis hőemelkedésem is :oops: .

Pocak,
nagyon sajnálom, hogy már köhögsz is :( ! Szegénykém!
Nekem már a tüsszentéskor is jobban fáj a hasam, remélem a köhögés elkerül majd engem, és reméljük mihamarabb téged is!
Pihenj te is továbbra is!

Manorka,
aranyos vagy, a Magne infot köszi! Az a Citricum az pezsgőtabletta?
Amúgy szedem a 3x2 Magne B6-ot és így is keményedik és fájdogál a hasam :( , most már kb. 3-4 napja... Bízom én is abban, hogy csak növekszik a babuci a méhemmel, csak olyan fura érzés :oops: .

Barbuss,
szuper hír! Gratulálok a kis integető fiacskádhoz :D ! Vérömlennyel mi a helyzet? Azt nem láttátok? Vagy végleg felszívódott :D ?

Edi,
kicsit megijesztettél, de nagyon reméljük, hogy tényleg a hormonális dolgok játszottak közre! Drukkolok, hogy teljesen megszűnjön a barna/rózsaszín!!! Próbálj nyugodt maradni, tudom, könnyű mondani :? , bagoly mondja verébnek... Amúgy marha kedvesek az ügyeleten, de sajnos én már nem is lepődöm meg, sokszor kaptam én is már ilyenből (csak máshol) :evil: ...
Majd jelentkezz, hogy vagytok!

Még lehet, hogy később is benézek, most megyek ledőlök...

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok Csajok

Igen, igyekszem megnyugodni. Egyenlőre úgy néz ki elmúlt. Nos, hát nem volt túl kellemes érzés, én aki soha nem rettegtem semmitől, hát most azért ment a para rendesen. Ami igazán megviselt, hogy elmúlt a bűvös 12hét, és most kezdte el.... na ezen kiakadtam, de az unokahugom megnyugtatott, hogy neki a 16 héten is előjött ez, és semmi gond nem lett. Neki is azt mondta a dokija, hogy míg nem erős élénk piros, és nincs erős görcs, addíg nincs baj. Nos nálam görcs eddíg sem volt, egyáltalán, csak ezek a színek.... :cry: :roll:

Mindenesetre úgy néz ki elmúlt, de ettől függetlenül holnap megyek az orvoshoz és megkérdezem mitől lehetett.... bár, ha megint megvizsgál meg hüvelyi uh, megint lesz, de a fő, hogy minden rendben legyen. Bár nem tudom elképzelni, hogy Pénteken makk egészséges gyereket látnak, szombaton meg baj lenne.... kizártnak tartom...

Már arra is gondoltam, hogy a 4D-n annyira erőssen nyomta a pocakomat a doki, hogy már majdnem rászóltam, mert kellemetlen volt. lehet attól is, vagy nem??? bár lehet ez butaság... majd holnap megmondja a doki....

Köszönöm a bíztatást és a segítséget. Olyan jó, hogy vagytok :oops: :roll:
Vendég

Edi: orulok, hogy egy picit megnyugodtal, a fontos, hogy most pihenj sokat. Az jo, hogy azert holnap megvizsgalnak, legalabb minden rossz dolog kizarasra kerul..csak nyugi..huuuu en nem tudtam volna igy uralkodni magamon...ugyes lany vagy!

Mamaki: sajnos el fog meg egy par napig tartani, de turelem lassan mar kifele maszunk belole. Mge en is nagyon nathas vagyok, de mar javulgatok. Neked nem faj a fejed ettol? Nekem 2 napja el sem mulik.
:( Eleg kellemetlen, hiszen a 15. hetig vegig fejfajos voltam, most szuntek meg a rossz tunetek, na erre jott a natha.

Meme: nagyon kafa lesz igy igy a tablazat szinekkel.

Csajok!
Most mondta be az olasz tv, hogy ma 6-os ikrek szuletett Beneventoban.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako

Edi,
hála az égnek, hogy elmúlt!!! Próbálj nyugodt maradni, a holnapi dokilátogatás szerintem is jó ötlet, és akkor végképp megnyugodhatsz! Addig is pihenj!

Pocak,
a fejem az sajnos nekem is fájt eddig is, kb. 3-7 napos kihagyásokkal, 1-3 napig folyamatosan :( . Pl. tegnap megint olyan migrénem lett estére, hogy a falat kapartam, éjfélkor ájultam be :oops: . Ma meg nem fáj. Szóval kiszámíthatatlan. Együtt érzek veled, tudom, milyen borzasztó :( . Nagyon remélem, egy idő után már teljesen megszabadulhatunk a fejfájástól!!! Addig meg ki kell tartanunk a kis kincsünkkért 8) !

Húúúú, ezek a 6-os ikrek :? ....komolyan sajnálom a szülőket! Nem lesz könnyű nekik! Amúgy szerintem az ilyen orvosi műhiba, vagy felelőtlenség eredménye, nem? Nem hiszem, hogy egy ilyen terhesség természetes úton jön létre :? . Ráadásul az anyuka életét is jelentősen veszélyezteti egy ilyen sokas terhesség...
Persze, azért egy csoda ez is :) !

Mindenkinek jobbulást, akire ráfér és mindenkinek jó éjt kívánok!

Anikó

Kép
mamaki73

Sziasztok!

Pocak
éjjel voltam kinn pisilni remegő térdekkel mentem persze, de semmi :) Vagyis a szokásos színű és állagú volt. Egy kő esett le a szívemről... :) Ma 12-kor megyek a dokihoz, és kiderül. Remélem nem hüvelyi uh-t fog csinálni már, mert akkor megint lesz egy kis rózsaszínke..... :S

Maki
Elmúlt igen... és ma dolgozni sem mentem, csak annyira ugrottam le, hogy elmondjam a főnökömnek, mert Ő nem volt ott múlt héten. Nagyon örült neki, természetesen támogat mindenben... :)

Szerintem minden rendben lesz :)
Vendég

Edi
örülök hogy elmúlt :wink: :wink: nem hiszem hogy a 4 d-és uh tól volt,inkább csak valami hormonális lehetett.
hogy hogy hüvelyi uh lesz neked még mindig???

Ma nekem is fáj a fejem :cry: :cry:

Pocak,Mamaki
jobbulást nektek :wink: :wink: :wink:

6-os ikrek,atyaég :shock: :shock: :shock: nekem még a kettes ikrek is sok lenne :wink: :wink: szegény anyuka....

bibar

Pocak
6-os ikrek??? :shock: :shock: :shock: jesszusom.... hááát persze nagy öröm a gyerkőc, de azért 6 egyszerre kicsit túlzás.... ufff hát oda bíz kell nagymami, nagypapi, és még babysitter is ..... :S
Vendég

Bibar
nem tudom, hogy hüvelyi lesz-e, csak remélem , hogy nem....
Majd szólok is a dokinak, hogy azt ne, mert nem szeretős... :S
Vendég

Barbuss

most, hogy már nem vagyok sokkos.... szeretnék gartulálni Zalánhoz :lol: :lol: :lol: Gyönyörűűűséges kisfiú már most :)
Vendég

Sziasztok Csajok!

Edi, nagyon jo, hogy semmi gaz nincs. Nem tudom, hogy nalad csinal-e hulvelyit, nalam szombaton csinalt (persze nem voltam ra felkeszulve en sem) a mehszaj zartsagat nezte vele, a babat pedig a hasin keresztul. Abban a tevhitben voltam, hogy betoltom a 12. hetet es tobbet nem lesz huvelyi, sajna be kell latnom, hogy nekem azota minden egyes alkalommal volt, es szerintem lesz is, mivel van mehszajsebem. Ja reggel megint verzett, de mar annyira unom, holnap fogok is a dokinommel beszelni, ha megyek uh-ra, hogy jo lenne valahogy addigis kezelni ezt a dolgot, nem verezhetek minden reggel.

Bibar: fejfajas :( :( :( szerencsere meg ma eddig megkimelt.

Lanyok, azt szeretnem toletek kerdezni, hogy nalatok is gond a pisiles tema ejszakankent? Sajna en mar addig jutottam, hogy masfel orankent kell kelnem (es nem iszok semmit estere mar), mert addigra mar annyira vagyok, mintha egy napja nem pisiltem volna.
Szep napocskat mindenkinek!
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
pocaklako

Pocak
igen, akkor ezek szerint a hüvelyi uh kísér minket még egy ideig....
Uff, a vérezgetés miatt abszolút megértelek, hogy a nemléteződ is tele van vele, mert hiába van oka, ez bíz sokkoló és kész.
Juhuuuu holnap mész uh-ra??? dejóóóó, akkor hamarosan megtudjuk, hogy kit rejt a pocikád :D:D
Éjszaka én még csak 1X járok ki, és az ahogy figyelem, napok óta éjjel fél3-3 között van. Utána 6-körül. De mi még kisebbek vagyunk mint ti, úgyhogy később lehet nálunk is ez lesz.....
Vendég

sziasztok,

3 napja szétszakad a fejem, és mostanság szagoktól hányingerem lesz...autózni a kezdetek óta úúútálok, de tegnap mg kellett állni győr közepén, mert majdnem elrókáztam magam:(
pisilés az egész éjjel, marha fárasztó.
jah, és az elmúlt 1 hétben alig bírok felmászni a 3ra, majdnem kiköpöm a tüdőm.

remélem jól vagytok:)

Mercy

"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr

Sajnalom Mercy, furcsa, hogy kinel mikor jelentkeznek ezek a tunetek. Nalad a hanyinger egesz keson jott. A fejfajassal nem vagy egyedul, a hormonok okozzak. Kitartast. :wink:

A gyakori pisi miatt en is alig alszok ejszaka, azt mondjak ez csak rosszabb lesz.hurrrraaaaa.......

Edi, majd gyere a hirekkel, hogy mit mondott a doki. Igen holnap talan mar megtudjuk, hogy kit rejt a pocak, ha o is ugy akarja.. :D
pocaklako

Hello Csajszik!

Edi, nagyon örülök, hogy továbbra is OK minden :) ! És hát 1,5 óra és láthatod a kis Manócskádat :D ! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen továbbra is! ja, és jól tetted, hogy nem mentél dolgozni!

Pocak,
gondolom már csak ez a vérezgetés hiányzik a náthád mellé :oops: ... sajnálom...
Szerintem is beszélj erről a dokival!
Pisilés:
én olyan 1 hete már csak 1-szer, vagy egyszer sem megyek éjjel pisilni. Amúgy én is 2-3 óra körül, mint Edi :) .
Meg mostanában már sikerül visszaaludnom is, nem nézem annyit a plafont, mint 1-2 héttel ezelőtt.
Bár azért azt ne feledjük, hogy Te hozzám képest 4 héttel előrébb jársz, vagyis a babuci már szerintem nyomhatja a hólyagodat, és azért kell gyakran menned. Ha nem fájdalmas a pisilés, akkor szerintem nem kell aggódnod, de ha meg akarsz nyugodni teljesen, szerintem ezt is beszéld meg holnap a dokiddal!
De jó, holnap Te is láthatod újra a kis csöppségedet :D , kicsit irigykedem!

Mi átrakattuk sajnos a szerdai genetikai UH-nkat péntekre, mert a férjemnek közbejött egy fontos tárgyalása :? . Pedig már én is kicsit megnyugodnék a hasfájások miatt is. A másik kisebb aggodalmam pedig már megint (szerintem korábban is írtam erről), hogy a melleim mintha lappadtak volna, pedig duzzadnia kellene, szerintem :oops: . Szerintetek ez is lehet normális? Féltem a kis drágánkat nagyon :oops: ... Korábban nagyon feszült a mellem, most meg laza :( .

Bibar,
mielőbbi jobbulást a buksidnak :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: