A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="madar"] írta:madar
[quote="babcika"]Z írta:babcikasalyam, és Móni!!!

Mivel ide szerettek írni, javaslom ide gépeljétek be a szakdolgozatot mindig,aztán jobb egér gomb, kivágás és oda meg bemásoljátok, na :?: :?: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

Jaaaaaaaaaaaaaaj ezen is.... Kép
vikiviktor

Babcika... inkább maradok annál, hogy főzök amikor kell.... :? :? :? :? anyum főz apikámnak.... :wink: :wink: jó sorom van nnnnna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Orsi... akkor ma Neked szülinapod van????? :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

gyerekbiztos konnektor: a gyerek biztosan kitépi a falból :?

nálunk ma ölbenjócsak fakultatív program van.

vicger

Kriszti... nálunk is... és ehhez társul a nemalvás.... Jól bírja 9 óta... az előbb aludt be cicin egy 20 percre...

KisAti volt a tettes?

Kép Kép
manósziget

Anna, sztem még a festés is a régi... Bel és sebészet meg baleseti azok jók, mert újjá lettek építve, na de a többi az há...dék.... :?

Kép Kép
manósziget

Manó, Gergő volt. Porszívózott. aztán jól megrángatta, a fal is szakadt... :? :? :? most leragasztottam.
Ha itt maradunk, akkor a következő felújításnál tégláig kell verni a falat :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: 50 éves, amit építésnél nem loptak ki belőle, mára már elporladt..

vicger

Enyim babó előbb felébredt mert betojt... felkúszott a hátára a cucccc.... Kép átöltöztettem... olyan ordításba kezdett, hogy alig kapott levegőt.... Kép evett és bealudt... és megint betojt... Kép Kép Kép ugyhogy minnyá ébred megint.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ezt "játsszuk" egész nap... lehet a gyümitől??? vagy a parilétől??? Eddig is extra sokat kakkantott, de a mai nap már tartunk 8 -nál.... Kép evett és bealudt... és megint betojt... Kép Kép Kép
Apikának meg kell mondjam vállaljon éjjeli műszakot... mert extra sok pelus kell így.... Kép
vikiviktor

[quote="zsalyam"]H írta:zsalyamogyan kell szakdolgozat íráshoz erőt gyűjteni????

tipp?

mos is itt pötyögök, ahelyett, hogy írnám :( :( :( :(

Zsalyam, én hülye fejemmel 3-at is írtam már. Nekem csak egy segített: közelgő határidő. :lol:
Úgy csináltam, hogy volt egy rendes konzulensem, és neki kellett küldözgetnem néha. Megbeszéltük, hogy 3 hét múlva küldöm az első 20 oldalt, stb. mindig az utsó 3 napban írtam meg.... Szóval vagy 3 hónapig "írtam", de valójában max 2 hét volt az igazi írás belőle, a többi nyűglődés....

De azért hajrá!!!!!!!

Kép
frocli

Viki, könnyen lehet, h a gyümölcs a ludas.

naná, h nyüszik a lurkók, szakad az eső :evil: :evil:
én is fel tudnék robbanni, teljesen feszült vagyok, oka nincs. biztos megint a Kos kever 8)

Süti hova lettél?

vicger

Timinek, Dorkinak naaaaaaaaagggggggggggyyyyyy gyógykommandót!

Mindenkinek ha vanBoldogságosat!

Hát lányok huuuuuuuuuulllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaa vagyok! 3 napja játszuk, hogy reggel 8-tól du 14-15-ig le sem lehet tenni, semmi sem jó. El vagyok havazva :( Már az időre fogom, mert másra nem tudom, mert nekem is beszakad a fejem sajna...

[quote="frocli"] írta:frocli
[quote="zsalyam"]H írta:zsalyamogyan kell szakdolgozat íráshoz erőt gyűjteni????

tipp?

mos is itt pötyögök, ahelyett, hogy írnám :( :( :( :(

SZalyam, én hülye fejemmel 3-at is írtam már. Nekem csak egy segített: közelgő határidő. :lol:
Úgy csináltam, hog yvolt egy rendes konzulensem, és neki kellett küldözgetnem néha. Megbeszéltük, hogy 3 hét múlva küldöm az első 20 oldalt, stb. mindig az utsó 3 napban írtam meg.... Szóval vagy 3 hónapig "írtam", de valójában max 2 hét volt az igazi írás belőle, a többi nyűglődés....

De azért hajrá!!!!!!!

Az a gáz (kettőt írtam) de, hogy nem gyerekkel együtt... 2008-ban elkezdtem egy sulit mert a második diplomával és ezzel tudok csak új területre lépni (persze ha hagynak 32 éves pályakezdő, hát nem tom) szóval még fél év lenne vissza + egy halom vizsga, de mire odaérek, hogy tanuljak leesik a fejem, vagy a könyv felett alszom el. Lehet csak azért mert a fiam zsebibaba típus, a lányom nem volt az na szóval Zsalyam csak kitartást tudok küldeni a dobozodaba +++++ hatalmas lelki erőt. Szerintem ez az amit egy férfi soha nem fog átélni... Etess, altass, szeress, moss, főzz, ... stb legyél kedves + teljesíts is. Hiszek én is abban, hogy nem a diploma teszi az embert, főleg a mai világban, de szerintem pont az a korosztály vagyunk, akibe annak idején azt "sulykolták" hogy tanulj és akkor jobb lesz neked.. jó is lenne, ha lenne hol és választási lehetőség is... akkor meg ott van a két gyerek és melyik munkáltató nézi el, hogy egy hónapból pl. két hetet nem vagy mert egyszer az egyik, másszor a másik beteg gáz ez az egész. Szerintem valami nagy fejpuceva kéne mert ez így nem jó. Mamabarát munkahely teremtésre költenének annak talán lenne értelme és nem lenne annyi elkalódott gyerek csak azért mert szülők húzzák az igát. De pl. ha 9-15 ig dolgozna az akinek gyereke van biztos vagyok benne, hogy akkor is ugyanannyit tudnánk teljesíteni mint aki 8-16 ig gürizik, csak mondjuk nem gombóccal a torkunkban, hogy jaj odaérjünk-e a gyerekért (enyém volt mindig az első a bölcsibe és utolsóként vittem haza pedig negyed 5-kor már ott voltam érte 16.05-ig tart a munkaidő) be kellene még menni a boltba, de vacsi + játszani is kéne........szóval uuuuuuuutttttttttttáááááááállllllllooooooom, nem lehet ezt igazán jól csinálni annak akinek nincs más lehetősége sajna. Bocs mindenkitől kissé sok lettem, de jól belehergeltem magam.

:oops: :oops:

Kép

Kép
zsu9

Zsú, nálatok sincs alvás? Ákos dettó... ha megyünk de. sétálni, akkor azalatt alszik, de tegnap is csak 5-kor aludt el... Ma nem voltunk sehol és csak 10 perce aludt el....

Kép Kép
manósziget

Ma mi sem alszunk :?

Kép
babcika

Olyan jó fejek vagytok!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsú, szerintem az lenne a tökéletes megoldás, ha a férjek kereshetnének annyit, hogy megéljen belőle a család és normálisan otthon lehetne maradni az asszonyoknak.

Kérdezem a gyerekeket: tudjátok mit adtak a bölcsek ajándékba? Kórusban felelik: Aranyat... és tömjént... és mirhát.. és bőven!
Én nagyon élveztem :)

Az igazat megvallva én nem tudom, hányszor ébred Emese egy éjjel. Annyira jó, hogy velem alszik, nem tudom, mikor fogom engedni, hogy a saját ágyában aludjon... :wink: :D

Itt is esik egész nap az eső és rögtön fagy le, jégpálya az egész út. :(

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

dettó
Ati megverte Gergőt, aztán mindkettő bőgött. Luca csak cickón érzi jól magát, nélküle nincs alvás. csendben /értsd nem sírva csak max 10 percig van.
és a legjobb, megérkezett a kötelező kakaóscsiga szállítmány, egy kis túrósbatyuval kombinálva.

vicger

Ja, és ma le akartam zuhanyozni Samukát, mert hát kellett, kinyitottam a csapot, hogy melegedjen a víz, és kivittem a pelenkát, hogy ne bűzölögjön. Samuka meg benyomta zuhanygombot. A zuhany fent volt a helyén szépen kifordítva, mire visszaértem, úszott az egész fürdőszoba :lol: :lol: A gyerek nem lett vizes, elment a feje felett a víz :lol: :lol: Lefolyó persze nincs...
Mindez 10 perccel azután, hogy nem tudtuk megenni életem első káposztástésztáját, úgy megborsoztam... :lol: :lol: :lol:

Elvagyok én is, mint a befőtt...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Megyek, mert elborít a ház...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti!!

Nagyanyósnak mondjad, hogy hétfőn hozzon már legyen szíves :wink: , és onnantól 4 naponta :D

Kép
babcika

ja és felhomályosodtam, hogy nem azért fájt a hátam, ha Luca mellettem aludt, mert oldalt feküdtem, v nem csak azért, hanem leginkább a cickók súlya miatt.

Anna, örülök, h élvezted :) majd írd össze a jó kis aranyköpéseiket a csüntöknek :):)

utána néztem a családi napköziknek... a nagy duma, h mennyire támogatja állambá... na persze. a bölcsis fejkvóta 100ezer, a csanásé /családi napközisé/ pedig 20ezer.
egy tanfolyamot kell elvégezni, ez 70 órás, 50-70ezer ft az ára, s máris lehet csanát nyitni. Otthon, saját házban, lakásban is. 5+2 fő lehet, a +2nél már óvónőt kell felvenni. nonprofit kft a működtető, legalábbis ezt javasolják, de lehet alapítványként, vállalkozóként is. az építésügyi hatóság szivatja a csanásokat, erre fel kell készülni.
hasznos dolgok itt:
http://www.csaladinet.hu/szakertok/dr_nagy_agnes_napkozi/faq/

jogszabályok, tanfolyamok itt:
http://www.csodacsalad.hu/

vicger

Anna, szegény Samuka nem ijedt meg a nagy vízeséstől???

Káposztás tészta, hogy az milyen jóóóó...hmmm...

Jó lehetett a hittan, én is akarom majd járatni a fiamat.

Szerinted Anna baj az ,hogy mi római katolikusak vagyunk, de az oviban csak református hitoktatás van, mert ugye Db. leginkább református, szerinted járhat oda??? Nem hiszem, hogy a hitoktató ezt ne engedné.. :roll:

Kép
babcika

Kriszti, hát nem csalódtam ismételten nem, miért is támogatná jobban az állam :? :? :?

Kép
babcika

[quote="babcika"]K írta:babcikariszti!!

Nagyanyósnak mondjad, hogy hétfőn hozzon már legyen szíves :wink: , és onnantól 4 naponta :D

bosszúból küldtem neki vissza méterest :wink: :D :D :D :D

Anna, zajlik az élet :):) a káposztás tésztát amúgy sem tudom megenni 8)

vicger

Szép jó napot!!!

reggel nem jöttem,mert igyekeztem behozni az éjszakai nemalvást,déltájt a stat számlát intéztük Berninek,most meg főzés van ezerrel...cékla Berninek,répa,sali,pároltkápi,gulyásleves....na szóval olcasok vissza,közben reagálok amíg csak Berni fel nem kel!! :lol:

sutimano76

Na mi alszunk kopp-kopp, lekopogom..., gyerekem bekéredzkedett az ágyába, de komolyan, néz az ágyára, és mint egy panaszos kecske, olyan hangot ad és félig sír, hát mondom próba szerencse, és bekapcsoltam a forgót és elaludt :D

Kép
babcika

Süti, üdv!!!

Csináltattatok start szla-t??? Mi nem, nem fussa rá :?

Kriszti, akartam kérdezni, hogy Ati el tudja verni rendesen Gergőt, vagy Gergő nem mer ellenkezni, esetleg meglegyinteni kicsit???Én emlékszem engem kamasz koromig vert a húgom, én meg nem mertem visszaadni, mert pici korában szíjban volt csípőficam miatt és azt mondták nem szabad bántani, én meg ezt egész életre vettem ,aztán egyszer elkaptam a kezét ahogy ütni akart és megcsavartam, na onnantól azért nem nagyon vert :wink:

Kép
babcika

szerintem Gergő is csak azért hagyja magát, mert Ati kicsi. de azért most megbeszéltük, hogy ne hagyja magát, persze épeszű keretek között.

lassan eljön az ideje kitalálni mi lesz a holnapi menü....

vicger

Majd oszd meg velem is a menüt, mert még én sem tudom mi legyen :wink:

Igen, meg kell védenie magát, persze csak úgy, hogy az Atinak csak a megfelelő mértékig ártson. Nálunk húgom magasabb volt nálam és volt, hogy testesebb is mikor még öldökölt :wink:

Kép
babcika

Ennyi volt az alvás :?

Kép
babcika

Enyimé is kerek fél órát bírt aludni!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép Kép
manósziget

Ja és ma Míra sem aludt.... Lehet valami a levegőben??? :roll:

Kép Kép
manósziget

Most mondja a híreket, jön a meleg front, de ez eddig ránk nem hatott :? , de ma :evil: :evil:

Kép
babcika

Nálunk most +8 fok van, de hétfőre már megint minimum 0 lesz az előrejelzés szerint :evil:

Kép
babcika

Luca még alszik..... rajtam 8)
tutifix, h a front az oka mindennek. már bevettem egy levél lecarom tablettát..egyébként már világgá mentem volna...

Babcika, szerintem rántott sajt lesz...

vicger

Ma ettem két szaloncukrot, két harapást Keve Balaton szeletéből......... :oops: :oops: :oops:
de olyan jól esett..........

KépKép
KépKép
zsalyam

hahóóóóóóóóóó

én lemaradtam a 632. oldalon, nem is tudok most mindent visszaolvasni, faternál vagyunk kőbánya-kispesten...egyet kérnék, vki írja le nekem a blog címét, mert itt nincs elmentve nekem..........köszi :wink:
azért megpróbálom a visszaolvasást

KépKép
Kép
scooper

Kriszti, komolyan elgondolkoztam, hogy milyen gyógyszer az a lecarom tabletta, mire rájöttem, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rántott sajt, na az nekem is bejönne, lehet fiúknak rántok husit, magamnak meg sajtot, jajj csorog a nyálam :D

Kép
babcika

freeblog.hu

Kép
babcika

Vera az a gond....hogy nekem nincs határidőm.......jó hogy írod,
lehet felkeresem a konzulensemet.......

KépKép
KépKép
zsalyam

Scoop: http://2009szeptbaba.freeblog.hu/

Babcika, csorgok én is....

Orsi, miért a pirulósmile, csak nem gyüminapod lenne?????????? mert akkor : Kép

Na, Süti is előkerült végre :)

vicger

enyim gyerek egész nap alszik Kép Kép Kép

visszaolvasok

Kép
v.andi

Anna Kép olyan szépen fogalmaztál.
LÁtom zajlik az élet nálatok :lol:

Scoop,én azt szoktam csinálni,hogy amikor szólni akarok valamiért,olyankor átgondolom,hogy én ugyanezt hogy csinálom,és rájövök hogy nem szólhatok :oops:

Süti,Berninek is főzöl???

TimiDorki gyógymanók.Gyógyuljatok meg hamar.

Kép
v.andi

azt hiszem astrid nagyon jó, amit írtál, elgondolkoztatott...és megfogalmaztad azt is, amit én is akartam...
Ez nagyon hiányzik, mármint hogy belássa a problémákat, uram bocsá', elismerje, ha hülye volt, hülyeséget csinált, nincs igaza, stb...mint a tied, amikor azt mondta: "bocs, igen", ahogy te írtad. Az én párom erre nem képes, illetve nagyon nehezen...persze én kötelezően lássam be.... én belátom, és mondom is, ha nincs igazam...viszont, beszélgettem vele, elmagyaráztam higgadtan a problémát, és azt mondta, hogy oda fog figyelni, hogy ne legyen gond és feszültség...

olvasok tovább.........

KépKép
Kép
scooper

[quote="v.andi"]e írta:v.andinyim gyerek egész nap alszik Kép Kép Kép

visszaolvasok

Kikapi lesz Andi, ha provokálsz Kép

Kép
babcika

[quote="babcika"] írta:babcika

visszaolvasok

De mi éjjel fogunk aludni!!! ;)

Kép Kép
manósziget

[quote="manósziget"] írta:manósziget

visszaolvasok

De mi éjjel fogunk aludni!!! ;)

Merem remélni :roll:

Kép
babcika

Nem Kriszti fehérje nap.....miért szabad?
kérdezni akartam már, hogy kölest, hajdinát és bulgurt mikor lehet enni? ezek gabonafélék....ha a rizsből indulok ki akkor zöldség nap?

KépKép
KépKép
zsalyam

visszaolvasok

Eszemben sincs,de tudod mit?!
Reggelre írok vagy 10 oldalt Barnival,hogy legyen mit olvasni,ha felébredtek. :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként nem értem mit reklamálok.Panaszra semmi okom
Fél 5től fél 1 ig aludt,közben csak enni kelt fel.aztán elaludt 3 kor és most 6 kor.Fürdés után is alszik majd 2szer másfél órát,utána pedig következik az előadás.Alvással nincs gondunk,csak a mikorral. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Na,eggyel több ok,hogy ma sem alszunk.
Ez az én formám Kép Kép Kép

Kép
v.andi

ja tudom mit akartam még: Viki nincs szülinapom......csak Keve is akart valami boldogat kívánni :lol: :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

Van sajna ilyen gyerek, már régebben írtam neked az egyik ismerősről, hát :roll: , de szerintem a kisgyermek korra legkésőbb beáll :!:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: