Sziasztok, jöttem picit én is.
Huhh, de jó annak, aki el tud menni néhány órára otthonról... ez így nálunk igény szerinti szopi mellett nem megy... van, mikor óránként kér, van hogy 3 óránként, de ez nem kiszámítható... cserébe viszont van tej, bőven elég neki. De tudtam, hogy ez ezzel jár, hisz másfél éve ugyanezt kezdtük, és naggyon sok hónap eltelt, mire néhány órára távol tudtam lenni. Mondjuk most azért sem lenne aktuális, mert egyelőre rajtam kívül nem nagyon van, aki a két picit hosszabb időre be tudná vállalni egyedül, én már edzett vagyok, de azért kemény még nekem is időnként...

Mindenesetre akinek van lehetősége, én is azt mondom, menjen mindenképp, használja ki, rengeteget számít, és tényleg türelmesebb utána az ember, így a picurnak is előnyös! Szóval hajrá lányok, én azt mondom, ki kell használni minden adódó alkalmat ( úgy sincs ilyenkor túl sok...)!!
LÁttam, többen is nem vagytok elégedettek a védőnővel illetve dokival... úgy tűnik, nekem akkor nagy szerencsém van... egyrészt mindkettő nagyon "bababarát", nem erőszakolnak semmit, nem cseszegetnek, a a védőnőm is meghallgatja a tapasztalataimat, gondjaimat, még soha nem mondott semmi rosszallót, ellenben bármi gondom van, segít, utánanéz, hívhatom, de ő nem szokott jönni váratlanul, olyat viszont már többször is csinált, hogy mivel nem tudtunk bemenni, ő hozta ki hozzánk a recepteket, sőt szilveszterkor csak miattunk bejött a munkahelyére, hogy lemérje babót, mert csak aznap volt otthon a párom, így tudtunk menni. Szóval rendes, nem avatkozik semmibe, viszont segítőkész, ha gondom van. És főként még soha nem mondott olyan ökörségeket, amiket néha látok/hallok, és amiről még így "mezei" anyukaként is tudom, hogy egy baromság. És ha aggódok valamin, hogy esetleg nem jól csináljuk, gyakran megnyugtat egy-egy saját tapasztalattal, hogy máshol is vannak hasonló problémák, szóval semmi gond. Asszem ebben nagy szerencsém van.