A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="babcika"]S írta:babcikacoop, nincs simis smiley-m de képzeld ide, és bátor csaj vagy, ha tudtad, hogy ilyen, és így vállaltad, mert embert gyökereiben tényleg nem lehet megváltoztatni.

köszönöm a simit, rámfért most nagyon :)

KépKép
Kép
scooper

[quote="madar"]m írta:madaríg itt ilyen súlyos gondolatok repkedtek havat lapátoltam kint .. és annyira jól esett most ... és közben úgy csináltam, mint Rita a postán, ha hosszú a sor ....

Scoop ... osztom Kriszti, Babci, Erika, Kata véleményét ... persze tudom,hogy k...va könnyű innen okosakat mondani, de meglépni, mert ahogy Kriszti is írta az ember tele van félelemmel ... és talán egyikőnk sem egyértelműen ezt mondja, hanem, hogy "józanul" gondolj végig mindent ... fel tehet az ember magának kemény kérdéseket és arra nagyon őszintén kell válaszolni ... és ezek ismeretében meghozni a döntést ... akár így, akár úgy ...

megvolt, ezért nem csomagoltam még össze.....de bízom benne, hogy meg tudom vele értetni, ha másképp nem, küldöm babcihoz, ő elmagyarázza neki, azt mondta

KépKép
Kép
scooper

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="vicger"]K írta:vicgerata, nos, bár kellemetlenül nem érzem magam, de nem vagyok boldog tőle, h ezt gondolom :? többféleképpen is lehet erre reagálni: pl jajj szegény Te, sajnálak, de hát ez van, ilyenek a férfiak, majd megváltozik stb. Csak h ez nem így van. mert egy ember, a meghatározó személyiségjegyeket tekintve nem tud megváltozni. soha. eltakarni, elfedni lehet, de hosszú távon 1. ára van, 2. úgy is előjön a való s az sokkal rosszabb tud lenni.
s mondhatom azt is, amit valóban gondolok. a sejhaj nyalással és a képmutatással nem megyek sokra. lehet, h durván fogalmaztam, bár nem érzem úgy, de ex is ilyen önző lusta volt, s még mellette őt kellett sajnálni, h jaj szegény, ezért érintett a dolog. bocs Scoop.

egyetértek...egy különbség: ő érdekes módon csak azokban a dolgokban lusta, amihez nem fűlik a foga...dolgozni ezért szeret, mert imádja a szakmáját

Hát akkor a mai napot figyelembe véve jobb lett volna, ha újságkihordó a szakmája :lol:

Bocs, nem akarom elviccelni, mert ez nagyon komoly dolog, csak oldani szeretném a hangulatot :wink:
Kép

nemtom mikor röhögtem utoljára ilyen jót :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="zsalyam"] írta:zsalyamn lehet naivnak tűnök, de hiszek a változásban.......
láttam az 50 éves édesapámat megváltozni
láttam magamat 20 évesen megváltozni....
és úgy érzem még mindig folyamatosan változik a személyiségem....
de az a jó ha egy irányba változik pl. egy párkapcsolat....
két út egymás mellett, néha távolodva, néha összefutva.....

most nem tudom eme nemes eszmefuttatást folytatni:lol: :lol: :lol: :lol:
mert brüüüüüühiiiiiiii van

meg lehet változni, én is változtam, de nem egyszerű....gyökeresen megváltozni iszonyat nehezen, vagy nagyon odavágós dolog miatt....én gyökeresen megváltoztam, amikor végignéztem nagyapám halálát... :cry: de előtte bárhogy próbáltam változtatni magamon, csak felületesen ment....a temetés után egyszer csak arra ébredtem fel reggel, hogy teljesen más ember lettem...teljesen más

KépKép
Kép
scooper

És nem lehetséges az adott helyzetben történő párválasztásunk összefügg az önismeretünkkel is?

már csak azért, hogy ne mindig a másikat hibáztassuk...... :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Jaaaaaaaaj most olvasom, hogy Dorka kórházban... :? :? :? :? :? szegénykém... küldök nagyon sok ++++++++++++++++++++ és mennek a manók is.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

[quote="kata05"] írta:kata05
[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
persze, neked mondja, hogy cseszed a pénzt, meg társai, ő meg cigizik, meg még lusta is, meg még van képe szalonnázni gyüminapon... hát tudod!!!!!!!!!! nekem volt ilyen férjem. nagyjából mindenki tudja, h mi lett a vége. Ha én lennék Te, a mostani eszemmel pakolnék, és isten áldja. Ennél sokkal, sokkal jobbat érdemelsz.

Tengdi, nem kell jegelni, sőt!

És még én éreztem magam kellemetlenül az "agyoncsapás" miatt. :roll:

Ne érezd magad kellemetlenül... én ugyanígy érzek.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Valaki, aki ért a vaterához:
hogyan kell 1 forintos aukciót csinálni?
1 forintra írtam a kezdő árat, de mégsem jelenik meg a hírdetésem az 1 forintos aukciók között.
???

t-pk

Rita... lehet, hogy a csajok írták már... sokszor büfiztesd szopi közben.... :wink: :wink: és mikor írod meg a címed???? :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata... én ismerem a Bübchen termékeket... nekem eddig bevált.... a pocakom is ilyen termékkel kentem anno... :wink: :wink: :wink: meg néha használom Dóri fürdetésekor is.... (nem a krémet! a fürdetőt.... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: )
vikiviktor

nehéz dolgok ezek,
De megoldod Scoop, úgy ahogy te jónak látod!
és úgy érzem nem kell félteni téged :wink: :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="arvaerika"]S írta:arvaerikacooper!

Tényleg nagyon erős csaj vagy!!!!

Bár blogba való lenne, de csak dióhéjban: én már egyszer elváltam, ex durva is volt, lelkileg is alázott, ivott is(igaz keveset, de ő nem bírja, 2 pohár sörtől is hőzöngött)és mégis mindig azzal nyugtattam magam, hogy AMÚGY rendes ember, ő is szerette a szakmáját nagyon. Sőt, annyora, hogy nekem kellett visszamennem melózni, amikor Viki 1 éves volt. Ő meg annyit nem tett meg, hogy elvisze-hozza bölcsiből. Eljárt uszodába, sétálgatott a városban, stb.
Aztán elváltunk, lettek kapcsolatai-én szinte mindegyiket normálisnak tartottam és reménykedtem, hogy nekik sikerül megváltoztatni és végre lesz normáli családja. De azóta eltelt többmint 10 év és hiába próbálkozott, olyan maradt, amilyen volt.
Sajnálom, hohy ilyen ember a gyerekem apja és nem miattam, hanem Viki miatt elsősorban.
Tudom ezzel nem segítettem neked, hogy ezt leírtam, de okos nő vagy, meg fogsz mindent oldani...pláne, hogy te is átmentél már sok mindenen, ahogy írtad is

ez azért kicsit durvább... :( az enyém télleg szeret dolgozni, nekem sosem kéne bölcsibe adnom a gyerekem azért mert ő nem dolgozik, nekem kéne. Ebból a szempontból nincs vele baj. Nem is lett volna gond, ha ÉN vettem volna az újságot, már lehet kedd óta dolgozna... vagy ma se lett volna gond, ha nem teszem szóvá, és inkább elmegyek én érte...de nem vagyok a csicskája. Csak abban lusta, amit nem szeret....trehány, mert utál pakolni, viszont a keézből kikerülő munkákkal nins gond...de biztos érted/értitek mi a gond :roll:

KépKép
Kép
scooper

[quote="zsalyam"] írta:zsalyams nem lehetséges az adott helyzetben történő párválasztásunk összefügg az önismeretünkkel is?

már csak azért, hogy ne mindig a másikat hibáztassuk...... :D

egyértelmű...én asszem le is írtam már, hogy én sem vagyok egyszerű eset, de énáltalában belátom ha hülye voltam :wink:

KépKép
Kép
scooper

Nekem is megjött a tgyás.... Kép Kép

Éneklés: én is szoktam babónak énekelni... Kép de néha olyan sírásba kezd,.... Kép pedig óvónéni vok vagy mi a szösz.... :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Viki: sztem ugorj és csatlakozz be ... ne érezd feladatnak :D :wink:

t-pk: sajnos én ehhez nem értek :oops: :oops: :oops: :oops: de majd jönnek a nagy kereskedők és felhomályosítanak :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Azért egy szóra ,ne hordjuk le teljesen a sárga földig,mert meg látni a jót is,nem kellett új szekrénysor,hanem megcsinálta!!!!!!az én férjem eljár dolgozni,hozza a pénzt(még 2-3 hónapig),aztán az itthoni munkákkal meg nem halad,olyan lusta,a konyhaszekrény alja tavalyelőtt kari óta várja hogy elkészüljön,hát még én hogy várom!!!de a playstation most is megy!!! :? pedig sinálhatná a szekrény alját is!!!na szóval csak annyi,hogy oké hogy munkát nem keres,de legalább csinál valamit!!!!az építőipar ilyen,majd márciustól lesz munkája,addig kéne csak kihúzni!!!!

sutimano76

[quote="zsalyam"]n írta:zsalyamehéz dolgok ezek,
De megoldod Scoop, úgy ahogy te jónak látod!
és úgy érzem nem kell félteni téged :wink: :wink:

az biztos...de attól még lehet, mert jól esik :wink: :lol: viccet félretéve, ha lenyugszom, és nyugodtan át tudom gondolni, megoldom.. :wink:

KépKép
Kép
scooper

scoop: babci nem talált, de nekem van Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

[quote="t-pk"]V írta:t-pkalaki, aki ért a vaterához:
1 forintra írtam a kezdő árat, de mégsem jelenik meg a hírdetésem az 1 forintos aukciók között.
???
nekem sem a teszveszen,de add meg a linket megnézem én,mert sztem saját termék nem jelenik meg!!!

sutimano76

V.andi: Kép feketepont mire???????

Kép

Kép
zsu9

Viki: tényleg óvónéni vagy???? vagy mi a szösz ??? :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Nem tudom, hogy próbáltátok e már?! Nekünk a Dologél jött (eddig) be az ínyre.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]N írta:vikiviktorekem is megjött a tgyás.... Kép Kép

Éneklés: én is szoktam babónak énekelni... Kép de néha olyan sírásba kezd,.... Kép pedig óvónéni vok vagy mi a szösz.... :shock: :shock: :shock: :shock:

hát bocsi de kis betűs rész miatt Kép

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76zért egy szóra ,ne hordjuk le teljesen a sárga földig,mert meg látni a jót is,nem kellett új szekrénysor,hanem megcsinálta!!!!!!az én férjem eljár dolgozni,hozza a pénzt(még 2-3 hónapig),aztán az itthoni munkákkal meg nem halad,olyan lusta,a konyhaszekrény alja tavalyelőtt kari óta várja hogy elkészüljön,hát még én hogy várom!!!de a playstation most is megy!!! :? pedig sinálhatná a szekrény alját is!!!na szóval csak annyi,hogy oké hogy munkát nem keres,de legalább csinál valamit!!!!az építőipar ilyen,majd márciustól lesz munkája,addig kéne csak kihúzni!!!!

ezt mondtam én is, csak én így fogalmaztam: amit szeret, ahhoz nem lusta. szeret fúrni-faragni-alkotni (szekrény)...hegeszteni, forrasztani, az házon újítgatni( ablak, ajtó) stb... nincs ő lehordva, és te ismered személyesen is, sztem te tudod a legjobban, hogy nem rossz ember ő.... csak, és itt jön a DE...szerintem értitek, hogy mire gondolok... :roll: szita vagyok, nem bírom megfogalmazni egy mondatban :evil:

KépKép
Kép
scooper

[quote="madar"][ írta:madarb]scoop: babci nem talált, de nekem van Kép Kép Kép

móni neked is köszi a simit :wink:

KépKép
Kép
scooper

Attiláknak nagyon-nagyon boldog névnapot!

Pici Dorkinak pedig sok-sok gyógypuszi és drukkolok nagyon,hogy mielőbb meggyógyuljon!++++

Scoop:hát ez nem semmi.Nagy simik neked!

Madar:mára megvolt az ősziadag első fele.Mi lesz ha a másodikat is odaadom Vikinek?Mogyoró sem lesz pelenkabarát :?: :?: :?: :D :D :D :D

Munkával kapcsolatban csak annyi,hogy nekem új munka után kell majd néznem,mivel a munkahelyemre csak takarítónőnek vennének vissza kb.50e-ért mivel recepciós voltam és ott ugye van éjszakás műszak,na most azt ilyen pici baba mellett nem lehet csinálni.Meg a főnököm sem úgy állt hozzá anno a dolgokhoz,ahogy vártam volna,így inkább más után nézek.De hogy fogok e találni az más kérdés.Bár mi jövőre tervezük a következő babát,így azt beszéltü,hogy addig amíg itthon vagyok,meg kéne csinálni valami fősulit levelezőn.Mert nekem csak egy érettségim van,egy alapfokú nyelvvizsgám meg egy számítógépkezelőim.És manapság már alap egy diploma.
Vendég

Rita... közben olvasom, hogy büfi nem jó erre aszitura... szerintem is próbáld az espumisant akkor.... :wink: :wink:
vikiviktor

ne erőlködj Scoop,értjük mi!!!!

sutimano76

[quote="zsu9"]V írta:zsu9.andi: Kép feketepont mire???????

szerintem nem rád, hanem kata tesójára gondolt...úgy rémlik, ő is zsu :roll:

KépKép
Kép
scooper

Dr. Viki :lol: :lol: :lol: :lol: máááá, bocs ... és úgyis tudod, hogy imádom a hsz-eidet :wink: :wink: :wink: ... csak ez magaslabda volt :wink: ...

KépKép
KépKép
madar

[quote] írta:
???
nekem sem a teszveszen,de add meg a linket megnézem én,mert sztem saját termék nem jelenik meg!!!

http://www.vatera.hu/uj_espirit_kotott_ ... 00510.html

itt van..én látom, de csak a sima pulcsiknál dobja ki, az 1 forintos aukciónál nem...:-(

Férj: addig örüljetek, amíg nem szeretnek bele a szörfbe... :roll:

t-pk

Andi... igen a tegnapi oltástól lehet hőemelkedése Barninak ma.... :wink: :wink: és tessék mennyugi...és laptetővel nem foglalkozni... huss huss laptető... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

nem megsértődni! :D

KépKép
KépKép
madar

na akkor lényeg, hogy értitek, köszi süti...

lina, neked is köszi a simit.....

nem idevágó téma....
létezik, hogy a gyerek a tegnapi oltások miatt aluszékony lett? újszülöttnek nem aludt ennyit, mint most :roll:

KépKép
Kép
scooper

... meg vitorlázásba :wink: :wink: :D :D

KépKép
KépKép
madar

[quote="taranee"]H írta:taraneeali!

Dorkababának sok-sok gyógymanó!!!!!!!!!!!!!!

Andi: Jövő héten de-ös a párom, akkor lehet el tudunk menni a bogyókért. Akkor Katáékét is el tudom hozni. Majd megbeszéljük addig.

Kata:
Ha sikerül, akkor elhozzuk a tiedet is.

Bocs Tara... de ez annyira aranyos!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Rita... örülök, hogy benőtt a fejed lágya..... Kép
vikiviktor

Igen Zsu, egy másik Zsu -ról van szó, hogy értsd ő piskóta, kispiskóta, de Kata nem piskóta, de néha Kata piskóta ként szól hozzánk, mert nem tudják melyikőjük van bejelentkezve :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika... most, hogy megváltoztattad az avatarod... ami tök jó... (meg lehet, hogy nem is most... de én csak most vettem észre.... :shock: :shock: :shock: ) nooo a lényeg, hogy amikor a hsz-det olvasom... kiesik a szemem a villogástól... bocs... :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Ige,rájuk gondoltam.Katára és a testvérére.

Kép
v.andi

[quote="hgrita"]A írta:hgritaki otthon van tonhalas tésztában... Szerintetek hogy jobb, paradicsomosan vagy tejszínesen?

MINDENHOGY JÓ!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="taranee"]H írta:taraneeali!

Dorkababának sok-sok gyógymanó!!!!!!!!!!!!!!

Andi: Jövő héten de-ös a párom, akkor lehet el tudunk menni a bogyókért. Akkor Katáékét is el tudom hozni. Majd megbeszéljük addig.

Kata:
Ha sikerül, akkor elhozzuk a tiedet is.

Bocs Tara... de ez annyira aranyos!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki ezt nem értem, elmagyarázod mi tetszett annyira?? :oops: :oops:

Kép
babcika

[quote="scooper"]n írta:scoopera akkor lényeg, hogy értitek, köszi süti...

lina, neked is köszi a simit.....

nem idevágó téma....
létezik, hogy a gyerek a tegnapi oltások miatt aluszékony lett? újszülöttnek nem aludt ennyit, mint most :roll:

Scoop,lehet,bár Barni sztem nem emiatt alszik :wink: :lol:

Kép
v.andi

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Babcika... most, hogy megváltoztattad az avatarod... ami tök jó... (meg lehet, hogy nem is most... de én csak most vettem észre.... :shock: :shock: :shock: ) nooo a lényeg, hogy amikor a hsz-det olvasom... kiesik a szemem a villogástól... bocs... :oops: :oops: :oops: :oops:

Akkor csinálom egy képesre, hogy ne legyen zavaró, ok??? :wink:

Kép
babcika

Scoop Kép

Kriszti,egyetértettem ám én veled.Arra írtam,hogy mi már könnyen dumálunk,mert mi már túl vagyunk egy ilyenen.nagyon nehéz döntés,nekem ezért sem ment elsőre anno.

Kép
v.andi

Kérdés:a pulykanyak mennyire gyorsan fő meg?Levest akarok belőle csinálni.
Vendég

lina,sztem lassan,de nagyon finom :wink:

Kép
v.andi

[quote="t-pk"] írta:t-pk
[quote] írta:
???

http://www.vatera.hu/uj_espirit_kotott_ ... 00510.html

itt van..én látom, de csak a sima pulcsiknál dobja ki, az 1 forintos aukciónál nem...:-(

Férj: addig örüljetek, amíg nem szeretnek bele a szörfbe... :roll:

nekem se dobta ki az 1 ft-osnál,nem lehet az elején kellett volna egy olyan kategoriára kattintani,hogy 1 ft-os aukciók,mondjuk a ruha helyett??? :( nem megnéztem a többit az is úgy van,hogy ruha :arrow: női....hát talán majd Astrid jön és segít!!

sutimano76

Az összes kis és nagy Attilának boldog névnapot!!!

Tegnapi napunk volt az utóbbi idők legcarabbja.... Míra tiszta értetlen és szófogadatlan volt, Ákos meg nyűgi... ölben még úgy ahogy elvolt, de sokszor még akkor is visítás volt. Párom meg ugye mikor ne érne később haza, mint ilyenkor.... 1/2 8 után ért csak haza... Az idegeim addigra már majdnem felmondták a szolgálatot és úgy lüktetett a fejem, mint a franc. DE kegyesek voltak hozzám a kis drágáim, mert 3/4 10-től néma csendben aludt indegyik az ágyában és reggel 1/4 8-kor Míra kérte, hogy takarjam be... de aztán csak 8-ko volt ébresztő... Ákos ébresztett. Hát ha nem ilyen éjszakánk lett volna, akkor most nem írnék nektek, hanem szépen fentről figyelnélek már titeket....

Mozgás, én is én is!!! Sztem az elengedhetetlen... Míra után napi 1 óra bicaj és 1-1,5 óra torna volt napirenden. Itthon, dvd-re... főleg Béres Alexandra meg Réka... Előtte... még megboldogult lánykoromban meg heti 5-6x kondi meg néha aeribic... Hajaj mekkora fanatikus voltam... még boxedzésen is voltam :lol: Egyidőben fűzött a terem vezetője, hogy fitnesezzek.... de azért az rengeteg melóval jár... De hogy most hogy lesz???? Bicaj nem fér el sehol.... napirendbe még foggalmam sincs hova fogom tudom besuvasztani... de azt tudom, hogy nagyon hiányzik és hát jó lenne nyárra újra normálisan kinézni....

Szuszika te mit dolgozol? nem történt semmi.. és inkább én bocsi, de elég gáz hetem van :? Laurának (majnem Lolát írtam... barátnőmék így becézik) micsoda sérója van. :lol:

Süti, simi az ééjszaka miatt.

Erika, maraton????!!!! :shock:

Zsalyam, hogy megfiatalodtál! :lol: Jó lett az új séród!

Móni, én is pestos tésztát ettem. ;)

Kata, azt mondod jó ez a márka? Már nézegetem egy ideje, deee mindig megmaradtam a Niveánál.... azt nagyn szeressem... de lehet kiprbálom legközelebb..

Rita, tonhalas tészta nekem spec tejszínnel az igazi.. de én naon tejszínes vagyok, imádok minden ilyen kaját... Paradicsoommal teljesen más ízvilág. Milyet ennél kicsit kémesebb lágyabbat vagy egy kcisit fanyarabbat? Én kb. így érzem a különbséget köztük...

Móni... most valahogy irigylem tőled a hólapátolást... Ákos ma megint nem akar aludni, ellenben nyűgös.... Míra szerensére alszik.... szóval olyan jóóó lenne, ha én is ki tudnék szabadulni egy kis időre itthonról és csak magamban lennék és a gondolataimmal.... de hét közben ez teljesen lehetetlen... és amig ilyen car nappaljaink vannak... amikor 5 percem nincs szinte hogy csak magammal foglalkozzam, mert a 2 gyerek közül tuti vmelyiknek kellek.... pedig az agyam zsong rendesen.... mindennel el vagyok maradva... kapkodok csak mint Bernát a ménkübe.... áááá szóval ko vagyok...

[quote="babcika"] írta:babcika

Igen Zsu, egy másik Zsu -ról van szó, hogy értsd ő piskóta, kispiskóta, de Kata nem piskóta, de néha Kata piskóta ként szól hozzánk, mert nem tudják melyikőjük van bejelentkezve :lol: :lol:

Érteeeeeeeed???? :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget

andi, neked is kösz a simit...ledőlök, míg gyerkő hagy

KépKép
Kép
scooper

HellóHalló szuper sokat író Anyukák!!!:)

tartottam tartottam a tempót,s most kimaradt két nap , s 15 oldal :shock: :shock: :shock:
nem baj majd pótlom, de ahol tartok arra....

Süti, nagyon nagyon szupi az ajándékod!!! KösziKöszi!!!.. csak ültem előtte, s néztem , h Te jóóó ég!!!!
Annyira hihetetlen a változás, s , hogy itten vannak - bocs, nekem még mindig nem sikerült feldolgoznom, h van egy kisÉletkém, :oops:

Babcika , nagyon aranyos a pillangós monológod:)

Andi, 2 nap alatt remélem van már nálatok változás alvás ügyileg!!
és is emelem a kalapkámat előtted!!! iccaka is sírdogált Momó, s nem hittem el, s elmondtam neki is, h ez így nem jó, mert ilyenkor Anya nem annyira jófej, s azt hiszem jogosan. úgyh aludj, s reggel már itt lesz a kedves Anyukád....
többé-kevésbé eljutott hozzá :?
Forgatási helyszín csak zugló??? fontos mi van az ablakon túl? mert a 7. kerületeben (rottenbiller u.)van egy barátnőm, nagy lakás , modern bútorokkal, s még a kamerák is elférnek :wink:

Kriszti, nagyon szép vagy!! sugárzik Rólad a boldogság !!!!

Manó, nagyon helyesek vagytok!!! még nem tudom , h mi az állás, de rmélem sikerül kitalálni vmit az esti altatásra!!

Frocli, először nem értettem, h az úton miért nem jó a ciciből kaja, de aztán egy mondatból arra a következtetésre jutottam, h nem egy a ciciés?! mert így már értem, h kicsit "bonyolultabb" a kaja megoldása.. de minden rendben lesz..
a gyerek sírás vagy gőgicsélés miatt meg próbáld ne rosszul érezni magad a vonaton!!
Jó utat!!:):)

Tengdi, csudiszépek Nálad is a gyerekek!! NAgylányod még Veletek él?

Bobóka orrszívás neee!!! minden nap?! ááá , amíg nincs váladék minek??
tuti az orra szörcsög? mert nálunk is szörcsögött, meg néha most is, bár nagyon ritkán Momó, de azt mondta a Dokinéni , h a gégefedő még nem zár... szóval nem lehet??!

Scooper
, jókat derültem a vicceiden!! a telefonos ügyfélszolgálatosakat mindjárt vissza is keresem..csekkek, brrrr

Jaj, tudom, h sokatokat kihagytam, de sorry sorry.. sok mindenre már válaszoltatok is, s nem biztos , h érdemen hozzá tudnék tenni..

Rólunk annyit, hKisEmber még mindig hihetetlenül ééédes!!
:oops: :oops: :oops:
ügyesen nyúl a tárgyakért, már meg is fogja őket, s mindent tol a szájába.. lehet, h ez életkori sajátosság???!?!
az éjszaka 3 -4 óránként kel.. szóval hurráá... a dokinéni paráztatott ezel, h már nem kéne... jaj, de akkor mit csináljak , ha sír?!
nem fogom éjszaka szórakoztatni, mert le kéne már erről szoknia.. nem megy, meg szerinte még azért nincs elkésve, vagy igen?! bizonytalan vagyok??!

ébred... folyt köv..

Kép

Kép
móka:)

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: