2010.01.07 13:18
2010.01.07 13:29

2010.01.07 13:32
[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Babci, én sem értek a levegő ide-oda témához, csak azért gondoltam, hogy okozhatja esetleg ez is, mert mikor szopizik és hallom, hogy mekkorákat nyel, rögtön hallom kluttyogni a pocakját...

2010.01.07 13:33
igen,sőt még a mi dokinénik szerint holnap is[quote="v.andi"]A írta:v.andi tegnapi oltástól ma lehet hőemelkedése Barninak?
2010.01.07 13:35

2010.01.07 13:38
2010.01.07 13:42

2010.01.07 13:46
[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
persze, neked mondja, hogy cseszed a pénzt, meg társai, ő meg cigizik, meg még lusta is, meg még van képe szalonnázni gyüminapon... hát tudod!!!!!!!!!! nekem volt ilyen férjem. nagyjából mindenki tudja, h mi lett a vége. Ha én lennék Te, a mostani eszemmel pakolnék, és isten áldja. Ennél sokkal, sokkal jobbat érdemelsz.
Tengdi, nem kell jegelni, sőt!
2010.01.07 13:49
2010.01.07 13:49
[quote="kata05"] írta:kata05[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
persze, neked mondja, hogy cseszed a pénzt, meg társai, ő meg cigizik, meg még lusta is, meg még van képe szalonnázni gyüminapon... hát tudod!!!!!!!!!! nekem volt ilyen férjem. nagyjából mindenki tudja, h mi lett a vége. Ha én lennék Te, a mostani eszemmel pakolnék, és isten áldja. Ennél sokkal, sokkal jobbat érdemelsz.
És még én éreztem magam kellemetlenül az "agyoncsapás" miatt.
2010.01.07 13:53
[quote="sutimano76"]I írta:sutimano76gen,Kata köszi,nekem is üzizett a bank,hogy megjött a Tgyás!!
Zsalyam,zellerszár........BloodyMary![]()
Dorka,jajjjjjjjjjjjj,ez nem jó hír,de drukkolok....egy ilyen kicsibaba honnan a fenéből szed össze bacit,ráadásul többet????szegénykém!!!
Scoop,a neten is fent van az expressz,minek újság??????
Madar,ez miben számít,ha felmegy attól még car futni,ha meg abbahagyom,mert felment akkor szinte semmit nem csináltam!!!Na,majd ha jössz kivesézzük szóban!!!
2010.01.07 13:55
[quote]K írta:riszti,picre raktam a receptet,mert carakodott a babanet,nekünk 2 őzgerincünk van!
T-pk,veszprémi-városlődi rokonoktól van a recept!!!
2010.01.07 13:59
2010.01.07 14:02
én még nem ettem de a tonhalas szendvicset parival eszem,és úgy isteni![quote="hgrita"]A írta:hgritaki otthon van tonhalas tésztában... Szerintetek hogy jobb, paradicsomosan vagy tejszínesen?
2010.01.07 14:05
[quote]A írta:ki otthon van tonhalas tésztában... Szerintetek hogy jobb, paradicsomosan vagy tejszínesen?
2010.01.07 14:09
[quote="scooper"] írta:scooper[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
egyszer már mondtam neki, hogy összefogok pakolni, ha így fojtatja, mondjuk más kapcsán, de azt hiszi viccelek, pedig nem. De ez most nem megoldás, mert szeretjük egymást, ragaszkodom hozzá, mert egyébként nagyon jó ember, csak forró fejű, meg "tökéletes, hibátlan, mindenki hibázik csak ő nem"csak kéne valaki, egy kívülálló, aki elmagyarázza neki a dolgokat, mert én hiába mondom, talán ha egy kivülálló magyarázza el neki, megérti, hogy mi a gond
és elhiszi, hogy nem csak nekem kell egy kapcsolatban alkalmazkodni....de ha a fene fenét eszik is, ma le fog velem ülni beszélgetni, ha teccik, ha nem, mert ez íy nem állapot
2010.01.07 14:10
[quote="vicger"]K írta:vicgerata, nos, bár kellemetlenül nem érzem magam, de nem vagyok boldog tőle, h ezt gondolomtöbbféleképpen is lehet erre reagálni: pl jajj szegény Te, sajnálak, de hát ez van, ilyenek a férfiak, majd megváltozik stb. Csak h ez nem így van. mert egy ember, a meghatározó személyiségjegyeket tekintve nem tud megváltozni. soha. eltakarni, elfedni lehet, de hosszú távon 1. ára van, 2. úgy is előjön a való s az sokkal rosszabb tud lenni.
s mondhatom azt is, amit valóban gondolok. a sejhaj nyalással és a képmutatással nem megyek sokra. lehet, h durván fogalmaztam, bár nem érzem úgy, de ex is ilyen önző lusta volt, s még mellette őt kellett sajnálni, h jaj szegény, ezért érintett a dolog. bocs Scoop.
Andi, írtam, h a mostani eszemmel... anno mindenem volt, de eszem egy gramm sem...s tényleg könnyű mondani. Amíg az ember magától nem érik meg rá, addig úgy is csak mondani lehet, hiába. de ez természetes ..
hogy mit lhet tenni? beszélni kell a problémákról őszintén, nyíltan.de ehhez mindkét félnek őszintének kell lennie, h eredményes legyen. s bizony ez veszett nehéz, mert az ember fél.. fél az egyedülléttől, fél a változástól. hajlamos azt gondolni, h neki csak ennyi jár, vagy éppen abban nőtt fel, hogy ez így normális és elfogadja.. szóval qrva nehéz.....
Dorka baba gyógykommandó elitalakulata úton! ++++++++++++++++++++++++++++++
2010.01.07 14:22
2010.01.07 14:25
[quote="scooper"] írta:scooper[quote="babcika"] írta:babcika[quote="scooper"]h írta:scooperttp://www.elo.hu/hu/tanfolyamaink/kreativitas__onfejlesztes/digitalis_fotozas_tanfolyam/index
fotósjelöltknek...lehet, egy ilyenre befűzöm apát, hátha belefér a költségvetésbe
Bocs Scoop elöre is , ez csak az én véleményem, ne tedd, Dorka Timi szívesen segít, és szerinted belefér majd 1.5 évre közel 4000 Ft, és meg is éri, ugyan már, egyébként is a fotózás is gépfüggő is sok szempontból, szóval szerintem 16 hónapon kersztül ezért 3600 Ft-ot kifizetni pénzkidobás![]()
![]()
lehet, igazad van....csak nézegettem, nem tom, mit takarnak ezek a leckék, mik vannak benne....én az ilyenek csk mondom, hogy szeretném, magamra nemsokat költökde ez van...
2010.01.07 14:32
[quote="babcika"]S írta:babcikacoop leírhatom a meglátásom![]()
![]()
![]()
Szóval Rita írja, hogy " biztos voltak jelek" nos én nem hiszem ,mert láttam a vonalzódon, hogy nem több éves ez a kapcsolat, és ugye mikor Noncsa fogant akkor kb. 6 hónapja voltatok együtt, tehát ennyi idő alatt lehet nem voltak jelek, meg tegyük hozzá, hogy Kriszti is a mostani eszére hagyatkozva menne, tehát régen még nem volt meg a mostani esze, és szerintem neked (a nagypapin kívül) most van igazán családod, vagy rosszúl látom![]()
, nem akarok én bele kontárkodni, csak megérteni és segíteni próbálnék
2010.01.07 14:35
2010.01.07 14:36
[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Babci, én olyan nagyon nyílvánvaló jelekre gondolok, minthogy valaki lustább típus-e vagy mennyire segítőkész, mennyire veszi figyelembe a partner igényeit is. Vagy csak én gondolom úgy, hogy ezeket nem lehet hónapokig megjátszani... Szerintem már randik alatt is kiütközik egy-egy ilyen. Ezért is írtam a nagy szerelmemről, hogy mai eszemmel már nem bánom, hoyg másfelé sodort minket a sors... Nála már kezdetben is voltak jelek, amiket csak a végtelen nagy szerelmem homályosított el... Persze, Scoop még nagyon fiatal, így másképp lát dolgokat, mint mi idősebbek, csak leírtam, ami hirtelen eszembe jutott. Nem ítélkezve, csak "tapasztalatból". Magammal kapcsolatban mindig jót röhögök ezen, mert túl sok nekem sincs, hiába is vagyok 33. Csak láttam másokat, beszélgettem sokféle emberrel...
2010.01.07 14:41
[quote="arvaerika"]M írta:arvaerikaég nem olvastam vissza, csak 1 reagálás
Kata!
Lehet, pontatlanul fogalmaztam, én a futást nem mostanra értettem, hiszemn pont én iírtam, ilyenkor az aerob tipus nem ajánlott, hanem későbbre, amikor már lehet-szopi után. )És igen ahogy Madar is irta, csak az Én véleményem szerint a legjobb, valaki mást szeret.
Akár a sakkozástól is le lehet fogyni......(na, ez vicc volt, nem ám megsértődni)
Na, visszaolvasok....

2010.01.07 14:43
[quote="vicger"]K írta:vicgerata, nos, bár kellemetlenül nem érzem magam, de nem vagyok boldog tőle, h ezt gondolomtöbbféleképpen is lehet erre reagálni: pl jajj szegény Te, sajnálak, de hát ez van, ilyenek a férfiak, majd megváltozik stb. Csak h ez nem így van. mert egy ember, a meghatározó személyiségjegyeket tekintve nem tud megváltozni. soha. eltakarni, elfedni lehet, de hosszú távon 1. ára van, 2. úgy is előjön a való s az sokkal rosszabb tud lenni.
s mondhatom azt is, amit valóban gondolok. a sejhaj nyalással és a képmutatással nem megyek sokra. lehet, h durván fogalmaztam, bár nem érzem úgy, de ex is ilyen önző lusta volt, s még mellette őt kellett sajnálni, h jaj szegény, ezért érintett a dolog. bocs Scoop.
2010.01.07 14:46

2010.01.07 14:47
[quote="vicger"] írta:vicger[quote="scooper"] írta:scooper[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
egyszer már mondtam neki, hogy összefogok pakolni, ha így fojtatja, mondjuk más kapcsán, de azt hiszi viccelek, pedig nem. De ez most nem megoldás, mert szeretjük egymást, ragaszkodom hozzá, mert egyébként nagyon jó ember, csak forró fejű, meg "tökéletes, hibátlan, mindenki hibázik csak ő nem"csak kéne valaki, egy kívülálló, aki elmagyarázza neki a dolgokat, mert én hiába mondom, talán ha egy kivülálló magyarázza el neki, megérti, hogy mi a gond
és elhiszi, hogy nem csak nekem kell egy kapcsolatban alkalmazkodni....de ha a fene fenét eszik is, ma le fog velem ülni beszélgetni, ha teccik, ha nem, mert ez íy nem állapot
Scoop... most már valóban kellemetlenül érzem magam, s előre is bocsánatot kérek. egy pillanatig sem vitatom h szeretitek egymást. mint mondtam voltam már hasonló cipőben, formára dettó, árfekvésben hasonló, csak a tiéd nagyobb. aztán megtapasztaltam, h ettől milliószor másabb, jobb, igazi szerelem létezik. a tökéletes összhang, hangos viták, duzzogások, veszekedések nélküli. mindent megbeszélős, együtt lélegzős, együtt gondolkodós. s nem csak az ócska limonádékban lehet ilyet látni.
Azt gondolom, h ha egy ember csak a másiktól várja el az alkalmazkodást, a hajlást és egyebeket, s maga érte nem tesz semmit, akkor az az ember magát szereti leginkább.
2010.01.07 14:48
[quote="scooper"] írta:scooper[quote="vicger"]K írta:vicgerata, nos, bár kellemetlenül nem érzem magam, de nem vagyok boldog tőle, h ezt gondolomtöbbféleképpen is lehet erre reagálni: pl jajj szegény Te, sajnálak, de hát ez van, ilyenek a férfiak, majd megváltozik stb. Csak h ez nem így van. mert egy ember, a meghatározó személyiségjegyeket tekintve nem tud megváltozni. soha. eltakarni, elfedni lehet, de hosszú távon 1. ára van, 2. úgy is előjön a való s az sokkal rosszabb tud lenni.
egyetértek...egy különbség: ő érdekes módon csak azokban a dolgokban lusta, amihez nem fűlik a foga...dolgozni ezért szeret, mert imádja a szakmáját

2010.01.07 14:48

2010.01.07 14:49
[quote="vicger"] írta:vicger[quote="scooper"] írta:scooper[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
Scoop... most már valóban kellemetlenül érzem magam, s előre is bocsánatot kérek. egy pillanatig sem vitatom h szeretitek egymást. mint mondtam voltam már hasonló cipőben, formára dettó, árfekvésben hasonló, csak a tiéd nagyobb. aztán megtapasztaltam, h ettől milliószor másabb, jobb, igazi szerelem létezik. a tökéletes összhang, hangos viták, duzzogások, veszekedések nélküli. mindent megbeszélős, együtt lélegzős, együtt gondolkodós. s nem csak az ócska limonádékban lehet ilyet látni.
Azt gondolom, h ha egy ember csak a másiktól várja el az alkalmazkodást, a hajlást és egyebeket, s maga érte nem tesz semmit, akkor az az ember magát szereti leginkább.
2010.01.07 14:50
[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor[quote="scooper"] írta:scooper[quote="babcika"] írta:babcika[quote="scooper"]h írta:scooperttp://www.elo.hu/hu/tanfolyamaink/kreativitas__onfejlesztes/digitalis_fotozas_tanfolyam/index
fotósjelöltknek...lehet, egy ilyenre befűzöm apát, hátha belefér a költségvetésbe
Bocs Scoop elöre is , ez csak az én véleményem, ne tedd, Dorka Timi szívesen segít, és szerinted belefér majd 1.5 évre közel 4000 Ft, és meg is éri, ugyan már, egyébként is a fotózás is gépfüggő is sok szempontból, szóval szerintem 16 hónapon kersztül ezért 3600 Ft-ot kifizetni pénzkidobás![]()
![]()
lehet, igazad van....csak nézegettem, nem tom, mit takarnak ezek a leckék, mik vannak benne....én az ilyenek csk mondom, hogy szeretném, magamra nemsokat költökde ez van...
Szerintem amíg a csekkek lógnak a levegőben addig nem kéne ilyenbe befektetni....meg aztán szerintem hüleség is....
inkább vegyél gyümölcsöt többet...
![]()
![]()
2010.01.07 14:51