A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

De ari Rugo! :D Nalunk ilyesmit nem lehet elol hagyni, mint virag, vaza, disztargyak...Rania azonnal nekiesne.. :?

Balo is milyen aranyos lehet! :D Kis dumagep! :D

Mindket gyerek agyban....talan tanulok... :roll: Este megint elmaradt...filmet neztunk es borozgattunk. :? Majd mehetek potvizsgara.
Vendég

Vindo!
Rugó és a virág! Kis kertészlegény! :)
Mézga Aladárról jutott eszembe, Mikrobit nem néztetek még? Mi még nem, de lehet, hogy bejönne nekik. Szerinted?

Niki!
Hűha, jó nagy havazás van nálatok! Legalább kiélvezik a gyerekek!
Irány a könyv! :wink:

Irina!
Örülök, hogy a szerződés aláírás simán ment. Ezek után már tuti rábólintanak a bankok is! Szorítok, hogy gyorsan menjen minden!

Viranka!
Báló és az opera :) Micsoda ízlése van a fiúnak!

Dóri!
Nagyon komoly hóembert építhettetek! :)

Ágica!
Sajnálom a cisztát. De szerintem nem lesz vele semmi gond.
Hát a bölcsi pedig nagyon bosszantó. :evil:

Móni!
Dokinál minden rendben? Vagy nem babaügyben voltál?

Nálunk tudjátok most mi a legmenőbb játék? Vetettek velem a Dm-ben egy csomag színes mosogatószivacsot - amivel ugye törölgetik a havat a padokról - itthon pedig szivacsvárat építenek belőle, meg sorbarakogatják stb... Jó és olcsó játék.. :wink:

Pusz

Kép
gica1

Hááát, én még kb három kilót szeretnék leadni pedig ám :roll:

Mikor Zsófival terhes lettem 67 kg voltam, 76-tal mentem szülni, 61,5-re fogytam vissza. Fruzsi születésekor 72 kg voltam, most 61,5 vagyok. De azért az 58 nem lenne rossz :roll:
Vendég

Panndi nem semmi, az én súlyom is viccesen alakult.
Péterkével 76 kg voltam amikor teherbe estem és 82 kg val mentem szülni, Áronnal 66 kg voltam és 78 kg val mentem szülni. Peterkével nyáron voltam terhes, Áronnal meg télen, azért több a hizás ( jó kis esti evések)
Nekem a cél egy 10 kg , 65 mát túl sovány voltam, most meg túl kövér :roll:
Eddig 4 nap telt el, de elég jól állom a sarat 8)

Nem tudom elképzelni, hogy te 67 kiló is voltál :roll:

Heni
KépKép
heni81

Mikor 16 évesen cserediák voltam Németországban, 70 kilóra híztam :oops:
Vendég

Sziasztok! :)
Hááááát, ha én csak 70 kg lennék... :roll:
Na, nem is beszélek erről...

Na, Rugó ismét. :) Én annyira keresem mindeig a nevét az oldalon... :) MIndig alakít vmit. :) Bizti virágot adott anyának! Olyan kedves! :) A popófogdosás azt jelenti, hogy kakilni kell?

Dani csuklik. Folyton csuklik... Mitől? Megetetem... De van, hogy akkor csuklik, ah tele van...???

Cisztát sajnálom, de reélem, hogy megoldódik akkor a kérdés...

Mammográfiára, Irina, mikor mész? Csak hogy szoríthassak...

Na, megyek. Szép napot, bár lassan vége...

Kép
Kép
Kép
zdori

Rania felebredt, nem sokat tanultam, talan ma este sikerul jobban meggyoznom magam! :)
Most megyek fozni, kinai lesz ma. :)

Fogyokurazoknak sok sikert, es kitartast! :)
Vendég

Dísztárgyak: mostanra kezdjük visszapakolni a dolgokat az asztalokra :roll:

Dóri, ott még nem tartunk, telepakolja a pelenkáját, odatotyog elém, és mutogat a hátsójára :roll:
De ez is haladás, nem olyan régen csinálja.

Gica, hú, erre nem is gondoltunk. Mikorbi :idea: :idea: :idea:

Fogyózóknak sok sikert :!:

Niki, kínai kaja 8) 8)
Az most jól esne.
Írok is Gábornak skype-on, lehet.

Kép
vindolanda

Ja, nem Mikorbi, hanem Mikrobi :lol:

Kép
vindolanda

Niki jó kis kinai receptek jöhetnek ám :arrow:

PAnndi te 70 :roll:

Vindo ez az első lépés, majd alakultok nyugi, keresztfiam 33 hósan szokott le egyedül :roll: egyszer csak már nem akart pelusos lenni :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni, várok is türelemmel :D

Na, Rugó megszerzett egy fagyasztott panírozott halat, elmenekült vele, nem adja vissza :roll:
Bezárta még a szoba ajtaját is :shock:

Kenyeret kell sütni, elfogyott :arrow:

Kép
vindolanda

Ja, ma a bilibe vizet töltögetett, elkérte a viráglocsolós flakont :roll:

Kép
vindolanda

Beült az ágyba, betakarózott, a halat meg letette az éjjeli szekrényre :lol:

Kép
vindolanda

Niki! Kicsi türelmet kérünk! El vagyunk havazva....

Kép
Kép
Kép
gremese

Észrevette, hogy ki akarom csempészni, megragadta, és azóta nem engedi.
A sült változatot eszi, de a fagyottat nem adja :roll:

Kép
vindolanda

Megszereztem a halat, már kezdett olvadozni :roll: Letette egy pillanatra :D

Kép
vindolanda

Beleült ruhástól a vízzel teli bilibe :roll:

Kép
vindolanda

Péterke a cicáknak kezdett el pisilni a bilibe, kérd meg Rugó, hátha pisilne Neo kutyának bele :roll: mert szerintem már érzik ők, vagyis tudják szabályozni, nem csak úgy csurog.

Heni
KépKép
heni81

Vukkot nézünk, öreg klasszikus, megunhatatlan, de sajna már nem megy végig:-( nincsen meg esetleg valakinek, aki átirná nekünk?

Heni
KépKép
heni81

Drága Lányok,
megkérdeztem a Viranka javasolta helyet: sajnos jan. 23. már foglalt nekik és szombatonként 11.30-ig pilatesesek foglalják el a termet, ezért csak utána tudnának fogadni másokat (bármelyik szombaton), ezért inkább vasárnapot javasoltak, pl. 31. vagy febr. 7 is szabad még, de hamar be szoktak jelentkezni, ezért sietnünk kell. A hely maga olyan alteros, kézművesműhelyszerű, én legalábbis azt láttam, nem tudom, van-e másik helység... Nem tudom, döntsetek Ti, mi legyen (de, gondolom, a szombat lesz népszerű, 11.30-tól menni viszont nem túl jó, mert a gyerekek 1 körül már biztos álmosak lesznek...). Hát ez van.

Édesek vagytok, köszi mindent Nektek, hogy gondoltatok ránk a szerződéskor. Sajnos a földhivatali ügyintézés elhúzódik (2 nap), ezért aggódom, hogy az utalással nehogy elkéssünk a határidőn túl, pedig nem rajtunk múlik. Na mindegy, próbálunk haladni.

Vindo, köszi, hogy írtál a mammo témával kapcsolatban, remélem, nekem sem lesz semmi különös a problémám mögött. Még tejmaradványt (ha az az) is tudok nyomni a másik mellemből. Abszurd.

Zdori: aranyos vagy, köszi! :wink: Bevallom, én most egy magánrendelésre megyek hétfőn délelőtt mammográfiára, mert nincs kedvem külön ezért elmenni a nőgyógyászhoz/háziorvoshoz elmenni, meggyőzni, h komolyan aggódom, és általában 40 alatt nem igazán veszik komolyan a mammográfiát kérőket, mondván, addig más vizsgálat is jó. Én nem akarom, hogy csak rá legyen esetleg fogva, hogy "ja, sokáig szoptatott, biztos az". Legyen normális vizsgálat, döntse el egy nem túlhajszolt doki, hogy mi ez. Egy analóg példa: férjem szemét ma vizsgálta meg egy szemüvegboltban egy szemész komolyabban, és most derült ki (pedig gyerekkora óta szemüveges), hogy cilinderes szemüveg kell neki. Ezt eddig a normál szemészeti rendeléseken sehol nem bírták észrevenni, sem a dioptriáit normálisan beállítani. Sajnos egyre kevésbé bízok a TB után járó eü. szolgáltatásokban, persze, vannak kivételek. De majd mesélek hétfő este bővebben, mi volt.

Timi26,
tegyél fel Vikdaniékról képet, rég láttuk őket, no meg Téged is!!!

Kép
Kép
irina

Ja, a Noha Klubhoz (másik javasolt talihely a Nyugatihoz közel) még azt akartam írni, hogy alagsorban (szuterénben) van, tehát nem olyan hangulatos, mint az eddigi játszóházak, bár engem nem zavar a dolog.

Kép
Kép
irina

Ja, itt látszik, milyen a hely (Noha) szelleme:
http://nohastudio.hu/rolunk-irtak/stilu ... majus/view

Viszont szerintem az alábbi teremben lennénk, mert itt zajlik a tornaóra ;-)
http://nohastudio.hu/galeria/felnott-pr ... 0.jpg/view

Csajok, nyilatkozzatok pls, mit akartok!

Kép
Kép
irina

Na voltunk a játszóban.
Egész jó hely. vannak játékok, székek.
Apukák csocsózni tudnának 8)
Az egyik helység hidegpadlós, tehát vastagabban kellene öltöztetni a gyerkőket. A másikban van szőnyegpadló, oda nem szabad bevinni ételt.
Az ár fix: 15000.
Z és én szerintem is, na meg cicus szerint is jó lenne számunkra :roll:
23.-án délelőtt 10-13 ig lenne a miénk a hely.
Én egyenlőre kértem, ha vétózzátok akkor lemondom telefonon.
Ételt, italt vihetünk.
Nincs a világ végén. Könnyű megtalálni

Mi legyen???

KépKép
Kép Kép
l.móni

TALI:
Én a Móni által becserkészett helyre szavazok, mivel az a legtöbbünk számára megfelelő időpontban szabad. Talán parkolás szempontjából is jobb, nem? Meg aztán az ár is jobbnak tűnik...

Kép
gica1

Irina!
Szerintem bele fog férni a szerződéses határidőbe, no és ha pár napot csúszik a bank és normális az eladó, akkor az sem probléma... Nyugi!!!

Vindo!
Rugó és a hal... :lol:

Heni!
Nekünk nincs Vuk, szerintem nekünk még korai lenne... Elég félősek vagyunk... :oops:

Fogyizóknak kitartás!
Én Vindo súlycsoportjába tartozom... Apa viszont pont az ellentettem...

Pusz
Jóéjt

Kép
gica1

Móni, Nekünk jó a talihely:)

Kép
Kép
nektarin

Móni nekünk is jó:-)

Gica, P egy éves kora után kapta a mesét, azóta megunhatatlan. Első szavai között van a Hukk:-) szerintem nem félős mese, inkább szép szines állatokat felvonultató, valószinű azért is szereti Péter. Nem hiszem, hogy pontosan érti is miről szól a történet :roll:

Heni
KépKép
heni81

Tali nekünk szerdán derül ki :roll:

Voltam konditeremben, egy órát kardioztam, és most jó fáradt vagyok. És éhes. És ééééhes...
Vendég

Panndi egyél egy gyümit :roll: vagy piritóst :roll: az belefér

Heni
KépKép
heni81

Alma lesz belőle :roll:

Báááááááááááár... boldogabb lennék egy pizzával :lol:
Vendég

Sziasztok

Móni:
Hétfőn kell mennem 15:30-ra.És hol van ez a hely??MErt nagyon felületesen olvasgattam :oops:

Kép

Kép
agica1126

Na fantasztikus a tudatlanságom a laptetőn :roll:

Kép

Kép
agica1126

Láttam hogy a hízás fogyás a téma.Én nagyon nem tudok hozzá szólni mert 8 kg fogytam a terhesség alatt a 12.hétig és ebből a szülésig visszajött 6kg tehát mínusszal mentem :lol: meg ugye ott még ledobtam vagy 10kg :lol: De természetesen ezt már mind bepótoltam és sőt jóval több vagyok :oops: :oops:

Kép

Kép
agica1126

Panndi, mit ettél végül???

G. hozott nekem kínait, de nem szezámmagos csirkét, hanem valami csípőset :?

Heni, Péterke hunyorog még? Vagy elmúlt már?

Nekünk van Vukunk, de nem normál dvd-n (svideo cd vagy hogy kell írni). A talira ki is írnánk, de nem tudom, olvassa-e a lejátszótok :roll:

Megyek, fürdetem Rugót lassan
:arrow:

Kép
vindolanda

Heni, nekem megvan a Vuk DVD-n, kiírom a talira!

Móni: nekem is jobban tetszik az általad javasolt hely, de mivel kocsival megyünk, amúgy mindegy a helyszín.

Rém fáradt vagyok, muszáj fürödni-aludni.
Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

ui: ja bocs, csajok, nem tudom, a taliig megleszek-e a topikunk mentett változatával, de már 700 oldal körül letöltöttem, igaz, ezt fél év alatt sikerült összehoznom... de azért csinálom, csak lassan megy.

Kép
Kép
irina

vindo: hegyes erős paprikát :lol:
Vendég

Jó reggelt :D !

Tali, nekünk nagyon messze van, de ha keresztanyámnak nem lesz dolga, megint elvisz minket, mint tavalyelőtt. Akkor viszont négyen mennénk. Árban viszont a fix 15 E nagyon jó szerintem, és legalább megnézem azt a "rettegett nullást", ha legközelebb Móniékhoz megyünk, be merem-e vállalni :wink: :D ?
dettyk

Nekünk is jó a helyszín :) Ha Apát nem tudom rávenni,h. jöjjön Ágica befértek :) max. nyomorgunk :)

Detty!
ne félj M0-tól én szeretem :) innen max. 3/4 óra ha nincs az M5ös beállva Móniékig :) addig meg max. 20-25 perc :) én akáárhányszor megyek tök üres :)

fogyi: fogadni mernék mielőtt pocakosok lettünk volna alig érdekelt vkit az h. mennyit kellene lefogynia :)

KépKép
viranka

Jo reggelt! :)
Vendég

Jó reggelt! :)

Kép
vindolanda

Jó reggelt! :)
Vendég

Jó reggelt!

Köszi Irina:-)

Vindo nem hiszem, hogy lejátszaná :evil: van egy csomó avi is, amint szintén nem jáccik le :evil:

Csajok akiknél eddig volt Disney chanel, van még? nálunk megszűnt :roll: vagy nem tudom mi lett vele, de másik mese adó jön a helyén :roll:

Apa reggel felverte az egész családot 6 előtt :evil:

Dettyk nem rettegett a nullás, nagyon jó dolog, csak nagyon be tud állni :evil:

Heni
KépKép
heni81

panndi mozgásfejlődésben hol tart Fruzsi? Enni miket eszik?

Heni
KépKép
heni81

Jó napot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni, rendben :wink:

Rugónak nem nagyon tetszik a Vuk :roll:

Móni, nem nagyon voltál tegnap? Merre jártál? Vagy csak rosszul emlékszem?

Nézegetem a neten Rugó szobájába a bútorokat, ezt találtam. Az S21 meg az S22 jönne egymás mellé.
G. még habozik :roll:
Olyan 25 ezer körül lenne a kettő együtt.
Nagy szekrényt nem tudunk betenni, mert a szoba kicsi. Meg kell egy asztal is mellé, ha nagyobb lesz, szóval szekrénysor kizárva.
[url]
http://www.goliatbutor.hu/index.php?opt ... &Itemid=31[/url]

Majd meglátjuk :roll:

Kép
vindolanda

Jó napot :)

Kép
vindolanda

vindo :lol:

Heni: kúszik, mászik, felül, mindenhol feltérdel, próbál felállni, de az még nem sikerült neki :) Ja, és új szokása, hogy feltérdel egy játéknál, és térdelve tolja maga előtt :)

Enni mostanában nem kapott újat: reggel és este tápszert, délelőtt gyümölcsöt (van, hogy sinlaccal), délben főzeléket, délután gyümölcsöt rizsnyákkal eszik.

Amúgy amiket eszik: alma, banán, körte (üveges), barack, szilva (üveges), maracuja (üveges), krumpli, répa, sütőtök, cukkini, gesztenye, cékla, brokkoli, hús. Hű, most több nem jut eszembe... :)
Vendég

Szép napot!

Móni ez a csepeli játszó? Jó lesz!!!!

pizzaaaa...jaj de ennék!..tenap kivit éls mandarint ettem vacsira...na jó 2 falat sovány oldalas husikát is ettem.:-)

Takarítottam reggel óta..most csilli-villi minden!

tegano esett eg kis hó délután......jó tapadós....készítettünk is hóembert.....majd később felrakom..:-)

jaja anyi állásra adtam be a jelentkezésem..annnnyyyira jó lenne ha hamarosan megkapnám valamelyiket.....:-)

képek
vizisízni tanulok :-)
Kép
Mászni, mászni, mászni....
Kép
az új szánkómon
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó napok kívánok én is! :lol:

Emma nagyon cuki, az a létrás kép szuper! :-)

Henikém, majd teszek képet a lakásról, de egyelőre nincs mit. Nem lakik benne senki, pár bútor van benne, de a hirdetésben szerepelt képek nem voltak valami előnyösek (tök véletlenül néztem meg anno a lakást). Meg aztán még nem a miénk, a tulaj elfoglalt dokinéni, úgyhogy csak akkor tudok fényképezni, ha majd már átvehetjük. De mindenképpen fogok feltenni képeket amoda, csak jussunk el odáig. :-)

Megyek dolgozni.

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: