A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

na egy kicsit eldugulok, mert sok leszek mára:))) amennyit nem jöttem, most annyira nem bírom abbahagyni az írást:)

vásárlás terén én meg még mindig a bundazsákkal vagyok gondban, szeretnék egyet a babakocsiba (feketét, vagy pirosat), de vmi barátságos áron, ha van tippetek vagy vkinek eladó, szóljatok:) vaterán egyelőre nem találtam már jó ideje...

na mentem...

sniky

Sziasztok!

De jó Niki, hogy elökerültél. Ráadásul anyósmentesítve vagy, tök jó!
Barnus is csuda nagy legény!

A pöcöktakaró tömlö nekünk se jön fel Regönél. Teljesen más fazonú, mint Döncinél. Döncinek elöl is széles a bejáratnál, nála nagyobb gond nélkül vissza lehet húzni. Regönél viszont répa forma, a végére csúcsos és semmi esélyem sincs akárcsak egy mm-t hátrahúzni. Ráadásul nemcsak a forma, hanem a méret is akadály, mert elég kicsi a cerkája és ha próbálkozom vele, elbújik. Gáz.

Nálunk se megy tej vagy kakaó, de Dönci kóstolgatja.

Sziszka!

Dönci is hangosan fogzik, tehát nem vagyunk túl rajta, de nem reménytelen a helyzet.

Visszatérve a rókára: nem rókázok, csak ingerem van, de az nagyon. És álmos is vagyok, no meg folyton éhes.

Sziszka!

A barátnömmel kapcsolatban: ebböl is látszik, hogy milyen alkalmazkodóképes és barátságos természetem van. Sokáig türöm mások hülyeségét, de egyszer bennem is megpattam a szál és akkor minden kibukik belölem. Isten óvja öt ettöl!

Babakocsi nálaunk marad, hacsak nem találok egy nagyon tutit a bazárok valamelyikén.

Niki a palacsintádtól beindultam. Azt még lukas foggal is meg fogom tudni enni, így megyek is a konyhába. :)

Még egy tegnapi kép: találkoztunk az álruhás királyfival, de nem sikerült megcsókolnom, mert elfordult. Maradt álruhában...

Csókra kész: Kép
Vendég

Barbikám:)))) "pöcöktakaró tömlő" :))))))))) 2 percig gondolkoztam rajta, mire leesett, hogy az mi:)))) azóta is mosolygok rajta, na meg az álruhás királyfin:)) csodaszép:))

Barbikám, a természetünk nagyon sokban hasonlít, főleg ami a tűrőképességet és az alkalmazkodást illeti, de ha az a húr egyszer elpattan, jaj mindenkinek, akit eltalál, igaz?! :))

sniky

közben találtama teszveszen egy bundazsákot, de nem tudom még leütni, mert nem aktiválódott a fiókom:(((

sniky

Niki! :):):):):)
Úgy van! Én változatlanul nagyon csíplek! A párom az imént említette, hogy Bécsben lenne dolga, mehetnénk Pestre is, csak ugye vasárnapra haza kéne érni és ezzel a vággyal nem lennénk egyedül.

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Barbikám, bármikor nagyon szívesen látunk benneteket, ha sikerül hazajönnötök:)) nagyon jók a képek!!!

vki, aki esetleg teszveszes regisztrált, le tudná nekem licit nélküli áron ütni a bundazsákot én meg elutalnám az összeget a vevőnek?! Gondolom ua. a rendszer, mint a vaterán?! aki tud segítsen, mert nem szeretnék róla lecsúszni!!! Előre is köszi:)

sniky

Niki, én csak most olvastam... ha aktuális még a bundazsák! küldj üzit! illetve felvettelek msn-en!!! ;) leütöm neked!

sophie27

köszi Zsófi még egyszer:)))

sniky

Sziasztok, bocsi hogy igy eltüntem de nem nagyon gépezem. Jelentem jól vagyunk 8020 gramm és 66 cm a kis drágám és most vagyunk mindjárt fél évesek (jan. 15-én) Kép Kép Kép

Remélem mindenki jól van közületek sokat szoktam rátok gondolni ha tudok majd lehet hogy jövök (persze ha nem zavarok és irok egy kicsit magunkról). Addig is puszi Mindenkinek

Kép
Kép
minimano74

Gabi, üdv, de jó, hogy jelentkeztél! :)

Nagyon szép ez a kicsi lány, gratulálok hozzá!
Gyere csak bátran, amilyen sűrűn csak tudsz! :)

sniky

Niki, igazán nincs mit! :) küldtem mail-t a cimedre (freemail) lábzsákkal kapcsolatban!

Gabi, jajj, nagyon édes ez a kislányka! gyere bátran, nagyon örülünk neked! mesélj a napjaitokról!!!

sophie27

Zsófi! Részükről is rendben, a hónap végén jönnek, addig lesz időd eljuttatni. Én nem ismerem Miklóst... privibe írom a címet. Köszi mégegyszer.
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek egy boldogabb békésebb és vidámabb új esztendőt kívánok.
Tudom jól eltüntem és amennyire csak tudtam vissza is olvastam a történéseket.
Most pedig jöjjön a beszámoló.
Alma karácsony elött egy héttel indult el önnállóan. Ez volt számunkra a legszebb ajándék. 10 fogunk van és ebböl kettő már rágó. Ez mind karácsony elött és alatt jött ki. Az elsővel eléggé megszenvedtünk, mert lázas is volt és komolyan belebetegedett,de én nem adtam neki se kúpot se semmilyen fájdalom csillapítót.
A karácsonyfa még nem nyűgözte le annyira mint vártuk és az ajándékok csomagolása még mindíg érdekesebb mint a benne lévő dolgok.
Jelenleg 8kg és 37dkg, illetve 73 cm.
Nagyon sokat beszél, magyaráz leginkább a saját nyelvén az érthető szavak száma jelenleg 3(papa,baba,autó) amúgy utánozza az állatok hangját és vannak szavak,mint az adjál,tessék,oda,ajtó,óta,át amiket egy jó ideje egyáltalán nem használ. Az anyát csak akkor mondja amikor én nem vagyok otthon így ezt én még nem hallottam, csak Attila. A mamaát se tisztán,de csak ha nyűgös és fáradt(memme,emmő).
Nagyon szereti a havat,és a nagyszülőktől kapott egy szánkót amit fel is avattunk, de képek sajna nem készültek róla, mivel galyra ment a fényképezőnk.
Nálunk még nem érkezik a kistesó, bár nyitottak vagyunk rá így bármikor betoppanhat.
Gratulálunk az újabb kismamákhoz(Zsófiknak)Barbi neked is, vagy csak félre értettem?
Alma nagyon szereti a könyveket igazi kis könyvkukac lett. Az alvás nálunk igen rapszódikus. Du.-ni leginkább 1x1h,vagy csak 3/4. Az éjszakai pedig 8h-kor fektetünk normál esetbe,de van hogy 1-másfél óra is az altatás, éppen milyen hangulatában van.
8h és 9h között kel reggel.Az éjszakát átalussza, hajnalban 5 és 6h között kel, majd visszaalszik. Még 3x szopik egy nap,leginkább alvás elött.
Tejet már iszik, de kakaót nem igazán szereti, csak ha mi is iszunk akkor ő is belekóstól.
A karácsony édesség dömpingben telt,amit persze megelőzött a mikulás is így eléggé kivoltam már,hogy nem eszik rendesen és vártam is a végét, hogy helyre áljon a rend.
Most a vissza vezetési stádiumban tartunk csökkentjük a napi adagokat. Hála Istennek,ha nincs elötte akkor azért nem igényeli.
Péntektől,az az 8-tól 17-ig Bp környékén leszek. Nagyon szívesen találkozom bárkivel,ha van rá érkezésetek. Egyenlőre a 9,15,16,17 nem alkalmas. A képeket majd késöbb csatolom, mert nálunk még nincsenek.
Jó volt rólatok hallani és látni a sok sok képet.
Mindenkinek jó éjt és nyugodalmasat.
feluca
Mezőszemere

Csak beköszönök egy jó éjt erejéig.:-))

Luca és az itt készült képek????

Amúgy Péter szombaton egész nap ügyel, enyém a kocsi, ha lennénk páran, elmehetnénk mondjuk játszóházazni vagy egy sétára. Ki mit szól hozzá?
És akkor Luca is csatlakozhatna....már ha addig olvas, de felhívom, ha alakul itt majd vmi.

Megjött a gépünk, bekapcsolt, Sziszka, holnap írom ki Levi-képeket, ez volt elsőként bejelölve feladatként.
Amúgy egyenlőre semmi baja és már péntekre meg is rendeltem a Botticelli kiállításra a jegyeket. Anyósom bevállalta Lecsót, mi meg Petivel kultúrálódunk egy csöppet. :wink: (ez volt a szülinapi ajándékom)
És nem is meséltem, karácsonyra meg az egész család kapott belépőt a planetáriumba hó végére, Vangelis zenéjére. Igaz, fél9kor kezdődik, Levi lehet hogy bealszik, de a pénztáros szerint pár hónapos babákat is visznek, annyira leköti a Prüntyőket. Kíváncsi leszek, mit szól majd a kis Örökmozgóm!

Gabi, nagyon tündér a kicsi lány, én is én is. Ha megint a 30.héten derül ki, ki lakozik a pocakomban.....remélem nem lesz annyira szégyenlős, mint Lecsó.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Megnéztem a született feleségeket de minek. Gondoltam behozom még a lemaradásom erre apa most közölte kikapcsoltam a mosógépet ha nem baj. :shock: :cry: :cry: Szóval megyek teregetni, teljesen elfelejtettem.
beszúrom még a ma esti két kedvenc képemet
egy kukucsos
Kép
a babakocsizsákos darth wader
Kép

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Hahó kihalunk?

nekem ilyen játékom volt kiskoromban, imádtuk...

Kép :lol:
Vendég

Boni dehogy halunk ki!!! Én ma porszívóztam meg ajnároztam a nyűgös csemetémet. Most raktam le aludni úhogy pihi jön.

Gabi nagyon édes a kislányod , büszke is lehetsz rá. Nekem olyan mintha kicsit Málnusra hasonlítana:?:

Aproo hogy jött Levinek a Lecsó név?

Kép

KépKép[/url]
mecsi

jja tényleg ez a hasonlóság nekem is feltűnt, mert először azt hittem hogy Málnus van az utolsó képen :oops: :lol:

Aproo nekem sajnos szombat tuti nem jó talira..

Szisz milyen volt az éjszakátok? pulsatilla homeos igen.
Vendég

boni, most olvastam a prividet, köszi, de már Zsófival megoldottuk:)

Zsófikám, el is utaltam a csajszinak a pénzt, küldtem ról mindkettőtöknek emilkét:)

Apró, légyszi írd meg a chamomilla és a másik homeós bogyó higítását, ami a fogzásra jó, légyszi, légyszi:)

Feluca, üdv újra, gyere ahogy tudsz, jó hallani felőletek! :)

kihalás: Boni én épp hogy csak feltámadtam tegnap, egy csomót írtam, de akkor ez neked nem tűnt fel:)))

sniky

na meg de. voltunk ringatón itt csepelen, már nagyon hiányzott és utána barátnőm feljött egy kicsit trécselni, olyan jót tett:)))) hiányzik a társaság, na...:)

sniky

Halihó!

Hajnali 4kor le is esett, milyen higítást kértek csajok. Bocsi, de totál el vagyok tájolva, meg a Kis Büdösöm rossz néven vette, hogy dícsértem az alvását, két napja fél órákat nyom napközben, most meg hónapok óta először éjjel mellette kellett virrasztanom és vagy 4x kelt. És persze reggel is már 8kor. De ugyanúgy fél óra volt a délelőtti alvás. :cry:

Szóval amit küldtem homeos összesítő, abban benne van: belladonna c6. chamomilla meg d12!

Mecsi, nem tudom, talán sógoromtól. :-)

Ja, és én is ma elhavazva, porszívó, baconbe tekert tajra, zöldbabfőzivel, mosás, teregetés már megvolt. Maradt a mosogatás, felmosás, és még szegény Csöppel is ki szeretnék menni a levegőre ma. És délután jönnek apum meg bátyám is, szóval csipkednem kell magam, hogy a 24 órába beleférjek.
Nektek nincs iszonyú migrénetek ettől az időtől?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok! :) Nem halunk ki, estére behozzuk a lemaradás :)

Gabi, Mira tényleg hasonlít Málnusra :D Gyönyörű kicsi lány, gyere ha tudsz és mesélj!

Sniky, én kimondottan élveztem, hogy ennyit írtál, és Barnus képei nagyon-nagyon édesek!!! Jó hogy hoztál nekünk belőle, nekem kimondottan tetszett a kis háziasszony megterítős, és az apával dobolós :D :D :D Kicsit féltelek benneteket, mert egy anyós könnyen meg tud fertőzni egy kapcsolatot, remélem nálatok végül minden jóra fordul! Hosszú nyaralást kívánok anyósodnak ;)

Csandi, épp az előbb jött haza férjem a boltból (pc.-n van egyébként) de nem is az a legnagyobb baj, hogy elveszett, hanem, hogy nem akarják előkeresni a vincsesztert, mert ugye ki lett véve a gépből, az is lehet, hogy már meg sincs. Tegnap voltunk bent, és azt mondták nincs meg, de szerintem nem is nagyon keresték :( :( :( Egyetlen videónk sincs Málnusról :cry: :cry: :cry:
Sikerült Binyekkel beszélni, ha nem válaszol, akkor meg tudom adni a tel.számát is!

Boni, köszönjük az érdeklődést, azt hiszem kezdenek hatni a homeós bogyik, most először fél 5-ig aludt úgy, hogy egyszer sem ébredt fel közben :) Ha megvan még ez a játék, akkor felesleges megvennem! Mert nagyon hasonló! Csak fából van! Vagy honnan van ez a kép?

Luca, üdv újra itt! Nagyon örülök, hogy jól vagytok!

Barbikám!!! Akkor mikor lennétek itt? De jó is lenne!!!! Szuperek a képek, az etetős tetszett a legjobban :D Akkor mindenki meggyógyult?

Mecsi, édes a kis Darth Weder :D :D :D

megyek én is teregetni :D

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Apró, nekem két napja egyfolytában fáj a fejem, most talán kicsit jobb, de még reggel, a tök jó éjszaka után is hasogatott!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

B.Ú.É.K. minden kedves fórumozó kismaminak és picúrkáinak! Én is megjöttem, míg töki alszik írok egy-két szót magunkról. Aproo, köszi a hiányolást!

Nálunk gyönyörű volt a Karácsony, bár Gergőt tulajdonképpen semmi nem érdekelte, kapott rengeteg játékot, megnézegette őket, azt annyi. Igazából kb. 5 percre van el velük, aztán vissza a szokásos rosszasághoz, szekrénynyitogatás, kipakolás, porszívó, telefontöltő, stb...
Papától kapott kis quadot, nahát, mondanom sem kell, hogy úgy ment vele, mintha arra született volna. Egyből megtalálta a gombot, nyomta és ment, mint a meszes :) (apától örökölte, ő rallyezott is) Majd teszek képet róla.

Szilvesztert mi baráti társaságban töltöttük, volt karaoke, kártya, ping-pong, nagyon jól elvoltunk.

Már nekünk is jön a szemfog, egyik áttörte, a másikat még nem láttam, de duzzadtak az ínyek, rendesen. Kakaó, tej nálunk még mindig nem megy, de úgy tűnik a tápszert is megunta, mert fél üveggel öntök ki minden este a csapba. Egyébként szerencsére az evéssel nincs gond, imádja a fűszeres kajákat, de megeszi a babakajcsit is, ha éppen csak olyan van otthon.

Fütyije rendben van, szépen visszajön a bőr, nekünk a doktornéni már 2 hónapos korában mondta, hogy intézkedjek, mert van kis lenövés, nehogy gond legyen. Minden fürdésnél óvatosan húzogattuk és pár hónap alatt rendbe is jött.

Az összes kismaminak gratula még 1x, Zsófinak is, csak csendben, de nagyon örülök!

Babócák tündériek egytől-egyig :D
Niki! Jó volt olvasni a soraidat, nem semmi, hogy Barnus ennyire beszél már, biztos nagyon jó lehet, már én is várom. Gergő nem akar még semmit mondani, egy-két szó, azt ennyi. De a kutyust ő is utánozza és az indiánokat is, nagyon édes!

Sziszka! Remélem Málnus rájön, milyen jó aludni és most már kímél kicsit! Még Gergő is sokat fent van, iszik, alszik tovább, de akkor is.

Ja, mi már hetek óta felkeltjük 8-kor, mert 10-11 volt mire este elaludt, mostanában meg általában 9-re már alszik.

És a képek

Így csinálnak az indiánok
Kép

az új quadommal

Kép

bicót is hozott a Jézuska

Kép

ezt meg csak úgy, mert olyan édes

Kép

Barbi
Kép
manci79

Niki én eddig lemaradtam a fényképáradatról ! Nem jelent meg nálam :(
Nagyon édes Barnus mekkorát nőtt már ő is, olyan nagy fiú!
A főzőcskézős kép nagyon édes , milyen szépen megterített!

Gergő is nagyon helyes nem semmi járgányt kapott :)
Lányok rakjatok képeket, mert az albumba se töltötök fel mostanság :(

Este az jutott az eszembe majd milyen jó lenne egy Tranzitos tali megint:D kanapés gyerekes fotóval :D

Fütyi dolog: én minden este fürdés után meghuzogatom neki lefelé de nagyon nem engend neki , úgy mint aprooéknál.

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Ja igen, Mecsi, hát, Áron tündéri, annyira nagyon szép kispasi és olyanok a szemei, ő is beszél velük. Gyönyörű! :)

Lányok, még azt szeretném kérdezni, hogy a gyerkőc 2 éves koráig meg kéne lenni a kistesónak, hogy a mostani Gyed maradjon vagy hogy van ez? Igaz, mi már lecsúsztunk róla, nem is azért, csak jó lenne tisztában lenni vele. Aki tud, légyszi adjon infót.

És még Kittinek -ha olvasol- hogy vagy, sikerült valamennyira helyrerázódnod? Bocsi, múltkor a tescóban alig ismertelek meg, levágattad a hajad? :D Megyek ám sokszor, mint a vakegér... :roll:

Barbi
Kép
manci79

Snicky láttam feltámadásodat, de csak a teszire tudtam reagálni, mert apa a héten itthon, és csak párszavas hozzászólásra futja :oops: :lol: reggel meg elfeledtem azért jó lehetett a kari anyósmentesen, Zsiga is felpakolja csészéket asztalra, állandóan kávét főz..stb.. :lol: beszédet meg vedd fel, had halljuk!

Szisz örülök,hogy aludtatok! megvan, de az hármunké volt, szerintem tesóméknál van.na meg papírból és azt még széttépi.. ezért gondoltam fából :roll: :oops:

Aproo én is zöldbabfőzit készítettem,

GErgő is nagyon vagány!
Vendég

köszönjük a bókokat, bezsebeltük az összeset:)

Szisz, örülök, hogy jobb volt az éjjeletek, a mieink katasztrófák, de azt hiszem beszerzem a bogyókat és majd meglátjuk, hátha segítenek. Reménykedem.... mert már rám férne egy átaludt éjszaka:)

Mecsi:) tranzit.... hmmm, már nem biztos, hoyg olyan szépen egymás mellé lehetne őket ültetni:) de tényleg jó lenne kicsit ott nosztalgiázni:) az a kanapés kép azóta is az egyik kedvencem, be is szúrom:)

Kép

íme a kis 6 hónaposaink:))

fütyivel azért csínján, óvatosan, ne erőltesd szerintem, csak amennyire megy. Idővel javulni fog a helyzet:) én a kádban sosem tudom neki visszahúzni, mindig kicsúszik a kezem közül, hehe:))) így törölközés után szoktam pici körömvirágkrémmel "intézkedni", ahogy Manci írta:) nagyon édes Gergő a képeken és milyen ügyesen quad-ozik:)

sniky

Jajj, ez a kép, de jó! Annyira édesek ott, egy kupacon! :lol: :lol:

Barbi
Kép
manci79

na ez jó! nálunk is zöldbabfőzi volt a mai menü :D igaz, már este megfőztem...

Sziszka, sajnálom a fotókat! szerintem nyugodtan járjatok a nyakukra, hátha megunják, és végre megkeresik!!! :(

kuki témában elfelejtettem tegnap! Beninek is szépen hátrajön, de mi is gyakorlatoztunk vele, most is úgy 2x 1 héten tuti megcsinálom neki... sajnos később is lehet gond, ha most amúgy tuti minden!

Aproo, majd mesélj a planetáriumosról!!! játszóház... hááát, nem tudom! mi ott mindig betegek lettünk! :(

Feluca, szia! gyere többször, ha az időd engedi, na meg képeket is próbálj hozni!

ManciBarbi, köszi! :) jövő csütörtök, már csak egy hét az uh-ig! nagggyon izgis! Gergő iszonyat cukkancs! ahogyan Áron és Barnuska is! beszéd nálunk sincs, de majd lesz! ettől nem félek! :)

mára amúgy én robbantam le egy kicsit... fájt éjjel a torkom, meg ma fújom az orrom! szerintem tegnap megfáztam kicsit! lementünk még délután, de nem esett túl jól, csak a gyerkőcök olyan jól elvoltak, mert szánkóztak kis szerelmével, szóval nem volt szívem hazarángatni...:(

sophie27

jujj Niki, ez e kép! tényleg annyira cukik! bezzeg a csajok meg hol voltak, mi!? :)

sophie27

na elkapott a nosztalgia máris:))

íme az eredménye:

Kép
Barnus szakszerűen ellenőrzi, hogy minden rendben van-e Zsombi fogaival:)

Kép
hevesen udvarlunk Csenginek:)

Kép Zorka barátnőnkkel:)

Kép teljes összhangban:)

Kép

Kép Mikuval a Károlyi kertben:) húú, de jó is volt!

Kép Andrissal huncutkodunk:)

és ezek nem is voltak olyan rég:))) de óriási a változás....

sniky

Nagyon szuperek a képek!!!!
A kanapés nosztalgiázós a kedvencem :D :D :D

Képzeljétek, indulunk jégkorizni :D :D :D Ezen a télen még egyáltalán nem voltunk, be vagyok sózva, este majd jövök mesélni, hogy minden csontom egyben van-e még :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Teljesen el vagyok kenődve.
Jöttem apumék, jól bekajáltak, elmentek 6 körül és épp nekiálltunk volna rendet rakni, mosogatni, Levinek vacsit csinálni, amikor megszólal a telefon, hogy hol van Peti, mert 6től Ő ügyel Htelken. Úgy, hogy hétfőn, kedden is ügyelt és szombaton is 24 órázik. A legszebb az egészben, hogy hétfőn amikor bement ott pattogott egy doktornő, hogy de 4.-én Ő ügyel, akkor kinyomtatták a hivatalos verziót és ott Péter volt beírva. Akkor megnézte, és hírehamva nem nem volt a mai ügyeletnek, azóta pont 4.-i dátummal viszont van egy új táblázat. Nem az lenne a legkevesebb, hogy felhívják ha a háta mögött változtatgatnak egy megkezdett hónapot?
Nem is értem ezt az egészet, de komolyan nekem kezd elegem lenni ebből az egészből, hogy szardarabnak nézik az orvosokat. :evil: :cry: :?
Gyakorlatilag vasárnap este óta nem beszéltünk 10 percnél többet, mert tegnap olyan fáradt volt, hogy csak beájult az ágyba...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Szerencsésen hazaérkeztünk, az ügyeletre sem kell mennünk :) Málnus annyira nem élvezte, lehet, hogy beszerzünk neki is egy korit :)

Apró, nagyon sajnálom :( :( :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Boni, itt látszik Veráék Bingója, véletlenül akadtam a képre :)
http://picasaweb.google.hu/miksagergely ... 5749404754

<
sziszka78
Tolna

Csajok! Ma van 7.-e, ha jól emlékszem, ma műtötték Dorcát, szóval drukkoljunk, hogy minden rendben legyen!

<
sziszka78
Tolna

Aproo sajnálom..tényleg nem nomálisak :roll:

Szisz köszi ez nagyon kafa :wink:
jéghoki? nem semmi

Málnus mennyit változott meg Miku is

Vera nagyon szép volt a fárok, gyerekek édesek!

a kanapés kép nekem is kedvencem druszám :wink:
Vendég

Sziasztok!
Sziszka!Szurkolunk Dorcának!!!!
Niki!Szuperek a képek elfogott a nosztalgia :D (Eszembe jutott a Tranzitos Somlói galuska :D )No de én még fogyózom.Tényleg csajok valaki csinálja még???Hogy álltok?
Boni!A mi játékunk is ilyen csak kevesebb lapból áll.
Tényleg Sziszka volt belőle másfajta is?(a mienk állatos)
vera
l.veronika

Vera, akkor nem volt, de léggé ki voltak fogyva az ünnepek után, azóta még nem jutottam, de Boni miatt menni fogok, majd megnézem.

Málnus tényleg változott, azt hiszem én is ezer éve tettem képet, megyek is keresek :)

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szisz :lol:

Dorcinak mi is szorítunk!!!!
Vendég

A képekről jut eszembe, hogy Manci huncutkát elfelejtettem megdícsérni, nagyon sokat nőtt ő is, jó most ez a sok kép, szóval csatlakozok én is :)

Szájharmónikázok:
Kép

Mikuval
Kép
Fürdök
Kép

Szisz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszka78 2010.01.07 22:26-kor.

<
sziszka78
Tolna

Na valamiért elég homályosak lettek....mindegy, eldugulok :lol:

<
sziszka78
Tolna

Sziasztok!

Dorcának mennek a drukkok!! +++++++++++++++++

Valaki kérdezte, bocsi nem emlékszem ki, Eninek a 14.-15. fogai jönnek most...

Niki, jó hogy jöttél végre, hiányoztál ;-) Jók a képek is :-)

Nekünk egész jó napunk volt ma, voltam tornán meg védőnőnél, Eni meg viszonylag könnyen elaludt délután is este is. Legalábbis nem hisztizett annyit :oops:
Igaz, délután először mondókáznom kellett neki, hogy az ágyon maradjon, este meg így is 3/4 órát feküdtem mellette, de nem sírt, csak feküdt és dumált meg játszott a macijával :)

Egyébként Eni is elég sok mindent mond, a tágabb család tagjait már régebb óta megnevezi, meg a kajákat általában, állathangokat mondja, de most 1-2 hete sok mást is ismétel, és minden nap szinte mond valami újat. Mai újdonságok: akarsz, mi ez ;-)

Nem tudom, mit is akartam még, de aki beteg, jobbulást, és mindenkinek tűrhető éjszakát!! Sziszka, jó hogy javul a helyzet Nálatok :-)

Apa meg elment hétre kézizni, de még mindig nincs itthon :roll:

yuyu79

Szisz, jók a képek!! :-)

Gergő és édes pofi :-)

Feluca, képek??

Áron is haláli, ja és Barbi gyerkőcei is gyönyörűek természetesen :-)

Másik Szilvink (Emese-Dóra-Bence-Anyu) merre??

yuyu79

Kép

Na ilyen is rég volt, hogy én vagyok az első :shock: :lol:

Kidobott az ágy , azaz Áronra ébredtem és nem megy a vissza alvás pedig ma jó kis zsúfolt napunk lesz.
Andiméknál délelőtt lesz telepi picurparty, aztán oltásra megyünk, bár nekem kicsit fáj a torkom most :?

Dorkának mennek a drukkok+++++++

Niki sztem nem hogy nem maradnának meg de el se férnének egymás mellett már :D :lol:

Aproo sajnálom a párod meg ezt az egész helyzetet! Na és főleg titeket, Levinek már nagyon hiányozhat apuci.

Julcsi Eninek ennyi fog :shock: jól belehúzott! Mi még mindig csak 6nál tartunk ,aztán majd úgy járok mint Sziszka.

Jajjjj Málnus nagy kék szemei de gyönyörűek! Miku meg olyan kis komisz ezen a képen :D

Beszéd: nálunk ezerrel megy a hablatyolás, szegénykém látom annyira mondaná a mondanivalóját de nem tudja kifejezni magát és marad a babanyelvénél. De ha mondok neki szavakat utánozza és érti is és tudja mi az mert mutatja. Családtagok nálunk is mennek csak apámra nem mond semmit nem is értem miért .......
:cry:

Olvad a hó :(:(:(:(

mindenkinek szép napot este igyekszem jönni

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Jó reggelt mindenkinek!
Köszönjük a bókokat! Miku az életben is pont ilyen csibész mint a képen, nagyon édes :)
apró, neked akartam még írni, hogy Mi használtan vettük a babakocsit mindenestől 90 ezerért, de tökéletes állapotban, persze nem mondom, hogy olcsó, de nagyon örülök neki.

Julcs, a héten már nem jutunk el, a jövő hét mikor jó nektek? Nekünk egyenlőre csak a csüt. foglalt. Már nagyon kíváncsi vagyok Enire!

Sniky: azért az átaludt éjszakától még Mi is nagyon messze vagyunk, de most is csak kétszer kelt, jól ezek a bogyók, próbáld ki, de kell 2-3 nap mire tényleg hatnak!

Barbi jöttök?

Vera, ti mikor jártok felénk?

Ma nekünk is csavargós napunk lesz, lehet, hogy csak este jövök...

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

halihó!

Mecsi, korán fent vagy... :)

mi is, pedig az elmúlt napokban nagyon durván sokáig aludtunk! de ez van.

délután mi is bulizunk a szomszédomékkal.

bejelentkeztem a védőnénihez is, kiskönyv miatt, majd jövő pénteken megyünk méreckedéssel egybekötött kiskönyv átvevő látogatásra! :D

nekem is fájdogál a torkom... nem tudjátok, hogy mit lehet terhesen erre szedni?

gyerekem már megint a porszívót nyüstöli! kész vagyok. minden nap elő kell venni neki... aztán azt tologatja, cipeli, stb. lehet, hogy csak be kellene kapcsolnom, és már tisztaság is lenne :P

Aproo, sajnálom, hogy ennyit kell dolgoznia a párodnak, na meg, hogy ennyire görények, már bocs, a kollégái, hogy még tájékoztatni is elfelejtik arról, hogy változtatták a beosztást...

Julcsi, férjed előkerült végül!? ;)

Sziszka, képeket hozzál a korizásról. vagy nem csináltatok?

Vera, nem semmi vagy a fogyóval kapcsolatban! ügyi vagy! még mennyit kell fogynod az álomhatárig?

Niki, nagyon jók a nosztalgiázós képek! :)

Málnus és Miku is cukkancsok!

Barbikám, ne haragudj, hogy későn válaszoltam, csak lent voltunk havazni... :S most Beleki Katáékhoz el tudom juttatni, ő meg felteszi zsibvásárra, ha az oké neked, de majd akkor még beszéljünk a ruhák sorsáról!!!

sophie27

Zsófi tantum verde

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Zsófi, homeos cuccokat lehet. :wink:
Én is 2 napja nyekegek, azt hittem jobb lesz, de ma reggelre már hangom sem volt és nagyon fáj a torkom-fejem. Meg volt egy pici hőemelkedésem is. :-( Azért ilyenkor jó lenne picit vízszintbe kerülni...
Mézes tea, phytolacca, oscillo, és stodal. És ha nem eszed amúgy minden nap a terhesvitamint, most sztem pár napig mégis tedd, mert az is jó!

Na, lépünk Levivel, mert kirúgja a ház oldalát. Beígértem neki a péktől egy bacon-ös péksütit, azóta ott áll az ajtónál. :lol: :lol:

JA, Vera, jövő héten pénteken megyek be a városba vizsgálatokra, szte dél 11 körül végzek a Kútvölgyiben. Nektek mi a progi?

Jaj, nem bírt várni a fiam és megtalálta a filceket....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: