Sziasztok!
Tegnap nem voltam, mert egész nap autót nézni voltunk és vettem is egyet Egy Opel Corsát. Nagyon kis aranyos, így azért már sokkal mobilabbak leszünk és én is nyugodtabb vagyok, hogy ha menni kell, akkor van mivel és párom is nyugodtan használhatja a másik autót a munkába járáshoz!
Marci nagyon hősiesen viselte az egész napos túrát, szinte végig evett-aludt Az autó mindig elringatja. Reggel 10-től délután fél 5-ig úton voltunk, voltunk Pesten, Szfehérváron és Dunaújvárosban is
Vick, igen, a Prevenát kaptuk meg. Így hogy írod, már ismerős a neve Ezt majd ismételni kell 4 hós és 15 hós korban.
Jó, hogy Vince ilyen „pontos”, nekünk még minden éjszaka más. Ez attól függ nagyban, hogy délután/estefelé milyen nyűglődőd Marci. Mert ha pocifájós, akkor inkább korábban fürdetem, mert a fürdés valahogy elvágja nála a nyűglődést és így korábban is fekszik, ergó éjszaka korábban kel…..stb. De így is az esti lefekvés után 5-6órát alszik már egyhuzamban.
Móni, Marci hajnalban rendesen eszik, nálunk utána van az, hogy délelőtt csak „nyammog”, alig eszik valamit és utána 11-12 felé újra eszik egy nagyobb adagot. Szerintem ez is babafüggő, nem sztrájkolás, hanem alkati kérdés. Pl. kiskoromban és sosem reggeliztem, mindig csak kakaót ittam, de anélkül felkelni sem tudtam és utána a tízórai volt az első „étkezésem2 hosszú éveken keresztül, így simán szerintem a babáknál is ez kezd kialakulni. Ne erőltesd, ha Dávid nem akarja, szerintem!
Ja, és Marci már hosszú percekig tudja önállóan tartani a fejét. Ha pl a vállunkon van, akkor simán tartja egyenesen a kis fejét, csak akkor teszi le a vállunkra, ha már álmos. Amúgy nézelődik. Erre mondja párom, hogy „szkennel”
Hordózókendő nekem nem szimpi… De ez is egyén kérdése…
Egyébként sztrájk az nálunk is van. Rángatózik a cici előtt hosszú percekig, amíg meg nem találja és rá nem érez az ízére, utána rendszerint pár szívás után kiköpi és újra kezdődik a cívódás, na ezután már általában ha ráharap (én ez idő alatt összenyomva tartom neki a bimbómat, mást nem tudok segíteni neki), akkor a szájában is marad úgy 10-15 percre, utána kész… Ez inkább akkor van, amikor nagyon tele van a cicim, de mindkettővel ezt csinálja… Már egész kiskora óta, úgyhogy nálunk ez nem újdonság
Azt olvastam valahol (talána jan-i Kismamában), hogy ilyen esetre előre lefejt tejjel kell kínálni kanálból, kicsit megnyugszik és utána jöhet a szopizás. Móni, egyébként azt írták, hogy ez a gyakori bukát is megelőzi, lehet hogy érdemes lenne kipróbálnotok! Ha kell a cikk, akkor megkeresem, hátha fent van neten is, szólj!
Apropó, kengurut még nem vettem, de már kinéztem a típust Fel akarom próbálni mindenképp gyerekestül
Zsuzsi, ez a fiú vagy lány sztori

Nálunk is volt ilyen, hogy megkérdezték, akkor Marci vagány farmerben és fehér ingben volt
Kata, holnap sokat gondolunk rátok!!!
Szilvi! Marci utál öltözködni, főleg akkor visít, mikor a kezét kell bedugni, a fejen áthúzását a ruháknak már kezdi megszokni, akkor mindig elterelem a figyelmét, ez bevált, majd próbálkozunk a kéznél is hasonlókkal! Tök jó, hogy Máté ilyen ügyesen próbál
Ja, és én egy ideje már wordbe írom a a hszeket, mert nekem is elszállt pár, az olyan bosszantó, és így olvasás közben tudok reagálni, akár több részletben is, majd utána bemásolom és elküldöm
Édes a csöppség nagyon!!! Hogy mosolyog
Hajhullást én nem tapasztaltam még, ellenben az újat látom nőni. Ilyen nagyon pihés kis apró hajszálak jönnek, mintha sűrűsödne. De egyre vörösebb és nincs vörös hajú a csládban… Hmmm… most lebuktam
Dmes tippet köszi, megérdeklődöm, ha legközelebb megyünk!
Friday, ne bőgj, inkább gyere és olvass/írj, a bőgés nemjó a tejcinek!!!! Sok erőt és kitartás!!!
Vick, jó hogy a sebeddel minden ok. Nekem is azt mondta a doki, ne aggódjak, még egy darabig fájdogálni fog… Köszi…
Kriszti, gyors jobbulást! Remélem semmi komoly!
Zsuzsi, Marcinak is olyan a haja, mint Zsófinak. Elöl alig van, hátul meg copfba lehet fogni olyan hosszú már
Orrszívásról köszi az infót, akkor marad a spray…
Móni, végre vmi dicséret a dokitól!!! Hajrá! Béláné is ott volt???
Szemének jobbulást!
Edina, én is egyre éhesebb vagyok. És ami a legrosszabb, hogy a hajnali etetésnél is Ilyenkor mindig nassolok, pedig azt nem kéne… és ahogy –zsuzsi is írta, főleg édességet eszem. Kívánósabb vagyok, mint terhesen
Na, ezt a mennyiséget délelőtt óta írom