Sziasztok!
Először is, mindenkinek Boldog Új Évet!
Olvasgatok, olvasgatok…rengeteget írtok!
Üdvözlet az újaknak! Én is csak ritkán jövök, de azt biztosan nem bírtam volna ki, hogy ennyi ideig csak olvassak…
Minden baba nagyon szépen fejlődik, nagyon szuperek a képek! Néha fenn akad a szemem néhány baba méretein, olyan hatalmasak a számok, számomra…
Remélem, minden beteg meggyógyult, de legalábbis jobban van!!!!
Ancsurti,
Nagyon szép helyen voltatok!

Már én is nagyon várom a 2 hét múlva esedékes utazást, pihenést!
MBT cipő,
Sok kollégám viselte (pénteken, amikor farmerben lehetett dolgozni), sokan szeretik, dicsérik. A védőnő is abban jár, nyáron szandált láttam rajta, most meg persze zárt cipőt. Az ára valóban brutális. Szerencsére, nekem nincs derék vagy gerinc problémám, de akkor is nagyon elgondolkoznék, mert én egy kissé cipőmániás vagyok…és ezek valóban nem szép darabok és talán csak a farmer az, amivel jól is ki tudnak nézni.
Hozzátáplálás,
Míránál nem váltottunk ki egyetlen étkezést sem, anyatejet eszik, és ehhez kapja sorban kóstolóba az új ízeket, gyümölcsöt, főzeléket, tejpépet. Én úgy tudom, hogy ha ki akarja valaki váltana az egyik étkezést, akkor előtte kell adni, ha meg nem, akkor utána.
Alvás,
Ági, Míránál is volt pár napig, hogy nagyon sírt a nappali alvások előtt, de szerencsére gyorsan megszűnt. Ő már 2 hónapos kora óta 20-kor (védőnő szerint korán…?) megy aludni. Reggel 7-8 között ébred, és közben kétszer kel fel enni.
Fogzás,
Nagyjából 2 hete Mírának jóval kevesebbet folyik a nyála és nem rág olyan intenzíven bármit, ami a keze ügyébe kerül, nem is nyűglődik. Biztosan abban az időszakban indultak a be a kis fogacskái ott lent, a vastagabb ínyében (gondolom én), és most, hogy már nagyon közel vannak a kibújáshoz, már nem szenved tőle. Még egy fogacskája sincsen kint, de szerintem már napok kérdése.
Pár témában lapítok...
Nem gondoltam volna, de jóval vékonyabb vagyok, mint Míra előtt…6 kg-val vagyok kevesebb, és ugyan próbáltam megúszni, de muszáj kisebb nadrágot vennem, mert mindegyik leesik rólam, még övvel is. Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart ez az állapot…:) Pedig eszem mindent, csokit is, meg rengeteg szénhidrátot… Szurkolok, a fogyni vágyóknak, hogy sikerrel járjanak!
Míránál az esti alvás megy a legkönnyebben…a szokásos rutinok után leteszem, mosolyog rám kettőt, elfordítja oldalra a buksiját és szinte azonnal alszik.

3-4 alkalommal volt, hogy ez nem ment simán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.01.08 10:39-kor.