A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Élből leszoktam szerelni őket. Most hagytam egy kis időt...

Kép
Kép
200907?

Talán kicsi nyugi van, Kistöki nézi a monitort elbűvölve... (Bond, jogos a megjegyzés amit Boonak írtál a motiváció kapcsán, egyetértek, de most full nem láttam semmilyen más kiutat...)

Szisz,
a video besz..ás édes!

Orsi,
anyudat sajnálom nagyon, szörnyű, hogy milyen szemét emberek vannak :x :x :x :x

Marietta,
Dominak gyors jobbulást!!!!
Annyira jó hogy a gasztropara ilyen szépen rendbejött!!! Nagyon tökös kislegény Domi :lol: :lol: :lol:

Fogyókúra :?
én is csatlakoznék a versenyhez, bár még előtte hamar megeszem a finomságokat, amik itthon vannak, hogy ne kísértsenek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: most épp a mézest eszem egy kis almával, hogy egészséges legyen :wink:

Hendegabi,
ájulás :shock: be lennék tojva rendesen! remélem tényleg semmi komoly :roll:
(1 liter :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: azt még én is csak tudatosfolyamatosanivással bírom meginni, aztán meg törpevízműben nyomom :oops: )

Szonibaba,
köszi a jógainfo-t! A házunkkal szemben van egy jógastúdió, szerencsére itt is van elvileg baba-mama jóga, így nem kell elbkvznunk sehova :lol: dehát ugye túl közel van, még csak kívülről szemeztem vele, meg felírtam az órarendet, de be nem mentem...

Tike,
GYED :shock: őszinte meglepődés hangjai a háttérben... csoda, hogy valami műkszik rendesen!
és gratula a forduláshoz!!!!

Orsi,
Odett pattanása :shock: álom :D
hogy van, múlik?

KépKép

KépKép
kispocok13

timea83:
Akkor jo! En is beszoktam vetni Lottikat a cardio egyzesembe, ha fent van es nincs el egyedul. Azt hiszem ha tenyleg verseny lesz akkor en ma gyorsan ujra kezdem a tornat, mert karacsony ota semmit nem tornaztam. Kulonben en olyan gepet szeretnek ami olyan mintha sielnel. csak nem sok hely lenne neki. Nagyobb hazba kene koltozni. :roll: Fel eve koltoztunkk ide, mondvan hogy ez eleg nagy lesz, de Lottikanak mar annyi mindene van hogy mar ezt is kinottuk. :lol: Itt cross trainer- nek hivjak. Mi a magyar neve? Nem jut eszembe. :oops: :roll:

kispocok:
Nem probaltad huteni vagy masszirozni neki? Esetleg mindkettot egyszerre?

Kép
Kép
bucus80

Ronmay,
huszadik táska... jelen, nekem is van egy rakat cucc, cipő, táska, ruha garmadával, egy gardróbszoba jól jönne (a pasim kiszorult a cuccaival az előszobába, és a cipőim egy fél szekrényt foglalnak el) :P :P :P :P :P
De hős vagyok, elkezdtem eladogatni a cuccaimat, amik már 2-3 éve nem voltak rajtam, kb 70%uk vadiúj volt :shock: :shock: :shock: (lehethogyvásárlásmániásvagyok??? :arrow: mondjuk mióta Nimród van, tudatosan fogom magam vissza, csak néha bűnöztem :wink:

Krissy,
hát, nálatok sem indult könnyen a dolog :cry:

Ancsurti,
szia és Heppi nyú jér!!!!! Annyira szépek a képek, és Hangi mekkorát nőtt! Nagyon kis huncutka!
Remélem, elkapatástünetek hamar elmúlnak :wink:

Orsi,
bocs, hogy nem emlékeztem, te voltál a leszólítás alanya :oops: :oops: :oops:

Bucus,
sajnálom hogy így alakult a szülésed :cry: mennyi nemnormálisorvos van!!!! mi meg ki vagyunk nekik szolgáltatva :evil: :evil: :evil: :evil:

Bond,
derékpara :x
nekem is így kezdődött, aztán egy rossz mozdulat után nem bírtam felkelni egy hétig és nyertem egy porckorongsérvet... vigyázz magadra, csak egyenes derékkal emelj, és csak ha muszáj (jó tudom, mindíg muszáj két gyerkőccel, és Manó sem két kiló)

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus,

köszi, igen, próbáltam, kb fél percig működott :twisted:
felváltva vetem be a hűtős rágókát, dentinoxot, cumit hogy az masszírozza, illetve hagyom hogy rágja az ujjamat (ez nagyon cuki, olyan aranyos ahogy kisvámpírként rácuppan)

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus,
cross trainer jól hangzik!!!!!!
nekem tudod mi jött be? Bikram jóga!
50 perc egy 40 fokra felfűtött teremben... annyira jóI! durván edz és agyilag is kikapcsol, ha jól emlékszem, Ancsurti is próbálta nemrég, neki is bejött :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond

Beszélgetés. Rád sem ismertem, hogy nem osztottad ki , nagyon higgadt voltál:shock: .
Nekem Odett születése után volt ezzel kapcsolatban egy kellemes meglepetésem. Felhívott egy pasi életbitosítással kapcsolatban. Mondtam neki, hogy igen jó lenne, de sajna most nem nagyon tudok rászánni pénzt, mert hitel van a házon, én nemsokára gyed-en leszek, szóval nincs havi plusz felesleges pénzem. És megértette :shock: Teljesen korrekten mondta, hogy tényleg nem lenne rá elég pénzem, és illedelmesen elköszönt, és köszönte szépen :shock: P .

Szisz

Attila nagyon cuki, olyan helyes pasi. Ha Odett nem kelt volna már el (Bond :P ), akkor ... :P

Ancsurti

Jaj, de gyönyörű helyen jártatok. El lehetne adni a képeket képeslapnak.
Hangi nagyon cuki a fa alatt :P .

Conversano

Marcipán hatalmas, atya ég.

Erről jut eszembe, megoldás-igaz kicsit drága - a bevásárlókocsi nyaldosása helyett :wink:

http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=3107

Barátnőmnek van, szerintem szuper :P .

Kispocok

Kitartás :P

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:07-kor.

KépKép

KépKép
boo

orsi777! :)

Te összkeversz boo-val. :roll: Ő az aki, átharapja az illető torkát, majd felkoncolja, és négy felé vágva kitűzi jó magasra okulásul. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo,
Gyere Ava sztori :shock: :shock:

Conversano,
és az a cikk!!!! :shock:

Elalvás:
kocsiban - ujjszopi és fél perc múlva kóma
itthon, napközben - sehogy :twisted: . Ilyenkor leviszem sétálni, ha olyan az idő, a mózesben 18perc ( :!: tényleg, többször lemértem) után alszik el
este: cicin fürdés után elálmosodik, és mikor Apa büfizteti, meg lerakja, már szinte alszik. Apa vállán egy sóhaj, kiságyban egy mocorgás, és már be is aludt. (ha néha altatni kell, akkor Apa vállány dünnyögve altatja magát)
A napközbenire kellene megoldást találnom (amíg pici volt, melléfeküdtem a kanapén, átkaroltam, beleszuszogtam a nyakába, cumi a szájba és 20 perc után tutira elaludt. Amióta a saját ujját cumizza, a játszócumitól csak bedühödik :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szisz,
Apa pakolása ugyanez ... inkább megcsinálom én :evil:
nem lehet hogy direkt csinálják :?: :?: :?: :?: :?: :D

Timea, Bucus,
én is szoktam nézegetni, hogy lélegzik-e még
:oops:

Bucus,
gratula a fogicához! Remélem, itt is hamar kibújik, mert a mai nap nem volt egy sétagalopp...

Bond,
Telekom - ha az ilyeneket én is utálom! Még bankoknál szoktak ilyen szuper módszereket alkalmazni...bár, szegénynek meg ez a dolga, szóval őt is megértem, de azért egy bizonyos határon túl már nem kell nyomulni.
Boo, Te hogy szereled le az ilyeneket??? :D

Breki,
Nimród azt imádja, ha az oldalára fordítjuk, és az oldalát puszilgatjuk, vagy a tarkóját hátulról.Akkorákat szokott kacagni, és összehúzza magát, tuti nagyon csikis :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, és a pocakpuszi is óriási favorit :wink:

Kedvenc játéka, hogy a textilpelust, takarót, bármit rárakja a fejére, izgatottan kalimpál kézzel-lábbal és nyüszög, mert szerintem fél kicsit. Nekem ilyenkor hangosan meg kell kérdeznem hogy hol van, erre még izgatottabb lesz, majd leveszem a fejéről a cuccost, és boldog kacagás a jutalom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mondjuk néha parázok, nehogy túlpörögjön, és gond legyen a szívével, mert FOA-ja van :cry:

Bond,
a meghívó szövege naggggyon tetszik, annyira szép!

Conversano,
Marci igazi férfi!!! :D

KépKép

KépKép
kispocok13

Ja, és másik két kedvenc szórakozás:

1) dinózás: háton fekve erőteljes levegővétel hanggal kombinálva
2) ölelés: ha fölé hajolok, átkarol, közben vagy kiszívja az arcomat vagy szétkarmolja puszta szeretetből :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus irtam privit! :wink:
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:02-kor.
Vendég

Orsi,
köszi :-) igyekszem kitartani, tudom, ez még csak a kezdet :?

Norka,
köszi az Osanitos tippet :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:03-kor.
Vendég

Bond

Igen már alig várom Boo hozzászólását a telefonálóval kapcsolatban.
Tudom, hogy nem vagy olyan, de valami frappáns beszólást elvártam volna tőled :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Túró rudi..... :roll: :roll: :roll: :? :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Bond:
Koszi a linket. Megneztem de ettol meg nem erzem jobban magam koveren. :cry: Gondolom nem is az volt a cel. :?
Na de a hozzaszolasokat olvastatok? Nemelyik(?) olyan megjegyzest fuzott hozza hogy azert az mar botranyos es igenis serto :!: :!: persze van bennuk igazsag is

Boo:
Tudom ,hogy sok helyet foglal, az az en nagy bajom. Kulonben nagyon jo es szeretem. Mikor meg dolgoztam volt a melohelyen ingyenes kis edzoterem. Oda rendszeresen bejartam melo utan. Szinte mindig csak azt hasznaltam.

kispocok:
koszi a gratulat. Remelem a Nimrod fogicaja is hamar kibujik mostmar.

czigka:
ez most azt jelenti hogy ma csak 5-ot ettel ,mert maskor tobbet szoktal? :roll: Vagy hogy van ez? :lol: :lol: :lol:
En is akarok turo rudit enniiiiii!!!!! Itt nem lehet kapni. :cry: :cry:

Kép
Kép
bucus80

Boo én először a délelőtti evésnél adtam gyümölcsöt illetve főzelékeket hol ezt hol azt. Aztán a déli evése lett főzelék, a délelőtti gyümölcs. Majd később pedig a délutáni evése főzelék, vagy valamilyen tejpép. És este tápszer. Na meg a reggeli is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Nekünk van itthon szoba bicikli azt nem használom nem szeretem. Futópad is van, azon szoktam, de most az ünnepek óta nem használtam, pedig jó lenne már használni.

Jaj lányok nekünk jövőhéten lesz a megismerkedésünk évfordulója 13.ik. Szép 13 év alatt 4 gyerek plusz egy angyalka

Párom kérdezte hogy szilveszterkor megfogadtam hogy idén nem szülök, mondom kellett volna? :D :D :D

Kép

gabi1

Boo:
Én már csak kétszer adok tápszert az öt étkezésből, reggel és este. Tízórai gyümi, ebéd főzelék, uzsira tejpép. Fokozatosan átálltunk. Danival én is eljátszottam ezt a kanalas tortúrát, de kb. 2 hét után belejött. Mostanra már nagyon szépen eszik.

Bond:
Anyuék esküvői meghívóján is ez az idézet volt és rájuk is passzol maximálisan. :)

Fogyókúrázók:
Benne vagyok én is versenyben, de nekem sincs itthon semmiféle segítségem. Nekem csak a babakocsis gyaloglás lesz a kardio edzés. De ebben a hóban és hidegben… :roll: :evil:

bertina

Gabi 1 írta

[quote]P írta:árom kérdezte hogy szilveszterkor megfogadtam hogy idén nem szülök, mondom kellett volna?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Boo, Czigka,

hozzátápihoz én is tiszta hülye vagyok - mi még csak almalevet eszünk tízóraira, egy kaját sem váltottam ki még, mert legutóbb az almapürétől nagyon fájt a pocakja :cry:
szerintetek mennyi idő múlva próbáljam újra?

Túró Rudi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: én is imádom, mindjárt le is szalajtom Apát a boltba, hogy hozzon párat :P :P :P :P

[quote]P írta:árom kérdezte hogy szilveszterkor megfogadtam hogy idén nem szülök, mondom kellett volna? Very Happy Very Happy Very Happy
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

bucus80! :)

Nem azért tettem fel, hogy jól érezzétek vagy hogy ne érezzétek jól magatokat. Csak, hogy lássátok ilyen is van.
Részemről lehet sovány is, teltebb is, kövér is, csak FORMÁS legyen. A legtöbben viszont összekeverik csinosat a gyufaszállal. :x :x :x :x
A ropi nasinak jó, de ha közlekedik már nem tetszik. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

orsi777:
Meg nem is lattam ilyen kocsitakarot. Tok jo otlet. Bar en meg nem rakom Lottit a kosarba csak baby hordozostol. Azt hiszem ilyet en is befogok szerezni. Foleg hogy a parom nagyon-nagyon harklis mindenre ami nem a mienk es bacilusok lehetnek rajta.

kispocok:
Jol hangzik az a joga. 40 fokban nem lehet semmi. :shock:
Csak az a baj hogy itt ahol en lakok nincs ilyen a kozelben,pedig tok kiprobalnam.

gabi1:
Nagyon szep a 13 ev! Es milyen termekeny volt. :D Kivanok Nektek meg nagyon sok szep egyutt toltott evet!

"Párom kérdezte hogy szilveszterkor megfogadtam hogy idén nem szülök, mondom kellett volna? Very Happy Very Happy Very Happy"
Nagyon jo!!!! Akkor meg egy kispasit is kivanok nektek! :wink:

Kép
Kép
bucus80

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:04-kor.
Vendég

czigka:
Gondoltam,hogy igy ertetted. Csak felre ertheto volt. :lol: :lol: :lol:
Egeszsegedre!!!

Kép
Kép
bucus80

Orsi

Jó 5let az a kocsira való izébizé! Azon járt nekem is az agyam,hogy mit fogok majd rátenni,eddig úgy gondoltam,hogy lesz nálam egy textikpelus és azt tekerem majd rá valahogy,de ez szuper. Én is utálok hozzáérni az ilyen bacis dolgokhoz. Marcira egyből kesztyűt adtam,hogy véletlenül se nyúljon a szájába,aztán itthon rittyentettünk egy alapos kézmosást. Nem akarom csíramentesíteni körülötte a levegőt,de az ilyen "köz" dolgok tapizása után nekem ne nyalogassa a kezét.
Vendég

Igen, szerintem is klassz találmány, csak az ára :roll: :shock :twisted: : , az ügyesebbek, maguk is csinálhatnak hasonlót, de az nem én leszek :roll: :) .

Kép
Kép
orsi777

Gremese arul hasonlot a teszveszen azt hiszem 4 ezer-valamennyiert. Olyasmi nev alatt, hogy babavedo bevasarlokocsira..Nekem is nagyon tetszik, meg nem lattam ilyet, de tuti veszek!
Vendég

Pont azt találtam ki,hogy megcsinálom magam.Na nem lesz ilyen csicsás ,de a célnak mindenképp megfelel majd:)

Beugrottam egy MBT boltba. Banyek,majdnem mondtam a csajnak,hogy én nem telket akarok venni..Cipő 65e,csizma 81e.. Közelről tényleg bumfordik.
Vendég

Conversano,

jaja, vasárnap én is dobtam egy hátast az MBT boltban, és konstatáltam, hogy közelről még rondábbak :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép

KépKép
kispocok13

Kardio edzésnek jó:séta,futás,lépcsőzés,ugrálókötelezés :lol:
Ja és úszás,de aerobic gyakorlat is jó!
A lényeg h megemelje a pulzust.

Erősíteni meg ott vannak a babák! :wink:

tímea83
Ajka

Conversano írta

[quote]B írta:eugrottam egy MBT boltba. Banyek,majdnem mondtam a csajnak,hogy én nem telket akarok venni..Cipő 65e,csizma 81e.. Közelről tényleg bumfordik.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niki

Be tudod másolni a linket?Lusta dög vok :oops:

Kép
Kép
orsi777

A lényeg fogyni vágyók:Ki mennyit akar fogyni?
Én 20-at! :oops:
Azt nem is mondom h mennyi vagyok.. 8)

tímea83
Ajka

Orsi! Csak a te kedvedert megkerestem! :wink:
http://www.teszvesz.hu/item855834204_uj ... csiba.html

Irj privit Gremesenek, talan babaneteseknek kedvezmeny is van! :D
Vendég

Én ezt néztem
http://www.teszvesz.hu/item876076187_olcso_babavedo_bevasarlokocsi_huzat.html
Ha többen rendelünk,biztos olcsóbb.
Vendég

timea:
En is 20 kilotol szeretnek megszabadulni legalabb!
Nekem van egy nagyon jo 25 perces cardio edzo programom. Az aztan jol megizzaszt. Apa azt mondja, hogy mar fogytam es tenyleg mar egy szammal kisebb farmer jo ram! :D De kiloban csak kb 2-3 kilo ment le. :cry:

Kép
Kép
bucus80

Bucus!
Ne sajnáld! Apukája nem él már régen..ez az ex és mostani és jövőbeni piatárs! :evil: :D

Conversano!

Marcipán nagyon édes, Neki is nődögél a haja már!

Tímea!

Elnéztem, persze tudom, Ármin is tolja már a rizspépet Ő a Milupa HA rizspépet.

Boo!

Ármin most 4x eszik.
Mi először a főziket vezettük be déli táp helyett, ezzel párhuzamosan az esti táp helyett Sinlac lett.

Utána délben kapta a gyümit (ha baja van a pocinak, akkor ne este jöjjön elő), majd a délutáni kaja volt a főzi és aztán este a rizspép. (Sinlac már nincs, mert ez a rizspép nem kompatibilis vele, meg a táp is le lett cserélve). Most így vagyunk: reggel táp, délben főzi, uzsi gyümi meg ha nem elég akkor kis táp 90ml, este rizspép.

Orsi!

Paptamás komoly, de attól még bűbájos Odett!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Gabi1!

Fogadalom :lol: :lol: :lol: !Nagyon szép 13 év gratulálok!

Bond!

Ezt az idézetet én már láttam pár meghívón , egyik Barátnőméké is ez volt. Aztán Ők azért nem tartották annyira....De amúgy tetszik nagyon!!!!

Mi meghívónk szövege, szerintem ez azért nem volt sehol még (mivel úgy montázsoltam össze):

Most valóság lesz minden édes remény
Sok álmunk, mely ott él a szív rejtekén
Az élet és szerelem tárt karokkal vár,
s hogy szép lesz -e, csak rajtunk áll!

Tickerplayground.com
breki76

czigka de van de már csak 3 x szopik, reggel, este és éjjel. illetve éjjel többször is ha kér. De sajnos most a menszivel megint egyre jobban apad a tejem, és nem is úgy néz ki hogy el akar múlni pedig holnap lesz 7 napja hogy megvan. 4 napig brutál mennyiség volt, elő kellett vennem a szülésről megmaradt tenna betétet. Most pedig a normál mennyiség van. Ha hétfőig nem múlik, akkor meglátogatom a dokimat.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Vegre a kepeket is megtudtam lesni,eddig nem toltotte be,mert szar volt a net kapcsolat....
Minden baboka annyira szep,es az unneplos kepek is gyonyoruek!
Nem tudok most nevszerint emliteni senkit :oops: :oops: :oops:
Nehez a lemaradast behozni,igy is csak futolag olvasgatok :(

Latom fogyi versenybe fog kezdeni a csapat :lol: :lol: :lol: ...en nem tudom mikor kezdem el igazan,mert nem ferunk el egyenlore a lakasban :? ,igy a bicaj csak itt all a kandalo elott ferden a szegelyen,tele a nappali Hangi "izecskeivel" :lol:

Na fel is ebredt....igy nehez lesz irnom neketek...mar kivagyok emiatt :wink: olyan jo lenne trecselni veletek....

Foly.kov.......(remelem)

Kép
Kép
ancsurti

Ööööööö...semmenyit nem tudtam visszaolvasni az 528. oldalból. :roll: :roll: :oops: :oops: Az itt lévőket is csak felületesen olvastam. :roll:
Ancsurtinak örülés, hogy visszajött, a képek pedig: :shock: :shock: :shock: :D .
Fogyni vágyóknak sok-sok erőt és kitartást! :wink:
Cipőtől pedig ne dobjátok hátasokat, mert a végén meg azzal mehettek a dokihoz. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

breki76! :)

Naggggyon rafkós egy megoldás, és nagyon szép is lett. :wink:

Tudom, hogy a mi idézetünk a tipikusak közül való, de azért választottuk ezt, mert ezek a sorok ANNYIRA mi vagyunk, nem csak jól hangzik.

Holnap megyek az OEP-hez a GYED-et intézni, halleluja! :twisted: :twisted:

Továbbá eszembe jutott, hogy aki látta karácsonykor a "Charlie és a csokigyárat" annak hogy tetszett?

Kép
Kép
200907?

Bond!
Mi apával leragadtunk a tv elé. :oops: :lol: Nekünk tetszett!!! :wink:

Kispocok!
Szívesen! :wink:

Igyekszem jönni, csak nagyon sok teendőm van, volt, lesz. :oops:
...és enyémapának nincs most gépe, ezért igényli a foglalkozást :roll: :lol:
Vendég

Bond! rájöttem, hogy mi a női neved: Bonduelle (avagy franciásítottalak), ugye nem haragszol???? Szerintem tök jóóóóó :D :D !

Film, csak fél szemmel, mert Minó foglalkoztatott minket!!!! De nagyon aranyos volt. Másik nagy kedvenc TÉLAPU! Basszus emlékszem anno, mikor láttam az 1. részt mondtam, hogy nekem ilyen Kispasi kell, mint a filmben a Charlie, erre szerintem Minó eléggé hasonló lesz!!!! Hihetetlen, kérd és megadatik! Na basszus, akkor most már nagyon sokat fogok kérni innentől!!!!!!!

Szóval Igen az az idézet pont arról beszél, hogy mennyire nem érnek semmit ugyebár az üres szavak!!!

Mi a meghívónkat is saját magunk készítettük, sőt a dekorokat is (sztem már tettem is fel régen fotográfiát róluk) és totál imádták a népek, 90% jött oda, hogy ugye nem gáz, ha elviszem ezt, vagy azt...ááá dehogy, direkt annyit csináltam, hogyha megkívánják mindenkinek jusson és még nekünk is maradjon. A vőfély is vitt....és javasolta, hogy valami ilyennel foglalkozzak a közgazdaságtan helyett!!!! Amúgy imádok alkotni...nagyon-nagyon! Végül is nem véletlenül fuvoláztam 4 évig, meg furulyáztam 2 évig...van vmi művészi beütés is!

Te BOO!

Ennek a faszántos effektnek ez a hivatalos neve, hogy éjjellátó fény???? Wazzeg, eddig így nem találtam....lehet nincs, pedig "köllene" piszkosul, mert nagyon tetszik, vagy mi! Lehet, hogy Canonéknál ezt máshogy "híjjják"??? Na ráuszítom Apát, hogy villámgyorsban kuttassa ezt elő, ha már olyan nagy fényképezőgép fun volt!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :D

Csak gyors helyzetjelentés, mert sajna nincs energiám visszaolvasni /talán holnap délelőtt/
Kivagyok! :roll: :(
Kata két napja azt csinálja, hogy elalvás előtt iszonyatosan sír. Nem is sír, hanem sikít és üvölt felváltva :( Pedig a foga még nem is jön- vagy legalábbis úgy gondolom, hogy a fog miatt akkor is sírna, ha nem vízszintben lenne. De csak akkor sír, ha vízszintben van :roll: Pedig álmos, dörgöli a szemeit ezerrel, de mégsem akar elaludni, csak kiabál- esküszöm, hogy halláskárosodást szenvedtem.
Van még egy variáció: sír, níüszög, de ha ott vagyok az ágya mellett, akkor keze- lába ját, vigyorog. Ha távolodom, akkor megint sírás :roll: Így hogy lehet elaltatni? :roll:
Mindenesetre most elaludt, kíváncsi vagyok, meddig alszik és hogy utána hogy altatom vissza....
Megvettem a Suttogó mindent megoldot, gyorsban átlapoztam, de konkrétan az én bajomra még nem találtam megoldást. Úgíhogy most gyors fürcsi és olvasás, hátha megmondja mégis a tutit....
Ezért majd csak holnap olvasok vissza, ha nem gond... :)
Ja csak annyit:
Ancsurti: nagyon szép helyen voltatok!!! :shock: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Norka!

Ármint küldöm Férjedhez Dj-séget tanulni. Újabban reggel mindig arra ébredünk, hogy kapcsolgatja a forgóján a zenéket. Meg most is. Gyerek, már 1,5 órája alszik (haleluja..vajon meddig???) na de a forgó még megy. Elvileg csak 25 percig nyomatja a zenét. És én Mozartot kapcsoltam Neki, most meg Bach-ot hallgat....Remélem most csak álmában véletlenül megrúgta a gombot :D :D :D :D

Tickerplayground.com
breki76

Nos, ha már senki van itt, akkor nyugodalmas jóccakát! Ha mégis jönne valaki is, akkor jó babanetezést!!!

Tickerplayground.com
breki76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:09-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: