képzeljétek 4 körül dorki 38.1!!!!! elsőbabás szülő frásztkapott, szívszélütést... mer ugye a kijelzőn 38.6 ami ugye naaaagyon illllyesztő nekem legalábbis....
dokinéni közölte nyuuuugiii:))) kapott kúpot... levitte most 37.2..... remélem nem lesz több este sem és szundizni fog...
valszeg a foga... mert már nagggyon naggyon fehér és talán épp áttörni készül....
a másik eshetőség, hogy az én vírusosomat kapta el.... de azt mondta dokkernéni az sem gáz....kúp és normaflore...
húúúú... most viszont apája altatja mert én überideg...
nemtom miez.. mióta dorki van.. egyszerűen nem bírom az ilyen helyzeteket.. iszonyat ideges tudok lenni.... - lehet hogy a sok kórház meg paráztatás miatt....
nem fordítva kéne ennek lennie? amikor gyerekem van akkor kéne nyugodtabbnak lennem, nem?
mindenesetre párom isten áldása... az már egyszer tuti...
zsalyam - műterem nincs...(minden álmom..
az eddigi pályafutásom totál más terület..... de mellékesben mindig ott volt a festés meg a fotózás... csak ugye képet eladni az kapcsolat kérdése.. én meg nem rendelkezek milliomos barátokkal és rokonokkal sem... a fotózás meg..
viszont babóca után úgy tervezem már abszolút ezzel akarok foglalkozni... - úgy sajnálom, hogy ollan messze vagy... csinálhatnánk egy vállalkozást közösen... olyan jó lenne társulni valakivel....
a fengshuismindentudóm?
van egy csajszi akit én úgy ismertem meg, hogy feng shuizik.. aztán amikor dumáltunk kiderült, hogy szinte minden ezoterikus mizériában benne van... nagyon jó helyeken tanulta mindet éééééééés az egészet amit tanult valahogy olyan stílusban egyezteti össze ami nekem nagyon bejön....Tudjátok az a nem túlzó, meg csak egy tant ragozó hanem akiről az jön le hogy úgy átlátja az egészet és téged is ebben segít.
nem a feng shui a lényeg csak én így hívom a csajszit....
különben a feng shui szerintem nagyon jó dolog..... A múltkor megnéztünk egy házat... körbementünk tök szép minden igényes..egyedi.. mintha magamnál jártam volna.. de tényleg nagyon tetszett.. erre benyitunk a hálóba... rideg személytelen..... - kibukott belőlem.... - úristen de hűvös ez a szoba.. jó a házasságuk az eladóéknak? persze ezt már fél viccesen.....
erre a ingatlanos....- hááát az az igazság, hogy válnak és azért árulják.....
párom a feng shuis ügyködésem után lépett be az életembe..... nem fogjátok elhinni de minden mondom minden!!!! ami a papírra volt írva.. az a párom.... mintha egy tökéletes jellemzést adtam volna róla amikor még nem ismertem....
nnnnya meg még tudnék mesélni ezer meg ezer dolgot.... hogy miket tanultam ükanyámtól, milyen dolgok vannak az életünkben.... de ez nem babafórum téma....
na befogom....

de én agyam már egyenlő a nullával... 
hangulatom van, köszi a sok ++++-ot, megvolt az eredménye, minden ok volt az úton, gyereket betettem, és meg sem mozdult, az oviig, csak egyszer mikor már meg akartam állni, hogy megnézzem él e még nyikkant egyet, hogy itt vagyok, ne állj meg....aztán oviba körberajongta mindenki, ő meg imádta, és aztán már 2 gyerekkel irány a doki ,ahol csúszás volt, 15.30-16.45 lett mire bemehettem, és a kicsi bírta, csak pasizott, kinézett egy egyébkén nagyon jóképű sármos fickót,nekem is tetszett, aztán meg mikor a fickó ránézett először csak vigyor, szemezgetés, aztán meg már beszélgetett is vele, és mikor a pasi elment akkor erre aludt egyet, Janó is kibírta, na és a kedvem oka, doki nem mondott semmit,csak annyit febr. 2-án érdeklődjek, és hogy most még ne vegyek spirált, mert ha meg kell operálni mert ismét rossz lesz a lelet, akkor úgyis le kell venni, na hát értitek miért a rossz kedv.