A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, hidegrekordok dolnek....-3, -4 nappal, -8, -10 ejszaka....itt normalis esetben nem szokott minuszba menni, a tel enyhe, 8 fok koruli....Az a baj, hogy a hazak itt papirbol vannak...(na, nem szo szerint...) ilyen hidegben hiaba futunk ezerrel....
Vendég

Na, a futunk ekezettel...nem futasra gondoltam....hanem futesre... :lol:
Vendég

Szép napot :)

kint altatják Petráékat :shock: :shock: mi az h. nem altatják????? 1* csinált olyat M. h. nem akart az istennek sem aludni és a többieket is felkeltette :) mit kaptunk mi a dadustól 8) 8)

Móni!
de rendes :) másik szobában biztos többet tudott a néni :)

Niki!
megcsináltam vonalzóm :)

Mesi!
most már okos vagyok :) édesek együtt :) de Te mit kerestél 11:46kor bótba? ahelyett h. otthon pihegtél volna az 1 éveseddel :)

Dóri!
ááhhhhhh hasmenés :( ezta szót mostanában hallani nem akarom :wink: remélem már jobban vagy :) csak nem lesztek betegek :)

Irina!
nekem sem jön be honlap :( de felhívnád?

Tali: 01.09,16,23,30 hvégén legyen?

KépKép
viranka

Szóval Tali :
09,16,23, vagy 30-a szombaton legyen

KépKép
viranka

Tali:
Én egyelőre nem tudok mit mondani.
Számítsatok rám, bármikor lesz! Mindent megteszek majd, hogy tudjunk menni.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ágica!
Ez nagyon durva! :evil: :evil:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Niki, miből vannak a házak arrafelé?

Egyszer láttam egy filmet, hogy az amerikai házak egy része hogyan készül, vékony paneleket pattingattak össze, és egy nap alatt felhúzták az egészet :shock:

Tali: Hát, nekem minél később, annál jobb. 28-án lesz az utolsó tömbösítésem :wink:

Kép
vindolanda

Tali: Jó lenne tudni... Egyelőre úgy néz ki mindegy, talán a 30-a nem jó... Találjuk ki, mert jó lenne tervezni. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Nekünk a 9 és a 16 nem jó, az tuti. De a többi sem biztos. Szóval találjátok ki, és ha tudunk, megyünk :) Sajnos nekünk a szombatok tele vannak :S
Vendég

Sense!
apósodnak jobbulást! S te is próbálj pozítivabb lenni!

Tünde!
gyorsan bezártam reggel az oldalt B. közeledett ha meglátta volna sínpályát :) :) szerintem itt aludt volna ölemben :)

Vindo!
gyorsházak: keret+OSB lap+ szigetelés+gipszkarton :) vmi ilyesmit mesélt anno öccs mikor Svédországban házakat építettek :)

oviról még: szerintem ez is teljesen gyerekfüggő,ki mikorra érett arra h. gyerekek közé társaságba járjon.M. nagy szerelmét pl. 3 évesen nem tudta oviba szoktatni Anyukája még1 évet otthon volt gyesen.Mostanra talán beszokott :) s a suli is uez :) M. lazán végig ül 45 percet,megcsinálja időre az adott feladatokat s így tovább aminek meg kell felelni 1 leendő iskolásnak :) ,van olyan elméletileg iskolaérett csop.társa aki nem alkalmas még suliba,nem mennek neki úgy a dolgok.

KépKép
viranka

Jaj mire nem jövök!

Sense! Nagyon szorítok hogy az ellenpélda érvényesüljön állatok! ++++++++++++++++++++++++++++++

Ágica! ez nagyon dura..mondjuk nálunk is ez van....hogy ők maguknak törlik..kivéve ha kaki van..akkor a gondozónők! De miért altatják kint őket? nyáron még hayján de most -5 fokba??????

Mesi: a "kis" 1 évesed...annyira szívdöglesztő!!!! nem csoda hogy szereles vagy belé!!! :lol:

Juba! de jó hír!! Verekedős lányka :evil:

Dóri: hasmenés ,0 alvás:?

Tündide jó gyerekek! :lol:

Niki! jó hideg van nálatok!!! ott is fa szerkezet és gipszkarton a ház????

Móni: olyan felüdítő és szívmelengető hogy vanak még emberséges, segítőkész emberek!!!!

Óvoda: hát én annyira vigyorgok! nagyon tetszett! Maggie: máv ovi ( boldogfalva útca. miklósutca-szív utca környéke!) igaz most alapítványos de valószínű szeptembertől önkormányzati lesz, DE megmarad a saját konyha :lol: , van heti 2 angol óra .., viszik igény szerint úszni őket külön busszal, kézműves foglalkozás, sószoba, zene foglalkozás.......nagyon kedves családias, 20-22 gyerek van egy szobába 50-60nm-es szobákban...természetes anyagu játékok, családi programok.....www.mavovidebrecen.hu
szóval nagyon tetszik...hát meglátjuk..feliratkoztunk...majd márciusban eldöl.....

Bölcsi! Emma csak félnapos! De agyon bízok abban hoyg találok munkát és akkor egész napos lesz, 3-f4 ig..vagyis ott fog aludni. már mondogatom neki hogy szokja.....a drágám reggel kérdezte hogy visszük szuszimacit és ot fogok aludni???? jaja majd megszakadt a szívem...mondtam hogy nem ma még nem....de a bölcsiben is ez a téma volt..szóval lehet hogy " ki kellene használni " hoyg mostmár érdekli a dolog..és amikor találok állást nem akkor kell hirtelen beszoktatni alvásilag...elleneben rettentően hiányozna...kissé, vagyis nagyon haszontalannak érezném maga itthon 8-3 óráig...szóval nem tudom h várjunk e még..vagy ha reggel említi akkor próbáljuk meg..csak aztán már nincs visszaút..nem akarom hogy 1x ot alszik 1xnem...

Tali: elvileg mindegy..talán a hónap vége..bár akkora rendszerint elfogy a pénzünk..( benzinre meg kel sok..főleg h megemelték :-( )

KépKép
kaqk
Debrecen

na ez jó szines lett! hátha felvidít minket ezen a hideg téli napon!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi!
Gegi nagyon srác! Annyira nagyfiú már! Nem is csoda, hiszen már 1 éves! :wink:

Vindo!
Örülök, h Rugó vissza tudott aludni az éjjel! Zsuzsunak is vannak egy foltja a derekán, de azt szerencsére nem kapirgálja. Én bepantennel kenegetem. Van, mikor elmúlasztja...

Tünde!
Aranyosak! Mi is ilyen vonatot kaptunk! :wink:

Sense!
Jobbulást apósodnak! Hidd el, fel lehet épülni belőle!

Maggie!
Jobbulást!

Dettyk!
Hát igen, a szocializáció miatt vinném őket. Amúgy itthon lennének, amíg csak lehet.

Móni!
Tényleg rendes volt a kolleganőd! Szerencse, hogy vannak ilyen emberek!

Ágica!
Ez felháborító! Már nekik kell kitörölniük a popójukat? Mi szerintem pisisen mászkálnánk simán. Még ilyet!! :twisted:

Dóri!
Vigyázzatok magatokra! Pihenj is!

Juba!
ÖRÜLÖK!!!!

Ovi még: lehet, hogy én is csak fél napra adom őket...

TALI: EZ A HÉTVÉGE NEM, DE A TÖBBI JÓNAK TŰNIK!

Pusz
Gica

Kép
gica1

Niki!
Futunk- fűtűnk! :lol: Jót nevettem!
Végülis a futás is melegít! :wink:

Kép
gica1

Vindo!
ha bekened Rugó kezét próbáld még befáslizni is jobban felszívja bőre a krémet :)

szerintem nekem nem lesz jó e hv-ge mert most megyek dokihoz annyira fája homlokom :evil:

KépKép
viranka

Jaj, képzeljétek, el is felejtettem, éjjel belerúgtam férjem táskájába (na, nem direkt... :) ), és eltört a kisujjam... Kicsit nehéz így... :)

Tali - én nem szólok bele, igyekszem ott lenni, amikor nektek jó, mert nem bírnám elviselni, ha miattam lenne vmi kialakítva, és aztán nem tudnék mégsem eljutni...

Móni, én is örültem, hogy segített a TB-s hölgy! Az első szobában hallotta vki, azért nem tudott segíteni? Ez meg olyan szomorú...

Már lefektetem ezt a kis örökmozgót. Tudom, eleég késő van, de így jött ki a lépés. Kicsit felborította az életünket a szobatisztaság... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Tali: 9. nem jó, Anyu szülinapját ünnepeljünk (ami egyébként holnap lesz).

Kép

Kép
regcsiken14

Dóri!
ha nem jösz,mi támadunk Titeket :) :) lábujjad :roll: jobbulást :)
Tali:
nem jó

Panndinak 9e,16a
Reginek 9e
Gica 9e
Mesi 30a

Jó bármelyik:
Dóri
Sense
Viranka

KépKép
viranka

Sziasztok,

Hú miket írtok, Ágica :twisted:
Sense, sajnálom, jobbulást

Tali: 9. és a 30. nem a legjobb a többi szuper
Igyekszünk ott lenni.

Kicsit sűrű, mint mindig, nagytakarítok, selejtezek, mosok, vasalok, napközibe horodm a lurkót, és fáradok :oops:

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok

Nekünk is jó elvileg bármelyik hétvége.

Folytatódik a bölcsis sztorink.Peti ment ugye megint érte És mondta neki a gondozónő( a mienk Dia néni nincs most)hogy hallom az anyuka reggel panaszkodott? Erre mondta Peti hogy igen mert ez történt és nem tudtuk hova tegyük hogy igy néz ki a gyerekünk.És megmagyarázta hogy Petra arca azért nézett ki úgy mert bekente valami mézes krémmel és Petra bőre nem bírta? És kikérte hogy kenje bemit tudom én kinek a krémével??Senki nem adott rá engedélyt!! :evil: És ha azt akarjuk h kenjék az arcát vigyünk krémet.De én ma reggel vittem neki és oda tettem a polcára,már eltűnt? :shock: :evil: Úgy hogy holnap később mgyek dolgozni én viszem Petrát hogy találkozhassak vele személyesen is.Mert úgye reggel a másiknak mondtam a magamét :roll:

Na majd holnap kiderül....minden.

Kép

Kép
agica1126

Ja és a nem is mondom ma vettem még egy tesztet mert már nem bírom ezt a bizonytalanságot.
Nincs baba azt mutatja,de holnap elmegyek a dokihoz mert oda érek 19:00-ig addig rendel :roll:

Kép

Kép
agica1126

Hú! Fleur! Nagyon sajnálom :(, remélem, hamar rendeződik a helyzet nálatok!!! +++++++++

Heni! Szeli meg pont fordítva reagál, akkor igényli a foglalkozást, ha csak ketten vagyunk. Ha többen, akkor eljátszik... :shock:

Megyünk fürdeni... :arrow:

Ja, Móni! Leesett az állam a mézeskalácsod láttán! :shock: Nagyon ügyes vagy! :D

Próbálok még jönni...

Kép

Kép
regcsiken14

Hali, lányok,
most csak gyorsan: írtam, hogy nekem sem jött be a jácciház honlapja 8) holnap felhívom őket, h fogadnának-e minket és mennyiért. ahogy látom, a jan. 23. lenne mindenkinek jó, ugye? 8) nekem a 16. nem jó, az biztos.
próbálok még majd jönni.

Kép
Kép
irina

Ja és tudnom kellene, kb. hányan mennénk, eddig kb. 9-10 anyukát számoltam össze. ;-)
PLS MINDENKI JELENTKEZZEN, AKI JÖNNE A TALIRA, HOGY MEGSACCOLJAM, HÁNYAN LESZÜNK!

Kép
Kép
irina

Tali január 23.
Mesi + Zsozsi + Gegi

Kép
Kép
Kép
gremese

Nekünk is jó a 23-a :wink: :D

Kép

Kép
agica1126

úgy tűnik jó a 23-a Emma anya apa

KépKép
kaqk
Debrecen

Nekem megint nem jo a 23-a.... :( :roll: :lol:

Hu, lanyok, itt szakad a ho, es az elorejelzes szerint hatalmas ho lesz az ejszaka...nem tudom, mi lesz itt, mert itt ez olyan ritkasag, hogy mar 2 mm-es hotol megall az elet... :roll:
Apa is jott ma haza, mondta, hogy a Honda-gyarban, ahol dolgozik, a munkasoknak nem kell bemenni holnap...persze, o megy, mert mi 5 percre lakunk! :twisted:

Agica! Csapj oda az asztalra! :twisted:

Viranka, teljesitetted a parancsomat! Jo lett a vonalzo! :lol:

Vindo, hol vagy? Ma ugye nem dolgozol? Vagy igen? Elsiklottam valami felett? :roll:
Vendég

Jaj, Nektarin, most nezem...mar nincs sok hatra...feszekrakasi oszton... :)
Vendég

Sziasztok :D !

Tali, úgy néz ki, jó a 23.-a. Anya, Bence, Panka. Apa dolgozik.
dettyk

Itt vagyok, Niki, csak beugrottunk az egyetemre könyvtárazni este :wink:

Viranka, ha elalszik, lehet, megpróbálom. Sajnos nem visel el a kezén semmit, kesztyűt is eddig egyszer tudtam ráadni az életben :roll:

Tali, ha minden jól megy, Rugó és én bejelentkezünk. A 23 jónak tűnik.
G. majd koncsorog addig Bp-en :wink:

:arrow:

Kép
vindolanda

Ja, holnap viszont dolgozok :roll:

Kép
vindolanda

TALI
jónak tűnik a jan 23. - Zsuzsu, Gergő, Apa, én

Kép
gica1

BETEGESKEDŐ KICSIK-NAGYOKNAK NAGY ÖLELÉS ÉS JOBBULÁST!!!

Lányok, köszönöm, akkor saccra tudok mondani egy létszámot majd holnap. Apukák is jöhetnek ám! ;-)
Bocs, h nem írok többet, de holnap írjuk alá az adásvételit és még azt olvasgatjuk meg gondolkozunk S-val. Szorítsatok nekünk, kérlek, h minden rendben legyen (és pl. ne szórakozzon majd pár nap múlva az OTP meg a hiteles bank se).

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

A talira szerintem mi is benevezünk, ha nem jön közbe semmi (ami nálunk simán előfordulhat), akkor ott is leszünk! Viktorka, Rebeka, Anya.
És jó a 23.-a (elvileg... :roll: )

Ágica: ezen a bölcsis dolgon én is nagyon kiakadtam! :evil:

Sense: sajnálom, ami az apósoddal történt... :cry:

Irina: szorítok nagyon!

Vindo: köszi a ránk gondolást! :D

A párom köszöni szépen, jól van, azért voltunk 3-asban az ünnepek alatt, mert dolgozott. Sajnos, de hát kell a pénz nagyon, nem lehet válogatni...

Képzeljétek, nálunk egerek költöztek a padlásra... :evil:
3 éve itt lakunk, nem találtak ide, csak ezen a télen.
Jó nagy meglepetés ért, amikor hoztuk le a karácsonyfa díszeket, volt egy csomó csokidísz, meg tavalyi szaloncukor, mézeskalács, hát nyoma sem volt, csak a papírok... :shock: :shock: :shock:
Na, de megkezdődött az irtásuk! (csak ne félnék annyira... :roll: )

Puszi

Kép
Kép
timi26

Ja, a padon egy cső kukoricával hónapokig el tudnak gurigázni az egerek :roll:

Irina, ++++++++

Hát, Gábort nem tudom, hová tegyem a tali közben :roll: Nem akar moziba menni :roll:

Dóri, szegény Te.
Veletek is mindig zajlanak az események.

Rugó még fenn, de lassan fürdetem, aztán altatom.

Délután aludt egy nagyot, azóta sokkal jobb a kedve. Lehet, mostanra kezdi kipihenni az ünnepeket :roll:

Holnap nem tudom, mikor leszek majd, de este mindenképp benézek :wink:
:arrow:

Kép
vindolanda

Vindo majd Lalival cserélnek eszmét :wink:

Sense :( Lotti átaludja már az éjszakát? Cicizik e még?

Timi egerek :evil: Örülök, hogy jól vagytok!

Irina csak majd az adásvételt követően lesz ez még izgi
:evil: mi meg is szivtuk a hitel miatt vételnél és eladásnál egyaránt, de végül sikerült. Köcsögök a bankok.

Heni
KépKép
heni81

Vindo!
Apa is ott szokott lenni! Gábor is jöjjön bátran, majd elbeszélgetnek az űrkutatásról és a gyermekek csillagásztovábbképzéséről. (És a Bud Sp filmekről, mert ő is nagy rajongója ám..) :wink:

Kép
gica1

Köszi a jobbuláskívánásokat! Lábam egyre lilább, de majdcsak meggyógyul! :)

Ezek szerint 23-a lesz a befutó. :) Igyekszünk!

Nektarin, hű, tényleg megy az idő!!! :) Nálad is kell tippelni?

Fleur! Én is drukkolok, hogy hamar rendeződjön minden!

Lépek, mert Dani ordít... Felveri Samut...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jajj, Petrus-történet, sajnálom. És grrrrrrrrrrr!!!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok, gyors leszek :roll:

Heni, Gica, akkor vegyítjük életünk párjait :wink:

Gica, akartam írni az űrhajókkal kapcsolatban, hogy G. kiírta a Mézga Aladárt egy dvd-re. Nézte, de Rugó kezdetben tiltakozott. Aztán felfedezte benne Guliverklit, és azóta tetszik neki :lol:

Dóri, egyszer tanítani mentem még egyetemista koromban a tét vegyipari szakközépiskolába. Sötét volt reggel, és beleléptem a saját tüskés végű hajráfomba, ami beleállt a talpamba kb. 1 cm mélyen :x

Most rohanok is, vár a munka :arrow: :roll:

Rugó már fenn. 11 után aludt el, de hétkor már fenn volt, és hajnalban is szórakoztatott egy darabig :?

Kép
vindolanda

Azt nem akartam írni, hogy "tét".
Hülye billentyűzet :lol: :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Hat, az elorejelzesek szerint alakult minden, hatalmas ho kerekedett reggelre, es meg mindig szakad....Itt ez nagyon-nagyon ritka, megallt az elet.... :?

Irina, drukkolok nagyon Nektek! :D

Vindo, hajraf.. :? vegul el tudtal menni tanitani, vagy a sebeszeten kotottel ki?

Ma a baratnomekhez mentunk volna, akinek egyidos a kislanya a Raniaval, de ilyen idoben nem fog ossze jonni...Itt az utakat sem takaritjak.
Valoszinu itt foglak boldogitani titeket! :D
Vendég

Sziasztok!

23.-a nekünk is jó.
Irina majd kérdezd meg, hogy vihetünk-e mi innivalót, rágcsát. Sok helyen nem szeretik.
Itt Csepelen is van egy jó játszóház ha kell. Olyan 20 körül lenne a bérleti díj :roll:
Attól olcsóbban sajna nem hiszem, hogy kapunk :roll:
Mindjárt keresem a linkjét.

Reggelre leesett 5 cm hó :lol:
Már építettünk hóembert meg meghógolyóztuk Titit és Kepit :lol:
Alig bírtam becsalni Grétit. De az én lábaim már kezdtek elfagyni 8)

Reagálnék, csak alig emlékszem :oops:

Nagyvonalakban:

Zdori gratula a szobatisztasághoz Samunak.
Gondolom azért ment át másik szobába a hölgy, mert ott nem hallotta senik, hogy segít nekem.

Irina én is mondtam apának, hogy ilyen edényeket szeretnék majd :lol:
a lánynak jobb készlete van mint az anyjának :D

Ágica na mi volt a bölcsibe?
Beszéltél a gondozóval?

Niki írj csak jó sokat :lol:

Timi egerek :twisted:
a legjobb ellenük a ragacs. Hamar megfogja őket, csak legyen aki aztán kidobja :roll:

Mesi 1 évesen igazi pasi már :lol:

Vindo írtad, hogy nem akartad odaírni a "tét"-et.
Na mire megtaláltam az írásodban :roll: :oops: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

A linkje a játszóháznak

http://kidsclub2008.hu/?q=node

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tegnap napközben cica nem aludt.
Este 3/4 7-kor kidőlt és reggel 1/4 7-ig bírta :lol: :lol:
Z későn jött. Én olvastam, zenét hallgattam és jót aludtam :lol: :lol:
Olyan jó volt 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még egy kép a tegnapról meg máról is aztán lelövöm magam.
Én jöttem és mindenki más eltünt :roll:
Gondolkozhatok miért is :roll:

segített csinálni a tésztás virslit:
Kép

Kicsit csúnya de mi csináltuk :lol: :lol:
Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Hű Móni , Ti már ilyen korán reggel hóembert épiettetek :shock: Itt folyamatosan hullik a hó, igy nem megyünk ki :roll: bentről nézzük.

Holnaptól enyhülést mondanak, igy el fog olvadni.

Niki itt sem nagyon túrják, max lesózzák. :evil: tiszta fehér az út.

Ha 23. ig nem műtik meg apát, akkor megyünk 8) igy én majd utolsó pillanatban, vagyis az előtte való héten tudom csak megmondani.
Visszér műtét lesz neki valamikor :roll: de csak leltár után lehet, és addig meg nem is mer időpontot kérni, majd ha lerendezi a leltárt, ezért nem tudni mikorra kap időpontot.

Fogyókúrázunk :roll: de csak olyan szinten, hogy 3 x eszünk egy nap és 6 után csak gyümit :roll: én a szopi miatt nem fogyózhatok jobban :roll: meg most igy, aztán meg majd keményebben :roll:

Heni
KépKép
heni81

Móni! milyen édes kis kuktád van! :-) És a hóember is nagyon ari!! :lol:
Niki! ez a havazás.... :?
Ágica! na mi volt a bölcsiben?

Dóri! lila láb :?

Timi! azt hiszem sokan megnyugodtunk hogy csak a munka miatt voltatok 3-an szilveszterkor :wink:

Vindo! hajráf :evil:

Mi jól..bár mind 3-an rossakat álmodtunk..kiscsibénk is hadakozott " nem nem nem.." álmában..meg most jön a félek korszak...mert minden hangot meghall és kérdezi ez mi volt...félve...:-( szerencsére eddig a sötétben "Nem" nem fél!

tegnap du-án voltunk zenebölcsiben..anyira élvezte...ha nem lesz beteg legalább 1-2hetente 1x elmegyünk. nagyon tetszik neki a zene, főleg ha látja hogy zenélnek, az éneklés is nagyon bejön neki....hamar felismerte a helyet és oldottan csinált mindent, játszott!

na mennem kéne tortát csinálni apukámnak a szülinapjára! :lol: [/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

itt az eső esik :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: