A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Katica, Léna egy kis tündérkirálylány! és hogy vonszolja azt a gyöngysort. Haláli! Van fejlemény fogyiügyben? Nekem is... visszaszaladt 3 kg az ötből. :cry: Jövő héten kezdem a Hypoxit. Inkább sportolok, azt jobban bírom mint a koplalást. :oops:

Pipal, nagyon szép a kép és nat gyönyörű. Fotós készítette?
Panna is imádja az apját, szeret vele hancúrozni, birkózni, ha hazaér, szinte repül a karjába, de azért anya csak egy van... :)

Kép
Kép
dalminha

Boldog új évet kívánok és kivánok minden jót és az Úr áldását mindegyikőtökre és a családjaitokra!!!!!!

Dalma!

Csudajók a képek, főleg a puszis meg a babás!
Ki tud nálatok zongorázni?

Jajj, ismerem a helyet a Ligetben :D Sokat jártunk mi is anno oda :wink: De jó Nektek, hogy el tudtatok menni....Panna már ilyen jó kislány, hogy hosszan otthon lehet hagyni?Mi még nem mertük :? Pedig én is buliztam volna!Ha tudtam volna, hogy itt vagytok.....Mi is Hőgyészen vagyunk, 29.-én jöttünk, és holnap megyünk haza :shock:
Remélem, egyszer majd összehozunk egy talit, amikor itt vagyunk :wink:
Vendég

Hú, Pipal, ez a kép nem semmi!Nagyon édes, szuper!

Köszi a pelusinfót :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak beugrottam boldog új évet kivánni mindenkinek!!!
Ha időm engedi hozok képeket és írok, olvasok.

Kép
Kép
nati80

Fürtöske, én tudok, meg a tesóm is. De már régen nem gyakoroltam, már nem megy annyira, öregszek.
Ez a kép anyuéknál van, még ott a zongim, majd ha lesz itthon helye elhozatjuk. Szeretném ha zongoráznának az enyémek is. Vagy legalábbis szeretnék a zenét. Hát igen, Panna megjavult, este korán fekszik, és már csak minden harmadnap kb kel éjjel. De mivel már nem szopizik nem baj, ha más megy hozzá éjjel. Ma meg lánybúcsúba megyek, anyuék fektetik őket. Mit mondjak, marhán nincs kedvem elmenni...
Ok a tali, de majd tavasszal szebb lesz.
Én szeretem a januárt, most van a szülinapom, meg a tesóm kisfiának, apósomnak is, így egész hónapban buli van. Aztán mindjárt farsang, onnan meg egy lépés és tavasz van. Én mindig azt várom, hogy a decemberen túllegyünk, aztán lassan tavaszodik.

Kép
Kép
dalminha

Pipal iszonyat éédes a lánykád:))

enyém nem babázik:((

de viszont 31-ke óta csak kétlábon és kapaszkodás nélkül hajlandó totyogni oylan éédes. felvettem de mivel aznap el is tűntette a drágám az usb met a gépből íígy nem tudom felrakni.

itt szakad a hó de hozzá jó nagy szél van.

kellett volna licitálnom a német ebayon de nem vagyok regizve és nem találtam senkit sem aki lett volna ott regizve:(((

harivera
Budapest XXI. kerület

Dalma!
NAgyon jók a képek! Az iwiw-en is megnéztem már! :)
Szerintem látszik a fogyás! :wink:
Dehát ne csodálkozz, hogy felugrott az a 3 kg, decemberben Isten elleni vétek fogyizni! :lol:
Szilveszter: irigy-irigy.....én is vágyok már egy "ereszd el a hajam" típusú buliba! Nagyon szeretünk táncolni! Na, de ha minden jól megy, febr. 6-án megyünk bálba!
Neked a 2010 után egy fiú v. lány nevet kellene írni!! :lol: :lol:
Én a nagy reményeket országosan értettem......na de erről csak ennyit, mert le leszek hurrogva, hogy itt nem beszélhetünk "másról"! :roll:

Pipal!
Kislányod, mint egy angyal a képen! :)

Vera
Itt is szakad, egész nap nem állt meg! Amit én nem bánok! Inkább most, mint márciusban!

Kép

Kép
ditta76

Dalma:nagyon édesek a képek,a puszis a kedvens és az a babás hát tündéri :lol: :lol:

000kata

Ditta, nekem országos méretű illúzióim nincsenek. Sajnos amíg a világméretű válságon túl nem jutunk, addig meggebedhetnek politikusaink sem lesz jobb. :(
Fiú vagy lány név? Nem, nem, most biztos nem. :)

Kata, köszi :) mostanában állandóan puszikat osztogat, meg nyalogat. Főleg engem. Megölel, és megnyalja a nyakam. :shock: :)

Komolyan hó van? Itt semmi, csak metsző hideg és szél.

Tegnap a lánybúcsú light-os lett, éjfélkor otthon voltam, csak vacsizni voltunk, a legénybúcsú annál durvább. Reggel kórházba kellett vinni a vőlegényt kiszáradással és alkoholmérgezéssel. :roll: de már jól van otthon

Kép
Kép
dalminha

Dalma, a puszis kép apával csúcs, annyira jó :lol: L. is puszilgat mindent, még magát is a tükörbe, de nem sikerült lefotoznom.
A zongorás képen az a huncut mosoly! Te is nagyon csini vagy!
Örülök, hogy jól sikerült a szilveszteri buli :lol: a lánybúcsúhoz csak annyit, hogy mi Nők valahogy kulturáltan tudunk tombolni 8) de a férfiak :roll:
Akkor hamarosan esküvőre is mentek?
Nálunk nincs szél, de jó nagy hó van :D szeretem nagyon kb. február végéig, utána már én is inkább tavasz párti vagyok.

Pipal ez a kép Natasáról nagyon művészi, megkérdezhetem ki ilyen ügyes nálatok?

Kata, Kevin nem semmi, jól bírta az évzáró bulit :shock: :D
Nálunk nyugdíjas party volt, lejött barátnőm a férjével, de fél óra múlva távoztak, mert L. nem volt hajlandó elaludni, ahogy kitették a lábukat 5 perc múlva aludt :shock: később már nem jöttek vissza, de jól elvoltunk apával, 1/2 2-ig bírtuk 8)

Ditta, én is nagy reményeket fűzök az idei tavaszhoz :D én 4 sőt 8 éve is nagyon bíztam, de most talán eljött az idő!!!

Anya, szuper az újévi üdvözlőd :D

Honey, Ti mikor is utaztok? Előtte azért jelentkezz, hagy pukkadozzunk :lol: :lol: :lol:

Tegnap és ma kicsit lightosabban viselkedett L. de még nem az igazi. Valaki írta már régebben, hogy kibújt a szemfog a picinek, tapasztalat? Szerintem ezért ilyen most L. és hülye kérdés, de meddig fáj, csak addig még át nem töri az ínyét, ugye?
Ja és a cumi egész nap a szájában van, már jó ideje csak elalváshoz kellett , de ilyen brutál módon soha nem használta még!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2010.01.03 23:45-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Szilveszter tavaly és most :lol:

Kép Kép

Na ettől áll égnek a hajam :evil:

Kép

Ma Apa hóembert épített nekünk :D

Kép

Így elfáradtam délután a nagy hóban

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi!
Nagyon brutál, ahogy Lilla a tévé előtt nyomja!!! :lol: :lol:
Hát nem csodálom, hogy égnek áll a hajad!
Ti is cumisok vagytok??
Hát mi is......képzeld, 2-án első dolgod a tescoba vezetett, mert eltűnt 2 cumi is valahol a lakásban, az az egy, ami megvolt, meg már félig leszakadva.....Vettem 3-at a biztonság kedvéért...én is próbálom nappal nem odaadni, csak alváshoz kell inkább, de ha nagyon zizi, kénytelen vagyok odaadni!
Nagyon jó a hóemberes/havas kép is, erről jutott eszembe, hogy Á.-ról még nincs is havas kép, ma le is fotózom odakint! :)
Evi, ja-ja, én is így voltam 4-8 éve is, de remélem most már nem fogunk koppanni......

Kép

Kép
ditta76

dolgod=dolgom (bocsi)

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Először is mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!!!!

Nem tudtam jönni,mert a fa a gép helyén volt.Ma leszedtem,mert Krisz állandóan leakarta rántani :D Nálunk egész jól teltek az ünnepek.Apa Karácsonykor itthon volt.Szilveszterkor sajnos nem :cry: A szilvesztert anyuéknál töltöttük.

Minden baba csoda szép :D Sajnos vissza olvasni esélyem sincs,mert Krisztián egyszerűen nem képes elviselni,hogy most itt ülök és hisztizik.Így csak dióhéjban írok.Kibújt a 9.fogunk is rágófog :D Észre se vettem úgy jött ki.Nagyon anyásak is vagyunk szinte elviselhetetlenűl. :cry: Ráadásul nem jött meg még így lehet kistesó lessz.Ma veszek tesztet.Tüneteim vannak pl.savam van szinte mindentől meg undorodok szagoktól bár azt mondják van aki mensi előtt is ilyen hát majd meg látom.Görcsölni szoktam,de csak akkor,ha ideges vagyok mint pl.most is :cry: Egyenlőre ennyi,mert kikészülök Krisztől úgy sír megvan sértve,mert ide űltem kicsit :cry:

Később ha tudok jövök még.

Puszika mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok Lányok :)

Dalma :) tesóproject halad, bár most úgy érzem még várjunk, mert nehéz lett Marcival. Nagyon hisztis lett(bár amióta Hőgyészről megjöttünk, mintha kicserélték volna)
Egyébként mint Reni :) é n is várom a pirit, már 1.je óta :shock: vannak tüneteim, cicim úgy fáj, hogy a szopi is gyötrelem, meg hasfájás.Ilyen volt nekem amikor terhes is lettem ,eg amikor megjön akkor is :?

Evi :) Ekkora hó!!!!Azta!Nagyon jók a képek.A felmészós tényleg hajmeresztő, Marci is kezdi a felmászásokat :shock:

Ditta :) hát, amiben bizhatunk az a tényleg szebb jövő!!Ahogy én mostanában kivánok Buék-ot, ezt is hozzáteszem :)
Vendég

Ja, a vonalzm alul nem jó
Vendég

Sziasztok!

Reni, Fürtöske!
Akkor hajrá tesó!! :)
Én karácsony környékén voltam úgy, hogy 4 napot késett, és már tiszta ideg voltam....mi ugye nem tervezünk 4.-et....És tényleg nincs különbség, mert a mensis meg a terhes tünetek szinte ugyanazok!

És néhány mai kép, mert még nem volt havas/beöltözős/szkafanderes képünk: :lol:
Kép

Ismerkedés a szomszéd kutyával:
Kép
Kép

D.

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Fürtöske:Én dec.25.-e óta várom a pirit :shock: :) És még semmi.Ma vettem tesztet holnap reggel meg is csinálom.Hát nagyon kíváncsi vagyok mit fog mutatni.Az összes tünetem megvan ami a terhességre utal. :shock: :) Te tesztelsz majd?Vagy még vársz?Nekem is nagyon hisztis lett Krisz.Bár az időjárásra meg a fogra fogom most.Remélem hamar elmúlik a hiszti.

ditta:Köszi aranyos vagy. :) Bár nem terveztük,de ha lessz örűlni fogunk neki.Nagyon édesek a képek :D

Megyek rakok be mosást. :)

Kép
Kép
reni_24

Imádom, hogy már most megérkezetek (remélem) újévi jókivánságaim a pocakokba :lol:

Én itt nagyon szeretek mindenkit tehát véletlenül sem szeretném, ha politikai hovatartozásunk miatt veszítenénk el egymást. :cry:

Reni várjuk a teszteredményt :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza:Ezt nem értem miért írtad :oops: Lemaradtam valamiről :?: Okés.Amint tudok valamit jövök :) Valahol örűlnék neki,ha pozitív lenne.De egyben félek is kicsit vegyes érzelmeim vannak tesó ügyben :oops: Krisz elég anyás ettől kicsit tartanék,ha tesó lenne.No,de majd holnap reggel már okosabb leszek valamivel :D Piri még sehol.

Többiek merre vagytok?

Kép
Kép
reni_24

Reni :) De izgi!!!! :wink:
Én ha nem jön, akkor a hét vége felé tesztelek csak.
Nekem az a fura, hogy olyan nyugodt és álomkóros vagyok, semmi nem hat meg :lol: Piri előtt én mindig nagyon tébolyult vagyok.
Egyébként detto ezek az érzelmeim mint Neked.

Ditta :) De jók a képek!!!Szép ez a nagyfiú!!! :)
Vendég

fürtöske:Hát az álom kórral én is kűzdök szinte egésznap aludnék.Én kicsit feszűlt vagyok,de csak azért,mert bizonytalan vagyok a dolgokban,de holnap minden kiderűl végre :) Mondjuk,ha negatív lessz kicsit csalódott leszek,mert valahol már beleéltem magam abba,hogy baba lessz,de nem török össze akkor marad az eredeti terv :D Hogy majd nyáron elkezdjük a tesó projektet :D Nekem a cicim teljesen bebarnult Krisznél is ez volt meg volt egy hete barna is ami szintén Krisznél is volt :) Már várom a reggelt nem jó ez a bizonytalanság.De azért szeretnél már kistesót te is?Vagy nálatok is meg van a terv? :D

Megyek,mert Krisz nem bír magával.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Pár képecske :D

Kép :D

Kép Anya és Krisztián :D

Kép Én már elérem a villanyt is olyan nagy vagyok :lol:

Kép

Most már tényleg megyek,mert Krisz a mai napon nagyon rossz :cry:

Kép
Kép
reni_24

Fürtöske, Reni :D :D :D megy a drukkkkk!!!

Reni,annyira helyes kis krapek Krisz és tényleg gyönyörű kék szeme van!

Nálunk is van nyügi, de ma nem volt vészes. Azt gondolom nem tett jót a kisasszonynak, hogy 2 hétig itthon volt mindenki :roll: ma már kettesben voltunk és kezelhetőbb volt :)

Ditta, gyönyörű Ágoston , látom Ö is nagy kutyabarát :lol:
Cumimizéria nálunk is van, valamelyik este is negyed órát kerestük fürdés után, L. is kereste. Nekünk van egy szatyornyi ( Mam) a gyárból, de az nem kell neki csak a Chicco és abból is a latex- cseppalakú :evil:
Ha valaki tudná hasznosítani , lefotózom és szívesen elküldöm (original, nem használt)

Vera, igen nagy hó van :D és nem olvad, de holnaptól nekem sajna kezdődik a robot, Lilla meg indul a "Mama-bölcsibe" véget ért a jó világ :cry:

Klarissza, bocsi nem akartam a feszültséget :oops: ezennel pofa alapállásba. ( nálunk családon belül is vannak más nézetek, de soha nincs belőle konfliktus :) )
Mátyásod, hogy van? Van már valami fejlemény? Zsoltika?
A karácsonyi üdvözlőre akartam írni Neked, Zsoltika annyira hasonlít Rád :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Jó reggelt!!! :D

Reni??????????????
Mi újság?????????
Ez a Krisztián milyen kék szemű!!!! :shock: :shock:

Evi!!!
Cumikeresés.... :lol: :lol:
Mintha magunkat látnám!! Ne tudd meg, mi szokott itt lenni nap mint nap!! Fel alá járkál a család, és keressük a cumit! Most kb. 5 db van forgalomban, de kettő eltűnt valahol a lakásban, vagy a kukában landolt, ugyanis újabban mindent kidob....(múltkor a mobilomat kerestem megcsörgettem a másikról, és a kukában csörgött.... :lol: , de volt már benne zokni, ceruza, ilyen-olyan játékok, tehát én mindig kukázok, mielőtt kiviszem..)

Húú, mam cumi nálunk nagyon bejön! Illetve mindegy, hogy mi, csak cumi legyen! A tesóméknál is összegyűjti az uncsitesó cumijait, és végigkóstolja mindet...nekünk van aventos, nuk-os, mam...szóval jöhet bármilyen! :)
Szóval egyezkedhetünk! :) Küldhetsz pár fotót!

Pusz, Ditta

Kép

Kép
ditta76

Reni????????????,,,

Fürtöske neked is szurkolunk ám!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Honey végülis voltál dokinál? Mit mondott?

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Évi: a kép a tv elött Lila :shock: nem semmi a lánykád :lol: Nagyon édesek a képek.Olyan szép ez a lányka igazi kiscsaj :lol:

Reni:Sokat nött Krisz :lol: Holnap irj mivan a tesztel :lol:

Fürtöske:te is :lol:

000kata

Reni :?: Mi újság?
Krisz micsoda szép kisfiú!!!!!!!!!

Lányok, ti minden esti fürdésnél hajat mostok a babáknak?
Vendég

Mi jol vagyunk.Kevin is nagyon anyás lett kimegyek a konyhába és már szalad utánnam és sir,pedig ittvan apa.Ez ezzel a korral jár?vagy miért lett ilyen?TEgnap voltunk hugomnál,a wcéig nemtudtam kimenni mert üvöltés pegig ottvolt hugom,mama.
Olyan édes az unokaöcsi,már mindjárt 2 hónapos :shock: pedig most született.Még mindig pocakfájos :cry: mostmár elmulhatna.
Na megyek mert kevin felkelt.Szép napot mindenkinek.

000kata

Sziasztok!

Hát kicsit szégyenlem magam a teszt miatt :oops: Képzeljétek rosszul csináltam meg :oops: :cry: Elolvastam én mit hogyan kell,de hajnal negyed 4kor alig láttam így 5 perc helyett olyan 1 percig sem raktam a pisibe,mert ez mártogatós volt :oops: Így ma veszek egy normálisat és holnap reggel újra teszt :oops: Valami halovány csíkocska volt,de az semmi.Jó vagyok mi :lol:

Köszi a dicsiket Krisszel kapcsolatban.Remélem a szeme színe már ilyen marad :D Volt kitől örökölni,mert apa szeme is kék meg a nagyapja szeme is :wink: :D

Hát igen szép nagyfiú már Kriszem is :D Kicsit ilyesztő,hogy ilyen gyorsan nőnek nem :?: :shock: :D

Évi:Hát nem tudom Krisz tegnap pl.felkelt és csak sírt,sírt ,de nem tudtam kitalálni mi baja volt inni is adtam neki meg minden végűl magától nyugodott meg.
Azért kinövik ezt ugye? :D

Kata:Hát wc-re én se tudok kimenni tőle.Meg semmit se tudok csinálni most már,ha apa itthon van akkor se.Eddig ment,de már nem :cry: Anyuméknál meg néha úgy elvan,hogy nem is érdekli,hogy hol vagyok :shock: :lol: Olyan jól elvan kishugommal :lol: Képet tudsz mutatni unokatesóról?Biztos nagyon cuki baba :D

fürtöske:Én minden fürdetésnél megmosom Krisz haját.Köszi aranyos vagy :D Te Marcikád is szép kisfiú.Mint itt minden baba csodaszép :D

Neharagudjatok,de mennem kell,mert Krisz mindjárt leveri a tv-t :shock:

Kép
Kép
reni_24

Jajj, Reni :lol:
Szerintem bányászd csak ki a kukából(ha eldobtad)mert ilyenkor szoktak csodák történni :wink: Ha baba van, csinálhatsz ma is egyet.
Én Marcinál délután 4-kor csináltam meg és erősebb lett a tesztcsik mint a kontrollcsik :)
Vendég

Én most még nem tesztelek, nekem igazán nincsenek is tüneteim, már mensisek sem.Szerintem csak meggondolta magát a piri.
Majd talán csütörtök-péntek körül :roll: De nem is merek, mert én is úgy beleéltem már magam.....
Vendég

Kata sajna meg kell várni a bűvös 12 hetet és akkor egycsapásra elmúlik a hasfájósság nálunk legalábbis így volt addig meg sajna mindent be kell vetni a baba jó közérzete érdekében. Nálunk leginkább a testmaszázs vált be, meg a tornáztatás és az étrendből kiiktatott allergizálók, puffasztók (tej és barátai, kelkáposzta és barátai :lol: )

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza:köszi szépen :lol: Kevin is milyen hasfájos volt egyem meg :cry: Hugom is bevet mindent amit csak tud.Akkor még 4 hét :cry:

Ditta:el is felejtettem hogy Ágoston milyen édes beöltözve :lol: Szereti a kutyust?olyan édes ebbe a sapiba :lol:

Évi:Lilla elaludt a hóba vagy csak megpihent?? :lol: :lol: :lol:

Reni: teszt :lol: csinálj ujjat :lol:

000kata

Én is ugy szeretnék kistesot :lol: csak néha bizonytalan vagyok,de én szeretnék várni még egy évet mert kevin nagyon anyás és ugye mindene a cici nagy sokk lenne h nem ö van a középpontba és a cicit is elveszi anya.
De ez a 3évről 2re csökkenés elég rossz én nem akarom bölcsibe adni majd .................ti ezzel hogy vagytok???????

000kata

Kata :)
Hát jó lenne teherbe esni addig, ameddig még M?arci nem tölti be a 2. évet, Meg a hiteleink is ez év decemberben járnak le, ami kb.60 ezer ft.Ennyi megmarad majd :wink:
Meg ugye én már 35 éves leszek augusztusban, nagyon nem kellene várni......Mondjuk Marcira is 2 évet vártunk, mire összejött :roll:
Tényleg, csajok, van köztünk inszemes vagy lombikbaba?
Vendég

Fürtöske: akkorok drukkolok hogy jöjjön a baba :lol:
Mi az az inszem ???

000kata

[

Évi:Hát nem tudom Krisz tegnap pl.felkelt és csak sírt,sírt ,de nem tudtam kitalálni mi baja volt inni is adtam neki meg minden végűl magától nyugodott meg.
Azért kinövik ezt ugye? :D

Az én nagyfiam már nem ébred sírva és elvan egyedül is... :lol: :lol: :lol: (ha lesz tesó sokkal jobb lesz Krisznek, és ketteskének is. Mi ha átmegyünk a szomszédba ( kislány 15 hónapos, kisfiú elsős ) semmi gond Lillával.
Mi valószínű 2 évesen visszük bölcsibe, igénylik a gyerektársaságot.

Szerintem ezt a többiek is alátámasztják, ahol vannak tesók, ugye ?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Jajj, Reni, ne csigázz már!! :)
Akkor holnap újra ismétlés!

Kata!
Köszi a dicsit! :) Szereti a kutyust, nekünk is van, ez viszont a szomszédé, de mindig arra kell sétálnunk megnézni. Semmi baj nem volt tegnap addig, míg a postás a kapuhoz nem ért, akor elkezdte ugatni, na, attól jól megijedt, neki a nagy bömbinek!
Kata, igaz, nem vagyok járatos a témában, de inszem=inszemináció, mesterséges megtermékenyítés. Ha jól tudom, orvosi segítséggel juttatják a spermiumokat a nő szerveztébe.

De javítsatok ki, ha nem pontosan tudom!

Kép

Kép
ditta76

Reni, olyan izgi ez a tesztelés, én Martinnál csináltam , de Lillánál egyértelmű volt, nem kellett teszt. Pedig semmi tünetem nem volt csak az elején a barnázás mensi helyett :roll:

Fürtöske, ne már 35 év és akkor mi van??? Az még nem kor, van aki akkor megy férjhez :roll: van időd bőven :lol:
Én az elsőre 4 évet vártam, de meg se fordult a fejembe, hogy gond lehet :D
Lilla elsőre sikerült :lol: :lol: :lol:

Szégyenlem magam, de mi max. 2x mosunk hajat hetente, de van mikor csak 1x :shock: ez gáz?
Gyűlöli a hajmosást, a szárítással nincs gond, de mosáskor balhé van :evil: a héten veszek neki hajmosókarikát a nagynál is volt és jól szuperált legalább 3 éves korig, utána már nem zavarta.
Ja és bilit kell venni, mert úgy érzem itt az idő elkezdeni. L. jelzi a kakit és mutogatja ha jön a pisi :roll:

Ditta, írsz privibe címet? :D

Kata, nem aludt el a hóba csak pihent, mert nagyon fárasztó ám hóban mászkálni és felkéredzkedett a kerti hintába :lol:

Hasfájást sajnálom és átérzem, volt benne részem sajna, de itt tényleg az idő megold mindent, kinövi. Addig sajna torna és masszázs...nehéz ügy :(

Anya, Kincső megkedvelte már a havat?

Honey :?: :?: :?: készülődsz, vagy már el is utaztatok?

Katica, melyik fogyózóst csinálod? ( 90 napos )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ditta, így helyes az inszem !

A lombiknál megtermékenyített petesejt beültetés.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi-.mi az a hajmosókarika?De ügyes L. hogy mutatja hogy kaki pisi?ti mutattátok neki vagy magától?
AMugy mikor kell elkezdeni a bilit?és hogy?lehet ez hülye kérdés de honnan tudja a gyerek hogy azért van :lol:

000kata

Ditta:köszi :lol:

Ja bölcsi: én nem adom Kevint bölcsibe majd oviba .

000kata

Sziasztok!

Megint elmaradásban, csak amire emlékszem :oops:

Mennyi türelmes, jó idegzetű anyuka van itten! :lol: Én szememben nagyon bátor, aki ekkora korkülönbséggel tesót vállal. De hajráhajrá, drukkolok! :D

Bili: Beniből kiindulva még van időnk. :lol: Ő amúgy fél percet nem ült bilin, nem is volt neki, mert ahol próbáltuk sikítófrászt kapott tőle, ő a mai napig fellépőn csücsül a wc-n. És 3 éves és 2 hónapos volt, mikor saját magától szobatiszta lett, addig meg is gebedhettem, előtte 2 nyáron keresztül, egyszerűen röhögött a markába. Aztán télvíz idején ő érezte elérkezettnek az időd. És szerintem ez a fontos. Nincs szabály, mikor a gyerek megérik rá, akkor lesz szobatiszta. A mi feladatunk, hogy figyeljünk és támogassunk. :wink:

Bölcsi: gyerekfüggő. Mi nagyon menősek vagyunk, társaságiak, 2 évesen be akartam adni bölcsibe (mert láttam rajta, hogy tetszene neki), persze sehová nem vették fel (nálunk katasztrófális a helyzet), így végül majdnem 3 évesen (mert oviba sem vették fel az évvesztesége miatt :twisted: ) ő magánbölcsibe ment 1 évre és most szeptemberben kezdte az ovit. Addig is vittem játszóbölcsibe, Tücsökzenére, játszóházakba.
Berci elvileg szeptembertől megy bölcsibe (tavaly márciusban 47. volt 2010 szeptemberre a várólistán :shock: :evil: )

Hajmosás: én úgy tudom, hogy 1 éves korig minden nap kell, mi most nem mosunk már naponta, 3-4 naponta csak, mert utálja a hajszárítót. Jövő szerdán fodrász! :D

Tegnap voltunk méricskén, 9,4kg és 80cm és kérem szépen már 3 foga van és jön még 3! No, ha egy üzlet egyszer beindul. :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Kata, nekünk már van bilink, de az a baj még nálunk, hogy Marci csak úgy "jelzi", hogy elül és elkezd nyomni.És ha bekakilt, játszik tovább.Néha elmegy pelusért és hozza.
Nekünk hideg a lakás és Marcin harisnyától elkezdve minden van :? napközben, így elég nehéz elkapni azt a pillanatot, amikor kaki készülődik, ezt inább tavasz-nyárra hagyom :) Mire levetkőztetném a bilire, addigra be is megy neki :lol:
Én még nem tudom, mit hoz a jövő(kistesó) így fogalmam sincs lesz-e bölcsi vagy nem.Meg munkát is kellene keresni :?
Vendég

Na neeeeeee!Laptető!!!!!!!! :lol:
Yessssssss!

Ja, hajmosás:mivel Marcinak elég nagy haja van, én is hetente 2x mosom csak :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: