Hendegabi!
Elképzeltem ahogy kergeted Nócit!

Gondolom ő még élvezi is, hogy anyával egy kicsit szórakozhat
Naná hogy száguldozok!! Aput egy az egyben kitúrtam a volán mögül. Amióta én vezetek azóta ő hátra ül, és onnan bele vau a vezetésbe. Mindenki szerint nagyon klasszul vezetek, csak apu hisztizi túl.
Pár napja pl. mentünk nagybevásárolni tescoba. Találtam egy szupi helyet a parkolóban bepályáztam, és elkezdtem betolatni. Apu rámkiabált hátulról, hogy tekerd azt a kormányt, mert meghúzod a kocsiiiiit. A kocsi állása a következő volt: kormány tökig kitekerve, mindkét oldalt fél méter hely...

Apu imád vezetni, csak épp vele nagyon elszaladt a ló, azt hiszi, hogy a kis Sumi
(csendben hozzáteszem már 2 autót tropára tört), és ezért én nagyon félek beülni mellé a kocsiba. Folyton vagizik. Ha valaki közel jön mögötte, akkor hagyja, hogy megelőzze, aztán ott vagizik, hogy ő is rááll

Most viszont izzik a bugyija, hogy jogsim van, és mindenki úgy gondolja, hogy jobban járunk, ha én vezetek , vagy Anyu.
Szonibaba!
[quote]& írta:quot;Apa nem talál semmit": ez nálunk rendszeres. Keres vmit (ált. gyerekkel kapcs. dolgot) mire én szájábarágom a paramétereket, mire boci szemekkel jön, hogy ott bizony nincs. Mire én: a fején fog landolni az a bizonyos tárgy, ha érte kell mennem. Erre beijed, újabb kísérlet, eredmény nulla. Odacaplatok, értenyúlok, felmutatom, ez mi? Erre ő: az előbb még nem volt ott, biztos én tettem oda. Húú, hogy ilyenkor milyen köd borítja el az agyamat.
Na ez az ami nálunk rendszeres, de én leegyszerűsítettem a dolgot, inkább odamegyek, mert mire ő megtalálja, én 3x elővehetném amit szeretnék. Na meg ő akkor nem talál a saját cuccai között semmit, amikor ő pakolja el a tiszta ruhákat. Ez nála a következő, kétszer FÉLBEHAJTJA! a pólót, pulcsit, nadrágot, alsót ...stb. aztán ezeket egykupacba be "dobja" a szekrénybe. Hozzáteszem ilyenkor én sem találok semmit. Ergo, inkább nézem 3 napig a ruhakupacot a fotelben és elpakolom ha lesz rá energiám, időm, és kedvem, mint hogy Ő pakoljon el.
Timi!
[quote] írta:n aztán nem teszek fel több képet ám!!!!!!!
És ezt ugyan miért tennéd, hisz Tamara ollllyan szééép!!
Nem tudja hogy terhes: És a gömböjű pocak???? Kérem szépen arra mit hittek az illetők?????
Bucus!
Nem gáz, nehogy magatokra vedd, pont hogy nagyon is szép!! Olyan igazi bébis, mint a mesékben a bébiknek, zabálni való!!
Orsi!
Erre szokta anyukám mondani, hogy "Gyerekem ezt gyorsan álmodd vissza, mert különben ez a biztos megbolondulás jele"
Dodi!
Megy a drukk folyamatosan++++++++++++++++++++++
Orsi77!
Szegény Odett, és nem derült ki végülis, hogy mitől lett az a pati? Egyébként Odett is gyönyörű baba, ezek a fürtök...
Bucus!
Szörnyű hogy mit kellett átélned!!!
Motor:
Nekem csak egy huncut (nem tudom a nevét kínai) robogóm van. Azért huncut,mert ha ő úgy akarja, akkor megy, ha nem akkor nem. Most ott tartunk, hogy amióta megvettük, már 30e HUF belement a szervízbe, és csak egyre rosszabb jelenleg tavaly óta a tárolóban csücsül és szerintem be sem indul. Tavasszal szeretném megcsináltatni egy igazán hozzá értő személlyel, hogy végre mehessek megint az én kicsikémmel vásárolni.
Bucus!
Én a 3-ra szavazok, egyébként nagyon jók a képek!!
Gyorsan megcsináltam a videót!!!
http://videa.hu/videok/vicces/torpi-elalszik-ket-kanal-kozot-LBUr84r9FWxVXZiV?play=1Boo!
[quote]E írta:nyémapa ennél "melegebb": a múltkor megkérdezte tőlem: Szívem, van nekünk itthon fázisceruzánk?
Nem tudom, de ha megmondod, hány db tampon van a kosárkámban, segítek!
De hüle vaaagy!!!!!!