A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, okes! :wink: Barmikor, szivesen! :)
Vendég

Rugó nem alszik, de semmi érdemleges cselekedetre nem hajlandó, a szeme alatt a karikák a szájáig érnek, áll egy fúróval a kezében a dvd előtt :shock:

Remélem, nyolcra már alszik, mint a bunda, mert ennek a napnak nem sok értelme van :wink:

Niki, szólok ám :wink:

Kép
vindolanda

Panndi most nem csak a junius után születetteket marasztalta a szakvélemény + 1 évre oviban :roll: én azt hallottam, hogy nagyon nagyok a követelmények már :roll:
A szomszéd kisfiú januári , nagyon kis okos, mindig verselt és mégis ráhúzott egy évet. Én nem siettetem , Péterkének úgy is van egy tempója.
Társaság- hát én nem tudom, hogy most ez nagyon baj e, de én nem látom, hogy hiányozna neki. Sőt azt vettem észre az ünnepek alatt is, hogy örült ha haza mentek a vendégek, elvonult a szobájába.
Az apja is ilyen.

Gica csak az utolsó év kötelező iskola előtt, addig otthon maradhat a gyerek.

SEnse már alig várom a kisregényedet!

Heni
KépKép
heni81

Na, hát tempója Rugónak is van :roll: Nem is akármilyen :roll: :wink:

Előjött a szobából, húzott maga után egy bűzfelhőt. Szóval ezért vonult el :roll:

Kép
vindolanda

Rugó és a bűz felhő:-)

Na kiváncsi leszek mireiskola koruak lesznek mi lesz..maradnak vagy mennek..???? de hát még csak bölcsisek..

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense: én is kíváncsian várom!!!!

Mesi: hogy megy az ünneplés?? várjuk a képeket!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki!
talán jan 1 óta rossz B. vonalzója,csak még nem volt energiám újat csinálni :)

oviba mehet az aki máj.31ig betölti a 6 éves kort,de ha nev. tanácsadó és óvónő is úgy látja aki dec 31-ig tölti 6-ot mehet suliba :)

Rugó :lol: :lol: :lol: :lol: haláli kispasi,de megismerném :)

KépKép
viranka

Vindo: tényleg ti jösztök a talira?????

Bár még időpont sincs..meg hely sem...... :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, Viranka, igyekszünk majd :wink:

Kösz amúgy a viszketős tippeket, ha a mai éjszaka is ilyen lesz, akkor holnap megyünk a gyógyszertárba :wink:

Kaqk, jó lenne, tervben van :roll:

De sok múlik Gáboron is :roll:

Mindenesetre hozzánk befértek, ha megyünk :wink:

Kép
vindolanda

Sense, remélem, most jobb már... Mesélj!

Köszi a gratulációkat!

Samu is megy oviba vlsz már szeptemberben, ha engedik. :) Mert nagyon vágyik a társaságra. Szóval, ha sikerül, akkor elkezdjük mi is. Én ugyan itthon leszek még, de neki olyan jü lenne, ha nem csak az én fejemet nézné egész nap. :) Meg, ha lehet, én nem is tudom, meddig szól, hogy vki a szakvélemény és a szülő akarata szerint lehet nem évvesztes, de örülnék, ha nem lenne évvesztes. Csomó kishaverja született úgy, hogy pont nem lennének osztálytársak... Hacsak ott nem azon gondolkoznak a szülők, hogy annak ellenére évvesztesek lesznek a gyerekek, hogy nem évvesztesnek születtek...

Megyek, mert ismét sok a dolog, mint mindig... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Köszi Vindo..de h megyünk apa is jön...

KépKép
kaqk
Debrecen

Most gyorsan csak az ovi témához...
Nekem az a dilemmám, h egyrészt szerintem Dani miatt fel sem veszik, másrészt én inkább azt hiszem Erzsi néni szerető közegében hagyom még ha fizetős is. Az oviban 30 an lennének egy csoportban azért az egy kicsit erős.

KépKép
KépKép
fleur

tényleg Dóri!
ügyesek vagytok :)

Juba!
tetszik a vonalzód :)

ovi:Mnek ezért van szerencséje 19en vannak a csoportjában :) kicsi a csoportszoba :), többi csoportban 25-30an vannak,de inkább utobbi :roll:

KépKép
viranka

Dóri:

" A szülő kérelmére a gyermek megkezdheti a tankötelezettség teljesítését akkor is, ha a hatodik életévét december 31. napjáig tölti be."

Samu is belefér :)
Vendég

Sziasztok!

Isten éltesse a Szülinaposokat!

Látom az ovi a téma.
Idén Ildike is megy oviba tavaly őt is be kellet íratnom amikor Karcsit,
mivel augusztusi születésü.Karcsi 4 évesen kezdte az ovit, vele halasztottam 1 évet.
Nálunk úgy van mivel én itthon vagyok a csajjal így Karcsika nem maradhat egész napra.
Ha jól tudom csak az iskola előkészítő utolsó év kötelező.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Panndi, Gegikém, az Isten éltessen Titeket jó sokáig!!!

Vindo, ez a Rugó gyerek még mindig csodás!

Móni: Cicus egy tünemény és páratlan kis szépség! És milyen frankó edényeket kapott, nekem nincsenek ilyenek! ;-)

Viranka: tündérlányod imádnivaló! És úgy örülök, hogy Egérke ilyen jó helyre került! ;-)

Ovi: az akadémiai ovit céloztuk meg, ma megnéztem, egy busszal pár megállóra lesz az új otthonunktól. Igazából csak azt szeretném, ha sokat foglalkoznának vele, ami ne azt jelentse persze, hogy számolunk-olvasunk-gyököt vonunk 5 évesen... de ne az legyen, hogy ki- és beterelik századmagával, az óvónénik meg egymással beszélgetnek az udvaron...

Ma könyvtáraztam, irtó hideg volt ott is, biztos nem sikerült felfűteni a szünet után. (A hétfő apás napja Ádinak, ez egyelőre így is marad.)

Vindo, nyugodtan lőj le (de a többiek is), ha unjátok a filmajánlóimat ;-) Szóval a minap néztük meg S-val az In the valley of Elah-t, nem a legújabb film, de nagyon jó volt. Irak-szindróma, megkattant katonák, nyomozás, jó volt igazán.

Sajnos az otthonról dolgozás egy álom általában, de ha hallok valamit, szólok. Annyi ötletem van, hogy aki fordítani szeretne, keressen meg menő lévő könyvkiadókat (pl. Agavé, szóval ne annyira szépirodalmiakat, bár miért ne), és kérjen lehetőséget próbafordításra (végzettséget általában nem is kérnek). Ha az jól megy, munka is lesz. Ezt egy fordító blogján olvastam, neki mindig lett munkája, bár nyilván a kapcsolatokon is múlik.És nem sok pénz, de akinek van magyar szakos vagy aközeli végzettsége, írjon nekem, nem tudom, van-e munka most épp, de korábban dolgoztam egy helyre, ahová szövegértési feladatokat kellett írni. Hátha épp emberhiányuk van. Nem óriási pénz, de valamire jó.
Próbálok még jönni.

Kép
Kép
irina

Ja, ezt Mónival beszéltük, amikor találkoztunk, de szerintem elképesztő és valszeg jogilag sem kóser, hogy a kismamák gyerekeit ne vennék fel oviba. Ha a szülő kéri, fel kell venniük, nem? Nonszensz, hogy titkolni kell a terhességet, hogy bejusson a kicsi oda, ahová alanyi jogon járhat. Ugyanaz, mint a szobatisztasági dili és ilyenek, a legtöbb ovi helyből rögtönöz ilyen "követelményeket", amiknek nincs jogi alapjuk. Persze ki akar veszekedni és pont ott, ahová a gyereket akarja járatni, de muszáj kiállni magunkért.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Rugó és Gréti képei szuperek :D .

Panndi, meg kellett néznem, nem Zsófiról írsz-e :shock: . Fruzsi ilyen nagy?! Nem semmi :D !

Ovi, Panka biztosan megy szeptemberben, mert amint betölti a hármat, napra pontosan, "kirakják" a bölcsiből, mert kell a hely. Most váltunk, nem oda megyünk, ahová Bence járt, mert nagyon kiesik, és a régi óvónők sincsenek már, pedig azt azért szerettem, mert kicsi volt a csop. létszám. Ahová Panka most megy, egy nagyon felkapott ovi, de ezzel együtt jár, hogy magas a csop. létszám. Viszont megpróbáljuk elintézni, hogy Nórival egy csoportba járjanak, és 5 percre van.

Timi26, miért hárman? Mostanában ritkán járunk feétek, pedig talizhatnánk már :D !!!!

Sense, mi történt? Ugye semmi baj!!!

Vindo, durva, hogy annyira nincs hely :shock: . Bővíthetnének, mert gondolom egyre többen mennek ki lakni Db.-ből.

Gica, szerintem is jó ötlet, hogy vinni akarod őket oviba. Szocializáció szempontjából jó.

Múlt éjszakánt szörnyű volt :? . 2,5 hétig voltunk itthon, Panka éjjel 12 órákat aludt egy mukk nélkül. Most, hogy mentünk bölcsibe, suliba, dolgozni, fél éjszakét végigrinyálta, és mellette kellett fetrengenem a földön...én is remélem, hogy legkésőbb 8-kor alszik. Biztosan izgatott volt, mert nagyon várta már a bölcsit, de Ili néni szerint nem is volt semmi, olyan volt, mint máskor: cserfes 8) .

Panndi és Gegi baba, Isten éltessen Benneteket!!!

Hihetetlen, hogy Gegi már 1 éves :shock: !
dettyk

Csajszik, így hirtelen a Nyugati pu-hoz igen közel ezt a játszóházat találtam a neten (a nagy talihoz):

Belvárosi Játszóház
Megye: Pest
Város: Budapest
Cím: Budapest, XIII. ker. Kressz Géza u. 26
Telefon: (1) 239 1359, (70) 313 9900
Weboldal: http://www.belvarosijatszohaz.hu
E-mail: info@belvarosijatszohaz.hu

A weboldaluk nem jön be nekem, de ettől még lehet jó. :-)
Ha gondoljátok, holnap felhívom őket, mi a pálya náluk, egyáltalán fogadnak-e így csoportosan hétvégén embereket (tényleg, akkor HÉTVÉGÉN lenne a tali, ugye?).

Plusz itt egy lista a bp-i játszóházakról:
http://www.vitaminsziget.com/ecikk.php?id=647

Kép
Kép
irina

Ja, Irina, a Tommy Lee Jones-os film, ugye? Olvastam róla még tavaly, nem voltak rossz kritikái :roll:

Írnék még, de nem hagy :arrow:

Kép
vindolanda

Ovi+kismamaság, én be voltam tojva, mikor terhes lettem, hogy Bence csak délig maradhat az oviban, illetve a suliban majd nem lehet napközis. Nem így lett, az óvónők azt mondták, csak abban az esetben nem lehet napközis, ha anya "hivatásos anya". Szóval tudtommal hivatalosan fel kell venniük.

Móni, Panka rögtön felkiáltott Gréti képét látva, hogy az ő játéka: ő is kapott ilyen fa memóriát :lol: . Borzasztóan irígy :oops: :? ...
dettyk

Jaja, a TLJ-os. :-)

Kép
Kép
irina

Panndi! Boldog szülinapot!!!!

Köszönöm a jókívánságokat Gegikém nevében.
Bizony, ma 1 éves lett az én kis Szerelmem.

Délelőtt vásároltam, és közben figyeltem az órámat. Álltam a bevásárlóközpontban a lift előtt, pelenkákkal és nagy pakkokkal a kezemben. Ránéztem az órámra. 11:46, és abban a pillanatban elkezdtem könnyezni. És magam előtt láttam azokat a nagy szemeket, a lila kis testét.... És már egy éves Nagyfiú! :D
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Szóval bővítgetik az óvodát, de így is túl sok a gyerek.

Kép
vindolanda

Vindó,Maggie,Pandi nagyon boldog szülinapot így utólag is!!

Édes GEGI babánkat Isten éltesse!!!

Megint elmaradtam,jól termeltek :D

Fleur!Nagyon sajnálom,hogy Lillával nehezen boldogultok,ez a dac korszak és ugye kistesó együtt biztos nehéz neki,már én is tartok tőle...
De ne legyen bűntudatod ha néha kiabálsz vele,fáradt,kimerült vagy,természetes,hogy néha elveszti az ember a türelmét!
Én is elszoktam és akkor Berta mindig rámszól,hogy: Anya ne kiálts :lol:

Timi,Sense,jó,hogy végre Ti is megjöttetek!

Ovi témához:Én nem akarom elvinni,egyrészt ugye itthon leszek és olyan anyás,hogy szerintem el sem tudnám cipelni,bár a gyerekeket nagyon szereti...
A másik,hogy félek,hogy elvernék,tudom hülyeség de ő olyan kis picúrka és mulya,mindenkire mindent ráhagy,bármit elvehetnek tőle,nem szól érte.Van egy vele egyidős kislány a faluban,pffff,az valami borzalom mennyire verekszik a környéken mindenki retteg tőle,annyira félteném!Persze biztosan más lenne ha vissza kéne mennem dolgozni,akkor nem válogathatnék...

Na már nem tudom mit akartam még.

Ja a Doki!
Minden oké volt!Megtaláltuk amit kerestünk :D

juba0

Mesi hogy mennyit változik ez a Gegi :shock: jó a sérója!

Heni
KépKép
heni81

Juba, ez csodás hír!!!! :D

[b]Mesi
, micsoda édes husimaci Gegi! Majd megölelgetjük a talin, az biztos! :-)

[/b]

Kép
Kép
irina

Na, ideértem végre :oops:

Mesi, hát, Gegihez csak gratulálni lehet :D És az a mosoly 8)

Juba, akkor 100% siker :D
Verekedős kislány :shock:
Hátha megváltozik, mire Berta is bekerül :roll:
Egyem azt a kis mimóza-lelkét :wink:
Rugó is olyan kis megilletődött tud lenni néha.
No nem akkor, mikor a földön fetreng.

Dettyk, akkor Ti is fetrengtetek éjszaka :?
Szegény Panka, hátha ma végig alszik :wink:

Szóval akartam leírni, hogy a sok kiköltöző miatt betelt az óvoda, pedig sokan behordják Db-be a gyerekeket. Így aztán telt ház van, négy év alatt nem is kerül be senki. Vagyis kevesen, de azok nem mi vagyunk. Pedig dolgozunk is, meg nagyszülők sincsenek :roll:

Csinálok egy kakaót és megyek dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Először is:

ISTEN ÉLTESSE GEGIT ÉS PANNDIT!

Még ovi :

Én nem tudtam, hogy megoldható lenne, hogy 6 évesen iskolába menjen Botond. De nem is tudom, hogy szeretném-e. Tulajdonképpen mi értelme lenne?! Úgyis annyira kevés gondtalan idejük van. Még én is rövidítsem meg egy évvel? Szerintem egyébként nem helyes, hogy erről a kérdésről a szülő dönthet. Lehet pl, hogy kimagaslik a többi gyerek közül a képességeivel. De ha ugrik egy évet, akkor pont egy évvel idősebb gyerekek közé kerül. Ki tudja, hogy milyen lelki gondokat okoz ez majd neki a későbbiekben? Jubával egyet értek, (bár nem feltétlenül az agresszió miatt) picurkák lesznek a többiekhez képest. Ebben az életkorkorban egy év különbség még nagyon sok idő.
Csak arra akarok ezzel kilyukadni, hogy maximum az én egómat növelné, amikor azt mondanám, hogy a gyerekem alig múlt 6 éves de már ezt és ezt és ezt csinálja...

Egyébként Botond nem jár sehová (csana vagy bölcsi). Van 2-3 barátnőm, akiknek közel egykorú gyerekei vannak és velük találkozunk hetente egyszer kb. Azt hiszem ő egyáltalán nem igényli a gyerektársaságot. Az egyik barátnőm 15 hónapos lányáért odáig van, de a többieket gyakorlatilag figyelmen kívül hagyja.

Azért a szeptemberi ovi téma még nincs teljesen lezárva. Ide a faluba én nem fogom adni őket sem oviba, sem iskolába, ugyanazért, amiért Heni. Mindenesetre még gondolkodunk, még azt is lehetne, hogy csak fél napra menne. Nem tudom...

Ildikó
KépKépKép
sense4

Munka:
Még semminek sem néztem utána, egyelőre kósza gondolat. Sejtem, hogy nem egyszerű itthoni melót találni. Az a baj, hogy fél napos megoldás szóba sem jöhet. Ugyanis ezt Bp-en kapnék legközelebb. Oda az út 1-1/2 1 óra, és persze vissza is kell jönni. Így szinte egész nap távol lennék, fél keresetért. Itt nincs bölcsi. Csana van a közelben, de nem sok jót hallottam róla és azt is horror áron. Persze anyum tudna vigyázni a gyerekekre, csak az a kérdés, hogy meddig bírná (idegekkel :wink: ) a 2 gyerkőccel.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Rólunk:
Apósom 20-án bekerült a kórházba agyérgörccsel. Majd rá pár nappal kapott egy kisebb agyvérzést benn a kórházban. Nagyon nincs jól. Sztem nem fog meggyógyulni, de én nagyon pesszimistán gondolkodom ilyenkor. :cry: B. nagyon kiborult. Ráadásul ő nagyon be tud zárkózni, ha bántja valami és úgy kell "taktikáznom" hogy beszéljen egy kicsit az érzéseiről. Minden nap megyünk.
Felébredt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Rugó a saját korosztályában is eltörpül :wink:

Sense, nem egyszerű a helyzet. Tényleg valami otthoni munka kellene :roll:

De ügyes vagy, hogy így tudsz franciául :shock:

Kép
vindolanda

Sajnálom :(

Tényleg megyek, nem potyázok itt :arrow:

Kép
vindolanda

Édeszsíroskenyér!!! Mennyit írtatok, csak át tudtam futni. :oops:

A legfontosabb: Isten éltesse az immár egyéves nagyfiú Gegit és a tini Panndit!

Gegi meg nagyon macsóóóó!!!
Gyönyörűséges legény!

Rugó is csodás!!! :lol: :lol: :lol: Mírán meg kidőltem. :lol: Gréta meg annyira nőcis, hogy el sem lehet mondani. Imádom a képeit!

Sense, nagyon sajnálom. Azért én láttam már ellenpéldát.

Juba, ez viszont tökéletes! Csak ilyen jól alakuljon az éved további része is!!! :lol: :lol:

Látom, nagy téma az óvoda. Ha fellélegzek, akkor én is elmegyek a régi óvodába, ahova a nagyok jártak. Ez egy kicsi óvoda, összesen három csoport van benne. Mindenki ismer mindenkit, nagyon családias a légköre, az óvónők fantasztikusak voltak. Én teljesen elégedett voltam velük. Emlékszem, amikor Gergő is óvodába került nagyon sokat segítettek. Őt nem is volt alkalmam beszokatni, azt használtuk ki, hogy Dávid már ott van. Nagyon sokáig a Dávid csoportjában kezdhetett, együtt ehettek, együtt aludhattak, pontosabban egymás mellett. Néhány hét után aztán szépen, óvatosan beterelgették a saját csoportjába. :lol: Rendkívül rugalmasak, segítőkészek voltak mindig. A fiúk imádták ezt a helyet.
Már Vicuskával is gondolkodtunk erről, ő mondjuk egy másik óvodát is kinézett a környéken, de az én szívem ezé az óvodáé. Mondjuk Vindo, nem tudom, hogy mennyire megoldható az, hogy csak néhány napon vidd Rugót. :roll: Csak költségkímélés miatt. :wink: :wink:
De kíváncsiak várom Kaqk, a beszámolódat!!! :wink: :lol: Mondjuk egyelőre fogalmam sincs, hogy merre van ez az óvoda.

Na, megyek lefekszem, mert még mindig eléggé rosszul vagyok, ha nem javulok, akkor szerdán du-n elmegyek orvoshoz, mert már nagyon unom, hogy egy hete ilyen vacakul vagyok. :twisted:
dmaggie

Maggie, óvodába járna ő naponta, de nem lenne, aki elhozza Debrecenből, mert én nem vagyok :wink:

Kép
vindolanda

Itt meg majd veszek egy biciklit :roll: Aztán suhanunk vele 8)

Kép
vindolanda

Vindo, neked olyan jó ötleteid vannak! :)

Sense, sajnálom nagyon. De én is tudok ellenpéldát, remélem, javulni fog! Párodnak nagy támogatás kell tutira...

Juba, nagyon örülök!

Panndi, köszi, majd akkor 3,5 év múlva bevetem a tudásomat, hogy lehet a gyerekem már sulis... :)

MIndenkinek jó éjszakát! Remélem, fogok tudni aludni, tegnap este 0 percet aludtam, hulla vagyok, de megy a hasam... :?
Jó éjt! Itt vannak az éjjeli soraim... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

MIndenkinek jó éjt, én is nyugovóra térek 8)

Dóri, Neked különösen. Hogy én hogy utálom a hasmenést :?

Kíváncsi vagyok, lesz-e kaparózó hajnali ébresztő :roll:

Megyek is, de előbb rakok a tűzre :arrow:

Kép
vindolanda

Szép Reggelt!!

Képzeljétek annyira fel vagyok háborodva a bölcsi miatt.Úgye tegnap ment először és este úgy kaptam vissza hogy sírni tudtam volna az arcocskáján két óriási piros folt mintha kb megfagyott volna neki úgy kenegettem egy kis niveával.Akkor a popsija ugyanez nem segítenek nekik popót törölni pisilés utána egyedül kell nekik és Petrusnak mindig becsurog a fenekéhez is amikor feláll gondolhatjátok hogy szét van neki marva a pisitől vér vörös :oops: :cry: Az apja ment érte és azt látta h mindenki egy helyen ő tök egyedül ült egy kiságyon és ilyen kis bágyadtka volt.Kérdezte a gondozónőt hogy mi ujság miért ilyen a gyerek? Hááát ilyen kis szomorkás volt egésznap nem is aludt csak pihengetett.Ennyivel le is zárta :shock: Pihengetett? Olyan piros volt a szeme körül is szegénykémnek a fáradtságtól :oops: És persze mondtam h szeretném ha a Petra ilyen időben nem aludna az udavaron és kérem a füzetét hagy írjam bele.Mire az volt a válasz hogy most nem aludtak kint.

De ma mikor vittem nem bírtam megállni és kiosztottam őket de csak úgy finoman.

Na ezt most jól esett kiírni magamból.

Mpndtam az apjának ő is mondja nekik ha azt látja Petrán h nem oké valami.

Kép

Kép
agica1126

ÉS persze nem végeztem tegnap emberi időben nem tudtam bemenni a játszóházba.De lehet jobb lenne az amit Irina talált mindenkinek közelebb sőt annyk is aki vonattal jön.Nem?

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Na, nekem ettől a hátamon is feláll a szőr! :evil:
Szerencse, hogy én nem kényszerültem munka miatt bölcsibe adni Zsozsit, ha meg igen, valahogy megoldottam volna, hogy még se kelljen. Látom rajta, hogy szereti a társaságot (oroszlán, amúgy is a társaság középpontja), de még olyan picikék.
Ez az ovi is... Sensével értek egyet! Én is ki akarok mindent használni, hogy velem legyen, de ugyan akkor szeretném, ha oviba járna. Egyrészt kötelező, másrészt nagyon jó szocializációs terep. Apa nem is vinné oviba, csak a kötelező időre. Az biztos, 3 évesen még nem fog menni.

Irina! Ezen a linken nekem nem jön be a játszóház.

A pagerank mutatja, hogy az adott weboldal mennyire fontos a neten.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sense! Sajnálom apósodat! :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Helló!

Sense :(

Dóri jobbulást!

Kiakadtam Ágica! :x

Csak ezt az oldalt sikerült olvasnom,remélem ma tudok többet is..

Kép

Kép néha így is tudnak játszani.. :D
varga tünde

Ágica, ez tényleg durva :x :x :x

Szegény Petra :(
Remélem, történik valami változás :!:

Tünde, aranyosak a fiúk 8) És milyen jó gyerekeknek tűnnek :wink:

A mai éjszakánk már jobb volt, Rugó, ha megriadt, megpróbálta megkaparni a kezét, de lefogtam, ő meg visszaaludt. Így nem volt neki sem nagyon vörös, sem forró :roll:

Jön :arrow:

Kép
vindolanda

Jo reggelt mindenkinek!

Itt olyan hideg van.... :?

Vindo, hurra ejszaka! Kenitek Rugo kezet valamivel?

Tunde, de jo kepek! Milyen jokepu fiaid vannak neked is! :wink:

Gegi, hat meg kell zabalni! :D

Agica, ez felhaborito!! :twisted:

Sense, szoritok nektek! :(
Vendég

Szegény Petrus!!! Nem értem, miért nem segítenek nekik... És ha egy kisgyerek fáradt, miért nem altatják????

Vindo, örülök, hogy Rugó kezecskéje nincs olyan rossz állapotban!

Én is szeretném magam mellett tartani a gyerekemet, ha nem lennék benne biztos, hogy jobb neki, ha megy társaságba. :) De asszem sokkal jobb lesz neki a sok vidám program. :) Tőlem nem kaphat meg ennyi mindent. De lehet, hogy pl nem fogja magát mégsem jól érezni, akkor kiveszem az oviból, vagy csak délig lesz bent, vagy ilyesmi. :)

Na, megyek, mert az elemeket pakolgatja...

Kép
Kép
Kép
zdori

Tüde képei, és a szülinapos, meg a tesója nagyon helyesek!

Niki, nálunk itt bent van nagyon hideg, de nem értem, miért... SAmu itt tüsszög... Asszem kicsit jobban felöltöztetem... Nem akarok még egy ilyen betegségsorozatot, mint amin túl vagyunk...

És, köszönöm, sikerült egy keveset aludni is! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Most beszéltem a munkahelyemmel. Először azt mondta a tb-s hölgy, hogy Ő nem segíthet nekem. Találjam ki mit akarok. Átkapcsolt egy másik számra, ugyanúgy Ő vette fel a telefont csak egy másik irodában, és elmondta mi a jó nekem :D Most számolják ki meddig legyek szabin, Utána megyek táppénzre és még aznap le kell mondanom a GYES-t de Z megigényli még szintén aznap.
Nem munkaköri kötelessége azt kiszámolni, hogy én mikor járok jobban. Egyszerűen csak emberséges volt és segített. Olyan jól esett :D

Mennek kell tűznézőbe.
Majd még jövök és reagálok.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki, kezdetben níveával kenegettem meg popsikenőccsel, de tegnap éjszaka már bekentem szteroidos krémmel :roll:

Móni, azért egy kis emberség jól tud esni :wink:

:arrow: jön

Kép
vindolanda

Niki, hány fok van nálatok kinn?

Itt elég hideg volt az éjszaka :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: