A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Kösz Andi :lol: :lol:

Kép
babcika

kerestem, kerestem, de klasszikus fenékbe rugósat eddig nen leltem :( ... de látom, Andi is dolgozott a projekten :D :D :D szval tessék Krisztiről és Timiről példát venni ... mert Rád is büszkék akarunk ám ... és fogunk is lenni :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Örülök Bibi, hogy újra jöttél!! :lol: :lol: :lol:
Már nagyon hiányoztál ám!

Kicsi lányom 2 napja hajnalban kel, elmagyarázgat reggelig. Sajna napközben sem akar aludni. El-el szenderedik, de nem alszik valami mélyen. :? Úgy sajnálom. :cry: :cry:

spickey

bocs de ma nem megy a reagálás,akinek kell kitartás....

Lina nyugi,de neked attól jobb vidd orvoshoz,egyszer én is majdnem vittem,pedig csak 2 nnapig nem volt!!!!ja és tudom hogy akár 4-5 napig is normális.

sutimano76

Hát Timinek kevesebbet kellett fogynia, Kriszti meg extra elszánt, így én tuti nem leszek ilyen ügyes, de igyekszem azért :wink:

Kép
babcika

Mi is fogyózunk apikával,de nem vér komolyan.....én nem vagyok elég elszánt,apikát meg féltem hogy az éhségtől lefordul a tetőről,úgyhogy mi reggel teljes kiőrlésű szendvicsezünk,majd este eszünk úgy mintha 90 napoznánk!
apika úgy fogyott 10 kg,hogy telkjeskiőrlésű kenyerezett,sztem ha nem is gyorsan ,de nyárra lemegy pár kilo!!!

sutimano76

Süti: tuti, hogy működni fog ez is, a lényeg, hogy figyelj oda, konroláld, kevesebbet egyél, ne fehérkenyér, cukor és tsai ... szval, Ti is bátran mehettek bikinibe majd a strandra :D :wink:

Figyelj, Babci! Amennyire ismerlek, jó kis csaj vagy Te, menni fog! No, húzzál oda a gyümikosárhoz és vegyél ki egy szép almát, és gondolj arra, hogy apa nyáron olyan büszkén fogja nézni a hátsódat, hogy ihajj!

KépKép
KépKép
madar

Csajok!

Kaptam egy ilyen linket!
http://www.pharmaexpressz.hu/index.html
Rajtuk keresztül is meg tudjuk rendelni az Osanit-ot.Ha ma-holnap megrendelném,hétfőre itt lenne.Megtudom pontosan az árakat,és megnézzük hogy a jobb.A másik biztos nem lenne itt ilyen hamar.

Kép
v.andi

[quote="babcika"]H írta:babcikaát nem tudom Manó! De néha már mi is sokkot kapunk. Aztán ezt pironkodva írom, de ráhagytuk, hogy nézze a mese csatit, a Disney-t és azon 3-5 perc alatt elalszik, viszont ha meg kikapcsoltam akkor felül, vergődik, ha veszekszünk vele felzaklatja magát, és szintén nem alszik, így lefekszünk, a tv-t beállítom fél órára, ha elaludnék, és ő is megnyugi és alszik. Érdekes, hogy mikor apa nem volt itthon éjszaka azon a héten már fél 8- 8 kor ágyba tudtam tenni, így meg 10-kor csak általában, tehát apa itthon gyerek romlik, van benne valami. Egyébként azt is észrevettem, ha külön külön vagyunk vele, akkor kevesebb a gond, mert akkor nem tud két embert, és két véleményt akaratlagosan szembe állítani, akkor az van amit mond az ember, ha meg apa és én is itthon akkor meg, direkt hoz bennünket olyan helyzetbe, hogy azon kapjuk magunkat, hogy én engedem, apa meg nem, vagy fordítva... :(

ha az apa ritkán látható otthon, a gyerek minden percet ki akar használni...addig, ameddig apuka sokat dolgozik, sűrűn nincs otthon, sajnoz ez lesz. Ez felsőfokú apahiány...tudom, mert én ugyanezt csináltam, csak nekem anyahiányom volt, és nagyanyámnál voltam sokat, mikor dolgozott sokszor éjszaka, és mikor végre otthon volt este, nem akartam aludni, "szomjas vagyok, takarj be, pisilni kell, kakilni kell, mesélj mesét, nézzünk tv-t, adj még egy jó éjt puszit! stb....szóval szerintem ezeket a problémákat sok beszélgetéssel lehet megoldani, megpróbálni elmagyarázni, hogy apa nem azért nincs itthon, mert nem szeret minekt, hanem mert sokat kell dolgoznia, hogy tudjuk fizetni a számlákat, enni tudjunk, ruhát vegyünk, és nem utolsó sorban azokat a hőn áhított játékokat is abból vesszük, amit apika megkeres....előbb-utóbb megértik...sajnos én még élénken emlékszem, szóval tudom, hogy mit érez egy "szülőhiányolós" gyerkőc, és nem a legjobb érzés a világon :cry:

enyém apával nagyon nehéz beszélni...már rájöttem, előbb egy kis lelkifurdalást kell benne ébreszteni finoman, mert különben mindenféle hülye kifogásokkal leráz....de úgy látszik most sikerült vele megértetnem, hogy mi a gond...ahogy elnéztem ma, kezdi kapizsgálni, hogy miről dumálok egyfolytába :wink: remélem, nem időszakosan :roll:
köszi a jótanácsokat, és a megértést, nagyon jól esik :wink: csak azt az egyet sajnálom, hogy nem csak én járok ebbe a cipőbe :cry:

flora, semmi gond, javítás elfogadva :!: :lol: :lol:

én épp most reggelizek, alma-mandarin....egész jó páros :wink:

KépKép
Kép
scooper

Scoop!! Jó korán reggelizel, hogy fogod így kibírni ebédig :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika: kitartás!!!! menni fog ez, holnap sokan csatlakozunk hozzátok és akkor még könnyebb lesz!

Scooper: sajnálom, amin most keresztül mentek, de én sem tudok okosat mondani, hülyeséget meg nem akarok! minden rendben lesz, mert úgy kell lennie!

Lina: nálunk is volt egy időszak amikor nem volt kaki 5 napig, de magától megoldódott, most vagy minden nap, vagy 2 naponta van kaki bőven!

bocs akire nem reagáltam, de már olyan sok okos választ olvastam egy-egy problémára, hogy nem akarom ismételni!

Bibi: örülünk, hogy itt vagy, és gyere, amilyen gyakran csak tudsz!!!

KépKép
Kép
s.vera

Sziasztok!!!!!!!
Floranan invitált hogy kukkantsak be hozzátok........remélem emlékeztek még rám,,??????? :oops: :oops: :oops:
hogy vagytok??

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Be kell valljam, és sokszor tartok az egyes boltok saját márkás termékeitől. Talán azért, mert pl. a Tesco-s dolgok egyáltalán nem nyerték el a tetszésemet.
Viszont a DM termékei jók! És olcsóbbak is. Folyamatosan próbáljuk ki a dolgaikat, de eddig még semmiben nem csalódtam. (Legutóbb pl. környezetbarát mosogatógéptablettát vettünk, oldható (azaz nem kell kicsomagolni) csomagolásban. Jóóó!)

Manó!

Én eldöntöttem, hogy nem méricskélek (eddig naponta szoktam), csak majd havi 1-szer, azaz legközelebb csak febr. 1-én. Gondolom nem gond, ha a saját soromon átírom úgy az Excelt, hogy ehhez igazodjon. (Máséhoz nem nyúlok, meg ez se fog látszani, csak annyi, hogy nem a kétheti súlycsökkenést nézi majd febr. 1-én, hanem a mai súlyhoz viszonyít.)

Nálunk még mindig "Hull a pelyhes"! Ha Dórin múlik, akkor nyáron is fog... :D:D

(A receptesben ellenőrzi valaki a receptet? Mert én írtam, de nem tudom, tényleg jó-e... Kriszti, megnézed?)

Astrid

Kép
astrid

Én nem, valszeg, mert későn jövő vagyok :wink: .. de ahogy láttam itt a helyed :D :D üdv. :) bár a hsz-ek számából azt is látom, hogy régi motoros vagy :)
Gratulálok Barnihoz, és már látom azt is, hogy van egy nagylegény is :)

KépKép
KépKép
madar

Astrid "hull a pelyhes" .... néha azon kapam magam, hogy amikor egyedül ülök az autóban akkor is azt dúdolom. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Babcika, DE ugyanolyan ügyes leszel mint Kriszti!!!! És minden elismerésem a gondolkodásmódodért, pedig egy idősek vagyunk! Én rajta vagyok az ügyön h elsajátítsam!

Hull a pelyhes...ha gyerek sír én kis karácsonyt éneklem :lol: , de megnyugszik tőle! :wink:

Astrid, én sem csalódtam még dm termékben, annál többet a cora-s winnybe! Tescos pelus nem lenne rossz, ha a zselé nem jönne ki a pelusból!

Nitacska, üdv még emlékszem rád! Gratu Barnihoz!

Andi, benne vagyok, ha a többiek is a mielőbbi rendelésben!

Bex?Piciboo?

Dorka, hogy vagy?

Kép
kata05

[quote="kata05"]B írta:kata05abcika, DE ugyanolyan ügyes leszel mint Kriszti!!!! És minden elismerésem a gondolkodásmódodért, pedig egy idősek vagyunk! Én rajta vagyok az ügyön h elsajátítsam!

Hull a pelyhes...ha gyerek sír én kis karácsonyt éneklem :lol: , de megnyugszik tőle! :wink:

Astrid, én sem csalódtam még dm termékben, annál többet a cora-s winnybe! Tescos pelus nem lenne rossz, ha a zselé nem jönne ki a pelusból!

Nitacska, üdv még emlékszem rád! Gratu Barnihoz!

Andi, benne vagyok, ha a többiek is a mielőbbi rendelésben!

Bex?Piciboo?

Dorka, hogy vagy?

Ez már fél siker Kata!!!!

Kép
babcika

szia Nitácska,én is emlékszem,de jól el hagytál minket az októberiekért és láss csodát,szept.17.,tehát itt kellett volna maradj,de sebaj gyere,és hozz fényképet Barniról!!!

hát csajok szánom bánom,de kiderült hogy van még a hűtőben egy mascarpone szósz,és mivel qrva drága volt hát inkább megcsináltam tiramisunak,minthogy veszni hagyjam!!! :oops: :oops: :oops: :oops: szóval nekünk pár napig még tartani fog a bűnőzés,mindemellett azért okosan étkezünk!!!!akkor legfeljebb súlytartók maradunk!!

sutimano76

csajok segítsetek,anno talán Dorka mondta hogy szétvágta a műanyag kiskönyvet,namármost egy bajom van már most is vele,hogy sztem eléggé vág a széle,tudok azzal csinálni valamit??????

sutimano76

Süti,reszeld le :lol: :lol: :lol: :lol:

Timit ma még nem láttam.Remélem minden okés !

Kép
v.andi

Süti: körömreszelő????

Timit ma még én sem ... de Krisztit sem :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"]
írta:
madar
Frocli: lehet, hogy csak azért vagyok a témában autó párti, mert nincs nagy tapasztalatom a vonattal :wink: ... de tök jól állsz hozzá, rendben lesz az :D Mikor is mentek?

Szombaton megyünk, majd lehet szurkolni. :) de most mondja egy ismerősöm, hogy lehet van is fülkés rész, meg esetleg külön kisgyerekes részleg... Szóval majd meglepi lesz. :)

Kép
frocli

Nitacska: én még egy másik topicból emlékszem rád! gyere sűrűbben, üdv köztünk!

Frocli: akkor még az is lehet, hogy fülkében utaztok, és akkor tényleg minden rendben lesz! hurrá Kép

KépKép
Kép
s.vera

Andi,Móni,puha műanyag könyvecske,olyan vízhatlan típus,és az oldalak perforációja is puhább,megpróbáltam reszelni nem lehet :( :( :( :(

sutimano76

Süti, mész innen a tiramisuddal!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

gyüminapom van :cry:

Nem fogja elvágni semmijét, nem vág az annyira ,nyugi-nyugi. :wink:

Kép
babcika

nem baj Babcika, ettől csak még erősebb leszel, és a sokadik napon már fel sem tűnik!

KépKép
Kép
s.vera

Babcika, szeletelj almát, leheletnyi méz, s fahéj rá ;) a mézet csak épphogy megmutatni neki ;)
Olyan ügyi vagy, hogy csuda!!!

most csak ennyi, majd jövök

vicger

Babcika, szeletelj almát, leheletnyi méz, s fahéj rá ;) a mézet csak épphogy megmutatni neki ;)
Olyan ügyi vagy, hogy csuda!!!

most csak ennyi, majd jövök

vicger

Kép el kellene kezdenem, de az én karikám, már nem olyan mint régen volt, túl könnyű

KépKép
Kép
s.vera

Kép lehet ez lesz belőle, ha lesz energiám este

KépKép
Kép
s.vera

iTengdi, köszi a Szabó Juditos linket. Át fogom rendesen böngészni. Érdekes, mert régebben rengeteget foglalkoztam ezotrikus dolgokkal... de mióta megvannak a gyermekeim teljesen eltávoldotam... de ahogy te jöttél kezdesz újra visszaterelni és ez jóó. Nekem jó. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb voltam régen.. igaz akkor meditáltam is... most nem... de asszem időt kell szakítanom magamra is, mert tudom, hogy sok "rossz" dolog azért történik meg velem, mert nem látok (nem akarok) a mélyére látni és talán Míra viselkedése, meg Ákos nehezen elalvása is hozzám vezethető vissza. Ez a tértisztítás különösen felkeltette az érdeklődésem.... hú asszem elő kell kotorásznom a régi könyveimet. köszönöm neked, hogy általad újra megtalálhatom önmagam...
És Ábel azért lett Ábel?Utólag is boldog névnapot neki. :lol: Nekem 3.-án volt csíkosévfordulóm. :)
Hehe én is 2 ünnep közt kaptam Windows 7-et! :lol: De nekem naon tecc!
Jók a képek naon. Azta Jetta milyen szép!!! :shock: Tökre látlak benne téged.

Andi, neeeeekem tecc a blog stílusa. :lol:

Brumi, jó hogy újra a fedélzeten vagy. Már hiányoztál. Sztem meg épp azért kellene jönnöd, hogy kiírd magadból. Ha ide nem, akkor a blogba. Mi majd kirángatunk abból a gödörből. ;)

Viki, pedig jó lesz ha hozzászoksz a zajhoz. Ez most még semmi, majd mikor mindenhonnan kapja a különböző villogó-zenélő kütyüket. Na az már rosszabb. Bár egy idő után már nem fogod hallani. ;)

Süti, kösziiiiiiiiiiiiiiiii!!!! És mennyivel jobb lassan. Feldobnád picre is, hogy bárikor meg lehessen nézni?

Rita, sztem fogacska lehet a háttérben. Másra nem tudok gondolni.

Zsalyam, látom te is próbálod beosztani az időd... Én is épp azon vagyok, hogy minden napra beleférjen 1 óra torna itthon, kb. 1,5 órás séta Manósziget és a céges ügyek intézése (ez változó időben) és akkor ugye a főzés és minden házimunka... és hát nem elflejtkezni a 2 csimóról sem.... Asszem kevés a napi 24 óra...

Zsú, simi az éjszakák miatt. Sztem, ha már ennyi baba ilyen carul alszik, akkor azért nem csak a fog a ludas a dologban, hanem ez a hülye időjárásváltozás is. Persze, gyógyuljatok csak meg.

Babcika, sose késő. ;) A havas úttól meg ne parázz. Ki kell azt is próbálni egyszer. :lol:
Édes nagyon Blanki abban a basás pózban. :lol:
Nekünk mindezt az esti mese után csinálja... (laptopon dvd... apika lusta neki mesélni :?)

Móni, hát nem nagyon tudunk változtatni... apika miatt... ő hétközben 1/2 7-7 körül ér haza.. 8-kor kezdődnek a fürdetések.... ha Ákosét előrébb hoznám, akkor párom szinte semmit se látná egész héten, mert reggel még alszunk, mikor ő elmegy... Nemtom mit lehetne/kellene tenni, de ez így nagyon nem jóóó. :(
Pillangós hsz. naon tecc szépen leírtad.

Nitácska, helló én emléxem rád! és jó hogy visszataláltál! Mesélj mi újság hogy vagytok? Látom kisfiad lett. Képet kérhetnénk?

Astrid, háppersze, csak nyugodtan írd át. Mindenki akkor mérlegel, amikor akar, csak sztem az hogy látod mások jó eredményeit ösztönzőleg hat az emberre. Rám legalábbis biztosan. :)

Tényleg ám Piciiboékkal mi lehet??????

Nagyjából a végére értem, bocsi aki kimaradt, nem volt szándékos, de így is már reggel óta írom... csak ezer mást is csináltam közben.

Kép Kép
manósziget

Hát minden elismerésem fogyizók.Mi a jövő héten kezdjük.Én azt fogom mívelni,amit pocakosan,csak nem 160,hanem 200 lesz a szénhidrát adagom.Csatlakozik a párom is,remélem menni fog.

Na most pedig úgy érzem annyira vagyok már hulla,hogy menni fog az alvás napközben is.Barni most aludt el,megpróbálom én is.

Kép
v.andi

Érdekességképpen: említettem, hogy hullik a hajam.. :oops: vettem revalidot..amin az áll szoptatósoknak kérdezze szakember véleményét :shock: :shock: :shock: :shock: kössssssszz. Szóltam védőnéninek holnap megnézzük, hogy kiválasztódik-e az anyatejbe, ha igen nem merem enni, na de azért már durva, hogy fésülködik az ember a vállán meg "halomba" haj. :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :cry:

Kép

Kép
zsu9

nincs több időm de ezt nézzétek meg:))))))

http://www.youtube.com/watch?v=cXXm696UbKY

KépKép
dorkamartini

Kriszti, kösz az almás fahájas tippet, nagyon fini volt :D

Képzeljétek, megkérdeztem az orvostudakozóban egy dokit, hogy mi a véleménye a rákszürésem eredményéről, és szerinte ne menjek holnap rákszürésre, hanem 2 hét tejsavas irrigálás, és csak utána menjek, szerintetek????

Kép
babcika

Manó,mi lenne ha.......apika játszik Ákossal,míg te meg Míra fürcsitek,gondolom ahogy rég,majd Amíg Ákost fürdeted eteted,addig apika mesél Mírának,majd ha Ákos elaludt,akkor apika "vigyáz" rá,és te bemész Mírához esetleg kap még egy mesét,és megvárod míg elalszik,ha elaludt,beviszed Ákost???????????? :roll: :roll: :roll: :roll:

Bocsi Babcikám!!!de ami nem öl meg az megerősít!!

Dorka,nincs hang a gépemen,brühühühü :cry:

Zsu szedjél inkább elevitet!!!!!

Babcika,miért volt eredményed???mikor írtad???

sutimano76

Andi,jóccakát!!!

sutimano76

Jaj Timi,ezt már láttam,és mindig könnyesre röhögöm magam.

Kép
v.andi

Süti igen volt, és mérges is vagyok kicsit a dokira, mert levette mikor kiderült babás vagyok, és megjött neki a nem túl rózsás eredmény 02.02-én, és ehhez képest nekem meg csak 06.02-én mutatta meg :evil: , nem tudom mit gondolt, hogy akkor elvetetem a gyereket vagy mit. No és az volt a papíromon, hogy 6 hetessel együtt újabb kenetvétel, mert az eredmény ASC-US ismeretlen eredetű hámsejt rendellenesség. :(

Kép
babcika

totál így nevet dorki is amikor rájön:)))) persze azért még nem ilyen hossszan de ha csikizem akkor nagyon:)))

bevallom először azt hittem ő az:)))) meg is fordítottam:))) de csak táááátott szájjal nézte a monitort:)

nagyon fogzunk.....azzé nem jöttem..... bevetettem óránként a chamomillát.... most jobb... ..
már csak én hőemelkedek.....

ja és szétszedte a nyelvét..... bibis neki.....oldalt..pont ott ahol a legfehérebb az íny... kis lütyi lehet rágcsálta:)

KépKép
dorkamartini

ma nem értem rá még enni csak banántot......eeegggyet
k..va éhes vagyok:)))))))))
majd ha dorki ébred és moccanhatok......aaaakkor benyomok eegy... mégegy banánt:)

KépKép
dorkamartini

Manó: pillangós hsz ... csak szeretnék ilyen jól fogalmazni a témában, de Babci volt az :wink:

Babci: én sem emlékszem, hogy írtad ezt :oops: én biztos, minél hamarabb végére szeretnék járni ... de a dokin tényleg csodálkozom én is :shock:

KépKép
KépKép
madar

Hát ezt nem tudom mi lehet,aszittem p3-as,mert az nem mindig vészes......egy elvetélt másik baba nem lehetett mi,hisz az nem hámsejtes???OK, lehet hogy hüleség de hát ki tudja,én nem !!!!

sutimano76

Ahhoz képest hogy az oep azt ígérte minden hó 3.-án a szlámon lesz a pénz,ma nem jött!!!!miért nem küldték el 30-án?????Vagy 31-én????remélem holnap megjön!!! :?

sutimano76

Mogyorónak is ilyen a hangja, ha rötyög ... "válaszolt" is rá, amikor hallgattuk :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

a pilllango - aaaaz na aaaaz nagggyon tutti volt:))))))))
Kép Kép Kép Kép

KépKép
dorkamartini

Nekem sem jött még lóvé Süti!!!

A vizsgálat a méhnyakat vizsgálja és ott volt valamiféle hámeltérés, nem tudom mire készülje, be vagyok tajasztva.

Írtam egyébként Anna Blogos bejegyzéséhez is, meg júniusban ide is szerintem, bár nem tudom, lehet akkor még szemérmesebb voltam és csak akartam :oops:

Kép
babcika

Babcika: rákerestem a neten

ASC-US határozatlan jelentőségű atipusos laphámsejtek (régebben ASCUS) A mintavételt 6-12 hónap múlva ismételjük; colposcopia ha az elváltozás háromszor ismétlődik 24 hónap alatt. További kezelés a leletenek megfelelően Évenkénti mintavétel

szval kb. reális, hogy most ismételtek

KépKép
KépKép
madar

Babci: ez alapján szerintem ne légy beszarva, de azért menj, nézzék meg.

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: