A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi Gegi Sok sok boldogságot Születésnapotokon!!!!

Fleur! na hátha a cumi "lehetősége" segít kicsit! Kitartás!!! ++++++++++++++++++++
Tényleg, megy Lilla Csanába?

Ágica! juj de izgi!!!! Te mit szeretnél? akkor ahhoz szorítunk! ++++++

Timi! ténylge nekem is felmerült...3-an???

Niki! de jó h jól sikerült! Képek????

Jaj nekünk is rossz volt..vagyis leginkább nekem..Emma bölcsibe apa dolgozni..:-( eddig meg itthon volt mindenki...:-(

De olyan édesen vidáman készültünk a bölcsibe...:-) remélem jó napja lesz!!!

apa meg fini piritós+ tükörtojás szendvicset készített mire hazajöttem...:-)

na ezerrel mosás van ma..!!!!!

Dóri! Gratula!! ügyes fiad! És igen ez így természetese hogy az elején sinte fél-óránként menetk pisilni...szépen fog ez nyúlni ez az idő..egyre jobban fogja bírni tartani..:-) ++++++++++++++++++

Móni! meg tudom érteni cicusod! :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: bababulit????? fent volt egész éjjel???

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, szóval itt is elkezdődtek...

Csak szerdán megyek dolgozni, addig lógatom a lábamat,

Timi, gondoltam Rátok, mi is lehet Veletek :!:

Hú, Dóri, Samu ügyes akkor :D
Rugó ott tart, hogy ügyesen koncentrál, majd belepisil a fürdővízbe :roll:

Móni, nem vettünk, csak csorgatjuk a nyálunkat :lol:
Egyelőre a galéria padlója is elég volt tegnapra. 21 m2 :roll:

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vannak kepek, csak apa az uj telefonjaval fenykepezett, es le kell tolteni a programot hozza, hogy le tudjuk oket tolteni....remelem lassan raveszi magat, es megcsinalja.... :roll:

Megyek reggelizni, aztan en is leszek ma...

De jo, hogy Emma igy szereti a bolcsit...en is ugy gondolkodom rajta, hogy Raniat vinnem kene par orara az oviba...csak nehezen veszem ra magam...igy Alexre is kicsit tobb idom jutna, meg magamra is...nagyon ramferne... :roll:
Vendég

Kaqk, igen, az egyik keze ekcémás lett. És éjjel, ha felébred, elkezdi vakarni :roll:
Egyre jobban viszket neki, vörösödik, aztán nem alszik órákon keresztül.
Ma fél egykor feküdtünk, négykor meg ébredt Rugó.
Sokat mondtam neki hogy vakarja, be is kentem neki. Reggel héttől aludt olyan fél kilencig :roll:

Napközben nem is veszi észre :roll:

Fleur, drukkolok Nektek. És egy nagy puszit küldünk Lillának, és a keveset kézben levő Daninak.
Jól csináljátok, kitartás :!:

Kaqk, akkor egyedül vagy :roll:
Ha én egyedül lennék, vasalnék egész nap, egy hónapja gyűjtöm a vasalatlant.

Kép
vindolanda

Szóval mondtam neki, hogy ne vakarja :lol:

Ja, karácsonykor apunál kért egy szál gyufát, és a gázkonvektort közelítette meg vele, kifigyelte, hogy ég benne a tűz :shock: Egyem a kis kombináló agyukat :wink:
Ott látott először konvektort, eddig nem tanulmányozta alaposabban.

Niki, rakj majd fel képeket akkor :!:

El kell intéznem pár telefont :arrow:

Kép
vindolanda

Szegeny Rugo.... :(

Ha en egyedul lennek, vennek egy forro furdot, koktellal a kezemben, aztan bebujnek az agyba, konyvet olvasnek, amig alomba nem szenderulnek, aztan csak aludnek, aludnek, ameddig jol esik..... :lol: :lol:
Vendég

Vindo!de kis okos Rugó..de ezt eddig is tudtuk...:-) Koncentrál és belepisil a vízbe..:-) szegény keze..a legjobb ha lepisili..azt mondják..nekem is szokott az lenni és az segít..este fürdésnél ha már úgyis belepisil a vízbe tartsd alá a kezét ..aztán moshatod is le!!! hátha segít neki is!

Niki! biztos jó lenne..mindenkinek..próbáljátok ki!

Vindo! én ma mosok ezerrel..majd holnap vasalok...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki! :lol: :lol: :lol: a koktél jó ötlet és az alvás is!!! de egy óra múlva mehetek Emmáért..amit ngyon várok...addig meg már nem éri meg ...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, ááá, rendszeresen lepisili a kezét, és jókat nevet rajta :wink:

Szerintem ma már kevésbé vörös neki :roll:

A pucér motoros az ágyon:
Kép

Kép

Kép

Kép

Hív, :arrow:

Kép
vindolanda

Pár kép még karácsonyi

Kép
na ilyen mézeskalácsdobozokat csináltam meglepinek

Kép így örült a fának

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Rugó de édes..ténylge már jó rég nem láttunk ilyen sorozatot!:-)
Cicus..annyira cuki...Móni nagyon szép lett a mézesdoboz-ajándék!

KépKép
kaqk
Debrecen

De fáradtak a szemei a kis drága Rugónak.
Látszik, hogy nem volt jó az éjszaka.

Ha én egyedül lennék leülnék olvasni és közben hallgatnám a Valahol európában lemezét. Biztos belealudnék :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi a köszöntéseket :)

Voltunk mérésen Fruzsival, 9380 gramm, és 77 cm :D
Vendég

Jó reggelt!

Jaj de jó minden a régi kerékvágásban van:-) Nincs semmi nyafogás 8) milyen érdekes, hogy az én gyerekeim tudják, ha 2 en vagyunk velük, foglalkoztatnak ám. Rafkósak:-)

Móni nincsen neki receptje, csak kinyújtod a leveles tésztát, raksz rá csirke/pulyka mellet jó vékonyra kiverve, majd helyezel rá gombát, sajtot és összezárod, majd megkened tojás sárgájával a tetejét és 20 perc alatt megsül.
Én most az ünnepekben tekercset csináltam belőle, hogy jól megsüljön a k tészta is belül, tovább kell sütni és alufólia alatt. Jó volt a vendégeknek vacsira, mert kézzel meglehetett fogni mint a rétest.

Vindo szegény Rugó! okos!

Fleur, gondoltam én hogy ez 2 trauma lesz, plusz még a csana is :roll: érzik ők ám, hogy nem a megszokott minden. Nálunk Péterke a cumit egyedül tette le, ahogy tesó megszületett és látta neki nem kell, hát neki sem kellett többé.
Minden probléma meg fog oldódni csak idő kell hozzá, és esetleg valami féle kompenzálás :roll: Nálunk Péterkét elviszi sokszor az apja , autózni, szánkózni, bevásárolni, játszóra meg ilyenek, és ez egy közös program nekik, amit Péter imád, jól összecsiszolódtak, igy hozzá is nagyon ragaszkodik, ami jó, mert ha gond van, apjával is pont úgy elvan mint velem.
Ez csak egy ötlet volt, ami nálunk bevált, persze először nem akart menni vele, de jól érezték magukat együtt és most már nagyon örül, ha viszi.

Panndi és Gegi nagyon boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Rá*nt*tte egy s vzet a bentyűzetre, ne ó :? :? :?

fene essen bee

ÁÁÁÁÁ-

Gréta nagyon szép. Na, most meg megjavult hirtelen :roll:
Tényleg örült a fának :D

Igen, elég fáradt, nem is csinál mást, csak az ágyban fetreng.
De megyünk a postára, van csekkünk kb. 50 000 ft értékben :?

Fruzsi szépen megnőtt :shock:
Zsófi kisebb volt amúgy?

Kép
vindolanda

Vindo :evil: nagyon édes Rugó:-)

Fruzsi szép méretekkel bir :D jó hosszú :shock:

Móni de szép kislány Gréti:-) ne aggódj az ovi miatt szerintem, 3 évesen már másképp fogja megélni a változást. Én lehet nem rögtön vinném szeptemberben, hogy ne legyen hirtelen új dolog a baba után
:roll: de ezt majd a helyzet is adja, hogy hogy fogja fogadni a tesót.

Heni
KépKép
heni81

Ja, Heni, nagyon rafkósak, Rugó végignyűgte az elmúlt egy hetet, most meg meg sem nyikkan :roll:

Kép
vindolanda

Rania is sokkal hisztisebb, mikor apa itthon van, pedig o sokkal szigorubb vele. Szerintem igy akarja a figyelmet magara vonni... :roll:

Gyonyoruek a gyermekek!!!!!

Alex most elaludt, Rania meg nem tunik almosnak....pedig azt terveztem, hogy elkesdem olvasni a baratnomtol kapott ajandek-konyvet, ha egyszerre aludnanak...(nem torodve a sok tennivalommal)
Vendég

Niki tennivaló megvár :roll: én meg sem álltam az elmúlt 2 hétben, hát most senki ne is próbáljon ide jönni :wink: Nálunk csak ebéd után van együtt alvás.

Heni
KépKép
heni81

Hát nem tuodm.-.én azért is vittem emmát bölcsibe mert már nagyon unta magát..nagyon társasági lány..kell neki a társaság ( ja és persze szeretnékdolgozni) a másik meg pont az h ne akkor menjen oviba mikor jönne a tesó ( még csak tervezgetjük ) Így is furcsa volt neki...így meg hogy volt bölcsis természetes lesz neki. Móni mikorra vagy kiírva?

a kis rafkós gyerekek :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni köszi, hogy leírtad :D

Kaqk június 20.-a
de a doki azt mondta, hogy nagy eséllyel fogom túlhordani, mint cicust :roll:

Köszönöm a Gréti dicséreteket :lol: :lol:

Niki később még aludhatnak együtt.
Én is azt tervezem, ha esetleg Gréti kidöl. Olvasok és alszok.
A kaja kész van már.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo!
nem evett vmit Rugó ami kiüthette? szegénykém :( adj neki 3*11 csepp(ugye 11kiló :) ) Fenistil cseppet,és ugy kenegesd. vagy Calcimusk-ot.elméletileg mind2 csillapítja a viszketést. no és a fenistil kicsit kiüti is :wink: ajánlanám még aHalicor homeos kenőcsöt +az Apis mellifica-t abból napi 3-5 golyócska(viszketést enyhiti)
de édes a képeken :)

Móni!
a fás képen olyan nagylánynak látszik Gréta :) szépek a dobozkák :)

Niki!
azért megnéztelek volna karácsonykor az 5 gyerekkel :) s gyorsan töltsetek le programot :) :)

Irina!
ezt a képet Neked küldöm :) Egérkének nevezte el lányom :)
Kép
én meg hogy jártam... szombat du hazajöttünk sógoréktól semmi bajom nem volt :) este 11től a nem tudtam h. a wc-n üljek vagy álljak felette :evil: túl sokat ettem :( hajnal 4ig ott szenvedtem közben Mírát kísérgettem vissza ágyba,h. anya itt van csak rosszul van aludj :) aztán B. is felket hn4kor követte Mírát :) randalíroztak,míg kb 6kor meguntam és lefektettem őket :) én meg egész nap félálomban feküdtem :) Apa meglepően jól elvolt gyerekekkel,békénhagytak :) tök jó volt :) ma már jól vagyok csak szédelgek :? de fogytam 2 kilót :) :)

KépKép
viranka

én mírát ma még nem vittem oviba :) mert ünnepek alatt tuti nem fűtöttek,majd holnaptól megy :) Apa meg a héten még itthon van :)

Móni!
biztos járhat Cicus oviba? fel fogják venni? nincs nagy túljelentkezés? ha beiratkozás lesz akkor Zoli menjen ne Te nagy pocakkal, kisebb az esély h. felveszik :roll:

KépKép
viranka

Viranka: hm sajnlom..nem túl jó módja a fogyásanak!
Míra nagyon édes! :-) egérkével!

Móni: értem..hm...csanába esetleg tavasszal 1-2 nap 1-2 órára..csak hogy szokja???

Lassan indulok Emmáért..már úgy hiányzik!!! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka ezt már megbeszéltük Z-vel. 8)
Ő íratja be, Ő megy az első szülőire ami még májusban lesz talán.
Munkahelyről is fogok kapni remélhetőleg igazolást, mert táppénzes álományban leszek.
Igyekszünk mindent elkövetni, hogy felvegyék :roll:
Jobbulást neked+++++++++++
irígy, hogy párod a héten még otthon :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csanában mi is gondolkozunk
legalább heti 1 alkalom kéne :roll:
de most a tavasszal megint kell költeni a házra több mint 1 millát :?
ajtó-ablakcsere, hőszigetelés, teljes belső festés, gombátlanítás.
spórolunk ezerrel
nem hiszem, hogy belefér :roll: :(

Viranka gyönyörű Míra ahogy alszik

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ovit ne is mondjátok, mi is beiratjuk Zsófit, szeretném, ha októbertől járna... De hát esélyünk nincs túl sok...

Vindo, Zsófi egy évesen volt kb ekkora :)
Vendég

Érdekes, itt túljelentkezés az oviban nincsen :roll:

Heni
KépKép
heni81

hali
megjöttünk
Emma annyir örült nekem..mint én neki! :-)
végig csacsaogta az utat.mit evett, mit csinált..:-)
és be is aludt kb 5 perc alatt...( az ágyában)

én meg most kezdtem megint az ovit intézni....sokáig agyatunk..a waldorf-ovin.....de most atláltam egy jobb megoldást (sodexo-s kaját kiküszöbölve) még sm a széchenyi uti ( Maggie) lesz hanem a MÁV ovi....I. főnökének a tesója ott ovónő és hozzá menne. I. főnökének a kisebbik fiával együtt. :-) az ovi vezetője meg anyunak jó ismerőse..ő mondta hogy menjünk el megnézni. ddig fizetős volt. horror..talán mostmár nem lesz az.Saját konyhájuk van, ott főznek..( remélem ez a áltás után is így marad)Holnap megyünk beszélgetni a vezetővel. jaj annyira jó lenne, h egy kedves normális óvónője lenne..(a bölcis gondozónővel szerencsénk van..szeretjük mert kedves és foglalkozik a gyerekekekkel...)de az ovi minimum 3 év.

na megyek teregetni..meg enni
:-)
jobban belendült a topik. :-) .vissza a szürke hétköznapokhoz :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok Lányok!
Először is BUÉK ! :)

Mostanában nem nagyon jártam a fórumon. Történt velünk pár dolog, és nem mindegyik jó. :(
A gyerekek szerencsére jól vannak. Este egyedül leszek, próbálok írni egy kisregényt, hogy behozzam a lemaradásom, mert nagyon hiányoztok ám. És egy kicsit vissza is olvasok.
Addig is puszi Mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Itt annyian vannak gyerekek, hogy három évesen bejutni esélytelen, a második szomszédunk gyerekét úgy dobták vissza, hogy anyja-apja dolgozott és idevalósiak :roll: A nagymama jött el munkanélkülire, hogy az anya vissza tudjon menni melózni :shock:

Így hát négy éves koráig nincs rá esély :roll:

Még egy ideig tuti csanás lesz Rugó, aztán kerül át ide a faluba óvodába, na, az már nem fog olyan sok pénzbe kerülni :roll:

Megpróbálom elaltatni :arrow:

Szerintem nem fog menni.

Megjártuk a postát, boltot, százast :roll:

Kép
vindolanda

Sense, azért remélem, nincs nagy gond :roll:

Kép
vindolanda

Na látom, hogy felmerült az ovitéma.
Mi úgy döntöttünk Balázzsal. hogy nem íratjuk be Botondot az oviba most szeptembertől. Balázs nagyon ellene van. Inkább azt szeretné, ha nem mennék vissza dolgozni, amikor Lotti 2 éves lesz, hanem még maradnék itthon és csak következő szeptemberbe menne Botond oviba. Egyfelől én is nagyon hajlok erre, másfelől viszont már nagyon nagy szükségem lenne a munkámra. Kezdek tompulni... :lol: Na meg a megélhetésünk miatt sem mindegy. Igazából az lenne a jó, ha itthonról tudnék dolgozni, napi pár órát. Leginkább fordítani szeretnék (francia), de nem tudom, hogyan lehetne ilyen munkákat szerezni. Ha van ötletetek, szóljatok!
Egyébként pedig szerintem is elég 3 év az oviból. Alig lesznek 3 évesek szeptemberben. Ugyanakkor nyilván könnyebb is lenne, ha Botond oviba menne. Szóval ez egy nagy dilemma nekünk.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Lányok!

Na végre én is leülhettem ide! Úgy elszaladtak a napok, vendégek jöttek, mi mentünk, hogy gép elé ülni esélytelen volt.
Sajnos a visszaovasás csak az előző oldalig ment, úgy látom nagyon pörögtetek! :)

Szülinaposoknak sok-sok boldogságot!!!!

Sense!
Örülök, hogy végre jöttél! Sajnálom a rossz dolgokat. :(
És Botond jár egyébként valahova gyerekek közé (bölcsi, csana)?

Vindo!
Rugó képein most is megakadt a szemem. Olyan szép kisfiú! :)

Móni!
Gréta is olyan nagylány már! Nagyon csajos! :)
És a pocaklakó hogy érzi magát?

Fleur!
Sajnálom a hisztiket, ne szégyelld, hogy kiabálsz, nálam is néha elszakad a cérna, és ki kell eresztenem a hangom... Persze erre nem vagyok én sem büszke. :oops:
Ezek szerint Lilla, amikor játszik bántja esetleg a játékait (babáit)?
Cumihoz nálunk Zsuzsu továbbra is ragaszkodik, Gergő viszont szépen elhagyta. ZSuzsu annyira kéri, h nem hajlandó nélküle aludni... Annak örülök, h végülis Lilla letette.
Sok-sok türelmet kívánok!!!

Regi!
Szeli jobban lett?
És hogy tetszik a munkahely?

Ágica!
Negatív tesztet sajnálom, de hátha mégis...

Kaqk!
Nagy szerencse, hogy Emmácska így szereti a bölcsit és jó gondozónénit fogtatok ki. Minden azon múlik (oviban meg persze az óvónénin...)

Heni!
Sűrű ünnepetek volt nektek is!

Dóri!
Gratula a szobatisztasághoz!

Panndi!
NÁlatok is micsoda méretek vannak Fruzsinál! :)

Irina!
Ezek szerint szépen alakul a lakás?

Ovi:
Én szeretném, ha mennének, mert nagyon kis vadak, nem igazán szeretik a gyerekeket... (Elég sokat vagyunk hármasban, szinte minden ismerős bölcsibe ment, nem találkozunk gyerekkel, ha meg igen, megy a játékon a vita, vagy másznak az ölembe).
Bár az ovi meg lehet, hogy sokkolná őket még. Most én is azon gondolkodom, hogy legalább hetente 1 délelőttöt csanázzanak...

Tali:
VAN MÁR ESETLEG IDŐPONT? MI NÉGYEN MENNÉNK (apa vezet...)

Puszi

Kép
gica1

Vindo: nem hozzátok debreenbe oviba? Gábor munkahelye az állomáshoz közle van nem? holnap megyek a MÁV oviba Emma miatt ..szívesen rákérdezek hogy Rugó nem jöhetne e..bár nem Debreceniek vagytok..de az csak egy lakcímkárta kérdése..???????

Sense: nagy megértem a dillemátokat.....én is itthon tartanám Emmát...örökre :lol: :lol: , de annyira kell neki a társaság..és most hogy találtam egy jó nak tűnő ovit ( holnap derül ki) ahol ott főznek, foglalkoznak a gyerekekkel..stb...akkor megy..emrt kell neki a gyerektársaság.....és én is vágyom már dolgozni......
ha tudok fordítós melót szólok

KépKép
kaqk
Debrecen

KépKép
kaqk
Debrecen

http://www.businessteam.hu/ ..szerintem az ilyen nagyobb irodáknak írhatnál...hátha lenne 1-1 munka....

KépKép
kaqk
Debrecen

én nem dilemmázok az ovi témán, igy is úgy is a mi gyerekeint 1 évvel tovább lesznek oviban, igy bőven elég 4 évesen elkezdenie szerintem Péterkének, pláne, hogy itthon vagyok. Minden másnap főzök, igy változatosan eszik, nincsen kitéve betegségeknek, meg szereti ő a kis nyugis itthoni tempóját és környezetét:-)
Foglalkozásokról sem tud lemaradni ilyen családban :wink:

Sajna csak oda lehet vinni oviba ahol laksz, igy mi is szerintem úgy fogjuk megoldani, hogy amig a bejelentkezés van, valahová átjelentkezünk Balassagyarmatra, mert nem szivesen adom ide a nem fehérek miatt. :evil:

Ez az itthoni forditósdi nagyon nehéz, annyira telitett a piac :evil: én is itt figyelek tolmács diplomával :evil:

Talira mi is mennénk:-)

Heni
KépKép
heni81

Nem alszik ez az áldott jó gyermek :?

Kaqk, köszi, aranyos vagy, de egyelőre az a terv, hogy óvodába is meg iskolába is ide jár majd Rugó. Egyelőre másfél év csana, aztán két év óvoda, és utána suli.

G. munkarendje nagyon hektikus, néha csak este 10 körül esik be, sokszor nem is Db-ben van. Én viszont heti két-három munkanapnál többet hét közben nem dolgozom.
Így aztán nem tudnánk haza sem hozni :roll:

G. ráaádul kiskorában körzetesített suliba járt, és nagyon nem szerette. Fél órával iskolakezdés előtt már ott ültek a suliban, mert a buszok úgy jártak. És korábban keltek egy órával majdnem, mint mi, akik csak átsétáltunk.

10 perc gyalogúttól nem nagyon van tőlünk távolabb semmi, így egyelőre ezt célozzuk meg.

Aztán ki tudja, hogyan alakul :roll:

Sense, kíváncsi vagyok, mi lehet veletek :roll:
Remélem, találsz munkát :!: Egy kalappal :!:

Gica, Rugó sem nagyon van oda a többi gyerekért, sőt, a rokonokért sem. A csanában most kezdi megszokni a többieket, de elég távolságtartó, inkább magában játszik.
A családban Blankát szereti, őt, ha meglátja, megöleli és kézen fogva sétálgat vele a lakásban :roll:

Ahogy én tudom, ilyenkor még nem baj, ha nem játszogatnak másokkal.
Na meg szerintem ikrekkel más a helyzet, nem biztos, hogy össze lehet-kell vetni őket társasági szempontból az egyedüli gyerekekkel :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: értem.Persze ez így logikus..:-)
El tudom képzelni Rugót ahogy kézenfog egy kislányt és sétálgta vele. :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
waldorf ovi nekem 1 dologból nem szimpi :oops: ált. csak ebédig vannak/lehetnek ott a gyerekek :? s ha visszamész dolgozni akkor meg tudnátok-e oldani h. elhozzátok időben?

Sense!
de jó h. írtál :)

:arrow: M. kártyázni szeretne :)

KépKép
viranka

Vindo!
Aranyos lehet Rugó, ahogy sétálgat a kislánnyal! :)
Hát nem tudom, néha elkeseredek a viselkedésük miatt...

Heni, Sense!
A 4 éves korban oviba menést még nem nagyon hallottam, felénk mindenki megy 3 évesen, legalábbis, akikkel beszéltem eddig. De érdekes gondolat...

Kép
gica1

Viranka, szuper az alvos kep Mirarol! :D Mi tortent a masik vonalzoddal? Azt irja, elveszett, ujat kell csinalnod.. :roll:
Vendég

Mintha csak egy év lenne kötelező amúgy óvodából hivatalosan, nem? :roll:
De lehet, teljes hülyeséget mondok.

Anno még Vadvirág írt egyszer erről, bár akkor csak olvasgattam még :roll:

Kép
vindolanda

Viranka: it debrecenben ruglmasak..a gyerekek 80%-a ott is alszik...
de nem tudom....

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni, én azért gondolkodom, mert egyrészt Zsófinak jó lenne a társaság szerintem, másrészt meg esélyes, hogy hat évesen iskolába megy, vagyis gyerektől meg persze szülőtől függ, de a mi gyerekeink is mehetnek hat évesen oviba, ha mi, illetve a szakvélemény is úgy gondolja :)
Vendég

Neki kell allnom fozni.... :? Rania 2 orat jatszott a szobajaban, nem aludt, aztan egyszercsak megjelent, lejott....most mar nem rakom le, mert este suliba megyek, apanak hadd legyen nyugodt esteje.. :D Alex is fenn van mar persze..

En is ugy tudom, hogy az utolso ev a kotelezo az oviban...
Vendég

Rugó is nagyon laza.
Még csak nem is ásítozik, én meg majd eldőlök :roll:

Niki, a tanulmányt idő hiányában fordíttatom, de egyszer lehet, felkérlek még korrektúrázni :wink:
Elhavazódtam :shock:

Kép
vindolanda

Öt éves kortól kötelező napi négy órát ott lenni,
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: