Szép neveket választottatok, nekem jobban tetszik, mint az Abigél.(nálunk az előző kutyusunkat hivták Ninának, Ninukának becéztük, nagyon cuki okos volt
A rucik nagyon olcsók voltak, a kabátok 4800-ról voltak leárazva 2100-re, mondjuk az előbb összeszámoltam és igy is húsz felett költöttünk, pedig csak ezeket vettük....
Irtam pár hsz-el ezelőtt, hogy csak a 38. héten fektet be, de persze ez múllik a méhszájam állapotától is, ami egyenlőre tökéletesen zárt és bizom benne, hogy igy is marad.
Napközben nem parázok, de néha , amikor éjszaka felébredek, akkor szoktam gondolkozni, és néha kicsit megijedek, de inkább csak az ismeretlentől tartok kicsit.
kislibus
Na örülök, hogy érezte a párod is. Nálunk már nem is kell éreznie, mert méterekről is szemmel látható mit művelnek odabennt a csajok.
Nem ér veszekedni újévkor, tudod!
Nálunk a kutyát le kell nyugtatózni szilveszterkor, másképp nem megy sajnos, viszont ilyenkor legalább jól kialussza magát.
rencsikém
Ja, hát mi sem értettük, én sem mentem volna, mondjuk én sokkal hiúbb vagyok ennél(ráadásul a sogorom megcsalta és lebukott, teljesen banális módon), de mostmár mindegy.
Igen a párom lánya velünk él, azt nem mondanám, hogy ingázik, de azért meglátogatja az anyját is néha, példul ilyenkor karácsonykor, meg hétvégeken, stb.
Egyébként nagyon jóban vagyunk, szeretjük egymást, habár amióta terhes vagyok, kicsit nehezebben jövünk ki egymással, mindkettőnknél közrejátszanak a hormonok
Várom a képeket!
Vita C-t vagy valamit nem lehet bevenni a torkodra? Hátha segitene?
Na milyen jó izlésed van a babruhákat illetően
Egyébként megnéztem és az van beleirva hogy 40 fokon mosható, úgyhogy egyenlőre nem próbálkozom a 60 fokkal, inkább majd alaposan kivasalom. A pelenkákat , fürdőlepedőket stb persze kimosom magasabb hőfokon.
A nappalokat végig alussza Domika? Vagy hogy van?
Igen erről már olvastam, hogy nagyjából az a ritmusa a babáknak, mint a pocakban. Nekem ilyenkor este élénkebbek a csajok, ilyentájt, aztán nyugi lesz és általában 3-4 körül kelek fel, többnyire pisilnem is kell, de érzem, hogy a babák is fennt vannak, szóval lehet, hogy ez a ritmus marad később is. De legalább ezt már megszoktam.
Boldog hófordulót Dominak! Hogy repül az idő!
moncsika
Addig menj amig birod meg amig van kedved, mert ha fáj valamid úgyis csak nyűg lesz a vásárlás is. Egyébként mindenhol más a választék, apukámék egy másik Tescóba járnak és tök más rucikat mesélnek, mint amiket én itt látok.
Tomee Tippee cumit vettem már én is, jól néz ki a cumisüveg, pont ma akartunk mi is venni, de lehet veszek olyan Avent készletet, ami cumisüveg, mellszivó, sterlizáló, stb egyben és akkor felesleges külön venni cumis üveget. Egyébként anyuéktól már kaptunk 2 Aventeset,Ezt a mellszivót nem tudom eldönetni kell-e meg milyen kell. Te vettél ? Vagy eszel majd?
Meg van már az ágy? Vagy most mentek megvenni?
Én holnap készülök gyógyszertárba megvenni mindent ami kellhet, mekérdezem a mellvédő krémet, jó is hogy irtad.