A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Rita... persze, hogy feladom.... :wink: mi dm-est használunk pelusba... nekünk az nagyon bevált.... kopp-kopp-kopp.... igaz most használunk pamperst is nappalra... mert kaptuk.... :wink: :wink:

Kriszti... na ugye ugye... milyen jó ha a vége jó!!!!! Kép
Jaaaa és én megmondom mikor lesz tavaszi szünet... cirka 90 nap múlva.....
Kép

Tengdi.... hú papám de szép lányod van!!!!!! :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Kata... köszi a déemes cikket... é nagyon szeretem a dm termékeket... nem is tudok olyant említeni ami eddig nem vált be.... :shock: :shock: :shock: (pedig agyaltam..... :roll: :roll: :roll: :roll: )

Scoop... szerintem tök jó a dm-es kedvezmény... a legjobban a cundás utalványt szerettem.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: van amit még nem használtam fel... pölö liberos kupon.... mert már nem használunk liberot... meg nem is fogunk... ha esetleg valakinek szüksége van rá... szívesen elküldöm.... :wink: :wink: (látom már tengdi is írta, hogy jó.... :lol: :lol: :lol: )

Timi... mi az az ajvár?????????? :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Flora...
Kisori méretei.... Kép

Bibi...
micsodi kérdéseid vannak... :shock: :shock: :shock: :shock: mi az, hogy visszafogadtok????? el sem engedtünk.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: szomorú karácsony.... :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: gödörből pedig huss ki.... Kép

Viki: köszi ;) ... ugrok én hamarosan, csak még kicsit sajnáltam magam: pont ezt mondtam ma Móninak telefonban ... de szilveszterkor megfogadtam, hogy nincs több önsajnálat, mert az csak helyben toporgáshoz vezet ... :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Csajok: nem tudok többet visszaolvasni, annyira álmos vagyok, holnap folyt köv ;)

szép álmokat, rózsás csókokat minden istennőnek !!!!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Szintus... (ha már itt vagy közöttünk... :wink: ) írj már légyszi magadról/magatokról kicsit... képet is rakhatsz.... :wink:
vikiviktor

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="sutimano76"]T írta:sutimano76engdi tényleg nagyon szép a nagylányod!!!

Andi képet cserélt,ezért rakom újra be:
Kép

Brumi ebbe kéne egy 3 hós Lottiról!!!

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
olcsó tejtartó zacsi:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=1787

süti, ez olcsó??? :shock: :shock: :shock: én 40 darabosat szoktam venni 230-ért.... annyi, hogy nincs bemércézve, de tökéletes :wink:

a 20 db-os medelához képest ami 4000,ahhozképest igen!! :D

a mai világban akkora igények vannak....mellszívóra csatlakoztatható, minek? mennyiből tart beleönteni kézzel....hermetikusan zárható....ez az egy értelmes van benne...az, hogy mércézve van, kit érdekel, rá tudom írni kézzel, hogy mennyit öntök bele....de mindenki tudja, miért veszi, ha veszi....az tény és való, hogy a 4000-es medelához képest olcsó.... :wink:

KépKép
Kép
scooper

Bibi, dehogy kell reagálni, ez ilyen költői kérdés volt. ;)
Bár fogalmam sincs, hogy mi történt, mi a baj, de ne bánd, hogy sajnáltatod magad egy kicsit, mert az is kell. Meg az is, hogy megrázza az ember magát, fejet fel, has be, mell ki, s gyerünk. S ha bármiben segíteni tudok, akkor szólj légyszives!

Viki ahhha.. most azon filózom, hogy lehet, h nem hagyom abba a 90 napos a 90. napon... majd meglátjuk, mennyire unom meg addigra. De most úgy vagyok vele, hogy nem hiányzik egyáltalán sem a kenyér, sem a cukor, sem a krumpli/köret a hús mellé.

Azon derültem a múltkor, hogy nem bírtam megenni a csirkemájat, pedig 70akárhány nappal ezelőtt még szerettem. Most már nem... brrr... s a disznóhússal is így vagyok. nem kell.
Az azért megnyugtató, hogy a tészta napon csúszik a süti :D:D:D:D most már hála az égnek elfogyott mind, nem lesz mi kísértsen :) Illetve de, mert pihe-puha mézesek még vannak. :roll: hehe elmajszolom majd húsvétig :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="vicger"]t írta:vicgerengdi, csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bibi, tökre egyetértünk!!!!!!!!! az egész családnak használod? a növényt, vagy készen? Lillusnak is sikerült megszoknia?

Por és bogyó van nekem: kvba bogyót, főzéshez port ... főzésnél nincs olyan rossz íze ... a kv volt nagyon gáz eleinte :) ... Lilla csak a főtt ételekben eszi, nem zavarja ...:)

ez megnyugtató, a kv-t üresen iszom, max tejjel /vízzel, attól függ lehet e tej :D:D
nnnya... akkor már csak be kell szerezni egy növénykét....
Állítólag a gödöllői sieberz-nél van... Szombathelyen elfogyott sajna

vicger

Szintus vajdaság.... óóóóóóóó... az innen elég messze van :? de kár!

Na, megyek elteszem magam.. reggel suli brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
reggel -10 lesz. pénteken meg +10.... ehhhhhhhh

vicger

Zsu... éjszaka miatt nagy simi Neked... Kép
vikiviktor

mézeseim nekem is vannak, de még pár kocka zserbóm is....holnap sztem üres nokedlit eszek, esetleg az íz kedvéért egy vagy két evőkanál pörköltszafttal megöntözöm aztán kész.......vacsira jöhet a zserbó :wink: más ötletem nincs, illetve van, csak nem akarok fölöslegesen költeni. így is állandóan azt kapom, hogy elbaszom a pénzt :shock: egyébként tényleg elbaszom...olyan hülyeségekre, mint a kenyér, tej, cigi anyósnak és páromnak :evil: :lol: :lol: :lol: néha vettem magamnak csokit, de erről most le kell tegyek :? :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="hgrita"]S írta:hgritaziasztok!
Plusz, kb 3 napja 2-3 perc szopi után elkezd sírni a cicin, hiába próbálom büfiztetni, csak ordít, ha többször is próbálom visszatenni, akkor is csak odahajol, bekapja a cicit és már köpi is ki. Ha átteszem a másikra, ott is eszik 3-4 percet, majd abbahagyja. Ha felveszem, általában nem sír. Hízott múlt hónapban 640 grammot, így elméletileg van elég tej. Mi lehet, tud valaki segíteni? Már gondoltam arra, hogy lefejek tejet és üvegből próbálom... Jobb ötletem nincs.

Rita, üdv a klubban. :?
Nálunk dettó ez van. Következő dolgok közül valami mindig beválik:
- fekve szoptatás, csendes, félsötét szobában
- felé térdelve szoptatás
- félálomba szoptatás.
- amikor sír, rágoka adása.
- 3 perc szünet, felvenni, sétálni visszahelyezni.

hátha neked is beválik egyik/másik. és én is a fogra tippelek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára frocli 2010.01.03 23:53-kor.

Kép
frocli

Nooo én is húúúúúzok aludni.... vagy ahogy hallom altatni.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jó éjt!
Kép
vikiviktor

na megyek én is, gyerekem elrontotta magát...nem akar aludni :evil: jó éjt!!!!

KépKép
Kép
scooper

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Zsu... éjszaka miatt nagy simi Neked... Kép

Köszi Viki a mai nap után rám fért egy naaagy simi :D :D :D

Kép

Kép
zsu9

Scoop, azt teljesen jó lesz vacsira :) szaftos nokedli is tök rendben van :) azért ne hagyd magad csajszi! a cigi a legutolsó dolog szerintem amire költeni kell, mondom ezt úgy, hogy hosszú hosszú évekig kemény bagós voltam, de nem lett volna arcom beszólni, hogy a másik költi a pénzt, miközben a cigi lóg a számból. Bocsi 8), de ez kicsit felpaprikázott 8) Csokit meg kell enni tészta napon! úgyhogy fenét mondasz le róla!!!!

Zsu, ma akkor remélem már jól kialusszátok magatokat! Rád fér!!!

vicger

[quote="sutimano76"]F írta:sutimano76ROCLIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZT FIGYUZD!!!
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... cts_id=646

"•az ital 8 órán keresztül forró marad, 24 óra elmúltával is még 40°C-os marad a folyadék "

köszi süti, nagyon aranyos vagy. valami ilyesmit kaptunk karora nővéremtől. az is elvileg 8 óráig tartja a meleget. abba viszek tejet
meg egy adag fagyasztottat.azt mmeg büfében melegytetettem fel ha kéne... :)

Kép
frocli

[quote="zsu9"]
írta:
zsu9

Rita
: szerintem most valahogy egyszerre fogzik mindegyik gyerkő, mert mi is szenvedünk ezerrel, de én már elővettem az üveget + fejek mert úgy cibálta a cicit és üvöltés volt, hogy én megadtam magam :cry: :cry:

Frocli
: sima utat kívánok nektek és szopis evéseket 8) a többi jó ötletet már a csajok megírták 8)

köszi. :) engem is megnyugtat, hogy másnak is ilyen baja van biztos 1-2 hét alatt elmúlik. Én esténként fejek és másnap este adom neki oda.

Kép
frocli

Köszi mindenkinek a szurkolást az útra. Érdekes hogy ti azt írjátok, hogy inkább autóval mint vonattal. Én úgy voltam, hogy télen autóval két nap alatt kétszer 6-7 óra. plusz 2-3 óránként megállni, ha Bence sír útközben nem tudom kivenni az ülésből, megszoptatni, etc. Ehhez képest a vonat tök nyugi szerintem. Igaz én sokat vonatoztam és németül is jól tudok, és amúgy is egy világutazó vagyok. :) Bence fogantatása után 1 -2 héttel már volt Izraelben, épp mikor elkezdődött tavaly év végén a háború....

Amúgy, ha a vonat fülkés lenne, cseppet sem aggódnék, csak úgy voltam vele a RailJet az tuti nagyon jó vonat. Azt kiderül, hogy ja, csak épp nem fülkés... No mindegy, most már erre vettünk jegyet. Nagypn nem stresszelek, valahogy lesz, max az egész kocsi azt fogja hallgatni, hogy Bence nem akar szopizni. Lehet, 3. alkalommal a kalauz felajánlja a saját fülkéjét. :D

Kép
frocli

babák mind nagyon édesek!! Én nem tudok választani. :)
Süti a slide show fantasztikus, ha küldök Bencéről képet ő is bekerülhet? :roll:

Kép
frocli

[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, azt teljesen jó lesz vacsira :) szaftos nokedli is tök rendben van :) azért ne hagyd magad csajszi! a cigi a legutolsó dolog szerintem amire költeni kell, mondom ezt úgy, hogy hosszú hosszú évekig kemény bagós voltam, de nem lett volna arcom beszólni, hogy a másik költi a pénzt, miközben a cigi lóg a számból. Bocsi 8), de ez kicsit felpaprikázott 8) Csokit meg kell enni tészta napon! úgyhogy fenét mondasz le róla!!!!

Zsu, ma akkor remélem már jól kialusszátok magatokat! Rád fér!!!

én is nagy bagós voltam, most is néha jól esik egy-kávé mellé hetente 1x....nem is a cigivel van a gond, inkább azzal, hogy tényleg kifolyik az összes pénz a kezünkből, és tényleg nem élünk luxusban..nem lenne konyhai mérlegem, botmixerem, ha anyu nem vesz karira, ha fater nem vesz disznót, és nem vágjuk le kari előtt, eszembe nem jutott volna karajt venni rántott húsnak...szóval érted a lényeget...és mégis..de ennek nem én vagyok az oka, csak én vagyok, aki kezeli a pénzt, ergo engem kell csesztetni....de elhiheted, hogy nem én vagyok az, aki csak azt eszi meg, amihez épp kedve van... ha egymás után két nap ugyan az van, az nem jó, inkább eszik mást, süt krumplit, vagy vesz ki virslit a fagyiból...húslevest nem eszi meg, gulyást max ha olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál, ahoz meg cucc bele bőven....ha elmegy hétvégére melózni, az is sokba van..pl most 5 teljes napot húzott le, az: 5 doboz cigi, 6 75 dekás kenyér, meg húst lesütni, meg tea, citromlé, szotyi, egy kis nasi, chips, cukos a teába.....ha én mennék: 2 kiló kenyér, zsír és víz...max egy-két szacskó szotyi...és megkérdezi, hol a pénz :? arról nem is beszélve, hogy 4 :!: hónapja nem fizettem víz számlát (jó, mi csak 2 havonta fizetünk, tehát az 2 számla), van egy felszólításos gázunk 20 000, egyet küldtek mutatóba (4000), mert elfelejtettük bemondani, de ezt írtam...hogy 90 000 lesz a két havi, és hozzáteszem, nincs idebent 19-20 foknál több, plusz 3 javi telefon-internet-tv egyben ami 30 000, plusz nekem telószámla 2, merthogy előfizetős, hogy apával ingyé tudjunk beszélni....ja, és egy biztosítás 15 000 egy negyedévi, plusz anyós hiteltörlesztése 13 000-15 000 között mozog, attól függ, menni az árfolyás...plusz egy 30 000-es tartozás a kisboltban
mindenki állandóan sík ideg itthon..lehet ez nem ideval, inkább a blogba, de leszarom ki láttja, és ki nem, mostmár ha elkezdtem, kiírom magamból: ...szóval nálunk csak akkor van nyugalom, ha pénz van, nincs adósság, ami utoljára tavaly áprilisban volt. És ezt szó szerint kell venni. Állandóan megy a veszekedés, minden szaron összekapunk, minden apróságért leugatja a hajam, amit egy ideig meg lehet érteni, nyelni, de sokáig nem bírom. Azt hiszik, hogy ha totál idegesek (mármint anyós és párom), attól jobb lesz. De :!: könyörgöm, nektek rakott már le valaki pénzt az asztalra, hogy nullázátok ki magatok, akkor, ha sík idegek voltatok, és ordítottatok mindenkivel, főleg azzal, aki a legfontosabb? Mert ha igen, küldjétek ide az illetőt..de szerintem nagy általánosságban ez a megoldás nem működik. Szóval Imola leszarom tablettája..erre azt kapom meg, hogy engem nem érdekel a család, meg hogy mi lesz, ha kikapcsolják a gázt...mondom de hogy a picsba ne érdekelne, hisz itt a gyerek, de ha jönnek kikötni, nem fogja őket meghatni, ha ordítok velük, vagy nekiállok bőgni...erre, hogy igazam van...na itt elszakad a cérna, és én is ordítanék legszívesebben, hogy akkor mi a fasznak idegeljem magam...

na jó, ez kicsit hosszú lett, pedig én már elvileg elmentem aludni..bocs, ha kicsit zagyva voltam :lol: de ez most jól esett!
és holnap zserbó után egy 3bit-tel lesz randevúm :wink:

KépKép
Kép
scooper

Tengdi, nagyon szépek a gyerkőceid!! A lányod is gyönyörű!!

Scoop, hát nem irigyellek!! Ennyi adósságot, főleg h van egy pici....bocsi meg ne sértődj, de az írásaid alapján én már lehet "agyoncsaptam" volna a párod ha enyém lenne.

Viki,Rita nálunk is ez van szopinál. Szív kettőt üvölt, és ez így megy egy darabig, vagyis néha a tejlövellésnél elkezd normálisan szívni. De tegnap volt olyan h elkezdett szívni kiköpte és betömte az öklét. :shock:
Dm, én is szeretem!!!

Bibi, na végre ideértél! Örülök h jöttél!!!

Annával egyetértek, kérünk recepteket!! Hetény feje hogy van?

Libero kupont én is tudok küldeni!!!

Éjszaka katasztrófa volt megint! háromnegyed 11-től gyakorlatilag alig aludtunk. Most itt sikongat a kiságyban!

3 napig szingli leszek! Vagyis azért nem teljesen mert lesz mellettem egy "férfi". :lol:

Kép
kata05

Kép

Kriszti, kösz a hiányolást, vagyok,csak olvasóban, mert extra depiközeli állapotom van, Scoop problémái sajnos nálunk is megvannak, csak mi már rájöttünk egyikünk sem csöszi el a pénzt, megy az magától.

Scoop, régen nálunk is én voltam a hibás,mert nem volt lóvé, aztán dupla melóztam, lett lóvé, minden ok, aztán meló nem volt lett megint pénztelenség és tartozás, de van egy különbség, apa vásárol be, és mindent ő vesz, intéz, és rájött, hogy nem bacom el a pénzt, csak így most mindketten nagyon el vagyunk keseredve, hogy jajj mi lesz..., ha arra a nyomorúlt pesti továbbképzésre nem küldik el gond sincs, ott csúsztunk meg, és azért vannak elmaradásaink, mert ott azért elment majd egyhavi tgyás-om egy hét alatt :evil: :evil:

Mindenki nagyon szép, ügyes, nem emlékszem egyenként.... :oops: :oops:

Akinek volt valamilye, boldogat!!

Brumi!! Jó,hogy újra itt, párod hogy van??? Neki talán még nehezebb :cry: :cry:

Bababónusz nagyon jó, ha eljutok odáig akkor be is nevezek :wink:

Jajj olyan egyedül vagyok itthon, 3 hét után, és jó a nyugalom a csend, de hiányzik Jancsika és apa :cry:

Kriszti, jó, hogy le tudtad zárni végre azt a szakaszt az életedben... :D

Ma gyümi napom van, ezért még nem ettem semmit, mert tapasztalatból tudom , ha megeszek valamit onnanstól óránként éhes vagyok, gondolom a savasság miatt vagy nemtom :roll:

Süti nagyon jó ez a vetítős, nagyon teccik, szép meglepi volt :D

Egy éves a topik, de jó :!: :!:

Akinek nem írok bocs, nem bunkó vagyok ,csak extra zizi!!!!

De mindenkit szeretek!!!!!

Kép

Kép
babcika

[quote="zsu9"][ írta:zsu9b]Scoop: említetted, hogy kimazsoláztad a 90 napos hozzászólásokat, lennél oly drága elküldenéd privin lééééééééécccccccciiiiiii :wink:

Scoop: énisénisénis szeretném elkérni ... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggelt! Apa, Julcsi már úton az ovi felé ... éjszaka nekünk is car volt, Veronika - remélem, csak átmenetileg - elromlott, az elmúlt két éjszaka háromszor is felkeltett ... :roll: ... talán a fog, vagy a front ... :roll: :roll:

Babcika: üdv. újra a fedélzeten :)

Bibi: érzem a soraidból, hogy megráztad már magad és most tartassz a "has be" stb.-nél ... :)

Kriszti: szerezzek be Gödöllőn Nektek ilyen növényt?

Frocli: lehet, hogy csak azért vagyok a témában autó párti, mert nincs nagy tapasztalatom a vonattal :wink: ... de tök jól állsz hozzá, rendben lesz az :D Mikor is mentek?

KépKép
KépKép
madar

Süti: nagyon kösz mégegyszer ezt a babacsodát :) így egyébként tényleg sokkal jobban élvezhető, tényleg el lehet gyönyörködni a kincseinkben. :D

KépKép
KépKép
madar

Kata: bezzeg most nálunk is juhéééj jó kedv van :D ... közben a lábfejét markolássza ... pár napja felfedezte, hogy olyan is van neki ... lassan majd jön, amikor azt veszi a szájába, emlékszem Julcsi is sokáig előadta ezt a mutatványt .... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibi: én voltam a 90 napos hsz kiszemezgetős, mindjárt átküldöm e-mail-en. :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="vicger"]T írta:vicgerimi, nálunk is hasonló a szitu.. ilyenkor kicsit besokallnak, "feszültek" azért a sírás. fáradtság az ok. nálunk az ölben alvást felváltotta a hordozóban szunyókálás zenére. Kapott tesómtól egy chicco "első álom holdat" Mozartot és Bachot játszik, imádja/juk, nagyon nagyon kellemes, andalító zene, na arra szokott beájulni

http://www.amazon.co.uk/Chicco-Musical-Nightlight-Goodnight-Nursery/dp/B001CCY164

Kép

Kriszti :) ... Lotti is kapott egy ilyet a sógornőméktől, és naggggyon hasznos szerkezet :):):) ... pl Lillát 3 perc alatt álomba segíti :) (ugye egy szobában alszanak ... :) ... Lottinál nem ennyire "hatásos" még, de remélem majd később igen :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

én meg rakni nektek egy keresztelős képet:

Kép

Kép

na kettő lett :lol:

Kép
babcika

fújjjjjjj de car a kv tej nélkül, ehhehhehhh, pfffff :lol: :lol:

Kép
babcika

Képzeljétek van időpontom végre a 6 hetesre. :oops: Van itt valaki aki még nem volt ???

Na szóval gyönyörű idő, apát és Janót elviszi kolléga melózni, dejó kérek időpontot, kocsi itthon, majd elmegyünk valahogy, erre időpont ok , holnap 16.00, csakhogy megint esett egy adag hó, de a 47-es főút tuti 100, hogy tiszta, csak a város lesz megint hót ganyé :evil: :evil:

Kép
babcika

Babcika: szépek vagytok :D

Scoop:
olvaslak ám, és olyan nehéz erre bármit írni, de abban igazad van, hogy az ordítás, az idegesség nem vezet sehová ... és persze az is érthető, mert iszonyat régen az van a kultúrában, a fejekben stb., hogy a férfié családfenntartó szerep stb. ... és akkor, ha a pasinak szembe kell néznie azzal, hogy nem tölti be ezt a szerepet .. szval érthető a feszültség, ingerültség, még akko is, ha nem vezet sehová ...

KépKép
KépKép
madar

Babcika 6 hetes Kép ... azért csak óvatosan az úton :wink:
Kitartás! Holnaptól én is tej nélkül iszom a kv-t
:roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
madar

Na most telerakom az oldalt :D

babkutty már ekkora :

Kép

és a kis keresztlánykánk, ugye milyen cuki-muki???

Kép

Akkorát röhögtem, képzeljétek tesóm meséli, hogy a gyerek a fent látható pózban szemléli a karifát, ( karifán csak törhetetlen dísz, úgy,hogy le ne tudja szedni) tesómnak nagyon pisi, és így elszalad budira, de onnan jól rálátni a gyerekre, na gyerek megfogja a karácsonyfát, a tetejét jól megmarkolja és szépen behúzta a fát a komppal tesómhoz a fűrdőszobába :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

zsalyam: tényleg tudsz élni :wink: és jelentem, előttem jársz ... 90 napost én csak holnap kezdem, jógázni csak szeretnék, de még nem léptem a tettek mezejére, szakdolgozat a körmömre ég, a héten egy csomó egyéb dolog vár még, de jövő héten muszáj lesz kezdenem :roll:

KépKép
KépKép
madar

Scoop, egyébként legjobb módszer ennek kezelésére, hogy te nem húzod fel magad, leülsz mellé, átöleled,megfogod a kezét, és nyugodt hangon elmondod neki, hogy .... de még véletlenül sem vádlón, hogy a cigi meg neki kell stb, csak szépen, a vita, a veszekedés nem jó semmire, és minél előbb rájöttök annál jobb, nekünk sajnos kellett rá 11 év, meg egy BLOG bejezés :D

Kép
babcika

Ja és van ám ennek egy dúrvább változata amikor a férfi úgy érzi nem tudja a családot fenntartani, apukám anno mikor mnk nélküli lett pár hónapra, akkor lett igazán alkoholista, de őt nem hiszem,hogy anyukám átölelte, megcsókolta volna, hogy sebaj, megoldjuk, csak szeressük egymást :cry:

Kép
babcika

Blankika tegnap esti mindjárt alszom képe, hawaii-dizsi pózban, mostanában így alszik és eszik, kezek a fej alá, és szolgáljatok :lol: :lol: Kép

Kép
babcika

Na én itt , ti meg sehol :( de javul a kedvem, bár lóvé még nem jött a számlámra, pedig már ideje lenne egy tgyás vagy egy fizu :evil:

Kép
babcika

Scoop: és ott a lényeg Babcika soraiban ... mellé ülni, megölelni stb. ...

Babcika: Kutyról teljes alakos képet kérek :wink:
Blanki póz :lol: :lol: .. és gondolom, szolgáltok is :D :wink: :wink: :wink: megint megállapítottam, hogy csudaszép gyerkőceitek vannak :)

KépKép
KépKép
madar

Ráakadtam a napok asztrológiai jelentésére ... ezt nem is tudtam, de

Hétfő
A Hold napja, a háztartási teendők, családi ügyek ideje.

Na, akkor megyek is teregetni, romeltakarítani ... :wink:

Ja, és Babcika ... én ám időnként itt vagyok ...

KépKép
KépKép
madar

Móni, majd csinálok teljes alakosat, ha apa behozza ismét, mivel egyedül van a szentem, így nagyon nő, ugye 6 testvérének is jutott volna tej, de csaj ő maradt, és talán most mivel hideg van az anyja nem hagyja magára, és így már hatalmas :D

Kép
babcika

Felkelt a manóm, de még "elvarázsolgat " az ágyában. Annyira bírom, mikor " varázsol" :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Ja és aki nem akar 90 napozni, de fogyni akar:

sokszor enni keveset, no kenyér, és 6 után már no kaja, hatásos, főleg ha még szoptat is az ember lánya:tesóm szomszédasszonya mikor láttam kb. 4 hónapja akkora volt mint seggügyileg, mint egy muraközi, aztán a múltkor már csak lipicai, de most meg, már hogy maradjuk a lovaknál egy pónit sem ver kenterbe, tehát eléggé lefogyott :wink:

Kép
babcika

Szép jó reggelt!!!!

Indul újra a mókuskerék. :( mondjuk kicsit nem bánom, mert a megszokott napi prgramunkat apika teljesen felboritotta... azzé mondjuk már hiányzik. :( De majd csak kibírom valahogy estig. ;) :lol:

Hát nekünk egyre carabbak az estéink... ami az altatást illeti... és nem csak Ákosnál, hanem és főleg MÍránál.... :? Az utóbbi napokban vagy nyolcszázszor ugráltatta az apját (engem nem tud, mert akkor van öcsi csatlakoztatva) és mindig más indokkal... de már olyan rafkós, hogyalapból sír, ordít... akkor meg naná hogy az emer bemegy, hátha télleg baj van... és akkor csak: ezt a teát már nem iszom meg... takarj be... már nem durrogatnak?... holnap jönnek a papáék?... stb... mint aki húzza az időt, hogy ne kelljen aludni... Még tegnap is ezt csinálta, amikor is nem aludt ebéd után... És mivel egy szobában alszik mindenki.... Ákost muszáj a nappaliban altatnom (mert ha bent, akkor esélytelen az elalvása MÍra miatt :?), és akkor becsemésznem mikor már ő is és MÍra is elaludt.... na ez sokszor 10-kor vagy néha még később van.... Már próbálkoztunk mindennel, de eccerűűűűen nem működik semmi... Az a baj, ha Ákost akkor mozgatom meg, mikor még nem alszik nagyon-nagyon mélyen, akkor felébred és sír.... emiatt már sokszor kellett kihozni vissza a nappaliba, mert ha bent marad akkor Mírát is felébreszti újra és kezdődik minden előről. Próbáltuk bent az a Chicco-s zenélős-világitóst, hátha úgy mindketten elalszanak.... de neeeeem... Mírának be nem állt a szája, mert közvetített.... és (sztem) emiatt Ákos se tudott elaludni... mert amikor a nappaliban szólt neki, akkor elaludt (igaz vagy a 3. körre, de elaludt)...
Valakinek valami ötlete???? Segítsetek!!!!

És most hogy ilyen jól kipanaszkodtam magam próbálok visszaolvasni.

Kép Kép
manósziget

[quote="frocli"]b írta:frocliabák mind nagyon édesek!! Én nem tudok választani. :)
Süti a slide show fantasztikus, ha küldök Bencéről képet ő is bekerülhet? :roll:

hát már többször írtam,hogy küldjön mindenki,úgyhogy miért is nincs már itt az a kép????????????????? :wink:

sutimano76

Ma MÉRLEGELÉS VAN!!!! Kérek minden fogyózót töltse ki a táblázatot picen!

Kép Kép
manósziget

Manó, ötletem nincs, de nálunk is ez van, Janó nem akar aludni, fél 11 kor sem még, és anya, betakarsz, anya szomjas vagyok, melegem van, fázok, éhes vagyok, had nem menjek holnap oviba, nézhetem a mesét stb... de ő legalább nem ébreszti fel Blankit, mert tudja, akkor már suttogni kell, és ezt már érti is, hiszen 5 éves. Na jó sokat segítettem kedves nászasszony, de legalább az ifjú pár majd együtt szórakozik éjszaka :lol: :lol:

Kép
babcika

még nincs mérlegem bocsika :lol: :lol:

Kép
babcika

Jó reggelt!!

még csak tegnap esténél tartok,nagyon sokat írtatok már reggel is!!!

apa itthon maradt,mert reggel nem találta a kocsikulcsot(nálam volt),lejöttem ,megtalálruk,majd kiderült hogy lemerült az aksi.de nem is baj,mert az építettő mára ígérte hogy jön,kijavítják a tetőt,amiből lehet hogy nem lesz semmi,mert nem veszi fel a telefont :?

most mennem kell,majd még jövök ám reagálni!

sutimano76

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: