A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Andi nagyon tecc!!!!

névnaposoknak Ábelnek és Fruzsinak bár utólag, de boldogságosat :D :D

vicger

[quote="kata05"]S írta:kata05coop, Coraban pampers 3690 (nekünk a 4-esben 82 db volt)

azt írtam én is, hogy 82 darabos, a 70 darabos az 5-ös méret....még így is 200 forinttal olcsóbb itt, mint a corában :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="kata05"]S írta:kata05coop, Coraban pampers 3690 (nekünk a 4-esben 82 db volt)

azt írtam én is, hogy 82 darabos, a 70 darabos az 5-ös méret....még így is 200 forinttal olcsóbb itt, mint a corában :wink:

Bocsi!!!!!!!!! :oops: :oops:

Kép
kata05

KépKép
Kép
scooper

Köszi a gartulációkat, nem baj az, ha utólag.
Illetve ha semmikor az sem, nekem sem jut eszembe mindenki, sőőt! :oops: eléggé antigratulálós vagyok, naptáram nincs, s max arról jut eszembe, hogy mások írnak.

Berni és Nati is nagyon édesek, Süti Berni így csudaszép, ahogy van, képzeld ha ugyanúgy lenne mindene, csak nem ilyen lenne a fejformája...így tökéletes, ahogy van. Persze tudom én hogy tudod...csak írtam én is..

Kép
Kép
tengdi

ezt a szójaszósz bárhol lehet kapni?

KépKép
Kép
scooper

nagyon jó a blog, teccik.....

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"]h írta:scooperttp://www.dm-drogeriemarkt.hu/content/bababonusz/bababonusz_kedvezmeny.html erről valami vélemény? :roll:

szerintem megéri, csináld meg te is!
Nem kerül semmibe, viszont a kis kuponfüzetből, ha mást nem is használzs fel, van két 50%-os kupon a C&A-ba, amit fel tudsz használni nem is tudom meddig, nincs itt melllettem, talán nyárig??
Ha veszel egy kis nyári ruhát, 2400 helyett mondjuk 1200. Én overallt akartam télit, de nem volt jó.

Kép
Kép
tengdi

szójaszósz biobolt vagy tesco, szerintem ott is van. Dm-ben is asszem. Lehet ott nem.

Kép
Kép
tengdi

tescoban van Scoop. nem is vészes az ára hála az égnek.
Süti, ez a szója az a szója, csak keverve van kecsivel :D:D:D s tényleg nagggggggggyon fini :D:D:D

vicger

viszont olyat nem lehet csinálni, hogy a másik blogon ne sárga betűk legyenek? nekem nehéz így olvasni, nagyon piszkálj a szemem :cry:

KépKép
Kép
scooper

a szójaszószok is többféle ízűek, mármint mind a só helyett van alapból, de - saját vélemény - elég nagy különbség van köztük, van ami tökfini, van ami kevésbé. Szerintem.

Kép
Kép
tengdi

akkor beszerzek szójaszósz, ha arra járok, mi tescónkba tuti nincs, mert egy fos az egész, 6-20 ig van nyitva, és van 6 sor, plusz 1 hütűsor, csak a legalapvetőbb cuccok, pl műszaki cikk és ruha mutatóban van csak egy-két darab, konyhai eszközök is, "különlegességek", mint a szójaszósz, nincs......a legkülönlegesebb kaja a halkonzerv

KépKép
Kép
scooper

Tegnap iccaka alvás helyett apa és fia távirányít::lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
v.andi

ez jó :lol: :lol: :lol: aranyos lehetett

KépKép
Kép
scooper

Scoop,keresek valami jobb színt,mint a sárga.

Kép
v.andi

én a tepsis zöldséget fokhagymasóval szoktam......:))...de a minap tettem rá ajvárt---hát az vmi fenséges volt...
prósza ki:)

KépKép
dorkamartini

fúúúúú naon álmos vaok.....
pöttöm rajtam....én meg mingyá lefejelem a monitort..párom szundizik....nemtuouu alunni éjszaka.....
nekem meg most furi hogy 6 óta fennvagyok null pihivel
bele is gondoltam, hogy hó nélkül is felköthetem a gatyámat jöv héttől..... hozzászoktam a jóhoz így ünnepek alatt.....

KépKép
dorkamartini

aszonta a természetgyógyim, hogy a pocakommal van bajci....de túlélem:)
meg azt is mondta ha én rendben vok akkor babó is.....

és eszembe jutottak akkor a nemalvós babakollegák.....és eszembe jutott, hogy addig amíg valójában nekem jól esett éjjel ölelgetni dorkit addig felébredt....
fárasztó volt meg nem értettem miért kel.....de ugyanakkor hiányzott az, hogy hozzábújjak.....ellentétes naon de ha mélyen magamba néztem akkor rájöttem ez az igazság

nálatok nincs valami várakozás már ha nem ébred?
csak egy 5let tényleg..... csak eszembe jutott....

ugyanúgy mint az is hogy valójában szeretem ha rajtam alszik én meg netezek közben......hallom a szuszogását, itt dobog a kicsi szíve pont az enyém fölött..... és ez valljuk be..:)))...nemcsak őt nyugtatja meg....:))
igaz, hogy köben a karom szétszakad mert közel 7 kiló nehezedik rá..meg a hátam is széttörik de az az agyam ami ezeket sorolja... a szívem belebújna ha lehetne:)))

KépKép
dorkamartini

[quote="v.andi"]S írta:v.andicoop,keresek valami jobb színt,mint a sárga.

köszönöm :!:

KépKép
Kép
scooper

mivel holnap jön haza apa, nem biztos, hogy holnap leszek, vagy totál híg lesz az agyam, és elfelejtem, szóval holnapi napra előre:

Kép

Nagyon boldog 1. születésnapot a 2009 szeptemberi babák topiknak, és a topiklakóknak!!!!!! :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="dorkamartini"]a írta:dorkamartiniszonta a természetgyógyim, hogy a pocakommal van bajci....de túlélem:)
meg azt is mondta ha én rendben vok akkor babó is.....

és eszembe jutottak akkor a nemalvós babakollegák.....és eszembe jutott, hogy addig amíg valójában nekem jól esett éjjel ölelgetni dorkit addig felébredt....
fárasztó volt meg nem értettem miért kel.....de ugyanakkor hiányzott az, hogy hozzábújjak.....ellentétes naon de ha mélyen magamba néztem akkor rájöttem ez az igazság

nálatok nincs valami várakozás már ha nem ébred?
csak egy 5let tényleg..... csak eszembe jutott....

ugyanúgy mint az is hogy valójában szeretem ha rajtam alszik én meg netezek közben......hallom a szuszogását, itt dobog a kicsi szíve pont az enyém fölött..... és ez valljuk be..:)))...nemcsak őt nyugtatja meg....:))
igaz, hogy köben a karom szétszakad mert közel 7 kiló nehezedik rá..meg a hátam is széttörik de az az agyam ami ezeket sorolja... a szívem belebújna ha lehetne:)))

ez annyira megható :)

KépKép
Kép
scooper

kriszti, a majonézes kukoriva összefér a krumplipürével? :lol:

KépKép
Kép
scooper

zsírban tocsogó erősen fokhagymázott, mustáros bundáskenyeret akarok agyon cukrozott citromos teával!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Kép Kép

KépKép
Kép
scooper

A legfrappánsabb ügyfélkezelés díját valószínűleg az ausztrál Ansett Airlines jegykezelőnője érdemelné ki az alábbi megoldásával:
Egy Ansett járat kimaradt Sydney repülőterén, mivel a légitársaság Boeing 767-es utasszállító gépe meghibásodott. Az utasokat gyorsan megpróbálták más járatokra áttenni, a főszereplő hölgy előtt is hatalmas, türelmetlen utasokból álló sor kígyózott. Ekkor egy ingerült utas előretört a sorban, lecsapta a jegyét a pultra, és felcsattant:
- Egy jegyet kérek a legközelebbi gépre, és ajánlom, hogy első osztályra adják!
A hölgy türelmesen válaszolt:
- Sajnálom, uram! Boldogan segítek Önnek, de előbb az itt sorban álló embereket kell elintéznem.
Az utast ez persze nem hatotta meg, hangosan, hogy mindenki hallja a sorban, megkérdezte:
- Hölgyen, tudja maga, hogy én ki vagyok?!
A nő elmosolyodott, majd gondolkodás nélkül a hangosbeszélő mikrofonja után nyúlt, és beleszólt:
- Figyelem! - kezdte, és a hangja visszhangzott a terminál egész területén. - A 14-es kapunál van egy kedves utasunk, aki nem tudja, kicsoda is ő. Ha bárki segíteni tud személyazonossága megállapításában, kérjük fáradjon a 14-es kapuhoz!
A sorban álló utasok hisztérikus röhögése közepette a dühös utas a fogait vicsorgatva odavetette:
- Kapja be!!
A nő ezen sem ütközött meg, hanem mosolyogva válaszolt:
- Sajnálom uram, de ehhez is sorba kell állnia!

KépKép
Kép
scooper

Scoop, azzal sajnos nem, sima kukoricával igen. Piríts hozzá hagymát, úgy finom lesz! kis bors, fűszerek stb ;)

szója: azt tudom, h van még világos szója. de amit én vettem az max tescó ízű szója :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mert h más nincs rá írva, csak annyi, h szójaszósz 8)

fúúúúú ha egyszer eljutnék a Culinarisba....

vicger

és a süétkrumpli ketchappal? könyörgős smájli!!! :lol: :lol: :lol: szeretm a hagymás krumplit, de nem biztos, hogy meg tudnám állni, hogy csak azt egyek....... :cry: viszont majonézes kukoricával elég ízbomba lett volna........

KépKép
Kép
scooper

elvileg a ketchup jöhet, ha jól tudom.....

KépKép
Kép
scooper

hol vagytok......... :?:

KépKép
Kép
scooper

mehet a sült krumpli, DE ne csinálj belőle rendszert ;) mármint az olajban sütöttből. A tepsis mehet gyakrabban is.
Azt jó tudni, h a krumpli iszonyatosan köti a vizet, nem kell megijedni, ha egy ilyen krumplis zöldségnap után a mérleg többet mutat, mint előtte. 2-3 nap alatt ürül az emberből a plusz kiló. Újkrumplinál nincs ilyen gond, annak a keményítő tartalma elenyésző.

vicger

Sziasztok csajok!

A teljesség igénye nélkül, elnézést, akire nem reagálok, 577-nél maradtam le :(((((

Babóképek mindenkiről csudaédesek!!! Bocsi, h nem részletezem….

SÜTI, köszönjük szépen, nagyon tetszik!!! A legjobb meglepi!!!

Szuszi, köszi, végül csak kamillát ivott, és jobb lett másnap. Doki is a Cebiont mondta, betárazok vele!!

Vicger, mondom majd, h Apához hasonlítottad Kisorit, örülni fog, mindenki csak engem lát benne :D

Tápi-tejci-fejés: TimiDorkát nagyon értem. Nekem igenis néha körülményes fejni, pl nappal Ebano sokat van fenn, és nem tudok 2 percet fejni, felugrani, nekem idő kell, kézzel fejek, rá is kell hangolódjak, mindig kezet mosni stb… amikor tudok, fejek, de főleg tápizunk már, tejci csak fogy. Éjjelre előre el van készítve a tápi, mondjuk 1x kel fel max. De én ezt elfogadtam, és látom a tápi előnyét is néhány pontban.

Azt hallottam, a bébivizek, pl Humana, nem jók, sima desztillált vízbe beledobnak ásványi sókat, a jók a baba-ásványvizek, pl Óbudai és Jana.

Süti, teherbeesés, hát úgy, hogy mikor 1. megjön, már termékeny voltál előtte pár hétig…

Andi, sajnálom, h Barni nem alszik jól és ilyen pocifájós… annyira segítenék vhogy.

Rita, Máté orrával kapcs nem tudok segíteni, vannak új hírek? Drukk, h minden ok legyen!!!!!!!!!

Stíviát én kiöntöttem, borzalmas az íze nekem.

Vicger: „Most épp olyan ovis fíling lengi be az étert.
Azt gondolom, hogy felnőtt értelmes emberek vagyunk, akik tudnak disztingválni. Bár néha ez cáfolódni látszik.” Na igen, köszi, h megfogalmaztad. Hihetetlen.

Egyébként Bibi, hol vagy??

DorkaTimi, mi az a börrögés?? És jobbulást!

Nekünk sima mezei cumisüveg van, Disney-s, Aventtől félrenyelünk, eltávolítottam :shock:

Hóeséstől 2 napja zizi a babám… :(

Elküldöm gyorsan, 599-nél járok.

floranan

értem kriszti, ígérem, nem fogok :wink: kövi zöldségnapra bevásárolok, úgy is kell piacra menni gyümit venni :wink:

KépKép
Kép
scooper

Folytatás:

Kisori majdnem átfordul a hátáról! (Most olvastam csak, jóval utána, h Scoop írta, gratula Moncsinak!)

Voltunk 29-én 3 hós oltáson, este volt kicsi hőemelkedés. 6880 g és 65 centi :D Nőőőőőőőlünk :D

Tejci, bocsi, én 3 hót tudtam, félretudtam akkor :)

Nekem csak februárban lesz a megtudtam-fordulóm :lol: 8 hetes volt már kb.

Scoop, repülős-repülőteres sztorik jók :D

Megyek, órák óta itt ülök és olvasok, Kisori az ölemben alszik azóta, megnézem, van-e még bal karom, nem érzem…

Pusza csajok

floranan

[quote="floranan"]F írta:florananolytatás:

Kisori majdnem átfordul a hátáról! (Most olvastam csak, jóval utána, h Scoop írta, gratula Moncsinak!)

Voltunk 29-én 3 hós oltáson, este volt kicsi hőemelkedés. 6880 g és 65 centi :D Nőőőőőőőlünk :D

Tejci, bocsi, én 3 hót tudtam, félretudtam akkor :)

Nekem csak februárban lesz a megtudtam-fordulóm :lol: 8 hetes volt már kb.

Scoop, repülős-repülőteres sztorik jók :D

Megyek, órák óta itt ülök és olvasok, Kisori az ölemben alszik azóta, megnézem, van-e még bal karom, nem érzem…

Pusza csajok

:?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
Kép
scooper

A szerelem jelentése

Sokan próbálták már meghatározni, mi is az a szerelem. Az alábbiakat gyerekek mondták, talán ők járnak a legközelebb az igazsághoz? Vagy mégsem?

"A szerelem az, amikor egy lány parfümöt fúj magára, a fiú pedig arcszeszt, aztán találkoznak és szagolgatják egymást."

"A szerelem az, amikor elmész enni valakivel és a sült krumplid nagyobb részét neki adod úgy, hogy az övéből nem is eszel."

"A szerelem: valaki megbánt téged. Nagyon mérges leszel rá, de nem kiabálsz vele, mert tudod, hogy azzal megbántanád."

"A szerelem az, amikor a mamám kávét csinál a papámnak, de mielőtt odaadná neki belekortyol, hogy biztosan jó-e az íze."

"Az a szerelem, amikor azt mondod egy srácnak, hogy jó a pólója, és aztán ő minden nap ezt veszi fel."

"A szerelem egy olyan dolog, hogy egymás mellett ültök a kávéházban és egymás kezét fogjátok. Ez a szerelem. Egyébként egymással szemben ülnétek."

"A szerelem az, amikor a mamám tudja a papámról, hogy büdös és kövér, mégis azt mondja, hogy jobban néz ki, mint Robert Redford."

"Én tudom, hogy a nővérem szerelmes belém, mert mindig nekem adja a régi ruháit és vesz magának másikat."

"Amikor szerelmes vagy, a szempillád fel-le ugrál, és kis csillagok keringenek körülötted."

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok Csajszik!

BUÉKmindenkinek, próbálok visszacsatlakozni ... :shock: :shock: :shock:

Kicsit sokat voltam mostanában távol ... ennek egyik oka az volt, hogy az ünnepek alatt folyamatosan úton voltunk ( Bcsaba, Mkövesd nem a szomszédban vannak egymástól is, tőlünk is jó messze ... ) ... másrészt ez volt életem legszomorúbb, legszívszorítóbb karácsonya, és semmihez semmi kedvem sem volt ... nem akarok folyton panaszkodni nektek ... próbálom kirángatni magam a gödörből, remélem, sikerül :wink: :lol:

Voltunk ma Sütiéknél, és úgy belém nyilalt, hogy mennyire hiányoztok ... visszafogadtok ???????? :) :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok Istennők!

Egy kérdés... mért van az, hogy ami a babát nyugtatja (zenélős játék) attól mi (apika és én) hülyét kapunk.... Kép :?: :?: :?: :?: :?: :?:
vikiviktor

Kata... köszi... ez olyan jól esett.... Kép

Manó... háááá persze, hogy mehet a dögönyözés.... én is megszoktam.... Kép nagyon csiklandós is... még a hátát is alig bírom megmasszírozni... mert az is csikis neki.... :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

mert nem bírjuk elviselni a monotonitás, pl ugyanazt hallgatni ezerszer egymás után, míg a kicsik pont a monotonitás szeretik :wink:

brumi, üdv megint...már hiányoltunk.....szomorú karácsonyt sajnálom, nálunk is mindig van valami, hogy nehogy jól érezzük magunkat

KépKép
Kép
scooper

Süti... én is úgy gondoltam, hogy hús helyett valami mást fogok enni amit szabad.... Kép Jaaaaa és a súlyomat viccnek szántam.... :? :? :? Kép Kép

Kriszti..
. neked írtam (is) még éjjel, de elszállt.... hogy azért írtam, hogy köszi a blogot... és milyen ügyi vagy... mert nekem már az is megfelel bőven, hogy egyben van a dolog... és tudok keresgélni recepteket... köztudott,hogy nem vagyok konyhatündér.... Kép DE szeretnék fogyni... meg apikának is kéne... Kép és eddig nem is igazán voltam a konyhában, mert ez hosszú.......
A lényeg, hogy anyukámnak decemberben az utolsó munkanapon felmondtak... aszonták neki minden előzmény nélkül :? :? :? :? hogy ez volt az uccsó munkanapod... leépítés van.... nooo anyum totál maga alatt van.... még soha egy munkahelyről nem küldték el.... és ez fáj neki és látom, hogy csak akkor vidám és a "régi" anyu amikor Dórival van... nooo én Dóri-terápiát tartok neki.... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: és keddtől húzok a konyhába főzni... (anyum egyébként is utál főzni... tán tőle van nekem is a "főzés-szeretetem".... :? :? :? :? :? ) és anyum pedig Dórival lesz addig... Dóri is nagyon el van vele.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nooo a lényeg, hogy Kriszti köszi a receptes blogot!!!!!!!

Később még megpróbálok jönni.... Dóri éhes.... és ma übernyügivan.... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: fogzunk ezerrel..... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Kép
v.andi

Köszi a Berni dicseket,Tengdi neked külön is!!!!!

ja miről is olvastam,basszus nem nyitottam másik ablakot és már nem emlékszem kinek mit akartam írni........megyek cavintonért.......

Manó!!!!!!!!!!!!na ki van itt????
Kép

sutimano76

Süti,nem tudod beállítani,hogy lassabban váltson???
Megnézném a többi babát,de olyan gyorsan követik egymást a képek.Elvileg lehet állítani a követési távolságon :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

szia bibi!:)))

gyere gyere kirángatunk mi aaaaaakkkkkármekkora gödörből:))))
de, hogy megpróbáljuk az tutttttifixxx

Kép

ugyi csajok

KépKép
dorkamartini

na ha sikerül, akkor Sütinek 1262541835.398.htm

ez a 3 hós

Kép
Kép
tengdi

ja ja süti én is akartam mondani..... úgy gyönyörködnék tovább 1-1 babóban....:))), nem lehet?

KépKép
dorkamartini

te tengdi most bárki bemehet a picasara? :shock:

KépKép
dorkamartini

ez nem a fórumos Picasa, hanem az enyém

Kép
Kép
tengdi

tengelynedia az van ott, nem? És csak ez az egy kép van rajta, ez is tévedésből :oops:

Kép
Kép
tengdi

ugye az enyém? Írja már meg valaki, mert nekem az enyémet nyitja meg ha a képet megynitom

Kép
Kép
tengdi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: