A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

jesszus, hány hsz megy egy oldalra............. :?: :?:

KépKép
Kép
scooper

írtam a blogba egy 90 napos összefoglalót. Azt gondoltam, hogy ha már így nekilendültünk a fogyónak, egy receptgyűjteményt lehetne készíteni, a megfelelő napokra kategorizálva. Persze blog formában, a két blogot össze lehet hozni ugye linklistával, s minden egy helyen lenne.
Így aztán mindenki aki csak szeretne megoszthatja a receptjeit, vagy éppen keresgélhet az adott napnak megfelelő számára szimpatikus finomságot :)

vicger

Csajszik, láttam többen írtatok orrszívó stb. ügyben, köszi köszi, még nem nagyon tudtam elolvasni, mert épp száz orrfújás és a konyha rendbetétele között vagyok, lánykám most aludt el, majd holnap értelmezem az írásokat :)
Tényleg annyira jó, hogy vagytok, köszi köszi :) :)

cumi, nálunk is csak elalváshoz kell, de ahhoz sem mindig, amúgy nem cumifüggő a kis drágám szerencsére.
bár én mindig is úgy voltam vele, ha kéri odaadom, ha nem nem.

visszaolvasással még mindig hadilábon állok, így sajna egy csomó mindenről lemaradtam :cry: no de majd egyszer, és akkor mindent visszaolvasok :)

Még egy kérdés, lehet, hogy hüleség, de elbizonytalanodtam 8)
én beoltattam magam h1n1 ellen már régen. most ugyi jól megfáztam :?
szóval tutira nem influenzám van (legalábbis remélem - nincs láz meg társai, szóval szerintem ez csak egy mezei kis nátha).
ez a nátha fertőző lehet szerintetek?
mert én eddig úgy tudtam, hogy a nátha nem fertőz... de nemrég olvastam egy cikket, hogy de.... :!: :?:
szóval megint rá kellett jönnöm, hogy jobb lett volna egy orvosit elvégezni, mert már lassan mindenhez kell 8) de én ahhoz túúúúl hüle vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pusszantás Istennők, ha minden jól megy hamarosan fellövik a pizsim, jóccakát
Vendég

Laura még mindig dupla ujjcumizik: a mutató és középső ujját szopja. Eddig csak elalváshoz, de már egyre többet. Amikor lehet én kihúzkodom a szájából. Szerintem erről nehezebb lesz leszoktatni mint a cumiról.
Vendég

Frocli:sztem az ilyen vonatokon van büfé kocsi,így ott tuti meg tudjátok melegíteni.Amúgy sztem bizti van olyan sumimelegítő ami utazásra való és elemes!!kérdezz utána bababoltokban!
A nővérem csak dentinoxot használt,neki bevált,első kanyarban mi azzal kezdjük,azzal kell dörzsölni az ínyét,nem lenyeletni kell !!!!

Kriszti köszi a hiányolást,Moncsie-k voltak ma nálunk……hát édes pofi a kis Nati,annyit dumált hogy csak na!!!majd teszek képet!!!

Scoop,lándzsásútifű szuper,én még az ízét is imádom!!!
Kriszti most olvasom,hogy neked nem ízlik,jégeres???,azt uuuuutálom,nekem nem olyan J
Kata,nekem is ízlik,na majd egyszer ha betegek leszünk összejövünk és féldecisből kortyolgatjuk J))))))
Én is beszállnék,de jó lenne tudni mi pénz,mert ha meg nem lesz rá szükség,akkor nem adok ki egy vagyont!!!!

Kriszti nagyanyós/após nem menne fel?????

Manó,szépek vagytok!!!!

Andi,akkor Kriszti ötletéből kiindulva,reggel besötétít,tv kikapcsol,este meg nagylámpa tv be,hátha

MAJONÉZES KUKORICA,sztem ez ugyanolyan mintha tejeskávét innátok cukorral,mert a kukorica keményítőnapra való!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki,9 kg??????????????????????azta :shock: :shock: :shock: ,de gyönyörű!!!!!!!!!!!!!

Fruzsinak és Ábelnek boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!

Andi,Kriszti linkjéről jut eszembe,talán örökölte Domi bármikoreltudaludni képességét !!!

Ááááááááááááááá mit csináltok nemrég még a 600.oldal volt az utsó,mostmeg van még kettő,így nem érek a végére,és hulla vgyok,ráadásul holnap jönnek Brumiék,így nem ártana korán feküdni,viszont holnapra se kéne hagyni,mert akkor tutira nem érlek utol titeket L(((((

sutimano76

süti, kerekítve 2000 + postaköltség, de az elosztódik

KépKép
Kép
scooper

Süti, a fejes saláta is keményítő ;) De tény és való, hogy a hivatalos verzióban a hús mellé nyers saláta lehet. Ettől függetlenül kukoricával is működik, igaz nem 5 kilóval :):):):)

vicger

majonézes kukoriva, már mindegy, mert benyomtam vele az ebédet 7kor, vacsi kimarad, nem vagyok éhes :shock: , pedig majd megvesztem, mikor elfogyotta tányérról a kaja 8) :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

a vaj minek számít? holnap krumplipüré lesz a menű, gyönyörűűűűűűű, előre ízlik :evil: :evil:

KépKép
Kép
scooper

:arrow:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.27 22:29-kor.
Vendég

kriszti, blogos cucc jó ötlet!!

megyek csicsilni...jó éjt

KépKép
Kép
scooper

Scoop, a vaj? hát a margarin az növényi bizgentyű, az igazi, pl ír vaj, pedig fehérjének ;)
mit eszel a krumplipüré mellé?

én ma barna rizst ettem főtt kukoricával és kínaikeles-paradicsomos-hagymás salival és savanyú káposztával :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="szuszika"] írta:szuszikagy irigyellek titeket a 90 napos miatt. Hogy elhatároztátok és csináljátok. Én még sose híztam meg és sose kellett fogyóznom. Most meg csak úgy kúsznak rám a kilók. Már 3-mal több vagyok mint amennyivel hazajöttem a kórházból. Amúgy meg pont 10-zel több, mint amennyi szeretnék. Csak a terhes gatyóim jönnek rám + melegítő. De tavasszal már nem hordhatom ezeket, most legalább a kabát takar. És nem akarok új ruhatárat!!!
Azt sem tudom hogy kezdjek el fogyózni. Ráadásul a zöldségeket egyáltalán nem szeretem, ez a bajom a 90napossal, pedig olyan jó lenne veletek együtt. De akkor mit csináljak :?:
Ráadásul én Apim annyit eszek egész nap és neki a tartalmas kaják kellenek amit nekem kell megfőzni. Meg iszonyú sokat nasizik, azt is nehéz nézni. És mindezek mellett nagyon sovány, amilyen én is voltam és amilyennek szeretne engem újból. ÁÁÁÁÁ de nehéz!

Szuszika, hidd el, nálam jobban senki nem fázott a zöldségektől!!! Viszont olyan tuti recepteket lehet találni, hogy csuda!!! Szerintem próbálj ki egyet-kettőt, s a nyakamat teszem rá, hogy ízleni fog ;)
pl rizses lecsó, vagy tepsis zöldségek szója szósszal /ez valami mennyei!!!
na? ;)

vicger

Hát sajna a lecsóból csak a paprikát meg a paradicsomot nem szeretem :D
A tepsis zöldségekből is csak a szójaszósz megy :)
Sokat főzök ilyeneket a páromnak de még nem sikerült megszeretni :(
Vendég

Na elbúcsúzom, Apa nem bírja a kopogást :evil:

Jó éjt!
Vendég

Zsalyam,írd ki!!!!!!!!!Megkönnyebbülsz!!!!!!!!!!

Jajjjjjj,képzeljétek a múlt héten 330 gr-ot hízott Berni……..hogy ezt hogy csinálta,eddig 250 volt a max.VIGYÁZZ Viki lassan utolérünk!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Viki,” jég ér” hihihihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

T-pk,Flóra,elaltatás előtt vegyél fel egy olyan polót amit apája viselt,hátha az is segít!!

Scoop,ezeket történeteket honnan szeded??????

Kriszti Ati hozzátápizná Lucát,de édi!!!

Viki,megéreztem hogy nagyon hiányolsz!!!

[quote] írta:n például 5 éve el sem bírtam volna képzelni, hogy férjhez megyek... s megteszek bármit is egy férfiért... satöbbi satöbbi... aztán nnnne....

És még főztél is neki!!!!! :wink: :wink: :wink:

:oops: :oops: :oops: Kriszti kösz a díjat

Rita,önkéntes volt a cumi elhagyás!!!néha már öklendezik tőle ha mégis „ betuszkolom”,de már nem teszem,meghát összezárja szorosan a száját,így nem is megy a tuszkolás!sztem az öklendezés miatt szokott le!!
Egy a hátránya hogy így nincs önnyugtatás,akkor cicizik!!

Hát végeztem,basszus tök késő van,már rég aludnom kellene,és a blogra már régóta nem volt időm……

Jóóóóóóccccaaaakkkááááááát!

Holnap Brumizok,hiányoljatok :wink: ,de csak este jövök!!!

sutimano76

üresen lesz a krumpli püré, azért kérdeztem a vajat, mert így kénytelen leszek a főzőlével csinálni.....semmi nincs itthon, pénzem meg óne, apa meg hétfőn jön csak

KépKép
Kép
scooper

süti, a poénosakat? www.vicckiraly.hu

KépKép
Kép
scooper

[quote="sutimano76"]Z írta:sutimano76salyam,írd ki!!!!!!!!!Megkönnyebbülsz!!!!!!!!!!

Jajjjjjj,képzeljétek a múlt héten 330 gr-ot hízott Berni……..hogy ezt hogy csinálta,eddig 250 volt a max.VIGYÁZZ Viki lassan utolérünk!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

[quote] írta:n például 5 éve el sem bírtam volna képzelni, hogy férjhez megyek... s megteszek bármit is egy férfiért... satöbbi satöbbi... aztán nnnne....

Na ja.... Kép

Süti... vigyázz Te... mert én 78 vagyok!!!! Kép
Inkább ne akarj utolérni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Szuszika... és többiek... én bevallom, hogy igyekszem csinálni veletek a 90 napost és apika is.... DE tutti, hogy néha befog csúszni gigszer... előre tudom... mert én pl... nem bíííííííííííííííííííííírok 4 naponta húst enni.... (bocs, de pffffuj.... ) én nem vagyok oda érte... nem szeressem... megeszem néha... de az tényleg NÉHA.... viszont Szuszika veled ellentétben én zöldség zabáló vagyok.... :oops: :oops: :oops: DE amit tuttira tudok, hogy cukrot elhagyom és igyekezni fogok, hogy fogyjak.... és tudom, hogy fogyni fogok!!! Még soha nem volt szükségem fogyira... egyszer 45 kilóról "felugrottam" 75-re... két hónap múlva ismét 48 voltam.... és 16 éves... és dokiknak sem volt fogalmuk mitől.. a hormonokra fogták.... én meg még "ajándékot" is kaptam... :? :? :? jókis narancsosat.... :? :? :? :wink: :wink: DE akkor még cigiztem is... és totál ideges is voltam.... mostmeg nem cigizek... és állandóan "bekapdosom" Imola leszarm tablettáját.... :wink: :wink: :wink: :wink: s csak jönnek a kilók...
Ráadásul az ismerősök között amolyan csudibogár vagyok... mert bámulnak. meg ohhhh jaaaj te hízol szoptatás alatt? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: én fogytam... meg legjobb alakom lett... meg satöbbi satöbbi hülye megjegyzésekkel traktálnak... és akkor jön még ehhez Dóri 9 kilója.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ami igencsak ritkaszám.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nnno most jól kidumáltam ezt magamból.... :oops: :oops: :oops: bocsi a sokaságért...

Jaaaaa még valami eszembejutott..... kari... rokonok... aZuram egyik unokatesója kérdezget.... (aza neked zöld nekem még zöldebb típus.... :roll: :roll: :roll: :P :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )
- Hány kg Dóri?
- 8 - mondom... akkor még aszittem annyi.... :roll: :roll: :roll: :roll:
- Ó én lányom 3 hónaposan 9 volt.... (kár, hogy nem igaz, mert emlékszem rá.... :? :? :? :? )
- Mikor kezdtél hozzátápizni? (kérdezem)
- 1,5 évesen... :shock: :shock: (ez sem igaz!) Nnnno innentől kezdve kerültem.... mert nem bírom mikor valaki túloz... csak azért, hogy kitűnjön a tömegből.... :? :? :? :wink: :wink: :wink:
Később ismét "összehozott" vele a sors... (nehéz volt nem talizni... egy szobában voltunk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Elkezdte ecsetelni, hogy milyen sz@r neki, mert ő 30 éves és milyen sz@r már, mert ő öreg... és mennyi gond... satöbbi satöbbi... egyszercsak abbahagyta a monológját és rám néz.... de te ezt nem értheted... hány éves is vagy? 31 lassan 32 - mondom... Erre ő... Kép Kép Kép Kép Kép teljesen kiakadt... nekem ez tök jól esett.... :) :) :)
Én mondtam, hogy mindenkinek olyan nehéz amilyen nehézzé teszi.... (tisztelet a kivételnek!) :wink: :wink: :wink: :wink:

Nooo bocs a hosszúságért.... :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2010.01.03 01:02-kor.
vikiviktor

Scoop, mehet bele a vaj! Egyél hozzá valami savanyúságot pl, ubisalit, ha van a fagyódba, csak tejfölt ne tegyél hozzá ;)

na, bár nem Andi minőségű, de kész a receptes blog első variációja, majd szép ruháért megfűzzük Andit :) :oops: :wink:
ha a blogba beléptek, akkor oldalt

Alakformálás Istennő módra
- Receptes

erre katt, s kész.

ha receptet akartok beírni, akkor pedig a fejlécben kiválasztjátok a blogot és mehet a menet:
Kép

vicger

Kriszti... azzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzztaaaaaaaaaa de ügyi vagy!!!! Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Viki, :D biztos vagyok benne, hogy olyan karcsú leszel, hogy a falnak megy a mégzöldebb családtagod :D:D:D:D

Anyámnak volt egy ilyen kollégája, tanár ember... na mindegy, szóval ez a megboldogult ember, állandóan kamuzott. neki mindig minden jobb volt, meg előbb volt meg stb. s egyszer nagyon nagyot akart mondani:

- én nagyon fáradt vagyok, mert mostanában állandóan 26 órákat dolgozom!!!

khm.. nos igen... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

És én millllllllllllllyyyyyyyyyyyyyyyen éhes lettem..... Kép
vikiviktor

Kriszti... volt egy ismerősöm aki a jelenléti ívre melóhelyen 25!!!!!!!! órát írt.... mert ebédidőben is dolgozott... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2010.01.03 01:09-kor.
vikiviktor

á dehogy 8) abszolut hal vagyok hozzá :D főleg sablonilag meg miegymás. Ehhez Andi és Rita ért nagyon :):):) én csak beszélek róla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

nos, nem gondolnám, hogy alkalmas az időpont az evéshez :roll: De vizet ihatsz 8) :D :D :D

na, most már muszáj aludni, holnap hosszú nap lesz... Atesz bulizik, nagyok jönnek, kicsik maradnak... :lol: :lol:

jóccakát :)

vicger

Bakker tök sokat írtam... és ellszállt... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: úgyhogy húúúzok én is....
Jó éjt! Kép
Ráadásul minnyá itthon aZuram s én meg a gép előtt... azt fogja hinni, hogy egész este itt ültem... :shock: :shock: :shock: :shock: pedig igen.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="szuszika"]F írta:szuszikarocli nagyon bátor vagy! Én nem mernék elindulni ilyen hosszú útra vonattal. Igaz kocsival se. De biztos rendben lesztek! Amúgy utazás alatt babakocsiban lesz? Vagy ölben fogod tartani?

Szerintem felváltva. No meg a Manducában. :)

Hát ja, mindenhol azt írják ilyen pici babával könnyű utazni, anyám is azt mondja, hogy mi 3 hónapos kortól 1 éves korig mind nagyon jók voltunk, szóval úgy voltam vele, miért ne (ez olyan hagyományos családi nyaralás, majd minden évben megyünk). Ha nem lenne ez a szopi probléma nem is tartanék tőle egyáltalán, így picit tartok tőle hoygan lesz, de valahogy csak lesz. Majd elmesélem. 8)

Kép
frocli

Sziasztok csajok!

Jól le vagyok maradva!! :(

Most is csak beköszönök, visszaolvasni nem megy... azt sem tudom, hányadik oldalon maradtam le... :(

Jól vagyunk, Kisori hatalmasakat alszik éjjel (tegnap pl este fél 8 - hajnali 1, hami 15 perc, majd reggel fél 9-ig), szóval nem is miatta maradtam le, valahogy elmegy a napom :(

Ujjszopás megy ezerrel, szabályosan hüvelykujj a szájban, annyira nem örülünk neki, próbáljuk leszoktatni, meglátjuk, sikerrel-e.

Szilveszter nyugisan telt, durrogtattak, de Kisori ismét békésen aludt.

Nagyon köszi a blogos írásokat ismét (Anna, külön köszi, jól esett), néznem kéne neten, igen, de még soha nem csináltam, meg kicsit bizonytalan vagyok, hogy nem látom megvétel előtt... de majd kitalálom! Annyit elárulok, h ha ideiglenesen is, de megoldódik pár dolog. Amint odajutok, leírom a blogban is.

Csajok, akinek letelt a 3 hónapos fagyasztott tejci-időszak, mit csináltok a tejcivel??

Megyek pihikézni, hozok majd képeket is, pusza, jó éjt nektek

floranan

[quote="sutimano76"]F írta:sutimano76rocli:sztem az ilyen vonatokon van büfé kocsi,így ott tuti meg tudjátok melegíteni.Amúgy sztem bizti van olyan sumimelegítő ami utazásra való és elemes!!kérdezz utána bababoltokban!

Ja, ez a büfé nem hülyeség... :lol: Na, majd még kitalálom. Igazából, mivel nem nagyon cumiztatok, így nem is vagyok jártas a dologban. No de majd kiokoskodom, hogyan legyen. Lehet viszek cumimelegítőt is meg termoszban tejet. Így tuti az lesz, hogy egyiket sem kell használni, mert simán szopizik. :D

Kép
frocli

Nálunk fura ez a cumi/ujjszopi. Egyre kevésbé kéri a cumit kivéve 3 helyzetet: babakocsi, autósülés és Manduca. Ezen helyzetekben mindig kéri (pedig azt gondoltam pont manducában nem fogja kérni....), altatáskor csak néha és azt is hamar kiköpi, és megy ezerrel az ujjszopi. Én nem örülök neki annyira, mert én 8 éves koromig szoptam az ujjamat, amíg nem kaptam fogszabályzót, mert azzal már nem lehetett. De máig emlékszem, hogy mindig azzal nyaggattak pici koromban, hogy ne szopjam az ujjam, és én ezt úúúúgy utáltam. Szóval akkor már cumi. De ezt úgyis Bence dönti el és nem én. Mert hiába adok neki cumit, ha kiköpi, okos ez a gyerek, tudja mi kell neki. :lol:

Kép
frocli

Amúgy bence alszik ezerrel, csak én nem sajna. Ez a szilveszterezés felborította a belső órámat.... :?

Kép
frocli

flora, anyatejet 6 hónapig lehet fagyasztóban tartani.......mielőtt letelne majd a 6 hónap, én kiolvasztom, és odaadom neki, a frissből meg pótolom a készletet :wink:

kriszti, nincs itt ubi, szó szerint semmi..hagyma-krumpli azt csókolom, ja, meg a karácsony előtti disznóvágásból, amit fater rendezett, abból kaptunk fél disznót, de nem biztos, hogy tanácsos lenne rántott húst ennem zöldségnapon :lol:
viki, látom, most te voltál hiperaktív......mégzöldebb karaktereket én nagyon nem tudom kedvelni :evil:

KépKép
Kép
scooper

ja, gyerekem a szokásos 10 körüli kelés helyett most 6 50kor keltett :evil: hatalmas cuppanásokra ébredtem :lol: :lol: :lol: evett, most dumál a plafonnak, remélem, egy fél óra múlva visszacsiccsan :lol: :wink:

KépKép
Kép
scooper

Jó reggelt!

Látom Nektek az éjszakátok is jó volt!!

Viki, megzabbantom Dórit!! Gyönyörűűűűűűűűűűű!!!
És én imádom a hozzászólásaidat, mindig annyit nevetek rajta!!
Dóri nem különleges baba, emlékszel mikor írtam a pudingot? Na tesóm kisfia 5 hónapos és 10kg! De kezdenek eltűnni a hurkái, mert nyúlik. :lol:

Frocli, bátrak vagytok tényleg. Én vonattal nem mernék elindulni Lőrinccel. Még kocsi is necces lenne 10 órára.

Süti, útifű :lol: :lol: , oké, bár ne legyünk betegek!

Kriszti, köszi, köszi a blogot !!!

Flora, igen 6 hóig tárolható, bár ha főzihez kevered hozzá szerintem nem lesz semmi baja a tejnek!

Scoop, amúgy nekünk sincs ágylábunk, hanem teli! :wink:

Andi, éjszakátok? Nagyon jók a cikkek amit Kriszti beírt! Hátha...

Na megszólalt az Úr hangja, majd jövök... :lol:

Kép
kata05

jó reggelt!

Kata,ne is legyünk betegek,igzad van,de bevallom mikor uncsiöcsém beteg volt és adni kellett neki,volt hogy én betegség nélkül is ittam :oops: :oops: :roll:

Flora én is úgy tudom hogy fél évig is maradhat a fagyóban!!

sutimano76

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="sutimano76"]Z írta:sutimano76salyam,írd ki!!!!!!!!!Megkönnyebbülsz!!!!!!!!!!

Na ja.... Kép

nem tégec akarlak utolérni,hanem Berni Dórit :roll:

Süti... vigyázz Te... mert én 78 vagyok!!!! Kép
Inkább ne akarj utolérni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Scoop,csinálj inkább paprikás krumplit!!!!!!
a vaj nálam fehérjének minősül!!!

Viki,há nem muszáj fehérjenapon húst enni!!!,egyél csak tejterméket!!!!esetleg halat ha azt szereted!

sutimano76

Asrtid,Viki írtam pár hüleséget :wink: a blogba a fogyáshoz!

sutimano76

Jó reggelt!

ti miket nem műveltek itt minden este! :shock: Így lehetetlenség tartani a tempót... pedig nekem az este szent... 8-tól csak a családé vagyok... gyerkők elalvása után meg csak apikáé... ;)

Viki, azok a hurkák. Jujj, de meg fogom dögönyözni Dórit ha jöttök... mr ha szabad. :oops:

Vera, látod nincs Zoéval semmi gond, szépen növöget. Gondolom már te is megnyugi.

BRUMI? GYEREEEE MÁÁÁÁÁÁR!!!!! HIÁNYZOL!!!!!!

Andi, lehet Ranschburg-nak igaza van... legalábbis egy próbát megér, hakap Barni vmi zajforrást elalváshoz. Ákos ilyet kapott apóséktól karira: http://www.vatera.hu/chicco_first_dreams_ejszakai_ejjeli_feny_158825142.html Többféle zenét játszik egymás után a komoly zenétől a madarak csicsergésén át a tengerzúgásig. Közben lehet csillagokat vetíteni a falra, melyek változtatják a színét. Idáig 2 olyan esténk volt, mikor jó hasznát vettük... meg napözben is ha nyüszi csak bekapcsolom neki a zenét és megnyugi...
De Krisztiék holdja is jó lehet... meg van ezer hasonló...

Zsalyam, gyűjtsd az erőt és írd ki magadból. Enyim anyu is fogyózik velünk. :lol:

Rita, egy igazi kis apró gépet... mindi gis ilyet szerettem volna, amit ha egynk sétálni vagy bárhova simán magammal tudjak vinni. Fuji Finepix J30...
Remélem hétfőn okosabbak lesztek emiatt a hemangióma miatt.. még életemben nem hallottam róla...
Mírának is 8 hósan bújt ki az első fogacskája. ;)

T-pk, van pár hasonló minőségű, mint a PP... most folynak az ártárgyalások. ;) Remélem jövő hét végére már komplett listával tudok szolgálni. Ezt az ágyat nem ismerem :(

Szuszika, nem raktározom, mert nincs helyem... se ... meg képtelenség lenne mindenből készletezni. Ha az tecc, akkor írd meg melyik érdekelne és mondom mi mennyi mikorra. De sztem te is várj még vele míg nem lesz fent az össz kínálat.

Mennem kell, később folytatom... remélhetőleg...

Kép Kép
manósziget

Először is mindenkinek Boldog Új Évet!
Amiből hiány van abból sokat, amiből túl sok abból kevesebbet ( pl. anyósok, kilók... :lol: kivéve pl Süti anyósát)

Névanpi köszöntéseket köszönjük szépen pici Ábel nevében is!

És Fruzsinak kívánunk mi is boldog névnapot!

Figyeljetek már annyiszor akartam kérdezni mi ez az Istennős dolog? A Bennünk élő Istennők című könyvből? Vagy valami más?

Kép
Kép
tengdi

Süti cuminélküliséghez Kép
azt mondtad nem leszel ma :wink: :wink: :wink: de nehogy félreérts!!! :wink: :wink: :wink: éppen azért jöttem, hogy hiányoljalak :D
jó dumapartit, babázást Nektek Bibivel :)

Frocli: hát, én egyetértek Katával, bátor vagy ... de ki ebben, ki abban, meg ha rutinos vonatozók vagytok, akkor nem lesz gond ... én nem biztos, hogy vonattal bevállalnám :oops: :roll: egyébként miért is, valamiért úgy rémlik, hogy párod autóval megy .. vagy rosszul emlékszem? ... de a lényeg, hogy ha így döntöttél, akkor lecarom tabletta oszt gyerünk ... a karácsony utáni pár napot én is így éltem túl ... azt mondtam, hogy majd lesz valahogy, minden meg lesz időben, csak ne görcsöljek előre ... és tényleg minden rendben és teljesen jól alakult. :)

Fogyis blog: Kriszti kösz, bár még nem néztem meg ... ezer éve nem jártam ott, ide is csak éppen bekukkantani tudok .. de ma mindenképpen ránézek ... meg a többi bejegyzésre is ...

most megyünk családilap havat lapátolni az udvarra :)

KépKép
KépKép
madar

Hát Tengdi az úgy kezdődött,hogy terhesek voltuk,jöttek a kilók és Flora közölte,hogy mi akkor is Istennők maradunk!!!! :wink:

sutimano76

Tengdi: Istennősség ... Flora után szabadon ... Ő nevezett el minket, nőciket itt a topicban Istennőnek, amikor fehér bálnához és egyébhez hasonlítottuk magunkat. :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar,köci a hiányolást!!!ebéd után jönnek Bibiék,addig lehetek!!!!

sutimano76

Még visszatérnék a tgyás-ra.
Frocli azt hiszem te kérdezted, nem, nem voltam szabin, 2007 decembertől GYED 2008 májustól GYES, aug 27-ig, aug 28-tól TGYÁS.
Olyannyira kiakkadtam tőle, hogy azóta visítva elég a tejem, ugyanis, ha mégis így lenne akkor cirka 1 évesen bölcsibe kéne adnom Ábelt, ebbe pedig bele sem akarok gondolni!!!! Én 3 éves korukig itthon tartanám, mert szerintem addig legjobb nekik otthon. Ez az én elvem.

Aztán egy nagyon szomorú hír kicsit helyére tett. Ismeretségi körben ( nem közeli ) 35 évesen meghalt 24-én egy anyuka, 2 és 4 év körüli kicsiket itthagyva. És akkor arra gondoltam, Ábelnek milyen jó, ha neki csak nélkülöznie kell nappal hétköznap az anyukáját, nem pedig elveszti.
Általában, ha padlón vagyok, akkor igyekszem valami nagyon rossz sorsot felidézni.
És ahhoz képest viszonyítva úgy érzem nem lehet panaszom.

Kép
Kép
tengdi

cumihoz
nekem ez az egy, amihez tartom magam, Jettával olyan iszonyú volt, olyan függő volt és olyan sok gond volt miatta, hogy én ebből nem engdek.
Máté az ujját sem szopizta, Ábel, ha így folytatja, azt fogja, olyan ujjfüggő, hogy csak na! kettő minimum, vagy mutató és középső, vagy muattaó és gyűrűs.

Andi!
Én ugyan nem vagyok hiteles személy tanácsadásra, de talán még próbáld meg azt, hogy mikor nappal altatni akarod, teljesen besötétítesz, éjjel ugye az van, hátha kapcsolódik a sötéthez az alvás, világoshoz a fentlét.
Nekem az atapasztalatom, hogy nem válik be, ha nem engedem aludni, csak nyűgösebb lesz, de ettől nem fog többet, vagy hosszabbat aludni, mikor én azt szeretném.

Kép
Kép
tengdi

Ábelt nem zavarja, ha ide jönnek, de vele még anyuhoz sem tudunk sokáig menni, egyszerűen nem tűri az idegen környezetet. pedig voltunk már párszor, de aludni egyszer sem sikerült még hosszabbat.
Hát Mátéval utoljára 2 évesen voltunk éjjelre is távol, akkor még nagyon megvislete, most nem tudom mi lenne.
Mint ahogy azt sem, Ábel is ilyen lesz-e, vagy ő kinövi majd.

Kép
Kép
tengdi

Na mit is akartam még?

Ha publikus, akkor leírod Kriszti miért tartasz a kettesben maradástól exszel?

Süti

Küldtem e-mailben újszülött és 3 hós képet, de visszajelezett valamit, nem kaptad meg akkor gondolom?

Kép
Kép
tengdi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: