A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk: ez amit mondtam játszóház a IV.kerületben van ha esetleg elfogadható lesz árban.
Apa szeretne majd ketteskét csak nem most az ő számításába 3 év múlva jöhetne :roll: :roll:

Maggie: Ezen az Istvánon nekem is megakadt a szeme de úgy voltam vele vagy elírtad vagy apát igy becézed :lol: :lol:

Jó éjt!

Kép

Kép
agica1126

Helló, drága lányok,
Maggie-nek és Vindónak ezer évnyi boldogságot szülinapjuk alkalmából (a többi nemrég ünnepeltnek is hasonló jókat kívánok)!!!

[b]Ágica
, ez a várakozás szerintem is nagyon izgalmas, úgy szorítok Nektek! Remélem, Petrus hamar visszaszokik a bölcsibe.

Dettyk: szerintem sok sorstársad van, drága. Én is rekreálódni járok a munkahelyemre. Két napot elmentem a héten könyvtárba, mert már dec. közepe óta itthon voltam Ádival, és kezdtem besokallni (pedig nekem csak egy gyerkőcöm van).

Viranka: ebbe a fajta fogyiba bármikor becsatlakozom ;-) Szóval CSAK csoki és kávé? ;-)

A talit én is nagyon várom, de sajnos játszóházötletem semmi nincs, nem jártunk ilyenekbe.

Vindo: mi tegnap láttuk S-sel az Avatart 3D-ben és csodás volt, pont ilyesmit akartam. Az imaxos változatról lemaradtunk, ha vki abban látta, majd írja meg, mi a különbség a sima 3D-hez képest.

Tündi: nekem meg a Vampire Diaries maradt ki.

Egyébként sorozatban én még nagyon szeretem (a "kötelező" Lost, 24 és ilyenek mellett) a Médiumot (a Patricia Arquette-es változatot), az idővel csak egyre jobb lett, pedig induláskor sem volt semmi. És a családi szál valami szuper. Nagyon tudom ajánlani, a Hallmark szokta adni (de én nem úgy nézem, csak néha belefutottam ott is). Meg ha valaki sokat akar röhögni, akkor Scrubs (Dokik), tele jó karakterekkel, azt meg talán a Comedy C. adta.
Puszi, megyek vámpírnézni én is. ;-)[/b]

Kép
Kép
irina

Jó estét,

Hááát már én is azt hittem, hogy bekopogtat hozzánk a gólya...
3 napot késett, 29 helyett csak ma jött meg. ÁÁÁÁÁ már kezdtem magam beleélni, bár az Uram nálunk sem örülne.
Azért Ágice szurkolok neked!!! :-)

Maggie és Vindo Boldog szülinapot!

Visszaolvastam a méreteket, én is írok adatot. Ricse súlya 12,5 kg körüli és nem tom milyen magas 92-98 -as rucijai vannak, de szerintem reálisan "csak" 90 cm.

Szóval Ő meg 12 x-te a születési súlyát :D :D :D :D :D

A fogyókúrások klubjához lassan nekem is csatlakoznom kell, alig jön rám naci. Mérlegre állni nem merek, tuti vagyok vagy 65 kg....
Erről a csokidiétáról hallottam én is, állítólag jó minőségű magas kakaótartamú csokit kell enni.
Vendég

Bercó még itt ugrál, sütizik, mogyorózik. Tegnap este is jó későn aludt el. n11-kor közölte, hogy kakajótejcsit iszik a ciciből, majd kitalálta: Főzzél nekem kakajót! Így el kellett készítenem egy kis kakaót is. :lol:

Dettyk, ez nem lehet semmi. Jaj, remélem nem lett komolyabb baja Bencének!

Irina, igazad van, ez a nekünk való fogyi. :wink: :lol: :lol: Egyszer a Reggeliben hallottam, hogy a monodiéták tényleg jók tudnak lenni, csak nem szabad sokáig csinálni.

Ágica, hidd el, hamarosan örülne neki. Bercónál a Kedves is kétségbe esett eleinte, de aztán meg nagyon várta és imádja egyfolytában.
dmaggie

Maggie, áááá, nem lett semmi baja, csak jó színészek a gyerekeim :wink: . Persze biztosan fájt neki, de azért voltam nagyon dühös, mert nem engedhetem ki az apjával hógolyózni, mert nem tud játszani normálisan a gyerekkel :evil: .

Era, nem semmi, Beatrice nagyon nagy csajszi :shock: .

Irina, örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen :oops: . Én nagyon szeretem a Comedy C.-t, de P nem díjazza az összes sorozatot, amit néznék :roll: .

Ágica, P sem örült Pankának, most meg hatalmas a szerelem :) .
dettyk

Hú, most azért belelendültetek :D

Ja, sokszor kapunk olyan csokikat, hogy alig bírjuk megenni... Néha egy-egy bocicsokit is adnak a rokonok, az meg hipp-hopp eltűnik :roll:

Maggie, micsoda szomszédaitok vannak :wink:
Nekem senki sem hozott gyógyteát, mikor az emeletes házban laktunk :roll:

Második gyermek: szerintem Gábornak tökmindegy, nekem viszont most dolgoznom kell pár évet :roll:
Szóval szerintem rajtam áll a dolog.

Na, elkezdek dolgozni, van mit csinálnom bőven :evil:

Néha benézek azért.

Dóri mintha kevesebbet jönne mostanában :roll:

Kép
vindolanda

Hát az biztos, hogy a súlygyarapodási versenyt Beatrice nyerte :wink:

Hógolyózás :roll: Itt csak sár van, de bokáig járunk benne :roll:

Kép
vindolanda

Még zenélnek Gergővel, én meg kidőlnék lassan. :roll:

Dettyk, akkor rendben. Tény, hogy azért el tudják ám túlozni a dolgokat. Értem ám.

Era, gratulálok a nagylányhoz!!! :lol: Egyértelműen övé az arany. :lol:

Alapjáraton engem is kikapcsol a munkám, de most nem. :oops:

Vindo, viszont iszapbirkózást lehet csinálni. :wink: Szomszédok, igen van néhány nagyon aranyos, rendes. Velük rendszeresen együtt is szoktunk főzőcskézni, kertészkedni, stb. Annyira jó fejek, pl. ha nincs itthon valami, akkor csak átugrunk egymáshoz. Nana (őt csak B. hívja így, egyébként Julika) eléggé jól kiismeri magát a konyhámban is. Én ezeket nagyon élvezem. MIndegyiküknek akkora szíve, van, hogy na. Miattuk jó itt lakni, a többi lükével meg igyekszünk nem foglalkozni. :wink:

Ráadásul Bercó is imádja őket nagyon.
dmaggie

Irina, jó szórakozást!!!!

Az előbb Bercó letámadott, így gyorsan el kellett küldenem.
dmaggie

Bercó hisztizik, megyek megpróbálom elaltatni.
dmaggie

Rugó már kidőlt szerencsére olyan fél tíz körül. Mondjuk reggel óta fenn volt, szóval már ideje is volt...

Maggie, az a lényeg, hogy legyen pár normális. Akkor már szerencsétek van:)

Mi korábban olyan házban laktunk, ahol szinte csak alkeszek, rossz természetű öregek, ordítozó középkorúak laktak :roll:

Ha az alattunk levők kinyitották az ablakot, nekünk be kellett csukni, mert olyan bűz jött fel :shock:

Kép
vindolanda

Csak elbúcsúzom, Bercó nemrégiben aludt el, jól bírta már megint.

Vindo! Ablak: :lol: :lol: Ez azért dúúúúrva.

Itt lassan már csak egy olyan igazán lüke van, a többi egészen normális kezd lenni. De ez olyan, hogy megharagudott valamiért, csak azt nem tudom, hogy mit tettem ellene. Azóta magáz. A múltkoriban vonult előttem a lépcsőn, hátra sem nézett, úgy mondta, hogy ne tegezzem, mert nem vagyunk olyan jóban. :roll:
É meg: Óvodásokat nem magázok.
Fogalmam sincs, hogy mi baja van, de nagyon gázos a csaj. Julikáékat meg állandóan kizárják, szegények nem tudnak bemenni a folyosójukra, na szóval borzasztó. Csak szegény férjét sajnálom. Egy ilyet elviselni????
dmaggie

Még mindig meghatódom... Nagyon drukkoltunk, szorítottunk az első topikbabánkért! Így tizenkétszerezte meg a születési súlyát:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát Era, ez tényleg nem semmi :shock: Jó nagy lett :)
Vendég

Sziasztok!

Fél délután nincs netünk és alig bírok visszaolvasni :lol: :lol:

Panndi válaszoltam

Era meghatódtam a kép láttán. Köszi Mesi, hogy feltetted.
Egyértelműen a kicsi lánya nyertes :lol:

Dettyk hógolyózás, jó lehetett. Itt csak havas izé esett ami baromira csúszik :?
ma reggel ebetetés közben majdnem sikerült dobnom egy hátast :roll:

Vindo örülök, hogy jó volt a mozi :lol:

Ágica ha baba van tuti megbarátkozik a gondolattal :wink:
Cicus úszóoktatója nagyon akart tesót, párja nem.
A csajszi hamarosan szülni fog, kislányt.
Úgy várja mint a messiást :lol: :lol:

Zdori hol vannak az éjszakai soraid?

Micsoda fogyókúráról írtok :lol:
Cica valamelyik télapócsomagban kapott egy tábla csokit. Nem jut eszembe a neve. Na az szörnyű volt.
Kidobtam :oops:
Szerintem azt azért gyátják, hogy az ember fia vagy lánya leszokjon az édességről :roll:
Tuti hatásos.
Én 1 hétig nem ettem csokit utána :D

:arrow: tűznézőbe
majd még jövök

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt :D !

Itt most is esik a hó, és megmaradt. Csak azt nem tudom, miért nem tudott karácsonykor vagy szilveszterkor :roll: ...

Era, nagyon megható ezt a két képet összehasonlítani :D . Köszönjük, Mesi, hogy felraktad.

Maggie, :lol: :lol: :lol: , ez tényleg lökött szomszéd :lol: .

Mi albérletben szinte nyugdíjas lépcsőházban laktunk, nem volt gond, de tudtak minden lépésemről 8) . Akkoriban volt egy extra "lovagom" Pistin kívül, egyszer illuminált állapotban a nénik ház előtti kertjéből szedett nekem virágcsokrot :lol: . Hogy én utána mit kaptam :roll: ...és a srác most képviselő :twisted: . Egy nyúlra vigyáztam egy hétig (a 4. emeleten), és minden nap szedtem neki a ház előtt gyermekláncfű-levelet. Nénike figyelt az ablakból, és megkérdezte, milyen gyógyteát főzök 8) ...Régi szép lakótelepi évek :roll: :twisted: ...

ZDóri, tényleg, hiányolunk :) . Meggyógyultatok?
dettyk

Halihó!

Még mindenki alszik, csak én kukorékolok. Úgy be van dugulva az orrom, hogy nem igazán tudok aludni. Ráadásul éjszaka valami szörnyű álmom volt, több órán át ébren forgolódtam és fújtam az orrom.

Bercó már ébredt szopizni, de visszaalukált.

Dettyk, de jó történetek. :lol:

Móni, csak óvatosan!

Emese, köszi szépen, én már éjszaka megnéztem, meg is hatódtam rendesen. Egyébként gratulálok a munkádhoz. Bár én nem vagyok tisztában ezzel a dologgal. :oops: Elmondod esetleg, mert érdekel.
dmaggie

hali
mi is itt! Era kis csajszid nyert! :-) szépen megnőtt!!!

Maggie: szomszédok :-) ..a másik "óvodás" nem semmi.. :?
Most kezdek gondolkodni a széchenyi utci oviban..nem hallottál róla vagy óvnőről aki jó????

az itt lenne anyuékhoz 5 percre..:-) és mi is itt szeretnénk maradni aközelben..vmi nagyobb de nem drága albérletet keresünk! h tudtok ..szóljatok jó?! köszi

Emma most épp létrát mászik..hogy ezt hogy szereti ezt a mászást! :-)

esik a hó!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Sajnos nem tudom. Én a Simonyi útiban gondolkodom, oda jártak a nagyok is, remek volt. Abból is a kicsibe, mert ugye ez két részből áll.
dmaggie

Sziasztok!

Ágica! Ha már a pocakban van, akkor úgyis akarni fogja! ;)

Szelike tegnap sírva ébredt a délutáni alvásból, és nagyon anyás is volt, már sejtettem, hogy beteg lesz... :( Gyorsan hozattam Zsoltival oscillococcinumot, mire ideért vele, már kezdett a hője is felmenni, gyorsan be is adtam neki, de csak felment a láza estére 38,5-re, kapott lázcsillapító kúpot. Az hamar levitte a lázát, éjjel megint meleg volt, de szerencsére csak 37,4-ig ment fel neki, reggelre meg teljesen jó volt a hője, és jól is van, egyfolytában dumál, játszik. Bár fél 10-ig aludtunk... :shock: :) Picit folyik az orra, úgyhogy kapja az ACC 100-at is. Ha ma nem lesz semmi gond, akkor megy holnap bölcsibe.
Egyébként mind a 3-an kipurcantunk, Zsoltinak is fáj a torka, nekem is... göthös az egész banda... De már jobban vagyunk mindannyian. Kúráljuk magunkat ezerrel.

Vindo! Akkor jól emlékeztem, hogy az Avatart nézed, én is kivi vagyok rá. :)

Tali: az nekem is jó lenne, nem kéne túl sokat utazni, vagy legalábbis egyszerűen jutnánk oda...

Kép

Kép
regcsiken14

Sorozatok: Én House és Szellemekkel Suttogó függő vagyok, na meg elsősorban SzF, de Zs nem kedveli ezeket. House-t még csak-csak, de abban a mennyiségben, amennyiben én nézném, már nem... :? Bár hogy már dolgozom, nincs is annyi időm, hogy nézzek ilyesmit... :roll:

Era! :(
Nálunk sem akarná Apa most ketteskét, de ha véletlenül becsúszna, szerintem benne lenne. De anyagilag most nem jönne jól... :?
Hát igen, a Te lányod viszi a pálmát! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Szelinek nincs ilyen cirógatós szokása, viszont mostanában állandóan ölelget minket és mondja, hogy "szejetjek". :) Olyan cuki! :)

Asszem leszedem a fát, nagyon hullik már. Meg Apának meg kéne varrnom egy nadrágját, túl hosszú... vasalnom is kéne... :roll:

:arrow:

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó, beteg gyerkőcöknek a legjobbakat kívánom!

Maggie, remélem, már jobban vagy! Az egy mogorva szomszédodat leszámítva irigyellek nagyon.
Reménykedem, h az új helyünkön normális emberek lesznek (állítólag igen, eddig csak idős nénivel futottam ott össze, amikor a lakást néztük). Nagy előny lesz, hogy az egyik első lakás a miénk, tehát szomszéd előtt elmenni sem kell, alattunk nem lesz senki, csak felettünk és a hátunk mögött. Valamint senki nem fogja elállni többé az utunkat. Remélem...
Szerencsére az új helyen közelben sok barát-ismerős fog lakni, úh. csekély társasági életünk javulására is számítok ;-)
Fogyi: az a baj, h egy csomó édességet kaptunk karácsonyra. Most azon töröm a fejem, h felegyem-e mindet és utána indul a fogyi, vagy ajándékozzam el?

Dettyk: Panka dumája... hát elhiszem, hogy nehéz lehet így otthon, de biztos változni fog ez. Nagyon cuki volt a piros kabátban!

Mesi, szerintem is szuper munkát végeztetek a mei-tai.hu-val. Gratulálok. Kőceid gyönyörűek!

Beatricén meghatódtam, olyan jó, hogy minden rendben van vele.

Kép
Kép
irina

Sziasztok

Peti nem bírt tovább várni igy vettünk tesztet csak azt tudnám mit izgult ha nem akarja most... :roll:
Negatív,nincs baba :( :)

Azért köszi a drukkokat.

Szép napot!!

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Maggie, Szelina, gyógyuljatok meg :!:

Leszedtem a karácsonyfát :roll:

Megyünk venni laminált padlót a galériába, halakat, meg az aldiba is be kell menni, meg visszavinni egy notebookot a tulajdonosának, G. szerelte éjszaka :roll:

Öltözök is :arrow:

Rugó ma is nyűgös, kíváncsi vagyok, mikor lesz a régi.
Éjszakánként néha órákig fenn van, vackol, próbál aludni, de nem megy neki.
Én is fenn vagyok vele :roll:

:arrow:

Irina, biztos minden rendben lesz :D

Kép
vindolanda

Ágica: :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Ágica! Az ilyen negatív tesztekből is születnek babák. :wink: Csinálj még egyet egy hét múlva!

Mi is megyünk IKEÁ-ba, ha az 1 nap híján 1 évesem felébred. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

[quote="irina"]F írta:irinaogyi: az a baj, h egy csomó édességet kaptunk karácsonyra. Most azon töröm a fejem, h felegyem-e mindet és utána indul a fogyi, vagy ajándékozzam el?

:lol:

Irina! Vagy elteszed fogyi utánra jutalomként, ha kibírod, ha nem akkor tényleg jobb, ha elajándékozod, vagy felfalod gyorsan... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Igaza van Mesinek! Nekem is nega lett az első tesztem! ;)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica azért ha pár napig nem jön meg ismételj. Hátha :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Látom más is ezt írja :lol: :lol:

Regi akkor jobbulást Szelikének és nektek++++++++++++++
Holnap biztos mehet oviba :wink:

Irina én sok sütit elajándékoztam :lol:
Fleurék is jóízűt ettek belőle :lol: :lol: :lol:

Mesi mit vesztek?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát mi felfaltuk majdnem mindet..:-)

Kimentünk felavattuk az új szánkót! jó volt levegőzni..a szomszéd kissrácc is kint volt..meg tegnap átjöttek a kis öcssével ( 9 hónapos) olyna édesek együtt..és Emma olyna aranyos volt, simogatta a kicsit adott neki játékokat..és NEM ölelte szorosan! :-) van remény!
ja és lehet a két gyerkőc Emma meg Dénes együtt menenk oviba..remélem egy csoportba..majd elintézzük! Jólnevelt kedves gyerek! :-)

Maggie: tudom rengeteg dolgotok van..de vmikor egy pici talit legalább összehozhatnánk..már hiányoztok..:) Emlegetjük ám Bercót!:-)

Na jön a szomszéd 7 éves kislány, vigyázunk rá...:-) emma már nagyon várja!

én meg összepakolom a bölcsis cuccot...

KépKép
kaqk
Debrecen

Hello Lányok,

utólag is Boldog Új Évet Mindenkinek! Remélem jó kis lájtos evészettel teltek az ünnepek! :lol:

Móni, hatalmas gratula! Nagyon örülök Nektek!

silka
silka

Ágica, én is teszteltem negatívat, aztán vártunk tovább, és másfél hét múlva már pozitív lett :roll: :!:

Szia Silka!

Most jöttünk éppen, voltunk a Baumax-ban (padló és fólia), a halas boltban (egy algaevő hal), hamburgeresnél, Aldiban, meg G. munkahelyén, ahol kiírtuk a Spongya Bob ötödik évadját. Ez még nem volt meg, be is tettem Rugónak.

Én vezettem, gyakoroltam a téli vezetést.

Irina, hát, attól függ, milyen finom édességek. Ha jók, edd meg szerintem, ha csak középkategóriásak, akkor meg ajándékozd el :roll: Mikor mész vizsgázni amúgy?

Szép estét, V.

Kép
vindolanda

Kipróbáltuk a szánkót, Rugó fél tőle :lol:
Na, majd jövőre.

Kép
vindolanda

MESI: aranyos vagy a képekkel, én már a régi képeket nem szívesen nézegetem. Még asszem mindig nem sikerült feldolgoznom a történteket, és most h azt heiietm újra terhes vagyok, olyan erővel tört fel minden... teljesen meg is ijedtem.

Ja és még valami! Asszem még nem köszöntem meg hogy anno annyit izgultatok a lányomért, és próbáltátok tartani bennem a lelket. KÖSZÖNÖM!!!!

Ágica: Na az én ismerősöm aki nem akart gyereket, úgy örült a negatív tesztnek hogy csak na, 3 héttel később meg ment az abortuszra. :twisted: Szóval sztem még nem tuti az eredmény!!!

Holnap már bölcsi, nekem meg tanulás. Már várom :x

Szép estét nektek!
Vendég

Sziasztok!

Akartam jönni az ünnepek alatt, de besz@rt a gép...pontosabban az egér megszűnt működni, de sikerült megszerelnem!!!

Utólag is NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK mindenkinek!!!

Móni: Neked nagyon gratulálunk a kistesóhoz!!!

Juba: neled is, most már biztosan nem lesz semmi baj! :D

Igazából az utolsó hetet nem nagyon tudtam követni, előtte olvasgattalak titeket, de reagálni nem volt időm semmire!

Szülinaposoknak, névnaposoknak sok-sok boldogságot!
Betegeskedőknek pedig javulást!

Mesi: kicsi Gegit isten éltesse nagyon-nagyon sokáig! (nem biztos, hogy holnap tudok jönni). Nagyon szépek a mei-taiok és nagyon szurkolok, hogy bejöjjön a bót! :D

Viranka: nemrég, mintha olvastam volna, hogy Mírát ugrasztanád 1 évet. Szerintem ne tedd. Rebeka is kiscsoportos kora óta tudja a betűket, nem ugrasztottam. Jól is tettem, mert annyi a teher rajtuk, hogy idővel nem bírta volna. A legjobbak közt van, de egyáltalán nem unatkozik órákon.
Nemrég volt náluk nyílt nap, hááát.....eszméletlen, hogy mennyi mindent tanulnak 1-1 órán. Még én is alig bírtam követni.

Regi: gratula az új munkahelyhez! Remélem ez beválik! :D

Mi jól vagyunk, jól teltek az ünnepek. Voltak apjukoknál is, ott is jól érezték magukat, a szilvesztert hármasban töltöttük itthon. Alig bírtam fennt maradni! Rebekét is úgy kellett felkeltenem, hogy nézhesse a környékbeli tüzijátékokat.
Viktorkával kicsit nehezebb, egyre akaratosabb, felesel, de ugyanakkor imádom!!! Olyan szövege van! Mondom neki: Pakolj össze! Erre ő: "nem takolj össze!" Menj a szobádba! - "Nem menj a szobába!"
Állandó kérdései a mit csinálsz, anya? Mi az anya?
De a legaranyosabb, amikor valamire azt mondom, hogy nem tudom, akkor ő: én is nem tudom!
Úgy néz ki, hogy leszoktunk a cumiról. Ebben nagy segítség volt a bölcsi. Ott egyáltalán nem kell neki egész nap, csak itthon. Pár napja eltűnt. Sehol nem találtam, mondtam neki, hogy biztos apánál maradt. Erre ő megvonta a válllát, aztán szépen elaludt. Két nappal később ő találta meg, fél napig cumizott, aztán megint elrűnt. Azóta is megvan nélküle, hiszti nélkül! :D :D :D
Rebeka is jól van, nagyon jól megy neki a suli, emellett kézire ját, külön tornára, szolfézsra, népi táncra. Úgyhogy nem unatkozik! :D

Holnaptól kezdődik megint a taposómalom, semmi kedvem hozzá. a téli szünetben szabin voltam a gyerekekkel, jó volt kicsit "pihenni".

Most ennyire futotta, remélem mindenki jól van! Hiányoztok ám nagyon!!!

Puszi!

Kép
Kép
timi26

Vindo: akkor Rugó inkább nyári gyerek! :-) a vizet napot szereti????
:-)

Emma nagyon szeretei "taposni"a havat! :-)

hamburger..mmmmm de ennék most... olyan ehetnékem van..pedig 1-étől próbálom visszafogni magam..evés terén....
aztán megpróbáljuk a bölcsiben alvást a hét közepétől v a jövőhéttől...és bízom benen h találok vmi munkát mert így nagyon rossz lesz Emma nélkül..lesz egy csomó szabadidőm.. :?

Silka: jó régen olvastunk rólad

Sense: nagyon rég nem jelentkezett!!!!!!! se itt se amott!! :shock:

na összepakoltam a bölcsis cuccokat...j teganp a kika-ban vettem neki orkán kesztyűt aranyosat 690ft-ért???? :shock: :shock: sehol nem találtam ilyen kicsit, pláne nem orkánt!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ma most van először csend, mert Lilla mesét néz :?
Egész nap ment a nyafi meg a hiszti :( apával teljesen kikészültünk.
Majd még írok...vége lett a mesének és pirinyóm is sír.

Pusz

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok,

huh vége az ünnepeknek:-) ma volt itt az utolsó vendég, minden nap jött valaki :roll: már teljesen elfáradtam. Ez a sok pakolászás, takaritás, készülődés.... jövőre elutazok :roll:

Holnap minden a régi kerékvágás szerint megy majd:-)

Heni
KépKép
heni81

Hát szilveszterkor jó sokat termeltetek :lol: a chat party-ról lemaradtam, nagyon hulla voltam.

Móni
Én is krumpli salit csináltam :)

Kaqk
Akkor én súlyos időket élek...:? gondolkozni úgy igazán nem nagyon jut időm és energiám :( már gondolkoztam, h valami szellemi frissítő kellene, mert néha már magyarul sem tudok. Nemhogy még angolul...:? dobhatom a diplomám a kukába :) no azért nem.

Juba
Nem tudom írtam e de úgy örülök, h minden rendben.

Heni
Jó kis buli volt nálatok :)

Lilla is szerelmetes típus, puszilgat és napjában többször odajön, h közölje, anya szeretlek. De kell is valami kárpótlás a hisztis nehéz percekért :lol:
A fiam meg kész vagyok. Most már nagyon figyel...rám néz és elkezd valami irtó édes hangon katyarászni :) tisztára mintha valamit nagyon el akarna mondani és közben néhány óriási mosollyal megfűszerezi mindezt. Meg kell zabálni.
Csak nem sok ilyen perc jut nekünk sajnos Lilla miatt, de olyan hálás tud lenni, ha végre igazán foglalkozunk vele.

Mesi
Sajnálom a szilveszteri hiszti drámát :( és az apró betűs rész meg nem túl biztató számomra :( én pedig annyira bízom benne, h hamar vége már a hisztinek. Legalábbis mielőtt megőrülünk.

Mi 4en lettünk :) és a jelenlegi állás szerint egy jó darabig nem tervezek 4 és félen lenni :lol:

Szilveszterkor itt is volt durrogtatás. Nekünk semmi extra nem volt. Délelőtt elmentem a gyerekpszichológus ismerősömhöz, P meg Lilla addig sétáltak.
Délután meg mese, kaja teljesen a szokásos napi rutin jött össze. Viszont pont 9 körül volt több tűzijáték és Lillának nagyon tetszett. Mind meg kellett nézni, de aztán már félt is tőle, mert nagyon hangos volt és úgy szorította az apja nyakát, h majd megfulladt. Aztán az ágyra lefeküdt mi simogattuk és meséltünk neki és végül így aludt el :) keresztben a mi ágyunkon :)

Dettyk
Gratula TVhez :)

Panndi
Nem semmik vagytok :) és nagyon szépek a képek :)

Vindo
Héliumos lufi :lol:

Fogyihoz mindenkinek sok sikert. Én lassan valami light-os tornát fogok, csak a jobb közérzetért.

Ágica
Azért még hátha...vagy ahogy szeretnéd :wink:
Nekem is szokta a nyakamat meg a hajamat babrálni elalvásnál Lilla. De csak akkor.

Tali: Lurdy ház játszóháza? Mondjuk az jó nagy, ott szaladhatunk a gyerekek után.
Amúgy mi is hárman mennénk azt hiszem.

Igen isteni volt a Móni féle ajándék süti :lol: mi híztunk :lol:

Timi
Örülök, h jól vagytok, jó, h jöttél :) és a cumival ügyesek voltatok!

Dávidok, Fruzsi boldog névnapot!
Maggie,Vindo Boldog szülinapot!

KépKép
KépKép
fleur

Nekünk ma rémes hiszti napunk volt :( sikerült kiabálni Lillával ma nekem is apának is, mert a folyamatos nyafogással és variálással hihetetlenül kihozott minket a sodrunkból (főleg engem) :( nem vagyok rá büszke, de néha ilyen is kell (főleg ha az ember nem alszik eleget, mert fáradt és még délután sem hagyják). Elég nehezen kerültünk ki ebből a körből.
Apa is teljesen kivan már. Neki lételeme a csend és a nyugalom :? hát az most nem nagyon van itthon, mert hol Lilla hisztizik, hol Dani sír.
Ma még sajnos neki sem volt jó napja :( Talán az időjárás változás vagy fene tudja. Lényeg az, h kicsi családunk kivan.

Amúgy a pszichológussal történt beszélgetés után komoly döntést hoztunk és ma vettünk neki egy cumit (nagyon nagy dilemma volt). P elment itthonról és mikor hazajött mondta neki, h volt az Erzsi néninél és még keresték a cumit és megtalálták. Látnotok kellett volna az arcát, ahogy felragyogott. Kérem a cumimat, az én cumim. Sárga cumim....aztán bekapta, de nem szopizta. Megnézte és látta olyan mint volt, kérte apát mossa meg. Vissza tette és hozzám bújt. Amikor beszélt zavarta és mindig kivette. De nem tudta szopizni, így kb 2 perc múlva a kezembe nyomta...hát ennyi egyelőre a cumi story. Most ott figyel magányosan az asztalon és Lilla alszik.
Az ismerősünk amúgy azt mondta nagy hiba volt nem másikat venni (tudom ti is ezt mondtátok) és azt tanácsolta, h adjuk neki vissza, mert egyszerre két trauma nem érheti a gyereket. Ugye a tesó és a cumi elvesztése plusz még itt van a dac korszak is, ami szerintem önmagában is elég lenne.
Szerinte teljesen jogosak a gyerek dühkitörései és örüljünk neki, h vannak, nem nyomja el és az külön jó, h a játékaiban is visszajön.
Szerencsés, h Danit nem bántja.
Mondta, h tudja, h nagyon nehéz, de türelem kell.
Az nem mindig van :(
Amúgy pont ma volt először olyan, h teljesen kiakadt amikor Dani ölben volt: szoptattam vagy felvettem. Közölte, h tegyem le és őt vegyem fel :( ez most kicsit elszomorít mert nehezíti az amúgy sem könnyű helyzetet. Pedig szegény pasikám alig van ám ölben olyan rossz, h ezt a kevés időt is sajnálja tőle.
Mondjuk talán a mai érzéseim nem számítanak, mert tényleg nagyon rossz napunk volt és előtte már voltak jobbak is.
Remélem, h a cumi elvesztés kapcsán keletkezett rossz érzést és hiányérzetet sikerült kicsit enyhítenünk azzal, h kapott egyet és ő tette le.
Szorítsatok!

KépKép
KépKép
fleur

Gege,Panndi!
Boldog szülinapot :)

KépKép
viranka

Gege baba, nagyon boldog születésnapot Neked! :)

viranka: köszi :)
Vendég

Sziasztok

Panndi és Gegike sok sok boldog szülinapot!!!!

Még mindig semmi :roll: Most azon agyalok lehet valami bajom van :roll: agyilag biztos :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

KépKép
viranka

Sziasztok!

Panndi és Gergő boldog születésnapot

Fleur nagyon drukkolok, hogy most már jobb napok jöjjenek+++++++++++++++
Ügyesek vagytok P-vel és megoldjátok.
A héten megy már Lilla a csanába?
Esetleg marad otthon veletek, hogy teljes legyen a család?
Arra mit mondott a barátnőd? Nem érzi úgy, hogy kiszakítják a családból és csak Dani marad ott nektek?
Azért érdekel, mert Pöti születése után nem sokkal cicusom ovis lesz :roll:

Ágica de dinka vagy te csaj :lol: :lol: :lol:
csütörtökön (ha addig semmi) újabb teszt majd doki. Szerintem :roll:

Heni már kértem de biztos elsiklottál felette :roll:
a húsos kenyér vagy mi a neve receptjét leírnád nekem?

Zdori minden oké?
napok óta nem írsz :roll:

Vindo vettetek tévét?

Timi miért csak hármasban?
Párod?

Grétike szenved. Z ma ment dolgozni és nagyon nem akarta őt elengedni :( Kapaszkodott a nyakába és mondogatta, nem apa, nem mész dolgoz, marad itt cicus. Most rám mérges, mert én itt vagyok :( A két ünnep között Z itthonról dolgozott és az más volt. Gyakran találkoztak, sokat játszottak. Most meg csak anya van :(
Duzzogva nézi egy robotos mesét.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi, Gergő, Isten éltessen benneteket!

Ne haragudjatok, de az elmúlt pár nap szobatisztasgi projekt volt, 24 órában... De mostanra nappal teljesen rendben, alvás közbenpedig időnként még jön vmi. :) Itt tartunk nagyfiúval. Most nem tudom, meddig, de elég gyakran megyünk wc-re, így aztén abszolult tele van minden nap... De azért nagyon jó, hogy elhagyhatjuk a pelust! :)

Mindenkinek szép napot!

Köszi a hiányolást! Majd olvasok, meg jövök, csak egész éjjel semmit sem aludtam, mert Daninak pisilnie kellett volna, hogy labort tudjanak csinálni neki, de egész éjjel nem pisilt, csak reggel fél 7kor. Így azzal telt az éjjelem, hogy behatóan tanulmányoztam a fütyi működését, Dani tök jól aludt közben... :) Csak azt nem értem, hogy amikor mindig már úgy túnt, hogy namostaztán pisi lesz, akkor miért nem lett, és reggel meg miért lett???

Na, belőlünk ennyi elég, olvasok majd, meg jövök. Sztem mostmár éjjel is majd... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Boldog Uj Evet mindenkinek! :D

Hat, elteltek az unnepek, ma eloszor ment Apa dolgozni, kicsit szomoruak vagyunk most... :?

Jol sikerult a sokgyerekes karacsony, szuper volt, hangos, es faraszto.. :lol: De apa nagyon sokat segitett, igy ketten megbirkoztunk a feladattal! :D

Gegi babanak boldog 1. szuletesnapot kivanunk!

Panndi, neked is sok boldog szulinapot!
Vendég

Sziasztok, itt el elkezdődtek a hétköznapok.

Rugó bababulit tartott éjjel.

Jön :arrow:

Panndi, Gegi - sok boldog születésnapot még :!:

Mennem kell, de jövök, ahogy tudok.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: