A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

jézusom.....
nnna aztán van aki tud új évet kezdeni rendesen......

BIBI - örülök, neki , hogy te értelmes nő vagy és láthatatlan betűknek tekinted azokat a sorokat amik nem érik meg az elolvasást....és akkor itt köszönném meg neked a sok segítséget amit kaptam tőled 2009-ben:))))
örülök, hogy anno te is csatlakoztál és itt vagy velünk:)

KépKép
dorkamartini

Hogy vagy Timi???

Kép
babcika

Manó etetőszék ügyileg lenne hozzád kérdésem. Nézegettem 2 félét és a Te honlapodat dobta ki 1. helyen. :D
Az egyik a Baby Design Bambi, másik pedig Bambino World. De nem az amit Te tartasz, hanem egy másik fajta.
Ez:
http://www.bambinoworld.at/de/hochstuhl ... blett.html

Szerinted melyiket érdemes megvenni? Melyik jobb ilyen kicsi kortól? Milyen minőségüek?
Vendég

Andi, simi-simi Nektek. Barnusnak üzenem éjszaka jobb aludni!! :wink:

Scoop, te tudsz élni, 8 cukorral a teát. :shock: :lol:

Bibi, jelentkezz!!!!!! Nagyon rég voltál! Ugyi nincs gond?

Már több mint egy hete fáj az alhasam..... :?

Kép
kata05

nálunk cumi avent - nekem bejött naon....

osanit:)))) - én is vadászom most..persze senki nem megy arrafelé..eddig hetente vki....

szerintetek meddig okés a chamomillától a fosi - ha nem adom fáj neki fogija ha adom akkor meg fosi

annnyira édesek voltatok, hogy gondoltatok rám... naon jól esett:))) most már jól vagyok......nemtom mi volt ez.... de mindegy is.....:))) remélem már nem jön visssza...... parázok még kicsit....

KépKép
dorkamartini

Babcika nekem sem megy olyan sok tápi por mellé, de mikor Apa csinálja, hát akkor bizony minden olyan. De azért nálam is olyan lesz a csavaros rész, ahova a kupak megy rá, és akkor kifolyik a tápi. Szóval utálom.
A széles szájúba csak bele dobja az ember, annál nincs gond.
Vendég

[quote="pájaro"] írta:pájaro
[quote="scooper"]k írta:scooperöszi imola, nektek is nagyon boldog új évet! tényleg nagyon várunk ám vissza! remélem, a 2010-es év a megbocsátások éve lesz....... :wink:

Tőlem ezutám max. képeket fogtok kapni... abba Bibiesbrumi talán nem tud belekötni... :wink:

Jól és boldogok vagyunk....

ennek örülök, már mint hogy jól és boldogok vagytok! sajnálom, hogy így alakult köztetek, de én nem akarok-fogok állást foglalni, mert én téged is, és brumi is nagyon, de nagyon szeretem!!! csak annyit mondok, és szerintem nem csak nekem ez a véleményem, hogy bármikor szívesen látunk itt a fórumom.
a képeket is nagyon várjuk!!
lánykádnak nagy puszit küldök, neked nagy ölelést, és egész családodnak nagyon boldog új évet és sok szerencsét :wink:

KépKép
Kép
scooper

kata: én imádom a kenyeret, a kenyeret is kenyérrel eszem, de most kénytelen vagyoklemondani róla :?
nem szivesen lennék most a helyedbe :? nem lehet egyszerű most neked a kicsivel....drukkolok, hogy hamar kijöjjön az a fog!! :wink:
ez a kopaszi-gát ez mics? már írtátok sokan, de amúgy életemben nem hallottam róla :roll:

KépKép
Kép
scooper

Ja, hát apa az más tészta, ha rábíznám a konyhát beborítaná valami fehér por, vagy ha nem , akkor fél óra lenne az elkészítése :lol: :lol:

Ja és most nézem, mi is szept 11-jén születtünk. Laura hánykor, mekkora súllyal, hány cm???

Kép
babcika

manó, nekem sosincs sima barna hajam, mert nem szeretem....most is egy sötét-szőkés-barnás-vöröses hajam :wink: szeretnék szőke lenni, de egyből nem lehetet, fodrászra nem költök, így mikor van egy kis pénz, elmegyek a fodrász-kellékeshez, és feltankolok hidrogénből, szőkítőporból és festékből, így fokozatozan világosítok :wink:

KépKép
Kép
scooper

Scoop 8 kanál cukor :shock: Én cukor nélkül iszom a Laktoherbet, nekem ízlik úgy.
Tényleg azt hittem, h befestetted a hajad, olyan igazinak tűnt. Meg mondtad is, h csinálsz egy meglepit, ami másfél óra múlva kész. Azt hittem az az. :D
Vendég

Szuszika, nekünk Baby Design Bambi-nk van! :wink:

Kép

Kép
kata05

régen én is mindent kenyérrel ettem.... persze akkor versenyeztem és gondolom kellett a energy.....de scoop ne aggódj az első hetet kibírod utána már rááll a szervezeted.
meg van az a kölesgolyó vagy mi.... én naon szeretem...:))) azt szoktam enni néha ha rámjön...

ja és én pirítósfan vagyok - iiimádom
vajas fokhagymásan meg iiittteni:))))

KépKép
dorkamartini

Először én is azt hittem, az a meglepi :wink:

Kép
babcika

Babcika Laura 17,55-kor született, 3200g és 51cm.
Blanka hány órakor? A súlyára emlékszem, hatalmas baba volt. Most mekkora? Laura 6500g és 62cm.
Vendég

manó, nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink: ákos, ahog bontja azt a csomagot!!!!!!!!!édes, és míra is....tied apa kicsit mintha morci lenne a képeken, vagy csak nekem? :roll:

KépKép
Kép
scooper

Timi,szerintem 2-3 napig pihentetheted a kamillát.Zsu ajánlotta a viburcol kúpot,illetve a dentinox is segíteni szokott fogzásnál.Esetleg néhány napig azzal is enyhítheted Dorki fogfájását.
Én azt hiszem,hogy a homeosokat kúra szerűen kell,de ebben Brumi penge.Ő meg tudja mondani.
Örülök,hogy jobban vagy.Lehet nálad is 3 napos láz volt :lol:

Kata,simi nektek is.Sajnálom a fogacskát.Remélem csak kibújik.

Nálunk még tart az éjszaka :lol: :lol: Én fél 10 kor keltem.Barni szopizott,és megint húzza a lóbőrt.Ma megpróbálom minél többet ébren tartani estig,hátja.A vicces az egészben az,hogy nem nagyon sír.Nézelődik,játszik,dumálgat.Persze a pocak ha teker akkor van nyafi,de ennyi.

Kép
v.andi

Kata de ari Lőrinc a székben! De még jó nagy neki. A lábtartót lehet feljebb emelni? Szereted amúgy? A Bambino World, amit belinkeltem, azért tetszik mert fektetni is lehet szinte benne.
Vendég

Mano,nagyon szépek vagytok.Nekem pedig nagyon tetszik a mostani hajszíned.Így,hogy egészben látlak,nagyon jól áll.
Állati jó az a karikatúra rólatok.Sógornőd készítette?

Kép
v.andi

szuszi: olyanom is van, amit andi írt, abba kétszer is belefér a kanal :lol: :lol: na jó, kétszer talán nem, de ez az üveg is tuti jó!!
egy lökött ötlet, próbáld tölcsérrel...vannak egészen pici tölcsérek :wink: :wink:

KépKép
Kép
scooper

lányok elrontottam vmit...
de remélem csak a mozgás került előtérbe..mert bár nem forgunk de igencsak kezdünk mászni....- ez okés egyáltalán? húzza maga alá a lábait és néha halad egy kicsit hason....

de

imádta ha börrögtem neki...szval börrögtem neki...... mostanra tökéletesen börrög de az intenzív gagyogást abbahagyta,,,, de nemmondanám, hogy nem beszélünk hozzá mert igencsak mindent magyarázunk, mesélünk...bevonjuk mindenbe....
essek kétségbe vagy ne?

anyum kiröhögött és azt mondta legalább könnyen kimondja majd az r betűt.....úgyis tele van vele a neve......:))

csak én aggódom....:).....

KépKép
dorkamartini

Kriszti,a 90 naposba kenyér helyett lehet enni abonetet?

Kép
v.andi

Scoop nem is olyan lökött az az ötlet! Kipróbálom!
Vendég

[quote="kata05"]A írta:kata05ndi, simi-simi Nektek. Barnusnak üzenem éjszaka jobb aludni!! :wink:

Scoop, te tudsz élni, 8 cukorral a teát. :shock: :lol:

Bibi, jelentkezz!!!!!! Nagyon rég voltál! Ugyi nincs gond?

Már több mint egy hete fáj az alhasam..... :?

a 8 cukrot úgy kell érteni, hogy egy 2 és fél literes kancsóba teszek 8 evőkanállal :wink: de is se egyszerű :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

süti ez aaaannnnyira aranyos volt!

KépKép
dorkamartini

[quote="dorkamartini"]j írta:dorkamartiniézusom.....

BIBI - örülök, neki , hogy te értelmes nő vagy és láthatatlan betűknek tekinted azokat a sorokat amik nem érik meg az elolvasást....és akkor itt köszönném meg neked a sok segítséget amit kaptam tőled 2009-ben:))))
örülök, hogy anno te is csatlakoztál és itt vagy velünk
:)

Teljesen egyetértek!!!! És Krisztivel is... óvoda.... :twisted: :twisted:
vikiviktor

a 90 napoban van szénhidrát nap:))))))))) a nem elég? kötelezően pizzát kell enni:)))))

KépKép
dorkamartini

[quote="szuszika"]S írta:szuszikacoop 8 kanál cukor :shock: Én cukor nélkül iszom a Laktoherbet, nekem ízlik úgy.
Tényleg azt hittem, h befestetted a hajad, olyan igazinak tűnt. Meg mondtad is, h csinálsz egy meglepit, ami másfél óra múlva kész. Azt hittem az az. :D

Kép

cukor nélkül is szeretem, de azzal sokkal jobb :lol: de mindegy, melyik nap ihatom cukorral? legalább egy bögrével? :roll: szénhidrátnapon?

KépKép
Kép
scooper

Szuszika! Blanki 12.50-kor, és 3 hete volt 6900 és 62 cm.

Dorka, mi a fenét rontottál volna el. Lányom 2 hete nem " beszélt" mert mozgásfejlődött, előtte igen, aztán most megnt beszél. :wink:

Kép
babcika

[quote="babcika"]E írta:babcikalőször én is azt hittem, az a meglepi :wink:

nem ez volt :lol: :lol: de épp gondolkoztam rajta este, hogy valami vidámabbat kellett volna írnom :roll: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="dorkamartini"]j írta:dorkamartiniézusom.....

örülök, hogy anno te is csatlakoztál és itt vagy velünk
:)

Teljesen egyetértek!!!! És Krisztivel is... óvoda.... :twisted: :twisted:

Én meg már meg sem szólalok, ártatlan invitálásra, ilyen válasz :roll: , na mindegy, legközelebb vagy befogom, vagy odaírom, költői a monológ :D

Kép
babcika

Molli baba egy tünemény vagy még mindig!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó... de szépek vagytok!!!! És Te meg dejól nézel ki!!!!!! Csak úgy sugárzol!!!!! :) :) :)

Timi és aki még ért hozzá... egy kérdés... chamomilla vulgaris-ról beszéltek? (nekem ebből 9 ch-s van....) ebből adhatok Dórinak? És milyen adagban lehet adni? Köszi...
vikiviktor

Akkor Blanka és Laura között 5 óra van. :D
Laura 3 hete kb 5900g volt, kezdi behozni Blankit.
Vendég

15 ch amit ajánlanak 1-1 db......
akár óránként is

ahogy fáj naki attól függően...

http://www.kismamablog.hu/fogzas/fogzas-homeopatia

KépKép
dorkamartini

[quote="szuszika"]S írta:szuszikacoop nem is olyan lökött az az ötlet! Kipróbálom!

:lol: :wink: néha a legegyszerűbb dolgok nem jutnak az ember eszébe :wink:

dorkamartini: enyém is szokott néha hason haladni, körbeforogni, sőt, van, mikor háton is csúszkál ide-oda......mondjuk noncsa intenzívem mondja a magáét, de néha csak ezt: brűűűűűűűűűűűűűűűbrűűűűűűű
szerintem nincs ott semmi gond :wink:

KépKép
Kép
scooper

Írtam a blogba...

A veszekedést meg ne kezdjük újra, én nagyon szeretném, ha Bibi nem venné magára a dolgot, de annak is örültem volna, ha Imola is próbálja elfelejteni a dolgot. De ha csak képeket kapunk, akkor ez van...

Astrid

Kép
astrid

Timi,biztos nem rontottál el semmit.Elő szokott fordulni,hogy bizonyos fázisok kimaradnak,de szerintem forogni is fog Dorki.
Azt olvastam,hogy 6 hónapos korukig beszélnek baba nyelven,utána kezdik használni a magyar nyelv hangzóit.

Kép
v.andi

Köszi Timi!!!!! :wink:
vikiviktor

beszart a fagyasztóm :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: szerencse a szerencsétlenségben, h a kisebbik... de hogy hova a viharba teszem a sok cuccot :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: b..+

Andi, kenyeret is lehet, hús és zöldségnapon 1-1 szeletet, persze abonetet is lehet,a kenyér helyett, de csak ezen a két napon és csak ennyit.

vicger

Ha nyugizásra (pocakra)használjuk a chamomillat és nem fogfájásra,akkor is mehet 1-1 golyócska óránként???

Köszi Kriszti :wink:

Kép
v.andi

én tudom, nálam van hely a fagyiba :lol: :lol: :lol: nekünk a hütő szar :evil:

KépKép
Kép
scooper

Boldog új évet!

Imola: Nagyon szépek vagytok és Molli is!

Cumisüveg: Nekünk az üveg is nuk, meg a cumi is rajta. Azzal semmi gondunk nincs.
Fogzás valszeg nálunk is beindult, de nem alul, hanem felül. Ha hozzáért a rágókája visítva dobja el Maci.

Timi: Maci is próbálja tolni magát már egy ideje. Szerintem mindegyik baba tudja mit mikor akar. Marci pl. most iszonyatosan forog, próbálkozik a felüléssel, a tolással. A kiságyban keretsztben fekszik, vagyf hasra dobja magát, rázza az ágy rácsát, bebújik a rácsvédő mögé. Szóval nemtom néha micsináljak. NEm lehet egyedül hagyni szinte egy percre sem.

Ja Tápszer: képzeljétek, fel voltam háborodva hogy dupla lett az ára, közben kiderült hogy apika dupla adagot váltott ki :lol: :lol: :lol: Mondtam neki hogy kettőt váltson ki. Erre ő két receptet váltott ki, amin két-két adag volt :lol: :lol: Én meg egy duplásra gondoltam. HAHAHAHAH

Na megyek Maci ébredt és éhes Puszszszs

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Látom zajlik az élet... mennyit írtatok tegnap óta :shock: :shock: :shock:

Manó: gyönyörűek vagytok :D és tök jól áll a barna, mert addig csak szőkén láttalak :D Hol lehet a táblázatodba beírni a súlyt? Kezdődik az önsanyargatás 4.-én :wink:

Kata
: Mi is fogzunk szerintem, mert ömlik a nyála az ökle állandóan a szájában, és ha de.10-kor kel tegnap éjjel fél 1-ig!!!! csak 1 órát aludt :? :? :? azt hittem már pofára esem a fáradtságtól.. Nem vagyok cumipárti, de volt itthon tartalékba, hát én Neki adtam, mert így legalább valami masszírozza az ínyét, és valahogy nyugodtabb is. Van fogkefe fogatlanoknak is, inkább ínykefének mondanám, lányomnál nem használtam, de asszem most fogom. Olyan mint a fogkefe, csak szilikon és masszírozni lehet vele az ínyt, csökkenti a fájdalmat. Próbáltátok még a hűtött rágókát? Mindenesetre jobbulást.

Molli édi pofa, de igaz még nem beszéltünk, de szerintem 1 ember miatt nem kellene a többit "büntetni". Elég sokan hiányoltak titeket és nagyon örültek, amikor életjelet adtatok!! Vicgernek igaza van...

Képzeljétek tegnap kitartotta Dávid a fejét hason tök hosszan tök magasan :D úgy örültem neki. Mostanában rájött hogy imádja a hangját, persze nem szimplán a sikítás szintjén... birja 2 órát... :lol: :lol:

Kép

Kép
zsu9

1-1 golyó óránként? :shock: én többre emlékszem... osanitból pl 8 kell 15 percenként

vicger

Scoop: próbáld meg kis citromlét (nem a löttyöt) adni a laktoherbhez, úgy még egész türhető :D bár most én abbahagytam a javaslatotokra és több lett a tejcsi :shock: :shock:

Kép

Kép
zsu9

Sziasztok 2010-ben is Istennők :)

Csak ezen az oldalon olvastam el pár hsz-t, majd a többit pótolom 8) ha tudom :)

Andi, nagy simi nektek az alvás miatt:cry: :cry: :cry:

Kata, nekem is fájdogál az alhasam kb. egy hete

Cumisüveg meg cumi nekünk is avent van, én is nagyon szeressem (meg Nini is :lol: )

Húúú, ma nekem is megvolt a cukormentes kávé :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Háááát, cukorral fincsibb :lol: :lol: :lol: de a szépségért meg kell szenvedni :)

Csajszik, volt nálunk a napokban a doktornő, mert Nini kicsit szörcsögött, köhécselt, meg a szemünk is nagyon könnyezett ezért jobbnak láttam az ünnepek előtt megnézetni.

Amúgy azóta szörcsögés is megszűnt, hál Istennek semmi baja nincsen, de a dokinő azt mondta, hogy minden nap kell szívni a babák orrát, mert ha váladék maradt az középfülgyull. stb. stb. (A minden napot úgy értette, hogy nem csak megfázásnál, hanem ha makk egészséges, akkor is.)
Ezekkel tisztában is vagyok, de ha a gyerkőcnek sosem szokott szörcsögni az orra, csak most volt ilyen, akkor mi a fenének szívjam? Nem akarom tönkretenni a nyálkahártyáját :roll:

Anno írtátok többen is, hogy ti sem szoktátok szívni csak ha szörcsögés van, ugyi ez nem változott azóta sem :?: :)

+ írt fel calciumust (lehet, hogy nem jól írtam le), amit szintén nem értek, mert ha nincs semmi baja, akkor minek adjam?
ezt ti ismeritek?

Ja, és jól megfáztam én is, de Anna módszerével javítgatok az állapotomon :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.02 12:02-kor.
Vendég

Scoop: említetted, hogy kimazsoláztad a 90 napos hozzászólásokat, lennél oly drága elküldenéd privin lééééééééécccccccciiiiiii :wink:

Kép

Kép
zsu9

Boboka: mi is kaptunk calcimuscot pár hete, nagyon jó gyulladáscsökkentő és mi nem szívtuk az orrát állandóan :shock: csak ha nagyon folyt a trutyi, orrcseppet is csak két napig használtam, de a calcimuskot 4 napg adtam napi 1 kapszulával és nagyon gyorsan helyrejött, Nálunk bevált :wink: :wink:

Kép

Kép
zsu9

Zsú, mi alapjáraton cumisok vagyunk, de csak alváshoz használjuk,amúgy nem kell neki. Mindenféle rágókánk, fogkefénk (az a szilikonos, meg buzogányos van, dm-es 3 féle) van, de visít ha hozzáérintem az inyéhez. Fogni meg még nem tud úgy hogy magának irányítsa. :cry:

Vicger, osanit van a tesóméknak, jó h mondtad el is kérem tőlük. Mondanám h hozd hozzám a fagyiba a cuccot, de felolvad mire felértek!

Manó, szépek vagytok így családilag! Mira tiszta apukája!

Rita, Máté is gyönyörűű!!!

Scoop, így már jobban hangzik! (én nem szeressem a cukrot) Kopaszi gát:
http://www.obol.hu/

Szuszika, nem lehet feljebb állítani. Nekünk nagyon tetszik! Tesóméknak Chicco van de ő is azt mondta h nagyon jó ez! Enyém gyerek gyűlöl vízszintesen lenni. Ha beleültetem az etetőszékbe, akkor húzza fel magát ülésbe, így a fektetés esélytelen.

Ma gombás- tejfölös-sajtos- fokhagymás cicimellet csinálok!!!

Kép
kata05

Kata: nyammi...kár, hogy a gép nem tud kostolót továbbítani :(

Kép

Kép
zsu9

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: