A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csajok! Munka tekintetében nagyon jól indul az év. Lehet, hogy sokaknak nem mond semmit, de nagyon boldog vagyok, mert a mei-tai.hu (szeptember 20-án indult), és mára megkapta a pagerank-ját, ami elsőre 4-es! Nagyon büszke vagyok Apára! :oops: (Persze közös munka, de az oroszlánrész az övé).

Uhh... Mindkét gyerek büdi... :lol:

Fogyi: Nekem is kéne! Még 14 kilót! :?

Kaqk! Apa hamarosan majd rád ontja a kérdéseit, mert így nem tud választ adni: :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vindo, Neked is boldogságost, 18. szülinapod alkalmából :D !

Regi, neked legalább valamennyire sikerült kiemelned, nekem semennyire nem lett jó :? .
Én is híztam nyár óta 5 kilót, de én egyáltalán nem tudok tornázni, mióta dolgozom, és ezért. Most télen kocsival járok, nem bicajjal, ez is segített...Valahogy át kell szervezni az életemet, hogy beleférjen a mozgás, de csak akkor lehet azt is, ha Panka alszik (mint mindent :? )...
Én is elég sokat cigiztem az utóbbi időben, én úgy döntöttem, a tegnap esti volt az utolsó szál, most még kocázni sem engedem magam. Semmi értelme, hogy két hétig nem gyújtok rá, aztán elszívok pár szálat, aztán két hónapig megint semmi, aztán egy doboz stb. Én kicsit skizo vagyok: van a Detti, aki iszik (mármint csak bulikon) és cigizik és hízik, meg van a Detti, aki nem cigizik és tornázik minden nap, és Norbi update-el :wink: . Nekem kell választanom :roll: .
dettyk

Sziasztok!

Maggie, vindo: nagyon boldog születésnapot Nektek! :)

Detty, kabátot köszi, meg másnak is, lehet, hogy közben sikerült szerezni, de ha mégsem, akkor érdekel! :)

Ágica, Nálad még mindig semmi? :wink:
Vendég

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Maggie és Vindo!

Nem voltam bocsi :oops: . Néha olvasgattam.. :oops: Filmeket töltöttünk és néztünk...

Huu Vindo köszi a film címet,épp most néztem végig a the vampire diariest,meg az alkonyat és az új holdat most keresem a 3dik részt :roll: én is csípem az ilyen filmeket 8) bár amit te adtál meg bele néztem már az 5dik résznél járok ( még jó,hogy le lehet tölteni,nem kell várni a köv. részre) sok benne a 18 karikás rész :shock: :lol:

Mi is olyan 13-14kg között vagyunk. Bár sokat nőt magasságra..

:arrow: lefőtt a kv...
varga tünde

Mesi, nem tudtam, hogy van ilyen, de nagy gratula Nektek hozzá :D !

Ágica, nem lesz semmi gond a bölcsiben :D ! Remélem, Pankával sem :oops: ...

Hát csajok, én őszintén bevallom, kicsit sok volt most nekem ez a kétgyerekes lét 2,5 hétig :oops: . Én várom már, hogy mehessek dolgozni, a korán kelést és kapkodást leszámítva. Most tiszta kettyósak a gyerkőceim, a régi idill a múlté, állandóan veszekszenek, kötözködnek egymással, Panka tiszta torokból üvölti, hogy: "Hülye vagy, Bence?!" :oops: , és egész nap ez megy. Vindo, tudom, hogy ez téged nem vigasztal, de ilyenkor nem bánnám, ha a nőci nem, vagy kevésbé lenne dumás, mert sokszor már nyílvános helyen megjelenni sem merek vele 8) . Nem az a pátyolgatható típus, így ha valaki leáll vele utyulu-putyuluzni, rögtön hozzá vágja: "Buta vagy, néni!" :shock: :roll: . Szóval hétfőn megyek dolgozni, hogy kipihenjem az itthonlétet 8) .

Tv, nem akarok tudni róla, de a Tescoban leakciózták a tévénket :evil: . Egyébként tényleg klassz, sőt, szuper a régihez képest, de ha látnátok a házunkat, igazat adnátok abban, hogy olyan sok minden másra el tudtuk volna költeni azt a pénzt :? . Persze ez P focis spórolt pénze volt, úgyhogy inkább nem idegesítem magam vele :roll: ...
dettyk

Boldog Új Évet!!! :)
varga tünde

LÁnyok, köszönöm a köszöntéseket, aranyosak vagytok :!: :oops:

Dettyk, egy LG-tévé?? :roll:
G. is azt nézegeti, ma akar a tescoba menni megcsodálni, amíg mozizok.

Rugó is zakkant kissé, mióta hazajöttünk.

Maggie, boldog születésnapot Neked is!

Fogyi: na, én le vagyok fogyva, le kell cserélnem a melltartóimat, azt hiszem. Pedig volt egy-két új darab, amit a szoptatás vége felé szereztem be, de már nagyok. Mióta dolgozok, lement a maradék is rólam. De ezt inkább le sem írom, csak kicsiben. Nektek viszont sok sikert és kitartást a fogyókúrához!!!

Öltözök, aztán szerintem megyek a matiné-előadásra. Gáborék addig shoppingolnak, nézik a tévéket, gondolom, meg venni kell pelenkát is, valamint egy-két új hal jó lenne, megcsappant az állomány.

Szia Tünde!!

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vindo, iiiigen, LG, de tényleg nem akarok tudni róla, hogy akciós :wink: :roll: .
dettyk

Jó mozizást :D .
dettyk

Panndi: Még mindig semmi. :) Adtam haladékot jövőhét keddig magamnak ha addig sem megyk tesztért :D

Dettyk: Panka :lol: :lol: Halálos a kiscsaj :D Majd írd meg mi volt az első nap Pankával a bölcsibe.Te hányra szoktad vinni? Én mindig olyan negyed8 körül de igy szegénykém vagy az első vagy a második a csoportba :oops: :? :cry:

Regi: Tényleg te már dolgozol? Kicsit lemaradtam :oops:

Vindo: Mozizol? De jó neked :D

A fogyi rám is rám férne de nekem egyszerűen nincs hozzá türelmem de ha azt veszem nem is eszek csak egy nap kétszer csak az egyik este van mikor hazaérek :oops: :?

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok!

Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!

Kicsit eltüntem de mostmár próbálok vissza kapcsolódni
amennyire hagyják persze.
Jól vagyunk gyerekeim hét ördögök.
Az ünnepek jól teltek,de azt nem mondhatnám,hogy nagyon kipihent lennék.

Maggie! Vindo! Boldog Születésnapot!

Most megint csak ennyire futotta, kis lányom már rajtam lóg :)

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ágica: :wink:

Jaj, fogyi... hát én most lemondok a vacsiról egy időre, vagyis csak gyümölcsöt eszem, mert pár kilót én is szeretnék fogyni :roll:
Vendég

Hát, négy éve nem voltam moziban kb. :roll: :roll: :roll:

Szia Hörcsög!

Ja, fáradtabb vagyok most az ünnepek alatt, mint amikor dolgozok :roll:

Tényleg öltözök :arrow: :lol:

Ágica, és ébreszted a leányzót reggel vagy magától kel?
Rugó olyan kilenc után megy a csanába, de reggel nyolckor még olyan sokszor, mint egy darab fa. Nem ébred fel.

Kép
vindolanda

Ágica, hajrá :D
Azért ez már vsz. szerintem :wink:

Tényleg :arrow:

Köszönjük az újabb köszöntéseket.

Kép
vindolanda

Vindo: Elméletileg 6:35-re van állítva a telefonom de Petra nem mindig ébred fel rá sőőt inkább nem.De mikor elkezdek mocorogni a fürdőben már hallom hogy kiabál hogy aja aja.Mire visszamegyek a szobába újra fekszik és szegényt úgy kell kikönyörögni az ágyból főleg mikor tudja h bölcsibe megyünk.Már a harisnya felhúzásánál lövi az agyam hogy aja ne aja ne és kérdezem hogy mit ne?erre ő tik tak tik tak :lol: ˙(ezt a mondókát Dia néni szokta nekik mondani).ÉS megbeszéljük h anyának muszáj dolgozni na ettől még nagyobb sírásba kezd és iszonyat lassan sétálunk vagy motorozunk az 5 perces úton ami persze folytatódik a benti öltözésnél.Nem tudom más bölcsibe is de a mienkbe olyan meleg van hogy polóig kell levetkőzni mert mire végzünk mindennel pisi kéz mosás rólam szakad a víz.És persze közbe vágig üvölt :oops: :roll: :?

Kép

Kép
agica1126

ÉS még tudjátok mit akartam írni hogy Petra állandóan"nyakaz" ezt kb 1-2 hónapja csinálja hogy mikor fáradtabb vagy nyügős a kiskezét bedugja az állam alá a nyakmhoz és ott tartja pár mp-ig.De ezt akkor is csinálja mondjuk mikor nem ülők hanem mondjuk pl.főzők le kell hajplnom hogy oda tehesse a kezét :shock:
Más gyerkőcnek is van valami hasonló szokása?

Kép

Kép
agica1126

Rugó úgy érzi biztonságban magát, ha a pólóm szegélye alá nyúl, különösen a karomnál. Este csak így alszik el.
Ha pulóver van rajtam, gyakran leszedi napközben is, mert akkor nem tudja bedugni a kezét :roll:

Ja, nálunk is dög meleg van a bölcsiben, 25 fok minimum.

Szegény Petra.

Kép
vindolanda

Ágica, én 1/2 8-3/4 8 között érek oda vele, előtte Bencét kirakjuk a suli közelében, nekem pedig 8-ra be kell érnem. Mi kocsival megyünk (majd ha jó idő lesz, bicajjal), mert messze van, de az a legrosszabb, hogy kocsival lassabban haladok, mint bicajjal a városban reggel :shock: . A bölcsi +mellett van ovi és iskola is, hogy ott mi van reggel :? ! Egyébként nekünk már sokan szoktak olyankor lenni, reggel még össze is vannak vonva a szomszéd csoporttal. Szerintem olyan is van, aki 6-ra jár dolgozni, és előtte kell vinni a gyereket, szegényt :? .

Az én telefonom 5.10-re van állítva, de csak azért, hogy nyugodtan elkészüljek és megkávézzak, néha kicsit angolozok is, és ha a kávéról leszoknék, lehet, hogy reggelre kellene a tornát beiktatnom. Egy 20 perces beleférne 8) .

Az én gyerekeimet általában ébreszteni kell, de csak hétköznap: hétvégén biztosan idő előtt felébrednek :roll: . Bár nem tudom, mi lesz hétfőtől, mert Panka hihetetlenül sokat és sokáig alszik, mióta itthon van. Kilencnél hamarabb nem igen ébredt fel 8) .

Panndi, ez is jó ötlet, nálam a kenyér elhagyása alapból nagyon sokat számít. Bár én inkább zöldséges vagyok, most sem kívánok kaját, csak egy jó kis zöldségsalit :) .
Ja, a kabát, ha tetszik, írd meg pü.-ben a címet, és elküldöm. Én már nem szeretném senkire ráadni :twisted: , unokatesóm terhes most, de így is több zsák ruhám van a számára, és még az sem biztos, hogy lánya lesz.

P elvitte valahová a gyerekeket (gondolom boltba, remélem ellesznek egy darabig 8) ). Lehet, hogy olvasok kicsit 8) .
dettyk

Bence csinált hasonlót, de ő morzsolta is a nyakam, azóta is látszik a helye, mintha ekcémás folt lenne ott :shock: .

Nálunk tűrhető a hőmérséklet, de most csinálták meg a kp.-i fűtést, biztosan jól szabályozható.

Viranka, most jár le az ipod, nézed :D ? Úgy vettem észre, azért elég nehéz bármit is megnyerni, sok tallér kell hozzá.
dettyk

Zs elvitte Szelit aludni... remélem elalszik... !

Vindo! Jó mozizást! Mit is nézel? Elfelejtettem... :oops: (Avatar?)

Ágica! Igen, dec. 15. óta dolgozom egy biztosítónál, ügyfélszolgálati üzletkötő, 8 órás alkalmazotti! :)
Bölcsi... :? :(

Szeli alig várja, minden nap emlegeti. :)
Én egyébként ébresztem, olyan fél 8-ra szoktunk beérni, akkor kap reggelit, meg amúgy is utána tudok menni dolgozni 8-ra. Mikor nagy hidegek voltak, Zsolti vitte, 7 körül indultak, de ha busszal megyünk, akkor is 7-re már kint kell lenni a buszmegállóban, hogy beérjünk reggelire... :roll: Viszont nem ébred nehezen, általában.
Most mi is csúsztunk a reggeli ébredéssel... majd visszaáll a rend.

Dettyk! Akkor hajrá életmód változtatás! :D Mostanában én sem voltam tornázni, de hétfőn megyek!!! Heti 1x muszáj lesz eljutnom, mert nem érzem így jól magam.
És ami nagyon jó, hogy sokkal energikusabb vagyok cigi nélkül! :) Olyan fáradékony voltam már, hogy nem bírtam magam elviselni... :?

Szia Hörcsög! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo! Boldog SZületésnapot!

KépKép
kaqk
Debrecen

jó hopgy pirosra színetem..akkor miért fekete??????????????????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

jógázok kicsit aztán jövök...tudjátok a plussz kilók :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Januári talit megszervezi valaki? Nagyon szeretnék menni! Ha más nem, vonattal megint.

Kép

Kép
regcsiken14

detty, mennyi lenne a kabát?
Vendég

Vindo boldog születésnapot! Isten éltessen!

Ágica, ez izgi. Juj, most kíváncsi vagyok... :)

Megint csak ennyi most, de Dani itt alszik a gép mellett, nem pötyöghetek...

Majd jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori

Ágica: huh ez nagyon izgi!!! :lol: :lol:

Mesi: gratula!!!!

Vindo: egyedül moziba..hánytól mész? szólhattál volna, leadod Rugót nálunk és legaláb ma keten elmehettetek volna együtt!!!

Maggie: hogy vagy??
Emma jól..fog sehol...hát lehet emlékszel hogy írtam hogy egészen hátul érzem a fogát dudorodni...azt mondta a fogorvos hogy az teljesen előre fog jönni hogy a most utolsó után jöjjön...lehet ezeken a fogfájós napokon húzódik előre...már csak pici hézag van...remélem a többi jó helyen indít :shock: :(

jógáztam..ettem... :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Boldog szülinapot Vindo és Maggie

Tali én leszervezem ha kell , de kéne másik hely :roll:
a 17 keres nekem nagyon messze van és ráadásul a tali előtt legalább egyszer, hanem kétszer el kell oda mennem egyeztetni.
Bentebb kéne egy játszóház ami nem túl drága :roll:
Ötlet?

Maggie jobban vagy?

Panndi előveszem és fotózom ha kell
na meg mérem is.
Amúgy c&a-ba vettem

Gréti a fülem szereti morzsolgatni.
Jön, bújik és mondja: anyucika füle, és már fogja is.
Sokáig csak az enyém volt jó, de most már néha apáét is fogja :D

Hörcsög de jó, hogy írtál :D
már hiányoltunk.

Ágica nyugi, nem lesz gond.
Hétfőn reggel mosolyogva fog Petra bölcsibe menni :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

BUÉK LÁNYOK!

MAJD JÖVÖK HÉTFŐN!

PUSZI

Kép
gica1

Köszi lányok, közben úgy néz ki, lett egy 80-as kabátja Fruzsinak :)

De köszi szépen mindenkinek, aranyosak vagytok :)
Vendég

Nincs mit köszönni :D
Móniékkal mi újság? Tudod mire gondolok. Nem akarnám őt zaklatni ezzel a témával.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, írok pü-t!
Vendég

Panndi, én ajándéknak szántam a kabátot, nekem már nem kell :) .

L.Móni, nekem mindegy, hol lesz, csak ne legyen messze tömegközlekedve a nyugatitól :) . Dörmiék már nincsenek sehol? Nézegettem a játszóházakat, de elég horror áruk van :? .
dettyk

Ja, kipróbáltuk a tv-t monitorként 8) . Nem semmi volt, kicsit durva 8) , de van egy csomó film a gépen, így anélkül is tudjuk nézni, hogy kiírnám :P .
dettyk

Sziasztok

Vindo: Nekünk a 5 éves húgom csinálta ezt mindig hogy benyult a poló alá a karunkhoz és kb fél éve ha nem csinálja :roll: :D

Móni: Most itt tőlünk nem messze nyílt egy játszóház akkor szoktam belesni mikor jövök haza a melóból és elég szupi játékok vannak bent és ha jól tudomszombaton is nyitva van.Megkérdezhetem ha gondoljátok csak tudni kéne kb hányan lennénk?
(de mondjuk nem olyan nagy mint a dömötör) :roll: :roll:

Kép

Kép
agica1126

És mi az az összeg ami jó lenne nekünk?

Kép

Kép
agica1126

Itt is vagyok.
Az Avatar nagy királyság volt, az már egyszer biztos :!: :o :o

Gáborék addig nézegették a tévéket, vettek pelenkát. Halakat nem, lehet, este ki kellene menni még :roll:

Itt délutánra jött a hideg. A fejem is fáj, pedig ritkán szokott. Front jöhet :roll:

Ágica, akkor ez valami közös szokása lehet a gyerekeknek. Ha Rugó éjjel felsír, és én nem vagyok a szobában, akkor úgy megyek be, hogy veszem le a pulóvert, mert keresni fogja a kézdugdosó helyét :roll:

Kaqk, kedves vagy :D

De azért magamban is nagyon jó volt. Olyan ritkán tudok magamban lenni, pedig én nagyon szeretek.

Lehet, rendszeresíteni kellene a mozidélutánokat. Gábor meg hagy szórakozzon Rugóval :roll:

Kép
vindolanda

Vindo:Örülök h jól érezted magad :D Kézdugdosó :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Halihó!

Jaj, de érdekes dolgok ezek. Bercó meg cicizés közben vagy a szoptatós melltartó csatját, vagy a pizsamám gombját, vagy a nyakláncomat fogdossa, cibálja. Sokszor este hozza is a pizsamámat. :lol: :lol: Esetleg megkérdezi: Van csat?

Vindo, akkor ez egy születésnapi kikapcsolódás volt. :lol:

A talin én is elgondolkodom, bár nem nagyon van rá esély. 16-án vizsgázok, 20-ig le kell adnom még egy dolgozatot, meg egyik hétvégén még disznótorozni is fogunk. Egy kicsit sem lesz sűrű ez a hónap sem.

Na, megyek, dolgozok egy kicsit, bár még nagyon kába a fejem a taknyitól. Meg iszok egy gyógyteát.
dmaggie

Maggie: Van csat???? :lol: :lol: :lol: itt vigyorgok magamba olyan édes lehet mikor beállít a pizsiddel :lol: :lol: kész vagyok tőlük mennyi eszük van :lol: Mindig eszembe jut mikor látom hogy írtál hogy nem is olyan rég még te bíztattál h Petra nem sokára mászni fog és mondtad el a Momó féle fogásokat mert akkoriban Bercó is lelassult :D És most tessék.... :lol:

Kép

Kép
agica1126

Petra jelenleg tátott szájjal nézi a micimackót :lol: Kár h rossz a fényképezőnk :D És ezt már annyiszor látta h előre tudja a szöveget :lol: főleg mikor a tigris mondja hogy "nincs hó?" na meg a malacka mikor mondja hogy "igy ni" :lol: :lol:

Kép

Kép
agica1126

Zsozsi is bedugja a pólómba a kezét a cicim közé. :shock: Ez valami kétévesek szokása vagy mi? :lol:

Ágica! Ha megnéznéd a játszóházat, az tök jó lenne. Mi hárman megyünk, az tuti. :)

Egyébként mindig sasolom a hsz-eidet, hátha teszt-eredménnyel jössz. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Vindo,Maggie!
nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

ha kihagyok 1 napot alig győzők visszaolvasni :)

Mesi!
gratula,de mi aza a page akármicsoda? tudatlanVera :oops:

Detty!
nem néztem,elutaztunk sógorékhoz és már lejárt mire megmutattam volna neki :) így legalább nem költök :) amúgy én liocitálni ugy szoktam bármire is,h. megadok vmi extra hülye összeget pl.17 ft:) aztán nem foglalkozom vele,néha meglesem(mert az kell nekem benne legyen az email-jeim közt) aztán utsó pllanatban meg idegesgedem h. lassú a gép :)

Fogyi:
olvastam vmelyik nap akv és csoki fanttasztikus testsúlycsökkentő hatásáról :) arra a megállapításra jutottam ha zabálom a csokit és döntöm magamba a kv-t akkor extrakarcsú leszek :) de én biztos nem állok most neki,nincs erőm hozzá,így is alig eszem majd tavasszal :)

Ágica!
Mírával nem emlékszem ilyen gondokra,ált sikerült időben felkeltenem,felöltöztetnem :) és babakocsival toltam el :) nem igazán volt kedvem pocakosan motor után rohangálni :) egyszerűbb volt virágokért lehajolni,amit a barátnőjének szedetett :)
a gond az volt ha nem Jutka néni volt :) akkor aztán előadta a hisztit :)
kíváncsi vagyok a tesztre :)

:arrow: pusza :)

KépKép
viranka

Mesi: Nagyon ari vagy de ha addig megjön úgy is leírom ha nem akkor kedden biztos megírom a teszt után :wink: :D
Petra is van mikor lejebb nyúl a polóm alá a cicikhez :lol:

Oké,megnézem majd hétfőn ha emberi időben végzek és ha már ott vagyok meg is kérdezem őket :D

Kép

Kép
agica1126

Ági!
mi is 3an mennénk :) lesd meg a játszóházat :) oda könnyen eltalálok :)

KépKép
viranka

Viranka: Én is az leszek :lol: És igy lehet tényleg eljutunk együtt a dokihoz :lol:

Bár van egy kis szomor is az egészben ha netán az vagyok(bár szerintem tuti nem).Peti nem nagyon akarja :roll: :roll: :(

Kép

Kép
agica1126

Jut eszembe Maggie!
István csinálja a teádat? de ki az az István :) Kedvesnek van máodik neve is :wink:

KépKép
viranka

Nálunk is van pólóba nyúlás ha nagy a kivágása akár könyékig is belenyúl..csak úgy ..

Ágica: miért nem akarja..csak most vagy nem akar 2-eskét?

tali: valami olyan hely kéne hogy ne kelljen nagyon sokat kacsázni a városba..nekünk vmi könnyen megközelíthető lenne jó....
mondjuk az autópályához közel M3, M0..ha már 2-2,5 órát utazunk ne kelljen még 1 órát a városban

Viranka: hol olvastál Maggie írásában Istvánról??? én visszanéztem de nem találtam??? :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

:lol: :lol: :lol: Csak gyorsan, mert itt puciskodik B.
István a szomszédunk apukája. Nagyon jó viszonyban vagyunk, imádják Bercót, most itt voltak néhány napig, látta, hogy milyen sz--rul vagyok és készített nekem gyógyteát. :lol:
dmaggie

Szakad a hó és fúj a szél :shock: . Most volt az újévi tüzijáték, a kertből néztük, de alig bírtuk a szemünket nyitva tartani, mert tele fújta hóval :P .
Fiúk hógolyóztak, nagy hülye gyerekem :wink: úgy eltalálta Bencét az arcán, hogy ordítva jött be :evil: ...
dettyk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: