A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Scoop,apát világosítsd fel hogy nemrég szültél!!!!!majd ha szaladgálsz Noncsi után lefogyod!!!arról nem beszélve hogy 10kg gyerekkel fogsz hamarosan súlyzózni,szóval edzésterv megvan :lol: :lol: :lol: :lol:

és elárulók egy titkot 30 felett nagyon nehezen mennek a kilók!!! :cry:

sutimano76

kriszti, muszáj fehérjenappal kezdeni elsó nap? asszem ettem én ma épp elég fehérjét, csak sokat.......holnap nem kezdhetem így zöldséggel? :roll:

KépKép
Kép
scooper

azért az én gyerekem nem hízik olyan gyorsan hála az égnek........odébb van az a 10 kiló....igaz, nemrég szültem, de kissé gáz, hogy 67tel jöttem ki a szülőszobáról, ls vagyok fordítva ugyanennyi :evil: :evil: (76)

KépKép
Kép
scooper

mindenki lelépett kipihenni a szilvesztert......... :lol: megint egy dumaparty magammal :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Scoop mit ettél még ma? de ha nem volt túl sok szénhidrát, akkor nyugodtan kinevezhetjük ezt ma fehérjenapnak!

Babcika, vedd elő a centit, s kerületeket mérj, azzal is frankón tudod mérni a hatást ;) hétfőn meg vegyél egy mérleget ;)

Anna:D:D:D:D ez a tűzoltós-csokolózós szerencsehozás tényleg működik, tapasztalat ;);) szegény Hetény :shock: nem unatkoztok Ti sem!

KisAti ma eldugta az apja papucsát.. kerestük egész nap. Most este találtam meg a hálóban, Luca kiságyában :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: úgy röhögtem, h Luca felébredt :lol: :lol: :lol: :lol:

stevia: biztosan nem egy koronás kristály, de momentán nem bánom, inkább, mint a túlsúly és az egyéb járulékos elemek. A cukor alattomos egy dög.

vicger

Luca veszettül fogzik... belenőtt az ujja a szájába... dől belőle a nyál.. és nem alszik napközben csak 10 perceket és rajtam, éjszaka pedig hajnalban kel, s onnan csak felszínes alvás van...

Scoop, mi a terved a regénnyel?

vicger

hát, benyomtam 5 kiskocka zserbót, meg 5 szelet kenyeret, a többi sajt volt meg párizsi :lol: :lol: :lol:

a regénnyel semmi tervem, kiadni jogdíjjal lehetne, mivel Draco-Hermione fanfiction.....vannak saját ötleteim is, de egy vagyon a kiadás, aztán vagy veszik a könyvet, vagy nem

KépKép
Kép
scooper

kisati a papuccsal :lol: :lol: :lol: jór akart Lucának, hát ha mindenkinek van papucsa, kishuginak is legyen :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Scoop, szerintem a mai nap legyen a 0. nap, holnap pedig húsnap :)

van érzéked az íráshoz :) nekem kicsit fura a Hermionét gyerekkel képzelni :D de ettől függetlenül okés :)

hannah-s séró, ilyen hajat a tiédből is könnyen lehetne csinálni :) hajrá! :)

vicger

én most rövidre vagyok nyírva, szóval egy darabig nem lesz hannah hajam, meg a frufrut ki nem állhatom....

azért gondoltam, hogy holnap legyen zöldségnap, mert napok óta nem ettem kifejezett húst, mert rpsszul vagyok tőle, annyit ettem karácsonykor.....de jó, legyen, kis gombás csirkemell de mivel egyem? én köret nélkül nem tudok húst enni :roll:

KépKép
Kép
scooper

csak ebben a témában írok, ha írok, mert imádom ezt a párosítást :lol: elég fura gyerekkel, meg egyáltalán felnőttként elképzelni, de a gyerekes sztorikból van bőven a neten, amit én írok, az nem annyira jellemző :wink:

KépKép
Kép
scooper

dehogynem tudsz :) egyél mellé pl párolt sárgarépát, vagy zöld babot, vagy sajtot, vagy párolt káposztát, vagy francia salit, vagy majonézes kukoricát

vicger

párolt káposzta jöhet, meg majonézes kukorica is :lol: de akkor is furi lesz, hogy se krumpli se rizs a hús mellé :? de kibírjuk valahogy........mérlegem nekem sincs, baátnőmnél szoktam mérni magam :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

2000 január: Kathleen Robertson, a texasi Austinban 780 000 dollár kártérítést kapott, miután egy bútorboltban eltörte a bokáját. A baleset amiatt következett be, mert Ms. Robertson átesett egy tébláboló kisgyermeken. A pervesztes üzlettulajdonos főként azért lepődött meg az ítéleten, mivel a balesetet okozó kisgyerek a hölgyé volt...

ez azért komoly :shock: :shock: :shock:

KépKép
Kép
scooper

az embereknek mennyi eszük van:

Egy Paramount (Kalifornia) városi pénzhamisító lebukott, amikor egy boltban próbálta meg beváltani a saját maga által készített hamis bankót. A rendőrség szerint kevesebb esélye lett volna a lebukásra, ha a hamisított pénz másik oldalára is nyomtat valamit.

KépKép
Kép
scooper

de ha zöldséget eszek hússal, az nem keveredés :?: :roll:

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"]d írta:scoopere ha zöldséget eszek hússal, az nem keveredés :?: :roll:

krumpli, bab, rizs ilyen köretek nem mehetnek. Helyette saláták dögivel. Igazából a párolt répa is határeset.. de elfogadjuk :D
/deja vú-m van :shock: :shock: :shock:

vicger

dejavúúúúúúú? mitől?

KépKép
Kép
scooper

párolt répa nem kőőőőőő :lol: :lol: nyersen szeretem, így jó lesz zöldségnapon vacsira 4-5 szálat elrágni :wink:

KépKép
Kép
scooper

amúgy kezdi valaki holnap a 90 naposat? csakhogy ne érezzem magam egyedül?
kriszti, neked holnap keményítőnapod lesz nem? :roll:

KépKép
Kép
scooper

komolyan, amerikában nagy divat a feljelentgetés, és szinte minden hülyeségért és megnyerik:

Kártérítést nyert egy floridai szextelefonos kisasszony, aki azzal perelte be munkaadóját, hogy dolgos évek során ínhüvelygyulladást kapott a sok maszturbálástól. Steven Slootsky, a Fort Lauderdale-i nő védője nem tudja, hogy vajon ez az első ilyen jellegű peres eset, de abban biztos, hogy nem szokványos üggyel bízták meg. A periratból kiderül, hogy a ma 40 éves nő húsz év alatt naponta több mint hétszer elégítette ki magát kezével a telefonálók kívánságára. Egy-egy alkalom 15 és 30 percig tartó kézmozgást igényelt. Az orvosi kezelés számlája a károsult állítása szerint 6 és fél millió forintnak megfelelő dollárra rúg.

volt egy másik eset, az még a tv-ben is volt, mikor egy nő megfürdette a macskáját, és a mikróban szárította meg. persze mire kivette elpusztult az állat, és a nő meg feljelentett a mikrót gyártó céget, hogy nem volt a dobozon rajta, hogy macskát nem lehet beletenni......megnyerte, és azóta minden mikró dobozás rajta van: kutyát, macskát illetve egyéb házi és nem házi állatot, valamint egyéb élőlényt a mikróba tenni, illetve abban melegíteni szigorúan tilos

KépKép
Kép
scooper

A sírjához kézbesítettek egy számlakövetelést tartalmazó, korrektül megcímzett levelet egy öt éve elhunyt auburni (USA) férfinak. A helyi temető vezetője vette át a borítékot, amelyen az állt: David Towles-nak, Hillside temető, Evergreen parcella, Auburn, Massachusets, 01501. Az éppen hogy ezer forintnak megfelelő számla ügyében a helyi matáv illetékesei csak vonogatják vállukat, és el sem tudják képzelni, hogy küldhették ki a túlvilági címre. Wayne Bloomquist, a temető igazgatója szerint nem általános, hogy ügyfeleik levelet kapnak, de ha ez így megy, ezentúl minden sírkőre postaládát szerelnek

KépKép
Kép
scooper

Amikor a NASA elkezdett asztronautákat küldeni az űrbe, hamarosan rájöttek, hogy a golyóstoll nem működik gravitáció nélkül. Hogy megküzdjenek ezzel a súlyos problémával, NASA kutatók kifejlesztettek egy olyan tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefelé, víz alatt, és majdnem minden felületen, mint pl. üvegen, valamint fagypont és 300 C között bármilyen hőmérsékleten. Mindez egy évtizedbe és 12 milliárd dollárba került.
Az oroszok ceruzát használtak...

KépKép
Kép
scooper

na lelövöm magam, sztem ma már nem jön senki..........mindenkinek nyugodalmas, remélhetőleg sokáig alvós, szép álmokban gazdag, gyönyörű éjszakát kívánok

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Scoop jól elvagy! A parókával jól átvágtál! :D

Kérdésem: tápszerhez milyen cumisüveget használtok? Nekünk van egy NUK szélesszájú, az nagyon jó, de a cumiját annyira nem szereti. Van egy névtelen normál szájú amit NUK cumival használunk, azt a cumit imádja. Én viszont az üveget utálom, mert nem fér bele a tápszer adagoló kanál és egy csomó mellé megy. Vennék helyette egy újat, amit meg is tud fogni. Milyet érdemes? A szélesszájút nem tudja megfogni, mert az üveg is széles.
Vendég

tescóba olcsóért lehet kapni üvegből készült cumisüveget (oeoszlános, zsiráfos meg még egy fajta van), aminek széles a szája, és tényleg nem drága, én is azt használom kicsibe is meg nagyba is.....pár száz forint....ebbe bele tudod tenni a nuknak a "szélescsöcsű" ahogy én hívóm, gumit, ha azt szereti...mi ezt használjuk csak nem mszilikon hanem kaucsuk.... később pedig, ha már fogni tud, mi dm-be vettünk műanyag cumisüveget (lila meg kék), ami keskenyített, viszont a szája széles, és lehet olyan verziót is kapni belőle, amin rajta van a fogantyú.... és ez sem drága tétel....majd holnap lefényképezem, ha gondolod!

paróka :lol: :lol: azt hitted igazi? :shock:

KépKép
Kép
scooper

Nem sok erom reagalni,barni 10 perce aludt el.nagyon hulla vagyok.
Cumisuveg:en a MAM-of ajanlom.déemben lehet kapni,eleg az egyes cumi.az aljat is le lehet tekerni,ìgy nem kell uvegmoso.
jò ejt

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Vicger, és húsnapon savanyút lehet enni? (cékla, ubi, káposzta, dinnye?)

Scoop, 5 szelet kenyér? Nem is tudom mikor ettem egy szeletnél többet.....

Szintus, neked is Boldog Újévet!

Borzalmas napjaink vannak! :cry: Az oltási láz elmúlt(nagy nehezen), de most fogzik nagyon. Über nyügös, fáj az ínye, ha hozzáérek vísít, 37,5 a hője és napi 2X 40 perces fájdalmas sírást levág....szopizni, nem nagyon akar 3-4 óránként eszik. Szóval nem vagyok a toppon!
De ma kirándulunk egyet a Kopaszi-gáton.

Kép
kata05

Andi, hát nem is tudom mit mondjak.... hatalmas simi neked, Barnusnak üzenem, na most már elég volt a vicceskedésből, éjjel aludni kell és pont. :? :? :? :?

Kata, lehet persze!

Scoop, nem tudom mitől, csak volt :D s ne érezd magad egyedül, hisz sokan csináljuk, csak egy nappal előbb járunk ;)

s jó reggelt/napot/estét mindenkinek!!!

vicger

[quote="scooper"]k írta:scooperöszi imola, nektek is nagyon boldog új évet! tényleg nagyon várunk ám vissza! remélem, a 2010-es év a megbocsátások éve lesz....... :wink:

Tőlem ezutám max. képeket fogtok kapni... abba Bibiesbrumi talán nem tud belekötni... :wink:

Jól és boldogok vagyunk....
pájaro

szegény Lőrinc! :( próbáltál valami fogzás könnyítő kütyüt? Dentinox, chamomilla? homeósból az osanit a legjobb, csak nem kicsi akadályokba ütközik a beszerzése, mo-n nem lehet kapni, sógoréknál igen.

vicger

Azta Imola!!

Ti már majdnem a vonalzó közepét koptatjátok :shock: , a döntésed a tied, bár azért jó lenne tudni rólatok, de akkor jöjjenek azok a képek legalább :!: :!: :!: :D

Kép
babcika

Jó reggelt,

Scoop látom nagyon elemedben vagy. ;) Ügyes vagy ezekkel az írásokkal. Szerintem fontold meg, hogy hajszínt változtatsz, mert sztem sokkal jobban áll a szőke, mint a sima barna.
Én hétfőn startolok 90 napossal. ;) Meg Zsú is...

Nem alvósoknak, fogzósoknak hatalmas naaaaagy simi.

Szilveszterünk tűrhető volt... leszámítva a pocsék műsort a tv-ben... :? Ráadásul öcsike sem akart olyan könnyen elaludni, így 10 után még a nappaliban ringattuk a pihiszékében, se mikor elaludt nem akartam bevinni a hálóba, nehogy a mozgatásra meg a folyamatos durrogatásra felébredjen és kezdhessük előről... így az új évet együtt kezdtük (igaz ő nyomta a szunyát), aztán 1/2 1 után becsempésztem az ágyikójába, mi meg apával 2-ig tv-ztünk. Reggel olyan voltam mint a mosott car, mert hát 8-kor ébresztő van kegyetlenül (Míra kel)... és mivel a tegnap esténk is kicsit hosszúra sikeredett (na az má más miatt ;)), így ma alig bírtam felkelni az ágyból.

Fogzás nálunk is indulgat, mert a nyál ömlik már rendesen és sokszor majdnem megfullad annyira matat a szájába és minden létező dolgot be kell venni és rágni kell. Már nagyon ügyesen összedolgozik a két keze és simán megfog és bekap bármit. Már vannak kedvenc játékai és olyan jóóóó, hogy tök sokat elvan a járókában egyedül és csak játszik. Ezt már nagyon vártam, annyira birom, ahogy ficereg és forgolódik és csörög és zörög. :lol:Hangja is van rendesen... néha akkora visitozást és kiabálást lecsap csak úgy hogy zeng a ház. Jaj lesz nekem nemsokára... nemelég, hogy Mírának is egyfolytában jár a lepénylesője Ákos is nagyszájú lesz. :lol: Nemtom kire üthettek? :roll:

Karácsonnyal is még adós vagyok... Szuper volt nagyon, azt a csodálatot, amit a két gyerkőc arcán lehetett látni, mikor kigyúltak a fények és csillagszórók a karácsonyfán. Ákos is tátott szájjal nézte. Volt nagy örömködés és megszeppenés majd naaagy szerelés és játszás. Mindez immár négyesben. Olyan fura... nemrég még kettesben töltöttük a szentestét... most meg már két rosszcsont társaságában...Annyira imádom őket, hogy azt szavakkal le sem lehet írni és most érzem csak igazán, hogy teljes lett az életem...
Karácsony első napján apósékhoz mentünk... volna, ha após élettársa nem kapott volna el vmi vírusos nyavaját... így sztornó... de hogy a gyerkők ne maradjanak ajándék nélkül, mi meg kaja nélkül, így após a kaját összepakolta, autóba be párom féltesójával, tesójával, nagymamájával együtt és jöttek hozzánk. Nem mondom de ez olyan jóóóó volt így. Nem kellett elmenni itthonról és még kaját is hoztak. Mondtam ezt bevezetjük. ;)
Másnap ebéd anyuméknál, este anyós... Aztán vasárnap keresztlányomék és hétfőn haverok.... Szóval zsufi volt rendesen, de nagyon éveztem... én is.

Apika még itthon (meg is látszik mennyit jövök mostanában), de hétfőtől újra indul a mókuskerék. :(

Minnyá kicsinyítek képeket és rakok fel párat. Erről jut eszembe... nekem is hozott a Jézuska új gépet. ;) most aztán kattogatok ám ezerrel. :lol:

Kép Kép
manósziget

[quote="babcika"]A írta:babcikazta Imola!!

Ti már majdnem a vonalzó közepét koptatjátok :shock: , a döntésed a tied, bár azért jó lenne tudni rólatok, de akkor jöjjenek azok a képek legalább :!: :!: :!: :D

Köszönd Bibinek!!!!
pájaro

Kép
pájaro

Scoop, Manó: én kedden (5-én) startolok, az Krisztinek is protein nap. :)

KépKép
KépKép
madar

Együtt a család: Kép

Apa és fia:
Kép

Míra bont: Kép

Ákos bont:
Kép

Fánival:
Kép

Szerelni is kellett, mivel azt a Jézuska nem tud:
Kép

Parkolóház lett belőle:
Kép

Kisfiammal:
Kép

Vigyori:
Kép

Sógornőmtől kaptuk:
Kép

3 csajszi és 1 pasi:
Kép

Bocsi, ha sok voltam. :oops: Így is győztem választani. 8)

Kép Kép
manósziget

Manó éljen a futárszolgálat :):):)

Mabe, igazán rendes tőled, hogy megtisztelsz bennünket Molli képével :D :D

azért szeretek ide járni, mert itt mindig fiatalabbnak érzem magam a koromnál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) most épp olyan ovis fíling lengi be az étert :evil:
Azt gondolom, hogy felnőtt értelmes emberek vagyunk, akik tudnak disztingválni. Bár néha ez cáfolódni látszik 8) :? :( :(

vicger

Hű azt a mindenit, Molli már nagyon nagy lányka!!!! Nagyon szépek vagytok :)

Manó csudajó képek!!!!!!! szépek vagytok nagyon!!!:)

vicger

nem-alvósoknak, fogzóknak hatalmas simi Kép

nálunk is fogzás ezerrel, de szerencsére tudunk aludni :)

KépKép
KépKép
madar

Többiekre később, mert pakolok, ma megyünk haza :(

KépKép
KépKép
madar

[quote="pájaro"] írta:pájaro
[quote="scooper"]k írta:scooperöszi imola, nektek is nagyon boldog új évet! tényleg nagyon várunk ám vissza! remélem, a 2010-es év a megbocsátások éve lesz....... :wink:

Tőlem ezutám max. képeket fogtok kapni... abba Bibiesbrumi talán nem tud belekötni... :wink:

Hàt erre aztàn nagy szüksèg volt. Inkàbb fel kène nőni ahhoz,hogy elfogadjuk màsok vèlemènyèt mèg akkor is, ha az merőben màs,mint a sajàtunk!!!!

Jól és boldogok vagyunk....

Kép
v.andi

Sziasztok!

Köszi a cumisüveg ajánlásokat. Igazából még arra lennék kiváncsi, hogy más nem szélesszájú cumisüvegbe se fér bele a tápszeradagoló kanál és mellé megy a por?

Manó nagyon szép család vagytok! Te Apikádnak mekkora haja van!

Andi, Kata kitartás! Simi nektek!
Vendég

Na én lemaradtam Móni, hol vagytok, nem otthon???

Nekem is kedden lesz protein napom, csak 4 nappal előttetek fogok járni, mert én 1-jén kezdtem, hajrá csajok, én szeretem ezt a fogyikúrát, még most :roll:

Kép
babcika

Rita privit megkaptad?

Visszanéztem a legutóbbi képeidet és nem láttam Máté orrán semmit. Biztos nem túl nagy szerencsére még neki. Gyorsan megállítja doki bácsi és nem is fog nagyobbra nőni!
Vendég

Nekem normál szájú cucus üvegem van, nuk cumival, és nem megy mellé a tápi, belesimítom, ráfordítom és ollé, benne is van, de én gyakorlott tápkészítő vagyok, tudod szuszika, az évek meg a rutin :wink: :lol: :lol:

Kép
babcika

Ja és nem tapintatlan vagyok, hanem nem tudok hozzászólni ehhez a piros foltos izéhez, de rendben lesz tuti!!!

Kata és Andi, nagy nagy simi nektek, emlékszem Janónál csak 6 hónaposan kezdődött a menet fog ügyben, de akkor az egyébként éjszakát átalvó fiam nem aludta át többet az éjszakát, nappal meg abszolúte nem, így én most is fel vagyok készűlve erre is. :(

Kép
babcika

Szerintetek mi lelte a Janós vonalzómat, hogy így megment ??? :roll:

Kép
babcika

jó regggelt!

jaj, én annyira a szokások rabja tudok néha lenni:
ébredés után menetrend szerűen szopi, tea főzésm majd egy bögre 8 cukros laktoherbbel leülök a gép elé, és közbe fejek..... :lol: :lol: szopi meg volt, már indulta teát főzni, már a kezemben volt a kancsó, mikor ráébredtem, hogy ez mától nem szabad :evil: cukor nélkül meg most nem kívánom :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="v.andi"]N írta:v.andiem sok erom reagalni,barni 10 perce aludt el.nagyon hulla vagyok.
Cumisuveg:en a MAM-of ajanlom.déemben lehet kapni,eleg az egyes cumi.az aljat is le lehet tekerni,ìgy nem kell uvegmoso.
jò ejt
:shock: :?
azért remélem ki tudtad pihenni magad

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: