A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ma megyünk az unokatesómékhoz ha felkeltek az ifjak. NAgy baba party lesz megint biztos. Péterke gyorsan el is aludt, hogy minél előbb felkeljen és indulhassunk :shock:

Panndi jó, hogy jöttél, micsoda nagy hóembert épitettetek :D Fruzsi de nagy már!!!!!Zsófi leesésgátló nélkül alszik?
Boldog névnapot Fruzsi!!!!

Regi:-)de jó!
Lehet mi is szerezünk valamit jövőre már. De a baba partynk is jó lett:-)
javascript:emoticon('8)')
Vindo szupik a képek!

Dettyk tv8) én is szeretnék :roll: de az még nem most lesz :roll:

Heni
KépKép
heni81

Jó afterpartit akkor, lányok!

Micsoda montázs, Heni :D

G. is szemez a tévékkel, ugye nekünk nincs most egy csatornánk sem, de ezt már írtam. Állítólag a Corában van egy jó :roll:

G. már majdnem alszik, Rugó bevackolt mellé, és Spongya Bobot indítottam el nekik.

Megyek fürdőt meg wc-t takarítani :arrow:

Regina, de jó, hogy kibékültetek :wink:

Kép
vindolanda

Ja, Rugó úgy aludt el, hogy fogta a héliumos lufi madzagját, az meg lebegett felettünk.
Hajnalra leereszkedett a fejemre, arrébb kellett lökni :lol:

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, elaltattam Bercót, most majd én pihizek.

Nagyon jók a képek! Nekem az tűnt fel igazán, hogy most Zsófi, meg Fruzsi mintha kevésbé hasonlítana. De tüneményes mindkettő.
Vindo, Neked meg köszi az Aggteleki képeket. Csodás hely, az már biztos. Rugó meg nagyon édi a szerelésében.

Heni, ez a montázs. Csúúúúúcs! Jó bulizást!

Vindo, akkor lehet, hogy Rugó is alszik majd. :wink:
Én is pihizek, csak közben itt is tartom a szemem, meg felfedeztem egy jó kis oldalt.
Tv vásárláshoz ajánlom. :wink:
Be is linkelem, hátha mást is érdekel. A bolti ár töredékéért lehet jó cuccokhoz jutni. Én már két napja csak ámuldozok. :shock:
Szóval, itt a link. http://www.unibid.hu/auctions

Kérhetem, ha valaki regisztrál, akkor írja be azt, hogy tőlem hallott róla, mert ajándék tallért kapok érte! :oops: Asszem megvan a helye ennek is.

Jó böngészét hozzá! :lol:
dmaggie

Hű de jó képek :)

Heni, Nektek is mozgalmas évetek volt :)

Igen, Zsófi leesésgátló nélkül alszik. Kb egy éves volt, amikor leszedtük a kiságyáról a rácsot, aztán 16 hónapos volt, amikor megkapta ezt az ágyat, és egyiken sem volt leesésgátló. Szóval ő ezt szokta meg. Néha puffant egyet az elején, de hamar megtanulta. Az elején tettem az ágya mellé párnákat, de azt csak pár hétig :)
Vendég

Jaj, igen, azt elfelejtettem, hogy azt írjátok be: kmaggie

Köszönet érte!
dmaggie

Panndi: :lol: :lol: :lol:

Egyébként hihetetlen, hogy ilyen gyerekek is vannak, mint a lányaid. :roll: Igazi mintagyerekek, de lehet, hogy ők is angyalképzősök, mint Emma?! :lol:
dmaggie

Boldog névnapot Fruzsinak!

Köszönöm az érdeklődést, Zsozsi jobban van, csak hőemelkedése van és taknyi. :?

Heni! Nagyon jó a montázs!

Kép
Kép
Kép
gremese

Fruzsi!
Boldog névnapot :) De megnőttek a csajok Panndi :) Fruzsi is egyre szebb :) de most már nem hasonlítanak annyira mint picinek :)

hihiiiiihi tv-nk van hála huginak és mh-nek :) no meg a minden uolyan márkatípusu cuccunk onnan van :)

Regi!
de jó h. kibékültetetek :)

Vindo!
de jó képek :) el kellene mennünk Aggtelekre :) még alsós koromban jártam ott :)

Maggie!
jó az oldal :) s tényleg 2008 január elsjén bazi nagy hó esett itt is :)
Bercó :)
most kapcsoltam el Minimaxról mert már rosszul vagyok Tőle,M. meg elkezdett hisztizni...nem is nézte :) B. meg a szg-et csak is kizárólag akkor kapcsolja ki ha naptárt v. vmi egyéb dolgot töltök fel netre :)

Heni!
jó a montázs :)

s Topikunknak kistesókban gazdag új évet kívánok :)

KépKép
viranka

Maggie, köszönjük a linket, megnézzük majd :wink:

Be sem merek nézni a szobába... vajon mi történik?
Szerintem Gábor alszik, Rugó mozizik.

Ja, már megnéztem a holnapi Avatar-vetítéseket a neten, lehet jegyet is foglalni :roll:

Kitakarítottam kicsit, most már jobb :!:

Rugó is nagyokat esett az ágyról az elején... Mostanában középen alszik vagy belül, de ha kívülre kerül, és ketten alszunk a nagy ágyon, nem esik le. Az új hálószobánkban már nincs ott a kiságy, hogy védje.
Igaz, ha megriad, elkezd sírni vagy hozzám bújik, így nincs ideje legurulni. Meg hát az ágy is nagy.

Panndi, tényleg ügyes lányaid vannak :!:

Szegény Zsozsi, mindig kijut neki a betegségekből.

A kutyánk itt ugat az ablak előtt, amit nem értek, mert elvileg meg van kötve :shock: :roll:

Belesek a szobába :arrow:

Kép
vindolanda

Viranka! Te egy őrületes nőszemély vagy. :lol: Teljesen pozitív értelemben. Most kukkantottam be a 2010. szeptemberiekhez. Egy tündér vagy, hogy üdvözölted őket. :lol: Hogy Te mikre nem figyelsz? :roll: Csúúúúúcs.

Gremese, sajnálom a taknyit. Én is tudom, hogy milyen rossz. Bár most talán már nem kell annyit fújnom. Pihengetek, meg iszogatom a szomszédom által készített gyógyteát.
dmaggie

Na, mi történt Vindo???
dmaggie

Na, fenn vannak mind a ketten. Rugó ül Gábor hasán, és mozizik.

De legalább hamar elalszik este.

Tudtam volna mit csinálni délután, az biztos :roll:

Niki, hol vagy?
Mi újság Swindonban?

Viranka, én is kiskoromban jártam ott utoljára, és nem emlékeztem már rá, hogy ilyen tuti.
Igaz, amikor a zeneteremben voltunk, valami bazári félkomoly-zenét tettek be, attól borsódzott a hátam :roll:

Bár Rugót egy óráig kellett cipelnem a barlangban, mert másnak nem maradt meg a kezében, járni meg nem volt hajlandó. Izomlázam is lett.
Izmosodok.

:arrow:

Kép
vindolanda

Tegnap éjszaka már nem követtem, de ma megnéztem, egy 94 cm-s LG tv-t valami 34e-ért vittek el. :shock:
dmaggie

Hehe, Bercót is csak én cipelhetem, de ő egyáltalán nem hajlandó a lábán közlekedni. Ja, és több mint 15 kiló.
dmaggie

Rugó a hóban és furcsa helyeken nem akar járni.
De csak 11,1 kiló.

Tényleg, Rugó 25 hónapos korára megtriplázta a születései súlyát. Juhéj.

Mint a tankönyvekben :lol:

Kép
vindolanda

Hehe. :lol: :lol:

Bercó kifejezetten szerette a havat, szeretett benne járkálni. Viszont a szánkóra nem ült fel, gondolom azért, mert előző nap Gergőék beleborították a hóba. :lol:
dmaggie

Én meg közben iszogatom a teámat. István nem bízta a véletlenre van benne zsálya, cickafark, menta, kamilla, bodza. Mindezt egy kis mézzel megbolondítva. Kifejezetten finom. Csak állandóan pisilni járok.
dmaggie

Ja, a tea már csak ilyen.
Én a reggeli kávétól is egész délelőtt pisilni jártam :roll:

Még jó, hogy leszoktam már 8)
Energikus vagyok anélkül is.

Mi fikusz-darabokat ültetünk át éppen.

A szánkót mi még nem próbáltuk, várjuk, hogy leessen a hó :!:

Kép
vindolanda

Bálint még nem triplázott :) még kellene majd 1 kiló :) szóval Rugó gratulálok :)

mostanában ezért járunk kocsival Pestre is,mert utsó alkalom után vagy 3 napig úgy fájt a bal karom :evil:

én is kinéztem egy Ipodot :) szép narancssárga :) még licit sencs rá :) de vmiért nem enged regisztrálni,így feladtam :(

KépKép
viranka

Én nem szoktam le a kávéról, sőőőt. Lassan már napi hármat, négyet is iszok. :oops:

Jó kertészkedést!

Na, megyek is, megiszom a mai másodikat. :lol:
dmaggie

Viranka, nem értem! :roll:

Hát igen, a kocsi áldásos is tud lenni. :lol:
dmaggie

Először kóma voltam nélküle, de most már nem érzem magam olyan fáradtnak reggelente, mint amikor kávéztam. Még ha hajnalban kelek is vagy nem alszok éjjel.

Én sem értem :roll:

Hát, nem tudom megmaradnak-e a fikusz-darabok. Két hétig vízben álltak, most földbe tettük őket :roll:

Nem vagyok egy nagy kertész.

Kép
vindolanda

sem=nem

Szóval "Én nem értem" a helyes verzió.

:roll:

Kép
vindolanda

most már sikerült, kevesebb volt a jelszavam száma,mint a megadott ki kellett vmi hosszabbat találnom :) :)

KépKép
viranka

Sziasztok !

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok.

Nálunk jól telt a szilveszter.
Ádi a nagyszülőknél aludt mi meg buliztunk 3-ig.
Hát nagyon régen voltam ilyen csúnyán ittas.
Aztán hamar kijózanodtam és buliztam tovább.

Most kicsit fáradt vagyok mert Ádit terelgetni kell de amúgy mnden ok.
Megbeszéltük a párommal, hogy elkezdjük Ádit szoktatni, hogy máshol éjszakázzon mert idén februárba töltöm a 30.-at és a családtól egy párizsi utazást kapok amit Ádi nélkül tervezzük.

Na lépek is mert itt lóg a nyakamon menni kell autózni.

Puszi mindenkinek.
20200310173350

Panndi: de édesek a csajok..... :lol: :lol:

Vindo: szép képek!!!

súly: emma 2720al született így azt nem volt nehéz megtriplázni....:-) de még mindig csak 10,5 körül van. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Viranka háát, kicsit sok(k) lenne hirtelen szerintem.
Mondtam is neki :roll:

Regi azért jó, hogy kibékültetek :D

Olvastam de szinte semmire sem emlékszem :oops:
Cica 7 előtt kelt. Küzdelem árán aludt csak el délután, aztán meg sírt mert felébresztettük 4-kor. Több mint 2 órát aludt.
Azóta hisztizik :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na megint itt vagyok ám :)

Zsozsinak jobbulást :)

Lányos anyák:

Nincs véletlenül valakinek egy felesleges, meleg, szép 80-as télikabátja, ami eladó?

Kéne Fruzsinak egy, de teszveszen nem találtam az igazit, pedig kell egyet venni.
Vendég

Vindo jók a képek :lol:
mikor mész moziba? és kivel?

Heni de jó lett a montázs :lol: :lol:

Panndi szépek vagytok :lol:
Fruzsi szerintem az apjára hasonlít :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Panndi 74-es van, de nem eladó viszont kölcsönözhető :wink: :lol:
Tavaly télen hordta Gréti.
Rózsaszín és nagyon meleg, na meg csini :lol:

Boldog névnapot Fruzsinának

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, Móni, az nagyon nagy kérés lenne, hogy mérd le, hogy kb mekkora? Mert C&A-s kabátja volt, 68-as, hát az már kicsi rá eléggé, amúgy 80-as ruhákat hord, de elvileg 74-es is jó lehet rá!

Köszi szépen :)

Amúgy igen, Fruzsi inkább apára hasonlít :)
Vendég

[quote="vindolanda"]R írta:vindolandaugó a hóban és furcsa helyeken nem akar járni.
De csak 11,1 kiló.

Tényleg, Rugó 25 hónapos korára megtriplázta a születései súlyát. Juhéj.

Mint a tankönyvekben :lol:

Gegi 12 kiló! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gegi jó súlyban van!

Zsófi 13 körül van, Fruzsi meg talán 9,5 lehet, hétfőn kiderül :)
Vendég

Zsozsi 16 kiló (és 97 cm).

Kép
Kép
Kép
gremese

Na ha a méreteknél tartunk,Berta 11.5,mondjuk amennyire nagyon keveset eszik nem is csodálom.
Az uncsitesó aki 7 hónappal fiatalabb 16 kiló!!! :shock:

juba0

Míra 18-19 kiló :) lassan Őt meg Zsozsi hagyja le :) Gege meg nemsokára Bálintot :)

Dettyk uarra licitálunk :)

KépKép
viranka

Móni, egyedül megyek, mert Rugóra G. vigyáz addig :wink:

Mennem kell, fürdenek.

Kép
vindolanda

Csajok ráértek az utolsó órában felnyomni az árat :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka, most olvasom, hogy kinézted :oops: . Én biztosan nem veszem meg, csak azon próbáltam ki, tudok-e licitálni, egyébként én utolsó órás licitáló vagyok, bár itt úgy látom, órákig ellehet az ember, és licitálási lehetőséget vásárolni kell. Egyébként még így is döbbenetesen olcsóért mennek el dolgok :shock: .

Panndi, Kép Kép Kép Kép
Nekünk ez van, cimke szerint 9-12 hóig vagy 80 cm, Adams kids, tavaly ezt hordta Panka. Nem kályhameleg, de enyhe télen pont jó volt.
dettyk

Drága Maggie, boldog 20. szülinapot Neked :D !!!!!!!!!
Nem működik a nagy betű és a színezés :? ...
dettyk

[color=red]Maggie! HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!!!![/color]

KépKép
kaqk
Debrecen

útálom h nem lehet színezni kiemelni. :evil: vagy csak én vagyok béna. :?

még két nap pihi..aztán kezdődik minden...olyna jó volt apa is itthon volt 2 hétig, meg Emma is ..... :D ..

na lassan elindulunk elvisszük a szelektívbe a szemetet...aztán uncsitesónka veszünk vmit...nemsoká névnap +apu szülinap..egy napon! :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Köszönöm, kislányok!!!! :lol: :lol: :lol: Így van, ez már inkább 20, mint 18. :wink: :lol: :lol: De sebaj.

Egyébként Vindo is ma ünnepel. :wink:

Vindo Drága! Isten éltessen!!!!! Neked lehet boldog 18-at kívánni!!!! :lol: :lol:
dmaggie

Kaqk, hogy van Emma? Minden rendben azóta?

Sajnos igazad van, én is maradnék még kicsikét!
Jó vásárolgatást!
dmaggie

[b]Maggie! Vindo! Boldog szülinapot Nektek! [/b]:D

Sziasztok!

Tegnap jót rosszalkodtak a csajok! :)
Szerencsére előtte Szeli 2 körül elaludt 4-ig, úgyhogy nem volt gond! :)

Dettyk! Nagyon cuki az a kabát! :)

Szeli 12 kiló körül van, múltkor ráállt a mérlegre. :) De fogalmam sincs, hány centi... Az biztos, hogy mostanában sokat nőtt, mert nemrég majdnem egyforma magasak voltak a barátnőm kislányával, aztán hirtelen meg majd' egy fejjel magasabb lett... :shock: A nadrágjain is látom, hogy nőtt... :roll: :)

Kép

Kép
regcsiken14

...na, ez aztán a szövegkiemelés... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Nagyon kövér vagyok... Az elmúlt 1-2 hónapban jött fel 4 kiló... ez szörnyű...
Hétfőn kezdjük barátnőmmel a fogyit. Csatlakozik valaki?

De tudom, hogy azért híztam, mert cigiztem, és nálam ez úgy működik, hogy én akkor eszem többet, nem tudom, miért, de így van. Tudjátok, írtam is, hogy mikor nem találtam munkát megint elkezdtem cigizni... :oops: Aztán most 5. napja nem gyújtottam rá! :) Zs meg 2 hete. (Valszeg ezért is kaptunk össze, mert ingerlékenyebbek voltunk... :?) De túlvagyok a 3 kritikus napon, nekem az a legnehezebb! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

B.Ú.É.K.

Vindo és Maggie sok boldog szülinapot!!!

Alig győztem visszaolvasni :D természetesen a felére nem emlékszem :D

Petra is már rég megtriplázta a súlyát mondjuk neki sem volt nehéz mert 2700g volt mikor született most meg már 12 kg és 94cm :D

Panndi
majd körül nézek otthon én is kabát ügyben mert most jelenleg szolnokon vagyunk ismét :)

Maggie szerintem is nagyon ez az oldal apával megkukkantottuk az olajsütőt mert nagyon kafa.De este még vissza térünk rá :roll: Bár ha valami erősítő vagy hangfalról lenne szó azonnal átgondolná :lol:

És ha lesz tali januárba és esetleg hétvégén arra mi is nagyon szívesen elmegyünk :D

PEtrának elkezdtem mondogatni a bölcsit hogy hétfőn mi lesz de közölte hogy szó sem lehet róla :oops: Biztos megint nagyon nehéz lesz.Úgye beteg is volt, dec13-óta nem járt bölcsibe :roll:

Kép

Kép
agica1126

Boldog szülinapot a Tiniknek, Vindonak és Maggie-nek!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: