A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="spickey"]S írta:spickeycooper remélem nincs baj!!

nincs semmi hál az égnek. egy órán keresztül sasoltam, de nem hallottam semmit, utána elnyomot az álom, de a lámpát égve hagytam éjszakára. látom még mindenki alszik :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Manó,nem kaptam meg az ígért fotókat és azért sem tudtam ákost feltenni!!!De ha küldöd azonnal pótolom,ha gépközelbe leszek.

Kata:
Kép

sutimano76

vagy mégsem, az előbb nem volt egy hsz sem az oldalon :evil: ma semmi sem akar működni, szép év lesz mondhatom :lol:

KépKép
Kép
scooper

Kösziiiiiiiiii!!!!!!!!!

Kép
kata05

menyétek errefelé nem járnak zsalyam :lol: :lol: :lol:
biztos, hogy ember volt, de sztem megrisztottam a lámpával. már egyszer előfordult, hogy lakott valaki a padláson, mikor páromék kiköltöztek ide. sokáig lakatlan volt a ház, és a csövi nem vette észre a változást :shock: párom elzavarta, azóta nem volt ilyen, és remélem, többet nem fordul elő, mert infarktusban fogok elhalálozni :evil:

KépKép
Kép
scooper

Anyósomék szokása volt szobánkba illetve lakásszerte a lencse szétszórása a gazdaságért,na tavaly nem szórtunk meg is látszott,idén szórtunk,most az egész nappali és konyha tiszta lencse,nemjó rajta mászkálni,no de a gazdagságért elviseljük :wink:

sutimano76

lehet Scoop,hogy csak 1 macsek volt :roll: :roll:

sutimano76

süti ez jó, nekünk is ezt kellett volna.......de nincs itthon.....sárgaborsó nem jó? :lol: :wink: :lol:

becsaptam tegnap egy üveg millert, és most annyi tejem van, hogy miután szopott a gyerek, alig fér 2 nap üvegbe :shock: úgyhogy tudom ajánlani tejserkentőnek :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="sutimano76"]l írta:sutimano76ehet Scoop,hogy csak 1 macsek volt :roll: :roll:

a mcskának nem kopog a cipője talpa :wink: de mindegy, az a lényeg, hogy eltűnt, de még azért felnézek később a padlásra, hogy látok-e valamit

KépKép
Kép
scooper

Szép napot! :)

remélem ma senki sem teregetett, sepert, sem semmiféle házimunkát nem végzett, lakásból semmit ki nem vitt! Tekintve, hogy eme tevékenységek biztos szerencsétlenséghez vezetnek, de minimum állandó pénzhiányhoz a jövőre nézve. ;) Szóval ma punnyadjatok, s csak lazán :):)

Scoop, nem semmi éjszakád volt! tuti szívbajt kaptam volna! tényleg jól áll a hanna-s haj :D na meg a mosoly !!!!! Tessék sokkal többet mosolyogni, nem vagy Te aszalt szilva :D:D:D:D

Süti, akartam mondani, csak szitaagy befigyel, a kollázs nagyon szuper!!! én is úgy örültem neki :D:D:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicger 2010.01.01 10:53-kor.

vicger

kriszti, én tegnap éjfél előtt nagytakarítottam a szobát, az nem számít, ugye? :shock:

meglepimet senki nem olvasta? :roll:

KépKép
Kép
scooper

Kriszti!

Nincs egy tiszta tányérom, edényem ,poharam, akkor se mosogassak :lol: :?: :?:

Kép
babcika

szerintem, ha csak elöblíted amit használni akarsz, az még belefér, nem? :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Én olvastam reggel, de mégegyszer kell majd, mert kómás voltam nagyon :lol: :lol:

Kép
babcika

Én már felsepertem! :(

Kép
kata05

Babcika, de nem ám! :D

Scoop, még nem, de rajta vagyok. ;) éjfél előtt még belefér :D

Orsi, 76-56 nem extrémebb, mint a 87-65. 8) ez utóbbi az enyém....

vicger

értem babci :lol: :lol:

kata, együttérzésem jeleként megyek benyomom a mosógépet :wink:

KépKép
Kép
scooper

éjfélig csak bele........ :lol: :lol: :lol:

én most híztam :evil: :evil: épp mondtam sütinek, mikor náluk voltunk, hogy juhéééééééééééééé fogytam, erre tegnap már 76,3 kiló voltam :evil: :evil: de nem baj....gymölcs nélkül lehet kezdeni a 90naposat? lehet elkezdem ma, de mára tojásos nokedlit ígértem magamnak :cry: :cry:

KépKép
Kép
scooper

úúúú bakker, akkor holnapig nézzem.....

Kép
babcika

Egy szép nyári estén hazafelé autóztam három gyermekemmel, amikor egy nyitott tetejű autó jött szembe az úton, és egy félmeztelen nő állva integetett belőle. Alig tértem magamhoz a megdöbbenéstől, amikor az ötéves kislányom megszólalt:
- Anya, az a néni nem kapcsolta be a biztonsági övet!

:lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Óvoda után, amikor apa is hazaér a munkából, társasozni szoktunk. Apa a legügyesebb, sokszor legyőz minket, lányokat. Egyszer az oviban az óvónéni megkérdezte a lányomat, mit szoktak otthon csinálni. Tündi válasza:
- Apa hazajön, és jól megver minket.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Szüleim ezüstlakodalmára egy elegáns éttermebe foglalatatott asztalt a család. Ötéves fiam is jött velünk. Egy idő után fészkelődni kezdett, hogy vécére kell mennie. El akartam kísérni, de azt mondta, nem kell, egyedül is menni fog. Hű, de büszke voltam a nagy fiamra. Egészen egyedül pipil! Örömöm csak addig tartott, amíg Patrik át nem totyogott az éttermen letolt gatyával és kakás hátsóval:
- Anya, kész vagyok, jöhetsz kitörölni!

:shock: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

a vicckirály oldalon a gyerek aranyköpések is nagyon jók

KépKép
Kép
scooper

Kriszti bakker,én úgy tudtam hogy az évfordulón nem lehet teregetett ruha,tegnap du ,le is szedtem mindent,de reggel szaros bodyt kellett mosnom,így az most a radiátoron pihen,ez megengedett egypicibabás háznál nem????amúgy ma semmi mást nem áll szándékomban csinálni....
Dee lakásba szétszórva a lencse,plusz ebég is az lesz,tehát csak bejön!!
Scoop,nem hiszem hogy jó lenne a sárgaborsó :roll:

sutimano76

Babcika ne nézegesd :) mármint, h reggeli gyümi kihagyása? az mehet
Scoop elolvastam, ügyes vagy! folytköv?
Süti, határeset ;) :D:D:D

vicger

Boldog és áldott új évet!

Nálunk a csapat egy része kibírta éjfélig, de utána sürgősen elmentünk aludni (értsd 3/4 1-re sikerült is ágyba kerülni). Ja, és mi Katáékkal ellentétben 10 éve nem voltunk sehol... Mindig volt kicsi gyerekünk. :D

Rita!

Ha megnézted Dóri képét, látszik, hogy neki a szeménél van hemangiómája. Neki nem nő, ez jó, és idővel el fog múlni. (Nem tudom megmutatni képem épp most, de a másik lányomnál is volt, neki a kezén, elég nagy, de mára semmi sem látszik belőle, szép fokozatosan eltűnt. Dóránál csak annyi különbség van, hogy mivel feltűnő helyen van, mindenki rákérdez... Ez kicsit fárasztó elmagyarázni, hogy mi ez, hogy semmi komoly és nem is lesz neki örökre ott.) Akkor orvosos kérdés, ha fokozatosan nő, mert akkor kezelni kell.

Kriszti!

Ha jól rémlik, Sólyom évek óta :D nem éjfélkor köszönt, hanem másnap délelőtt. (Nem a válság vitte el a köszöntőjét... :D:D)

Süti!

Nagyon köszönöm a meglepit, nagyon aranyos!! :)

Astrid

Kép
astrid

Szerintem meg köszöntött Sólyom eddig éjfélkor, csak éppen hol a zászló nem kellett neki, hol, meg nem onnan köszöntött ahol szokott, de lehet én emlékszem rosszul :roll:

Kép
babcika

De volt beszéd tényleg, ezek szerint, de hogy mikor nemtom

http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/s ... e/2133604/

Kép
babcika

[quote="vicger"]B írta:vicgerabcika ne nézegesd :) mármint, h reggeli gyümi kihagyása? az mehet
Scoop elolvastam, ügyes vagy! folytköv?
Süti, határeset ;) :D:D:D

szerintem este folytatom......csak nem olyan egyszerű, mert ennek bele kelll illenie egy regénybe, csak közvetlenül a .......előtt még nincs megírva :lol: :lol: örülök, h tecc :wink:

KépKép
Kép
scooper

Sajnos megint nagyon régen voltam fent, ezért kellemes karácsonyt nem tudtam nektek kívánni. :(

Boldog új évet kívánok Natival együtt minden Istennőnek és az ő kis manókájának (persze az apukáknak és a többi családtagnak is)! Nagyon örülök, hogy rátok találtam (köszi Süti). Az én újévi fogadalmam, hogy megpróbálok többet jönni, de ezt még egyeztetni kell az én rosszul alvó csajszikámmal. :)
Puszi minden pofikára!

KépKép
moncsie

[quote="babcika"]S írta:babcikazerintem meg köszöntött Sólyom eddig éjfélkor, csak éppen hol a zászló nem kellett neki, hol, meg nem onnan köszöntött ahol szokott, de lehet én emlékszem rosszul :roll:

11-kor az M1-en volt. Az biztos, hogy tavalyi is január 1-én délelőtt volt, nem éjfélkor. (Nem biztos, hogy jól emlékszem, de nekem pont az maradt meg, hogy az volt érdekesség, amikortól nem éjfélkor köszöntött. Idén nem is néztem meg a TV műsorban, mert biztos voltam benne, hogy ma délelőtt lesz.)

Nem mintha akár tegnap, akár ma TV-t néztünk volna... :D:D

Astrid

Kép
astrid

sehol senki :cry:

KépKép
Kép
scooper

legalább egy zugolvasó érezzen velem együtt :roll: :roll: :roll:

KépKép
Kép
scooper

RÓMEÓ & JÚLIA (Duódráma)

R: Megyek hát, s tüstént szólítom kedvesem,
Hisz biztos reám vár talpig tetvesen.
De csitt! Mi fény villózik amott?
Konnektorba nyúlt, s ettől görcsöt kapott.
Ó, én egyetlenem, segítenék máris,
De nem teszem, hisz látom élvezed a fázist.

J: Bűzt hoz a szellő, ez Romeó lenne?
Ilyen szaga neki van, biztos vagyok benne.
Elindult felém, ide vezet útja,
Remélem, hogy erejéből több menetre futja.
Jöjj hát szerelmem, s csókold meg ajkamat,
De sietned kell, mert bélgiliszták hajtanak.

R: Mily furcsa a hangja, csak nem esett baja?
Tán rühes a kedves, hogy hullik a haja?
Ó, a galád tele van kéjjel,
Biztosan megcsalt mással az éjjel.

J: Ne szólj így Romeó, hisz meg szűz vagyok.

R: A füledre kedves, attól hallasz nagyot.

J: Szerelmem Romeó, ne gyanúsíts engem,
Hisz éjjel az odúm csak terád fentem.
Loboncos trombitád, mely igen derék fajta,
Nyújtsd fel hát iziben, s felhúzlak rajta.

R: Értem a terved, fáj a fogad a golyóra,
Húzzon fel inkább a Vágó Pisti rolója.

J: Hármat kérek kedves, ölelj, csókolj, szeress,
Szoknyám alatt iziben mamutfészket keress!

R: Ide figyelj kedves! Mit mondassz, csupa vidámság,
De nincs itt a Dévényi, ez nem három kivánság.
S most mondok neked szépet én is Júlia:
Arcod látvanyátol kipusztul Grúzia.

J: Szerelmem Rómeó, hangod mint az álom,
Meredő tagodat epedve várom.
Tudom, hogy féltél, s éjjel reám vártál,
S félelmed jeléül megtelt az ágytál.
Tudom, hogy szeretsz, s imádsz kellőképpen,
Vizelő kacséd kimutatta nékem.

R: Szót se többet erről, hisz elég a bajom,
Az engem ért csapást szó nélkül nem hagyom.
Keserű a sorsom, melynek tűz az oka,
Házunk égésének nagy volt a foka.

J: Ezek után Rómeó nem élet az élet,
Haljunk meg együtt, igyuk meg e mérget.
Az élet örömeit már élvezni nem merem,
Mert napok óta sajog, s gyötör aranyerem.
Ég veled hát kedves, az életet már utáltam,
S ha meghaltam, jöjj te is utánam.

(Julia megissza a mérget, s meghal.)

R: Balga lány, mit képzelsz! Hogy halni veled menjek?
Odébbállok, s inkább maszturbálok egyet.

KépKép
Kép
scooper

Szió Scooper!

Voltál a padláson? Én biztos be lennék rezelve :oops: . Nincs valaki férfiember akivel együtt meg tudnád nézni a padlást?

Kép

Kép
zsu9

Itt az új év, újat hozzon! Régi jótól meg ne fosszon! De ha több jót nem is adhat, vigye el a régi rosszat! B.U.É.K.

Kép

Kép
zsu9

[quote="zsu9"]S írta:zsu9zió Scooper!

Voltál a padláson? Én biztos be lennék rezelve :oops: . Nincs valaki férfiember akivel együtt meg tudnád nézni a padlást?

voltam, de nem a padláson volt, ha jól gondolom, mert a padláson semmit nem venni észre, ellenben a kistetőn szét volt lökve a pala, a tetőn meg el voltak tolva a cserepek. gondolom be akart menni a padlásra, csak nem vette észre, hogy kötéllel van rögzítve az ajtó, az szólhatott akkorát, gondolom megpróbálta betörni, erre meg gondlom hátrament a kutya, biztos morgott, mert ugatást nem hallottam, és mivel le nem mert jönni, felmászott a csúcsig, onnan a másik oldalon le, azt már a szomszéd kertjén keresztül iszkolhatott el. nem magas a tetőnk, simán megcsinálom ezt a mutatványt én is, de csak feltételezem, hogy ez történhetett......az a baj, hogy párom szoliba, az meg nem hiányzik, hogy a szomszédok erről pletykáljanak, ezért nem szólok nekik :? ezért néztem én

KépKép
Kép
scooper

[quote="hgrita"]S írta:hgritaziasztok!

Ami nem jó hír, hogy az orrán már régebben észrevettük, hogy van valami kis szedres színű duzzanat. Nem fáj neki, nem érzékeny, de egyre feltűnőbb. Dokinéni egy érsebészhez irányított minket, mivel szerinte hemangiómája van Máténak, ami jóindulatú érdaganat. :( Meg kell nézetnünk, hogy van-e valami tennivaló vele, hogy ne növekedjen tovább. A Heim Pálban rendel a doki, de állítólag 2-3 hónap a várólista. :roll: Még itt a kerületünkben van egy magánkórház, ahol szintén rendel, de ott se rövidebb a sor állítólag. És mindenhol csak kedd vagy szerdán adnak időpontot. Addig lerágom a tíz körmöm. :?

Nekem volt a terhesség alatt a vállamon. Ki kellett vágni, mert rossz helyen volt és mindig kiszakadt, és nagyon tud vérezni. Amúgy meg azt mondták nekem, ha nem zavaró helyen van, akkor nem kell semmit vele csinálni, pár év alatt elmúlik magától. És egyáltalán nem veszélyes, csecsemőknél elő szokott fordulni. Szóval szerintem ne izgulj annyira, míg eljutsz a dokihoz. de azért szurkolok, hogy gyorsan sikerüljön eljutnod és megnyugtasson!

Kép
frocli

Mindenkinek Boldog Új Esztendőt! Nektek is Imola! :)

Ha igaz az, hogy olyan lesz az év, mint amilyen az első nap ... olyan nyugodt és békés minden ... Veronika a babakocsiban alszik, Julcsi mellettem rajzol, apa durmol (sokáig mulatott éjjel, bocsánat valamikor reggel jött fel a szobába) ... minden olyan nyugodt :) ... reggel egy masszázzsal indítottam a napot és még 17:15-re is van valami kényeztető kezelésre időpontom ... várandóságtól és szoptatástól meg cipekedéstől megterhelt hátamnak nagyon jól esett ... Julcsi egész délelőtt a medencében lubickolt, Veronika lábát is belógattuk ... ebéd után sétáltunk egy nagyot ... szval esélyem sincs semmilyen házimunkára ma :wink: :wink:

és még van három napom is a 90 napos kezdéséig ...
Kriszti, ugye 5-én lesz fehérje napotok? akkor csatlakozom :)
eszembe jutott egy kérdés, alkohol, konkrétan bor egyáltalán nem fogyasztható a 90 napos alatt? mert én időnként 1-1 pohár bort szívesen megiszom .... erről mondjak le?

próbáltam követni az eseményeket, de nagyon sokat írtatok ... :oops: scoop a meglepetést mindjárt megpróbálom visszakeresni és elolvasni :)

KépKép
KépKép
madar

Timi: hogy vagy? remélem, már elmúlt a kórság

KépKép
KépKép
madar

rendben móni, remélem tecc!!!!!!!!

én lenni irigy.........kényztetéses kezeléses masszázsos új év!!!!!!! de jó dolgod lesz egész évben :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Scoop: elolvastam, nagyon ügyes vagy ... tecc ... jól írsz :) várom a folytatást :)
4 hós Noncsának gratula :)
Hannak M :D jól áll :wink: csak Julcsi meg ne lássa, mert meg van veszve ilyen parókáért :roll:

KépKép
KépKép
madar

bízom benne ... erre a pár nap nyugira már nagyon vártam :)

KépKép
KépKép
madar

Vikikém Dórának is hófordulós gratula :)

KépKép
KépKép
madar

köszi a dícséretet :wink: és a köszöntést is!

a Hannah Montana paróka szerintem is jól áll.......viszont 3000 valamennyibe kerül, és egy nagy rakás fosz, tiszta műanyag az egész, felveszi az ember kb 10x, azt mehet a kukába.....ezért én nem adnék ki ennyi pénzt.... :wink:

KépKép
Kép
scooper

Az alábbi történet Jay Leno talkshowjából van. Leno balul sikeredett
randevúkat kért, tessék, ezt egy hölgy küldte be, aki kirándulni ment
a hegyekbe a friss barátjával.
, , Tél volt, és Ed azt mondta menjünk el egy egynapos sítúrára - persze úgy, hogy nem alszunk ott. Itt találkoztunk először igazán. Minden rendben is ment, amíg délután el nem indultunk haza. Egy idő után éreztem, hogy pisilnem kell. Mondtam is Ednek, aki azt mondta, hogy bírjam még ki egy kis ideig, nemsokára beérünk valamilyen civilizált helyre. Hát visszatartottam... egy ideig. Ekkor már nem bírtam tovább.
Megálltunk, Ed diszkréten odébbment. Én leguggoltam a kocsi mögé, de egy kicsit elszámítottam magam, és mire végeztem, éreztem, hogy a
fenekem hátsó része odafagyott a lökháritóhoz. Ilyen csak rémálmomban történhet velem - gondoltam, pedig ez nem volt álom. Egy ideig gondolkodtam, majd végül kénytelen-kelletlen Edet hivtam segítségül. Miután jól kiröhögte magát tanakodni kezdtünk, honnan vegyünk valami meleget, ami le tudná olvasztani. Sajnos végul egyetlen megoldás maradt.
Ed lehúzta a sliccét..."

Kép

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"]S írta:vicgerzép napot! :)

remélem ma senki sem teregetett, sepert, sem semmiféle házimunkát nem végzett, lakásból semmit ki nem vitt! Tekintve, hogy eme tevékenységek biztos szerencsétlenséghez vezetnek, de minimum állandó pénzhiányhoz a jövőre nézve. ;) Szóval ma punnyadjatok, s csak lazán :):)

Én kivittem a gyereket sétálni. most mi lesz? :roll: :lol:

Kép
frocli

[quote="frocli"] írta:frocli
[quote="vicger"]S írta:vicgerzép napot! :)

Én kivittem a gyereket sétálni. most mi lesz? :roll: :lol:
:lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Na, nálunk most mentek el az utolsó vendégek, tegnap kb. este 6-kor jöttek, szóval kis 24 órás buli volt ez. Közben reggel 8 és 11 között aludtunk, utána reggeli, séta Bencével aztán idebent Bencézés, punnyadás, játék. Csak annyit mosogattunk, hogy legyen megint tiszta tányér/pohár. :D Bence éjfél előtt felébredt és nyügizett, szóval felhoztam újévköszöntésre, utána szopi és aludt tovább. Szóval teljesen ideális volt.
Ja és most is alszik. :)

Remélem másnak is ilyen jól kezdődik az év!!!

Scoop, az ügyfélszolgálatosokon mi is jót nevettünk. Remélem a következő szilvesztered nagyobb társaságban és vidámabban telik!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára frocli 2010.01.01 18:28-kor.

Kép
frocli

a következő szilveszterem is ilyen lesz, max esetleg apa is itthon lesz........nekem-nekünk sajnos nincs barátitársaságunk, barátnőm nekem 2, egyik érden, a másik itt irsán, joccinak meg két haverja, de azok tavaly-előtt nyáron voltak itt utoljára......szóval társasági élet óne......sajnos közületek sem lakik a közelbe senki........legközelebb bex üllőn, de oda is min 1 óra út az átszállás miatt :?

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: