A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni: akkor jó :D náluk ez megy már egy hete számtalanszor, Ádi imádja. De nekem is ez tetszik a legjobban tőlük.

No, virslik mindenfélékbe tekerve sültek fent és készülnek majd lent (anyuéknál).

Az altatás most zajlik, az ágyon fekve írok Nektek ;-) sajna eléggé el szokott húzódni, ha nincs bölcsi, Ádi fél 10-nél előbb nem alszik el sosem, de inkább később :roll: így aztán nincs nagy gondunk a tévézésre. :lol:

Kép
Kép
irina

Én is olvastalak titeket :)
no reagálni nem tudok, mert gyerkőcök alszanak és apa invitál mozizni. Amúgy az elmúlt este rémesen sz@r volt és hulla vagyok, úgyhogy 12 előtt kidőlök szerintem.

Minitaliban én is benne vagyok :)
Mesi jó lenne, ha ti is jönnétek jöv. héten Móniékhoz.
Amúgy Kolbiékat milliószor puszilom, remélem mi is megyünk hamarosan hozzájuk.

B.U.É.K nektek!!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

A kocsonyát én is nagyon szeretem, de csak sovány hússal :roll:

Maggie, mi fáj Neked? Beteg vagy? Ha igen, remélem, mielőbb teljesen rendbejössz!

Puszik és egyebek: na nálunk ilyen kevéssé van, Ádó nem ad puszit senkinek, hanem ha puszit mondunk neki, esetleg hajlandó tartani az arcát :lol: viszont ölelkezni szeret meg újabban megy a SZEJETLEK mondogatása is, de ezt szerintem a bölcsiben tanulta el valakitől, annyira negédesen csinálja (inkább olyan, mintha mímelné). A kis drága. :wink:

Kép
Kép
irina

UTÁLOM A PETÁRDÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szegény kis tündérem olyan fáradt lett.
Volt gyertyafényes vacsi 3-asban, álarcban "bulizás" szerpentin dobálás...vidámkodás..egy barátunk is beugrott koccintani... fürdés..majd aludt volna...ha nem petárdáznának..nálatok hogy bírják a gyerekek??????

Emmának tettem füldugó vattát a kis fülébe..elaludt és úgy megíjedt egy rutális petárdától...hátha kicsit tompít.....

na megnézünk egy filmet de félszemem itt!

Juba nagyon szép a vonalzód!!!

Móni: tetszik a hozzáállás...:-)

Én nagyon lányos anyuka vagyok és I. is inkább lányos....de egy fiunak is épp úgy örülnék! és Juba én is szerelmes vagyok a lányomba..annnyyyyira imádom...teljesen levesz a lábamról,

Heni: micsoda bulit csaptatok!!!:-)

Maggie: remélem akkor meglesznek az adatok..és jobbulást!!!!!!!!!

Regi: kibékültetek?

Vindo: mi volt a téren?

Irina: lakás? mikor költöztök?Ádo nagyon cuki pasi..a kis nyakkedőjével.. :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Lassan én is leszek.
Jaj, lelki dráma zajlott le, Zsozsi hisztizett (fáradt nagyon, plusz beteg), belecsapott a kakaóba, az meg fel a frissen festett falra.
Én meg leüvöltöttem a fejét, és büntibe vágtam.
Utána kivettem, megbeszéltük, átöltöztettem, és nem akart velem aludni. Igen, még mindig velem alszik. :oops:
Tegyem be a kiságyba, én meg menjek át a másik szobába. Haragszik rám.
Én meg ott sírtam az ágya mellett, hogy jöjjön velem aludni. :cry:
Borzasztó érzés.
Utána csak bevarázsoltam magam mellé, erre (valószínűleg félrenyelte a trutyit), elkezdett hányni. :(
Jaj... Teljesen kikészült, de lelkileg én is.
Elmúlik majd, csak lelkiismeret furdalásom van emiatt. Na mindegy, jövök majd partizni.
(Nagyon sokat hisztizik, nagyon anyás még mindig, főleg ha Gegi is jelen van. Hihetetlen az akarata, a makacssága. Amikor napokon keresztül megy a hiszti, akkor már minden kis nyöffenésre ugrom én is. Azt hiszem szednem kéne egy kis MagneB6-ot.)

Kép
Kép
Kép
gremese

Megérkeztünk :wink:

Látom, megélénkült a társalgás :wink:

Ettünk kürtős kalácsot, Rugónak ízlett, vettünk neki megint egy fekete halálfejes lufit, most azzal játszik. Kinn az udvaron petárdáztunk is :roll:

Irina, de jó :!:

Most többen voltak kinn a téren, mint tavaly :roll: Mondjuk tavaly volt vagy mínusz 15 fok.

Enni kellene valamit :arrow:

Na, a Moon-ról éppen ma olvastam a kritikákat a neten, felkeltette az érdeklődésemet az is.

Kép
vindolanda

Mesi: egyem meg a kis akaratkádat..biztos nem könnyű. egy egy hisztit még lazán le tudsz kezelni..de hasorozatos..ahhoz tényleg magne B 6 kell akkor! Sajnálom...elaludt már?

Vindo: halálfejes lufi? hm.... :? :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, én azért voltam fiú párti, mert úgy láttam, hogy a bátyáimnak egyszerűbb és szabadabb az élete :roll: Mindig irigyeltem őket.
De fasza csajokra is szükség van a világon, azt hiszem.

Emese, jaj.
Én is Rugóval alszom.
Vagyis inkább ő alszik velem.

Kép
vindolanda

Inkább olyan Sikoly-maszkos, na.

Kép
vindolanda

Kaqk! Kidőlt, mert nincs jól. Ez a hülye idő is.. NEm tudunk mindig kint lenni, a nagy teraszt megszokta, hogy jó időben kint vagyunk állandóan...

Tavaly ilyenkor a 640. oldalon tartottunk, és mindenki azt várta, mikor szülök. :)
És közben ezt találtam:

[quote]C írta:sajok ma vagyunk 14 éve együtt Zolival Shocked Shocked
kimondani is sokkk

lmóni! Boldog 15. évfordulót!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

a lényeg h Rugónak tetszik! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Huh Móni! Gratula!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi, nagyon sajnálom... :cry: remélem, a kicsik mielőbb meggyógyulnak! Én mindig csodáltam a kitartásodat, szerintem Zsozsinak te vagy az ideális anyukája.

Kép
Kép
irina

Fú, Vindo, ha akarsz még kicsit elmebeteg, de nagyon jó dolgot nézni, akkor a True blood sorozatot ajánlom. 8)

Kép
Kép
irina

Móni, csak így tovább akkor :D Boldog évfordulót :!:

G. ide akar jönni a géphez :x :arrow:

Kép
vindolanda

JAj Emesém sajnálom, de én is hirtelen haragú vagyok, aztán meg anyonpuszilgatom :oops:

Nálunk Péter nagyon apás :roll: nem igen foghatja Áron. Szól, hogy adja nekem :shock: Ma közölte nem szeret, csak apát. Anya szeret baba :shock: :shock: :shock:

Érdekes , ha nincs apja itthon ilyenek nincsenek :roll:

Mi nem virslizünk, csak szenyázunk ilyenkor mindig. ( én ezt hoztam otthonról) Lehet magyarországi szokás a virslizés???

Heni
KépKép
heni81

Irina! Aranyos vagy! Annyira imádom az én kis drágámat, és tudom, hogy a semmiből is türelmet kéne merítenem. Néha nem megy. De hát én is emberből vagyok.
Rafkós dolog ez a gyereknevelés. :)

Film... Uhh... Zsozsi előtt rengeteget megnéztem, de évek óta nem jutok el odáig, hogy végignézzek valamit.

Vindo! G nem akar odamenni a géphez! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, a virsli. Mióta eszemet tudom, Szilveszterkor lencse, és virsli...

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni ez igen!!!!! Boldog évfordulót Nektek!!!!!

Panndi hol van? Nem azt mondta, hogy otthon lesznek a gyerekekkel? :roll:

Heni
KépKép
heni81

Heni! Panndiéknak valahogy össze kell hozniuk Hármaskát! :wink:
(Figyeld, biztos olvas, és mindjárt bejelentkezik) :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese :wink: trükkös csaj:-) Nekem hiányzik, csatlakozhatna!!!!

Apa Tina Turner koncertet néz :shock:

Heni
KépKép
heni81

Mesi, két gyerekkel én sem fogok sok filmet nézni egy jó darabig, az biztos ;-)
Én nagyon sokszor türelmetlen vagyok Ádival, amit bánok. Ha hiszitek, ha nem, a legtürelmesebb akkor vagyok, amikor munkából jövök haza, ő meg bölcsiben volt és élvezzük az együttlétet. De amikor huzamosabb ideig itthon vagyunk...
Szerintem az a legnehezebb, hogy Ádi annyira hozzászokott, hogy csak valakivel kösse le magát, hogy egymagában alig van el (ez mindig is így volt). Ebben is azért változást remélek, ha elköltözünk, mint sok egyébben is.

Kaqk, sokat gondolok rátok, tudom, hogy Ti is költözni szeretnétek. Én boldog lennék, ha már februárban átmehetnénk, de a március a valószínűbb, lenne még némi rendberaknivaló az új lakásban (festés, parkettacsiszolás-festés, meg még ki tudja, mi ugrik elő).

Kép
Kép
irina

Kitúrtam egy időre :roll: Szegény.

Ma ebédre lencsét hoztak. Régen szendvicseket ettünk, ha házibuli volt, akkor hajnalban mindig virslit :roll:

Panndi kevesebbet ír mostanában tényleg.

Irina, erről nem is hallottam
:idea:

Kép
vindolanda

Ja, ha csak délután látom Rugót, olyan tudok lenni vele, mint egy angyal :roll: :wink:
Ha egész nap vele vagyok, gyorsabban elfogy a cérna.

Na, a múltkor elmentem reggel, és öt körül jöttem haza, G. volt addig Rugóval.
Hát, nem nézett ki túl frissen, azóta is emlegeti :roll:

JÓ költözést mindenkinek.

Kész a pizza.

Kép
vindolanda

Móni, én is gratulálok az évfordulóhoz!!! 15 év? Te jó ég!!! Az nem semmi! :shock:

Vindo, engem a Sikoly c. filmmel a világból ki lehetett kergetni. Eleve utálom a legtöbb filmet, amiben tizenévesek vannak és megy ez a high scool vagy college dolog (kivéve a Harry Pottert;-))

Kép
Kép
irina

Még ilyenkor is eltűntök :roll:
Megyek elgondolkozom :arrow:

Kép
vindolanda

Nekünk is csak a lufink sikolyos :wink:
Nincs nagy poszterem a nappaliban :wink:

Kép
vindolanda

Vindo mert az apák nem tudják kezelni őket :roll: Nálunk is mindig visitás van, ha együtt jáccanak :roll: én sok mindent rájuk hagyok, csak, hogy csend legyen, mert a házi munkát is el kell végezni :roll: melletteük, Gondolom G. nem főzött meg rugó mellett, sőt nem is takaritott :roll:

Én most délutáni pihenésképp 2 napja a Született feleségek maraton csinálok. Olyan jó újra nézni:-)Köszi Regi:-)

Heni
KépKép
heni81

Mikor a vesegyulladásból lábadoztam két napig néztem a Szerelem ösvényei c. mexikói sorozatot az ágyban dvd-ről :roll: Az utolsó húsz-harminc részt :wink:

Heni, igen, a szinkron cselekvések nem mennek neki a gyereknevelés mellett, igazad van.

Kép
vindolanda

Móni! Boldog évfordulót! :)

Mesi! Tényleg nem könnyű ilyenkor. :( Főleg, hogy Gegi is ott van...
Szeli is szokott bőven hisztizni (bár ezt senki nem hiszi el nekem, mert társaságban tündérleány... :roll:) (és van, hogy én is kijövök a sodromból), olyankor bünti van, és annyira sír, hogy bepisil, de akkor sem engedek neki (általában többször kérem meg szépen, hogy valamit ne tegyen, mert pl. veszélyes, vagy akármi, utána jön a bünti). Be szoktam vinni a szobájába, sír picit, aztán kijön és bújik, de ő nem szokott tartósan haragudni rám... kopp-kopp-kopp :roll:

Vindo! 8) lufi...

Nem békültünk ki... különben nem ülnék itt. :roll:
Szerintem nem is fogunk, tavaly is ugyanez volt...
Zs sértődötten átaludta a szilvesztert... :evil: Jövőre tuti, hogy szervezek egy csajbulit, és akkor elkerülöm ezt az egész sz.rságot...

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, :(

Rugó még nem haragudott rám, azt hiszem. Vagyis nem vettem észre eddig. MOndani meg nem mondja :wink:

Kép
vindolanda

Min vesztetek össze?

Van olyan kaliberű, mint a mit rakjunk a fára először, a díszeket vagy a szaloncukrot?

Kép
vindolanda

Vindo! Hát nem tudom... :roll:
Ott indult, hogy majonézes virsli saláta legyen, vagy ecetes... aztán jött a többi sérelem... :? A tüskék... :(

De nem akarom rontani a hangulatot... :!:

Kép

Kép
regcsiken14

Nem tudom, benézek-e még...
Mindenesetre BUÉK Mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo, a True blood kisvárosi vámpírossorozat, amit az HBO csinál, de fenomenálisan van megcsinálva, délen játszódik Amerikában remek színészekkel. Én láttam az első szezont, csak a téma miatt néztem bele, és teljesen beleragadtam. Mondjuk iszonyú szókimondó és mindent megmutató sorozat, nem szépeleg semmin, úgyhogy vastagon korhatárosnak mondható. De ez a legtöbb hbo-s sorozatra igaz. Az az Alan Ball csinálja (rendezi), aki a Sírhant műveket is készítette. Nagyon ajánlom, szerintem Nektek tetszene G-vel.

Kép
Kép
irina

Vindo, a True blood kisvárosi vámpírossorozat, amit az HBO csinál, de fenomenálisan van megcsinálva, délen játszódik Amerikában remek színészekkel. Én láttam az első szezont, csak a téma miatt néztem bele, és teljesen beleragadtam. Mondjuk iszonyú szókimondó és mindent megmutató sorozat, nem szépeleg semmin, úgyhogy vastagon korhatárosnak mondható. De ez a legtöbb hbo-s sorozatra igaz. Az az Alan Ball csinálja (rendezi), aki a Sírhant műveket is készítette. Nagyon ajánlom, szerintem Nektek tetszene G-vel.

Kép
Kép
irina

Én tuti majonézeset választottam volna :wink:

Béküljetek ki aztán, nehogy már külön aludjatok

:roll:

Tudom milyen ez, valami kis sz... dologból kikerekedik egy napokig tartó veszekedés :?
Sajnálom.

Anya férje éveken keresztül mindig karácsony este bolondult meg :roll: Neki az volt a gyenge pontja.

Kép
vindolanda

Hát, ha vámpíros, akkor rossz nem lehet :wink:
Egy szinten van számomra az űrhajós-űrlényes filmekkel. Imádom az efféléket.

Kép
vindolanda

Na, bontottam egy sört.

Most már nem írogatok ennyit.

G. és R. pizzát esznek.

Kép
vindolanda

Regi tessék kibékülni, mert haraggal nem szabad új évet kezdeni :!: mi tavaly újév napján összevesztünk, na egész évünk elég veszekedősre sikerült :evil: ma egész nap enyelgünk 8)

Heni
KépKép
heni81

Regi, én is nagyon sajnálom :cry: remélem, mielőbb kibékültök!

Kép
Kép
irina

Heni! Azt kéne, de gombnyomásra nem megy. Zs meg amúgy is olyan makacs... áááááááááááá

Vindo! Én is azt szerettem volna enni... ;)

Én egyébként a boszorkányos vagy vámpíros filmeket szeretem! 8)
Hogy a témához is szóljak! ;) Vagy egyéb misztikusokat.

Kép

Kép
regcsiken14

Jöhetnek a boszorkányok is :wink:

Regina, azért éjfélkor tegyetek egy kísérletet :!: Valahogyan :roll:

Nálunk én vagyok a makacsabb, G. hajlandó rögtön mindent elfelejteni.
Azt is, amit nem kéne.

Kép
vindolanda

Ágyat bontok, fürdetek, altatok, aztán hátha lesz egy kis szabadidőm :arrow: A vámpírokra.

Kép
vindolanda

Áhhhh... Zsozsikám felébredt, csúszik hátra a trutyi a garatra, olyan böfögős hányást rendezett, meg mintha szűkölve vette volna a levegőt... Anyukámat lehívtuk, de semmi baj, csak ilyenkor nagyobbak a mandulái és a trutyi irritálja szegénykémet. Küzdött a hányás ellen azzal, hogy csak nyelt, erre lement a levegő és az jött vissza... Eléggé megijedtem.
Közben felébred a petárdázásokra...
Most alszik. Ja, és lehet, hogy hangszálgyulladása is lesz. :(

Gegi még nem ébredt fel semmire. (kop-kop-kop)

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! Kibékülni! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na hozok egy kis kaját

Kép
Kép
Kép
gremese

Elkezdek altatni. Ha kimászok az ágyból, bonthatjuk is a pezsgőt :roll:

Szegény Zsozsi...

Itt a falu szélén csend van, illetve mi petárdáztunk egy kicsit kb. két órája.

Kép
vindolanda

Mi a Comedy Central-on a Beugrót nézzük. :lol:
Zsozsi most ébredt, köhögött.. Holnapra nem lesz hangja...

Kép
Kép
Kép
gremese

ITT MMOST CSEND VAN VAGY 1 ÓRÁJA nem petárdáznak :) majd biztos lesz a Pólus Hotelnél tüzijáték ami élvezhető ilyen távolból :)
MAJONÉZES S a jobb szerintem :)

Zsozsi :( nálunk R. altat M-t én altat B-t :) ez is cikkancs?
már gondolkodtam rajta,h. felkeresem a rendelőtöket és iratok vmit Anyukáddal :)

öblögettem pálinkával annyira fájt a torkom,R. bejött megnézni tényleg képes vagyok kiköpni :) kész volt teljesen :) aztán a maradékot le kellett hajtanom :) h. lehet ezt meginni... :) szlovák extra pálesz volt :) aztán majd mehetek öccsért 1 körül :?

sikoly c. film, volt rész amikor megijedtem rajta és én is sikitottam :oops: R meg kiröhögött :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: