Sziasztok,
Röpke 47 perc alatt sikerült a lányokat elaltatnom.

De ebből 10 perc volt a Sári. Viki eszméletlen, hogy mennyit viháncol össze.
Eri,
mi Rákoscsabán lakunk, XVII. ker.Hát nincs közel hozzátok. Csak mert nem lenne rossz kicsit sűrűbben összefutni, ha már igy nagyon egyidősek a gyerekeink, és Ti sem jártok még bölcsibe. Itt nálunk nagyon kihalt, van egy gyenge játszótér, de vagy nagyon kicsik vannak, vagy nagyok.
én is kiváncsi vagyok a bölcsis tapasztalatokra. Bár úgy terveztem, hogy megpróbáljuk januártól, de most kicsit elbizonytalanodtam. Hallok, olvasok mindenfélét pro és kontra és már nem tudom mit csináljak...
Orsi,
Akkor nem lesznek kicsik a fiuk!
Érdekes, hogy nekem sose mondta meg a doki a sulyukat és a hosszukat. Mindig elhülyéskedte a dolgot, hogy az egyik az okosabb lesz, mert 1 cmvel nagyobb a feje, a másikat meg hosszú combunak hivta, mert neki meg a combja volt nagyobb. És a hasamat se mérte soha, mert aszonta, ezt nem tudja mihez hasonlitani. Azért igy utólag nagyon jó, hogy egy csomó mindenről nem tudtam a terhesség alatt. És az orvos sem idegesitett semmivel, csak azzal piszkált, hogy meddig akarok még dolgozni és hogy majd meglátom augusztus végére akkora lesz a hasam, hogy mozogni se birok majd.

Persze aztán nem teljesen igy volt...
Rita ne izgasd magad, Te is nemsokára itt tartasz!!

És nyugi, minden rendben lesz.!!!!
Kinga,
itt a cimem:
szhoffmann@freemail.hu Hát Doris, nem akarlak elkeseriteni, de lassan eljön (eljött) az az idő, hogy semmit se tudsz majd csinálni. Nem tudsz titokban a konyhába menni, és csak ott hagyni őket, mert mennek utánad, vagy üvöltenek, hogy gyere vissza. A nap 1etlen nyugis időszaka, mikor lehet vmit haladni, az a délutáni 1-2 netán 3 óra alvás. Feltéve ugye ha alszanak.
Na én is megyek mert eluszom...
Szilvi