A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

játékokat ne is írjátok :lol: attól kapok hülyét mikor mi szobánk is tle van :twisted: most is itt vannak az asztalon a vasalható gyöngyök+sima gyöngyök :) legalább kipróbálom a zsiráfot :)

Regi!
mond meg Apának,h. a veszekedés kipipálva :) és béküljetek :)

KépKép
viranka

[quote="l.móni"]
írta:
l.móni
Puzzuloznak, olyan jó rájuk nézni :lol:

ez tetszik :) gondolom puzzle akart lenni :lol: :lol:

s különben is teljesíteni kell a 900 oldalt jan 13-áig :)

KépKép
viranka

Móni, amiben űrlények rohangálnak, az rossz film nem lehet :wink:
Odavagyok a sci-fikért.

Kép
vindolanda

Igen, az akart lenni :oops: :oops:

Mindenki más filmet szeret :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina a tőled kapott DVD-t nézi most cica.
Közben ugrál és kiabál. "Köszökö Csillag néni" kiabálja :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

G. hazajött, szereli az éjjeli szekrényt, Rugó viszont felkelt. Remélem, azért idejutok így is :roll:

Kép
vindolanda

"Generációs különbségek" a papírhasználat során:
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

lmóni! Engem a kávé ütött ki az első trimeszterben. De én a 12. hétig olyan sz.rul voltam mindkettővel... :roll: Kapaszkodtak rendesen. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, én nem tudtam, hogy terhes vagyok, mert december közepe táján volt egy negatív tesztem, és semmit sem éreztem :roll:
Vedeltem is karácsonykor rendesen.
Szilveszter előtt gyanús lett a dolog, és akkor már nem ittam. Terhes is voltam :roll:

MOndjuk hányingerem nem is volt sosem, meg nem is szédültem, ha jól emlékszem. Legalábbis az elején.

Emese, hát ez jó :lol:

Kép
vindolanda

Lányok, két napja indították a 2010. szeptemberi topikot :wink:

Ha már nosztalgiáztam :roll:

Kép
vindolanda

Sütök Rugónak halat, meg teregetnem is kell :arrow:
Meg meg kellene keresni a fényképezőt is.

Kép
vindolanda

Halihó

most viszem mindjárt nagyiékat bulizni..aztán haza csinálunk vmi vacsit..gyertyafénynél 3-asban..:-)
játék, mozizás......ha tudok, engednek jövök

KépKép
kaqk
Debrecen

na sehol senki??????????????????????????????????
lehet el kéne gondolkoznom?? :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát igen, gondolkozni én is szoktam :wink:

Kép
vindolanda

Meg itt is szoktam lenni :wink:

A ki szekrényt épp most tettük a helyére, megyek, bepakolok :arrow: 8)

Kép
vindolanda

:wink:
anyósom egyik barátnője mondta hogy utazott egyik nap a buszon és eszébe jutott h gondolkozott e ma már???? :shock: :shock: :shock: ez azért nem semmi....:-)

azért én is szoktam.....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: tök jó....bár már mi is itt tartanánk..h pakolnom kell..akárhova..:-) de az is eljön....

KépKép
kaqk
Debrecen

De fogod unni, mikor állandóan pakolsz :lol: Hónapokon keresztül :wink:

Én már azt várom, hogy vége legyen, de nagyon.

Életed párja végül is elvállalhatta a második állást?

Kitettem a ki szekrényre dekorcuccokat (köztük üveggolyót), Rugó már szét is hányta.

Kép
vindolanda

Jöttem én is partyzni :D

Apát elküldtem anyósomhoz,hogy hozzon nekem gyümisalit,épp hallottam amikor a papa mondta,hogy azt csinált és megkívántam :D :oops:
Hú,én annyi mindentől vagyok rosszul,hogy fel sem tudom sorolni de a legdurvább amikor reggel iszom egy pohár vizet és utána rohannom kell a wc-re,ezek szerint kismanó a vizet nem szereti:shock: :lol:

Geginek látom jó étvágya van :lol: És a csapás a szőnyegen :lol:

Regi!Béküljetek ki!

juba0

Tényleg, Juba, hogy fogják hívni? Tudjátok már?

Kép
vindolanda

Jó étvágyat a salátához!

Kép
vindolanda

Vindó!

Még nem,egyenlőre csak gondolkodtunk,lánynév még nincs,ha fiú lesz akkor esetleg Milán,az nekem nagyon tetszik de ez még változhat,még nagyon az elején vagyunk.

Köszi,már túl vagyok rajta 8)

juba0

Úgy érzem, hogy lány lesz :roll: Bár ez nem szokott mindig bejönni :wink:

Eszek pattogatott kukoricát 8)

Kép
vindolanda

Vinó!
Ennek apa lehet nem örülne,fiút szeretett volna de ezek után már teljesen mindegy csak EGÉSZSÉGES LEGYEN!!!!

Jó kukoricázást! :D

juba0

Vindo és nálam mit érzel :wink: ?
most megy az rtl-en egy BS és TH film :lol:

Juba nagyon jó a vonalzód :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Á, beleállt az ínyembe egy darab :shock: :?

Hát, tényleg mindegy amúgy :wink:

Én korábban szinte csak fiút tudtam elképzelni Rugó mellé (majd egyszer pár év múlva), de most már közelítek a mindegy-álláspont felé.
Gábor meg hátha beleegyezik a Viola névbe :idea:

Lassan öltözünk, szerintem kimegyünk partizni a főtérre :arrow:

Kép
vindolanda

Á, szinte soha nem szokott bejönni :lol: :wink:

Móni, nálad legyen kisfiú :lol:

Kép
vindolanda

Juba!
Milánról mindig Míra jut eszembe :) a nagy szerelem :)
mert nekünk szerda estéig még Milán lapult pocakban :) aztán megvétóztuk :) s csüt. reggel Apa győzött :) lett Bálint :lol:

ha azon kelllene gondolkoznom mikor nem gondolkoztam akkor erősen gondolkodóba esnék 8)

én meg kocsonyát mék enni :) (2 napja reggeli ebéd vacsora 8) )

KépKép
viranka

Köszi Móni,de nagyon félve csináltam csak meg...

Kíváncsi leszek egyébként nagyon a nemére,mert apa mikor meglátta először azt mondta ez tuti fiú :lol: És persze azóta is tartja magát ehhez 8)
Nem tudom,esküszöm kicsit nekem is olyan érzésem van,lehet hülyeség de ahogy ott pörgölődött gyanús volt nekem is :roll:

És Te mit érzel Móni??

juba0

annyiból lenne jó Jubáéknál és Móniéknál a fiú h. megtapasztalnák milyen érzés ha az emberlánya szerelmetes a fiába :wink:

Viola oly szép név :lol:

KépKép
viranka

Hát a kocsonyát soha sem szerettem :roll:

Tényleg öltözök.

Én mirelit pizzára készülök az éjjel, Gábor hozott pár extra sört nekem, ír sört, meg mit tudom én milyet :roll:

Akkor a forralt bor elnapolva.

Zombis film beszerezve 8)

Jó étvágyat, Viranka.

Kép
vindolanda

B-t sikerült n7kor felkelteni elkezdte kiabálni GÉTA GÉTA :shock: 8) :lol: :lol:
magához tért,végre elkezdtünk vonatozni,bejön Dede őrült hiszti ezzel a szöveggel: vérzik lábam itt,vérzik lábam itt :roll:

KépKép
viranka

Hát, nem tudom, miben is más, ha lánya van az embernek, nekem egy Rugó jutott :roll:

Tényleg öltözök :arrow:

Kép
vindolanda

Vind,majd megtudod ha 1* lányod lesz :) unokatesóm felesége,teljesen meg volt döbbenve h. a lánya mennyire csajos :) nem lehet ám csak úgy cipőt venni,akármilyen ruhát ráadni :) s ő nem egy plázacica típus,sőt :) én inkább "hozzád hasonlítanám" :) de dóri is ismeri Őket :)
érdekes gyerekeim és R sem eszi :) én meg imádom s köszönöm:) jó bulizást :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2009.12.31 19:32-kor.

KépKép
viranka

Nagy parti lesz :lol:
Veszünk lufit is :lol:

Kép
vindolanda

Nálunk a szilveszteri buli elkezdődött 8) 8) 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szóval mi már koccintottunk is:-) Péterke azt mondja BULI VAN:-)

Heni
KépKép
heni81

Kocsonya nyammmi!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Bizony ám! Rettenetes szerelmes tud lenni az ember a fiába! Jaj, sosem gondoltam volna.
Gegi nem szórja csak úgy a puszikat, és ha egyszer sikerül kicsikarni egyet belőle (ami nyitott szájas nyálas arc- vagy szájbekapás), akkor teljesen belepirulok. A saját Fiam puszijába... :oops:

Juba! Tényleg nagyon jó a vonalzód! 8)

Na most már mindkét gyerek megint taknyos. :? Annyira nehéz öltöztetni őket. Ha süt a nap megsülnek, ha árnyékba megyünk fúj a szél..

No Apa megy zuhizni most, én vagyok a kőcökkel, majd jövök ám.

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni, tudtok élni :wink:

Mekkorát nőtt Áron :shock:

Puszit Rugó sem ad kérésre. Néha odaoson, és ha túlcsordulnak az érzelmei, akkor ad egyet.

De csak én kaptam eddig, Gábor, meg a régi csanás gondozónő :lol:

Na, megyünk is partizni a főtérre tényleg.

Jobbulást Geginek meg Zsozsinak.

Kép
vindolanda

Hát nem tudom Vindó,én örülök,hogy Bertim lány lett,ő is nagyon csajos,állandó smink,és parfüm,fújja az enyémet :shock:
És nagyon ki tud akadni ha nem engedem meg neki,apával annyit röhögtünk rajta :lol:
Na persze ha fiú lett volna is hazahozom :lol:

Én is kocsonyát ettem egyik nap,anya csinált,annyira nem szeretjük,hogy nekiálljak főzni egy kondérral de fini volt!!

Heni!Hú látom tényleg nagy buli van nálatok,nálunk Bertus táncol mint az őrült és nem fárad el :shock: 8)

juba0

Én a lányomba estem szerelembe :shock: :oops: És ő teljesen olyan puncsos mint én,jön és puszilgat,mondja szeretlek,egy nap vagy százszor,simogat,olyan jóóóóó! :D

Geginek és Zsozsinak jobbulást!!

juba0

Vagyok én is, csajok!!! Majd ha Ádi elaludt, többet is tudok jönni.

Móni: Csillag néni pusziját küldi Grétusnak és reméli, hogy tetszik az Alma-koncert!

Minitalikban én is benne leszek, mihelyt beköltözünk és már jogsim is lesz ;-)

folytköv.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Én is itt, bár kissé agonizálok, de csak megmaradok.
Úgy néz ki, apa sikerrel jár, lassan meglesznek a fájljaim.

Juba, olyan jó ilyen vidám sorokat olvasni!

Megjött Bercó a fürcsiből.
dmaggie

Irina,Maggie,örülök,hogy Ti is megjöttetek!

Irina!Mikor is költöztök? Na és még nem is gratuláltam,ne haragudj,annyira elvoltam foglalva magammal...
De olvasom a soraidból,hogy milyen boldog vagy és nagyon örülök neki!!

Maggie!
Mi baj??Ennyire beteg vagy??Jobbulást Neked is!!
Igen,felszabadultan örülhetek végre! :D

juba0

Mi gyermeket várunk.
Egyikőnk se fiút vagy lányt. A lényeg, hogy egészséges legyen :D

Irina tetszik neki :lol:

Grétit most sikerült rávenni a fürdésre :lol:

Viranka :lol: :lol: :lol:
lassan összehozhatnánk egy talit
gyakran emlegetik egymást :lol:
Kocsonyát én is szeretem.
Csak én úgy ha csirkelábból csinálják és pulykahússal. 8)
Isteni finom.
Anyu csinált is nekem karácsonyra :lol: :lol:

Heni most kénytelen voltam enni sajtos szendvicset 8)
jó kis buli lehet nálatok :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Heni! :D

Juba! Nagyon szép a vonalzód! :)

Szeli ma nem aludt (egyébként szokott ebéd után, talán egy hónapja volt 1x, hogy nem), úgyhogy már tiszta álmos. Pedig jó lett volna, ha ő is sokáig fent marad, de mindjárt vinnem kell aludni.

Irina! Meséld el nekem, hogy milyen lakást találtatok! Nem tudtam visszaolvasni, de nagyon érdekel! :)

Kép

Kép
regcsiken14

csirkeláb :lol: :lol: megboldogult nagyanyám csinált mindig levesbe :) bár most már nem biztos megenném :oops: azon ment a harc kié legyen az 5 unokából az 1ik mert a másik öreganyánké volt :) bár a nyakat még mindig szeretem :)

enyém kölkök még fent lassan mennek aludni,csak még esznek kis gyümölcsöt :) B. meg már pizsiben nyomja :) remélem nem hajnalban fognak kelni :)

KépKép
viranka

Nálunk gyerekek már alszanak szerencsére, kifáradtak a nagy bulizásban, még mi is :oops:

Heni
KépKép
heni81

Jubám, aranyos vagy, de szerintem volt elég dolgod, amivel el voltál foglalva. Köszönöm! :-)

Viranka, Mesi, szuperek ezek a játékcsapások. :lol: A gyerkőcök viszont gyönyörűek!

Maggie: jobbulást Nektek ÉS MINDEN MÁS BETEGESKEDŐNEK IS! Hú, de örülök, hogy meglesznek az anyagaid a gépen, izgultam.

Heni, nagyon édesek vagytok!!! Peti annyit nagyfiúsodott nyár óta, Áronról nem is szólva!

Naszóval délután volt egy szilveszteri körünk S-val, éjjelre nem akartunk elmenni a hét eleji Ádi-előzmények (Heim Pál, hasmenés) után. Úgyhogy egy mozi és némi evés fért ebbe bele, arrafelé, ahol lakni fogunk, úgyhogy már előre élveztük a dolgot meg sétálgattunk a környéken. (A The Moon c. filmet láttuk, sci-fiseknek nagyon ajánlom, szerintem szuper volt. Tudom, én minden filmre szinte azt mondom, amit láttunk, hogy remek volt, de hát válogatunk ám nagyon ;-)))

Kép
Kép
irina

Na végre
nem akart beengedni

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: