sziasztok
Eltqntem pár napra, de most már leszek!Most olvasgatok vissza, hát rámegy az estém
Kata Asszonyság
Nagyon-nagy gratula a férjességhez, a házassághoz! Szerintem tök jó, hogy így kivártad, amíg a férjed

is biztosan akarta!!!!
És nagyon jókat derültem a lagzis leírásodon, fQként az anyósledobásnál
Tök szépek vagytok a képeken!
Liv! Kitartás, minden rendben lesz! És a 33. hét már nagyon jó, nem lehet semmi baj! Igaz kicsit több erQfeszítés és kitartás kell, de a babu érzi, hogy erQsnek kell lennie, s az is lesz!!!
Dia!
Nálunk nem szaglásztak semmit

Elég furinak tqnik, bár biztos nem csinálnák hobbiból
Györesz
Én nem emlékszem, hogy a gyermekágyi folyás szagosabb lett volna, mint a mensi, csak persze sokkal erQsebben jön az elsQ napokban. De lehet, h mindenkinél más. Persze én is naponta 2-3-szor zuhasnyoztam a kórházban is, meg még otthon is. Pároddal mi újság?
Babar
Itt a kórház nem egy elQrehaladott szemléletq intézmény ugyan, de pl. szó sincs meztelenül szülésrQl, adnak hálóinget, sQt és a beöntés után, zuhanyzás után újat kértem.
Kaki, pisi pedig teljesen természetes része, bár én a beöntést semmiképp sem ahgynám ki, pont azért, mert így sokkal kisebb baleset érhet...

A vajúdást pedig segíti, ha többször pisilsz közben (nálunk hoztak ágytálat is, ha már olyan sqrq fájások vannak, h nem tudsz wc-re menni)
na bocs az ennyi okoskodás miatt, meg ahogy haladok az olvasásban, látom mások is írtak hasonlókat
Mi jól vagyunk, lánykám mindig puszilgatja a tesót a pociban, s elneveztük Köbükinek. Ja, s a múlt héten híztam vagy két kilót, mert otthon voltam egész héten, angymami fQzött...

Most meg nem gyQzöm leállítnai magam az evéssel. No meg persze Olimpiát néztem eglsz nap, nézni meg ugye, nem túl aktív dolog
Na mára eldugulok, alszom talán egy picit.
Jó, h tudtok talizni, irigy-irigy
Bocs a hosszú ö és ü betqim ilyenek (Q és q), nem tudom, miért.....
bringa 28+0