orsi: tgyás ügyem van még folyamatban, nem a gyes, a gyes az alanyi jogon járna.
conversano: testhossz

én is így vagyok/voltam már egy párszor, csak nem nagyobb babákkal hasonlítottam, hanem Vele egyidősekkel...
lilisgabi: Nektek is Boldog, EGÉSZSÉGBEN Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!:) Nagyon édesek a lányok!
Bond: tgyás ügyem még folyamatban, mivel már másodjára fellebbeztem, több helyen is törvénysértő volt az eljárásuk, arról nem is beszélve, hogy járna a pénz, és nem akarnak fizetni

Tegnap akartam bemenni, de egykor bezártak...nem baj, majd januárban
hendegabi: Mercis

Ismerős, de azért nem is lett volna akkora probléma, ha meghúzod a kocsiját.
társasjáték

ezt is meg kell tanulni, hogy veszíteni tudni kell, csak nem egyszerű, nekem még most sem mindig megy
visítás: lehet a betegsége miatt nem sikongatott, Dorki is leginkább olyankor beszélget, sikongat, ha jó kedve van, de ez érthető is.

Örülök, hogy meggyógyultatok!:)
ronmay: Apa 3 hónapra indult el, de egy hét múlva hazajött, lehet ha tudom, hogy "csak" egy hétre megy, akkor könnyebben viselem. DE! Egy hét sem volt felemelő érzés nélküle...Neked sem lehet egyszerű, hónapokra a párod nélkül
nyuszi: szerintem ne aggódj!! Dorka sem forog még csak hátról hasra....azt is leginkább és legtöbbször csak bal oldalra, nagyon ritkán jobbra...talán 3-4x eddig. DE! Ő nem kúszik, és ha nem éri el a játékot, nyújtózkodik, és nyög, és sír inkább, hogy adjam oda, mint hogy elmenne érte....anyum azt mondta én 7 hós koromat betöltöttem, akkor fordultam meg először, addig semerre sem...sőt ülni 9hósan ültem....járni 1,5 évesen kezdtem...
katy: mondtam én, hogy nincsen semmi probléma Petránál!!

Gratulálok, nagyon ügyes!!!
Dorkim ma elég nyűgös volt, éjjel kétszer is felsírt, nagyon keservesen, reggel pedig már 3/4 7kor ébredt....nappal is 4x aludt fél órácskákat...gondolom a foga, de már olyan boldog lennék, ha kibújna, mivel még semmit nem látok az ínyén.

Szóval még bizti várat magára a fogacska....