[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Váci és Vác környéki anyukák - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mindenkinek!
Én nem is tudom ez a lány mekkora lesz?Alig nött valamit.77cm a lelkem ,remélem nem lesz olyan kis törpe,mint anyósom,meg a zunokanövére.Az unokatesója olyan pici,hogy 14-nek nézik és 23 évesKép(((
Apa 189 én 168 ugye megfog nöni?Ja és 9,85kg az utolsó 12 hónapos mérésa óta alig hízott 35dkg-ot.Persze leugrálja,lemozogja nem is mondott semmit a védönö mert nem a miénk volt oltáson hanem egy másik.Oltást nagyon jól viselte kicsit nyikkant csak.Felkészültem,hogy kiordítja a lelkét,de 1 perc sem telt bele és vigyorgott.Estére lett egy ki höemelkedése,gyorsan lenyomtam egy gyenge kúppal(kapott most valami eröset azt még inkább nem használom)és hosszabban pancsiztunk így szépen lehült.Éjjel többször felsírt nem úgy mint szokott,hanem valószínü a szuri jutott eszébe és pont úgy ,mint amikor megszúrták.
Remélem nem lesz 40 fokos láza ,meg kiütése,mert nem rögtön jön a hatás.És persze a borogatást is leszedte a válláról.
Délután jól elvolt épp fotóztam a hintáztató-etetöszékét ami már kicsi,és ö beletelepedett.Szóval jó kedve volt.Aztán nekem is beállított anyósom egy óriási csomaggal.A párom unokatesójáék küldték amcsiból,úgyhogy 2 éves korábban azt hiszem nem kell ruhát vennönk,szebbnél-szebbek.

Mesi:én nem fiúcskát vártam ám Gabi útán,hanem kislányt és szupi,hogy bejött.Bizony vágytam ám a csattokra,szalagokra meg ami ezzel jár.Ami várat magára mert nem nöl a haja csak alig.

Mariann:biztos nagyon jó nyaralásotok lesz.Pont megússzátok még az oltás elött.Kíváncsi leszek,hogy boldogultok kisgyerekkel.Kocsival mentek?Timi újság és papír mániás.Egy kis cafattal órákig elvan és mostanában már alig akarja megenniKépA pici darabokat odahordja nekönk,hogy vegyük el töle.Mostanában hisztizik.Bármiért.Ha felveszed,ha leteszed stb.

pusssssssssssssz:Márti
Kép
pkismarti
 
 


Sziasztok!
Lindank gondolom babazik, de jooo nekiKép
Mesi: en nem azert gondolkodom lanyban, mert mar az van, hanem azert, mert a kornyekunkben egy szal leany gyermek sincs, legalabb is koruk beli. Mi osszejarunk masik 3 fiuval, olyan rossz erzes volt, mikor Anyukak tervezgettek, hogy milyen jokat fognak focizni...na de a lanyommal ki fog babazni?!?!? Na hat az utca vegen 3 hete szuletett egy gyerkoc, nem akartak elore tudni a nemet, mikor megkaptam az sms-t, hogy megszuletett a Dani....hat nem is mondom. 2 barati csaladban is van hasonkoru gyerkoc, ok is fiuk, tovabba 2 baratnomnek is van gyereke, mindketto fiu. GOndolom ertheto, hogy erositeni akarom a noi vonalt. Kép
Marti: van egy konyvem, amiben leany gyermekek novekedesi adatai vannak:
12 honapos kor: idealis atlag suly: 9.8 kg. (8-11ig elfogadhato) idealis atlag magassag: 74 cm (69-78ig elfogadhato),
18 honapos kor: atlag suly: 10.8 kg (9-13ig elfogadhato)
atlag magassag: 78cm (74-85-ig elfogadhato)
Szoval nyugi, benne vagytok az elfogadhatoba. Nem lesz itt gond. Viki meg a masik veglet, julius elejen voltunk, akkor volt 81 centi es majdnem 11 kilo. Mondta is a vedono, hogy mint egy jol fejlett 1.5 eves DE meg nem voltunk betegek egyszer sem (kipp-kopp), talan ettol is nohettunk ekkorara(?).
Kerdesedre valaszolva: igen, kocsival megyunk, raadasul 2-vel, mert a Testveremek is jonnek, ok ugyan ketten, mert nincs gyerkocuk. Eleinte ugy nezett ki, hogy egyutt nyaralasrol van szo de azota ugy fest, mintha a cuccainkat hozni vinnenk oketKép Tudod: Vikinek babakocsi es egy csomitarto majdnem teleKép
Pusza Mindenkinek, kellemes hetveget!
M.
k_mariann
 
 


Szia Mariann!
Köszi a megnyugtatást.Remélem Neked lesz igazad és nagyobb növésü lesz a gyermek mint a felmenöi.
Viki már szép nagylány.Lazán leteprné Timit.
Csináltam pár fotót Timiröl és van a nagy hajáról isKép
Fürdés után1
Kép
frizura

Kép
nagycsajos
Kép
pkismarti
 
 

 
 

Szia Marti,
Hogy ezek MEKKORA FOTOK!!!! Kép Kép Kép Kegyetlenul jok ! Nagyon de nagyon tetszenek Nekem!
Hogy a Viki miert ilyen "nagy" lanyka, arra magyarazatot adhat Apa 186 cm-es es Anya 177 cm-es magassaga. Ennek is megvannak az elonyei meg a hatranyai, bar szki. alatt en voltam a 10. legmagasabb az osztalyban! Kepzelheted, 184 cm volt a legmagasabb osztalytarsam ! Kép
Egyebkent penteken volt nem messze tolunk vendegsegben egy 16 honapos kislany, totyogott is elottunk, Viki odatotyogott hozza es tole is siman nagyobb darab volt, kb. mint TankAranka ugy nezett ki mellette es mar lokte is volna ferre, mert kinezte maganak a szembeszomszedos elokertben a viragokat. Szoval Viki meretei nem mervadokak, sot en sajnalom is kicsit, hogy mar olyan hamar megnott, kilog a babakocsibol es nincs mar "pici" babam.
Tegnap Szentendren voltunk Anyukamek telken bogracsozni, Viki mondanom sem kell faradhatatlan volt! Egesz nap nem aludt, mar az egyenletlen, hepe-hupas fuvon is megy sot szalad (!) es szedi a viragokat (es meg is esziKép )
A szaja be nem all! Kép Szoval minden felnottet sikerul lefarasztania, este meg lesetaltunk a Dunapartra megnezni a 3 napos rendezvenysorozatot. Mondanom sem kell bevert egyedul egy fel tekercs fahejas kurtos kalacsot! Hangos zenere ugy razta magat!Kép
Pusza Nektek, kellemes szep vasarnapot,
M
k_mariann
 
 


Sziasztok!

Mesi: Dani nem adja jelét, hogy emlékezne arra, hogy nemrégen még ő is szopizott. Sőt, mikor mondom neki azt mondja, hogy nem. (Mármint ő nem szopizott.)

A szülés sokkal könnyebb volt, mint Danival és ez azt hiszem elsősorban a szülésznőmnek és Ádinak köszönhetem. A doki is nagyon sokszor bejött megnézni, hogy állunk.
Ahhoz képest, hogy a felújítás kellős közepén szültem, az ideigleines, rideg szülőszobában,
olyan csodálatos volt az egész, hogy ha tudom akkor Danit is itt szültem volna. Milyen lehet akkor a rendes szülőszobában szülni? KépEl sem tudom képzelni, hogyan lehetne ezt felül múlni. Kép
Szóval hiába minden új fejlesztés, kád meg miegymás,ha nincs emberség és odafigyelés.
És rám a Mária (szülésznő) maximálisan odafigyelt és olyan boldog vagyok azóta is, hogy megismerhettem őt.
Szóval aki elötte áll még a szülésnek annak csak ajánlani tudom őt is, aki meg máshol szül az is feltétlenül válasszon szülésznőt!
Az osztályon is szuper volt, a nővérek és a csecsemősök is mind nagyon kedvesek voltak.
Ja és MONCSI, nem fürdették meg szülés után a lurkót és cicire is tehettem!!

Egy szó mint száz, én teljesen megvoltam elégedve mindennel, pedig biztos nekik sem könnyű úgy dolgozni, hogy közben szétverik a házat.( Az osztály egyik szárnya le is volt zárva éppen felújjították.)

A szüléstörténetet még nem írtam meg sehova, majd ha sikerül ide is beteszem. Kép

Most ennyi, sziasztok:
Linda
bellana
 
 


Szia Linda!
Örülök,hogy írtál és hogy ilyen kedvezöen változott a véleményed.Elötte igen neki voltál keseredve.
Tényleg nagyon bizarr állapotok vannak most a kórházban,pedig és a csendes idöszakban voltam Nálad vasárnap,de olyan rideg volt,hogy úgy szétvertek ott mindent.
Na túl vagy rajta az a lényeg.Én nem választottam szülésznöt és amit nekem a nem fogadott szülésznöm nyújtott nem tudom hogy lehet még felül múlni.Szóval le a kalappal aki akkor volt ott.Vagy csak szerencsém volt és kifogtam egy rendeset?
Nagyon sok puszi mindannyiotoknak és sok tejvsit az illetékesnekKép
pussssssssssssssz:Márti
pkismarti
 
 


Szia Márti!

Nem is írtam, hogy tündéri a lányod. Kép De gondolom nem mondtam most újat. Kép Kép
Én is találkoztam másik szülésznővel ott amikor a magzatvízkukkolást csinálták a szülőszobán és ő is nagyon rendes volt. Szerintem meglehet, hogy mindegyik ilyen, de nekem nagyon-nagyon sokat számított, hogy előtte majd 2 hónapig jártunk a Máriához szívhangra. Olyan baráti lett a kapcsolat és nekem ez nagyon sokat számított a vajúdásnál és a szülésnél. Szóval én ezek után csak jó hírét fogom kelteni a szülészetnek az tuti. Kép

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok!

Márti! Mint egy igazi kis hölgy azzal a kistáskával! :-))) Nagyon édes!!!

Linda! Nagyon örülök, hogy ilyen kellemes élmény volt a szülés! Nagyon jó olvasni a sorok között az örömöt, a boldogságot!
Bár nekem az első sem volt nagyon rossz, remélem a második is hasonlóan alakul. Jelenleg még nem érzem azt a teljes bizalmat és odaadást a doki iránt. Én annak idején fogadtam szülésznőt, nagyon kedves volt meg minden, de én az a tipus vagyok, hogy, ha bajom van, akkor ne szóljanak, ne nyúljanak hozzám. Úgyhogy Lajoson kívül nem is igen engedtem közel senkit. Szerintem most nem fogok külön felfogadni szülésznőt! Bár azt hiszem van még egy csomó időm! :-)

Botinak továbbra sincsenek jó napjai. Nem elég ez a ronda betegség, tegnap még fel is borult egy nagy papírdobozzal, de a keze benntragadt a dobozban, nem tudott kitámasztani és teljesen pofára esett, felrepedt az alsó és a felső szája is, ömlött a vér belőle. Majd elkezdett a vértől öklendezni és lehányta az apját! Remélem most már vége lesz szegénykémnél ennek a negatív időszaknak!

Kellemes hetet mindenkinek!

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Szia Márti!
Olyan ismerős volt a nick neved, gondoltam benézek. Ha neked is jó én mennék a kengoruért pénteken Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Szia Kriszta!
Te nem a Szabó Betti topicjában is vagy????
De ügyesen megtaláltálKép
Márti
pkismarti
 
 


Szia Márti!
Nem, szerintem Banyócival keversz.
Egyébként csak véletlen vettelek észre, mert mindig az "Elmúlt napon"-t használom és fennakadt a szemem a neveden, gondoltam benézek, hogy tényleg Te vagy e.
Akkor pénteken megpróbálom a lehetettlent Kép
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Szia Kriszta!
Igen közben megnéztem és tényleg banyócival kevertelek.Tudod ez a Nyanya,Banyóci meg boszi nevek olyan hasonlóak.
Pénteken várlak.
pkismarti
 
 


Kép repülök Vácra

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Kriszta!
Csak pár perccel maradtam le rólad!
Megnéztem a profilod és majdnem egy idösek vagyunkKépMondjuk a nick nevedböl erre következtettem.
Aranyos a csemetéd is.Ugye nem neki lesz a cucc.Mekkora?

Lányok sziasztok!
Rólatok sem feledkeztem ám meg itt a magán csevejem közepette.Úgy látszik itt a front.Az emberek dilisek kissé.Mármint a párom meg a barátnöm.
Timi még mindig jól van .Aki kapott 15 hónapos oltást annak mi volt a tapasztalata?Ugye már nem lehet múlt csütörtök óta lázas meg pöttyös?
Pussssssssssssssssz:
Márti
pkismarti
 
 


Sziasztok!

Márti! a 15 hónapos oltás elvileg egy hét múlva okozhat lázat, úgyhogy még sajna belefér az időbe, de ne aggódj tuti nem lesz semmi extra. Botinak volt egy kis láza két napig, de meg sem viselte, ugyanolyan jó kedvű volt, ugyanúgy játszott stb.
De azért drukkolok, hogy semmi ne legyen!

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Márti
Balázs 20 lassan 21 hónapos, de nem neki lesz, hanem a kistesónak, aki még csak tervben van Kép 2 hónapja már majdnem összejött, de csak 8 hétig maradt a pocimban.
Az igazság, hogy Balázsnak vettem 3500 Ft-ért, mert nem volt szívem 6-8eFt-ot kiadni érte, aztán nem tudtam használni, mert annyira szar volt. Remélem ez jobb lesz és ki is tudom majd próbálni Kép

15 hónapos oltásnál nálunk és pár babás ismerősnél is egy kis orrfolyás volt. Valami náthához hasonló tünet, csak enyhébb.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem tüntem el teljesen, olvastalak benneteket,csak nem volt időm és erőm írni. Most kezdek visszatérni önmagamhoz. 2 nap szabadságot kaptam, ami nálunk annyit tesz, hogy 2 napja egy rosszcsont sincs itthon. Komolyan mondom annyi mindent tudtam csinálni ez alatt az idő alatt, mint máskor egy hétig se'. Nagyon élvezem, de azért most már hiányzik a ricsaj, túl nagy a nyugi. Képzeljétek el, vmelyik szobában rendet rakok és amikor legközelebb arra megyek még mindíg rend van. Nekem ez olyan idegnyugtató, hogy a szanatórium kutyafüle hozzáképest. Így már nem is várom annyira a sulit meg az ovit. Kár, hogy ezt nem játszottuk el előbb. Az már csak hab lenne a tortán, ha a férjemmel tudnánk egy hétvégét kettesben vhol eltölteni gyerek és házimunka nélkül. Biztos voltatok már ti is hasonló helyzetben. Remélem megértetek.
Tulajdonképen azéert kezdtem el írni, hogy egy régi megfigyelést közkinccsé tegyek, amennyiben még újat mondok vkinek. Márti kicsit meg volt ijedve, hogy kicsi Timike. Szerintem egyátalán nem kicsi (volt szerencsém megismerni a HÖLGYET), de van egy olyan teória, miszerint a kislányok 17, a kisfiúk 26 hónapos korukra érik el a majdani felnőtt magassaáguk felét. Még nem vagytok lekésve a méricskélésről. Azt hiszem kb. 10-12 év múlva be tudok majd számolni, hogy helyt áll-e e régi megfigyelés. Minden gyerekem adatát tudom ezekről a korokról és kíváncsian várom a bizonyítást.

Mindnyájatokat puszilok!
Linda! Ha szükséged van pelenkára, szólj. Remélem nemsokára már autóm is lesz és akkor házhoz tudom majd vinni. Úgyis mennem kell naponta kétszer a gyerekekkel.

Üdv.: Mona
vinnÉ
 
 


Drága Linda! Szívem minden melegével gratulálok a kicsi Gergő érkezéséhez! Kívánok hosszú boldog életet és jó egészséget neki és az egész családnak. Nagyon szép kisfiúcska!! Örülök hogy "mégiscsak" szép élmény volt a szülés Kép Kép

Én rá se merek gondolni, nem akarok, bár a dokim szerint nem fogunk túl sok időt hagyni a babának, ha nem bújik ki a határidőig magától vagy ha bármi más körülmény indokolja akkor újból császármetszére számíthatok. Végülis éppen eleget hallottam már túlhordás alatt elvesztett babákról úgyhogy én ezt a dolgot cseppet sem bánom és így legalább biztos hogy meglesz a várva várt karácsonyi csomagom karácsony napjára.
De egyelőre még csak a 24. héten tartunk, hétfőn voltunk vizsgálaton és szépen nő a baba, pont akkora amekkorának lennie kell, és nagyon sokat mocorog!!! Nagy nagy örömére a mamájának Kép

Meskete, kívánom hogy minél előbb érezd át hogy baba lakik a pocidban Kép a 2. terhesség már tényleg nem olyan nagy szenzáció, az igaz, de most már csak pár napod van addig míg először megérzed a mozgását! Botinak gyógyulást, remélem most már nem sokáig húzódik ez a nyavalya, szegénykének biztos nagyon nehéz lehet.

Mártikám, akármekkora is a Timi, de egy tündér, és mit szólsz egyre biztosabb hogy nekünk is ilyen kis tündérünk lesz, készülök a csatokra, szalagokra én is!!!

Na szóval mi megjöttünk a nyaralásból és szuperül éreztem magam, sokat (minden nap) strandoltunk, én bikiniben, mindenki megbámulta a kerekedő pocakomat Kép
Itt a munkahelyen meg már tényelg nem lehet netezni munkaidőben úgyhogy nagy szomorúsággal el is köszönök most. Puszi mindenkinek! Moncsi
palinta
 
 


Sziasztok!

elromlott a gépünk június végén, múlt hét végén párom unokatesójáék voltak itt nyaralni, és a barátja megjavította az egész szerkentyűt... Lassan egy hete olvasgatom az archívot meg a friss levelezéseket, hogy képben legyek.

Linda, gratulálok hatalmas Gergő babócádhoz! Nem semmi méretekkel született. Fura, hogy Dani nem emlékszik, hogy régebben ő is anyatejen nődögélt ilyen szép nagyra.
Márti, biztos jót tett nektek az egri nyaralás. Elhiszem, hogy Timivel az elején nehéz volt neked utána. Mi nemrég Babó alvása közben 10 percre otthagytuk rokonoknál, ezt követően majd' 1 óráig tüntetőleg ránk sem nézett. Timi méreteivel egyébként szerintem semmi gond. A képek alapján így is sokat nyúlt.
Mariann, Viki nagyon szép!
Mesi, abban az időszakban, amikor nektek is, nálunk is volt vírusos hasmenés. Babónál kezdődött, két hete hétfőtől péntekig. A héten kedd óta én folytatom... Sajnos, nektek elég rendesen komlikálódott a dolog. Most hogy van Boti? A szája gondolom már gyógyult, és a tüdőgyuszival mi a helyzet?
Mona, ámuldozva olvastam, sokszor nem értem, hogy van erőd.
Moncsi, nagyon édes a babó odabent. Dolgozol még? Gondtalan pocakosodást és jó egészséget kívánok neked és a többi kismamának is!
tunde_n
 
 


Sziasztok. Kedvesemnek keresek nőgyógyászt Vácon, és nem akarom a jószerencsére bízni, hogy milyet fog ki. Tudnátok ajánlani olyan _nő_ nőgyógyászt, aki érti a dolgát, és jóindulatú? (Kedvesem nagyon szégyenlős, és csak nőhöz hajlandó menni :-) )
Előre is köszönöm
Zolka
zolka
 
 


Sziasztok!

Moncsi! Örülök, hogy jól telt a nyaralás! Meg annak is örülök, hogy a Pocaklakóval minden rendben van!

Tünde! Tényleg jó régen jelentkeztél. Gondoltam is rátok, vajon nálatok hogy áll a kistesóprojekt?
Én is féltem, hogy elkapom a hasmenést, most abszolut nem tett volna jót, de megúsztam. Remélem már te is túl vagy rajta!

Boti szerencsére teljesen meggyógyult. 10 nap antibiotikum azért hatásosnak bizonyult. A szája hihetetlenül gyorsan meggyógyult, már nem is látszik. Mióta nincs láza a kedve is visszatért, de kellett pár nap, amíg miden visszaállt a régi kerékvágásba, ugyanis őkelme megszokta, hogy a betegség alatt sokszor felvettük, teljesen kiszolgáltuk, mindig kényeztetve volt. Így pár napig még olyan kis hisztis nyafogós-nyávogós volt, de azóta minden a régi.

Nekem meg megérkezett az AFP-m és jó lett! :-)))
Esténként meg mintha már érezném, hogy mocorog Zsebibaba. Úgyhogy továbbra is teljesen jól vagyok Pocaklakó ügyileg!

Zolka! Én sajnos nem vagyok váci, nemigen tudok dokit ajánlani. De biztos fog jelentkezni valaki, Márti, Linda, Moncsi, akik tudnak dokit ajánlani!

Lányok! Mi van vajon Alice-val? Igencsak az utolsó hetekben játhat, vagy netán már babázik is! Alice, ha olvasol minket és teheted jelentkezz!

MIndenkinek üdv:
Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés:
Jól vagyunk, csak még nincs napirend és mától egyedül vagyok a manókkal.

Moncsi drága. Kép Biztos minden rendben lesz, tudom, érzem: Kép Kép És ha csaszi lesz akkor mi van, a lényeg, hogy végre nagyon-nagyon boldog legyél. Kép És persze az leszel. Kép Kép
Végülis itt fogsz szülni Vácon??
Millió puszi!!!!!

Mesi: örülök, hogy te is jól vagy és Boti is meggyógyult végre. Remélhetőleg most a siker széria ideje jön. Kép

Tünde: köszi: KépDani meg lehet, hogy csak nem "akar" emlékezni szopis múltjára. Kép

Mona: érdekel a pelus. Megírnád mailben mennyi a legkisebb darabja? Én szivesen érte mennék, de nem tudok vezetni. Kép
Esetleg egyik hétvégén, ha férjuram nem dolgozik meglátogatnánk és akkor hoznánk is pelust. Kép

Zolka: én nem tudok róla, hogy Vácon lenne női nőgyógyász. Szerintem nincs is...

Nyanya: szia itt is. Kép

Márti: pusziözön!!!

És most 2 kép a kicsiről:

Kép

Kép

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok Lánkák!

Linda!
Sármos egy férfi!! Itt olvadozok a képernyő előtt. Tudd meg, hogy nagyon irigyellek. Úgy szeretném újra végigélni az utóbbi 12 évet, de csak a babázás miatt. De sajnos az élet nem kívánságműsor. Gyönyörű a kisfiad (is), komolyan mondom, már most FÉRFI !! Nem is úgy néz ki, mint egy újszülött, hanem, mintha már legalább 5-6hónapos lenne. Büszke lehetsz nagyon, és legyél is!! Remélem van elég tejcsi. Most semmivel ne törődj, csak a gyerekekkel. Én ezt annak idején egy kicsit elszúrtam, hogy nálam mindíg a háztartás volt fontos, mert ugyebár "mit szólnak", már megtanított az élet, meg a 4 gyerek arra, hogy nem érdekel, ki mit szól, a legfontosabb a gyerek, minden csak az után jön. Hát így nyár vége felé ez meg is látszik a házon, de mindjárt jön az ősz és lesz időm bepótolni, ami elmaradt a nyáron. Legalábbis remélem.
A pelusokról annyit, hogy mini méretből van nejlonos 29-ért, és tépőzáras-légáteresztős 32-ért, midi 32 Ft az öko, 34 a fehér, 37 a vasalt fehér, ezek mind tépőzáras-légáteresztősek. Du. 5-től van autóm, ha gondolod, szívesen elviszem neked. És remélem nemsokára már lesz egész nap autóm. Ha tetszik a pelenka később rendszeresen el tudom majd vinni.
Puszilom a tündérkéidet!


Tünde!
Örülök, hogy nem tűntél el végleg. Remélem, hogy mire olvasod a leveleket, már meggyógyultál. Ne haragudj, de nem emlékszem, neked mekkora csemetéd van? Esetleg tudnál képet is fölrakni?
Egyébként semmi nagy dolog nincs abban, hogy ennyi gyerek van. Nekünk ez így természetes, és a dolgomat is úgy osztom be, hogy mindenre jusson idő. Nagyon szeretek kézimunkázni, hímezni, kötni, legújabb hóbortom a horgolás és a goblen, de szeretek varrni is, nem csak megjavítgatni a ruhákat, hanem újakat varrni. Ilyenkor nagyon ki tudok kapcsolni a mókuskerékből. Tv-t nem nézek egyátalán és így nagyon sok időm marad értelmesebb dolgokra. De nehogy azt hidd, hogy mártírkodás amit csinálok, ellenkezője, mindent akkor csinálok, amikor kedvem van hozzá, ez alól csak a mosogatás kivétel néha. Szerencsére nincs olyan házimunka amit kifejezetten utálnék. Ezzel is megajándékozott a Jóisten. És az alapfelfogásom az, hogy semmi nem baj, amíg van egészség, addíg minden egyéb "csak" megoldandó feladat. Persze nem mindíg sikerül mindent 100%-kosra megcsinálni, de ha így lenne minek élnénk akkor tovább?
No ennyit a filozofálásról, remélem senkit nem sértettem vele.

Mesi!
Nagyon örülök, hogy az AFP-d jó lett. Nem is mertem leírni, nekem mit cirkuszoltak vele még a másodiknál. Nem is mentem többet. A dokim csak nevetett rajta mikor kijelentettem, hogy 16 hetesen fekvőbeteg leszek. De már persze túl vagyunk mindenen, az AFP valószínűleg azt mutatta, hogy nem hétköznapi lesz Lukács fiam. Hát nem is egy egyszerű eset. Már most félek mi lesz egy pár év múlva ha még csajozni is elkezd. Majd, ha tudok, rakok fel én is képet. Vki segíthetne hogyan kell!!!!!
Remélem Boti teljesen meggyógyult. Egy ilyen hosszú antibibi kúra nagyon igénybe veszi a kicsik szervezetét, ha szereti a kicsi a joghurtot, most adj neki dupla adagot, hogy mihamarabb rendbejöjjön a bélflórája.

Moncsi!
Fura így leírni, engem csak az anyukám hív így.
Örülök, hogy jól vagy és szépen fejlődtök. Tiszta szívemből kívánom Nektek, hogy maradjon is ez mindíg így. Remélem ha abbahagyod a munkádat, akkor is velünk tartasz majd.

Márti!
Hol vagy? Remélem nem Timivel van vmi?! Vagy csak az iskolakezdés veszi el a figyelmedet? Ez lenne a jobbik eset.

Puszika mindnyájatoknak!
Mona
vinnÉ
 
 


No ez jó hosszú lett. Bocsika!!
vinnÉ
 
 


Sziasztok!

Bocsi,tényleg rég jelentkeztem,de mentségem is van rá.Felújítás nagyjából készen:ablakcsere,burkolás,villany-vízszerelés,meg festés kb ennyi volt,meg utána a takarítás meg az elpakolás,részemről még egy kis ajtó-ablak festés.Apró dolgok vannak még,nincs minden a helyén,de közben haza hoztuk csibét és azóta semmire sem jutok.Egyébbként 18-ra vagyok kiírva,tegnap voltam dokinál meg ctg-n,doki szerint már nyílik meg puhul,lehet,hogy nem várja meg az időpontot,csak zárójelben nem is félidőben készült,hanem mensi utáni 5-ik nap.Tehát a fickó tudja jobban hogy mikor akar jönni.De azért jövök-megyek,kismanónak már annyi cuccot összekészítettem,amivel hazahozzuk,meg a kiságyát is átadta a nővérkéje,az én motyóm meg folyamatában van.
Lindának,nagy gratula gyönyörű nagy fiad lett,én is már szeretnék itt tartani,nem a szüléstől félek,azt nagyon várom,hanem ezt a mozgásszegénységet nem bírom,hogy nem tudok úgy hajolni ahogyan szeretnék,meg satöbbi.De kicsi lányom edzésben tart,nem is sikerült annyit híznom mint vele csak 7 kg-t.De volt miből leadni.
Mi nálunk is volt nem hasmenés,hanem torokgyulladás,szintén ilyen lázas három napos,aztán most jön 12 fogunk egyszerre,amiből kibújt 3 és fél,és perzse semmi sem jó ilyenkor.Amióta hazahoztuk anyuéktól próbálom visszaszoktatni a házirendre,nem akart kiságyban lenni,csak ölcsibe,de úgysem volt jó,meg sehogysem,nem evett,aludt,semmi sem volt okés.Most már jó,csak az idegeim tépázódtak meg egy kicsit.
Bocsi mennem kell,de igyekszem nem eltünni már ilyen hosszú időre,főleg,hogy a gép is előkerült a zacskókból.Puszi mindenkinek,minden jót
Alice
alice70
 
 


Sziasztok!

Mesi, örülök, hogy Boti is meggyógyult. Nálunk most a párom van soron, úgy látszik ez a vírus senkit sem kímél. Gondoltam én is rátok, hogy ti hogyan állhattok a szopival, mi is lecsökkentettük napi egyre, itt az esti maradt meg, de Babó nem minden nap kéri Kép. Igy igény szerint, ha kéri akkor még kap. Projekt beindult, ha van eredmény, szólok. Te mikorra vagy kiírva? Lehet, hogy elvagyok tévelyedve, de félidő környékére gondoltalak...

Mona, Babó most volt kettő éves. Béla a 'rendes' neve.Tényleg nagyon telik az idő, el sem hiszem, olyan, mintha tegnap született volna és már szaladgál, mondatokban beszél Kép Próbáltam képet föltenni a profilomba, de a legfrissebb, ami gépen van, az nagyon nagy és nem sikerült Kép . Ha lesz másik friss képen, felrakom.

Linda, nagyon édi Gergő Kép . Főleg a Love me tender-es body, ez nem semmi. Megdögönyözném, ha a kezem közé kaphatnám. Danival hogy bírsz? Gondolom még nem nagyon sétálgattok.

Alice, szurkolok neked, hogy gyors és fájdalommentes szülésed legyen. Ahogy írod, már bármikor találkozhattok. A 7 kg pluszhoz gratulálok. Ettől a testtömeggyarapodástól én is tartok. Babó születése óta nem sikerült minden kilót leadni és valahol én is abban bizakodom, hogy másodszorra nem jön rám megint annyi. Babóval 17 kg-ot híztam. Te hol fogsz szülni?

Velünk a gép működésképtelenség alatt elég sok minden történt. Leraktam az államvizsgát, úgyhogy sikeresen befejeztem a fősulit. A záróvizsgám ötös lett, a diploma majd négyes lesz a szigorlatok miatt. Sajna még nem vehettem át, mert egy nyelvvizsga hiányzik. Nyaralni mi rokonoknál voltunk itt is ott is. Mozgalmasan telt, de azért sikerült kipihennünk magunkat. Babót is rengetet új dolog érte, elhozott egy 1 hónapos kiskutyát egy háztól, pár órára, a végén visszavittük egy kis traktorvezetés ellenében...meg hasonlók.
Befejezem, mert nem akarok nagyon hosszú litániát írni nektek.
Üdv,
Tündi
tunde_n
 
 


Sziaszto!
Linda:gyönyörü ez a gyermek!Hol napoztattad?Olyan jó kis színe van.Kép
Mona:megvagyok,csak szomszédasszonyom selejtezett .Napokig szortíroztam a cuccokat.Ment belöle vidékre és a maradékot tegnap vitték el tölem anyaotthonba meg olyan helyekre ahol nagy szükség van rá.
Tegnap meg pincét rámolta a fiammal,meszelés egyebek.Tiszta gyagya vagyo puszta kézzel kevertem a mesze,mert régi volt és szét kellett nyomkodni.Most egy darabig annyi a kezemnek.

Tündi:jó,hogy már jelentkeztél.Gratulálok a vizsgádhoz,nagyon szép teljesítmény egy ilyen kis örökmozgó mellett.

Alice:hogy tudjuk meg a hírt?Azért ez nem semmi.Bejelentkeztél egyszer-kétszer ,most meg már szülni mészKép
Hogy csináltad,hoyg ilyen gyorsan elment az idö.

Moncsika:nagyon jó,hogy te is írtál.Szorítok nekeg egy kis fürtös-éde mindegy milyen kicsi babához.

Mesi:Timi nem úszta meg a belázasodást az oltás után.Persze nem lett 40 fokos de a 37,8 is megviselte 3 napon át.

Mona:ahogy megbeszéltük akkor holnap 2 anyukával megyek.

pussssssssssssssz:Márti
pkismarti
 
 


Sziasztok!

Linda! Nagyon édes ez a nagyfiú! Tényleg akkora, mintha már több hónapos lenne!

Mona! Köszi a joghurtos tippet a bélflórára! Boti eddig a kefírt szerette, mi inkább azt eszünk itthon, de lehet, hogy megeszi a natúr joghurtot is.

Alice! Gratulálok, hogy csak ennyit híztál! Bár eddig én sem híztam sokat, de a java még most jön! Egyenlőre csak 1 kilót szedtem föl, csak sajnos érzem, hogy javul az étvágyam, nehéz lesz kordába tartani az ügyet.
Akkor már lassan lehet is drukkolni neked a szülés miatt! :-)

Tünde! Gratulálok az államvizsgához!
Örülök, hogy nálatok is alakul a szopi elhagyása. Mi az ebéd utánit változatlanul nem tudjuk elhagyni, de nem bánom, egyenlőre nem okoz semmi kellemetlenséget. Főleg, hogy tejcsi már egyáltalán nem jön belőle, úgy tűnik teljesen elapadt, mert egy cseppet sem tudok belőle kinyomni. De nem fáj így sem, hogy Boti üresen cumizgat rajta. Majd elhagyja, ha akarja. Ha más nem majd akkor, ha a kistesó is meglesz mert akkor újra jön majd belőle a tejcsi és állítólag nem kapnak rá megint az ízére, nem szeretik.
Most vagyok 18 hetes, azaz mindjárt félidős. Pontosan február első hetére vagyok kiírva. Még olyan messzinek tűnik. Főleg, hogy a pocakomon még mindig nem nagyon látszik, hogy babás pocak.
Neketk is nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb összejöjjön a tesó!!!

Márti! Sajnálom, hogy Timit azért megviselte a láz! :-( Sebaj, túlvagytok rajta, legközelebb majd 3 évesen kell vinni, az meg még jó messze van!

Ma voltunk Botival a Brendonban bennt Pesten! Hát olvadoztam a sok babacucc láttán. Azt hiszem kezdenek feléledni bennem az ösztönök. Kezdek örömmel gondolni arra hogy kicsi babám lesz megint. Be kell valljam nektek, hogy eddig is nagyon örültem, de egy kicsit meg is voltam rémülve attól, hogy megint kezdődik előről az egész szopi-ügy, éjszakázás, sírás stb. Ha pici babákat láttam, egyáltalán nem az volt bennem, hogy de jó, nekem is mindjárt lesz, hanem pont ez a bizonytalanság, hogy vajon milyen lesz megint előről kezdeni az egészet. De most már azt hiszem oldódik a dolog és nagyobb örömmel kezdem várni a pici "szuszogót". :-)

Mindenkinek üdv:
Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok!

A nyári szünet után újra beindul Gödön a zenebölcsi. Ha valaki bővebben szeretne informálódni, az Erről-arrólban van a topik.

Szeptember 15-től minden szerdán 10 órától találkozunk a gödi József Attila Művházban, 30 perces foglalkozáson, ahol az anyukák közösen játszanak a saját csemetéikkel, énekelünk, mndókázunk, bábozunk, játszunk. Utána baba-mama klub folytatódik. A részvételi díj 350.-/alkalom.

Egyelőre még ez van a legközelebb Váchoz, nem elképzelhetetlen, hogy arrafelé is indítok egy csoportot, csak nem találtam helyet, ahol összejöhetnénk (a nagy Művházban finoman szólva nem találtam tárt karokra...). Ha valakinek van valami épkézláb ötlete, örömmel venném.

Cili
foltvarró_cili
 
 


Sziasztok Lányok!

Tündi! Csak gratulálni tudok az államvizsgádhoz!!! Ismerem a helyzetet, nem semmi. Milyen suliba jártál?

Alice!
Várom a fejleményeket. Ügyes vagy a 7 kg-val. Én is legjobban a kilóktól félek, ha mégis szülnék még egyet. Bár a legutolsóval én is csak 7-et "híztam", amiből 9 lejött a szüléssel, de meg is volt az ára, mert nem volt tejem semmi, pedig a fiúkat tudtam szoptatni, csak hát a körülmények enyhén szólva nem voltak rózsásak s ennek a szoptatás itta meg a levét. Nagyon remélem, hogy te nem leszel így. Kívánom, hogy zökkenőmentes legyen a szülés is és az utána való napok is!

Márti!
Valóban nem volt jó ötlet puszta kézzel belenyúlni a mészbe, de majd bemutatlak a gumikesztyűnek. (ha-ha)
Holnap várlak benneteket!!

Mesi!
Szerintem nem vagy egyedül az érzéseiddel. Sőt. Az édesanyának is meg kell születnie. Mindíg, újra. Mert két egyforma gyerek nincs. Más lesz mint az első, az biztos, de az is biztos, hogy simán megbírkózol majd a feladattal. Az ember mindíg azt oldja meg, amit kiszabnak neki onnan felülről, és soha nem kap nagyobbat, mint amit elbír. Úgyhogy tessék átadni magad az örömöknek és élvezd a babavárás minden percét. Messzinek tűnik a február, de olyan gyorsan megy az idő, mintha valaki kergetné. Nem érünk rá nem élvezni a perc örömét!!

Cili!
Vácon a Kolping házban szerda délutánonként van babaklub. Azért ott, mert ott szívesen fogadják a mamákat és a babákat.Ingyen.
Ha valakit érdekel, szívesen adok bővebb felvilágosítást is.

Pusszantás: Mona
vinnÉ
 
 


Sziasztok,

Márti, örülök, hogy Timi már jobban van. Köszi a gratut, azért is írtam meg nektek, mert én is büszke voltam magamra, hogy megcsináltam, sikerült.

Mesi, Mona olyan szépen megfogalmazta, úgyhogy nem is nagyon fűzök hozzá mást. Átérzem, hogy bizonytalan vagy, a helyedben sőt, ha belegondolok, én is az vagyok. Egyik barátnőm veled egyidős terhes, a fiaink is közel egykorúak és ő is így van a dologgal.

Mona, Szolnoki Főiskola közgazdász vendéglátó-szálloda szak az, amit megcsináltam, inkább kiváncsiságból, mint munka miatt, mert egyáltalán nem ezen a területen dolgoztam. Tényleg, a pelust a múltkor is elfelejtettem megkérdezni tőled. Béla 15 kg, mi a 12-25-ös junior méretet vesszük neki. Ezzel a típussal is foglalkozol?

Cili, olyan jó lenne, ha Vácon is beindulna a dolog.

Párom már gyógyulgat, nincs láza.

Puszi,

Tündi
tunde_n
 
 


Mona,

ha küldenél (akár priviben, a mélcímemre) valami infót erről a Kolping-házról, megköszönném. Vácon nem ismerek semmit, csak a művházat a főúton, de ők érdektelenek voltak.

Cili
foltvarró_cili
 
 


Sziasztok!

Tündi!
Különböztetett gratula a főiskoláéert, mert ez nem a gyalog-galoppos fajták közé tarozik. A négy gyerek nevelése sem nagyobb dolog, mint egy diploma megszerzése kisbaba mellett. Úgyhogy hajrá!
Pelus van minden méretben, légáteresztős tépőzáras mind, a junior 35, 37, és 40Ft-ba kerül, attól függ, vasalt-e vagy sem. Ha érdekel, hívj fel: 27-303-236 vagy 30-3430806.

Cili!
A baba-mama klubbról annyit tudtam meg, hogy most szerveződik újra a nyári szünet után. Még nincs találka, de hamarosan lesz.
A Kolping-ház a régi főúton van a kollégiummal pontosan szemben. Ált. keresztény értékeket valló és megélő anyukák jönnek ott össze, de persze elsősorban babázni, mondókázni, játszani, gondolatokat cserélni, tapasztalatokat megosztani. Ha megtudok vmi konkrétat, majd írok. Addig is nálam jelentkezhet akit érdekel a dolog.

Többi "lányról" sem feledkeztem meg, de most indulnom kell a gyerekért a suliba.

Sziasztok: Mona
vinnÉ
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon olvastam vissza, csak pár sort írok amíg lehet. Kép

Mesi: ismerősek az érzéseid, de (most már) tapasztalatból mondom minden a helyére fog kerülni. Kép Kép

Moncsi: írtam mailt, remélem megkaptad????

Márti: a bébinek nincs ám ilyen jó szine, csak a fényképező kölcsönözte neki. Kép

Mona: még nem egyeztettem pelus ügyben apjukkal, de azon vagyok. Kép

Egy pár újabb fotó:

Kép

Kép

Kép

Mindenkinek csók:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a bíztatást. Akkor ezek szerint mégsem vagyok egy szívtelen anya, megnyugodtam. :-)

Linda! Továbbra is nagyon helyesek a fiúk. Ha Gergő uraság továbbra is ilyen szépen gyarapodik, azt hiszem nem kell hozzá sok idő, hogy utolérje a bátyját! :-) Dani is ilyen kis vasgyúró volt pici korában?

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Mesi, dehogy vagy szívtelen anya, ejnye! Ha az lennél nem is örlődnél rajta!!
Természetes, hogy s kicsid mellett már nem csak a pocaklakón jár az eszed!! Meglátod megszületik a gyerkőc és úgy belezúgsz, hogy csak na! Kép Kép

Dani: ugyanilyen bélpoklos volt ő is. Cicifüggők, hiába. Kép Ill. Dani már nem.

Puszi:
Linda
bellana
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek üzenem, hogy indul a tejkimérés a város különböző pontjain holnaptól. Deákváron délután lesz a kocsi a kreszpark parkolójában, de. a piac mellett. Hamarosan a Földváry téren is lesz.

Puszi mindenkinek!!
Mona
vinnÉ
 
 


Sziasztok!

Mi ez a nagy csönd??? Sehol senki napok óta!!!

Azért hátha valaki erre vetődik, gondoltam megírom, hogy Botinak ÖCCSE lesz!!!!!! Ma voltunk uh-on és egyértelműen megmutatták a kukit és a heréket, úgyhogy eléggé tutinak tűnik az ügy! :-)))))

Mindenkinek üdv:

Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok!
Még ide nem írta, de olvasni szoktalak.
Ma szerdán és holnap csütörtökön, az elmaradt Dunakeszi börze szomoruságára, nagy turit tendezek nállam Sződön, az ebédlőben. Kb. 10-15 zsák ruci vár gazdára nagyon sokat 100-200- forintért sok-sok kabátot 500 ft-ért adok, cipőimet is kiszórnám áron álul.
Ha valakit érdekel, akkor ne itt hanem telefonon: 27/388257 vagy
06-20-363-0202 kérdezzetek. Igyekszek úgy időpontot mondani, hogy ne legyünk sokan.
Köszönöm, hogy olvastatok, bocs a betolakoádért, de szerintem mindenki örül egy-egy olcsón szerzett cuccnak itt a telet várva,
gretapetra
 
 


Folytatódik a turi, gyertek, előtte hívjatok, ha valki szeretne még péntek délelőtt is jöhet, vagy jövő hét végére is megbeszélhetjük.
Nincs nagyon kiválogatva, mindig frissítem
gretapetra
 
 


Sziasztok!Kép

Én új vagyok ebben a topicban, de az lenne a kérdésem, mennyire javasoljátok Vácon a szülést illetve melyik orvost ajánljátok???

Én Budapestre járok a SOTE II-re, de lehet, hogy ha összejön a bébi, akkor érdemesebb lenne közel szülni.

Szerintetek?

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Lányok, merre vagytok?

Mea! üdv a topicon! Remélem hamarosan előkerülnek a törzstagok, ők tájékozottabbak a kórházat illetően. Én annyit tudok most, hogy éppen most újítják a szülészetet, legalábbis a szülőszobákat. Minden féle hiper-szuper felszerelés lesz benne. Az osztály eddig is bababarát volt, ahogy én hallottam az utóbbi időben mindenkinek megfelelt. A SOTE II-höz képest mindenképpen családiasabb lehet a hangulat, tuti nem olyan "nagyüzem" jellegű. De majd bővebben biztos írnak az illetékesek, akik már szültek itt.

Különben nekem is lenne egy dokis kérdésem. Ismeri valaki a Fekete doktort? Egy barátnőm szeretne hozzá elmenni, mert úgy tudja ő foglalkozik Vácon meddősséggel. Ha valaki tudja az elérhetőségét megköszönném!

Gretapetra! Hát mi el vagyunk látva használt ruhákkal, mert van Botinak nagyob unokatesója fiú, úgyhogy most is annyi téli cuccot kaptunk, hogy szinte csak lábbelit kell neki vegyek. De azért köszi a tájékoztatást!

Vajon mi lehet Aliccal? Talán már babázik????

Lányok írjatok!!!!!!!!

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok!

sokan el vagytok tűnve...

Juhéé! Mesi, most olvasom, hogy öcsi lesz a kistesó! Örülök és gratulálok nektek! Akkor gondolkozhattok a nevén. Mi nemrég azt beszéltük a párommal, hogyha nekünk is öcsi lesz, akkor Botond lesz. Kép

Mona, köszi az infót a pelussal kapcsolatban.

Linda, édesek a fiaid, főleg együtt az ágyon. Hogy bírod? Hogyan telnek a napjaitok?

Márti, nagyon eltűntél. Azért minden rendben van?

Gratepetra, elraktározom a telefonszámod, sajna anyagiak miatt valószínűleg csak októberben, de megkeresnélek, nekünk még szükségünk lenne pár meleg darabra.

Mi egyébként megvagyunk, a héten benáthásodtunk, Babó kezdte. Hétfőn voltunk gyerekorvosnál, azt mondta vírusfertőzés. Azóta mi is elkaptuk, úgyhogy most hárman egyszerre vagyunk betegek. Kép
Mindenkinek üdv,
Tündi
tunde_n
 
 


Sziasztok!

Végre valaki felbukkant! Már azt hittem velem van a baj, vagy mindenki átköltözött egy másik topicra, akkora volt a csend!

Tündi! Jobbulást kívánok nektek! Remélem hamar túllesztek rajta. Én is meg szoktam fázni az első hideggel, aztán még tavasszal egyszer és kész. Remélem idén is beéri ennyivel!

Köszönöm a gratulát az öcsihez! Én kezdettől éreztem, hogy fiú. Botinál nem voltak ilyen érzéseim, de most valahogy tudtam. Örülök is neki. A neve már majdnem megvan. Illetve van két név. Szilárd és Levente. Majd az utolsó hetekben eldöntjük, hogy melyik illik rá. Így volt Botinál is. Nála még a Bálint volt esélyes. De valahogy ezt is éreztem, hogy egy kis vasgyúrónk lesz, nagy sötét szemekkel és sötét hajjal. És így lett ő Boti. Most is ez a helyzet, hogy van egy vasgyúró nevünk, a Szilárd és egy kedves, aranyos nevünk a Levente. Még úgyis megyünk majd 3D-re, ott megnézem a pofiját, meg attól is függ mennyire lesz aktív a pocimban, vagy éppen nyugis. De az is lehet, hogy megvárom míg kibújik és majd ott megmondom melyiket választjuk.

Mindenkinek kellemes hetet kívánok!

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Sziasztok!

Mesi! Örülök, hogy jól vagy és hogy ilyen nagy örömet okoz, hogy ez a babó is fiú. Jó dolguk lesz a csemetéknek. Tapasztalatból mondom.
Ha fiú lettem volna, én is Szilárd lettem volna. Örülök, hogy lány lettem. A legidősebb fiam neve Levente. Azt hiszem erről ennyi elég is részemről. A lényeg, hogy ti eltaláljátok az igazit.

Más::

Bababörze lesz Nagymaroson szombaton. Ki lehet hozni a kinőtt ruhákat, újakat is lehet venni, és csak a kereskedőknek kell helypénzt fizetni.
Ha vkit érdekel, írjon és bővebben is beszámolok.

Márti, Linda, Moncsi ! Hol vagytok?

Puszi: Mona
vinnÉ
 
 


Szia Mona!

Hát a névválasztás nem egy egyszerű dolog. Annyi mindent figyelembe kell vennie az embernek. A Szilárd névre amúgy már érkeztek negatív visszajelzések mástól is. Bár annak idején a Botonddal is sikerült a fél családot sokkolni! :-) Az a helyzet, hogy nem szeretnék olyan nevet, amiből túl sok van mostanában, bár 5 év alatti Leventét is ismerek néhányat, de ennek ellenére nagyon tetszik. Meg van egy szép régi magyar vezetéknevünk: Hunyady. Na most ehhez nem választhatok akármit. Pl rögtön kiesnek a külföldi hangzású nevek, mint pl a Márk, Roland stb. De ősmagyar nevet se nagyon rakhatok mellé, mert már az talán túl sok lenne, pl. Hunyady Kende, Örs, vagy Tas stb. Így maradnak azok, amik ugyan nem szokványosak, de mégis régóta használják Magyarországon. mert egyébként a Szilárd latin eredetű, csak jó régen magyarították már. Különben a Hunyady Leventét is leszavazták már páran, hogy az is sok, mert az úgy hangzik, mint egy nagy magyar vitéz. Egyébként még tetszik a Zsombor, a Zalán, a Bálint, a Gergely (utóbbi két nevet is sok gyerkőc kapja mostanság, de azért ezek is szépek).
Minden esetre ebből a szempontból jobb lett, volna, ha kislány, mert ott nem volt vita, Réka lett volna.

Minden esetre még van időnk bőven, meg tényleg sok szép név van, csak találunk megfelelőt!

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 


Hé, Meskete, most jövök rá, hogy ki vagy!!!!!!!!!
Olvasgatlak ám benneteket, csak nem szólok hozzá, mert én olyat is tudok ám! Régen nem láttalak, azért nem esett le.
Tudod, a Zsombor veszélyes név...
Ha írsz nekem egy privit, akkor fogom tudni a mélcímed!

Cili
foltvarró_cili
 
 


Meskete! Kép

A Fekete doktor úr a II.Semmelweisről ment át Vácra és főorvos.

Elérhetőségét meg tudtátok szerezni, mert én meg tudnám legközelebb, ha megyek itt a SOTE-ra.

Kell még?
Amúgy biztos jó szakember, mert a II. Semmelweisen jók vannak, lehet, hogy kicsit morcos lehet, mert ugye főorvos és ők gyakran komolyabbak.

Szia

Mea
mea
 
 


Meskete!

Nekem még nincs gyerekem, de én a Leventét választom, ha fiú lesz.Imádom!

Úgy-hogy én a Leventét ajánlanám.

Meg nagyon szépen hangzik: Hunyady Levente.

Persze ez csak egy ismeretlen véleményeKép

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Cili! Írtam mailt!

Mea! Annyit már kiderítettünk, hogy Vácon a szakrendelésen hétfőnként rendel a Fekete doktor. Ha nem sikerül kideríteni a magánrendelését, akkor elmegy oda a barátnőm és majd ott megtudakolja, hogy hogyan lehet hozzá magánúton is járni! De, ha a közeljövőben mész a SOTE-ra, akkor megköszönném, ha tudnál róla bővebb infót szerezni.

Hát igen, egyenlőre a Levete valahogy mindenkinek sokkal jobban tetszik, mint a Szilárd, beleértve Apát is! :-)

Üdv: Meskete

Meskete

Kép
Kép
Kép
meskete
Őrbottyán
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: