A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

ja, és mindent olvasok ám, de semmire sem megy a reagálás :oops: :oops: :oops: mert épp csak annyit vagyok gép előtt, hogy megnézzem, kivel mi van :wink:

KépKép
KépKép
madar

Timi, ezt is jegyeztem :D ... nálam idáig a ráhangolódás ment, mert ahogy már korábban írtam szétválasztottam a kajákat, csak nem nap, hanem étkezésekként .... hát, most kezdődik a mélyvíz, mármint, még kitalálom, hogy 30-án vagy 31-én, vagy 1-jén ... meg kell néznem, hogy milyen kaják lesznek ezeken a napokon, mert nem itthon leszünk és majd ez alapján döntök .... lehet, mazohista vagyok, de én már várom :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!

Akit érdekel:

ma délelőtt 10.30-kor Dr.Bubó Családi musical az M1-en
Kép
Kép
Kép

Lehet azért,mert a saját gyerekét az ember nem "fikázza",de én imádom,és imádtam benne dolgozni.Ha van időtök nézzétek meg,mert szerintem szuper.

Kép
v.andi

nya, most gyorsan átkapcsoltam :D :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

és közben hozok néhány fotót:

útban van a nyelvem :) Kép
ezek csak úgy Kép Kép Kép
mérlegelés :wink: Kép

KépKép
KépKép
madar

és még néhány :oops: :wink:
Julcsi választott egy babát a régi játékai közül, amit Karácsonyra Veronikának adott :wink: ... sikere volt ... különösen így a fogzás időszakában Kép Kép ... bőség zavara ... mit is vegyek a számba? ... Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

jaj de édes, Madar,mentettem belőle 3 hósnak,jó????

sutimano76

Mindenki Bubót néz??? :lol: :lol: :lol:
Holnap lesz a második felvonás :shock: :( Na nem baj,azt majd Sütiékkel nézzük :wink: :lol:

Kép
v.andi

Jaj de édes Veronika!!Nehéz kedvencet választani,de a babaülésben az első,nagyon cuki!

Kép
v.andi

Köszönjük. :)

Andi: mi néztük. :D :D :D

Süti: visszakerestem 3 hósat és küldtem e-mail-en, de választhatsz ezekből is ... de dönts. :D :wink:

olyan jó, hogy süt a nap ... viszont semmit sem tudok csinálni, Veronika végre elaludt, erre persze, hogy Julcsi azonnal mellette borította ki a vonatsínes ládikát, keresett valamit, ami a legalján volt ... hallottatok már ilyet? ... hát, nem csodálom, hogy felébredt Veronika ... visszaalvás persze nem ment, mert Julcsi megpróblta mindezt jóvá tenni és vissza akarta altatni ... na, ettől csak jobban felébredt :roll: :roll: :roll: ... nincs vele baj, csak persze, most nagyon igényli, hogy vele foglalkozzak, meg Julcsi is, hogy kisállatfarmosat játszunk, meg ... meg ... meg .... a mosás meg áll, a szennyeshegy meg csak nőőőőőő és nekünk lassan nincs mit felvenni :? ... de süt a nap :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Süti: te dönts! -et akartam írni, nem de döntset :roll: bocs

KépKép
KépKép
madar

Sütikém, először is Neked küldöm a tartozásaimat!!

Kép
3 hónapos Nagyfiú!

Kép
és egy közös kép az első karácsonyos kisEmberrel!

puszi Mindenkinek, most mennem kel, de remélem lesz időm olvasgatni!!:D

Kép

Kép
móka:)

mennem kell - bocs siettem!

Kép

Kép
móka:)

Mindenkinek Boldog Ünnepeket kívánunk így utólag is, remélem jól telt!! Sajnos nem tudtam hamarabb jönni, mert rámszakadt minden, párom beteg volt... Puszi mindenkinek!

Süti és Viki! Utólag is Nagyon Boldog Névnapot kívánok Nektek!

Petra! Neked Boldog Szülinapot!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Veronikát altatsd vissza,vagy tedd pihiszékbe és játszatok Julcsival házimunkásat,menjen segítsen neked színekre válogatni a ruhát és ha kész vagytok utána játszhattok farmosat!!!!!csak egy ötlet :roll:

sutimano76

Jó ötlet Süti :D ezt csináljuk pont :wink: :wink: :wink:

Móka: nagyon szépek vagytok! :)

KépKép
KépKép
madar

Móka,de szépek vagytok.Momóka is nagyon Pasis :wink:

Madar,mondd meg Julcsinak,ha végeztetek,jöhet ide is segíteni :lol:

Peppino,jobbulást a párocskádnak.

Süti,én ezt a képet kérném inkább a 3 hós tablóra:
Kép

Kép
v.andi

te süti:)))))))
sztem ha 3 hós képeket akarsz akkor azzé ne a mostaniakat mentsd mert már mogyoró meg dorki is ugyi elmúlt 4 hós.....:)))))

KépKép
dorkamartini

Andi: én maradok, de Őt küldöm :wink: :wink: én mr olyan nagyon szeretnék pihenni :roll: :roll:
Barnikát még mindig imádom ... a grimaszaitól kész vagyok :D :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Timi: Süti mentségére írom, hogy én a renitens voltam és ma küldtem neki 3 hóst, csak akkor még nem látta, oszt gondolta, ez is jobb, mint a semmi :roll: :roll: :roll: igaz Süti? :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

móka az a mellény!:))))))) az valami csuda ezen a kisemberen:))))

veronika babafalása:))))))))))kééész! dorki is ki akarja folyton szedni a nyelvét - hiába mondjuk hogy az jó helyen van:))))))..szerinte nincs:)

jajj mennem kell...

KépKép
dorkamartini

Köszi csajok a képeket.....de nem kell azért napra pontosan fényképezni,igazából csak az a lényeg hogy mennyit változtak újszülött(1-2-3 hetes)koruk óta,mentettem a képeket!!!!!!
Mór nagyon csini volt!!!
Andi,igenis értettem!!

Peppino,jobb később mint soha(márhogy jöttél),párodnak jobbulást!!!köszi

sutimano76

Kép
Karácsonyi szerkóban :)

Kép Első Karácsony Tomibabával :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino-baba cukorfalat!

Más:

1 Korintusi 13
1 Ha embereknek vagy angyaloknak nyelvén szólok is, szeretet pedig nincsen én bennem, olyanná lettem, mint a zengõ ércz vagy pengõ czimbalom.
2 És ha jövendõt tudok is mondani, és minden titkot és minden tudományt ismerek is; és ha egész hitem van is, úgyannyira, hogy hegyeket mozdíthatok ki helyökrõl, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi vagyok.
3 És ha vagyonomat mind felétetem is, és ha testemet tûzre adom is, szeretet pedig nincsen én bennem, semmi hasznom abból.
4 A szeretet hosszútûrõ, kegyes; a szeretet nem irígykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.
5 Nem cselekszik éktelenül, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rójja fel a gonoszt,
6 Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal;
7 Mindent elfedez, mindent hiszen, mindent remél, mindent eltûr.
8 A szeretet soha el nem fogy: de legyenek bár jövendõmondások, eltöröltetnek; vagy akár nyelvek, megszünnek; vagy akár ismeret, eltöröltetik.
9 Mert rész szerint van bennünk az ismeret, rész szerint a prófétálás:
10 De mikor eljõ a teljesség, a rész szerint való eltöröltetik.
11 Mikor gyermek valék, úgy szóltam, mint gyermek, úgy gondolkodtam, mint gyermek, úgy értettem, mint gyermek: minekutána pedig férfiúvá lettem, elhagytam a gyermekhez illõ dolgokat.
12 Mert most tükör által homályosan látunk, akkor pedig színrõl-színre; most rész szerint van bennem az ismeret, akkor pedig úgy ismerek majd, a mint én is megismertettem.
13 Most azért megmarad a hit, remény, szeretet, e három; ezek között pedig legnagyobb a szeretet.

megénekelve: http://www.youtube.com/watch?v=gBcwcMFNvsA

egy filmből....

KépKép
KépKép
zsalyam

Ó és Veronika is édi és Móka-babája és Barni-baba valami frenetikus ezzel a mosollyal! :) :) :) :) :)

KépKép
KépKép
zsalyam

Andi próbáltad a Viburcol homeós kúpot? Szeritem egy próbát megér.... nyugtalanságra és fogzásra van!

KépKép
KépKép
zsalyam

Köszi Zsalyam! Andi köszi, már meggyógyult!

Veronika tündér a bőség zavarával együtt!! És Barni baba naggyonn édes!!!! :) Mór is cukorka! :)

Süti! Küldöm: majdnem 3 hós kép tablóra

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára peppino 2009.12.28 14:54-kor.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Zsalyam,köszi,azt még nem próbáltam.Ellenben CHAMOMILLA -t már igen,ami elvileg ugyanez.
Egyébként Barni nem nyugtalan,legalábbis én nem mondanám annak.NÉha nehezebben jön a pukk,vagy a kaki,de ettől függetlenül,amikor nincs baja,egy angyal.Ezért nem adok ilyesmit feleslegesen.A gw megy,eddig be is jött.

Kép
v.andi

Oké Andi.... csak eszembe jutott... mert Kevével volt hasonló, mint nálatok,és nekünk ez bejött...és persze feleslegesen nem kell tömni őket mindenfélével.

de :wink: , van benne Belladonna, Pulsattilla, Solanum Dulcamana, Plantago Major, Calcium carbonicum Hahnemanni,

kiváltó okok: - fogzás
- banális fertőzések
- emésztőszervi görcsök (colica)
tünetek: - sírósság
- nyugtalanság
- álmatlanság
- hasi görcsök
- puffadás
felhasználási lehetőségei még: - környezetváltozást kísérő vegetatív panaszok....

csak leírtam....
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

KépKép
KépKép
zsalyam

bocsi Kriszti,de megadta magát az elem a fényképezőbe így csak holnap lesz pulykacicifotózás!! :oops:

sutimano76

Zsalyam,nagyon köszi mégegyszer.Utána olvastam,természetesen megoszlanak a vélemények.Meglátom.Valaki azt írta,hogy a szopikat nem váltja ki.

Kép
v.andi

Sziasztok!

Andi: Kár, de nem volt időm a géphez ülni, igaz a tv se volt összekötve délelőtt, igy nem tudtam nézni a Bubót :cry: Most lettünk kész a nagy szobaátalakítással :lol: Egész jó lett!

Zsu: Szerintem a dokinéni se úgy gondolta, hogy 6 hósan husival tömöm a gyereket, csak olyan bébiételt kóstolhat amiben van husi is.
Ha anyatejes lenne Maci tuti kivárnám a fél évet. Örüljetek neki, hogy van anyatejetek és nem szenvedtek a tápival!!!!!!!!!!!!!!!! Én is örülnék, de mindegy, ezt már kiveséztük, csak ilyenkor mindig belémmar egy kicsit, amikor jöttök azzal, hogy legjobb az anyatej. Én se vagyok hülye!!!!!!!!
Na mindegy. :cry:
Amúgy az almán kívül a barackot kezdtük és azt bébiételből. Jobban izlik Macinak.

Szia Mollika!!!!!! Milyen kint? Mesélj!

Képek, babák szépek mind-mind!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Hát bocsi,de képnézegetés közben arra lettem figyelmes hogy szerintem 2 csemete nagyon hasonlít egymásra.....na ki kicsoda????
Kép

sutimano76

találtam még egyet:
No és itt ki kicsoda???
Kép

sutimano76

Sziasztok

ezek a képek....
Berni nagyon csini és ügyi a grimaszai pedig édesek.
Barni grimaszai tünériek, nem is tudok választani, egyik jobb mint a másik...
én nem tudom elkapni :( hasonlóképp Bernihez meglátja a gépet és abbahagy mindent...
Tomi de komoly! Együtt is szépek vagytok.
Móka-kisEmber páros Ti is szépek vagytok.
Veronika a babával haláli, a mérlegelős és babások kedvenc.
Flora már írtam, hogy rólad nem lehet rossz képet csinálni, ezen is szépek vagytok!
bex13

nnya én is adok nektek mai képet:))))
Kép

amúgy ez a kúp szintén naponta adható mint a camomilla? mert ránk naon jellemzőek a tünetek amiket írtál.... és ugye fogzunk meg nyűgik vagyunk.....
a camomillán erősen gondolkodom mert dorkit eléggé hasmenésezi......és nemtom most akkor mellik jobb.. ha görcsölget kicsit a pocija vagy ha fáj a foga.....
rákeresek neten még erre a kúpra....

KépKép
dorkamartini

különben annyira nőnek ezek a babók..... én dorki kezén veszem észre nagyon..:)))
most már olyan kisgyerek keze van... tudjátok amit nemsokára megfog az ember és:)) sétál vele:)))))

szerintetek minden fórum ennyire tobzódik szép babákban vagy csak nálunk van ilyen .........:)))
asszem nem véletlen a kódunk - bárki is találta ki...:)

KépKép
dorkamartini

ja ma volt egy kiakadásom.....
ultra car egy nap volt ez......
mintha a hormonjaim az agyamra mentek volna és semmit se tudnék kezdeni velük.... - botrány volt...

aztán rá kellett jöjjek a párom nem értu hogy bezony nekem a hosszabb zuhany a hajmosás és ne adj isten a manikűr - az kikapcsolódás és a vééégre foglalkozhatok magammal kategória.....Ő azt várta majd várostnézek.. és nem értette mit piszmogok annyit... - nálam meg tört a mécses...

KépKép
dorkamartini

Nos épp benne vagyok egy Projektbe és nagyonnagyon szükségem lenne:
-Manóegy újszülött Ákos képre!
-Annacsak hogy telhetetlen legyek egy éles 3 hósra vagy mostanira mindegy!!!
-Brumi egy 3 hósra vagy motanira,
-Floraszintén 3 hósra ,

CSUNYESZKA,TISZ,ZSÓFI,ÉS A TÖBBIEK GYERTEK A KÉPEKKEL!!!!

sutimano76

Dorka,gyönyörűkismanód van ám!!!!!

sutimano76

Dorka, Kép magyarázd el neki

sutimano76

Szuszika, Laura is éddeees és mekkora haja van neki is.
Zsu, Dávid ezen a képen maga a nyugalom, szép pofi.
Blanki tiszta Te vagy Babcka, tényleg. A másodikon nagyon tecc.
Frocli de édes, mennyi idős volt akkor?
Zoé is csini, de a telós képen tündéri arcot vág. Kutyátok gyönyörű.
Zsalyam, Róza is szép ezen a képen.
Dorka, Dorki szerinten Te vagy kicsiben... a második kép.... nem találok szavakat.. megintcsak.
Andi a 2. kollázsból az első vagy a 4-ik?? nem tom tényleg, mind édi.
Süti a megyek aludni cumival csúcs, azok a szemek!!! Jaa, a pulykád merénylet, én is csak olvasok olvasok és várom a képet, erre nincs. :lol:
Remélem nem hagytam ki senkit...
Viki? Erika? Tengdi? T-pk? Csunyesza?
bex13

És Brumi?
bex13

Niki-Noncsi
Noncsi-Ebano ugye?
bex13

a MÁSODIK NEM TALÁLT!!!

sutimano76

Kivel kevertem össze??? Szabad a gazda.
Ha vársz még találgatást küldheted privibe :lol: :lol:
ja, az albumomba van még 2 3 hós, válassz. Én nem tudok.
bex13

Szép jó estét Mindenkinek!

Taranee: bocs ha megbántottalak nem akartam. Csak a véleményemet mondtam el. Mondjuk négy éve nézegettem utoljára bébikajákat és én arra emlékeztem, hogy 8 hónapostól van húsi a kajákban, ha nem így van bocsi javascript:emoticon(':oops:')Egyébként a táp is kielégíti a babát 6 hónapos koráig.

"Ha anyatejes lenne Maci tuti kivárnám a fél évet. Örüljetek neki, hogy van anyatejetek és nem szenvedtek a tápival!!!!!!!!!!!!!!!! Én is örülnék, de mindegy, ezt már kiveséztük, csak ilyenkor mindig belémmar egy kicsit, amikor jöttök azzal, hogy legjobb az anyatej. Én se vagyok hülye!!!!!!!! "

Ha már a szenvedésről van szó, az első gyerekemnél majdnem ott patkoltam el a kórházban és szülés után 3 hét múlva lett tejem, addig tápiztunk csak. 3 hét azonban elég volt a lányomnak arra, hogy ha a mellemhez közelített visított, mindent kipróbáltam, szoptatási tanácsadót végigjárva, de nem szopott nem volt hajlandó szopni a védőnő azt mondta ilyet még nem látott. 8!!!! hónapig fejtem napi 7x30 percet, hogy anyatejet kapjon. Minden program a fejésekhez volt igazítva elég car volt mondhatom. Mindenki azt mondta, hagyjam abba egyszerűbb a táp vizet forralni lehűteni, bele a por azt nyami. Igaz anyatejes babám volt, de megszenvedtem vele és azt nem kívánom senkinek.
:cry:

Kép

Kép
zsu9

Laptetűűűűűűűűű a francccc, pedig aludni akartam az éjszaka :(

Kép

Kép
zsu9

Timi: NAGY simi Neked. Szerintem, ha apának kellene napi 24 órában helytállnia és többnyire bezárva a lakásba ketten a babóval 3 nap után a lábunk nyomát is csókolgatnák :D :D és akkor még nem takarítottak, vasaltak, mostak, főztek...stb. Tisztelet a kivételnek, bár szerintem Ők vannak kisebbségben. :roll:

Kép

Kép
zsu9

Na mentem mert még egy laptetűűűűt nem akarok és lassan velem lesz tele az oldal :(

Kép

Kép
zsu9

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: