A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

lilisgabi! :)

Több üveg is figyel a fagyasztóban. Csak akkor veszem elő őket ha muszáj, és igyekszem egyből visszapótolni. Az a heppem, hogy minden cumisüveg legyen tele. :roll: :roll: :oops: Még 2 darab 250-es van üresen, de van egy olyan gyanúm, hogy az már nem fog összejönni. :roll: :roll: :roll:

Hugi alapból 70-eket evett jó ideje. De egyre többször bevirít egy-egy 120-150-es is. A legszebb az az egészben, hogy mindegyikre jó képet vág, nem éhes, jól fejlődik stb. Hogy lehet valakinek elég fele annyi és kétszer annyi is tök ugyanolyan körülmények között? :shock: :?: :?
Most két szopi között van 1-1 Sinlac. Múltkor pluszban kimaradt egy szopi. Úgy beállt a mellem, mint az atom. Tiszta görcs volt az összes tejcsatornám. Így fejtem le egy lendületből azt az aminózus 90-et - a bepótolt szopi után.
Na, erre varrjál gombot! :?

Az ilyen "komplett" húsleves nálam még odébb van. :roll:

"Én dec. 23-tól 2011 júli 13-ig leszek gyed-en,gyesre nem megyek,mert dolgozni fogok."
A TGYÁS-od járt le 22.-én, igaz? Az nem számít bele a fizetés nélküli szabadságba? :roll: :?:

Miért az öcséddel akartok elmenni a Csernushoz? :shock: Vagy úgy gondoltad, hogy mindketten elmentek a párotokkal együtt? :roll:

Tudom, hogy le vagyok maradva, de nekem a hajvágás = olló (és fodrász). :oops: :oops: :lol: :lol: Pedig tök jók ezek az otthon használatos hajnyírók is, ha valaki csak lerántani szeretné a haját.
Én kb. fél órát töltöttem hajvágással, ő meg kb. ugyanennyit sírással :oops: :oops: . De mivel nem volt vészes, nem vergődött, inkább csak amolyan " ne mááá!" jellegű volt, nagy lélekjelenléttel dógoztam. Tulajdonképpen inkább az zavarta, hogy nem mocoroghatott kedvére. :roll: De ügyes volt, megoldottuk. :wink: :D

Kép
Kép
200907?

álmodozó fürdőző vagyok :lol: (hogy miről az titok) :lol:
Vendég

Havalakinemtudná (a Port.hu-ról):

"A spoiler filmekre vonatkozó olyan információ, amelynek idő előtti közlése elrontja, tönkreteszi a befogadás élményét. Leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti, de kulcsfontosságú információk (főleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mű végén találhatók.
jelölése:
***SPOILER***a film végén meghal ***SPOILER VÉGE***

Az offtopic szó jelentése: témán kívül eső, a fő témától eltérő.
Ha egy felhasználó egyetlen üzenet, azon belül is egy-két mondat erejéig szándékosan eltér a fórum témájától, azt a hozzászólás offtopic megjelölésével jelezheti. Üzenet elküldésekor "Elküld (Offtopic)" gombra kattintva a hozzászólás offtopic megjelölést kap.
Offtopic üzenetek megjelenítése kikapcsolható az offtopic elrejtése gombra kattintva. "

Kép
Kép
200907?

Bond ezt miért írtad? :roll:

Ancsurti már elutaztatok?Jaj de szép lehet neked,azon a gyönyörű nyugis tájon. :P
Vendég

Semmi aktuális. :lol: :lol: :lol: :lol: (Mondhatni off topik. :lol: :lol: ) Csak böngésztem, és gondoltam, hogy bemásolom. Biztos van aki nem tudja, hogy mit jelent a spoiler, és olyan bosszantó, amikor a film legizgalmasabb részét elárulják, holott te izgulni szeretnél. :?

Kép
Kép
200907?

őőőőőőőőőőőőő,most sem lettem okosabb,mi az a spoiler?az nem a kocsin van? :roll: :oops: És akkor,ha nézek egy filmet valaki bejelenti a végét,az spoilerezik?én meg jelentsem be,hogy offtopik? :oops: :arrow: látod ebben nagy a sötétség felém :lol: :arrow: filmet csak a tv-n nézek :lol: ,ott is igen ritkán :?

Nos,jó éjt,az ágyból neteztem,és már álmos vagyok.Gondolom ez a spoiler-es válasz olvasása annyira kimerítene,hogy inkább holnapra hagyom. :lol: De azért várom.

Ki mit csinál szilveszterkor? :roll: És mik lesznek a kaják?Fogtok tűzijátékozni,bulizni,lencsét enni,virslivel,vagy simán alszotok?
Vendég

A spoiler jelentése angolul: elrontó, fosztogató, fuser, kontár, zsákmányoló. Filmek tekintetében lásd...:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Spoiler

...ami pedig az autókat illeti (bocs, de hirtelenjében nem tudok jobbat felhozni, csak ablaktörlő lapátosat :oops: :oops: :oops: ):

"MI A SPOILER SZEREPE?

A gépjármű sebességének függvényében szabályozza a törlőpenge szélvédőre gyakorolt nyomását.
Kifejezetten áramvonalas kialakításának köszönhetően nagy utazósebesség mellett is tökéletes minőségű szélvédőtisztítást biztosít."

Szilveszter...? Ammegmi? :roll: :roll: :?: :?: :x :x :( :( :( Örülök, ha sikerül összehozni egy öreges jellegűt ismerősökkel: ülünk a tévé előtt, kártyázunk (esetlegesen Monopoly-zunk), eszünk-iszunk. De ez könnyen dugába dőlhet csakúgy, mint a tegnaptól az ünnepek: Apáéknál gubanc támadt, így azonnal, farokfelvágva be kellett rohannia dolgozni. Azóta össze-vissza rohangál a munkahelye és itthon között. De ha itthon van, akkor meg a laptopon nyomatja, és telefonál. Tegnap még meg tudtam oldani, hogy egyedül legyek a gyerekekkel, de ma megkért Apa, hogy pateroljuk fel Manót anyámékhoz, mert Manó így tud pihenni, játszani is tudnak vele, Apa meg melózhat (hurrá! :? )
Így könnyen lehet, hogy szilveszter nem lesz, csak december 31-e. :?

Kép
Kép
200907?

lilsgabi: kapcsolatotok :cry: szerintem is tessék megbeszélni, már ha van mit... :? Olyan szép lánykáitok vannak, Lili egyenesen elbűvölően szép :D :D

boo: nagyon édesen kacag Zsiri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dorki is szokott sokszor. Leginkább akkor a legnagyobbakat, amikor már nagyon fáradt...képek is szuperek! :wink:

dodi: jujjjj, de szuper, hogy kibékültetek, nagyon helyes! :D :D :D Mondom én, hogy csak a jóra fogsz emlékezni. :wink:

orsi: nagyon édes Odett, az a nagyon szép dús haja, csodaszép hajasbaba! :D :D :D

Bond: csodaszépek a gyerkőcök! A hajvágásod is remekül sikerült! :D Nálunk kicsit érdekesebben nézett ki, és csak fél percig tartott, igaz meg is lett az eredménye... :lol: :lol: :lol:

lilisgabi: még nem tudom mi lesz szilveszterkor, de lencsét remélem sikerül elkészíteni, anélkül, hogy odaégne, vagy ehetetlenné válna :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Nálunk mai nap nagyon gyorsan eltelt, házimunka, mosás :arrow: amíg Apa és Dorkili sétálni voltak addig bevásároltam. Különben ma nem főztem :oops: :oops: , ugyanis ezeken kívül egész nap a lánykámmal játszottam! :D Nagyon szeretek Vele játszani, olyan könnyen tanul. Még csak most kapta a sütibödönt, de a formákat már pakolja bele :lol: :lol: :lol: és nagyon élvezi, ha elkezd villogni az orra a bödönnek, és énekel, sikongat, olyan cuki! :D :D :D A labdákat fújó játékot is imádja már most, igaz még csak megfogni próbálja, és mindig visszanyomni a golyót a lyukba... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kérdés: Ha szeretnék Babanaplóba kéz-, és láblenyomatot készíteni, akkor azt mivel, és hogyan tegyem???

f.nikici

SPOILER
Mi autóinkon van egy pár :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Jó reggelt!

Így jár az az anyuka, aki babanetet olvas ahelyett hogy a csemetéjét tartaná szemmel :)

Reméltem hogy nem rántja magára amíg lefényképezem... Kép
Vendég

Sziasztok!

Bond! Én ugyanígy vagyok,amikor fejek,ezért már nem is nagyon szenvedek vele. Amikor elmegyek valahova és tudom,hogy nem fogok hazaérni kajaidőre,akkor előtte 2-3 nappal elkezdem a fejést :lol:

Itt akkor most már mindenki elkezdte a hozzátápit? Én most ugyebár leálltam vele a barack után,mert megijedtem,hogy az fogta meg,bár tudom,hogy nem. Most csak szopizik,de erősen gondolkozom a szilván,mert ugyebár nálunk alma,banán kilőve elsőnek. Még tettem egy utolsó próbát,Norka ajánlásával,a forralt bor. Várom a hatást :lol:

Sillia! Lebecsülted Lócit :D Nagyon édi! Azért remélem a fa nem borult rá :lol:

Szilveszter: mi megyünk át a barátainkhoz,ahol szintén kisbaba van,de csak délutánra,az estét itthon töltjük,nem akarjuk felborítani a rendet Lilinél. Van egy olyan sejtésem,hogy kb. 10-kor már ágyban leszünk :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi

Odett még csak szopizik :P .

Sillia

Remélem a fa a helyén maradt.

Lilisgabi

Szilveszterkor hámasban leszünk, eddig úgy néz ki. Vacsorára sütök malacot, krumplisalátát készítek hozzá. Éjfél után, ha még fent leszünk, virslit főzök.

F. Nikici

Jó a kérdés :wink:

Kép
Kép
orsi777

Bond! Mi is volt a neve annak a hotelnek,ahol voltatok nem sokkal Hugi születése után? Tavasszal el szeretnénk menni valahova wellnesselni,csak még gondolkozunk,hogy Ausztria vagy elsőnek itthon maradunk. Alsópáhok csak azért nem szimpi,mert biztos iszonyat sokan vannak.

KépKép
KépKép
nyuszi81

sillia: nagyon édes Lóci!! :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára f.nikici 2009.12.28 11:21-kor.

f.nikici

nyuszi: belinkeltem Neked, miután látom, hogy mont az nem szimpi. :lol: :lol: pedig tényleg szuper hely. :wink:

f.nikici

Sziasztok! :)

nyuszi81!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Itt vigyorogtam magamban, amikor kérdeztetek mindenfélét, én pedig semmire nem adtam konkrét választ. Senkinek nem esett le a tantusz (vagy csak nem merte leírni), hogy kamuzok. Nem voltam sehol (illetve voltam, de csak a telken, Apa nélkül, innen jött az agymenésem :roll: ). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak álmodik a nyomor :(
Egyébként Hotel Joke-ot írtam. Ami mókát, tréfát, viccet jelent. :wink: Asszem jobban jártok, ha mégiscsak Alsópáhokra mentek. :lol: :lol: :lol: :lol: Ott kipróbálhatjátok a babuszit is. Norka81-éknek is bejött :wink: )
Remélem, nem haragszotok rám. :roll: :roll: :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

3-asban vagyok a lányokkal: apa dolgozik, Vivi hazament.
Szerencsére mind egész jól vagyunk, igaz, hallásommal vannak problémák (kissé víz alatti érzésem van), de - kop-kop-kop - már mind a javulás útjára léptünk.
Viszont Nóci tegnapi összecsuklása miatt megbeszéltük apával, hogy januárban egy alapos kivizsgálással kezdjük az évet. Azt is megbeszéltük, hogy csak akkor visszük oviba, ha 100%-ra egészséges (eddig volt, hogy kicsi nátha, v. rossz közérzet mellett is ment). A hiányzással szerintem úgyis elértük már azt a %-ot, ami miatt csak bizottsági vizsgálattal mehet suliba, úgyhogy innentől már mindegy. Csak azt sajnálom, hogy nincs hasonlókorú gyerekek között, és persze sok olyant is tanulnak az oviban, amit én itthon (leginkább idő hiányában) nem tudok megtanítani neki.
Viszont sokat vaciláltunk apával, hogy erőltessük-e az iskolát egyáltalán, vagy maradjon még egy évet oviban. De most inkább arra hajlunk, hogy menjen suliba - mivel okos, és már most nehéz visszafogni, hogy ne olvasson-írjon, és ha szükséges, inkább az első osztályt ismételje meg.

Bond: értem, tegnap nem voltam egészen képben. Körülnézek a könyv után : bár Lilisgabival ellentétben eddig nem igazán jött be nekem a Csernus.

Lilisgabi: mielőtt betegek lettünk, én is adtam a levesből sárgarépát a Vicus krumplijához, és az egészet anyatejjel pépesítettem. De így kompletten még nem merem adni, a fűszerek miatt sem (még ha kevés is van benne), de főként tésztát nem adok még neki: Nóci esetéből tanulva borzasztóan félek az allergiáktól - főként a tej és a lisztallergiától.

Kép
Kép]
hendegabi

Hendegabi

Biztos, hogy Nóci ügyes és okos, de semmit nem veszít azzal ha egy évvel tovább jár ovodába.
Ezzel szemben egy iskolai évismétlés már mindenképpen kudarc egy gyereknek..

Rékát sem javasolták iskolába annak idején. Azt mondták a képességei felől mehetne, de mentálisan nem elég érett.
Döntsek én.
Én akkor úgy döntöttem, maradjon még egy évig ovis. Emlékszem a család reagálására, hogy ez milyen szégyen :?
Pedig egyszerűen csak szüksége volt arra az egy plusz évre.

Nócinak pedig az egészségi állapota miatt van rá szüksége.

Ezt persze ti döntitek el. Azt viszont tudom, hogy az évismétlőket a tanárok és a diáktársak is "másképp" kezelik.
Függetlenül attól, hogy miért kellett évet ismételni.
Még az én viszonylag empatikus lánykáim is némi lenézéssel ejtették ki valakiről azt a szót, hogy: bukott..
Vendég

hendegabi! :)

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Úgy tűnik, hogy mindig csak a tüneteket sikerül többé-kevésbé kezelni, de az alapbrobléma megmarad. :? :(
Szerintem Vicának is kérjétek ki a véleményét az ovival/sulival kapcsolatban, mert gabi1 leírásából láttuk, hogy mostanában az sem egy nászmenet... :roll: :( :( :( :?

Ne aggódj, Csernus stílusa most sem fog bejönni. :lol: :lol: :lol: :lol: Ez is elég agresszív hatású, nem fehér köpenyes aranyos doktorbácsi jellegű. A képébe vágja az embernek a dolgokat, és néha pont ez kell. :roll: Továbbá tele van vulgáris szavakkal. Nem bunkóságból, hanem ez is ad egyfajta nyomatékot.
Mindamellet, hogy ajánlom, nem istenítem. Vannak hiányérzeteim, néha mintha nem bontana teljesen ki valamit. :roll: És a könyv formátum is kissé másként hat, mintha ezt a tévében látnám.
Kényelmes a meleg fürdő, de időnként egy kis hidegzuhany sem árt. :wink: :lol: :lol:

Még mindig áll a fizetés nélküli szabadságra vonatkozó kérdésem, mert gyanítom, hogy mesmeg el lett somva á lá munkáltató. :? :? :?

Van valakinek tapasztalata a Babylove-s babakajákról? Erősen gyanús, hogy ez is Hipp, csak más a márkajelzése. :wink:

Hm :roll: :
http://www.babazo.hu/apa/20091227-karacsony.html

Kép
Kép
200907?

Sillia: igen, erre is gondoltam, és emlékszem még, hogy anno mi is előítélettel viseltettünk a bukottak iránt.
Viszont pont az egészsége miatt gondolom, hogy jobb lenne neki már a suli: itt a faluban 1 csoport van az oviban: értsd: 32 gyerek jár az épp csak 3 évestől a betöltötte a 7 évesig.
Viszont az elsőbe járnak majd max. 10-12-en, mind hasonló korú.
Talán kisebb az esélye így a megbetegedéseknek.
Meg hát Nóci ősszel már 7 éves lesz. Lehet, hogy nem jól látom, de ebben a vegyes csoportban érzéseim szerint inkább csak visszamaradna.

Persze ez nem eldöntött dolog még, és sokat vacillálunk rajt, és mindenképpen meghallgatom az óvónőt, logopédust, ha kell a nevelési tanácsadóba is elmegyünk.

Amúgy köszi, minden érvre szükségem van pro- és kontra, mert a legjobbat akarom neki, amit a helyzetből ki lehet hozni.

Látom Lóci csibészkedett karácsonykor is! Maga gurult el a terítőig? :D

Bond: engem megetettél rendesen. Totál elhittem a wellness hétvégéd :lol:

Kép
Kép]
hendegabi

Ezt nem hiszem el!

Lócit letettem a plédjére a szoba közepén, ideültem olvasni és kb. 30 másodperc múlva itt volt a székem alatt :shock: :shock: :shock:

Pedig még csak gurul, mi lesz ha majd mászik??

Lehet, beüzemeljük a járókát...bár alig hiszem hogy megmarad benne, mint ahogy a számára leterített puha pléden sem marad meg.
Vendég

Bond

Fizetés nélküli szabit addig kell kérnie az embernek, amíg nem megy vissza dolgozni. A tgys alatti időszakra nem kell kérni fizetés nélküli szabit, az az időszak az ún. szülési szabi :roll: . Ha gyesen akarsz lenni, és közben nem szeretnél dolgozni, gondolom arra az időszakra is kell kérni fiz. nélküli szabit.Gyes mellett a gyermek 1 éves korától időkorlátozás nélkül lehet dolgozni, azaz dolgozol és kapod mellette a gyes-t is.

H. Gabi

Megfontolandó tényleg ez a suli kérdés még, én a mai napig emlékszem arra az emberre, akinek első után évet kellett ismételnie. Sajna azt az ember végig cipeli az egész életében :roll: :( . De azért kiváncsi vagyok Vica (Bond :lol: :lol: :lol: ) véleményére :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Bond

Wellness:

Először gyanakodtam :roll: , majd elhittem :lol: Azon sűrűn gondolkoztam, hogy ki volt addig Hugival, de nem kérdeztem anno rá :roll: :lol:

Conversano

Mindig elfelejtem írni, hogy nagyon cuki a puszis videó. :P :P :P

Kép
Kép
orsi777

Bond: Nóci (gondolom őrá gondoltál) most azt mondja, szeretne már suliba járni, unatkozik az oviban. (és mitagadás, nem az óvónénik kedvence - erről én is tehetek - de leginkább az óvónők)

Csernusnál ez a beszólógatás, ami nem jött be. Az az érzésem van, hogy nem elég, hogy bennem a kés, még jól meg is forgatják!

Babylove-s kaják: köleskásájuk nagyon bejött, üvegeset még csak a sárgarépa-burgonyával ettük. Elfogyott. (Eleinte Vicus nem volt oda a sárgarépás dolgokért, és akkoriban ettük. Azóta már jobban szereti)
Azt tudom, hogy bio jelzésű mind. Ami engem zavar, hogy - bár ugyan vartyogok deutsch-ul -, hogy magyarul alig van rajtuk feltüntetve valami.

Fizetés nélküli szabiról. Most ugye nekem tárgytalan (ugye én most passzív alapon vagyok GYED-en, mivel TGYÁS alatt megszűnt a munkaviszonyom), de amennyire 4 évvel ezelőtti emlékeimben rémlik, 2-szer írattak alá velem: 1-szer, GYED-nél, 1-szer GYES-nél. Aztán ott még variáció is volt, mivel visszamentem előbb dolgozni.

Kép
Kép]
hendegabi

Na végre itt vagyok ! Remélem örültök neki ?!? :wink: :roll:

Először is reagálnék pár dologra .

Boo : igenigenigen figyeltem...de Te honnan tudod, hisz Bond a kém
:roll: :roll: :roll: Az a kacarászós videjóóó nagyon édes, vagyis a főszereplő a nagyon ééédes. Zsombi is már úgy tud hahotázni, hogy rám is rámtör a nevethetnék , amikor rázendít. :wink:

Bond : b@szki ez annnyira jó volt : Hotel Joke. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Emlélkszem , amikor ezt írtad, akkor én rákerestem a neten, de nem találtam, aztán a kialvatlanság okozta feledékenység homályába veszett a szándékom, hogy kérek Tőled több infót róla.Persze csak kíváncsiságból, mert nem igazán kivitelezhető nálunk sem a dolog.

Dodi : annnnyira sajnálom, hogy így alakult a Karácsonyotok, viszont nagyon örvendek, hogy azóta rendeződött a helyzet és szent a béke. De remélem ez nem azért van, mert Te inkább a békét választottad és így a Te vágyaid háttérbe kerülnek.Beszéljétek meg és tényleg legyetek nagyon nagyon boldogok !!!!

Nyuszi : nem nagyon kínozza meg Zsombit a fogzás , legalábbis eddig nem voltak álmatlan éjszakáink. Volt már olyan, hogy sírva ébredt éjszaka és ezzel áthúzta a számításaimat miszerint leszoktatom az éjszakai evésről. Ugyanis olyankor csak a cicizés nyugtatja meg, olyan keservesen sír pár pillanatig, aztán cici be a szájába és már kutyabaja és pár perc múlva alszik tovább. addig viszont eszik, mert hát ha cupákol, akkor jön is a tejcsi. Viszont biztosan fáj neki, mert tök gyorsan bújik elő a fogacska és az szerintem nagyon fáj, de Ő egy hőőős.

Hendegabi : amikor kérdezted, hogy nem-e harap a cicimbe, akkor a válaszom nemleges lett volna...azóta viszont egyszer próbálkozott és akkor rászóltam határozottan, hogy irgum-burgum ezt nem szabad, mert Anyának fáj. Azóta nem próbálta megrágcsálni a bimbóimat. Lehet, hogy megértette ? :roll: :shock: :D :lol:

Lilisgabi : jajjjj olyan szomorú , amit írsz, miért gondolod így???
Szerintem egy gyereknek ugyanolyan szüksége van az Apukájára , mint az Anyukájára. Ugye most tényleg nem azt akarod, hogy egyedül legyél a gyerekeiddel ? Ugye csak az a baj, hogy tök keveset van otthon a Párod veletek és ezáltal már úgy érzed már most is egyedül csinálsz mindent ? Tudom ez már egy agyoncsépelt szöveg , de a pénz tényleg nem minden, sőőőőőt. Nem pótolja a gyermek számára a szülőt, a nő számára a férfit. Ha ezt Te is így gondolod, akkor ültesd le a Férjecskédet és magyarázd el neki, hogy nem egy eltartóra van szükségetek, hanem egy társra illetve egy Apára. Valahogy meg kell találnia az arany középutat, hogy legyen pénz is , meg legyen családi élet is.
Az én párom is tök sokat dolgozott az utóbbi 2 hétben, nekem már az összes tököm tele volt/van ezzel, de már van egy elképzelésünk arról, hogy ha végre el tudjuk adni a lakásunkat és veszünk egy kicsit nagyobbat, akkor mit csinálhatna ehelyett a meló helyett. Bár jó a munkája és a mai világban meg kell becsülni, hogy egyáltalán van, de én annyira sajnálom, amikor hóban, sárban, hidegben, kánikulában kint dolgozik és még éjszaka is behívhatják, ha éppen ügyeletes.

Kép
ikoka7

Kép
Kép]
hendegabi

Bond!! Hát lehet rád haragudni?! :lol: Amúgy meg éppeséggel lehetett volna ilyen nevű hotel is,nem?
Nagyon jók az új,karácsonyi képek iwiw-en,aranyosak a gyerekek nagyon!

Sillia! Lili is épp itt van mellettem a földön a pléden,ő meg a saját tengelye körül megfordult :shock: El sem hiszem. Forogni még mindig nem forgunk semerre :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777H. Gabi

Megfontolandó tényleg ez a suli kérdés még, én a mai napig emlékszem arra az emberre, akinek első után évet kellett ismételnie. Sajna azt az ember végig cipeli az egész életében :roll: :( . De azért kiváncsi vagyok Vica (Bond :lol: :lol: :lol: ) véleményére :lol: :lol: :lol:

Jóvanmána! :oops: :oops: :oops: Bocs, hendegabi! :oops: :oops: :oops: (Különben is...! Miért ne lehetne beleszólni neki is!? :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )

A következő a bajom konkrétan.
Manónál kitöltöttek mindent a bankszámlaszámom, Manó nevén illetve azon kívűl, hogy a fizetési szabadságot mettől meddig engedélyezik.
Az első kettőt értelemszerűen tudtam. :lol: A szabiról viszont nem mondott egy kukkot sem, én pedig azt hittem :oops: :oops: , hogy a TGYÁS időtartamára szól, így arra az időszakra töltöttem ki. Hogy ez hogy jelent meg az OEP-nél vagy, hogy ezek mennyiben befolyásolták GYED összegét, nem tudom. :roll:
Most eljött az ideje, hogy Hugi után is megigényeljem.
2010. január 4-től 2011. július 3-ig
írták most. Ha a fejem tetejére állok, akkor sem jön ki nekem sehogy sem. (És ráadásul mintha Manónál, és Huginál is mintha 15-15 munkanappal többet számolt volna a bérszámfejtő a TGYÁS idejére)
Most mi van??? :? :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.12.28 13:19-kor.

Kép
Kép
200907?

Sillia : Lóci ííígy gurul ?????????????? :shock: :shock: :shock: Zsombi még ott tart, hogy hátról hasra fordu már rég és kb. 2 hete 3* vagy4* hasról hátra fordult. Aztán mintha azóta elfelejtette volna, hogy hogyan kell azt csinálni, pedig megdícsértem, ujjongtam, meg ilyenek, hogy lássa, hogy ez jó dolog. Nálunk viszont lejjebb kell rakni az ágy betétjét vagy mit. :roll: Szóval ez a magasság már nem jó, ahogy fekszik, mert ma reggel hason vigyorgott az ágyában és tökre kinyomta magát, aztán a rács felöli (mert nekünk csak elől van rács ) kezével megfogta az ágyat és húzta fel magát. Na mondanom se kell, hogy így :shock: :shock: :shock: néztem. Már tettem lépéseket az ügy érdekében, szereztem csavar kiszedőbercsavarozó gépet( na ennek mi a neve :?: ) , mert kézi csavarhúzóval tök macera lenne. Akkor lehet, hogy csavarhúzógép a neve ? :roll: :roll: :roll:

Kép
ikoka7

Bond : én erre biztos nem tudok neked válaszolni, de basszus most jut eszembe, hogy már 2 hete fel akarom hívni a könyvelőt. Ááááá , de utálom az ilyenfajta intézkedést, ráadásul a mi könyvelőnk sem egy egyszerű eset.

A 2 hozzászólásom között írtatok egy fél oldalt. :shock: :shock: :shock: Juhééééé, beindult az élet.

Mindjárt leírom a Karácsonyunkat.

Kép
ikoka7

Már csak azért is gondolkodunk még (még a nevelési tanácsadón is), mert ebben a cikkben szereplő kisfiú sok tulajdonsága Nócira is ráillik:

http://vasnepe.hu/hetvege/20091219_egy_ ... kalvariaja

...és nem hiszem, hogy véletlen a kistestvér jelenléte. Ugye ez már az asztmás roham alkalmával is felmerült....

Bond: megkérdeztem Vicát: megfogta az orrom, és azt mondta: ggggr (szabad fordításban: maradjon itthon, és játsszon énvelem :roll: )

Kép
Kép]
hendegabi

Bond

Tényleg érdekesen jött ki ez a dátum :shock: .Én később szültem és neked később jár le a tgys :shock: :roll: ?

Kép
Kép
orsi777

azt még had tegyem hozzá: Gábor szerint túlságosan felfújom a témát.

Kép
Kép]
hendegabi

nyuszi81! :)

Kárpótlásul :wink: :

http://www.sonnentherme.at/

TeApa leszavazva! :twisted: :twisted: :?

orsi777! :)

Azt már meg sem említem, hogy valamilyen csodálatos okból kifolyólag augusztusra bért számfejtettek nekem. :? :? :? Az egész hónapra kifizették a szabit, adóigazolást is kapok majd róla. :roll: Kíváncsi vagyok, hogy ez meg mibe fog belekavarni. :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

hendegabi

Mi az hogy felfújod?? :evil: :evil:

Ez egy nagyon fontos döntés. Az egyik legfontosabb. Szerintem..

Ikóka

kiszedőbecsavarozógép :lol: :lol:
nem a csavarbehajtóra gondolsz?

Igen, Lóci így gurul. Ahhoz képest hogy egy hete tanult meg hasrafordulni, egész jól belejött...

Viszont nagyon nehezem bírok vele mostanában. Sokkal több mindent akar mint amire képes. És dühöng ha valami nem megy. Pl. játszik valamivel hasonfekve és ellöki előrefelé. Nem éri el, de mivel mászni nem tud csak gurulni, képtelen újra megszerezni.
És ettől bedühödik.
Idáig, ha már végképp nem tudtam vele mit tenni, vagy cicire tettem vagy a kiságyába.
Mostmár egyik sem az igazi. A cicit kéri, de aztán mintha azt gondolná: én nem is ezt akartam...
A kiságyban meg hason fekve ráejti a fejét a rácsokra és ott ordít arcal felkenődve kitekeredett nyakkal.
Rácsvédő már nem sokat ér, pillanatok alatt kirángatja a helyéből.
Az ünnepek alatt végképp le kellett vonnom a következtetést, kisfiam nem éppen társasági ember.
Gyakorlatilag nem lehet vele vendégségbe menni. Ha 3-4 embernél több van körülötte és még ráadásul őt nézik: vége lesz a világnak..

Azt már nem is említem, hogy kétóránként, olykor óránként kelünk éjjel...

Már kérdezték tőlem, hogy nem éhes-e.. Nem tudom mennyiket szopizik, de nem úgy néz ki mint aki éhezik.
Az tény, hogy ő keveseket tud enni egyszerre. Ti itt ilyen 200 feletti adagokról írtok.
Lóci 50-60-akat eszik max.100-at de akkor már kibuggyan a száján.
Úgy néz ki neki talán kisebb a gyomra és keveset eszik de sokszor.

Dodi, Lilisgabi

Sajnálom a kudarcba fulladt karácsonyotokat.
:(

Boo

Neked külön gratulálok hogy semmi nem törött el borult ki égett oda stb. :)

Zsiri nagyon aranyos. És kifejezettem fius nevetése van :)

Lilisgabi

Én három évet éltem egyedül a két gyerekkel. Nem jó. Nagyon nem jó.. :?

Neked sem, a kislányoknak meg végképp rossz!
Vendég

Köszi Bond,ezt a linket ismerem,én is feltettem már az érdeklődöknek :wink: Mi valószínűleg ide fogunk menni :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="sillia"]E írta:silliazt nem hiszem el!

Lócit letettem a plédjére a szoba közepén, ideültem olvasni és kb. 30 másodperc múlva itt volt a székem alatt :shock: :shock: :shock:

Pedig még csak gurul, mi lesz ha majd mászik??

"Lóóóóóóóóóciiiiiiiiiiiiiii, neeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látod, nemrég még aggódtál, hogy Lóci mintha le lenne maradva egy picit. :wink:

[quote="sillia"]
írta:
silliaIgen, Lóci így gurul. Ahhoz képest hogy egy hete tanult meg hasrafordulni, egész jól belejött...

Viszont nagyon nehezem bírok vele mostanában. Sokkal több mindent akar mint amire képes. És dühöng ha valami nem megy. Pl. játszik valamivel hasonfekve és ellöki előrefelé. Nem éri el, de mivel mászni nem tud csak gurulni, képtelen újra megszerezni.
És ettől bedühödik.
Idáig, ha már végképp nem tudtam vele mit tenni, vagy cicire tettem vagy a kiságyába.
Mostmár egyik sem az igazi. A cicit kéri, de aztán mintha azt gondolná: én nem is ezt akartam...
A kiságyban meg hason fekve ráejti a fejét a rácsokra és ott ordít arcal felkenődve kitekeredett nyakkal.
Rácsvédő már nem sokat ér, pillanatok alatt kirángatja a helyéből.

Akkor bizony nem marad más hátra, mint az, hogy újra és újra odaadod neki a játékot. (És talán nem árt, ha előtte odakészítesz egy fél napi kaját magad köré, mert lehet, hogy ennyi ideig fogjátok nyomatni szünet nélkül. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

[quote="hendegabi"]B írta:hendegabiond: Nóci (gondolom őrá gondoltál) most azt mondja, szeretne már suliba járni, unatkozik az oviban. (és mitagadás, nem az óvónénik kedvence - erről én is tehetek - de leginkább az óvónők)

:shock: :?: :?: :?: :?:

Apa most hozott egy üveges Babylove-os kaját, és azon minden fel van tüntetve magyarul. (Szerintem egyébként csak annyiban különbözhet a Hipptől, hogy más arányokban szerepelnek az összetevők. Mondjuk például egy almaleven nincs túl sok variálni való... :roll: :roll: :roll: )

[quote="hendegabi"]M írta:hendegabiár csak azért is gondolkodunk még (még a nevelési tanácsadón is), mert ebben a cikkben szereplő kisfiú sok tulajdonsága Nócira is ráillik:

...és nem hiszem, hogy véletlen a kistestvér jelenléte. Ugye ez már az asztmás roham alkalmával is felmerült....

Bond: megkérdeztem Vicát: megfogta az orrom, és azt mondta: ggggr (szabad fordításban: maradjon itthon, és játsszon énvelem :roll: )

Naugyehogyugyehogyugye!? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elolvastam a cikket. Nóci hogy született? :?:

[quote="ikoka7"] írta:ikoka7 Hendegabi : amikor kérdezted, hogy nem-e harap a cicimbe, akkor a válaszom nemleges lett volna...azóta viszont egyszer próbálkozott és akkor rászóltam határozottan, hogy irgum-burgum ezt nem szabad, mert Anyának fáj. Azóta nem próbálta megrágcsálni a bimbóimat. Lehet, hogy megértette ? :roll: :shock: :D :lol:

Nálunk ugyanez úgy nézett ki, hogy: "Ááááááááá, Manóóóóóóó, neeeeeeee ez fáááj!!!!! (De legalább biztos lehettem benne, hogy tényleg befejezte a kajálást :lol: :lol: :lol: ) Aztán egyszercsak azt vettem észre, hogy: "Jééééééé, nem harap a gyerek" :shock: :D " :lol: :lol: :lol: .

[quote="ikoka7"]
írta:
ikoka7Tudom ez már egy agyoncsépelt szöveg , de a pénz tényleg nem minden, sőőőőőt. Nem pótolja a gyermek számára a szülőt, a nő számára a férfit. Ha ezt Te is így gondolod, akkor ültesd le a Férjecskédet és magyarázd el neki, hogy nem egy eltartóra van szükségetek, hanem egy társra illetve egy Apára. Valahogy meg kell találnia az arany középutat, hogy legyen pénz is , meg legyen családi élet is.

Csernus megfogalmazásában ez a gazdasági közösség.

[quote="ikoka7"]N írta:ikoka7álunk viszont lejjebb kell rakni az ágy betétjét vagy mit. :roll: Szóval ez a magasság már nem jó, ahogy fekszik, mert ma reggel hason vigyorgott az ágyában és tökre kinyomta magát, aztán a rács felöli (mert nekünk csak elől van rács ) kezével megfogta az ágyat és húzta fel magát. Na mondanom se kell, hogy így :shock: :shock: :shock: néztem. Már tettem lépéseket az ügy érdekében, szereztem csavar kiszedőbercsavarozó gépet( na ennek mi a neve :?: ) , mert kézi csavarhúzóval tök macera lenne. Akkor lehet, hogy csavarhúzógép a neve ? :roll: :roll: :roll:

Ha már ilyeneket csinál :), akkor tényleg érdemes bevetni egy akkus csavarhúzót. :wink: :lol: :lol:

[quote="ikoka7"]B írta:ikoka7ond : én erre biztos nem tudok neked válaszolni, de basszus most jut eszembe, hogy már 2 hete fel akarom hívni a könyvelőt. Ááááá , de utálom az ilyenfajta intézkedést, ráadásul a mi könyvelőnk sem egy egyszerű eset.

Rühellem, hogy miért kell nekem ilyen jellegű dolgokat tudnom, ilyenekkel foglalkoznom. :x :x :x :x :x :x Az én dolgom a büfiztetés, peluscsere és hasonlók, nem pedig a jogszabályok ismerete és a könyvelő ellenőrzése. :x :x :x Vagy leszarom az egészet magasról és jól meglepődök, ha később problémát okoz valamiben. Vagy odafigyelek rá végig, mert nincs kedvem szívni, különösen mások hülyesége miatt. Ááááááááááááááááááááááá.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

[quote="nyuszi81"]B írta:nyuszi81ond!! Hát lehet rád haragudni?! :lol: Amúgy meg éppeséggel lehetett volna ilyen nevű hotel is,nem?
Nagyon jók az új,karácsonyi képek iwiw-en,aranyosak a gyerekek nagyon!

Sillia! Lili is épp itt van mellettem a földön a pléden,ő meg a saját tengelye körül megfordult :shock: El sem hiszem. Forogni még mindig nem forgunk semerre :oops:

Éppenséggel lehetne ilyen jellegű hotel is, de ma már olyan flancos a nevük, hogy boáááá. :? :? Általában inkább fürdőről, helyiségről vagy valamilyen nevezetességről kapják a nevüket (sokszor angolul :?) .

Nálunk mindkét gyerek először iránytűként kezdett el funkcionálni :lol: :lol: , és csak utána jött a fordulás. :roll:

[quote="nyuszi81"]K írta:nyuszi81öszi Bond,ezt a linket ismerem,én is feltettem már az érdeklődöknek :wink: Mi valószínűleg ide fogunk menni :lol:

Hát, akkor jól egymásra találtunk. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!!!

Lilisgabi, sajnálom, hogy így látod a kapcsolatotokat! Én mindig igyekeztem minden kapcsolatomban egyenlő fél lenni. Az egyedül létet hosszútávon kapcsolatban nem szerettem. Pedig férjecském dolgozott médiában, ami időbeosztás szempontjából elég gáz...morogtam is rendesen. :oops:

Dodi, örülök, hogy kibékültetek!

Boo, nagyon szupi a négy generációs kép!!!

Nyuszi, Katy nagyon helyesek vagytok ti is és a lánykák is.

Bond, jól átverted a népet. Nekem még azt is hozzátetted, hogy nincs weblapjuk. :lol:

Hozzátápi: mi sem kezdtük még el. Majd, ha nyugi lesz már. De Bendőnek még ez is bőven elég.

Karácsony nagyon jóóó volt. Gyerkőcök kaptak kismillió játékot, Marci konkrétan azt se tudja mihez nyúljon. (rengeteg kép készült, de felesleges felraknom úgyis átugorjátok).

kispiskóta

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Kispiskóta

[quote]( írta:rengeteg kép készült, de felesleges felraknom úgyis átugorjátok).

Ha ezeket a hangyafasznyi betűket elolvassuk, a képeket sem fogjuk átugorni!
(már bocsánat a kifejezésért..)
Vendég

Nyuszi

A saját tengely körüli forgás is forgás!

Iránytű funkció..hihi, Bond ez tettszik :)

Valóban én is aggódtam hogy Lóci csak fekszik és kapálódzik mint valami felborított bogárka és lám, most meg kommandózik :lol:

Ma este még vendégségbe megyünk. De ettől nem tartok annyira, barátainkhoz megyünk, kedves házaspár 3 éves kisfiukkal.
Náluk mindig jól érzem magam, és tudom hogy nem kell egész este célzásokat hallgatnom majd, akárhogy viselkedik is Lóci.

Mert a családi össznapokon folyton mindenkitől azt hallgattam hogy:
nem lesz ennek jó vége hogy ennyire anyás hozzá kellene szoktatni a sok emberhez, ott kellene már hagynod másra had'sírjon majd megbékél, hogy fogod így bölcsibe adni és így tovább és így tovább.

A nap végére már meg voltam győződve arról hogy teljesen alkalmatlan vagyok anyának :?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:30-kor.
Vendég

Sziasztok!

Most jöttem a dokitól,megint antibiotikumot kaptam 1 hétre valót,meglátjuk,hat-e?

Lányokat 6.40-re viszem a gyerekorvoshoz.Utána fürdetek,meg ilyesmi,úgyhogy majd jövök 9 felé.

Apa most indul dolgozni,ma mentős,így csak holnap reggel 8 felé ér haza.

Boo:Jóvannamagambanézek. :roll: Tudom,hogy nem vagyok tökéletes,és egyáltalán nem az ajándék hiányzott,hanem az,hogy gondolt volna rám,vagy a lányokra.Tudod?Az összes ajándékot én találtam ki,vásároltam,csomagoltam,...20 emberre kb.Ő senkinek nem vett semmit.Utáll vásárolni,beszélgetni,utazni,...Nem volt ilyen 8 éve,mintha megöregedett volna. :roll: Igen kellene nekem 2-3-4 óra magamra,mert így olyan,mintha együtt lennénk,de mégis én oldok meg mindent.Ha meg tényleg egyedül lennék,akkor nem is vágynék rá.Csak a lányok miatt nem lépek.Tudom,hogy nekik nem lenne jó,és nekem is jó volt apukámmal,talán ezzel a mondatoddal megfogtál.Majd gondolkodom,ígérem.Egyébként nincs itthon vita,vagy rossz hangulat,csak én neheztelek,de az meg senkit nem érdekel.Így néha bepöccenek,hangot adok elégedettségemnek.

majd folyt,most lépek
Vendég

[quote="sillia"]K írta:silliaispiskóta

[quote]( írta:rengeteg kép készült, de felesleges felraknom úgyis átugorjátok).

Ha ezeket a hangyafasznyi betűket elolvassuk, a képeket sem fogjuk átugorni!
(már bocsánat a kifejezésért..)

Na de, kérem! :shock: :oops: :oops: :oops: Mi ez a stílus kiskegyedtől?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kispiskóta! :)

Te meg ne beszélj hülyeséget (már bocsánat a kifejezésért :roll: :lol: :lol: ), mert különben átugrom a képeket! :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

[quote="lilisgabi"]N írta:lilisgabiem volt ilyen 8 éve,mintha megöregedett volna. ... Egyébként nincs itthon vita,vagy rossz hangulat,csak én neheztelek,de az meg senkit nem érdekel.Így néha bepöccenek,hangot adok elégedettségemnek.

Nnnnna, akkor itt az ideje, hogy elpateroljátok a gyerekeket 1 napra (no szopi!), hogy csak ti ketten legyetek otthon, és leülni MEGBESZÉLNI a dolgokat. Úgy tűnik, hogy van mit... :roll: :(
(Rémlenek ilyen kifjezések, hogy: görcs, támaszkodó, vegetálás, langyos víz, stb?)

Kép
Kép
200907?

Bond:

[quote]h írta:endegabi írta:
Bond: Nóci (gondolom őrá gondoltál) most azt mondja, szeretne már suliba járni, unatkozik az oviban. (és mitagadás, nem az óvónénik kedvence - erről én is tehetek - de leginkább az óvónők)

Shocked Question Question Question Question

Apa most hozott egy üveges Babylove-os kaját, és azon minden fel van tüntetve magyarul. (Szerintem egyébként csak annyiban különbözhet a Hipptől, hogy más arányokban szerepelnek az összetevők. Mondjuk például egy almaleven nincs túl sok variálni való... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes )

hendegabi írta:
Már csak azért is gondolkodunk még (még a nevelési tanácsadón is), mert ebben a cikkben szereplő kisfiú sok tulajdonsága Nócira is ráillik:

Bond: megkérdeztem Vicát: megfogta az orrom, és azt mondta: ggggr (szabad fordításban: maradjon itthon, és játsszon énvelem Rolling Eyes )

Naugyehogyugyehogyugye!? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Elolvastam a cikket. Nóci hogy született? Question

1. Óvoda: Mikor Nóci ovis korú lett, én a szomszéd faluban dolgoztam 7-16 óra között. Az offai ovi 7-kor nyitott, tehát nem érhettem oda a munkahelyemre, viszont az újfalusi (szomszéd falu) 6-kor nyitott, és egy köpésre volt az irodától. Így kézenfekvő volt, hogy oda adjam be...... csakhogy a sors közbeszólt, mivel ott is egycsoportos ovi van, és betelt a létszám, nem vették be a lányom (először bevették, aztán mégis beírattak egy ottani kisgyereket, akire nem számított az óvónő, így Nócit eltanácsolták). Így kénytelen voltam Offára íratni, ők meg kénytelenek voltak bevenni..... óvónéninek azóta is bögyében vagyunk.
No, meg eleve betelepültek (gyüttmentek) vagyunk, és az itt már nem tartozik a bocsánatos bűnök közé.

2. Babylove: mint írtam, alapjában meg vagyok elégedve ezekkel a termékekkel, kaját csak azt az egyfélét kóstoltuk, de szerintem teljesen okésok. Nyelvet meg azért írtam, mert amit mi vettünk, azon tényleg csak németül volt.

3.Születés: Nóci "spontán" 9 nap túlhordás után született: szombat éjjeltől kezdtem vajúdni, vasárnap délelőtt végig, délutánra elmúltak a fájások. Hétfő reggel megindították. 6-kor infúzió - 8-kor burokrepesztés : 16.05-kor lett meg Nóci úgy, hogy tolófájásom szinte egy sem volt, viszont méhszáj eltűnt, szívhang rossz volt, kb 20-at nyomtam és végül a doki belémkönyökölt, gyakorlatilag ő nyomta ki belőlem.....
Első nap nem volt vizelete, ezért katéterezni kellett - a húgyútban vmilyen hártya volt (egyik veséjében is van ilyen), illetve a nyelve is felvágásra került a második nap folyamán....

Sillia: :lol: :lol: :lol:
Kispiskóta: igenis megnéztük a képeket, és nagyon édik a gyerkőceid, és harapni fogunk, ha nem kapunk még képeket!

Tímea83 be volt jelentkezve, írtam neki privit, hogy jöjjön hozzánk is!

Kép
Kép]
hendegabi

1. Ez hülyeség, hogy ti is tehettek róla, amiért Vica nem az óvónők kedvence. Erről csak a gyökér óvónők tehetnek. :evil: :evil: :evil:

3. Két óráig bent lenni a szülőcsatornában az se semmi, de a ti esetek sem piskóta. :shock: Miért vártak ennyit!? 9 nap túlhordás után miért nem lett élből császár? :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Bond: 3 óvónéni van +1 dadanéni.
Ebből 2 óvónő mindenkit lenéz, aki nem Mihácsi vagy Jákói (ezek a leggyakoribb családnevek itt). A 3. óvónéni meg csak 4 órás. Ő elég nyers modorú, de legalább minden gyerekkel egyformán bánik.
Dadanéni: szigorú, és nem kivételez, de annyi a dolga, hogy a gyerekekkel alig van (konyhás is, ő takarít, stb)

Szülés: nem tartozik a legszebb emlékeim közé, és az sem, hogy nem bújt ki egyből, hanem előbb csak a feje, majd a köv. fájásnál a többi. De eddig sehol sem merült fel, hogy ez is oka lehetne esetleg a problémáknak. Pedig elgondolkodtató....
Miért nem császároztak? Fogalmam sincs. De én ellene voltam, azt tudom.

Nálatok a féltékenységi gondok alakulnak?

Köszi a harapásos kérdésre adott válaszokat. Remélem, Vicus is szófogadó lesz, és nem fog rágicsálni. :D

Fülszőr: Vicus füléről egész jól kikopott már, viszont a homlokán még mindig jócskán van pihe.

Kép
Kép]
hendegabi

Nyuszi
Nagyon szép cipője van Lilinek :)

Katy
A második kép nagyon tetszik! Az elsőt néztem egy darabig,mire rájötem,hogy azok a felálló izék nem a hajadhoz tartoznak :)

Hgabi
Örülök,hogy jobban vagytok!!!

Boo
Aranyosaranyosaranyosaranyos!!!! :) :) :)
Különben meg szégyeld magad! Hogy merészelsz 20 évesnek kinézni?!?!
Bond
Huginak is vannak rendesen pillái!
Te meg jól átverted a népet a palánkon :D

Dodi
Szuper,hogy rendeződtetek!

Orsi
Ez a ping-pongozós kép szuper!!!

Lilisgabi
Az én emberem is taxis és sokat dolgozik. Ebben a melóban nincs olyan,hogy 7kor leteszem a lantot és megyek haza. Akkor kell dolgozni,ha megy a pálya,különben lószart se keresnének. Soxor jó lenne ,ha itthon lenne,de jelenleg ő a főkereső a családban és élni meg kell valamiből.

Sillia

Lóci szerintem autószerelő lesz.

Ikoka
Örülök Neked!! :)

Kispiskóta
Várom a képeket! :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: