A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

hú jó ez a honlap......jók is receptek 8)

KépKép
KépKép
zsalyam

Andi: ez olyan fincsi is mint amilyennek látszik? :D Azt hiszem ez lesz nálunk a szilveszteri menü

Süti:csorog a nyálam, pulyka vagy csirke?

Zsalyam: gyönyörű az a kép kettőtökről

Kép

Kép
zsu9

Süti látom pulyka :oops:

Kép

Kép
zsu9

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pájaro 2009.12.27 21:32-kor.
pájaro

Gyönyörűek a gyerekek :lol: :lol: :lol: :lol:
pájaro

Na újabb gondom akadt!!!!!

szilveszter!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nálunk már most durrogtattak és bár erre még nem riadt fel Berni,de szilveszterkor ez koncentráltan jön majd!!!bár egy lakótelepen tuti carabb lesz!majd felmegyek addig hozzá,és cicizünk míg durrogtatnak!

sutimano76

Mai termés 3 hós
Kép

Kép

Kép
zsu9

hát visszatért a mi kis mosolyalbumunk!!!!!!!!Mit eszik?????milyen kint?????hány óra van ott most???

sutimano76

Mabe,Molli még mindig cukorfalat.Ti hogy vagytok?Sikerült már berendezkednetek???Hogy viselte lánykád a hosszú utat?

Süti,nem az enyém,ő is Andi.

Zsu,isteni.Ma is ettünk belőle.Hidegen is fini,és én grill sütőben melegítettem,amiben a melegszendót csináljuk.Előző este összeraktuk,és másnap csak sütőbe tettük.

Kép
v.andi

Süti:hozzánk olyan közel van a városi durrogtatás, hogy a gangra esik a pernye :evil: :evil: :evil: még én sem tudom mit csinálunk sajna :(

Kép

Kép
zsu9

[quote="sutimano76"]n írta:sutimano76álunk már most durrogtattak és bár erre még nem riadt fel Berni,de szilveszterkor ez koncentráltan jön majd!!!bár egy lakótelepen tuti carabb lesz!majd felmegyek addig hozzá,és cicizünk míg durrogtatnak!

Süti,hidd el,ez csak neked gond.Berni észre sem fogja venni.Mi tavaly a barátaink kisfia mellett lőttük ki a teraszról a tüzijátékokat,és meg se rezzent.Ő a hálóban aludt közben.

Kép
v.andi

Sziaaaaaaaaaaaaaaaa Molli!!! :D :D :D :D :D :D :D

Orsi, nagyon jó az a kép!!!!!!!!!!!! :):):)
Vera, akartam mondani, csak elfelejtettem,hogy csuda édes az a kuty :D illetve inkább szép :D:D

Süti, egy szeletről készült képet is kérek!!!! :)

Andi, na megsasolom azt a blogot, most úgy is a mindmegettén kalózkodtam, már tiszta nyál a klavi 8) 8) 8) 8)

vicger

sütit akartam :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

uhhhhhhhhhhhhh megnéztem.. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

asszem lecserélem a kijevi csirkét erre a holnapi húsnapon.... jajjjjjjj már csak 14 óra ebédig 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Kriszti kapsz képet,de te direkt froclizod(bocs Frocli) magad?????

sutimano76

27 nap van már csak hátra a 90ből....

vicger

[quote="sutimano76"]K írta:sutimano76riszti kapsz képet,de te direkt froclizod(bocs Frocli) magad?????
Kép Kép Kép

Kriszti,szerintem megéri lecserélni.Mi ünnepélyesen felvettük a repertoárunkba.

Itt pedig GrimaszBarni:
Kép

Kép
v.andi

kriszti én nagyon irigy vagyok rád :P már alig van a fogyidból..szabad tudnom, mennyit fogytál eddig? bizti írva vagyon valahol, de lusta vagyok megkeresni :roll:

molli nadddddon naddd lány!! gyönyörű!!!!!!

KépKép
Kép
scooper

Andi,mennyire édes pofikat vág.....megzaba!!!!!!

Berni ha meglátja a fényképezőt vagy a videókamerát abba hagyja a szereplést :( ,színész nem lesz belőle!

viszont olan édi,mert amikor este fürcsi előtt éneklem neki a telefon segítségével az icipicit akkor egyszer csak elkezd mosolyogva gerregni,és tök olyan mintha énekelne velem,aztán tornánál a számolásnál mikor a 3-hoz érek szintén ,és én persze gügye anyaként azt hiszem hogy számol velem....elfolyós szmájli :lol: :lol: :lol:

sutimano76

süti: ha nem nagy gáz, felhívhatlak most? :roll:

KépKép
Kép
scooper

csak mert megdumáltam apával, de túlon-túl k.o-s vagyok leírni :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

direkt persze :D:D:D de nem frocli :D ilyenkor a szemem lakik jól, meg képzeletben eszek :D:D:D:D:D
Egyébként ilyenkor gyüminapon olyan szinten hiányoznak a testes, markáns ízek, hogy vad receptkeresésbe kezdek a másnapi ebédhez. mert teszem azt, egy sima natúr csirkemell roston... na bumm... de mondjuk vmi füstös, fokhagymás, mustáros mittomén még milyen íz.. nnnnnnnnna... nyamm :)

ez a gasztroblog meg nagyon tuti, tetszik :) fel is tettem könyvjelzőbe :D köszi Andi :):):)

Mabe, gyere már mesélj!!!!!!!!!!!!!

vicger

Barni annnnnnnnnnnnnnnyira nagyon pasi!!!!!!!!!!! megzaba! :):):)

Scoop, szabad hát: 13 kiló ment le eddig. Nagyon jó lenne még egy 10estől megszabadulni, akkor lennék 65. Az a cél :):):)

vicger

Sziasztok!
Meg volt ma az 1. egész napos kiruccanásunk. Anyukáméknál ma karácsonyoztunk. Laura nagyon jól viselkedett, pont mint itthon. Az utazást is jól viselte, (120km oda).
Visszaolvasok...
Vendég

Kriszti Kép ügyes vagy.Én is állandóan "vágyakoztam" a diétám alatt :oops: :)

na és akkor még egy,és dugultam:
Kép

Kép
v.andi

Megőrjít ez a nem alvás,vagymi.Most megint fél 10 kor cicin elájult,letettem,és most felkelt.Előtte kaka is volt,hasi se fájt,gw-t is kapott.Nem tudom a megfejtést,csak azt,hogy rohadtul elég.Lehet az esti etetést kiváltom táppal :oops: :oops: :oops:

Kép
v.andi

vagy már most nem, majd délelőtt felhívlak, hogy ráérsz-e, vagy családolsz süti :wink:

KépKép
Kép
scooper

hoztam nektek pár képet!
megyek aludni a teraszra :lol: :lol: :lol:
Kép
játszom az ajándékon
Kép
nyúlkálok már
Kép
és akkor a mi grimaszaink:
Kép

sutimano76

Bocs Scoop,csak el voltam,okés hívj reggel úgy 10 után ,akkor már beszámítható vagyok :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Jaj de drága :D:D:D a grimaszos képek szinte élnek :D:D:D s milyen szép hosszú szempillája van neki is :)

Andi, bakker simán megértelek! sajnos ötletem sincs, hogy mit lehet tenni :shock: :shock: :shock: mondanám, h kérdezz meg egy lll tanácsadót, de itt nem szopifüggő a dolog, tehát nem mész vele semmire... meg szerintem max találgatni lehet, mert aki tudja a választ, még nem hajlandó beszélni, ugye Barnikoma?

vicger

Szuszika,Laura nagyon ügyi kislány,pusz a pofira!!!

Andi,amikor háromnapoztunk akkor ez nekem is megfordult a fejembe,próbáld ki !!!sztem baj nem lesz belőle!!!

sutimano76

Andi, ötlet, semmi más, esetleg babazene?

Az viszont biztos, hogy csak boldog anyának lehet boldog gyermeke /régi védőnőm arany mondása, s milyen igaz! / s bár anyatejpárti vagyok, de azt gondolom, hogy egy stresszes, fáradt, kialvatlan és feszült, ideges anya rosszabb, mint napi egy adag tápszer.....

vicger

Vera nagyon csini Zoé! A kutya félelmetes.
Dorka te lánykád is nagyon szép. Tetszik a nappalitok. Mi van a falon? Dísztégla?
Floranan szépek vagytok!
Babcika Blanki is nagyon szép, tényleg hasonlít rád. Nálunk Laura tiszta Apukája.
KicsiRóza de édi abban a szőrös kabátkában. És milyen szép a 2. neve: Bíborka
Süti nagyon guszta a hami. Hogy sütötted? Először lefedve?
A szilveszteri durrogtatáson mi is gondolkodtunk. Szerintem mi 3 kislányt ölelgethetünk: Laurát + a 2 kutyát. Mert ők nagyon félnek.
De csini Berni! Ügyesen játszik már a játékaival. Laura is eljátszik a lelógó játékaival. A zenélő báránykának mindig elkapja a húzókáját, ma sikerült is megszólaltatnia.
Barni, Dávid és Imola is nagyon szépek!
Vendég

köszi Kriszti :oops: :oops: :oops:

sutimano76

2 órát lefedve fóliával 150 fokon,majd 10 perc leszedve a fólia 200 fokon!!!a töltelék kolbásszal van megbolondítva

sutimano76

Fincsi lehetett, én pulykát még sosem sütöttem egyben, de majd kipróbálom. Amit Andi tett fel, az is jó receptnek tünik. Holnap lehet meg is sütöm. Van hozzá minden itthon.
Vendég

Andi a bekarikázott képet elküldenéd magába,nálam az favorit!!!!
Kép

sutimano76

hol a szeletelt pulykacickóról az ígért kép? 8) :?: :?: :?: :D vagy csak dísznek sütötted Sütikém? :wink: :wink: :wink:

vicger

Ja nem ma esszük!!!,majd holnap vágom fel......gondoltam nem szadizlak tovább :wink:

sutimano76

Kép

Kép
v.andi

csudaédes a kiskrapek :):):):) van egy kis Bendegúzos formája is :wink: :D :D :D :D :D Andikám, gatyát lehet felkötni, nem fogtok unatkozni mellette :D:D:D:D:D

Süti áááá így nem ér! :evil: 8) :D

vicger

[quote="v.andi"][ írta:v.andiurl=http://www.pic-upload.de/view-4070419/DSC_0204.jpg.html]Kép[/url]

én megőrülök ezért a kis grimaszmatyiért!!!!!

sutimano76

bocsesz Kriszti....holnap igyekszem vele!!!!

kidőltem,jóccakát!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]K írta:sutimano76riszti kapsz képet,de te direkt froclizod(bocs Frocli) magad?????

:D :D :D :D :D

Kriszti, kitartást! Neked már nincs sok hátra! És majd mikor a többiek még javában diétáznak, majd te vigasztalhatod őket. ;-)

Kép
frocli

Zsu, Réka nagyon szép! Nekem a mosolyáról egy kis Budha jutott eszembe. :oops:
Andi, ezek a Barni képek fantasztikusak. (Biztos volt róla szó, de mivel csinálod a montázsokat?)
Süti, Berni az első képen olyan nagyon szép!
És persze Molli is, mint rangidős elbűvölő.

Kép
frocli

Ha már grimaszoknál tartunk. Ez is egy régebbi kép, de én imádom:

Kép

Meg ez:
Kép

Kép
frocli

Pogácsa helyett ideális, nincs hajtogatás, kelesztés, várakozás, csak robotgéppel összedolgozzuk a hozzávalókat, és süthetjük is. A kolbásztól és a sonkától jó szaftos lesz a muffin.

Hozzávalók 12 darabhoz:
25 dkg finomliszt
1 kávéskanál sütőpor
só, bors
15 dkg félkemény sajt reszelve
2 dl tejföl
2 tojás
5 dkg vaj olvasztva
1 fej vöröshagyma
10 dkg füstölt sonka
10 dkg füstölt szárazkolbász

Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A hagymát vágjuk kis kockákra, olajon pirítsuk meg, adjuk hozzá az egészen apróra vágott sonka- és kolbászkockákat is. Pirítsuk meg a húsokat is. A többi hozzávalót robotgéppel alaposan dolgozzuk össze, majd adjuk hozzá a hagymás keveréket. Béleljük ki a muffintepsit kapszlikkal, osszuk szét bennük a tésztát, és az előmelegített sütőben 20-25 perc alatt süssük szép pirosra.

Elkészítés: 35 perc.
Kép

KépKép
dorkamartini

Sziasztok! Itt süt a nap. :)

Jól vagyunk, csak még nincs vége a pörgésnek, ma mi megyünk vendégségbe, aztán este Színház :D ... holnap buli nálunk ... szval néhány napig még biztosan csak bekukkantani lesz időm.

Babák csudiszépek, grimaszok is. :wink: :wink:

ééééééés szia Molli ... gyere gyakrabban és vedd rá anyát, hogy meséljen is Rólatok. :D :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Timi ezt a muffit kipróbálom, kösz :wink:

KépKép
KépKép
madar

a muffin a nők lapjáról van ......tök megörültem neki aztán rájöttem ezt sajna még pár napig mi nem esszük.....:)))))
amúgy szilveszter gyümi nap.......:)))))))))))
de!
az újév húúúsnappal indul..:)))) szóval ez egy jó év lesz:))))))

kriszti -

mondom mit csináltam múltkor húsnapra:)))

gombapöri
szelet pulykahusi megsütve-utána beletekerni szalonnába
aztán egy tepsibe rétegezni.. egy szelet szalonnába göngyölt husi mellé gombapöri aztán megint husi és megint pöri
az egészet bevonni tejföllel amibe előtte fokhagyma és só van elkeverve....

kicsit összerottyantani ..én még kb 30 percet szoktam neki adni

és valami iiiisteni fincsi

szerintem ma is ilyen minden hús egybe kaja lesz.. a natúr csirkemell nekem sem jön be gyüminap után....:))

KépKép
dorkamartini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: