A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Halihó!

Mi keletebbre el, megyünk mi is mamapapázni, de még egy képet a családról, persze a fotós én voltam, és keressétek meg a képen a legkisebbet, elárulom Blankától nem messze van és szemeznek:

Kép

A többi kicsi kutty már a mennyben ünnepel :cry:

Kép
babcika

Sziasztok!

Képek nagyon jók lettek! Kisatis különösen!!

Babcika, kutyu tünemény, szép családod van!!

Mi is megyünk tovább, szép napot mindenkinek!!

Kép
kata05

ez egy ilyen menős nap :) ... mi is ... :wink: :wink: :wink:

Kriszti, Vica, nagyon röstellem magam
:oops: :oops: :oops: :oops: Nekem nem esett le a Vica név eredetije :oops: :oops: :oops: :oops: szóval így utólag is, boldog névnapot!

szép napot Mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
madar

mi nem megyünk sehova.........fater jön hozzánk :wink: esetleg majd két ünnep között anyuhoz, de még kérdéses a dolog.....ilyen takony karácsony rég nem volt :evil: kinézek és esik a eső :shock:

KépKép
Kép
scooper

http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MA ... re=related

Mindenkinek, de különösen Scoopernek!
Vendég

most meg 16 fok, és hétágra süt a nap :evil: megyek, előkotrom a fürdőruhám 8) :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="szuszika"]h írta:szuszikattp://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0&feature=related

Mindenkinek, de különösen Scoopernek!

imádom :lol: :wink: fürdőruhában éneklős smájli :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote]S írta:coop ajajjjj... figyuka, önkormányzatnál igényelhető rendkívüli gyermekvédelmi támogatás, évente egyszer. Fapofa, és igényeld! ha már egy 10est adnak, már azzal beljebb vagy!!!!! Ha pedig az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a 30ezer valamennyit, most pontosan nem emlékszem, akkor pedig a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény jár, ami igazából akkor számít, ha ovis, vagy sulis a lurkó, mert akkor az étkezésért nem kell fizetni, s ez azért nem kevés pénz, egyébként pedig kétszer novemberben és júliusban ha minden igaz 10000ft/gyermek jár.

kriszti, ezt a mi önkormányzatunk beszűntette, mert nincs pénzük.

KépKép
Kép
scooper

[quote]f írta:rocli: Ja, és Scoop, azt akartam még írni, persze lehet, már ezt is kipróbáltad, de nem lehet részletfizetést kérni a gázosoktól?

[quote]b írta:abcika:Tényleg Scoop, ez jó ötlet, én e-onnal csináltam meg, és megadták a 32.000-ret 4 hónapra, szóval próbáld meg frocli ötletét!!!

t-gaz.........reménytelen...még ha meg is adják, a többit attól még egybe kell :cry:

KépKép
Kép
scooper

Nászasszony :wink: , na jó, ha így nem ismernél magadra, Petra, nagyon boldog születésnapot! :D :D :D

és akkor Neked is http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

Kép

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok! Így utólag is Békés Ünnepeket mindenkinek! Nálunk elég sűrű a program, sok az élmény, így nem volt időm visszaolvasni. Remélem mindenkinek úgy telik a karácsony, ahogy azt kívánja. Holnap jövök majd.

Kép
frocli

lemaradtam egy csomó szüli és névnapról :? szóval minden babának és mamának boldogat, akinek volt :wink:

KépKép
Kép
scooper

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt!

Kép
pájaro

[quote="pájaro"]M írta:pájaroindenkinek nagyon boldog karácsonyt!

Kép

neked is!!!!!!!! ki vagy? :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="babcika"]L írta:babcikaátom mindenki nagyon készülődik, hát én még sehol...., de már a konyha meg a nappali alakul, csak ...nehezen.

Lehet én vagyok az első, de mi ma bepróbálkoztunk egy kis alma evéssel, és hát nagyon szokatlan volt az új íz, ez látszott, de 2-3 kanálkával elnyammogott, a 4. -nél már öklöndött, így abbahagytuk, de nagyon szépen " evett" semmit és senkit nem kent össze :D

én már több mint egy hónapja megkóstoltattam vele, nem szereti....viszont a banánt igen :lol: alig bírtam elvenni tőle, úgy megszívta :lol: de persze csak kósti volt, etetni nem etettem vele....

KépKép
Kép
scooper

Szép Estét!

Még mindig boldog a karácsony!

Nálunk meg volt az első túra,de nem fehér embernek való.Én biztos nem megyek egy ideig.Nem lennék Barni helyében,idegen helyen 5 arc fölé hajol,és mindenki csak egy mosolyt akar.Áhhh,nem a megszokott kis kuckónk,rendszerünk,nyugalmunk,nálunk nem működik.Aki akar,majd meglátogat minket.

Kép
v.andi

[quote="pájaro"]M írta:pájaroindenkinek nagyon boldog karácsonyt!

Kép

Tippelhetek????? Imola????? :lol: :lol: :lol: :lol: Boldog Karácsonyt Neked is.... :) :) :)
vikiviktor

szerintem is ... Imola ??? !!! :D :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: ... én már kívántam Nektek boldog karácsonyt :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

tudjátok, mit jelent a pájaro????? ..... madár .... :wink:

KépKép
KépKép
madar

Imola, most már biztosan tudom, hogy Te vagy .... :wink: hiányoztál ... akkor legyél pájaro ... csak gyere .... és mutass képet Molli babáról, mert nagyon rég láttuk .....

KépKép
KépKép
madar

Csak beugrottam, mindenkinek jó családozást !

Süti: ígértem képet, nem felejtettem ám el :lol:
Kép

Kép

Kép
zsu9

nekem is ez volt a sejtésem, hogy Imola.... :lol: madar, honnan a bizti tipp? :roll:

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"][ írta:vicgerimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1261681755.0229.jpg[/img]

Kriszti, imádom ezt a képet :)

ÉÉééééés minden babó dönörűűű :!: :) Annyira jó, hogy Ők vannak :)

Enyim gyönyörűségről is teszek majd fel képet, csak még át kell töltenem, ami egy ölbebabával nem megy :) :roll:
Vendég

Scoop: nem tudom ... valahogy beugrott, hogy spanyol, aztán megnéztem a jelentését, aztán ... nem tudom, megérzés, de erre most fogadnék is akár ... de nem fogadok ... csak várom, hogy jöjjön és meséljen nekünk ...

Kriszti:
kisAti egy csoda ... ez a kép annyira szívmelengető ... olyan jó mindig megnézni ... még idézzétek sokan!!!! :wink:

Zsu:
szépek vagyoktok ám Ti is. :)

meg Minden babó, és bocs, ha valakire nem reagáltam, igyekeztem mindig olvasni, de írni kevés időm, lehetőségem volt ... de most jövök még ma ... mert szeretném látni az elveszett madárkát :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Amiért tulajdonképpen ma jöttem...

Petra: Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!!! Minden szépet és jót, amit csak kívánsz, bár a legfontosabb kívánságod már biztosan teljesült, mikor Somát először a kezedben tartottad. :lol:

Imola, gyere, én is hallanék Rólatok. És olyan kíváncsi vagyok Mollibabára!

És a zúgolvasók is bújjanak már elő, jó lenne, ha minél többen lennénk! :)

Andi: Nálunk is dettó ez a helyzet, minket ilyenkor is a Manduca ment meg. Gábor felköti, abban alszik és akkor békén hagyják. Tudom, genyaság, de ez van, nem szereti a nagy felfordulást.

Ma Anyóséknál voltunk, rendben lezajlott, holnap Dédihoz megyek, de csak Andrissal. Sokan lesznek, gyerekek is, és hát bevallom, félek, hogy elkap valamit. Nagyim megértette, hozzá majd kimegyünk az ünnepek után 4esben.

Kép

Kép
hgrita

Ja, és Zsu, tényleg nagyon szépek vagytok, mindannyian. :lol:

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Megjártuk mamátpapát,Berni nagyokat aludt,és tök jó kedve volt!!!!Csak úgy ontotta a dumát és a mosolyokat!!!

Zsu,szépek vagytok,tényleg!!!!

Szuszika,gyere mesélj magatokról!!!!Mióta vagy velünk ?:wink: ,gratula Laurához!!!!

Andi,sajnálom hogy nem sikerült jól a látogatás!!! :(

Imola!reméletem hogy visszatalálsz!!!!szóval már kint vagytok ti is.Ha lesz időd gyere mesélj!!

számomra ez egy nagyon jó kari lesz,nemcsak mert Bernivel ez az első,hanem mert ma hívott a nővérem,hogy holnap jönnek egy nagyon kedves ismerőseink,felettünk laktak,és miután a szüleim meghaltak,nagyon sokat voltam náluk,mikor a nővérem sokáig dolgozott,akkor ők vigyáztak rám!!!Kicsit a szüleimnek mondhatnám őket :D :D :D :D :D ,én most annyira boldog vagyok!!!!Juhhhhééééééééééééééé!!!!!hát nem s tudom,kb 10 éve nem láttam őket!!!

sutimano76

Én is kívánok mindenkinek boldog karácsonyt!

Mabe!

Neked is, jó, hogy jelentkeztél! Mi van veletek?

Nekünk kicsit érdekesre sikerült a karácsony, mert épp az ajándékbontogatás közben telefonáltak a szomszédok az épülő házunknál, hogy ömlik a víz... Valószínű valahol szétfagyott a rendszer... :( Igyekeztem nem idegesíteni magam, csak hát a páromnak el kellett mennie. Így fényképek se nagyon készültek, pedig a gyerekek élvezték az ajándékokat. Ami jó volt:
1. az egyik barátunk első szóra indult segíteni
2. vízművesek is nagyon készségesek voltak, mondták, hogy először nézzük meg, próbáljuk elzárni, ha nem megy, kijönnek (nem ment, tele volt a vízakna vízzel)
3. az óra fagyott szét, így az elfolyt mennyiséget nem kellett kifizetni (ugye nem lehet tudni, mennyi volt), csak az óracserét.
Párom este 10-kor hazaért, addigra a gyerekek aludtak, mi megettük a vacsit romantikusan kettesben :) (már nem volt tökéletes, krumpli kiszáradt, hús se volt már frissen sült, de ennyi belefért).

Ma meg még nem is néztem netet, csak 5 percre. Játszottunk, olvastunk. :):) Szóval jó volt.

Astrid

Kép
astrid

Petra boldog szülinapot!!!

sutimano76

sutimano76

[quote]S írta:zuszika,gyere mesélj magatokról!!!!Mióta vagy velünk ?:wink: ,gratula Laurához!!!!

Köszönöm! Az elejétől olvaslak Titeket, próbáltam is már becsatlakozni, de nem ment. Olyan pörgős ez a topik, nehéz mindenkihez szólni, minden témára reagálni. De annyi jó tanácsot, ötletet kaptam így is. Ha valami új felmerült nálunk, az másnál is, így mindig kaptam választ a fel nem tett kérdéseimre. Jó, hogy vagytok!
Azért megpróbálok néha jönni, hátha most jobban sikerül.
Teszek képet én is a kicsimről.
Minden baba olyan gyönyörű!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.27 22:38-kor.
Vendég

Laura is csodaszép!!!!!

És nem kell mindig mindenre reagálni csak képet rakni és kész!!!!

Cicke,Pandika ti hova tűntetek????

sutimano76

[quote="sutimano76"]L írta:sutimano76aura is csodaszép!!!!!

És nem kell mindig mindenre reagálni csak képet rakni és kész!!!!

Köszönöm!
Igyekszem! :wink:
Vendég

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote]S írta:coop ajajjjj... figyuka, önkormányzatnál igényelhető rendkívüli gyermekvédelmi támogatás, évente egyszer. Fapofa, és igényeld! ha már egy 10est adnak, már azzal beljebb vagy!!!!! Ha pedig az egy főre eső jövedelem nem haladja meg a 30ezer valamennyit, most pontosan nem emlékszem, akkor pedig a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény jár, ami igazából akkor számít, ha ovis, vagy sulis a lurkó, mert akkor az étkezésért nem kell fizetni, s ez azért nem kevés pénz, egyébként pedig kétszer novemberben és júliusban ha minden igaz 10000ft/gyermek jár.

kriszti, ezt a mi önkormányzatunk beszűntette, mert nincs pénzük.

Scoop akkor pofátlanul hazudnak, mert ezt nem az önkormányzat fizeti, hanem állambácsi. Ez normatív szociális ellátás, a gyermekvédelmi törvényben meghatározott feltételekkel, aminek ha az egyén megfelel, jár a támogatás, ha szeretné a polgármester, ha nem

Mire jogosít a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény?

A gyermekek védelméről és gyámügyi igazgatásról szóló többször módosított 1997. évi XXXI. tv. (Gyvt.) alapján a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság megállapításának célja annak igazolása, hogy a gyermek szociális helyzete alapján jogosult
• a gyermekétkeztetés normatív kedvezményének,
• az egyszeri támogatásnak,
• a külön jogszabályban meghatározott egyéb kedvezményeknek
igénybevételére.

Mikor jogosult a gyermek a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre?

A települési önkormányzat jegyzője a gyermek rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságát megállapítja, ha a gyermeket gondozó családban az egy főre jutó havi jövedelem összege nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 125 %-át*, gyermekét egyedül nevelő szülő, súlyosan fogyatékos vagy tartósan beteg, illetve nagykorú gyermek esetén pedig az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének* 135 %-át, feltéve, hogy a vagyoni helyzet vizsgálata során az egy főre jutó vagyon értéke nem haladja meg a jogszabályban meghatározott értéket.

Hogyan igényelhető a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény?

A Gyvt. szerint a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság megállapítását a szülő vagy más törvényes képviselő a lakóhelye szerint illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatalánál kérheti. A kedvezmény az alábbi nyomtatvány kitöltésével igényelhető. A jegyző a jogosultsági feltételek fennállása esetén 1 év időtartamra állapítja meg a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultságot.

A kérelemhez csatolni kell:
 jövedelemigazolást a kérelmező és házastársa (élettársa) utolsó 3 havi nettó jövedelméről: munkaviszony esetén utolsó 3 havi nettó átlagot igazoló kereseti igazolás, rendszeres pénzellátás esetén csekkszelvény vagy számlakivonat => lásd „Nyomtatvány jövedelemigazolásokhoz” a kérelem 6. oldalán
 jövedelemmel nem rendelkező esetén az erről szóló nyiltakozatot => lásd „Nyomtatvány jövedelemigazolásokhoz” a kérelem 6. oldalán
 tartásdíj estén az utolsó 3 havi tartásdíj összegének igazolását vagy az arról szóló nyilatkozatot => lásd „Nyomtatvány jövedelemigazolásokhoz” a kérelem 6. oldalán
 a gyermek elhelyezése, vagy ideiglenes hatályú elhelyezése, valamint a gyámrendelés tárgyában hozott bírósági, illetve gyámhatósági határozatot,
 egyedülálló kérelmező esetén az egyedülállóság tényére vonatkozó nyilatkozatot,
 tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékos gyermek egészségi állapotára vonatkozó igazolást,
 nagykorú gyermek esetén az oktatási intézmény igazolását a nappali oktatás munkarendje szerint fennálló tanulói vagy hallgatói jogviszonyról,
 ha a gyermek házasságot kötött, a házassági anyakönyvi kivonatot.

vicger

jajj de szép mindenki!!!!!!!!!! :):):):)

Mabe :):):) Gyere már vissza na!

Enyém gyerek cseszik aludni, bár nem csodálom, van vagy 10 fok kint, meg dörgött, villámlott, ki hallott már ilyet decemberben??????? :shock: :shock: :shock: Ettől függetlenül én álmos vagyok veszettül....
és várom a holnapi tésztanapot, mint a megváltót! :):):):):)

vicger

bővebben: Rendszeres gyermekvédelmi ellátás:

RENDSZERES GYERMEKVÉDELMI KEDVEZMÉNY
A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság megállapításának célja annak igazolása, hogy a gyermek szociális helyzete alapján jogosult:
- a gyermekétkeztetés normatív kedvezményének,
- a pénzbeli támogatásnak (július, november hónapban)
- az ingyenes tankönyvnek és
- egyéb kedvezményeknek az igénybevételére.
Ki kérheti a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény megállapítását?
A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság megállapítását a szülő vagy más törvényes képviselő, illetve a nagykorú személy a lakóhelye szerint illetékes települési önkormányzat jegyzőjénél kérheti. A jegyző a támogatásra való jogosultságot 1 év időtartamra állapítja meg.
Mely időponttól nyílik meg a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság?
A rendszeres kedvezményre való jogosultság kezdő időpontja a kérelem benyújtásának napja.
Kinek állapítható meg a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultsága?
A jegyző annak a gyermeknek állapítja meg a jogosultságát,
- akinek családjában az egy főre jutó havi jövedelem összege nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének 140 %-át (2009-ben 39.900 Ft) ha
- a gyermeket egyedülálló szülő, illetve más törvényes képviselő gondozza, vagy
- a gyermek tartósan beteg, illetve súlyosan fogyatékos, vagy
- a nagykorúvá vált gyermek esetén, ha megfelel az egyéb feltételeknek vagy
- a fentiekbe nem tartozó esetekben annak a gyermeknek, akinek családjában az egy főre jutó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegétnek 130 %-át (2009-ben 37.050 Ft) feltéve
hogy a vagyoni helyzet vizsgálata során az egy főre jutó vagyon értéke nem haladja meg a törvényben meghatározott értéket.
A nagykorúvá vált gyermek részére is megállapítható a kedvezmény?
A jogosultság a gyermek nagykorúvá válása esetén is megállapítható, ameddig közoktatási intézményben a nappali oktatás munkarendje szerint tanulmányokat folytat, de legfeljebb 23. életévének betöltéséig, továbbá ha a jogosult felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatán tanul, legfeljebb a 25. életévének betöltéséig.
Hogyan állapítják meg a család egy főre jutó jövedelmét?
A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság megállapításakor
- a havi rendszerességgel járó - nem vállalkozásból, illetve őstermelői tevékenységből származó - jövedelem esetén a kérelem benyújtását megelőző hónap jövedelmét,
- a nem havi rendszerességgel szerzett, illetve vállalkozásból származó jövedelem esetén a kérelem benyújtásának hónapját közvetlenül megelőző tizenkét hónap alatt szerzett jövedelem egyhavi átlagát
kell figyelembe venni, azzal, hogy a vállalkozásból szerzett jövedelem számításnál azon hónapoknál, amelyek adóbevallással már lezárt időszakra esnek, a jövedelmet a bevallott éves jövedelemnek e hónapokkal arányos összegében kell beszámítani.
Ha a vállalkozási tevékenység megkezdésétől eltelt időtartam nem éri el a 12 hónapot, akkor az egyhavi átlagos jövedelmet a vállalkozási tevékenység időtartama alapján kell kiszámítani.
A jövedelemszámításnál figyelmen kívül kell hagyni
- a kérelem benyújtását megelőzően megszűnt havi rendszeres jövedelmet,
- a vállalkozásból származó jövedelmet, feltéve, hogy a vállalkozási tevékenység megszűnt,
- a közmunkából, közhasznú munkából vagy közcélú munkából származó havi jövedelemnek az öregségi nyugdíj legkisebb összegét meghaladó részét
A vállalkozási tevékenység akkor tekinthető megszűntnek, ha a vállalkozói engedélyt, illetve az őstermelői igazolványt visszaadták vagy visszavonták, illetőleg a társas vállalkozást törölték a cégjegyzékből.
Mit értünk vagyon alatt?
Vagyon alatt azt a hasznosítható ingatlant, járművet, továbbá vagyoni értékű jogot kell érteni, amelynek egy főre jutó értéke a gyermeket gondozó családban
- külön-külön számítva az öregségi nyugdíj legkisebb összegének húszszorosát, vagy
- együtt számítva az öregségi nyugdíj legkisebb összegének hetvenszeresét meghaladja.
A lízingelt dolog vagyoni értékű jognak minősül?
A vagyoni helyzet vizsgálata során a lízingelt dolgon fennálló használati jogot meghatározott időre szóló vagyoni értékű jogként kell figyelembe venni, melynek értékét az illetékekről szóló törvény szerint fogják meghatározni.
Mit tekintünk nem hasznosítható ingatlannak?
A forgalomképtelen, az elidegenítési tilalom alatt álló és – kivéve, ha a haszonélvezeti jog jogosultja a gyermek vagy a vele közös háztartásban élő közeli hozzátartozó- a haszonélvezeti joggal terhelt ingatlan.
A vagyonvizsgálat során mi nem tekinthető vagyonnak?
Nem minősül vagyonnak az az ingatlan, amelyben a szülő vagy a tartásra köteles más törvényes képviselő életvitelszerűen lakik, az a vagyoni értékű jog, amely az általuk lakott ingatlanon áll fenn, továbbá a mozgáskorlátozottságra tekintettel fenntartott gépjármű.
Az egy főre jutó jövedelem számításánál kit lehet közös háztartásban élő közeli hozzátartozóként figyelembe venni?
- A szülőt, a szülő házastársát vagy élettársát.
- A 20 évesnél fiatalabb, önálló keresettel nem rendelkező gyermeket.
- A 23 évesnél fiatalabb, önálló keresettel nem rendelkező, a nappali oktatás munkarendje szerint tanulmányokat folytató gyermeket

vicger

hozzátáplálás: nem ajánlatos ilyen korán hozzátáplálni, a babák fél éves koráig tökéletesen kielégítő a babák számára az anyatej/tápszer. az idő előtti hozzátáplálás megalapozhatja a később kialakuló allergiát, keresztallergiát, nyugodtan kérdezzetek meg dietetikust ;) szóval csajok várjatok még, az a két hónap már mindjárt elröpül.

vicger

Hahó!

Ezzel még adós vagyok:

Kép

Imola, tudtam ám, h itt vagy, hello! :D

Vicger, Brazíliában 3 hónapostól táplálnak hozzá :D És ráadásul nem egyesével ételenként... sztem azért ebből lesznek beszélgetéseink Apával :D

Képek csodásak!
Aranynap, micsoda meglepi :D Jól vagytok??

Kisori picit megfázott :( nem tudom, hol és mikor és hogy, de olyan nyűgi, izzad picit, meg a nózija folyik. Néha köhög. Mit tudok neki adni?? :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára floranan 2009.12.26 10:55-kor.

floranan

Kép

Mindenkinek nagyon boldog ünnepeket, így kicsit megkésve!

KépKép
Kép
s.vera

Jó reggelt!

Mabe, gyere vissza! mesélj milyen USA-ban? Látom már kint vagytok!! Képeket!

Flora, nagyon ari a családi együttes!! :D

Zúgolvasók, gyertek csatlakozzatok, mi se tudjuk mindig a lépést tartani!! Gyönyörűek a gyerkőceitek!!!

Süti, Vica Nagyon Boldog Névnapot!! A 8 napban még benne vagyok! :oops:

Szülinaposokat meg az Isten éltesse sokáig! (Petra, Astrid, és aki még mostanában ünnepelte).

Astrid, minden jó ha vége nem olyan rossz! :lol:

Aranynap, micsoda meglepi, nagyon örülök h sikerült jönni!! Gyere ha tudsz!

Nálunk nagyon jól sikerült a karácsony! Kicsit nyüzsi volt, de Lőrinc is élvezte! Csak egy valaki hiányzott de nagyon......
Egyedül az éjszakáink romlanak, most is 2 óránként volt fent enni! nem értem miért romlanak az éjszakák. Lehet a tejem nem olyan tápláló már neki? De lassan zombi leszek.
Na de nem panaszkodom, mert élvezem nagyon h ő itt van nekünk!!
Párom már pénteken volt egy hete h nem dolgozik, és rájöttem fiával együtt egy párost alkotnak! :lol: Mióta ő itthon van én csak szopinál látom a fiam. Viszi sétálni, pelenkázza, öltözteti, játszik vele!!

Kép
kata05

hááát szép a ünnep:))) bár nálunk a blogban leírtak miatt(ami kissé fura irányba alakult) enyhén szólva hmmmm mit is mondjak....a szappanopera finom kifejezés lenne rá.....mindenesetre ha a romantica channelt összekevernénk a helyszínelőkkel..az talán jellemezné a helyzetet.....
szóval időm nincs sok jönni pedig én mondtam, hogy majd ti tutti nem lesztek....aztán mostmeg én nem jövök....

dorki nyűgi...már totál érezni a fogait..és tök fehér a kis ínye:)))))))
szóval elaltattam végre és most irtóra kelll pisilnem.....:)))))))))) ha leteszem felébred.....úgyhogy most tesztelem az izmaimat:)))))))))))

KépKép
dorkamartini

miért van az, hogy a természet még a pisilésben is a pasiknak kedvez?

ujujujujujujujjjjjjj nem fogom kibírni.........

de kifogom
kifogom....
:)))

hát ha most elkezd esni a eső.... vagy csöpögni a csap....akkor ....akkkor ..isten tényleg egy humorista

KépKép
dorkamartini

kriszti az a kéééééééééééép:)))))))) az valami tündéri:))))

nemtom hogy kell idetenni de teszegessük - ollan szép:)))))
lehetne a fórum kariképe:))))))én megszavazom:)))

KépKép
dorkamartini

[quote="boboka"] írta:boboka
[quote="vicger"][ írta:vicgerimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1261681755.0229.jpg[/img]

KépKép
dorkamartini

siiiiikerült:))) - na már ezt is tuom..:)

KépKép
dorkamartini

Dorka,te még nem tudsz egy kézzel pisilni????????egy kézzel gatya lehúz!!!stb!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Flora nagyon tecc a képeslap?hát én így nevezem!!!!!

sutimano76

és akkor a karifánk!!
Kép
Kép
éééééééésésésés ezt kaptam juhééééééééééé:
Kép

sutimano76

Képzeljétek anyósomék az auchanba vettek Berninek bodykat és nem lettek levéve a lopásgátlók,mondjuk be se jeleztek!Ráadásul blokk nincs meg,szerintetek most mit csináljunk????Félő ha visszaviszük blokk nélkül akkor lopással fognak vádolni!!!

sutimano76

Karácsonyi jó reggelt!

Itt hétágra süt a nap :shock: ,de már hűvösebb az idő,mint tegnap.

Csodaszépek a képek,és ha szavazunk,én is KisAti karácsonyi képére teszem a voksom.

Nálunk ma vendégség lesz délután,de férjecskével már tegnap este előkészültünk,így ma nem kell kapkodni.

Süti,neked lógok egy 3 hós képpel,remélem megfelel:
Kép

És egy kép a fácskánkról:
Kép

Kép
v.andi

Nagyon szépek vagytok Andi!!!!!!
és iiiiigen,nagyon gyönyörű ez a kép!!!!!!!
már alig várom hogy megint láthassam!!!!!

Jaaaaaaaaa és :oops: tegnapra boldog 3 hót a kicsi vejemnek!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: