Hahó!
Tegnap voltunk védőnéninél, a nem is olyan kicsi kisorival minden okés, 6,8 kg és 63 centi! 6 centit nőtt másfél hónap alatt!
Megint picit váladékos a szeme, újra cseppentjük az Oculoheel homeós cseppel, Vicger, mondtad, h Lucának is picit, ti is kipróbálhatjátok, nagyon jó!
Süti, vittem volna a partira, mert párom is dolgozott, másra meg csak akkor hagyom, ha nagyon muszáj.
Cerazettet szedek, igen!
Éjszaka, köszi, 2 nappal ezelőtt 9-6-ig szundizott békésen… megtarthatná a jó szokását

De az átlag az 5-6 óra minimum, az sem rossz. Cserébe nappal sokat fenn van ám! Ja, és a hosszú éjszaka után még egyszer visszaalszik, de abból percre pontosan 3 óra múlva ébred
DorkaTimi, én is így gondolkodom a tápiról, mint te. Nagy mumusnak van kikiáltva, de nagyon jó szolgálatot tesz!!!
Mézestészta melyik?
Babcika, lábas
Ilyet én is csináltam már amúgy
Mi is almázunk nemsokára, sztem 2-3 hét.
Kata, ajándék nagyon jó!!!
Manó, éjszaka, simi. Úgy értettem a tesztelést, hogy mivel a Cerazette mellett nincs mensi, nem várhatom, hogy megjön-e v sem, hanem teszt kell. Kicsit zavaros lehettem, bocsi
Kisori is próbálkozik az ujjszopival, mi türelmesen kibányásszuk a szájából mindig, és cumi be.
Vera, fa helyett fánkot értettem, vagyis nem értettem, aztán megértettem

„De legalább lesz fánk”
DorkaTimi, Babe termékeket szabad (ajánlott) egyedül elvileg használni, viszont azok nagyon jók!
Scoop, miért nem gyógyszertárizol? És mit helyette? Moncsika nagyon édi! Naon jó képek
Mindenkinek tündériek a képei, jól megelőztetek, nemsokára a miénk is kész
Tengdi, köszönjük a szeretetedet! Minden Istennőnek, olyan jó, h vagyunk egymásnak, tényleg!!!! Én a kórházban éreztem nagyon, olyan sokan írtatok, hüppp….
Anna, én vezetek, hát ügyeskednem kellett, mert párszor önálló életet kezdett élni a kocsi, csúszkáltam, pedig van téli gumi.
Mennem kell, még jövök valszeg!