A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Zsú, nagyon szépek! És lánykádnak milyen csodaszép sötét haja van! :) Akkor nem vagy egyedül Kaposvárról, DorkaTimi és Manó is ott lakik, hátha a közelben...

Kép

Kép
hgrita

Zsu,az első képen a fiad nagyon komoly fejet vág,olyan tudom hogy vagyok nálad csajszi,hisz menő csávó vagyok!!!!Hát komolyan én beleszerettem!!!!!Nagyon édes,kis lányod is gyönyörű!!!
Te is kaposvár,húúúú lassan olyan sokan lesztek,hogy majd mi is irigykedhetünk a talijaitokra!!!!

Szegény Kriszti,meg Erika ők is tök nagy városban laknak ,oszt egyedül vannak itt,

kedves zugolvasóink,keresünk székesfehérváron és miskolcon élőket!!!!

Babcika,ahol te laksz az nagy????Nem ugye????

sutimano76

Zsu,rólad kép?????

sutimano76

Hehe, szia Zsu. A torta receptje engem is érdekelt. :lol: Meg gondolom sok mindenkit.

Peppino, igen nálunk is úgy van, hogy hason utál lenni, ezért nem nagyon raktuk. És féltem, hogy akkor most mi lesz. De csütörtökön a nagy nemtetszésben fogta és megfordult! Jó nagyot nézett, visszatettük hasra, erre megint átfordult. Délután megint kétszer megcsinálta. Na, mondom, de jó, megtanult fordulni, ezentúl, ha elunja magát hason, egyszerűen megfordul. De nem tegnap és ma nem tudta megismételni, ha elunta (vagyis inkább elfáradt) jött rögtön a nagy sírás. De biztos majd meglesz. Szóval a lényeg, amit mondani akartam: mi sem tettük sokat hasra, mégis megfordult. :)

Kép
frocli

Jajjjjjjjjjjjj,Rita,azonnal töröld ki a a torta receptet és inkább küld el pü-n,mert így legalább ide lehet vonzani a zugolvasókat...látod,Zsu és Frocli is azért jött :wink: :wink: :wink:

sutimano76

Süti: a fiam valóban tud úgy nézni,hogy még én is zavarba jövök :D
Képügyileg nem nagyon vagyok eleresztve, mert mindig én fényképezek :) Ha a családomon múlna nem sok kép maradna az utókorra. Múlt karácsony óta nem is emlékszem, mikor fényképeztek le a szülést leszámítva :oops:
Keresek képet az archívumból :D
zsu9

Hát Zsu ,készíts magadról!!!

sutimano76

jó ötlet, hogy erre nem gondoltam :D
zsu9

Hogy lehet olyan vonalzót készíteni, ahol a bábáitok képét is be tudtátok rakni?
zsu9

Kattins rá arra a vonalzóra amelyik tetszik és már ott is vagy azon a lapon ahol elkészítheted a tied!!!

sutimano76

Meg akartam várni azUram,de lehet arcra esek pillanatokon belül!!!

Kép

sutimano76

Kép

nnna mmost mán örülök, hogy nem zártunk be:))))
de méééé nem csatlakoztatok előbb?

kaposvár??????? szégyellld magad! így elbújni! na de most már itt vagy és örülünk neked:))) merrefelé laktok? Ha a szomszéd házba akkor megverlek!!!!:)))))))))))))))))))
már nem merem írni hogy syberverek nehogy te is félreértsd:))))

lányok tudtok netes elérhetőséget olyan nyakbavalóra aminek a háta nylon? dorki egy nyálzó bernáthegyit is kenterbe ver:))))))) minden átázik:)))

ja és 3 hós ugrás.....- nálunk lassan 1 hónapja tart:))))) szóval nyugi

és képzeljétek dorki olyan szinten fog, hogy ha felveszem kapaszkodik.... simogatja az arcom:))) aztán hirtelen felindulásból elkapja a fülem:))) és a legjobb amikor vmi vékony felső van rajtam és kapaszkodás gyanánt belecsíp a cicimbe:)))))))) a jobb az amikor belecsíp aztán nem akarja elengedni...:)))

KépKép
dorkamartini

ja és bibi akartam kérdezni mit mondott dokinéni a pirosra... mert tennap estére a miénk is hasonló volt....
fogzunk:)))) ezerrel...... hát hiába kisoroszlánnak szüksége van a fogaira:)))))))

különben engem is érdekel hogyan szoptat az ember egy fogacskás babát.....asszem süti talán te kérdezted.....

Kép

KépKép
dorkamartini

Hahóóóóóóóó :lol: !

Újaknak, üdv itt! De tényleg miért nem előbb????

Kriszti, örülök h hazaértetek épségben!

Süti, nagyon jók a karácsonyi jellegű motívumok a hozzászólásaidnál!

Rita, nekem is az a bajom h a Dentinoxra az van írva h 3-4 hó alatt nem. De mit csináljak ha az én picim rögtön 2 fogat növeszt már???

Dorka, de édes lehet a picúrod ahogy fog téged!! Múltkori hajas kép nagyon jó volt!!

3 friss kép:

Kép

Kép

Kép

Kép
kata05

Jóóóó reggelt,

Zsú szégyeld magad!!! Így elbújni előlünk! :lol: Na de sose késő. Télleg, merre laksz????
Még a végén télleg tudunk naaagy bulit csinálni errefelé is! Petráék is Barcson lesznek januárban és akkor buli!!!! :lol:
Dob már azt a képet... még a végén ismerjük is egymást. ;) Ha máshogy nem talán látásból. :)

Timi, Süti... fogacskás babák ugyanúgy szopiznak, mint a nem fogacskásak. :lol: Ha harapnának, akkor szépen rájuk kell szólni, hogy ezt nem szabad és közben ha kell kivenni cicit a szájából... Meg fogják tanulni, hogy nem lehet. Míra ügyes volt, nem nagyon harapdált.

Menek mert apika mától itthon!!!! :lol:

Kép Kép
manósziget

CSajok Dentinox helyett szokták még ajánlani a Dologélt!! Állítólag jobb is.. Nézzétek meg esetleg... nemtom mikortól lehet.

Milyen vidám Lőrinc. :lol:

Kép Kép
manósziget

jobb reggelt!!

Dorka...én teckoba vettem egy három darabos,elől frotír,hátul nylon,de megkötős,és uuuuuutláom,a nővérem vetttépőzárast,de igazán belebújóst szeretnék!

fogás :lol: kapaszkodás :lol: csípés :(

Kép Kép

Köszi Kata,próbálom a kétségbeesők hangulatát feldobni!!!

Lőrinc nagyon szépen tartja magát,meddig képes így ellenni?????

Kép Kép

Manó,de ha most jönn a fogacska és mondjuk legkésőbb 2 hónap kint van,akkor egy 5 hónapos még nem igazán érti,hogy ne harapjon nem???vagy igen????

sutimano76

hááááát süti:)))))) aaakkor berni bezony le fogja harapni:))))

Kép

KépKép
dorkamartini

Jó reggelt mindenkinek!

Bennem sokáig fel sem merült, hogy csatlakozzak, de komolyan. Aztán most kb. másfél hónapja érlelődik bennem a dolog. Azt is mondhatom, hogy ennek biztos így kellet lennie. Hiszen mindennek meg van az oka, hogy mi miért és mikor történik. Legalábbis én így hiszem. Tegnap pl. volt bennem egy kis hang, hogy ne induljunk el a városba, de mivel már több hete el akartam oda jutni, nem hallgattam rá. Nekem az életembe sokszor volt már ilyen, hogy valami történt (vagy nem történt) és csak utólag derült ki, hogy milyen jó, hogy így alakult....

Talán, ha mindenki az elején csatlakozott volna és mostanában senki, akkor nem lenne friss vér és lehet hosszú távon nem lenne jó. De ezt majd csak utólag tudjuk meg. De addig is nagyon köszönjük, hogy ilyen barátságosan fogadtok engem/minket.

Ja, bár rólam sem készül sok kép, mert általában én kattintgatok, azért felteszek egyet.

Kép

Ps: Ahhoz képest, hogy nem vagyok írogatos típus (konkrétan graphofóbiám van :lol:) jó hosszú hozzászólásokat írok... Bocsi, megpróbálom bepótolni az elmúlt 10 hónapot. :roll:

Kép
frocli

Sztem akkor is meg lehet vele értetni... Mírának 8 hósan bújt ki az első... Ákosnál sztem előbb fog jönni, mert amit művel a kezeivel... áááááá... egész nap rágja őket... így nálunk nem lesz a ruhája nyálas... a nyakánál nem.... hanem a kézfejénél. :lol:

Kép Kép
manósziget

Mi ez a Dentinox, amiről itt írogattok? Fogzásra? És mi ez, por, krém van cseppek?

Kata, Lőrinc is milyen nagy szemekkel néz. Elbűvölő!

És remélem mindenki épségben hazaért tegnap este/éjszaka. Itt most olyan erős szél van, hogy csak na. Viszont így úgysem érdemes havat lapátolni. :) Cserébe épp most sütött ki a nap, ha eláll a szél, lehet jót sétálni a friss hóban. De várom!!

Kép
frocli

Frocli, a Dentinox egy fogzásra való gél, amivel a fogínyt kell bekenni.
Szépek vagytok. :lol:

Kép Kép
manósziget

Ja, és végre a Bencés vonalzódat látom!!!!!! :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget

Timi!

Szopni és harapni egyszerre nem lehet. Az előfordul, hogy a kis fognyoma ottmarad szopi után, de az nem fáj. Résen kell azért lenni, mert ha már elég a szopi, akkor szórakozásból időnként ráharapnak, na az borzasztóan fáj, és ilyenkor jó nem felvisítani. Viszont ha harap, abban a pillanatban el kel venni tőle és megmondani neki határozottan, hogy nem szabad. Ezt a babák (főleg, ha szopimegvonással is társul) megértik, és nem teszik.

Kriszti!

Örülök, hogy hazaértetek, majd mesélj!

Zsu!

Üdv itt. :)

Astrid

Kép
astrid

Jónagyot!!

Jelentem torta naaaaaaaaaaaaaagggggggggggggyon finom lett!!!! :D :D :D :D :D

Kicsit ideg vagyok, mert Apáéknak el kellett menni fellépni Zalaegerszegre ebben az időben :( Megígérte, ha nagyon necces, visszafordul... és lehet, h csak reggel indulnak vissza, ha este gáz lesz. Szóval jaaj, nemszeretem.

Nekem meg el kell mennem, mert elfogyott kisori orrspraye, amit az orrszívóval használunk. Még nem tudom, hogyan bányászom ki a kocsit a hó alól :( Mert amit lepucolok róla, azt szinte csak a kocsibejáróra tudom lökni... utána meg onnan kell el, mert ki kell állnom.. mindezt az orkánban, izgi lesz. Tényleg, ti naponta hányszor orrszívóztok? Mi legalább 2-3x, és attól mennyugi van.

Képzeljétek, elkezdett kevesebbet enni, mint eddig, úgy kb 10-15 ml-vel, de az evési időközöket nem csökkentette... ez mitől lehet?

Lehet, h mi is fogzunk? Literszámra ontjuk a nyálat.

Süti, 3 hós csak fej v egész alakos? Még van pár napunk, de csattogtatok, hogy kiválaszthassam a legjobbat :D

floranan

Rita! Köszi, h. leírtad a receptet, én is már régen kértem, csak utána nem tudom, hogy leírta-e valaki, mert nem tudtam jönni... úgyhogy én is csak áhitoztam utána, mint Zsu!

Üdv Zsu!! Érezd magad jól itt nálunk! :)

Frocli, Vera, Süti, Rita, Timi arik vagytok, köszi a válaszokat! Akkor várok türelmesen, hátha úgy járok, mint Frocli, és magától is megteszi babám, amit kell... :)

Örülök, hogy Krisztiék épségben hazaértek!

Süti, majd én is küldök 3 hós + 1 napos képet, mert tegnap bár szándékomban volt, elfelejtettem fotózni... :cry: :cry:

Floranan
! Mi napi max 2-szer orrszívózunk! Nekem mindenesetre jó érzés, hogy Tomika utána kap levegőt... :) Ő annyira már nem lelkes orrszívózás közben, de utána érzi a változást! :wink:

Frocli! Arik vagytok a képen! :)

Viki! Milyen volt a buli? Épségben hazaértél? Dóri hogy viselkedett Anyudnál?

Peppino
Kép

Kép
peppino

[quote="manósziget"]J írta:manószigeta, és végre a Bencés vonalzódat látom!!!!!! :lol: :lol:

Juhúúúúú!

Kép
frocli

Jóóóóóóóóóóó reggelt! (vagy napot vagy mittudomén... :) :) )

Nooo először is .... tök jó volt a céges buli... Kép még táncoltam is... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri is jól bírta... kivéve azt, hogy nem fogadta el anyumtól a cumisüveget... :? :? :? de én voltam a hülye, mert kellett volna szoktassam már egy két napja.... de nem tettem, mert nem gondoltam... :? :? :? :? :? nooo a lényeg, hogy 5-kor elmentünk... párom kapott munkás ruhákat stb... meg kaptunk borítékokat.... :oops: :oops: :oops: és utána mentünk az étterembe... az út elég jó volt, mert járt a hókotró autó elég sűrűn.... Kép ezért egy nagy dicséret jár a hókotrómunkásembernek... vállbaveregetős szmájli... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nooo leértünk az étterembe... de ott elhúzódott a kaja... egy tányér halászlét ettem amikor telozott anyum, hogy baj van... :? :? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: Dóri nem fogadja el a cumisüveget... és ordít... (no ezt hallottam is... :? :? ) gyors autóba ültünk és hazajöttünk... ez volt 8 órakor... evett és elaludt.... :lol: :lol: :lol: visszamentünk az étterembe.... utána anyum éjfélkor telozott, hogy Dóri felébredt és éhes... no akkor már egyedül mentem haza (először jött apika is...) megint evett és elaludt... és akkor már aludt reggel háromnegyed 7-ig... :lol: :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek volt tombola is... mindenki nyert valamit... ez úgy működik, hogy amikor odaértünk az étterembe akkor húznunk kellett egy számot... és akkor azt kihúzták.... nooo apika nyert 3 bögrét és egy tálcát.... (ez így egybe volt csomizva...) én pedig egy üveg pezsgőt és egy 3000 Ft értékű könyvutalványt.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jaaaaa és majdnem én nyertem a fődíjat egy tortát... mert előtte húzták ki a számom.... :) :) :) de ez így sokkal jobb, mert a tortát azt megettük volna... de a könyv megmarad.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volt zenész is... úgyhogy lehetett táncikálni... jó volt nnnnnna... olyan jól esett kimozdulni!!!! Háromnegyed 3-ra értünk haza.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Ez igen Viki, így kell szórakozni..... de azért nem semmi, hogy mit nem tudnak a babák :wink: , kis huncutok egyből kiszúrják, hogy a mami lelépett :lol: ...... mi Keve 5 hós korában mentük el színházba, anyósnál maradt.....csak cicizett, se cumi se semmi...... szóval elmentünk és elkezdett sírni, nem tudtak vele mit csinálni.....de az okos nagybácsi kitalálta, hogy az otthagyott pulcsimra fektetik......és láss csodát elaludt a kis édes.....
Amúgy csodákra képes egy kis kikapcs......én is mennék már...egy jó kis kortárs balettre Szegedre..... Homo Hungaricus...de asszem ez csak jövőre jön össze.... igaz Róza nem annyira cici-függő, ujjszopis....ez is elég fura nekem...na majd meglátjuk.

Kata kiáltó Lőrinc belevaló srác!

Astrid szépen leírta...... a babák ha esznek nem tudnak harapni, csak utána amikor már csak játék van.... nekem volt, hogy nagyon megharapta véletlenül.... elaludt rajta vagy hasonló.... de persze nem két foggal..... hanem sokkal többel :wink:. De szépen rá lehet szólni és ez nem lesz mindennapos.

Frocli rénszarvasocska-bogár :lol: !

Kriszti jó hogy hazaértetek!

Florana én azt vettem észre, hogy kevesebbszer eszik..... van hogy 3 óra is kimarad..... nekünk ez fura.

KépKép
KépKép
zsalyam

Ezt elfelejtettem: 8)

Zsú üdv itt!

KépKép
KépKép
zsalyam

Kellemes délutánt mindenkinek!

Köszi a kedves fogadtatást. Jól esett. Frocli szívemből szóltál meg kellett érni arra, hogy az ember lánya elkezdjen írni, de jobb későn mint soha :D
Szeptemberben találtam rátok 20.-a körül és akkor abban az időben nem csatlakoztak újak. Az első szülésemből kiindulva, amikor 3 hónap kellett a lábraálláshoz orvosi hiba miatt nem is gondoltam arra, hogy akkor csatlakozzak. 24.-én szültem 3970 grammos 56cm-s "pici" fiamat simán, a doki is meglepődött, hogy ekkora lett, kisebbre számított javascript:emoticon(':shock:') október végén jöttem ismét és egy hónap kellett, hogy beköszönjek.
javascript:emoticon(':)')
Manó: ismerjük egymást :D sőt még a zuramat is ismered, de eddig nem nagyon beszélgettünk. Egy cégnél dolgoztunk, csak én a fejlesztésen voltam. Amíg nem jöttem el táppénzre az apósoddal voltunk egy irodában, tök jókat beszélgettünk. :)
A leányzómat egyszer meg is dögönyözted, akkor már Míra a pocidban volt. Tavaly meg majdnem valóban kolléganők lettünk volna, de ezt lehet, hogy már tudod is. Gyönyörűek a gyerkőceid. Ákosra van egy tippem kire hasonlít javascript:emoticon(':D')

Timi: régen a cserben laktam, anyuék még most is ott vannak, most a Kanizsai utcában lakunk. Ti merre?

Azt még nem is írtam, hogy gyönyörűek a babák, nem hiába jól sikerült az őszi szüret :D

Most itthon van az uram és a lányom is természetesen mindig van valami hasfájás, pedig azt hittem, most lesz egy kis segítségem... :evil:
zsu9

Hű Viki, akkor mozgalmas estéd/éjszakád volt. De tök jó, hogy így meg tudtátok oldani. :)

Mi két hete mentünk színházba, és igy az esti fürdetést-etetést a szülőkre hagytuk. 5-kor megetettem, 6-kor indultam el itthonról, és oylan 7 körül kellett volna fürdetni. Erre bencsu úgy döntött, ha anya elmegy, akkor kihagyja az esti műsort, és inkább alszik. Fél 7-kor bealudt és reggel 6-ig aludt. :lol: Hát nem egy csoda? 8)

Tegnap este meg úgy jártam, hogy amikor hazaértem, megszoptattam Bencét és letettem aludni. Rögtön bealudt mert fáradt volt. Ez volt este 6 körül. És hát csak aludt és aludt... Este 11-kor úgy döntöttem, hogy nem fog már felébredni, hanem megint reggelig aludt, szóval fejtem tejet, hogy azért ne legyen ilyen nagy kihagyás. És hát pont mire befejeztem a fejést, Bence felébredt. :roll: Tud időzíteni. :) Szóval, úgy voltam vele, akkor odaadom neki a lefejt tejet cumiból. vagyis hát a párom adta neki oda, mert ez ritka alkalom, hogy ő etetheti. Elöször volt egy kis zavar, mert persze a mellett kereste, de aztán hamar ráérzett honnan jön a finom tej, és percek alatt betermelte az egészet. De olyan aranyosak voltak így ketten együtt. És mikor végzett a cumival még visszatettem mellre, ott még elnyammogott egy 10 percet, aztán uzsgyi az ágyba, és reggelig aludt.

Kép
frocli

Süüüüüütiiiiiiiiii mekkora tepsibe sütöd a hólabda-tésztáját?
mert én 8 tojásosat eddig csak tortaformába sütögettem........ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Mézes és linzer begyúrva, összeszedtem magam!!!!!

KépKép
KépKép
zsalyam

Frocli kincs ez a gyerek, ha ilyen szófogadó lesz később is mint most nem sok gondod lesz :D Én örülök, ha 2 órát elvan a mamival. Alvásügyileg most alakulunk, már ha annak lehet nevezni, hogy éjféltől reggel 6.30-ig alszik két napja. De felüdülés egyhuzamba 6 órát aludni, így az ember lánya nem olyan fáradt napközben. Ma is mire felkelt a család már feltettem a húslevest, bekevertem a fasírtot és megfőztem a krumplit és még egy jó kis tejeskávét is sikerült inni anélkül, hogy szólt volna hozzám valaki. Néha nagyon jót tesz egy kis magány no.

Valaki megdobna egy csokitorta recepttel léccccci :D

Zserbót már csináltam, meg mézest most karira, persze 24.-éig már csak a hűlt helyük lesz, de nagyon kiváncsi vagyok erre a nagyon dicsért receptre.

Egy hete Dávid is nyálzik ezerrel van úgy hogy felveszem és cserélhetek felsőt, lehet hogy mi is fogzunk :shock: nem korai egy kicsit?

Kép

Kép
zsu9

Segítség!
Egy órát szórakoztam a vonalzókkal, most meg nem jelenik meg mit szúrok el, valaki felvilágosítana?

Kép

Kép
zsu9

Zsu csokitorta recept előző oldalon!

vonalzóval passz mi a gond...... bbcode-ot kell lementeni nem a html-t szerintem.

KépKép
KépKép
zsalyam

Köszi zsalyam! :oops:

Kép

Kép
zsu9

KépKép
KépKép
zsalyam

próbálom a vonalzót, hogy lehetek ilyen béna :oops:

Kép

Kép
zsu9

Most már tökéletes Zsu a vonalzó, és nagyon ari. :)
Igen, igyekszünk megtartani Bence jó szokásait. ;-) De attól félek ebbe neki is lesz némi beleszólása.
Amúgy hol van mindenki? Havat lapátol? Mert mi most majd 1 órát lapátoltunk. Meg tudom hétvége van. :)

Kép
frocli

Ilyen mikor Bencét apukája eteti:

Kép

Kép
frocli

Nagyon örülök, hogy Krisztiék hazaértek,meg hogy Viki bulija is jól sikerült :D .
Az én nagylányom Bp.-en rekedt, de inkább elmentek Szadára. NEm értem miért nem járnak a vonatok. NEm hull a hó, nincs vihar, nálunk még a szél se fúj. :roll:

Szia Zsú.

Süti, én is csak ismételni tudom a többieket: fog nélkül is eszméletlen nagyot tudnak harapni, ha akarnak, és foggal teli szájjal sem harapnak meg ha nem akarnak :wink: És igen, az ekkora babák értenek a szóból.

MAnó, a tiramisu a férjemnek is nagyon-nagyon ízlett :D (pedig az nagy szó :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Halihóóó,

jól kihalt itt megint minden. Biztos mindenki apázik. ;) Enyimé alszik...

Képzlejétek!! Ákos ma átfordult a hasáról a hátára!!! Ez már télleg tudatos (nem úgy mint a múltkori hátról hasra), mert idáig ahányszor visszafordítottam... (naná hogy hülye anyja ezzel szórakozik :oops: :lol: )... azóta mindig átfordult... már vagy 8-10x. :lol:

Floranan, remélem apikáék rendben megérkeznek...
KisOri beteg, hogy szívni kell a nóziját?

Peppino, a recept eddig is ott volt a picen. ;) Látom régen jártál arrafelé. Ejnye-bejnye. :)

Én is ma vettem újabb adag étcsokirakományt. Rájöttem, hogy lesznek majd mégis vendégeink karácsonykor, így naná, hogy ezt sütöm meg. :lol:

Viki, húúúú azéééé nem irigyellek a hazarohangálás miatt. :? De ha ettől eltekintve is jól éreztétek magatokat akkor meg igen.
Ja, kérdezted a napokat... Sztem a 2 ünnep közt nekem bármikor jó. Apika is jöhet, mivel párom úgyis itthon lesz.

Zsú, ahaaam. :lol: Télllleg tudom ki vagy. ;) :lol: De jóóó hogy jöttél. Azért télleg kicsi a világ. Már Timinél is ezt mondtam, most meg aztán pláne. Lecsekkoltalak közben iwiwen. Naon szépek vagytok. :) Az meg külön juhééé, hogy nem laktok messze. (mi éjjel-nappalinál) Fogunk mi még talizni. :lol:

Frocli, akkor neked mákod volt Bencével...Na, én ezért nem (sem) fejek. :lol: De jól áll apika kezében a cumisüveg. :lol:

Anna, örülök hogy ízlett a tiramisu... Kóstolót nem küldtél... :(
Egyébként meggyógyultak már a gyerkők?

Kép Kép
manósziget

Manó, hát elfogyott,mire küldhettem volna :wink:
Igen, meggyógyultak.

Már elfelejtettem ki kérdezte :oops: az Ikeában( :lol: :lol: :lol: :lol: ) lehet venni belebújós, hátul tépőzáras, ujjas előkét, át nem ázó anyagból 2 db 1 ezres és jó színe van (kék meg ződ) a gyerekosztályon. :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Megyek fürdetni.
Remélem MAdar társaságával is rendben volt minden, és hogy a többiek is csak azért nem jönnek, mert alszanak, babáznak, apáznak és különben is készülnek ezerrel a karácsonyra, szóval mindenkinek kerek a világ :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Üdv, még élünk, majd holnap este lesz időm visszaolvasni, apa éjszakás lesz, akkor majd jövök!
Reszkessetek :lol: :lol: :lol: Addig is mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Ja, és az újaknak üdv, azért picit belepörgettem a lapokba, de sok a lemaradásom!

Brumi: köszi, hogy hívtál ari vagy!!!!!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Sziasztok!

Bocs, hogy délután eltűntem... de felébredt Dóri... utána meg elmentünk itthonról... most visszaolvasok.... :)

Szia Zsu... üdv közöttünk... :) nooo milyen jó, hogy van jó kis osztrák (csoda)tortánk... :lol: :lol: :lol: kicsalogatjuk az összes zugolvasót.... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Vera... biztos jó lesz majd a manduca... annyi jót hallottam már róla... de sajna én már tuttti biztos, hogy nem veszek, mert amit vettem hordozót abba is alig bírom el Dórit... (tegnapelőtt lemértem kíváncsiságból... és már 8 kg... :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll: )
A kendő nem jött be???

Rita... a menü szuper volt... és tényleg pukkadásig ettem magam... még jóhogy nem az idén szántam még el magam a fogyira.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Dejó hogy Kriszti épségben hazaértetek.... a buliban gondoltam rátok... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Rita... 2011.... :shock: :shock: :shock: drukkolok... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu.. nagyon szép kincseid vannak!!!!! :) :) :) micsoda méretekkel szültél.... :shock: :shock: :shock: vagyis pici fiad jó nagy volt!!!! :) :) :)

Jaaaaj de édes Lőrinc baba... és nagyon ügyes is!!!!

Most olvasom, hogy aggódtatok értem.... :oops: :oops: :oops: dejólesett.... :oops: :oops: :oops: :oops:

Orsi..
. hú de belendültél sütésügyileg... :shock: :shock: :shock:

Frocli... nem semmi kicsi fiad, hogy az egész éjjelt átalussza.... :shock: :shock: :shock:

Manó... Ákos átfordulása... hurrá hurrá.. Kép

Flora..
. mi elég ritkán "porszívózzuk" Dóri orrát... de akkor sem használunk semmi sprayt előtte.... :shock: :shock: :shock: :shock: lhet, hogy kellene???? (De én csak olyankor szoktam kiszívni neki amikor bukik és az orrán is kijön.... :? :? :? :? )

Folyt. köv... megyek.... Kép
vikiviktor

Manó... enyém apika azt mondta még eldönti, hogy szeretne e jönni.... :wink: :wink: :wink: a két ünnep között akkor elmegyün Kaposvárra... mi ketten Dórival biztos... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és nálatok tudunk talizni???? vagy hol????
Timi??? Nektek is jó????????
vikiviktor

Sziasztok!

Voltunk ma Kaláka karácsonyi koncerten, Andris nagyon élvezte. Utána még elrohantunk Gáborral a DMbe, és annyian voltak mindenhol, hogy attól a 15 perctől már rosszul voltam. Nagyon utálom, hogy ilyenkor mindenki megőrül, mennek, mint a bírkák, mintha más nem is lenne rajtuk kívül. Csak kóvályognak, mint az a bizonyos madárkaki a levegőben. BRRR! Még jó, hogy nem kell ajándékok után kajtatnunk, meg is bolondulnék.

Viki: Örülök, hogy jól sikerült az este! Már nem is emlékszem, mikor táncoltam utoljára, pedig imádok. És gratulálok a nyereményekhez!

Flora: Apátok remélem rendben hazaér!

Manó: Jó Apikázást és neked pedig egy kis pihenést is hozzá! :) És Ákos nagyon ügyi! Kép

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: