A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Viviktor!

Hólánc?????????

Kép
arvaerika

Erika... van... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: egyébként annyira nem aggódom... mert nem emelkedős... és nem is annyira nagyon kanyargós pont arra az út... (ha a másik szomszéd faluba mennénk... na akkor elkezdenék aggódni..... :roll: :roll: :roll: :roll: mert arra olyan lejtők vannak , meg éles kanyarok...) de erre nem... és ez a lényeg... Kép Kép

Nooo az előző oldal megtelt velem.... Kép
vikiviktor

én nemtom hol millen méreteket ölt a hó....
de nálunk eeeeekkkora havazás sztem mikor még gyerek voltam.....
az ablakokon hóvirág!!!!!!!
basszus ilyet se tudom mikor láttam utoljára

és csak szakad meg szakad eszméletlen széllel fűszerezve......

t pk ..... ne hari de jót nevettem a redőnyökön:)))) és fel is húztam ami nálunk még lenn volt:)))

asszem a rozmaring kinnmarad.....a maga másfél méterével csak tud kezdeni valamit magával......- nemtuom hova tenni.....evvvan....

ok ok hogy krisztiék odafelé mennek....... de vissszafelé????? addigra ha odaér ez a hav ami itten van.... brrrrrrrr

KépKép
dorkamartini

Manó, Timi: nagy kérdésem lenne.... nyah akkor mikor tudunk talizni???? Nekünk jó: 21, 23, 28, 30....
Még egy kérdés: apikák is lesznek??? (mert enyim apa azt mondta, hogy ha lesz más apuka is... akkor ő eljönne... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ééééés még egy kérdés: hol tudunk összejönni???? (csak, hogy hogy készüljek.... :roll: :roll: :roll: )
vikiviktor

Jaaaaaaaaaaaaaa és semmi gond, ha apikáitok nem akarnak.... :wink: :wink: mert akkor eljön a barátnőm.... :wink: :wink:
vikiviktor

[quote]c írta:sak olvasni tudok a nagy készülődés közben ... és ráadásul most egykezezek :oops: :oops:

Erika nagyon szépek vagytok :D buli :D :D :wink:

Viki: érezzétek jól magatokat este :D :D :D

jelentem, Krisztiék Bp-ig rendben megérkeztek, mert amikor ott jártak volt vele egy sms-váltásom .. :D .. persze itt a hó csak most kezdett esni, most, hogy feltakarítottuk az udvart is. :?
mostanában mehetnek Bibiékhez ... még nem tudom, hogy lesz-e időm átmenni, tőlem autóval 2-3 perc, csak még egy-kté dolgot a vendégek érkezéséig meg kellene csinálnom :roll:

t-pk: megfogadtátok Anna tanácsát, alszol? :lol: :lol: :wink: :wink:

Anna: angyalos-legos story :lol: :lol: :lol:

Na erről most lemaradtam, vagy kimaradt egy rész az olvasásban..mit tanácsoltál Anna???

t-pk

Üdv innen az Északi sarkról!

Kb olyan idő van,nagyon durván szakad a hó,fúj a szél mint állat. :D

Gyerkőcöm nekem is egész nap alszik,bár elég felületesen.

Apika dolgozik,de persze nem ám bent a meleg irodában,hanem kocsival mászkál fel-alá a városban.Mondtam neki,hogy ésszel apám,mert a gyerek meg én hazavárunk! :D

Anyuék meg persze,hogy ilyenkor vannak pesten,nemrég indultak haza,úgyhogy ma mindenkiért aggódhatok!!!!

T-pk:redőnyön én is jót nevettem. :D Bár neked gondolom nem ilyen vicces a nagy sötétség egész nap.

Viki:céges buli...Éljen!!! :D Az egyik kollégámtól múltkor megtudtam,hogy a mienk meg holnap lesz,de nem lettem meghívva.De nem nagyon érdekel,mert tudom,hogy a főnököm hogy áll hozzám és így inkább kihagynám a társaságát.Meg nekem itt van az én Vikim,akinek a mosolya mindennél többet ér! :D

Kriszti:remélem minden rendben és vigyáztok magatokra.
Vendég

Sziasztok csajok, csak bekukk, visszaolvasás nélkül...

Találkoztunk ma Krisztiékkel!! :D (Kriszti, Luca, Atesz, Ati). Villámrandi volt az IKEA előterében, de kitárgyaltunk pár nőci-témát gyorsan :D Luca félálomban mosolygott nekem, olyan gyönyörűséges, csajok!!!! A kis udvarlója felkötheti a gatyát! Ebano téli álomban aludt végig.

Utána nagyon csufi idő lett, remélem sikeresen elértek Bibiékhez, és a kanapéért. Vigyázzatok, ha mentek valahova... Gil bement a városba, egy óra után visszafordult, még az autópálya végére sem ért el Budaörsről...

Megyek, összedobok valami hamit, meg a csokitortát!

floranan

Sziasztok!

Én is zugolvas.
Gondolom Barni 3 hósan ugrik,mert napközben másfél óránként eszik.Ma elég sokat alszik,de nem nyugodtan.Fáj a pocak,nem akar jönni a pukk.

Frocli,üdv itt.Barnim is hasonló alkat,mint a kisfiad,szóval nó para.Barni még csak 5 kiló :oops: :wink:

Kép
v.andi

Erika, ha jól emlékszem, engem sem értett meg az anyám és én sem értem a 15 évesemet :wink: És 16 évesen én sem fáztam :lol: :lol: :lol: , bezzeg most!

Scoop, jaj de jó, hogy előkerültél!!! :D

Tp-k, hát hogy aludjatok, ha sötét van! :lol: :lol: :lol:

Viki, jó bulizást! (ha nincs túl messze, a szomszéd faluból gyalog is haza lehet sétálni ilyen szép időben :wink: )

Na, többiek, taliztok még? Mikor jön már a helyzetjelentés?

Manó, most gyakorolhatjuk az önfegyelmet holnapig :lol: :lol: :lol:

4szer söpörtem el ma a havat (+ a gyerekekk2x, Attila 3x)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Uff, most értünk haza a városból autóval, csak azt tudom mondani:
SENKI NE INDULJON EL AUTÓVAL SEHOVA EBBEN AZ IDŐBEN!!!
A város egy nagy dugó, végig kettesben jöttünk. Most visszaolvasok, és aztán leírom mi volt.....

Kép
frocli

én aggódok krisztiékért....... :shock:

KépKép
dorkamartini

[quote="dorkamartini"] írta:dorkamartinin aggódok krisztiékért....... :shock:

Ahogy jöttünk haza végig az járt a fejemben, hoyg szegény Krisztiék ma jöttek fel Pestre..... :cry:

Kép
frocli

Na szóval....

Már 3 hete el akarok jutni a Vörösmarty téri vásárra, mert nagyon szeretem a karácsonyi vásárokat, és Vörösmartyn már évek óta nem voltam. De valahogy sehogy sem jött össze, szóval ma párommal és Bencével du 1-kor nekiindultunk. Mire beértünk és leparkoltunk pont elkezdett havazni, de nem gondoltunk semmi extrát. Ott töltöttünk vagy 40 percet, Bence jót aludt a Manducában.

De a visszafelé út maga a pokol volt. Végig 2-esben tudtunk haladni, akkora volt a dugó,és persze az egyre több hó miatt egyre csúszósabb volt. Ahogy haladtunk a Hüvösvölgyi úton, egyre lassult a tempó, és amint elkezdődött az emelkedő (Budagyöngyétől Hüvösvölgyig gyakorlatilag végig emelkedik, kb. 2-3 km) már mindenki össze vissza csúszkált. A kuplung meg elkezdte feladni a szolgálatot, olyan égett szag volt, hogy attól féltem, teljesen elszakad. De megállni sem mertem az emelkedő közepén... Közben persze Bence is felébredt és már türelmetlenül kérte a tejcsit. Nem csoda, hiszen, már vagy 3.5 órája nem evett, így is le a kalappal előtte, hogy ilyen sokáig bírta. ... Hüvibe félrehúzodtam, hogy picit megszoptassam Bencét, de hát hideg is volt, meg be is párásodott az autó hamar, ezért remééltem, hogy egy 5 perces gyors szopival hazáig kihúzza..... Hát nem. Az utolsó szakaszon egy meredek, hosszú emelkedő van, ahova már csak úgy tudtunk felkapaszkodni, hogy végig egyesben keresztben állt kerekekkel..... Hát mire felértünk teljesen remegtem, le is kellett állnom, hogy kifújjam magam.... Persze ugye közben Bence már torkaszakadtából sírt.... Szóval senkinek sem kívánom....

Összességében több mint 2 óra alatt értünk haza, befelé kb. 30 perc volt az út. persze téli gumink nekünk is van, de hólánccal nem készültünk... És hát nekem 12 éve van jogsim és gyakran vezetek, hóban is. Teljesen megértem azt, aki nem hóban tanult, hogy mennyire gáz lehet ilyenkor vezetni.

No de amint hazaértünk szoptattam és 5 perc után már vigyorgott és dumált. :) Most már csak nekem kell magamhoz térni...

Remélem mindenki szerencsésen hazaér aki még úton van.

Kép
frocli

Krisztiék nemrég még csak újpalotán voltak Brumi szerint,mi 1.5 óra alatt értünk haza Brumiéktól,egy görcs volt a gyomrom ,ha valaki ezt előre mondja,biza nem indulok el!!!!
Brumiéknál alhatnának Krisztiék,de sztem nem fognak!!

16 évesen én úgy jártam dizsibe,hogy full beöltözve mentünk télen,és vittünk váltóruhát :lol:

sutimano76

Huha ...... most hallottam a híradóba, hogy a budaörsi Ikea parkolójába szénmonoxid túltengés volt....... remélem Krisztiék mégse oda mentek...... :( :? :?

KépKép
KépKép
zsalyam

oké olvasom, ezek szerint az Ikeában már biztos nem voltak ott...... de ilyen időben ...brr szegények...
remélem szerencsésen hazaérnek ebben a hóban!

KépKép
KépKép
zsalyam

Köszönöm mindenkinek az üdvözlést és a Bence dicséreteket. Nagyon büszke vagyok rá! 8) (persze, mint miden más anyuka :lol: )

Kép
frocli

16 évesen én se fáztam, bezzeg most fagyosszent vagyok.....
mifelénk nagyon hideg van.......de a hóesés gyönyörű!

Frocli jó kis kaland... édesanyám ott dolgozik a II. kerületbe :wink: ..... egy kisboltba a Varsányi Irénbe :wink: :wink:

Ez a csokitorta nagy sztár! mindenki ezt csinálja!

Dorka én azért sajnálom a rozmaringodat....

KépKép
KépKép
zsalyam

Sziasztok!

Azta, lányok, még olvasni is borzasztó volt az időjárásjelentéseket. Nálunk is nagyon zuhogott, Apa még pont hazaért előtte munkából (tömegközlekedik, azzal akkor még nem volt gond). Szemben van egy park, Andrissal oda átmentem 5kor, annyira ácsingózótt egy kis havas kaland iránt az ablakból. Kb 40 percet voltunk kint, az pont bírható volt.

Szegény Krisztiék, remélem rendben hazaérnek.

Frocli: Ti is hogy megjártátok! Sajnálom.

Süti: Csak ti mentetek végül? Azért gondolom jót dumcsiztatok! :)

Ma is alig aludt Máté, pedig 6kor kelt, délelőtt kb 50 percet, délután mellettem nyögdécselt az ágyon 40-50 percet (alvásnak nem nevezném), utána még 20 percet a járókában. :roll: Én már mindenre fogom, a foga, a hó, a hasa, de nem tudom valójában mi a gond.

A Dentinoxra az van írva, hogy 3-4 hónapos kor alatt nem használható. Szerintetek kenhetem már? 30án lesz 4 hónapos.

Kép

Kép
hgrita

Viki: Remélem ti is rendben hazaértek és nagyon jól éreztétek magatokat! Kutyusimi, én is, én is, én is ... :)

Kép

Kép
hgrita

Flora: Hogy sikerült a csokitorta? Azt hiszem, a mi következő talink is már újévre tolódik. :roll: :) Gil edzésre ment volna? Ha igen, ilyenkor lemondja, vagy mit tud csinálni?

Kép

Kép
hgrita

Erika: De édesek a kölkök! És mennyire hasonlít Lotti a fiadra. :lol: Nálunk is nagy sláger Micimaci. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Remélem, hogy mindenkivel minden rendben van.
Én még hajat mosok, aztán mék hajcsiba, mert ma már többször szabályosan majd' leesett a fejem. Szóval mindenkinek jó éjszakát!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti!

Remélem rendben hazaértek. Rögtön te jutottál eszembe, amikor ma 4-kor elindultunk és kiderült a hóhelyzet. De mi csak pár percre mentünk kocsival...

Astrid

Kép
astrid

Szép estét!

Kriszti: remélem épségben hazaértetek!!!!

Rita: nekünk a doki néni inkább a dentinox oldatot ajánlotta, ha jól olvastam abban nincs lidokain, mint a krémben!

Timi: a rozmaringnak nem lesz semmi baja!

Az argentin dog igenis szép kutya, nekünk is az van! és azon kívül hogy szép, talán még jobban bújósabb, mint a bichonunk. azt hiszem Zoéval jól ki fognak jönni, imádja a gyerekeket!

KépKép
Kép
s.vera

Itt is nagyon hózik! :shock: :D
csak 10 percet autóztunk a karácsonyi sütikhez vásárolni de az is elég volt! :shock:

Ma mi is megrendeltük a Manducát!! Nagyon várjuk!!! :P
Reméljük Zoé is szeretni fogja!

KépKép
Kép
s.vera

Egyedül maradtunk!!! :( :(

Mókuska kezdi felfedezni a kezét úgy hogy még nem alszunk!

KépKép
Kép
s.vera

Na ,megjöttem ,fürcsi,etetés,altatás meg volt.......nem volt eccerű,mert Berni mikor fél kettőkor elindultunk,akkor bealudt,kistarcsától gödöllőig nézelődött,majd ismét bealudt,majd 17.kor én keltettem,hogy egyen és induljunk haza,gyors szopi,fényképezkedés,és indulás haza,nya és a haza utat is végig aludt,hála a jó istennek,mert elég volt az útra figyelni,nem még rá is!!!Ígyakorléatilag 13.30-18.30-ig fél óra kivételével aludt,nem igazán volt álmos,így fürcsi után még játsziztunk kicsit...
KépKép
no,de,igen jót dumcsiztunk,mi brumival nagyon jókat tudunk,Lilla első kanyarban sírt mikor bemenmtem hozzá na szobába,aztán kicsit később már nagy volt a szerelem,Lotti meg.........tündérkirálylányka!!!
KépKép
Húúúúú és kávé!!!!!!Hmmmmmmmmm ,mit hagytatok ki!!!!Jó kis gép!!!!kicsit erős a kávéja,de fincsi!!!!
Kép Kép
Jajjj,képzeljétek mivel hazafelé majd összefostam magam, valszeg a stressz miatt úgy éreztem mintha nem lenne tejem,bár Berni evett és nyelt is,de olyan plöttyedt volt a cickó,na de most ,minnyá szétdurran!!Na csak annyit akartam kihizni ebből,hogy vigyázni a stresszel...Basszus apa még céges bulizik,mire hazaér megőszülök,és még Krisztiékért meg Vikiékért is izgulhatok.....ja és a sógorom reggel a hó/jég miatt nekiment egy oszlopnak,kocsi kicsit sérült,de tuti egy vagyonba fog kerülni!!
Kép Kép
Flora,én lenni nagyon irigy a Krisztivel való tali miatt!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.12.19 21:19-kor.

sutimano76

Sziasztok, jóéjt!

Köszi Manó a bíztatást a 4 órás szopival kapcs, és a válaszokat Viki, Süti!
Tegnap megkérdeztem a doktornőt, ő még nem hallott arról, hogy a babák 3 hó körül 1-2 óránként esznek, sőt, inkább 4, szóval nem hallott az ugrásról... ?? na mindegy, azért még bízok! :) :)

Szia Vera! Most be tudtam ugrani egy pár percre én is. :) Én már nagyon várom, hogy Tomi babám felfedezze a kezét, egyelőre még nincs szándékában, és már kezdek izgulni. De most egy kicsit megnyugodtam, hogy Zoé idősebb 2 héttel, így még van remény... :) Héder Barnáék esete után még inkább izgulok! :?

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,jajj nincs ott semmi baj.......egy hete még Berni se csinált szinte semmit,én úgy vettem észre hogy dolgokat szinte úgy csinál,hogy egyik nap ,ég nem,másnap meg már igen!!!!A kezeit vagy 2-3 hete felfedezte,már nem emlékszem,de írtam,egyik este felfedezte,aztán egy ideig megint nem foglalkozott vele!!!!

sutimano76

Jajj, de aranyos vagy Süti!!!! :D :D Köszi! Szóval ez ilyen hullámzó dolog lehet? Akkor bízok!! :)

Peppino
Kép

Kép
peppino

elkezdtem naplóba gyűjteni a terhesség ,szülés,és növögetésről írtakat........éééééééés ezt találtam:

Rita emlékszel????

[quote]S írta:utimanó: A dokim dr. Sztakó Péter. Ő vitte végig Andrisom várandósságát is, aztán nem tudhattam meg, milyen vele szülni. Majd talán idén.

asszem elmondhatjuk hogy nem !!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Hú, most olvasom Süti, tényleg vigyázz a stresszel!!!

Szegény sógorod, basszus ez a hülye jégpálya, nagyon veszélyes!! Mi ma majdnem elindultunk, de visszahőköltünk amikor megláttuk, hogy zuhogott a hó! De már nem bánom!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Krisztiék és Viki!! Remélem épségben hazaértetek! Adjatok életjelet magatokról!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Peppino,nálunk sok minden hullámzik,pl. a hasról fordulás is egyik este 5× megcsinálta másnap egyszer sem !!!

sutimano76

Kriszti üzen ha hazaértek,és ha még nem esek arcra addig,akkor megírom!!!!

sutimano76

Peppino: Ne izgulj, Máté se bírja ki manapság a 4 órákat, örülök ha a hármat igen. Valószínű, hogy ez annak is betudható nálunk, hogy többet vagyunk itthon, többet vagyok szem előtt, így gyorsabban "megkíván". :lol: Remélem érted mire gondolok. :wink: És ő már inkább a 4.hónap felé tart, szóval az ugráson túl vagyunk elméletileg.

Süti: Sógorod :( Örülök, hogy azért ti jól szórakoztatok, végülis ezért megérte autókáznod egy kicsit. Berni nem akar online alváskurzust adni Máténak? Référne... Hogy gyűjtöd ki a dolgokat? Én is gondoltam rá, hogy valami naplószerűt kéne gyártanom a hszekből, de még nem jöttem rá hogy jár a legkevesebb munkával. Várom a jó kis ötletedet. :) Sztakó... Na, majd 2011-ben... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Peppino, én is akartam írni, hogy ne türelmetlenkedj, eljön majd mindennek az ideje. Már én is aggódtam, hogy Máté bár tartotta a fejét hason, de nem annyira magasra és szépen, mint itt néhány baba. Aztán láss csodát, pár napja olyan ügyesen csinálja, mint a nagykönyvben meg van írva. Pedig nem fektettem többet hasra, nem tettem a hóna alá törülközőt, mert nem tetszett neki. A kezét is először csak nézegette, majd nyúlkált össze-vissza, most tartunk ott, hogy határozottan nyúl, nyitja az ujjait és meg is fog dolgokat. Tudom, könnyű mondani, hogy türelem, de tényleg... :)

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Zugolvasó voltam szeptembertől, de csak azért mert egy már meglévő jó kis csapatba nem is olyan egyszerű újként csatlakozni. Most azonban már olyan régen olvaslak benneteket, és olyan sokszor megszólalnék, hogy most meg is teszem. Remélem még nem későnjavascript:emoticon(':D')

Krdezhetitek, hogy akkor mi vezetett az írásra? Három okom volt:
1.Valaki leírná annak a csokitortának a receptjét mert már 3 napja csorgatom a nyálam utánajavascript:emoticon(':D')
2. szeretném ha valaki rugdosná a sejhajom januártól fogyi ügyben
3. szemprobléma

Rólunk: Két gyerkőcöt terelgetek, persze nem nagyon hagyják magukat, az egyik még nem a másik már nem. A nagylányom négy éves és Rékának hívják. Amikor megszületett, azt mondtam többet soha... aztán a szülés élményének elmúlásához kellett 3 év így idén szeptember 24.-én született meg a fiam Dávid.

Képet mutatok ( túl nagyok, le kell kicsinyítenem még őket) , de most megyek etetni...

Kép
Kép
zsu9

Vera: Biztos szeretni fogjátok a Manduca-t. És olyan könnyű egyedül is le-föl venni, beállítod a méretedre, aztán onnantól már csak egy két katt és kész. Most már kilát belőle Máté, így nézeget is itthon főzés-takarítás közben. És tanul, remélem! :) Majd számolj be, hogy vált be...

Kép

Kép
hgrita

Kriszti most üzent,most értek Miskolcra!!!!!!Húúúúúúúúú,de jó!!!!

sutimano76

Zsú, üdv, sose késő csatlakozni! :) Kíváncsi vagyok a képekre, mert a nevek nagyon tetszenek. Csokitorta receptet mindjárt bemásolom ide neked. Merrefelé laktok?

Kép

Kép
hgrita

Zsú, a recept:

Osztrák csokoládétorta

Hozzávalók:
250 gramm étcsoki
170 gramm vaj
6 tojás
200 gramm cukor
30 gramm finomliszt
1/4 kávéskanál sütőpor
porcukor

Előmelegítjük a sütőt (170 fokra), kikenünk és kilisztezünk egy cc 23 cm átmérőjű (enyim nem tudom mennyi :)) ) tortaformát.

Egy vastagfalú teflon bevonatú edényben, kis lángon, gyakran kevergetve felolvasztjuk a darabokra tört csokit és a vajat és addig keverjük, amíg sima nem lesz, ekkor tűzről levesszük.

Szétválasztjuk a tojások sárgáját és fehérjét. Egy nagy tálban elektromos habverővel fokozatosan hozzáadva 60 gramm cukrot, kemény habot verünk a fehérjékből.
Egy másik tálban addig keverjük a sárgájákat a maradék cukorral, amíg a massza megsűrűsödik és kifehéredik (kb. 5 perc). Ekkor hozzáadjuk az olvasztott csokit, és simára keverjük vele.
Beleszorjuk a lisztet, amelyhez előzőleg hozzáadtuk a sütőport, és azzal is kikeverjük. Lapáttal vagy kézi habverővel 3 részletben óvatosan hozzákeverjük a felvert tojásfehérjét.

A keveréket egyenletesen elsimítjuk a tortaformában és 30-35 percig sütjük (a sütés alatt atészta felemelkedik, és a teteje megrepedezik). A torta akkor van kész, ha már szilárdnak látszik, azonba a közepébe szúrt tű kicsit nedves marad, amikor kihúzzuk. A tortát a formában hagyjuk kihűlni.

Tálaláskor szeleteljük, én vaníliás porcukrot szórok a tetejére és vaníliafagylalttal és eperrel tálalom.

Kép

Kép
hgrita

Süti, köszi az infot. Örülök, hogy épségben hazaértek. :)

Kép

Kép
hgrita

Viki, te is írj ám! Remélem ha nem írsz ma, az csak azért van, mert pukkadásig etted magad. :lol: De akkor pedig számolj ám be a menüről...

Kép

Kép
hgrita

KRisztiék Miskolcon vannak !!!!!!!!!!! HURRÁ !!!!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Rita 2011,úgy legyen!!!!!!!!!!!Drukkolok.......

Napló,profilomon belül megkerestem az első hszt.onnatól pörgetem,olvasok ami kell másolással egy word doksiba dátum szerint....a végén majd szeretnék egy könyvet,történettel,meg fotókkal,tudom rengeteget kell majd vissza olvasnom,de bár itt elvileg örökre megmarad,azért tuti ami biztos,egy könyvben nagyobb esély hogy Berni majd 16-60 évesen is visszaolvassa!!!!

Zsu9,hát mi mindenkit szívesen fogadunk,és ha régóta olvasol, akkor te ismersz már minket,csak mi nem téged,de gyere sűrűn.....torta receptet küldöm pü-n!!

szeptemberi gyerekek,jóóóóóó,én is így tervezem!!! :wink:

sutimano76

Süti: köszi az infót!!

Kriszti: jó pihenést!!!

Rita: majd beszámolok a tapasztalatokról, alig várom,hogy megjöjjön és végre menjünk sétálni!!

Zsu: üdv köztünk! :D

Peppino:
Zoé is eddig csak ritkán nézegette a kezét, biztos nem volt olyan érdekes, de ma már nyúlkált a játékokért és meg is fogta azokat (még a kezemet is) látszott, hogy élvezi!

KépKép
Kép
s.vera

szió Kaposváron lakunk. Próbáltam a több képet egy helyre pakolni, remélem sikerült.Kép :)
Ők az én kicsi kincseim
zsu9

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: