A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

a görény pedig édes nagyon:))))) én szeressem:)

asszem bennem vana hiba.... a weimari az sztem szürke......
no mindegy.....

az írszetter is volt már szőkétől vörösön át barna.....evvvan.....

sudokrém nálunk alapból van...... - szval akkor marad a sok csere....

ja és a nyála olyan mértékban folik, hogy oda is krém kell.... a testápolót kenem sztem.....

mennem kell... párom eteti dorkát de csak röhög bele apa fejébe ezerrel:)))
apa most segítséget kért..: szíívem gyere kiröhög a lányzó és nem eszik...

:))))))))))))))))))) hihi...
na menek...

KépKép
dorkamartini

[quote="manósziget"]S írta:manószigetüti, te kis kerítőnő. ;) :lol:

hát igen.....de ma kaptam bizonyítékot kisvejem csajozásáról....khmkhmmmm Kép

sutimano76

[quote="manósziget"]F írta:manószigetrocli, nyem értem a vonalzód... :oops:

Mert angolul van? :roll:

Kép
frocli

Dorka,ne testápolózd,rakj rá a fürdetőből!!!

Kép

nekünk azt mondta a dokinéni,hogy 1 éves koráig a fürdető és a popsikrém a kozmetikum!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]D írta:sutimano76orka,ne testápolózd,rakj rá a fürdetőből!!!

És csak ráteszed és nem is mosod le? Azt nem kell lemosni?

Kép
frocli

[quote="frocli"] írta:frocli

Nem, hanem ki ennyi idős? Azt nem tudom... Mert Bence az első babótok, nem? Vagy van egy angyalkád?

Kép Kép
manósziget

[quote]S írta:üti, írtam tegnap, hogy elesett és kirepedt a szája.

Hú, Kata, én nem bírom a görényszagot, el se tudom képzelni, hogy valakinek a kedvence legyen :wink:

10 évvel ezelőtt volt...ú, bassz....us, de öregszem...

t-pk

Jövő hétre végig esőt mond. :twisted: Jó kis lucskos karcsonyunk lesz. :twisted: :twisted:

Kép Kép
manósziget

pedig én fehér karit szeretnék..bár akkor lehet nem tudnánk hazamenni karácsonyozni...hóakadály miatt...

t-pk

na lassan fürcsi idő...

t-pk

Jaj, képzeljéééétek!!! Van egy ilyen FP-s zenélő kukaca Ákosnak... nyah ha azt elétartom, akkor ollllan édesen nyúl érte 2 kézzel!!! Eddig ezt még nem csinálta. Úgy koncentrál, mint a csuda. :lol:

Kép Kép
manósziget

Nálatok a fürcsi se lehet eccerűűű. Majd ha már együtt lehet őket, akkor mennyivel jobb lesz. Azt várom már én is, hogy Ákos tudjon ülni és akkor mennek Mírával együtt a nagy kádba. :lol:

Kép Kép
manósziget

Holnap a posta is nyitva lesz? Tudja ezt valaki?

Kép Kép
manósziget

Manó, szerintem tuti nyitva lesz? Tesztet vettél?

Pelenkakiütés: nekünk még nem volt, ill. a zöld babylove popsitörlőtől lett iszonyat vörös a popsija. Lecseréltem azóta nincs gond. Nekünk dokinéninek van egy saját fejlesztésű popsikrémje. Napi egyszer kenem csak este a popsiját és gyönyörű!!

Képzeljétek nő a fogunk, rögtön 2 alul!! Már látszik a fehér csík.

Kép
kata05

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="manósziget"]S írta:manószigetüti, te kis kerítőnő. ;) :lol:

hát igen.....de ma kaptam bizonyítékot kisvejem csajozásáról....khmkhmmmm Kép

Mogyoróval??? Mit fog ehhez Soma is szólni? :roll: Ez mai kép?

Kép Kép
manósziget

Vettem, negatív lett...

Fogacskák! :shock: Időben jönnek :?

Kép Kép
manósziget

[quote="manósziget"] írta:manósziget

Nem, hanem ki ennyi idős? Azt nem tudom... Mert Bence az első babótok, nem? Vagy van egy angyalkád?

De nekem csak egy fiam van, Bence, aki most 3 hónapos..... Másodikról még nem tudok :wink:

Kép
frocli

Kutyatéma jó! Nálunk egy mudi van és egy tacsi-pitbull kerevék :lol: :lol: .. .. a libacsípésről jutott eszembe, a nyáron Keve csipesszel játszott és rácsíptette a tacsinkra....na de hova? hát pont oda... ugyanis kan szegénykém :? .nálunk ettől volt jajveszékelés.... :shock:

KépKép
KépKép
zsalyam

De nekem csak egy fiam van, Bence, aki most 3 hónapos..... Másodikról még nem tudok :wink:

Ettől nem lettem okosabb...

Kép Kép
manósziget

Ááááá, szegény kutyu :S

Kép Kép
manósziget

Frocli vonalzója nem arról szól, hogy 3 éves lesz 2 év múlva és nemtom hány nap múlva?

KépKép
KépKép
zsalyam

De kijaza Zavia James??? :roll:

Kép Kép
manósziget

Frocli vonalzóján az van, h Bence 3 hónapos, 1 hetes és 1 napos

vicger

Minden ruhát elpakoltam, párat még vasalni kell, pogit is sütöttem, kicsik megfürdetve, nagyok folyamatban, még majd porszívóznom kell, meg a fürdőt, konyhát kinyalni.

Most megyek ATi üvölt, Évi vinnyog, Atesz meg dolgozik. éljen a naccsalád

vicger

[quote="vicger"]F írta:vicgerrocli vonalzóján az van, h Bence 3 hónapos, 1 hetes és 1 napos

De nem az van ott, hanem hogy Zavia James <3 2 éves, 8 hónapos, 1 hetes és 4 napos....
ezééé nem értem...

Kép Kép
manósziget

Manó kérdezted a postát... igen holnap nyitva...anyósom postán dolgozik :)

Az ám Kriszti most az van ott, de eddig nem az volt... :lol: .
De Frocli nekem ez jobban tetszik!

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Ügyes vagy Kriszti. Holnap mikor indultok?

Kép Kép
manósziget

[quote="vicger"]F írta:vicgerrocli vonalzóján az van, h Bence 3 hónapos, 1 hetes és 1 napos

De nem az van ott, hanem hogy Zavia James <3 2 éves, 8 hónapos, 1 hetes és 4 napos....
ezééé nem értem...

Manó, én is azt látom amit Vicger! :shock: Bence.....

Frocli, üdv körünkben, ari a "kiskrapekod"!!

Kép
kata05

Na Manó most mi lesz velünk? miről is beszéltünk eddig :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Hát én ezt nem értem... Nálam nem a Bencés van! :shock:
Kép

Kép Kép
manósziget

Feladom,,, elmegyek fürdetni meg altatni...

Kép Kép
manósziget

[quote="manósziget"]H írta:manószigetát én ezt nem értem... Nálam nem a Bencés van! :shock:
Kép

Hát ilyet..... :shock: Nem is gondoltam, hogy ilyen is van.... Egy kis bug....
Na mindjárt megcsinálom újra, és újra beszúrom, hátha ettől meggyógyul.

Kép
frocli

Nálam is Zavia James van :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kriszti, ügyes vagy!

Süti, most mi lesz????

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Megyek ismét, nagy sírás van...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="vicger"]A írta:vicgernna, figyu... Samukára jelentem szemet vetettem a jövőre nézve, mint vőjelölt :D:D:D:D

T-pk úgy is lehet, hogy egyik csajszi elöl, a másik hátul van :) Sőt, kendővel lehet mindkettőt elöl hordani, bár az bizonyos súly fölött már rendesen megterhelő, jobbára újszülötteknél szokták, aztán egyik elöl, másik hátul ;) :D :D :D :D

nanana: Samuka Lilla kedvence ... :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Na, végül kimerészkedtünk a hidegben. Több, mint egy órát voltunk kint, Andris marhára élvezte, Mátét írtóra bebugyoláltam és aludt, kemény 30 percet. :wink: Szóval, Manó kézfogás megint. :)

Ja, és elindulás otthonról... Majd akkor megtudjátok mit is jelent nehézkesen elindulni, ha lesz két gyereketek minimum. :wink: Én ezért is vacciláltam ma, mert olyan, de olyan stresszes összehangolni kire-mikor-mit adok rá, hogy beleőszülök a végére. És akkor ilyenkor gondolok a mégtöbbgyerekesekre. :)

Manó, mit rendeltél és honnan? :) Én lenni nagyon-nagyon kíváncsi...

T-pk: A kutyutok egyszerűen gyönyörűséges!!! 8)

Kriszti: Milyen hatékony is voltál ma! :) Gratulálok! Én mosás helyett mentem sétálni, így még mindig van két mosásnyi holnapra.

Frocli: Mi már Máté 6 hetes kora óta Manduca-zunk, írtam is, hogy napközben is sokszor abban van rajtam. És pont ilyen barna a miénk is. :) Imádjuk mi is. Én ma palacsintát sütöttem, míg ő rajtam aludt. :lol:

Kép

Kép
hgrita

vonalzó: asztaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock:

Bibi, khm... Luca fiatalabb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó, holnap elvileg fél 8 körül indulunk, gyakorlatilag meg majd kiderül.... 8) 8) 8) :lol:

vicger

Na, próóóóóbaaaaa. :?:

Ps. Anna, Manó, ti milyen böngészőt használtok? Explorer?

Kép
frocli

Zsalyam: Azta, elképzeltelek benneteket sétálni és szánkózni a hóban... És annyira el tudtam képzelni a hangulatot... :lol: Mióta laktok ott? ja, és jegyeztem az olvasnivalókat megint, köszi. :)

Kép

Kép
hgrita

[quote="hgrita"]
írta:
hgritaFrocli: Mi már Máté 6 hetes kora óta Manduca-zunk, írtam is, hogy napközben is sokszor abban van rajtam. És pont ilyen barna a miénk is. :) Imádjuk mi is. Én ma palacsintát sütöttem, míg ő rajtam aludt. :lol:

Igen, azért bátorkodtam megvenni, mert te ennyire dicsérted.... :roll:

Na meg ki is próbáltam Bencével, mielött megvettem. Amúgy amíg az újszülött szűkítővel használtam, Bence nem annyira szerette, mint most, hogy már kilóg rendesen a lába.

Kép
frocli

Manó: Ákos-kukac (na, nem Ákos kukaca, hanem a zenélő :lol: ) :lol: És már én is várom, hogy együtt fürödjenek a fiúk, mennyivel egyszerűbb lesz majd... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Frocli, Máté is szeret már kifelé nézegetni belőle és nagyokat vigyorog. Mire is jó a zugolvasás, hasznos infokat lehet úgyis gyűjteni. :wink: De így jobb, mert esetleg személyesen is lehet találkozni. Egyébként merre laktok a 2.kerületben?

Kép

Kép
hgrita

[quote="frocli"]N írta:froclia, próóóóóbaaaaa. :?:

Ps. Anna, Manó, ti milyen böngészőt használtok? Explorer?

Én Chrome-ot... de most nem látszik semmi se...

Kép Kép
manósziget

Rita, ja, zugolvasni nagyon hasznos. De az ember néha úgy hozzászólna egy-két témához.... Bár mint kezdő anyuka nekem sok tapasztalatom nincs, én csak sodródom az árral, olvasok innen-onnan, azt kitalálom, mit alkalmazok. De azért nagyon jó volt olvasni olyanokat, akik pont ott tartanak, ahol én. Így gyakran tudtam már, hogy nem kell ettől-attól megijedni, hiszen ez másnak is van, és nem gáz. Szintúgy mikor már megszületett Bence.

Amúgy mi Hidegkúton lakunk, egy családi házban, földszinten a szüleim laknak, és az emelet lakunk mi a párommal. Szerencsére nálunk nagyon jó a kapcsolat a szüleimmel, nincsenek anyós gondok :) És bár picit féltem, de a baba születés után is nagyon gördülékenyen zajlanak a dolgok. Természetesen nagyon sok segítséget kapunk, és az sem utolsó, hogy nap közben is van kivel beszélgetnem.

Szóval tudom, irigylésre méltó helyzetben vagyok, és ezt igyekszem tudatosítani magamban és értékelni.

Kép
frocli

Frocli: akkor mi nagyon közel vagyunk egymáshoz..Most Veszprémben lakom, de egyébként N.vázsonyi vagyok...

t-pk

[quote="vicger"]v írta:vicgeronalzó: asztaaaaaaaaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: :shock:

Bibi, khm... Luca fiatalabb :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó, holnap elvileg fél 8 körül indulunk, gyakorlatilag meg majd kiderül.... 8) 8) 8) :lol:

:):):) .. na ez az, ami Lillát perpill abszolut de nem zavarja :) ... na, majd holnap lemeccsezik a csajok :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Frocli,igen csak rákened és nem mosod le,nekünk nagyon szép lett a bőre!!!
Kép
Manó,én is a normális vonalzóját láttam Froclinak!
EEEEEEgen,már én is néztem hogy esni fog az eső,és most jut eszembe tavaly megígértem magamnak,hogy idén akkor tartom a karácsonyt amikor hó van,és akkor fehér lesz!! :wink:
Ákos nagyon ügyi!!!
Kép
Kata,fogacskák,azta!!!!!!!!!!!!
nemtom ez hogy van de engem aggaszt az,hogy Berni úgy szopizik majd hogy lesz foga,többgyerekesek,ilyenkor harapnak??? :roll:
Kép
[quote]M írta:ogyoróval??? Mit fog ehhez Soma is szólni? Ez mai kép?
nem csütörtöki :roll:
[quote]n írta:anana: Samuka Lilla kedvence
hát ez kezd olyan lenni mint a barátok közt.....mindenki mindenkivel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
Anna,nemtom,legfeljebb keresünk másik pasit!!!!!másik topikból :roll: :wink:
Kép
[quote]n írta:a ez az, ami Lillát perpill abszolut de nem zavarja ... na, majd holnap lemeccsezik a csajok

húúúú de izgi,holnap iszap helyett hóbirkozás lesz :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Ha több kezem lenne,anya azt is telerakná :roll: Kép

sutimano76

Scoop.ha olvasol,írtam még valamit a blogba !

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: